Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Open Huis Party (deel 1)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Open Huis Party (deel 1)
Hoi, Ik ben Julia 24 jaar en dit verhaal is een mix tussen werkelijkheid en fantasie. De meeste namen die je hier zult lezen zijn in ieder geval verzonnen of omgedraaid.

Onlangs zijn we uitgenodigd om naar een open huis feestje te komen van een oude studie vriend (Frans) van mijn man (Rene) die we al in jaren niet meer hadden gezien. Om eerlijk te zijn had ik hem alleen gezien bij ons huwelijk. Omdat het ongeveer 60 km van ons vandaan was waar hij woonde konden we blijven slapen. Op vrijdag avond zou het feestje zijn. De dag erna zouden we met een klein groepje van oude studie vrienden er nog een extra tuindag met bbq en van alles en nog wat aan vast kunnen plakken als het weer het zou toe laten zo vertelde de uitnodiging.

Er moest dus best e.e.a. gepakt worden voor mij voordat ik kon vertrekken. Ik ben nogal ijdel snap je en wil graag voor iedere dag iets anders aan doen en ook nog eens ter plekke keuzes kunnen maken wat het dan wel of niet gaat worden wat ik aantrek. Dat werd denken, denken en nog eens denken. Dat werd mogelijke situatie inschatten. Ook regelmatig met kriebels in de buik bij sommige van de topjes omdat de gedachte die aan te hebben wel wat ondeugends losmaakte in mijn grijze massa. Omdat ik geen idee had wie er allemaal zouden komen leek het me wel verstandig om maar een beetje op safe te spelen. Arriveren in een niet al te sexy outfit leek me wel verstandig. Mijn oog viel dan ook op iets wat een mix van sexy en degelijk was.

Nu ja ... mijn Jeans en ondoorzichtig topje konden op het eerste gezicht redelijk verbergen dat ik een ondeugende string aan had en geen bh.
Aangekomen bij het nieuwe stulpje van Frans waren we echt verrast door hoe ogelooferlijk mooi aller er uitzag. Het was helemaal aan de rand van het dorp, Een geheel vrijstaand huis met, zoals na binnekomst bleek een schitterende tuin met heerlijk terras en zelfs een klein zwembad. Toen wij binnenkwamen was het feestje al in volle gang. Tja dat krijg je als je beiden werken moet en als je iemand hebt zoals mij die niet kan kiezen wat aan te trekken.
Tegen middernacht gingen de meesten naar huis en bleven we over met een klein groepje slapers. Frans en zijn vrouw Marielle samen met nog wat andere studie vrienden van Frans en Rene. De drank had heerlijk zijn uitwerking en de sfeer was best studentikoos en melig te noemen. Verhalen waar Marielle en ikzelf geen enkele weet van hadden (wij bestonden toen nog niet) werden boven water gehaald. Vast enorm aangedikt dachten we beiden.
"Mannen, waar zijn nu al die verhalen over ondeugende spelletjes die gespeeld zijn door jullie in je studententijd?" "Ik bedoel bijvoorbeeld strip poker enzo" vroeg Marielle ineens plomp verloren. "Of durven jullie daar nu niet over te praten in het bijzijn van Julia en mij??" "Marielle kom nu toch joh" "Dat durven ze als het was gebeurd heus stoer te vertellen maar geloof nooit dat deze nette jongens zo iets ondeugends hebben gedaan" Oops, deze opmerkingen hadden we denk ik beter niet kunnen maken (of juist wel ?? kriebels kriebels in mijn buik). "Niet durven riep Frans verontwaardigd". "Pfff Ik denk dat jullie eerder de genen zijn die dit niet zouden durven meespelen, nu niet en toen ook al niet". . Marielle diende haar man van repliek; "durven wel hoor maar ik ben niet goed in kaartspellen dus nee dank je.

Julia, zou jij het durven?" Net als Marielle verkondigde ik dat het niet ging om durven maar dat ik ook niet echt een kaartspeelster was met hoge kwaliteiten en dus het niet zo zag zitten om te gaan strip pokeren.
"Heren, daar hebben we het al" zei Frans. "Eerst zitten ze ons te pesten en nu we hen van repliek dienen binden ze plots in". "Lef is dus niet dat wat ons ontbreekt maar wat zij niet hebben!!" "Gaat toch om de leut niet om het winnen of verliezen??"
Uiteraard konden we dit niet over onze kant laten gaan. Ikzelf ben al een redelijke exhibitioniste ge noemen en zag een ondeugend spel in deze samenstelling met 6 mannen en 2 dames wel zitten. "Ok ok, ik wil best aantonen dat ik wel durf hoor!!" We moeten wel afspraken maken wanneer het spel ten einde is." "Vallen verliezers uit het spel, is het spel bij eerste naakt over?? Mogen die door spelen tot een bepaald moment?? Wat als een verloren persoon nogmaals verliest??" Dit waren allemaal praktische vragen in in mijn op dat moment al aardig ondeugende brein rond dartelden.

De meningen hier over waren verdeeld. Niemand wilde natuurlijk de enige zijn die eventueel in zijn blootje zou komen te staan tegenover de 7 anderen die nog (deels) gekleed zouden zijn. Er werd daarom op het voorstel van Rene in gegaan dat de verliezer zou mogen kiezen of het spel ten einde zou zijn of dat een dare moest worden ingelost voorafgaande aan een vervolg op het spel.
We vulden dus allen 4 kaarten in met daarop een dare. Die gene die het spel alsnog, naakt blijvend uiteraard, wilde voortzetten zou de dare moeten inlossen die op de getrokken kaart stond.
Om een eerlijk startpunt te krijgen werd bij een ieder geregeld dat er een startpunt was van 8 kledingstukken voor de heren en 9 voor Marielle en mij. (Eerlijk toch ?? Borsten zijn ook bloot) Ikzelf nam 5 bierdopjes wat de gemoederen bij aanvang nog al bezig hield. Dit betekende dus dat ik dus maar 4 stuks kleding aan had (inclusief een paar pumps). Ik had dus voor mijn kledingkast staand wel een goede beslissing genomen!! Sexy maar niet te opvallend. Anders had dit geen verbazing geoogst.

Na een half uurtje spelen was ik wel op het punt dat mijn bierdopjes al in rook waren opgegaan en mijn schoenen verloor. Een ieder wist nu dan ook dat er nog slechts 3 kleding stukken. De gevarenzonde was nabij.
Frans en Maarten zaten ook niet zo safe meer met nog maar 4 kleding stukken over. Maar ja, zij beschikken niet over borsten dus toch nog een +1 ervaring. Pieter en mijn man Rene hadden ondertussen nog geen spel verloren terwijl Johan, Marielle en Marco er een beetje tussenin zaten.. Hoewel ik het wel leuk vind om mezelf te ondeugend of zelfs uitdagend te tonen aan mensen die dit niet vervelend vinden, begon ik hem toch een beetje te knijpen. Dit was vooral omdat ik niet de angsthaas zou willen zijn door na naakt te zijn een darekaart te pakken en die dan niet te willen aanvaarden.


Ook ik wilde wel een pleziertje hebben en teminste 1 man naakt spelen. De mannen een beetje geobserveerd hebbend vandaag en de hoeveelheid alcohol die er ondertussen al doorheen was gegaan gaven me echter geen geruststellen gevoel. Wat voor Dare's zouden ze potverdikkie wel niet hebben bedacht. Erger misschien zelfs, ik kon natuurlijk ook nog mijn eigen opdrachten trekken. Brrrr liever niet!!!!
Godzijdank werden de volgende 2 spellen verloren door Frans. Hij kwma hierdoor in alleen nog zijn jeans te zitten voordat er iets onthult zou moeten worden. Helaas bleef het verliezen in dezelfde hoek zitten. Kunde? Pech?? Wie zal het zeggen maar ik kon gaan kiezen tussen mijn spijkerbroek uitdoen of mijn top. Ik moest bijna wel kiezen, tegen de verwachting van een ieder in, voor het uittrekken van mijn top.

Daar zat ik dan aan tafel met slechts 1 andere vrouw en 6 aandachtig kijkende mannen. Mijn tepels priemden, niet verborgen door een bh, hard en opgewonden naar voren.
Na nog 4 potjes waarvan Marielle er 3 verloor en Rene 1 was Frans aan de beurt om zich van zijn voorlaatste kledingstuk te ontdoen.
Goed zichtbaar was dat hij best een fors apparaat in zijn slip had wat eveneens in staat van opwinding verkeerde door de spanning van het moment. Om hem op zijn gemak te stellen (maar niet heus) verloor ik voor de verandering ook maar weer eens een potje. Dit gaf me wel de gelegenheid om de anderen te laten zien waarom ik besloten had eerst mijn borsten te ontbloten en nu pas mijn jeans uit te doen. Een string koordje bedekt van de achterkant natuurlijk al niets. Het kleine driehoekje was echter zo doorzichtig (en duidelijk zichtbaar kleddernat) dat ik op dat moment al naakt aan tafel zat te kaarten. De vraag was nu, wie van ons 2 als eerst zou gaan moeten beslissen of het spel zou eindigen of doorgaan. Mijn hand was die dag toch al niet zo gelukkig en dit zou zo blijven. Ik kon gaan kiezen Dare of einde spel.

Om te beginnen moest ik mezelf ontdoen van het laatste restje textiel. Om eerlijk te zijn vond ik dat wel geil hoor. Lekker aan Marielle en de mannen mijn laatste kleine geheimpje tonen. Ik besloot er dan ook een show van te maken door te beginnen met het me weer volledig aankleden. Rene zette ondertussen een lekker muziekje op. Terwijl ik een beetje aan het dansen was ging door mijn hoofd de vraag; wat nu te doen? Wilde ik het voor alle zekerheid maar hier bij laten en niet gaan voor een Dare?? Zou ik de Dare trekken om niet als enige naakt te zijn?? Maar ... wat voor dare hadden de heren en dame verzonnen??

Vooral dat laatste irriteerde me een beetje. Ik wilde ook dat er minimaal nog iemand naakt zou zijn en dan het liefst een van de heren. Ook wond het idee van het niet weten wat voor opdracht er voor me was bedacht wel enorm spannend. Omdat ik een ietsje bi ben zou ik het ook best leuk vinden als Marielle net als ikzelf in haar Eva kostuum zou komen. Leuker nog zou het zijn een van de mannen met een stijve leuter van de spanning ongegeneerd te mogen bekijken. Het bloed pompte door mijn aderen van geilheid en spanning. Het laatste restje kleding was nu ook uit en ik voelde 7 paar ogen op mijn poesje, billen en borsten rusten. Dat was dan toch wel weer een heerlijk gevoel. Heerlijk gewoon om bekeken te worden door zo veel ogen. Ze zouden vast heel goed kunnen zien dat ik door de situatie enorm opgewonden ik was. Mijn binnenste kut lippen, toch al niet de kleinste, ware echt fors opgezwollen.
Ik wilde het spel wel eerst een beetje aanpassen. "Jongens, wat vinden jullie ervan dat het trekken van een kaart betekend dat een opdracht beslist MOET worden volbracht. De eerste opdracht mag nog worden genegeerd en terug gestopt maar de tweede is dan een absolute verplichting. Ongeacht wat de opdracht is." De anderen gingen unaniem accoord dus werd deze nieuwe regel aan het spel toegevoegd.

Kriebels ....nu werd het toch wel heel eng hoor!! Nog nooit had ik een sexuele dare gedaan in aanwezigheid van zo veel personen. Ik wist ook bij god niet wat ik kon verwachten maar had wel de wetenschap in ieder geval bij het trekken van een van mijn eigen kaarten nog een tweede kans zou hebben. De opdracht die ik trok was in ieder geval niet door mij opgesteld. Er stond op: Man ga staan in het midden van het terras en trek jezelf af. Vrouw ga op je rug op de tafel liggen en masturbeer jezelf (hulpmiddelen toegestaan). Orgasme voor beiden verplicht!!.
Uiteraard kon ik deze opdracht terug in het spel stoppen en gaan voor een andere. Daar de tweede opdracht verplicht zou zijn wilde ik dat risico toch liever niet nemen. Hoewel ik nog nooit mezelf een orgasme had bezorgd in aanwezigheid van meerdere mannen vond ik het een leuke, spannende en opwindende opdracht. Kriebels, kolkend bloed. Zodadelijk zouden 7 paar ogen mij zien masturberen !!!! hmmm kriebels wat een lekker spannend en geil idee !!!!

Met hulp van een forste komkommer volbracht ik met verve in record tijd mijn opdracht. Ik voelde dan ook meteen de spanning van het moment uit mijn lichaam vloeien. De volgende potjes leek het wel of het dit me fors hielp. Zonder de geile spanning in mijn lichaam was ik veel gelukkiger in het spel. Ontspannen nam ik de juiste keuzes. De eerste 8 ronden verloor ik dan ook geen spel meer.

Helaas was ook Frans niet meer het slachtoffer en waren Marielle (3x) en Johan (2x) in de mineur en Rene, Maarten en Marco verloren eveneens ieder 1 potje. Frans stond al op scherp maar ook Marielle en Johan naderden snel. Johan was de gelukkige die zich van zijn voorlaatste kledingstuk kon gaan ontdoen. Onder luid applaus van Frans liet Johan dan ook mopperend zijn jeans zakken. Bij hem was eveneens duidelijk te zien dat de spanning hem niet ongemoeid liet. Zijn kleine slip kon zijn harde leuter (gelukkig) niet goed verbergen. Frans keek Johan dan ook redelijk dankbaar aan dat hij niet meer als enige man letterlijk voor lul zat.
Johan, nog een beetje confuus van het gebeuren verloor onmiddellijk het volgende spel. Wat zou hij gaan doen??? Onder de vrienden stond hij bekend als een verlegen en rustige man. Zou hij een opdracht aan durven nemen nu het pakken betekende volbrengen ????

Johan had nog even de tijd om hier over na te denken. Eerst moest hij nog even zijn slipje uit trekken. Net als mij nam hij er rustig zijn tijd voor. Zijn niet al te grote maar wel trots recht vooruitstaande leuker kreeg van Marielle en mij bemoedigende en leuke opmerkingen. De mannen grapten er een beetje over zonder negatief te zijn. Maarten gaf Johan een kompliment. Johan, zich gesterkt voelend door de opmerkingen besloot dan ook voor een opdracht te gaan.

Zijn ogen flitsen over de gekozen opdracht. Duidelijk was te zien dat hij erover aan het na denken was. Na enig wikken en wegen legde hij de opdracht toch weer terug in de stapel. "Aan de tweede opdracht moet je voldoen hoor Johan." Waarschuwde Marielle hem Johan's ogen flitsten over de tweede opdracht. Ik denk dat hij, hoewel we niet wisten wat de voorgaande opdracht was, liever de eerste had genomen als deze die hij nu aan het lezen was. Zijn blik werd zenuwachtig, zijn hooft knal rood. Stotterend kwam over zijn lippen: Nee nee nee, dat kunnen jullie me niet aandoen Ik wil nog een nieuwe kaart. Marielle, Maarten en Rene waren echter onverbiddelijk!!

Kom nu ... kan ik het echt niet afkopen op de een of andere manier?? Oei ... zou dit betekenen dat Johan de ongelukkige was en een van mijn kaarten met een dare had getrokken?? Maarten zei nee Johan, spel is spel en het is gewoon niet anders. Hij pakte de kaart uit de handen van Johan en las wat er op geschreven stond. Ik denk dat Maarten wist dat ik de auteur was, Geschokt en schalks naar mij. Kom op .... Lees voor wat er dan zo erg is aan de opdracht van Johan riep Marielle. De opdracht luidde: Kies 3 personen uit de groep die je oraal dienen te bevredigen. Kies tevens de volgorde. Persoon 1 = 1 minuut, Persoon 2 = 2 minuten en de derde persoon moet doorgaan tot klaarkomt.
"Julia" zei Maarten "Ben jij dit geweest ?? Ik ken je niet echt goed maar zoals ik je vanavond heb leren kennen ben jij echt de enige van wie ik een dusdanig ondeugende morbide dare mag verwachten!!" Rene (mijn man) zat te glimlachen. Hij wist namelijk ook wel dat ik de schuldige was. "Sorry Johan. Ja ik ben de schuldige. Toen ik dit opschreef waren de regels nog anders. Ik heb er niet bij stil gestaan toen ik die aanpastte. Sorry !!"
"Sorry ??? Weet je dat dit betekend dat een van mijn vrienden aan mijn piem moet gaan likken. Ik zie dit niet echt zitten en denk dat die persoon die ik hiervoor kies het ook niet een echt prettig idee vind. Hij zal zowel mij als jouw hiervoor haten." "Kom op Johan, ik snap wat je bedoeld maar je hebt in ieder geval Marielle en mij nog om het op een goede manier af te sluiten niet???"

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Met een hoofd zo rood als een tomaat koos Johan zijn slachtoffer. "Maarten, ik hoop niet dat je boos op me wordt maar ik wil jouw met het schaamrood op mijn wangen vragen het spits af te bijten. Marielle jij zal daarna aan mijn piem mogen zuigen en hem op oorlogssterkte brengen. Julia, jou zal ik daarna een enorme straf gaan geven. Ik ga je echt helemaal tot in het diepste puntje van je keel nemen. Geloof me niet alleen diep maar ook hard, ongecontroleerd en ruw!! Daarna zal ik je totaal vol spuiten en je zo ruw behandelen dat je er geen plezier aan zult beleven." Dit alles vertelde hij boosaardig kijkend. "Let wel, de vele alcohol en het kruidige eten van vandaag zullen je niet echt een lekker zoet hapje geven."

Na deze laatste worden haalde Maarten zijn schouders op. Vol overgave en zonder mopperen volbracht hij zijn "vriendendienst". Wel keek hij mij boos aan terwijl hij de leuter van Johan in zijn mond nam. Marielle bracht daarna de leuter van Johan op een schattige manier in haar mond. Ze deed bewust heel rustig aan om zo te voorkomen dat Johan niet per ongeluk zou kunnen klaar komen en mij kon gaan straffen zoals hij wenste.
Na een aantal minuten rustig aan de leuter van Johan te hebben gelikt en ermee gespeeld hebbend kon ik werkelijk voelen dat Johan met het straffen was begonnen. Hij plaatste plots zijn handen dwingend op mijn achterhoofd. Met veel kracht en forse stoten ging hij gemeen diep en ruw mijn keel in en uit. Regelmatig kreeg ik het gevoel dat ik zou moeten gaan kokhalzen. Het leek wel of er geen einde aan zou komen. Plots was daar de verstijving. Hoewel hij me gebood alles door te slikken voelde ik toch iets van het warme vocht langs mijn mondhoeken naar buiten ontsnappen.
Het spel kon weer voortgezet worden. Bij verlies zouden Ik of Johan gelijk vast zitten aan een nieuwe dare. De anderen konden nog een keer verliezen om aan een dare te ontkomen. Mijn geluk bleef nog even bij me hangen en na 3 potjes kon Marielle ook haar borsten aan de aanwezige mannen gaan tonen. Ze had echt heel mooie stevige borsten met daar op recht vooruit stekende tepels. Ik hoopte dat ik daar snel aan zou mogen knabbelen. Helaas echter waren de kaarten onverbiddelijk.

Maarten wist me te vertellen dat door de enorm ondeugende gemene dare waaraan ik Johan had onderworpen en waarvoor hij had moeten opdraaien, ik uit respect voor het spel geen andere keuze had als te gaan voor weer een opdracht. Tevens vond hij dat ik dan maar gelijk de eerste zou moeten inlossen en niet de kans zou mogen krijgen die terug te stoppen. Ik moest toegeven dat ik dit ook wel een redelijk hout vond snijden. Een nieuwe opdracht volbrengen leek me wel een uitdaging en heerlijk geil. Mijn eigen volbrachte opdracht en die van Johan hadden mijn geilheid nog verder opgepookt. Hoewel ik klaar gekomen was stond er nog steeds hoogspanning van geilheid op mijn poesje. Ik ging bijna hopen dat ik de meest gewaagde eigen opdracht te pakken zou krijgen. Eigenlijk waren die echt een stap te ver maar toch .... Pfffff Kriebels. Ik voelde het vocht langzaam uit mijn poesje druipen. Ok riep ik dan ook stoer. De eerste kaart die ik pak zal ik uitvoeren zonder het recht te claimen deze weg te leggen. Ik keek wat de kaart me te vertellen had en schrok toch wel enorm.
Ik bekeek de kaart nogmaals en aan mijn blik moet duidelijk te zien geweest dat ik een beetje telleurgesteld was. "Dit kan toch niet" prevelde ik sip kijkend. "Wat staar erop, wat staat erop" vroeg Marco me. "Dit is niet leuk meer hoor, sta me alsjeblieft toe dat ik alsnog een andere kaart trek" Marco, de jongen die nog beschikte over de meeste kledingstukken van allemaal reageerde furieus. "Niets daarvan Julia!! Je had zojuist zo een grote mond en nu is het tijd om je dare zonder dralen in te lossen" Ik schudde mijn hoofd en was zeer duidelijk ontdaan. " Marco, echt geloof me, ik denk toch dat het beter is als jullie instemmen met mijn dringende verzoek". "Oh nee, om de dooie dood" niet gilde Marco en griste de kaart uit mijn handen en begon deze voor te lezen.
"Zoek willekeurig een deelnemer uit en ontdoe hem/haar van alle kledingstukken. Aansluitend heb je intensieve seks inclusief penetratie met deze persoon. Mocht jij, danwel de uitgekozen persoon geen seks willen op dat moment laat dan je billen door de persoon die je zojuist hebt ontkleed als straf voor 2 minuten rood slaan. Aansluitend mogen dan 2 andere deelnemers kiezen tussen je intieme gedeelte bewerken met ijsklontjes of kaarsvet. Dobbelstenen zullen beslissen wie dit zijn"

Echte seks hebben met een ander als de eigen partner is een intieme aangelegenheid. We hadden daarom we vooraf besloten dat zo een opdracht ontsnappingsroute zou moeten hebben. Omdat Marielle helaas afviel en ik niet laf wilde zijn mijn eigen Rene te kiezen besloot ik om Marco maar als het slachtoffer te kiezen. "Marco, je was tot nu toe zo gelukkig in het spel. Nu ga ik je toch ontdoen van je kleding". Ik liep op hem toe en begon langzaam zijn sokken, shirt, jeans en uiteindelijk zijn slip uit te trekken. Zijn absoluut fors te noemen apparaat was op volle oorlogssterkte en wees fier recht in de richting van mijn navel.
Auteur : Julia / Geschreven op : 08 juli 2011 - 19:47 / Hits : 23954 / Waardering : 2.74
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Open huis party (deel 3)
Auteur : Julia / Geschreven op : 20 januari 2012 - 21:43 / Hits : 12806 / Waardering : 2.01

Open Huis Party (deel 2)
Auteur : Julia / Geschreven op : 31 december 2011 - 11:19 / Hits : 14468 / Waardering : 1.92

Open huis party (deel 4)
Auteur : Julia / Geschreven op : 14 augustus 2012 - 22:39 / Hits : 10473 / Waardering : 1.81

Kapster Chantal, deel 5, lingerie party
Auteur : JanineCougar / Geschreven op : 09 oktober 2013 - 15:33 / Hits : 6821 / Waardering : 2.66

Huis te koop in Vielsalm deel 2
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 24 oktober 2010 - 05:36 / Hits : 14692 / Waardering : 2.63

Pyjama party deel 2
Auteur : John Bruijn / Geschreven op : 15 oktober 2005 - 11:55 / Hits : 14094 / Waardering : 2.41

huis te koop deel 2
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 12 juni 2014 - 16:14 / Hits : 11392 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 13 april 2011 - 03:40 / Hits : 21924 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 3 en slot)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 april 2011 - 19:47 / Hits : 14658 / Waardering : 2.12

je huis uit of je kleren uit (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 14:41 / Hits : 11144 / Waardering : 2.01

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
Angela
Dikke 5 van mij, maak het de kerels maar zo moeilijk mogelijk!
Geschreven op : 08 juli 2011 - 21:34

Hagenees223
Hele leuke en spannende opbouw. Weinig sex en toch van de eerste tot de laatste regel weet je de lezer in spanning te houden. Ik ben zeer benieuwd naar het vervolg en geef je de maximale score
Geschreven op : 09 juli 2011 - 04:55

richardgere
ik sluit mij helemaal aan bij de vorig reaktie ook van mij een dikke vijf grt Frans
Geschreven op : 10 juli 2011 - 11:45

Kinkyus
Ook van mij 5 punten. Net ook het tweede deel gelezen , ik kijk uit naar deel 3.
Geschreven op : 14 januari 2012 - 16:49

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb