Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Dag met vriendin naar de sauna
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Dag met vriendin naar de sauna
Hoi even voorstellen ik ben Evi (26) en wat er gebeurde samen met mijn vriendin Kim (26), vorig jaar vroeg Kim of mee ging naar de sauna, ik zei gelijk lachend doe normaal in mijn blote kont bij andere mensen rondlopen, echt niet.
Kim zei, ze hebben daar iedere dinsdag badkleding dag, toen werd het verhaal anders het leek mij zo opeens wel leuk omdat eens mee te maken.
Zo gezegd samen op in de auto op weg naar de grootste en met de hoogste waardering op zoover.
We werden vriendelijk begroet bij de receptie, en liepen even later naar de kleedruimte en daar liepen bijna alle mensen naakt, geschrokken keek ik Kim aan en zei dit was toch een badkleding dag.
Kim keek ook verbaasd en vroeg gelijk aan een medewerkster hoe het zat met de badkleding dag. Die legde uit dat het nu nog alleen de eerste dinsdag van de maand was maar binnenkort iedere dinsdag. Ik keek Kim aan die zei we hebben nu al betaald en het went erg snel hoor en bekenden kom niet tegen. Met tegen zin trok ik mijn kleren uit en wikkelde mij in een badlaken, maar even later in de douche werd het natuurlijk lastig met een badlaken en daar stond poedel naakt bij andere wild vreemde mensen, die het net deden of het de normaalste zaak van de wereld was. Okť het wende snel en na een half uur had ik niet eens meer het gevoel dat ik naakt was, gelukkig had ik mijn kutje getrimd mijn lipjes waren kaal en daar boven stond een donker driehoekje. Kim stelde voor om een poosje in de zon te gaan liggen, op een iets rustiger gedeelte zochten wij een ligbed en ik moest op mijn buik gaan liggen dan zou Kim mijn wel even insmeren, het voelde heerlijk haar heerlijk zachte kleine handen die mij teder masseerden.
Mijn rug schouders werden heerlijk gemasseerd tot ik haar handen op mijn billen voelde, die werd zacht maar heerlijk gekneed, toen moest ik mij omdraaien Kim pakte een klodder zonnecrŤme op de hand en begon bij mijn benen en ging naar boven even snel over mijn kutje en borsten en Kim fluisterde in mijn oor, he sletje je kutlipjes zijn vochtig. Snel kneep ik de benen wat verder aan elkaar of dat hielp, Kim fluisterde nu niemand kent jou hier je hoeft je niet te schamen en er zijn hier wel meer mensen opgewonden.
Verbaasd keek ik haar aan, Kim stopte en ging nu op haar buik liggen op haar stretcher en vroeg om haar rug nu in de smeren. Ik was sneller klaar en Kim draaide zich om en deed zelf haar voorkant.
Even later kwamen er twee mannen aan lopen die gingen op het terras zitten ongeveer 10 meter van ons af.
Kim ging een beetje uitdagend zitten de benen iets uit elkaar, haar kutlipjes waren opgezwollen en glinsterden, zo nu en dan zag je de ogen van de mannen gericht richting ons, en tot mijn stomme verbazing zag ik de piemels van de mannen groter worden.
Nu ging Kim verder en deed haar benen verder uit elkaar mijn ogen rolden bijna uit de oog kassen je kon gewoon iets in haar kut kijken, en Kim keek mij aan en fluisterde doe je benen ook wat uit elkaar.
Nu met een wat meer dwingender stem zei Kim schiet op of ben je preuts, krampachtig deed ik de benen iets uit elkaar mijn binnenste lipjes zijn klein maar vielen nu wel een beetje op.

Die van Kim zijn een stukje groter en haar lippen stonden dus een stukje verder open, de mannen keken hun ogen uit, ongewild kreeg ik harde tepels. De piemels van de mannen stonden stijf en jemig wat een grote piemels, heel wat groter dan die van mijn vriend. Kim fluisterde nu okť wat een pracht exemplaren he ?. Zonder dat ik het zelf zei ik met een geile stem ja heel mooi. Kim zei zo,n pik zou ik wel eens in mijn kut willen, geschrokken keek Kim aan en zei doe normaal. Zou jij niet zo,n mooi pik in jouw kutje willen, nu ging Kim verder mijn vriend bakt er niks als hij Łberhaupt een keer zin heeft, dan wipt hij 3 keer spuit zijn pik leeg in mijn kut valt in slaap en als ik een keer klaar wil komen dan moet ik mij zelf helpen.
Mijn mond viel nog net niet open, tot ik hoorde is jou seks leven dan wel goed ?. Helaas stelt bij ons weinig voor mijn vriend heeft een kleine piemel en je voelt hem amper aan en hij komt ook heel snel klaar zonder al te veel aandacht aan mij te besteden.
We waren zo in trans met ons gesprek tot wij van dicht bij hoorden, dag dames willen jullie iets van ons drinken.
Het gezicht van mij en Kim draaiden een kwart slag en keken recht tegen 2 stijve piemels aan, we keken naar boven en zagen 2 gezichten van 2 mannen van begin jaren 40. Hu ja lekker zei Kim en stapte in de benen en Kim vroeg aan mij ga je ook mee. Ik ging ook in de benen, beide mannen keken naar mij net of ze nog nooit een vrouw hadden gezien.
De piemels zag ik meende ik schokken en ook meerder mensen zag nu kijken naar de heren met een keiharde pikken. Even later zaten we wat te drinken Kim bleef maar kijken naar de grote pikken tot 1 man brutaal zei of hebben de dames heel misschien zin in een massage van ons. Kim trok een gezicht van dat het wel wat leek, ik zei nog wordt wakker. De man ging gelijk verder met ze hebben hier ook een hotel met grote bedden als jullie willen dan huur ik een kamer en krijgen jullie een heerlijke massage natuurlijk moeten jullie het wel met vrije wil doen.
Kim zei lijkt mij wel wat zo,n massage, de man zei gelijk ik ga een kamer reserveren. Ik viel van de ene verbazing in de ander. Even later kwam de man terug in zijn badjas en vroeg wie gaat er mee, de andere man vroeg mij ga jij ook mee ?. Voordat ik wat kon zeggen zei Kim tuurlijk gaat ze mee je hoeft niet mee te doen je mag ook kijken.
Schoorvoetend liep ik mee en zei dat ik alleen ging kijken. In de met een enorm groot bed ging Kim gelijk liggen en de ene wat brutalere man begon Kim gelijk te masseren, niet van dat overhaaste dat hij gelijk met haar borsten of kutje begon maar eerst de benen en buik, het leek wel of het Kim zelfs te lang ging duren voordat de man iet s zou doen, het sletje opende haar benen en nu begon de man haar kutje voorzichtig te strelen Kim pakte zijn pik in haar hand en pik van de andere man bracht ze naar haar mond en begon hem te pijpen.
Nu duurde het niet lang of Kim smeekte bijna aan de man, neuk me ik zat op het eind van het bed en mijn kut stond bijna in brand. Ik kroop het bed op en pakte de pik in mijn hand die Kim in haar mond had ik zat op mijn knieŽn en voelde hand van de man die Kim neukte door mijn spleetje gaan.
Die man waar van ik zijn pik vast hield fluisterde mag ik je neuken, mijn hoofd maakte 1 voorzichtig knikje, ik wist dat het super verkeerd was, maar ik wilde geneukte worden.

De man kroop achter mij masseerde mijn kutje terwijl ik nog op mijn knieŽn lag, hij duwde mijn benen wat uit elkaar en stak zijn dikke lange pik in mijn kut en begon tergend langzaam mij te neuken.
Hij bleef maar door gaan ik denk wel 10 minuten ik steeds meer opgewonden en zo lang was ik nog nooit geneukt, tot de andere man zei zullen we even ruilen. Ik voelde de pik uit mijn kut gaan en dacht shit.
En zo opeens voelde ik een andere pik in mijn kut hij stootte wat ruwer en zijn eikel was wat dikker na 5 minuten hield ik het niet meer ik voelde mijn kut samen trekken en gelijk spoot hij zijn pik leeg in mijn kut het leek of ik helemaal leeg stroomde. Ik keek naar Kim die lag ook uitgewoond naast mij en fluisterde heerlijk he.
We waren amper een beetje bij gekomen of ik zei kom we moeten gaan met knikken knieŽn liepen we snel weg.
Dit was heel verkeerd maar Kim zei dit gaat vaker gebeuren.
Auteur : / Geschreven op : 14 april 2019 - 11:27 / Hits : 7597 / Waardering : 4.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Naar de sauna met mijn vriendin
Auteur : Kim / Geschreven op : 25 september 2018 - 12:21 / Hits : 25292 / Waardering : 4.25

Naar de sauna met mijn vriendin(2)
Auteur : Kim / Geschreven op : 07 oktober 2018 - 11:26 / Hits : 12002 / Waardering : 3.83

Met vriendin naar de sauna
Auteur : Wouter7 / Geschreven op : 19 januari 2011 - 01:35 / Hits : 26473 / Waardering : 1.82

Naar de sauna 1
Auteur : Wout / Geschreven op : 24 februari 2015 - 15:54 / Hits : 37715 / Waardering : 4.31

Met Sonja naar de sauna
Auteur : Maurice / Geschreven op : 03 januari 2017 - 14:17 / Hits : 15591 / Waardering : 4.14

Dagje alleen naar de sauna
Auteur : Mooieman / Geschreven op : 20 juni 2017 - 01:41 / Hits : 17938 / Waardering : 4.00

Mijn dochter vroeg me mee naar de sauna te gaan een avond. Deel 2
Auteur : Markus / Geschreven op : 19 juni 2017 - 01:08 / Hits : 25504 / Waardering : 3.92

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega
Auteur : Niels / Geschreven op : 01 december 2015 - 14:20 / Hits : 37593 / Waardering : 3.88

Naar de sauna 2
Auteur : Wout / Geschreven op : 28 februari 2015 - 15:19 / Hits : 21448 / Waardering : 3.86

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega (2)
Auteur : Niels / Geschreven op : 15 december 2015 - 09:53 / Hits : 14814 / Waardering : 3.83

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kimber
Heerlijk verhaal ben benieuwd of er nog een vervolg komt (graag)
Geschreven op : 16 april 2019 - 14:36

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb