Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn vrouw Marja 40 zonder slipje
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn vrouw Marja 40 zonder slipje
Regelmatig spelen mijn vrouw Marja 40 en ik Jaap 42 geile erotische spelletjes met elkaar,het hou ons seksleven opwindend en je moet toch steeds weer creatief aan de gang met je geile creatieve brein.
Marja is een heerlijke (nog steeds na 15 jaar huwelijk) geile aantrekkelijke vrouw, die altijd wel haar aandacht weet te krijgen, maar nooit over de grens zal gaan om vreemd te gaan.Wel in haar fantasieen kan ik haar hiermee altijd geweldig geil krijgen, zegd b.v onder het neuken tegen haar als ik diep met mijn lul in haar kutje zit,voel je Wim (dat is mijn broer) nu ook lekker met zijn grote lul in je kontje (dat is dan mijn vinger) o ja ja kreun en hijg zij hierbij dan en ik voel echt wel haar geilheid nog meer activeren. Of onze buurjongen Frans van 18 jaar haal ik ook spreek woordelijk wel eens bij ons naar binnen,lik dan b.v haar kutje op de bank onder het t.v kijken en zeg dan tussen haar benen vandaan, lekker he schat hoe Frans je geile natte kutje diep uit likt, ja ja Frans kreun zij dan ook spontaan en super opgewonden terug, Ik kom klaar Frans o jongen wat ken jij heerlijk beffen. Dit zijn maar enige voorbeelden die ik er dan bij haal als wij lekker geil met ons seksleven bezig zijn. Ik weet dus heel goed dat mijn vrouw hier geestelijk extra opgewonden van raakt. Maar alsi k het serieus eens aan kaart in een gesprek en vraagt of zij niet eens in het echt naar een vreemde lul in haar kutje verlang,dan is steenvast altijd haar antwoord, nee Jaap ik heb meer dan genoeg aan jou en moet geen andere vent aan mijn lichaam, het is niet meer dan mijn fantasieen zegt Marja dan.

Wij waren samen naar een receptie geweest van een zakenrelatie van mij,Marja had zich weer heerlijk sexy aangekleed, leuk kort rokje aan tot ver boven haar knieen, het slipje was ook nu weer thuis gebleven net zoals haar BH. Mijn vrouw heeft een stel mooie grote tieten(een ruime C) met vaak harde zichbare tepels. Het geeft ons altijd weer een geile kick om samen te weten hoe Marja daar dan keurig iedereen een handje geeft,een praatje mee maakt,terwijl zij daar wel lekker sliploos staat.Als er op zo moment met al die mensen om ons heen maar een mogelijkheid is, laat ik altijd wel even mijn hand stiekem onder haar rokje glijden en voel even aan haar dan bijna altijd natte warme kutje. Beide vinden wij dit heerlijk geil om zo met elkaar bezig te zijn, terwijl wij dan toch op een plechtigheid,of feestje met veel mensen om ons heen aanwezig zijn. Het is dan ook altijd weer een geil feest wat bij ons thuis of onderweg in de auto zijn vervolg heeft en waarbij wij elkaar heerlijk bevredigen.Jaren is dit goed gegaan, maar na de receptie waar ik zojuist over vermelde ging er totaal onverwachts iets goed mis. Op de terug weg naar ons huis zaten wij weer lekker met elkaar te geilen in de auto,Marja had mijn gulp open gemaakt, speelde met mijn lul en op een gegeven moment begon zijn mij onder het rijden heerlijk te pijpen. Mijn aandacht was soms niet helemaal correct op de weg gericht en ik schrok dan ook op toen ik een politie auto vrij dicht achter ons zag rijden vanuit mijn achteruit kijk spiegel, stop even Marja zei ik, er zit een politie auto achter ons. Mijn vrouw ging omhoog wat die agente natuurlijk ook niet was ontgaan, een minuut later stonden wij aan de kant omdat wij een stopteken hadden gekregen.

Lekker zei ik tegen Marja, als ik moet blazen ben ik de lul want ik had denk ik toch wel een biertje of acht gedronken. Net op tijd had ik mijn stijve lul weer in mijn broek gepropt toen er een agent aan mijn raampje verscheen, nou ja het bekende goede avond volgde,de vraag of ik gedronken had omdat mijn rijstijl hun was opgevallen (slingeren). Een paar bietjes heb ik gedronken zei ik eerlijk, wij komen van en receptie af. Zijn collega kwam al met een blaaspijpje aanlopen en ik moest blazen.Terwijl ik dat aan het doen was opende de collega de portier aan de kant van Marja en ging daar gehurkt in de deur opening zitten, ik zag vanuit mijn ooghoek dat het rokje van mijn vrouw nog helemaal opgeschoven was,en haar dit zelf totaal ontgaan was. Wat ik zag, zag de agent een jongen van tussen de 20 en 25 jaar natuurlijk ook, bijna onder zijn neus was de bos schaamhaar van Marja zichbaar. Wij vinden dit in tegenstelling tot misschien een hoop andere mensen veel geiler, een weelderige bos schaamhaar met alleen haar kuje glad geschoren. Wij waren nu dus wel feitelijk betrapt tijdens het spelen van ons eigen geile spelletje, Marja ging in gesprek met die jonge agent en had nog steeds niet in de gaten dat hij tegen haar blote kutje aankeek, ik was aan het blasen en kon niets zeggen, maar zag nu ook wel de agent de auto inkijken die mij liet blasen,hij was rond de dertig schatte ik. U zit duidelijk over de grens meneer zei hij, u mag niet verder en moet mee naar het bureau.Dat is lekker dan zei ik en mijn vrouw dan,hoe kom die thuis vroeg ik. Marja heb geen rijbewijs.De oplossing werd hiervoor snel aan gedragen door de agent,wij bellen collega,s die u neenemen naar het bureau zei hij en ik breng samen met mijn collega uw vrouw en auto veilig thuis zei hij nu met een glichlach op zijn gezicht.

Veel kon ik niet meer zeggen tegen Marja want moest naast de auto gaan staan in afwachting van de andere politie auto die mijn afvoerde naar het bureau, die was er 5 minuten later en ik was onderweg naar het bureau. Op de achterbank overdacht ik de situatie, dat ik de lul was met gevolgen was wel duidelijk voor mij, maar hoe zou het voor Marja verlopen, beide agente hadden duidelijk gezien natuurlijk toen ik aan de kant moest dat mijn vrouw omhoog uit mijn schoot was gekomen (pijpen dus onder het rijden) en Marja zelf gaf een totale inkijk aan die twee agente met het ongewild tonen van haar blote kut.Ik kon zelf niets meer doen aan deze situatie en zou moeten afwachten zodra ik weer naar huis mocht, hoe het verder was verlopen met Marja. Dat hoorde ik dan wel, maar echt fijn voelde het allemaal niet aan,alles was wel een beetje uit de hand gelopen deze avond. Bijna vier uur na mijn aanhouding bracht een taxi mij naar huis, het was 1.30 uur toen ik Marja liggend in ons bad aantrof, direct zag ik aan haar ogen dat er iets gebeurt was waar ik nog niets van wist,haar tepels waren bijna rood van kleur en stonden nog keihard,een grote donkere zuigzoen was zichbaar in haar hals. Sorry Jaap zei Marja nerveus. Ik ging op de rand van het bad zitten en kreeg het hele verhaal te horen van mijn vrouw,de agente waren nog even ( 2.5 uur) mee naar binnen gegaan. Ik schrijf in mijn vervolg verhaal het hele verhaal voor u op,in en met alle details die ik van mijn vrouw hierover heeft gehoord.Auteur : Jaap / Geschreven op : 01 oktober 2007 - 18:58 / Hits : 17928 / Waardering : 1.95
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Lingerie voor mijn vrouw
Auteur : Robetman / Geschreven op : 06 december 2014 - 13:43 / Hits : 17149 / Waardering : 3.72

Winkelen in Amsterdam zonder slipje
Auteur : Maxine892 / Geschreven op : 14 december 2014 - 00:28 / Hits : 15124 / Waardering : 3.66

Het nichtje van mijn vrouw
Auteur : marcoj / Geschreven op : 21 november 2013 - 23:34 / Hits : 36577 / Waardering : 3.55

Lingerie voor mijn vrouw 2
Auteur : Robetman / Geschreven op : 13 december 2014 - 08:39 / Hits : 9294 / Waardering : 3.53

Tante J - 10 jaar later.. en toen kwam mijn vrouw thuis!
Auteur : Yan / Geschreven op : 30 december 2014 - 12:19 / Hits : 9561 / Waardering : 3.47

Mijn Baas, Mijn vrouw
Auteur : Freek / Geschreven op : 19 december 2014 - 07:56 / Hits : 17873 / Waardering : 3.35

seks met de vrouw van mijn vaders baas
Auteur : Peter / Geschreven op : 07 mei 2014 - 14:15 / Hits : 23675 / Waardering : 3.32

Ik gunde mijn vrouw een kutje
Auteur : Ronald / Geschreven op : 14 oktober 2007 - 14:51 / Hits : 32590 / Waardering : 3.26

Mijn oudste dochter Ester 25 en mijn vrouw Jenny 48
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 februari 2007 - 12:35 / Hits : 63143 / Waardering : 3.23

het petekind van mijn vrouw
Auteur : googliesex / Geschreven op : 15 januari 2015 - 15:31 / Hits : 12867 / Waardering : 3.21

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb