Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ik mocht alleen op vakantie. (3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ik mocht alleen op vakantie. (3)
Toen we voor de caravan van Patricia zaten aan een glas heerlijke wijn zagen we een meisje van ik schatte zo’n 17 jaar aan komen lopen, toen ze bij ons voor de caravan was stopte ze keek ons beide aan en kwam op ons toe gelopen. “Ik heb jullie gezien”, zei ze verlegen. “Ja, en wat dan”? zei ik een beetje vragend. “Ik heb jullie in de douche gezien, ik heb jullie in de douche zien neuken”, ging ze verder. “En ik voel dat tussen mijn benen alles nat is”, vertelde ze verder. “Kom erbij zitten en vertel wat je wilt”, zei Patricia. “Ik wil dat jullie mij leren neuken en vrijen”, ging het meisje verder. Het meisje bleek Wilma te heten en was zeventien jaar oud, nog maagd en had nog nooit met een jongen of meisje iets gehad. “Weet je dat heel zeker”, vroeg Patricia. “Ja”, zei ze. “Jullie kreunde van genot dus moet het ontzettend lekker zijn dus wil ik het ook leren. “Oké”, zei Patricia, “Dan moet je onze aanwijzingen opvolgen en kun je niet meer terug”. “Ik zal doen wat jullie mij opdragen”, antwoordde Wilma. “Wil je ook wat drinken”, vroeg ik. “Ja, graag en cola”, zei ze. Ik stond op, liep naar binnen en kwam terug met een ijskoude cola. “Heb je al gedoucht”? Vroeg Patricia. “Nee”, antwoordde Wilma. “Dan gaan wij samen eerst even douchen”, gin Patricia verder. Ze stond op, liep naar binnen en kwam terug met handdoeken en douchespullen. “Kom mee”, zei ze tegen Wilma, “want we moeten wel schoon zijn voor deze lessen”. Ze liepen samen naar de toiletgebouwen en namen ook de familiedouche, ze kleedden zich uit en Patricia zag een schitterend mooi meisjeslichaam met strakke keiharde tietjes en een paar strakke schaamlipjes met al wat haargroei rondom haar kutje. “Patricia en Wilma stapten onder de douche en Patricia trok Wilma tegen zich aan en begon haar te tongzoenen, eerst reageerde Wilma nog wat onwennig maar al gauw had ze het gevoel van genot dat het teweeg bracht door en beantwoordde heftig de tongzoenen van Patricia, ondertussen voelde Patricia tussen de schaamlipjes van Wilma die al behoorlijk nat aanvoelde van het kutgeil. “Ik ga eerst je kutje gladscheren”, zei Patricia en pakte de scheerspullen, zeepte het kutje in en begon zorgvuldig en voorzichtig de haartjes van haar kutje te verwijderen, toen ze glad was spoelde Patricia haar kutje af en begonnen ze elkaar te wassen, ook draaide Patricia aan de harde tepeltjes van Wilma en zoog er even zachtjes aan waarna er een rilling door het lichaam van Wilma ging.


Toen ze klaar waren trokken ze alleen een badmantel aan en kwamen naar de caravan gelopen. We gingen naar binnen en sloten de gordijnen, Patricia deed de badmantel van Wilma uit en ik kreeg meteen een keiharde lul toen ik dat mooie lichaam zag. Ook Patricia deed haar badmantel uit en ging samen met Wilma op bed liggen tongzoenen, daarna kleedde ik mij ook uit en ging naast hen liggen, ik deed langzaam de benen van Wilma uiteen en begon haar kietelaartje te vingeren, ik voelde hoe een siddering van genot door haar lichaam trok en haar strakke kutje werd steeds natter en ze werd steeds geiler. Na een tijdje zei Patricia dat ik op mijn rug moest gaan liggen en Wilma over mij heen moest gaan zitten en langzaam haar kutje over mijn lul moest laten zakken. Wilma volgde de aanwijzingen op en liet haar kutje langzaam over mijn lul zakken tot het moment dat ze een gil van pijn gaf en ik haar ontmaagde, Wilma begon te huilen en gelijkertijd volgde ze de aanwijzingen van Patricia op en begon op en neer te bewegen en langzamerhand begon ze het lekker te vinden en neukte mij met lange stoten klaar, ik spoot mijn geil in het net ontmaagde kutje van Wilma die op haar beurt haar eerste echte orgasme beleefde en gillend klaarkwam waarbij haar geil vermengd met een beetje bloed uit haar kut kwam lopen. Toen ze weer een beetje bij was gekomen liet ze zich van mij afglijden en likte Patricia haar kutje schoon en likte ook haar kietelaartje zodat ze opnieuw geil begon te worden. Patricia zei tegen haar dat ze mij moest gaan pijpen en deed eerst een keer voor hoe dat moest en toen ze zelf mijn lul in haar mondje zoog en met haar tong het voorvocht van mijn eikel likte had ze al snel door wat een man lekker vindt. Toen ze mij een tijdje had gepijpt en Patricia nog steeds haar jonge kutje lag te likken duwde ik achterlangs mijn lul in de kut van Patricia en begon haar in rap tempo te neuken waarbij ik ondertussen lag te tongen met Wilma.


Na een tijdje voelde ik aan Wilma dat ze ging klaarkomen en Patricia begon ook steeds harder te kreunen dus voerde ik mijn tempo nog hoger op en kwamen de beide dames met een luide gil en luid kreunend klaar ik voel het geil van Patricia langs mijn lul lopen en daardoor spoot ik een krachtige lading zaad achter in haar kut en Patricia dronk het jonge geil uit het kutje van Wilma. Daarna likte ik aan de keiharde tepeltjes van Wilma en lag ondertussen Patricia op mijn lul te zuigen, daarna zakte ik al likkend naar haar kutje en begon haar zachtjes te likken, ik voelde een lichte trilling in haar onderlichaam en al snel werd haar kutje natter en begon ze luider te kreunen. Patricia ging op haar rug liggen en moest Wilma van haar op haar knieën haar kut komen likken zodat ik Wilma op zijn hondjes kon neuken, eerst neukte ik haar in haar strakke kutje en even later zette ik mijn lul tegen haar sterretje en duwde hem langzaam naar binnen, ze kermde het uit van de pijn maar niet veel later ging dat over in kreunen van genot. Ik kwam door dat strakke holletje al snel klaar en spoot mijn zaad achter in haar darmen en ook de beide dames kwamen al gillend en spuitend klaar. We lagen daarna nog een tijd op bed en toen het helemaal stil was op de camping liepen we met z’n drieën naar de douche en gingen we samen onder de familiedouche, toen we schoon en afgedroogd waren liepen we terug naar de caravan waar Wilma afscheid van ons nam en zei: “Ik denk dat ik nog wel een paar lessen kom nemen”, en liep vervolgens in het donker weg. Patricia en ik gingen naar bed en vielen als een blok in slaap en we droomde van nog een avontuur met Wilma.

Of die droom uitkomt, hangt af van de reacties.
Auteur : kraampie / Geschreven op : 08 september 2009 - 19:51 / Hits : 12170 / Waardering : 1.45
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ik mocht alleen op vakantie.
Auteur : kraampie / Geschreven op : 03 september 2009 - 21:14 / Hits : 17979 / Waardering : 1.75

Ik mocht alleen op vakantie. (2)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 05 september 2009 - 12:36 / Hits : 12336 / Waardering : 1.46

Ik mocht alleen op vakantie. (4 slot)
Auteur : kraampie / Geschreven op : 09 september 2009 - 13:23 / Hits : 8635 / Waardering : 1.15

Alleen op vakantie
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 12 maart 2004 - 22:27 / Hits : 14816 / Waardering : 0.57

Familie vakantie week
Auteur : Moniek / Geschreven op : 05 april 2015 - 00:25 / Hits : 23452 / Waardering : 3.97

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(12))
Auteur : Jesper / Geschreven op : 27 april 2015 - 16:30 / Hits : 9395 / Waardering : 3.97

Boer Jongejans gaat op vakantie
Auteur : Muffer / Geschreven op : 05 september 2013 - 18:48 / Hits : 12997 / Waardering : 3.90

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(11)
Auteur : jesper / Geschreven op : 16 april 2015 - 10:53 / Hits : 13175 / Waardering : 3.86

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(9)
Auteur : Jesper / Geschreven op : 30 maart 2015 - 14:03 / Hits : 15960 / Waardering : 3.85

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(5)
Auteur : jesper / Geschreven op : 19 februari 2015 - 15:00 / Hits : 25281 / Waardering : 3.85

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
kevin
Je productie is hog, blijf aan de kwaliteit denken ;-)
Geschreven op : 09 september 2009 - 09:16

kraampie1951
Dank je, Kevin je hebt gelijk ik ga eerst even oop vakantie
Geschreven op : 09 september 2009 - 21:05

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb