Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Zware storm
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Zware storm
Het was vrijdag en ik moest in de middag naar Amersfoort voor een meeting “We willen dat je fysiek aanwezig bent, inbellen is niet mogelijk” stond er in de mail geschreven. Ik had me voorbereid en wist dat ik vanuit het kantoor in Amsterdam een klein uurtje onderweg zou zijn met de trein. De meeting begon om half 2 dus ik moest om 11:59 de trein hebben naar Amsterdam Centraal en daar overstappen.
Ik wilde nog wat in de trein werken dus had ik mijn NS business kaart omgezet naar de 1ste klas, we mogen dat een aantal keer per maand doen van de baas.

Ik moest wat opboxen tegen de harde wind die er stond maar ik kwam om 11:57 aan op station Sloterdijk, ik liep de trap af naar spoor 8 en zag de trein in de verte al aankomen rijden.
Ik liep rustig het perron op en zag een stel met 3 koffers staan, ik liep een beetje hun richting op en hoorde de dame een beetje mopperen. "Moeten we via Sloterdijk terwijl er een rechtstreekse verbinding is vanaf Schiphol." "Maak je niet druk" zei de man naast haar "We komen ondanks de zware storm toch thuis. Dat is wat voor mij het belangrijkste is, of dit nu rechtstreeks of via Sloterdijk gaat dat maakt mij niet uit."
De trein kwam nu het station in gereden dus kon ik niet horen wat ze allemaal verder te mopperen had.
De 1ste klas stopte precies voor het echtpaar en ik liep richting de deuren. De man pakte 2 koffers en de vrouw wilde de andere oppakken. Ik stond er naast en zei "Zal ik hem even binnen zetten?" "Dat is aardig van u, graag." Ik pakte de koffer op en tilde deze de trein in, ik keek even waar de man van het stel was en zag hem op het stuk naast het balkon de koffers neerzetten. Ook ik zette de koffer neer en de man bedankte me.
"Ingrid ga jij maar lekker zitten dan blijf ik wel bij de koffers, we moeten toch zo overstappen." Ik draaide me om en zag de vrouw aanstalten maken om naar beneden naar de 1ste klas te gaan, toch treuzelde ze iets waardoor ik voor haar naar beneden liep. Ik hield de deur voor haar open en liet haar eerst naar binnen, in de coupé zat maar 1 persoon die een koptelefoon op had en niet eens doorhad dat we binnen kwamen. Ingrid keek me aan met een glimlach en zei "Heel hoffelijk voor het openhouden van de deur en voor het tillen van de koffer." "Geen probleem hoor zo ben ik nu eenmaal, hoffelijk en galant."
"Waar ga je zitten? Dan kom ik even bij je zitten want alleen is ook maar alleen."
"Dat is prima hoor, ik vind het altijd wel gezellig om even te praten. Iedereen zit toch maar op zijn telefoon te kijken en er is nooit geen tijd meer voor een leuk gesprek."

Ingrid keek even door de coupe heen en ging zitten, ik kon schuin tegenover haar gaan zitten zodat we de benen vrij hadden en we toch met elkaar konden praten.
Ik bekeek Ingrid even en kwam tot de conclusie dat Ingrid een vrouw was die in een menigte niet zou opvallen, ze was niet overdreven knap maar zeker ook niet lelijk. Toen ik bij haar benen aan kwam, die ze net over elkaar geslagen had, zag ik dat ze best wel lange benen had en aan haar voeten zag ik dat ze een fantasie panty aan had. Haar voet zat alleen nog met haar tenen in haar schoen zodat deze een beetje bungelde, hierdoor kon ik de nylon voet nog beter zien. Ik denk dat ik te lang gefocust was op haar voet want ze vroeg "Het bevalt wel wat je ziet hé?" Ik keek haar aan met rode wangen en een mond vol tanden, dit kwam mij niet veel voor. "Sorry, maar inderdaad het bevalt mij wel wat ik zie."
Ingrid kijkt me aan en zegt "Alleen mijn benen en voeten of mijn hele persoon?"
"Ik zie een vrouw die er verzorgt uitziet met een paar voeten waar ik iets te lang naar keek. Ik vind de benen en billen van de vrouw het mooiste, naar mooie benen en billen kan ik uren kijken. Het is nu eenmaal wie ik ben, een benen en billen man." Ingrid moest lachen en bekeek mij ook eens van top tot teen. "Maar waarom keek je dan zo lang naar me voeten?"
"Dat komt omdat deze gehuld zijn in nylon en daar ligt mijn donkere kant, ik heb namelijk iets met nylon. Mijn fantasie gaat dan aan de loop en dan vraag ik me af of dit nylon sokjes, nylonkousen of een panty is." Ingrid kijkt me nu doordringend aan en er komt een glimlach op haar gezicht. "Hoe uit dit zich dan? Kijk je alleen of onderneem je nog iets?"
"lk moet bekennen dat ik wel eens verder doorloop dan nodig als ik achter een vrouw loop die een rok aan heeft met daaronder een panty, ik ga er altijd vanuit dat het een panty is maar mijn fantasie slaat wel eens op hol en dan fantaseer ik dat ze kousen aan heeft met jarretels. Ik zou wel wat willen ondernemen maar ik ben getrouwd dus ik kan niet zomaar een nachtje wegblijven of een avond naar iemand toe gaan."
"Maar weet je vrouw van deze fetisj en wat doen jullie hier samen aan?"
Ik kijk Ingrid aan en weet even niet goed wat ik moet zeggen, moet ik zeggen hoe het thuis zit aan iemand die ik nog maar 5 minuten kan of moet ik me mond houden?
Het voelt best wel goed en ik zie haar toch waarschijnlijk niet meer dus ik besluit te vertellen hoe het zit. "Mijn vrouw weet van mijn fetisj omdat ik een keer betrapt ben toen ik alleen thuis was, ik had de gordijnen dicht en stond te stofzuigen in een panty. Ik wilde wel eens voelen hoe dat zat en had er 1 aangeschaft voor mezelf. Chris was eerder klaar met werken en kwam veel eerder thuis dan verwacht en stond in de kamer achter me, ik had haar niet gehoord. Ze was niet boos maar stond ook niet te springen. We hebben er over gesproken en ze gaf aan dat als ik me er goed bij voelde dat ze er dan wel vrede mee had, wel moest ik dit binnenshuis houden omdat ze dit niet aan de grote klok wilde hangen. Hier kon ik mee leven en vanaf dat moment draag ik af en toe een panty onder mijn kleren."
Ingrid hoorde me aan en de glimlach op haar gezicht werd alleen maar groter. "Wauw dan heb je mazzel met zo"n vrouw. Voor hetzelfde geld wil ze van je af omdat ze vindt dat je een rare kronkel hebt. Maar ik zal je eens wat vertellen."
Op dat moment begint de conducteur door de trein te toeteren dat we zijn aangekomen op Amsterdam Centraal en dat dit het eindpunt is van deze trein.
Ik kijk Ingrid aan en vraag waar ze heen moet, Amersfoort is het antwoord waarop ik zeg dat ik ook die kant op moet.
Verheugd staat ze op en geeft me een hand en zegt "Ik ben Ingrid, we hebben elkaar niet eens voorgesteld." We beginnen allebei te lachen en ik geef aan dat ik Remco heet.

Ik laat Ingrid voor gaan en loop achter haar aan, aangekomen bij haar man stelt ze mij eerst voor "Willem dit is Remco, Remco dit is Willem. Zo Willem als jij die 2 koffers pakt doe ik die andere wel." en Ingrid maakt aanstalten om de koffer op te pakken. Ik ben haar voor en geef aan dat we toch dezelfde trein moeten hebben en dus dat ik de koffer voor mijn rekening neem. "Kijk Willem zo hoort het nu, een galante en hoffelijk man."
Willem knikt en zegt verder niets, we lopen de trein uit en gaan naar perron 10B waar de trein naar Amersfoort staat.
Als we door Amsterdam Centraal lopen valt het op dat Ingrid Willem best wel dominant aanspreekt en behandelt, Willem reageert hier onderdanig op met reacties als “Alles voor mijn vrouwtje en Ja schat” maar dan wel op een toon die onderdanigheid uitstraalt. Je ziet hem Ingrid ook niet aankijken als hij het zegt. Ik loop achter het stel en zie dit allemaal zo aan.
Als we bij perron 10B aankomen staat de trein al te wachten. We zoeken weer een 1ste klas coupe op en ik stel voor om boven te gaan zitten, we kunnen daar de koffers kwijt in de inham naast de deur."Nee hoor, zet de koffers hier maar neer dan blijf ik hier wel op het balkon zitten. Kunnen jullie nog even verder praten." Ik kijk Ingrid aan en zie dat zij een bemoedigend knikje maakt richting Willem die hier van opvrolijkt. Ik vind het een vreemde situatie en zie het gebeuren. Als je als buitenstaander dit ziet dan zou je hier niets van mee krijgen maar ik zie hier iets gebeuren waar ik meer van wil weten.

Ingrid en ik lopen naar boven en hier is de coupe helemaal leeg, niemand te bekennen.
We gaan weer op dezelfde manier zitten en Ingrid slaat haar benen over elkaar. Ze heeft alleen haar schoen niet meer aan waardoor ik haar hele voet in het nylon zie.
Ze kijkt me aan met een lach op haar gezicht "Is dit wat je wilt?" ik krijg weer niets uit mijn mond maar buig iets naar voren om haar voeten aan te raken. Dit is geweldig, bij een vreemde vrouw aan haar voeten voelen en dat heerlijke gevoel van nylon op je vingers. Ik krijg het er best wel warm van.
"Ja Ingrid dit is iets waar ik wel eens over fantaseer alleen dit is in het echt" Ik hoor haar lachen en ze trekt heel voorzichtig haar voet terug.
"Ik wil je wat vertellen Remco, in de vorige trein heb jij verteld dat je een nylon fetish hebt en hoe je betrapt bent door je vrouw. Zo heb ik ook Willen betrapt op precies dezelfde manier." Ingrid ging even verzitten en zei "ik zal je eerst de voorgeschiedenis vertellen. Willem werkte voor een bedrijf wat moest reorganiseren en hij werd boventallig, hij kreeg geld mee en hij zat werkloos thuis. De eerste weken was het vakantie maar daarna was het voor Willem even schakelen, hij ging me meer en meer verwennen door het huis aan kant te maken, te koken en alles rond het huis in orde te brengen. Als ik dan thuis kwam stond het eten klaar, had meneer een wijntje ingeschonken en zorgt erg goed voor me. Ik begon eraan te wennen. Dit gaf ik bij Willem aan en hij vond het wel leuk en voelde zich erg goed in deze rol waarna we gekeken hebben of het financieel haalbaar zou zijn als Willem thuis zou blijven. Dat kwam allemaal prima uit zodat Willem in de rol van huishoudster viel en ik in de rol van broodheer." Ingrid liet een pauze vallen en ik zat echt te wachten op het vervolg. Ingrid kon je heerlijk meenemen in een verhaal en op de juiste momenten wist ze de spanning op te bouwen. "Ik was niet lekker en ging eerder naar huis, ik wist dat Willem boodschappen aan het doen was dus belde niet naar huis. Ik kwam dus veel eerder thuis, net als jouw vrouw, en betrapte Willem niet alleen in een panty maar ook in een rokje van mij. Ik heb er ook naar staan kijken en werd er best wel opgewonden van, ik was niet lekker maar het deed wat met me. Willem schrok zich het apezuur en verontschuldigde zich alleen, maar hij bleef maar zeggen “Ik zal het niet meer doen, dit is de laatste keer geweest” en toen ben ik opgestaan en heb hem dominant aangesproken.
“je gaat nu naar boven en kleed je aan zoals je er graag bij wil lopen. Ik denk namelijk niet dat dit je lievelings outfit is, of wel?” Willem keek me geschrokken aan en knikte nee. “Oke ga naar boven en doe wat ik gezegd heb” Willem liep met gebogen hoofd naar boven.
Wat gebeurde hier eigenlijk dacht ik nog, ik ben nog nooit zo dominant geweest, het voelt wel lekker, zal ik ermee doorgaan en kijken hoe Willem dit vindt? Na een kleine 20 minuten kwam Willem schoorvoetend binnen, mijn mond viel open" Weer liet Ingrid een pauze vallen en wachtte ze 10 seconde, net of ze moed moest verzamelen om het te vertellen. “Willem kwam de kamer in met een jurkje aan die niet van mij was, daaronder droeg Willem nylon kousen met een jarretelgordel. Ik liet Willem voor me komen staan en heb hem eens goed bekeken. “Mannetje vanaf nu ga ik helpen om je aan te kleden want dit kan niet. We gaan samen kleren kopen die wel passen en nu wil ik even met je praten” We hebben gepraat en het kwam er op neer dat Willem een nylon fetish had en dat hij zich dan vrouwelijk voelde, dit wilde hij verder ontdekken vandaar het jurkje wat hij gekocht had bij BonPrix."
We werden onderbroken door mijn Telefoon, ik zag dat het Bas was, de collega waar ik naar onderweg was. "Hi Bas wat kan ik voor je doen?" “Hi Remco, sorry dat ik het moet zeggen maar de meeting gaat niet door, Bert en Jacob zijn al omgedraaid richting huis omdat ze er niet doorheen komen. Er staat nu al weer een record file in Nederland omdat er continue vrachtwagens omgeblazen worden en de weg versperren. Maar ben je al onderweg?” "Ja ik zit in de trein tussen Amsterdam en Amersfoort maar dan maak ik straks wel rechtsomkeer als ik op het station ben, geeft niets het is namelijk een aangename reis moet ik je zeggen. Ik zie de nieuwe meeting wel in mijn agenda verschijnen en nog een goed weekend." Ik druk me telefoon uit en kijk in een met pretoogjes gevuld gezicht. "Als er nu straks geen trein terug rijdt dan ga je maar met ons mee naar huis" zegt Ingrid en kijkt er verleidelijk bij.

Ik moet even slikken want het is inderdaad een verleidelijk aanbod. "We kijken wel in Amersfoort, maar even terugkomend op je verhaal, wat vond Willem van je dominante gedrag?" Ingrid leek er steeds meer plezier in te krijgen. "Willem vond het spannend en zo zijn we begonnen. Eerst nog wel voorzichtig en gelijk een stopwoord afgesproken om er voor te zorgen dat als iemand van ons het niet prettig vindt dat we dan gelijk stoppen." Ik vroeg gelijk "Wat is het stopwoord dan, als ik vragen mag?" "Ja hoor dat mag, het is Pop. Als iemand dat zegt vragen we het voor de zekerheid nog een keer en als de ander dan weer Pop zegt dan houdt het op. Is nog nooit voorgekomen maar Willem heeft 1 keer na het weekend gezegd dat hij er wel tegenaan zat. Zo weet ik wat zijn grens is en waar nog wat ruimte zit. Blijven communiceren is heel belangrijk."

Ik kon het me bijna voorstellen, waarom had ik niet zo een vrouw getroffen op dat gebied vroeg ik me af. Het gras is altijd groener aan de andere kant dus zal ze ook haar negatieve kanten wel hebben. Maar lekker belangrijk toch? Als Willem maar gelukkig met haar is dan is dat toch prima.
Maar wie had dit gedacht? Vanmorgen nog denkend aan de meeting en dan nu met een vrouw zitten praten over je nylons en dominantie. Hoe raar kan het lopen.
"Mag ik vragen waarom jullie 3 koffers mee hebben? Zijn jullie op vakantie geweest?" ik had deze vragen al langer maar nu had ik tijd om ze te stellen.
"We zijn op vakantie geweest en gingen heen met 2 koffers, we hebben daar een beurs bezocht en zoveel gekocht dat we een extra koffer moesten aanschaffen. We hebben zoveel gekocht en dingen die we eigenlijk niet voorzien hadden." Ingrid verontschuldigde zich bijna.
"Wat voor beurs was dat als ik vragen mag?" ik was wel benieuwd namelijk.
"Een soort Kamasutra beurs maar dan meer gericht op mannen die vrouwen kleding dragen. Het was geen travestie beurs maar meer een sexbeurs waar mannen en vrouwen terecht konden maar dan ook met maten voor mannen die wijken toch wat af." Ingrid zat op haar praatstoel en bleef maar praten over de beurs. "Ik wist niet dat er zoveel voor mannen te koop was want dat zie je niet in de normale shops en op de internetsites van Le duc en lingerie online. Je moet er specifiek naar op zoek en we hebben het gevonden."
"Beste reizigers, deze trein rijdt niet verder dan Amersfoort. De oorzaak hiervan is dat er puin op het spoor ligt waardoor de trein niet verder kan rijden. U wordt dus verzocht om in Amersfoort uit te stappen, deze trein blijft voorlopig in Amersfoort. Let op de omroepberichten op het station voor uw verdere reis. Excuses voor het ongemak en een fijne dag nog." De conducteur kon er natuurlijk ook niets aan doen maar als je verder moest dan had je dus een probleem.
Ik moest terug maar ik moest er ook uit, de trein gaat dan meestal terug naar het station waar het vandaan komt. Even checken dan maar in de App.
Ik zei tegen Ingrid "Ik denk dat je gelijk gaat krijgen dat ik met je mee ga want ik hoor de conducteur niet zeggen dat deze straks terug gaat richting Amsterdam." Ingrid zei "Ik zei het toch, wordt het inderdaad een fijne dag zoals de conducteur net zei.

Ik keek haar lachend aan en dook in de NS reisplanner. Ik tikte in Van: Amersfoort Naar Haarlem en klikte op plannen. Er verschenen alleen maar regels die rood gekleurd waren met de melding “Dit reisadvies vervalt” en overal stond het driehoekje met “Storing”.
Ik kon ook niet meer terug op dit moment, ik keek Ingrid aan en vroeg "Mag ik gebruik maken van je aanbod om met je mee te gaan? ik kan op dit moment niet terug en het ziet er ook niet naar uit dat het snel opgelost is." Ingrid keek blij en zei "Natuurlijk ik had teleurgesteld geweest als je het niet had aangenomen. Waarschijnlijk had ik je gedwongen. Ik had er al op gehoopt na je belletje dat je meeting niet doorging."
"Ik zal even naar huis bellen dat ik niet weet wanneer ik thuis kom." Ingrid ze gelijk "Als het aan mij ligt morgen pas." Ze zei het met pretoogjes.
Ik keek nog even snel op de routeplanner om te zien hoelang het duurde om van Haarlem naar Amersfoort te komen, maar ook die was helemaal rood gekleurd. De reistijd zou door files en het weer ruim 3,5 uur duren en dan moest je nog terug. Er stond inderdaad een record aantal kilometers aan file dus ook dat was geen optie.

“Hi, met mij. Ik ben bijna in Amersfoort maar de meeting gaat niet door en er rijden geen treinen meer van en naar Amersfoort.”
“Moet ik je komen halen dan?” vroeg mijn vrouw door de telefoon.
“Nee doe nu nog maar even niet, de reisplanner geeft aan dat het 3,5 uur duurt voordat je hier bent. Er staat een recordlengte aan files in Nederland.”
“En nu dan?” vroeg mijn vrouw.
“Ik ga met een collega mee naar huis en kijk over een een uurtje of 3 hoe ik terug kan komen. We hebben dan wel even contact, oke?”
“Is goed schatje, ik hoor je wel en anders moet je maar kijken of er geen hotel te boeken is als je niet terug kan komen. Kijk maar en ik hoor je wel rond 6 uur. Kusjes.”
“Ja jij ook kusjes en we hebben contact.”
Ik druk het gesprek weg en ik voel een hand op mijn knie. Ingrid kijkt me verleidelijk aan en zegt "We hebben dus 3 uurtjes?" ik knik en leg mijn hand op haar hand en voel een rilling door beide lichamen gaan.

“We komen aan in Amersfoort, eindpunt van deze trein. Iedereen uitstappen omdat we niet weten waar en wanneer we weg gaan.” De conducteur doet zijn zegje verder maar ik hoor het al niet meer omdat ik in de ogen van Ingrid kijk waarin ik verdrink.

We staan op en lopen naar Willem toe. Ingrid spreekt Willem weer dominant aan en zegt "Remco gaat mee naar huis en jij doet gewoon wat we afgesproken hebben. Daar verandert niets aan." Willem keek een beetje geschrokken naar mij maar knikte naar Ingrid. "Oke vrouwtje alles wat jij wil." kwam er heel zacht over de lippen van Willem.
Ingrid keek tevreden naar Willem en fluisterde naar hem "Het zal ook voor jou geweldig worden, ik zal dit niet vergeten." Willem fleurde helemaal op en pakte 2 koffers om de trein uit te stappen. Ik pakte de andere want Ingrid nam niet de moeite om de koffer op te pakken. Ze keek me aan en zonder te zeggen zag ik haar schreeuwen “Ja zo hoort het, je weet wat je moet doen om een vrouw te bekoren.”

We liepen naar het huis van Willem en Ingrid omdat deze op 4 minuten van het station stond. Een taxi was echt overbodig geweest voor ons drieën.
We waren er bijna toen een vrouw Ingrid aansprak, het bleek de buurvrouw Marie te zijn. We stonden even op Ingrid te wachten en nu had ik even tijd om met Willem te praten.
"Waarom bleef je beneden op het balkon zitten en kwam je niet mee naar boven?" vroeg ik aan Willem.
Willem keek even naar Ingrid en daarna naar mij. "Ik doe alles voor mijn vrouwtje, als zij het maar prettig heeft. Het stukje van Sloterdijk naar Centraal is zo kort dat had geen zin, voor ik de koffers in de coupe had zou ik alweer moeten opstaan. Op Centraal gaf Ingrid aan dat ze een leuk gesprek met je had, ze zou wel zien wat er van zou komen. Ze heeft nooit aangegeven dat ze alleen met je wilde zijn maar ik wist genoeg." Ik keek Willem aan en zag dat hij een beetje kleurde.
"Vindt je het niet erg dan dat er een vreemde man met je vrouw zit te praten en je hoort niet waarover?" "Nee hoor ik weet dat ik van mijn vrouw houd en zij van mij en daar komt niemand tussen, ik vertrouw haar volledig." zei Willem met een toon die zelfvertrouwen uitstraalde. "Is dat er nog steeds als je weet wat ze allemaal gezegd heeft?"
Willem kijkt me aan en begint te glimlachen "Wat ze verteld heeft is allemaal waar want zo ken ik mijn Ingrid, ook weet ik wel welke richting ze heeft verteld omdat ze daar heel open in is. Soms te open moet ik zeggen." Ik begreep niet helemaal hoe hun relatie in elkaar zat maar dat ze open naar elkaar waren was nu wel duidelijk.

"Mannen we kunnen verder hoor. Ik heb Marie even snel bijgepraat en ze komt vanavond even langs voor de rest." Willem keek een beetje geschrokken en vroeg "Moet ik dan ook …." Willem stopte met praten en ik keek naar Ingrid. Ingrid had een strenge blik in haar ogen en haar lichaamstaal zei genoeg. Toch wilde ze even aangeven wie de baas was op dit moment door te zeggen "Ja Willem je gaat je zo omkleden en pas als ik het zeg mag je iets anders aantrekken." Willem kromp iets in elkaar en keek naar de schoenen van Ingrid "Ja Ingrid ik zal me zo gelijk gaan omkleden zoals we hadden afgesproken." "Dat is wat ik wilde horen mannetje van me, nu door want ik heb dorst en heb wel trek in een bakkie."
We liepen verder en kwamen aan bij een leuk rijtjeshuis waar Willem de deur van open deed Hij liet eerst Ingrid binnen en gaf mij aan dat ik naar binnen kon.
"Oké Willem naar boven en omkleden, ik kom er zo aan. Even Remco naar de kamer brengen." Ingrid liep door en Willem pakte 1 van de koffers op en liep ermee de trap op.

"Welkom in ons stulpje, niet zo groot maar wel gezellig. Geef je jas maar aan en ga dan hier zitten." Ingrid wees me een plek aan waar ik kon gaan zitten. Ik zat met mijn rug naar de deur dus kon niet zien wat ze deed. "Ik ga even bij Willem kijken en kom zo terug. Blijf wel op de bank zitten tot ik terug ben omdat ik een verrassing heb." en weg is ze. Ik weet niet wat me gebeurd dus ga ik maar zitten. Ik kijk even rond en zie inderdaad een leuk huisje wat leuk is ingericht.

Na 10 minuten op mijn telefoon gekeken te hebben en wat berichtjes verstuurd te hebben hoor ik hakken op de vloer achter me. Ik wil me omdraaien maar hoor Ingrid zeggen "Waag het niet om je om te draaien." Ik blijf dus recht voor me uitkijken en laat het gebeuren.
"Vertrouw je me? hoor ik fluisterend naast me oor. "Ja Ingrid al ken ik je nog niet zo lang, het voelt goed." Er wordt een blinddoek voor mijn ogen gedaan en ik schrik er een beetje van. "Niet schrikken hoor, is helemaal niet nodig." Ik ontspan een beetje en Ingrid knoopt de blinddoek vast. "Zit de blinddoek niet te strak?" wordt er gevraagd. "Nee hoor prima" "Mooi zo en kan je iets zien?" "Nee ik kan ook niets zien."
Ik hoor de hakken om de bank lopen en voor me stoppen. "Zo mannetje kom jij eens op je knieen voor de bank zitten." Ik kom omhoog en laat me van de bank af glijden op mijn knieen voor de bank. Ik laat mijn handen naast me lichaam hangen en ga rechtop zitten. "Prima zo, nu mag je je handen recht naar voren steken maar wel rustig aan." ik doe wat Ingrid zegt. Ik beweeg mijn handen rustig naar voren en voel de benen van Ingrid, ze zijn nog steeds gehuld in nylon en ik leg mijn handen aan de buitenkant op haar benen. "Nu mag je langzaam naar beneden bewegen tot aan mijn voeten." Ik beweeg mijn handen heel rustig over haar nylons naar beneden, hier wil ik zo lang mogelijk van genieten dus ik doe het rustig aan. Aangekomen bij haar kuiten voel ik dat deze gespannen zijn, dit komt vaak doordat vrouwen op hoge hakken lopen. Ik zak verder naar haar voeten en voel de schoenen en de hak eronder van zeker 10 cm hoog. Ik steek mijn waardering dan ook niet onder stoelen of banken. "Ingrid wat een geweldige gevoel is dit, die nylons of panty en die schoenen eronder."
Ik hoor naast mijn oor "Ja lekker he." De blinddoek wordt losgemaakt en ik streel de benen van Willem. Ingrid zit naast me en kijkt me lachend aan. "Dat had je niet verwacht he. Hoe vindt je het?" Ik moet even slikken maar als je niet beter wist en de blinddoek was om gebleven dan had ik echt het idee dat ik de benen van Ingrid streelde. "Kijk nu eens recht naar voren en vertel wat je ziet?" Ik keek naar voren en zag een een velours jurkje met daaronder benen gehuld in een nylon. Ik kon niet zien of dit een panty was of dat Willem kousen aanhad. "Ik zie een velours jurkje met daaronder een paar geile benen die eindigen in schoenen om op te vreten." Ik kon het niet anders verwoorden.
"Ja geil he, gekocht op de beurs. Zo nu wil ik dat je het jurkje optilt en kijkt hoe het eronder uitziet." Ik liet mijn handen over de benen van Willem naar boven gaan en zo onder het jurkje verdwijnen. "Til het jurkje maar op." Zei Ingrid. Ik tilde het rok gedeelte van het jurkje omhoog en daar verscheen de lul van WIllem die opzij lag onder een band van een jarretel panty. Willem droeg een panty waar gaten zaten aan de zijkant en in het kruis, net of het jarretels waren. "Pak zijn lul maar." de toon waarop Ingrid het zei was geen vraag maar een opdracht. Of je nu wilde of niet je moest bijna wel gehoorzamen. Ik wreef over de lul van Willem en zag hem verder groeien, hij was alleen niet zo groot. "Is jouw lul groter dan die van Willem?" werd me gevraagd door Ingrid. "Hoe groot is de lul van Willem dan Ingrid?" ik wilde graag van Ingrid horen hoe klein of groot hij was. "14 cm en lekker dik." Ik bekeek de lul van Willem eens wel dat hij dik was en ik zou hem alleen kleiner schatten.
"Ik vertel niet of de mijne groter of kleiner is, dat zie je straks vanzelf wel als jij dat wilt." Dit was niet het antwoord wat Ingrid wilde horen. "Ik vraag het nog maar 1 keer, is jouw lul groter?" Ik dacht even na over wat ik zou antwoorden.
"Lieve Ingrid ik zou graag vertellen of hij groter of kleiner is maar ik zou zo graag willen dat jij mijn lul zou willen opmeten. Dit kunnen we op 2 manieren doen. De eerste is om een meetlat te pakken en mijn lul te meten en de andere manier is om je eerst te laten neuken door Willem en daarna zonder mijn lul te hebben gezien dat ik je neuk. Je kunt dan zelf bepalen of de mijne groter of kleiner is dan de lul van Willem." Ik wist niet hoe Ingrid zou reageren maar ik gokte erop dat ze hier wel oren naar had. "Je weet het mooi te brengen mannetje maar vooruit maar weer, is ook wel weer eens leuk om verrast te worden. Maar omdat je mij tegen sprak wil ik nu dat je nu je mond open doet." Ik deed mijn mond open en voelde een hand achter mijn hoofd die me naar voren duwde recht op de lul van Willem af.
"Zo nu wil ik wel eens zien of je kan pijpen. Ik wil die lul helemaal in je bek zien anders wordt er helemaal niet geneukt." Ingrid zette meer druk en ik voelde de eikel van Willem op mijn tong, ik kon me er tegen verzetten maar dat had volgens mij geen zin. Ik liet het over me heen komen want het gaf me toch ook wel een lekker geil gevoel. "Nu begin je rustig te zuigen en je mag Willem aanraken, vindt hij wel lekker. Streel hem maar over zijn benen en voel de panty die Willem ook geil maakt." Ik was nu met veel dingen tegelijkertijd bezig, strelen en zuigen. Proberen om de lul van Willem steeds verder in mijn mond te krijgen en Ingrid die mij over mijn borst streelde.
Ik ging er nu even voor zitten en pakte de lul van Willem beet en begon naar mijn idee te pijpen zoals ik dacht dat het lekker zou zijn. Ik hoorde Willem kreunen en voelde dat Ingrid opstond. "Willem lekker he man? eindelijk je droom die uitkomt, gepijpt worden door een man en jij zelf gekleed in vrouwen kleding." "Ja schatje maar vindt jij het ook geil en lekker?" vroeg Willem aan Ingrid.
"Ja dit is geil om te zien en kijk hij heeft hem nu helemaal in zijn mond en hij kan hem hebben net als ik." "Ja ikkk vooooeeel heeeet" kreunde Willem "Ik gaaaa klaarkoooomeeen in dat geile pijpmondje…..Jaaaaa daaaaar kooomt het….." Ik voelde de lul van Willem dikker worden en voor het eerst van mijn leven kwam er een man klaar in mijn mond.

"Was het lekker mannetje van me? kan Remco een beetje pijpen?" "Ja schaaat het wass heeeerlijk." Willem stond te trillen op zijn benen. "Ga even zitten op de bank dan mag Remco ook zijn kunsten op mij uitleven." Willem deed een stap naar achteren en liep naar de bank. Nu stond Ingrid voor me en ik bekeek deze geil schoonheid van top tot teen. Ingrid droeg een zwarte catsuit met lange mouwen, het werkje in de catsuit was hetzelfde als wat Ingrid in de trein aan had dus zou dit best eens kunnen zijn dat ze de hele reis deze catsuit aan had. "Vindt je het geil wat je ziet Remco?" kwam er sensueel over de lippen van Ingrid. "Jezus Ingrid wat ben jij een geil wijf en wat heb je een lekker lichaam."

Ik draai me om en ga tussen de benen van Ingrid zitten en geef mijn ogen de kost. Ik zie een lekker kaal kutje wat al iets open staat en ik hoef niet te raden of hij vochtig is want dat is duidelijk zichtbaar. Ik kijk nog even naar boven en zie Ingrid met een glimlach op haar gezicht kijken. "En nu ga je me likken en ik wil dat je pas stopt als ik 2 keer klaargekomen ben." Ik breng mijn gezicht naar het kale kutje en ruik haar heerlijke geuren, wat ga ik hier van genieten. Ik steek mijn tong uit en geef een likje over het heuveltje van Ingrid, ik voel dat er een rilling door haar heen gaat. Ik duw mijn tong nu iets verder naar binnen en herhaal de beweging. Ik begin haar in een rustig tempo alleen met mijn tong te likken. Mijn handen leg ik op haar voeten en wrijf over haar voeten langzaam omhoog. Het heerlijke gevoel van nylon onder mijn handen is geweldig, ik kan er niets aan doen maar dit tafereel maakt mij bloedgeil. Ik heb al mijn kleren nog aan dus ik moet haar benen even loslaten om mijn lul goed te leggen.
Ik kijk weer omhoog en zie Ingrid met gesloten ogen liggen te genieten. Ik zie ook Willem die naast Ingrid is gaan zitten en met haar tepels aan het spelen is.
"Jaaaa, dat is lekker geil. 1 vent aan mijn tepels en een andere vent aan mijn kutje, dit kan ik de hele dag wel volhouden. Lik me harder geile vent, ik wil klaarkomen op die geile tong van je."Ik zet wat meer druk en begin het tempo iets op te schroeven.
"Jaaaaa dit is waaat ik bedoooeeeel……. Steek die tong innn mijn kuuuuut." Ingrid begon nu harder te kreunen en harder te roepen. "Neeuuuk meeee meet diiieee tong geilbak."
Ingrid was niet meer te houden en begon voor de eerste keer klaar te komen. "Jeezzuuss gaaaa doooorr ik gaaaa klaaaarkoooomen……….. Ja daaar isssss heeeeeet." Het vocht spoot in mijn gezicht maar ik bleef door likken, dit zorgde ervoor dat Ingrid in een lang orgasme terecht kwam en ik niet meer wist of dit nog de eerste of nu al de tweede was.
Ik bleef daarom maar door likken zodat ik niet op mijn kop zou krijgen als het de eerste was.

Ingrid duwde mijn hoofd weg en zei "Stop maar even anders blijf ik komen." ik stopte met likken en kwam iets omhoog. Ik keek Willem aan die naast Ingrid zat en aan zijn lul zat te trekken. "Jezus Ingrid wat was dat een lekker gezicht zeg. Remco tussen je benen en jij die wel 4 keer klaarkwam als ik het goed gezien heb." "Ja mannetje ik moet zeggen dat hij lekker kan likken en dat ik zeker erg genoten heb en ja zeker 4 keer dus eigenlijk 2 teveel. Ik kon alleen niet stoppen met klaarkomen zo geil was het allemaal."
Ingrid keek mij aan en begon te lachen "Je hebt allemaal kutsap op je gezicht, heb ik lekker in je gezicht gespoten?" "Ja Ingrid ik kreeg de volle laag toen je klaarkwam, gelukkig heb ik niet 4 keer de volle laag gekregen anders had ik mijn kleren wel moeten wassen."
Ingrid keek mij aan en daarna Willem "Zo mannetje nu gaat Remco zich uitkleden en jij me neuken, ik wil namelijk weten hoe groot de lul van Remco is." Ik stond op en pakte de blinddoek "Zo eerst deze voor, dan kan je hem niet zien als ik mijn broek uittrek." Ingrid keek wat beteuterd maar onderging het wel. Willem kroop tussen de benen van Ingrid en stak zonder aankondiging zijn lul in de kut van Ingrid. "Jaaaaa dat is wat ik wil." zei Ingrid die haar hoofd naar achter gooide. "Blijf even stil liggen dan kan ik de blinddoek voor doen." ik zat op mijn knieen naast Ingrid op de bank en deed de blinddoek voor, het was wat last want Ingrid lag niet stil nu ze geneukt werd door Willem.

"Je mag niet klaarkomen Willem want ik wil eerst weten hoe groot die lul van Remco is, daarna moeten jullie allebei mijn kut volspuiten en weer leeg likken." Willem ging iets rustiger neuken om maar niet klaar te komen, ik keek er naar terwijl in mijn kleren uitdeed. Toch is het wel geil om andere mensen te zien neuken waar je bij bent, is toch heel anders dan op de computer naar porno kijken.
Ik was er klaar voor en tikte Willem op zijn schouders, Willem keek achterom en zag me staan. Willem keek naar mijn lul die schuin omhoog stond en knikte waarderend. Willem trok zijn lul met tegenzin uit de kut van zijn vrouw en zonder iets te zeggen ging ik tussen de benen van Ingrid zitten. De rillingen liepen over mijn rug want ik ging nu een andere vrouw neuken en dat zou de eerste keer worden. Ik pakte mijn lul en bracht deze voor de kut van Ingrid. Willem was naast Ingrid gaan zitten en fluisterde in haar oor "Remco zit nu tussen je benen en je zal zo zijn lul gaan ontvangen. Ik heb hem al gezien maar jij moet maar beoordelen welke je lekkerder vindt." Ingrid kwam iets omhoog met haar hoofd net of ze wilde kijken maar dat had geen zin met de blinddoek voor. "Kom op met die lul ik wil hem voelen en checken of je lul groter, dikker en geiler is dan die van mijn Willem."
Ik bracht mijn eikel tegen haar schaamlippen waarop Ingrid meer onderuit schoof. "Stop hiermee, ik bepaal wanneer ik mijn lul in die geile neukgrot van je duw." Ingrid stopte en zei "Sorry maar ik verlang er zo naar." Ik duwde nu iets verder door en de schaamlippen van Ingrid omvatte mijn eikel, wat een geweldig gevoel is dat toch.
Ik ging wat beter zitten en pakte de benen van Ingrid, die nylon benen brachten mij ook weer naar een hoger niveau op de geilheid ladder. Ik kan wel uren wrijven over in nylon gestoken benen. Ik positioneerde me goed zodat ik straks mijn lul helemaal door kon drukken in dat geil kutje wat voor me lag. Ik duwde iets verder totdat mijn lul half in de kut van Ingrid zat. "Is dit alles wat je hebt?" Ik zei niets maar bewoog verder naar voren. "Jaaaa kom verder met die heilpaal, hij is neet zzzzo diiik als dieeee van Willeeeem." Ingrid lag te bewegen omdat ze meer lul in haar kut wilde hebben. Ik was er klaar mee en vroeg "Wil je mijn hele lul in je kutje Ingrid?" Ik vroeg het op een wat kinderlijke toon. "Jaaaa geeeef meee je heeelleeee luuuuuuul." Ik pakte haar heupen vast en drukte in 1 keer door totdat mijn lul helemaal in haar kut zat. "Jaaaaaaaaaa……………. Jezus wat is hij grooooooot……..Veeel grooteer dan die van Willeeeemmmmmm." Ingrid gooide haar hoofd weer naar achter en rolde met haar hoofd over de bank heen en weer. Ik trok me lul tot aan mijn eikel terug en duwde in 1 keer mijn hele lul naar binnen. "OOOOO godver…… waaat iss diiit geeeiiiillllll. Ik kom al klaaaaaarrrrrr……….Jaaaaaaaa…….Harder……..Neeeuuukkkk meeeeeeeee………"
Ik voelde het kutvocht langs mijn lul uit haar kut lopen en pompte lekker verder. Ik was goed geil en wist dat ik het niet lang zou volhouden. "Ik ga je geile kutje volspuiten Ingrid of je het nu leuk vindt of niet." Ik begon de eindsprint in te zetten want ik voelde het geil al borrelen in mijn ballen en omhoog schieten door mijn pisbuis. "Jaaaa daaaar koooomt heeeet Ingrid……" en ik spoot haar kut vol met 5 stralen sperma. "Jaaa ik vooeeel het…..lekkeeeerr…….Oooo ik kom ooook weeeeeeer……." Ingrid begon te trillen en kreeg nog een orgasme terwijl ik mijn lul leegspoot in naar al natte kutje. Ik liet me voorzichtig op Ingrid vallen en kuste haar gezicht. Ik liet mijn handen over het lichaam van Ingrid glijden en voelde dat ze nog bezig was met bijkomen. Ik deed haar blinddoek af en keek haar in haar ogen. "Jezus wat heb jij een lekker lul gozer" Ingrid zei het op een manier die vanuit haar tenen kwam. Willem was inmiddels opgestaan en stond schuin achter me. "Nu wil ik haar kut volspuiten, mag ik er alsjeblieft tussen" Ik trok me terug en met dat mijn lul de kut van Ingrid verliet kwam er ook kutsap en sperma mee. Willem ging snel tussen de benen van Ingrid zitten en duwde zijn lul in 1 keer in de kut van Ingrid en begon als een waanzinnige te neuken. "Ik ga die geile natte kut van jou ook volspuiten geil wijf." Willem was helemaal door het dolle heen. "Jaaaa Willeeem spuittt meeee voolllllll………." Ingrid kreeg weer een orgasme en bleef vocht produceren. Jezus wat een geil gezicht als 2 mensen geil met elkaar bezig zijn en zich niet bewust zijn wat er om hun heen gebeurd.
"Daaaar koooommmmt heeeet……..Oooooooooo…." Willem spoot ook zijn sperma in de al volle kut van Ingrid en liet zich voor over vallen op Ingrid.

Beide lagen na te genieten van deze lekker neuk beurt en ik stond er naar te kijken. Mijn lul was inmiddels al weer op volle sterkte maar ik wilde nu eerst het kutje van Ingrid leeg likken.
"Opzij Willem ik wil die geile kut van je vrouwtje eens lekker leeg likken." Ingrid keek me glazig aan maar met een glimlach op haar gezicht. "Ja Willem kijk maar eens goed want ik verwacht dat jij dat ook meer gaat doen. Je eigen rotzooi opruimen." Ik knielde tussen de benen van Ingrid en drukte mijn mond op de volle natte kut van Ingrid. Ik begon te likken en te slurpen en de geluiden waren geil en vochtig. Mijn handen had ik weer op haar benen gelegd en wreef steeds verder naar boven. Ik kwam bij het open kruisje en duwde met 2 duimen haar kutje verder open waardoor ik dieper kon likken. "OOoojaaaaaa….. dat gaaaa jij zeker meeeeerrr doeeeen Willeemmmm." Ingrid lag te genieten van mijn gelik en pakte me hoofd vast en drukte die harder op haar kutje. "Jezussss alweeerrrrrrrr………." Ingrid kreeg weer een orgasme en ook dit vocht likte ik op.
Ik kwam weer omhoog om Ingrid even rust te gunnen en zag dat Willem al weer aan zijn lul zat te trekken. Wat een geil stel zeg.

Ingrid ging na een minuut of 5 zitten en keek naar ons beide. "Mannen ik heb heerlijk genoten maar ben nog niet klaar, we gaan eerst eten en dan kijken we verder hoe alles loopt." Ik keek op de klok en zag dat het 5 uur was, ik pakte mijn telefoon om te kijken hoe de situatie op de weg en op het spoor was. Nog geen verandering dus ik zei tegen Ingrid en Willem. "Ik zou hier kunnen blijven vanavond en vannacht maar dan moet ik wel naar huis bellen." "Dat is het antwoord waar ik op gehoopt had" zei Ingrid "Kunnen we straks lekker met elkaar spelen en andere dingen uitproberen. Ik heb er zin in."
Ik pakte mijn telefoon en belde naar huis. "Nee gaat niet meer lukken om thuis te komen schatje, ik kan gelukkig blijven slapen bij Willem en Ingrid. Ze hebben een logeerkamer waar terecht kan." mijn vrouw begreep het en wenste me veel plezier. "Dat gaat wel lukken" zei ik.

Willem was eten bestellen en Ingrid lag met haar ogen dicht te genieten.

Hoe dit verder loopt wil ik graag op basis doen van ideeën van jullie. Dus is er een vrouw, man of stel die een voorstel heeft laat dat dan weten en stuur mij een bericht. Mogelijk dat we samen dat verhaal schrijven en meer?

Remco
Auteur : remco360 / Geschreven op : 13 april 2019 - 12:14 / Hits : 3663 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Lilith, vrouwelijke storm demon.
Auteur : Angela / Geschreven op : 25 oktober 2012 - 14:54 / Hits : 5699 / Waardering : 2.22

Een biertje te veel na een zware week
Auteur : JaxTeller / Geschreven op : 15 februari 2014 - 17:22 / Hits : 6997 / Waardering : 1.17

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
curiousme
kan niet anders dan dat Willem en jij ook nog even met elkaar aan de gang gaan na zo een lekker begin.... En aangezien je zelf ook graag nylon draagt moet je je ook even lekker omkleden denk ik!
Geschreven op : 17 april 2019 - 10:48

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb