Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Veertien dagen verlof op Kreta(slot)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Veertien dagen verlof op Kreta(slot)
Ik kreeg het behoorlijk lastig, de gedachte dat ze met haar kut lag te spelen en zichzelf wou klaar vingeren, deden mijn pik steigeren. Ik wilde me aftrekken maar de gedachte dat iemand me zou kunnen zien weerhield me. Opeens galmde een luide kreun door de nacht en daarna werd het ijzig stil. Een beetje verbeten ging ik naar binnen en legde me op mijn bed.

De volgende ochtend werd ik wakker door de klokradio, ik sprong uit het bed en stapte op het balkon. Gesnurk steeg op uit de kamer naast me, nou die moet ik bij het ontbijt niet verwachten dacht ik en ging me snel douchen. Short,T-shirt en sneakers aan, zo begaf ik me naar het ontbijt. Helaas, zoals ik verwacht had verscheen Blondie niet en om tien uur moest ik de eetzaal verlaten. Aan de balie vroeg ik waar ik een betrouwbaar autoverhuurbedrijf kon vinden om voor enkele dagen een wagen te huren en een half uurtje later reed ik met een Suzuki 4x4 langs de kustweg naar het volgende dorpje. Voor ik vertrokken was had ik het zeil van de jeep eraf gedaan en ik genoot van het windje dat enige verkoeling bracht voor de broeierige hitte. De ganse dag toerde ik rond, van het ene dorpje naar het andere tot het tijd werd om terug naar het hotel te keren. Nadat ik de jeep geparkeerd had ging ik snel naar mijn kamer om me te douchen.
Een half uurtje later zette ik me netjes gewassen en met propere kleren aan in de eetzaal aan onze tafel. Blondie keek even omhoog maar liet haar hoofd snel weer zakken. Onder het avondeten zei ze ook al niet veel, enkel ja en nee als ik iets vroeg, maar de spontane uitbundigheid die ze bezat bleef achterwege.
Toen ik vroeg of ze zin had om mee naar het haventje te wandelen knikte ze enkel ,nam haar handtas en stapte samen met me het hotel uit. Naast elkaar wandelden we langs het haventje, hier en daar bleven we even staan om naar de kleurrijke vissers-bootjes te kijken. Haar ijzige stilzwijgen enerveerde me, alles was aanwezig voor een gezellige romantische avond, de maan en duizenden sterretjes aan de hemel, het zacht klotsende water tegen de verlichte vissers-bootjes, verliefde koppeltjes die net zoals wij langs de kaai van het haventje flaneerden. Als een verliefde nam ik haar hand vast en terwijl we verder wandelden kriebelde ik af en toe met mijn middelvinger in haar handpalm. Telkens keek ze me aan en er verscheen een schuchter lachje op haar gezicht. Ik troonde haar mee naar een leeg tafeltje op een van de terrasjes en vroeg of ze zin had in een ouzo of een raki. Toen de dienster onze raki gebracht had stak Blondie haar wijsvinger onder mijn kin en gebaarde me haar aan te kijken. Haar anders zo heldere blauwe ogen staarden me bedroefd aan terwijl ze zei”sorry jongen dat ik je vannacht zo heb afgeweerd....ben je boos”. Ik wilde haar gelijk zoenen, haar meteen een tong draaien maar fezelde ”hoezo boos....omdat ik je niet kon neuken” ze knikte met haar hoofd maar ik ging verder”ik heb je toch gelikt en dat vond je zo lekker en toen ik mijn vingers in je kut moest steken en ik je vingerde ben je luid klaargekomen”. Alsof ze door de bliksem getroffen was keek ze me aan en voor ze iets kon zeggen had ik mijn arm over haar schouders gelegd en trok ik ze naar me toe. Ik plantte mijn lippen op de hare en duwde mijn tong in haar mond, gelukkig reageerde ze spontaan en terwijl we hevig aan het tongen waren hoorde ik achter me een zacht vrouwen-stemmetje,ze fezelde”dat zal zeker haar toy-boy zijn “. Ik liet het voor wat het was, het kon me niet deren dat er landgenoten op het terras zaten die ons bezig zagen. Blondie bevrijdde haar lippen van de mijne en terwijl ze naar lucht hapte nam ze een sigaret uit het pakje en stak ze aan. Ze keek achterom en wenkte de dienster, hierbij werden haar borsten iets vooruit gedrukt en zag ik dat ze stijve tepels had. De bikkelharde knopjes vormden twee kleine bultjes in de lichte stof van het bont gekleurde kleedje dat ze droeg.
Toen de dienster nog eens een raki voor ons beiden had gebracht nipte Blondie van haar glaasje en staarde naar de bootjes die met hun puffende dieselmotoren langzaam de haven uit vaarden . Ik fluisterde in haar oor dat ze zich niet hoefde te schamen want dat ik genoten had van het erotische luisterspel en dat ik niets liever zou willen dan haar te beminnen.
Ze keek me doordringend aan en sprak stilletjes”jongen....ik zou je moeder kunnen zijn...ik ben al 59...mijn lichaam ziet er nog een beetje strak uit maar mijn borsten hangen en mijn kut is oud en verwelkt...je zou beter achter jonge grietjes jagen in plaats van je energie in een oude kut te willen pompen”.
Dat was juist wat ik wel heel graag zou willen, haar goddelijke lichaam onder mij voelen en mijn energie(mijn lul dus) in haar rijpe doos stoppen. Ik probeerde haar met woorden verder te verleiden ,ik zei dat ze een bangelijke mooie vrouw was en dat ze mijn moeder zou kunnen zijn kon me niet deren als ik haar maar niet mama, mams of moeke moest noemen.
Blondie riep de dienster, rekende af en vroeg of ik mee naar de vuurtoren wilde wandelen. We passeerden een bootje waarop de schipper zich angstvallig in het zweet werkte om de dieselmotor aan de praat te krijgen. De man keek even naar ons als we hem passeerden en hij grinnikte. Net toen ze me mee achter de vuurtoren loodste hoorde ik de motor aanslaan. Even keken we, onttrokken aan de blikken van de mensen op de terrasje, naar de bewegende lichtjes op de zee tot ze mij naar zich toe trok en haar mond op de mijn drukte. Onder het tongen voelde ik haar boezem snel op en neer bewegen en ik waagde mijn kans. Ik stak mijn hand tussen ons beiden en zocht de onderkant van haar kleedje tot ik het blote vlees van haar benen voelde wat me direct een erectie bezorgde. Eerst vreesde ik dat ze zich zou terugtrekken maar ze bleef lekker door tongen toen mijn hand tussen haar benen omhoog gleed. Haar kruis voelde warm aan, het dunne slipje was doornat en verraadde dat er deftige schaamlippen in verpakt zaten. Eerst liet ik mijn hand over haar buikje gaan om ze dan tussen het slipje te laten zakken. Wat ik toen voelde deed me denken aan het gevoel dat je krijgt als je een kwijlende hond een snoepje geeft. Het slijmerige vocht van haar slipje bleef aan mijn kneukels kleven als ik haar kut zocht. Ze stopte met tongen en greep met beide handen mijn arm vast en drukte haar bekken vooruit. Een kreun ontsnapte haar als ik mijn middelvinger omhoog krulde en hij tussen de glibberige schaamlippen in haar kut schoof. Heel even moest ik mijn vinger maar bewegen en ze kwam al klaar. Schokkend liet ze haar hete sap in mijn hand vloeien en als ze weer tot bedaren was gekomen zei ze met trillende stem “dat is nog maar een voorsmaakje jongen”.

Ze zakte door haar knieën en trok daarbij gelijk mijn short naar beneden. Mijn lul veerde meteen omhoog en stond kloppend voor haar gezicht”wat een prachtige dikke knots heb je zoon”mompelde ze en liet haar vinger over de dikke gezwollen aders glijden. Alsof ze mijn ballen wilde wegen liet ze ze even dansen in haar hand en met haar andere hand begon ze me af te trekken. Speels likte ze met haar tong de druppels voorvocht van mijn eikel tot ze mijn lul losliet en hem volledig in haar mond nam. Ik nam haar bij de blonde krulharen en bewoog haar hoofd alsof het haar kontje was en ik haar op ze\'n hondjes aan het neuken was tot het kwijl overvloedig uit haar mond liep en aan mijn ballen bleef bengelen. Plots drong het tot mij door dat het geronk van een dieselmotor steeds luider klonk en ik dacht aan de achtergebleven visser. Ik liet Blondie los en zei dat we even moesten stoppen want dat het bootje voorbij zou varen maar ze trok er zich niets van aan en pijpte verder alsof ze het merg uit mijn beenderen wilde zuigen. Opeens tufte het bootje voorbij de pier om de zee te kiezen en meteen stonden we in een zee van licht. De schipper had zijn zoeklicht aangestoken en naar de vuurtoren gericht. Waarschijnlijk had hij er al meerdere keren zulke taferelen zien afspelen. Enkele keren liet hij zijn misthoorn door de nacht galmen en doofde het licht. Blondie was me zo heerlijk aan het afzuigen en toen ze met beide handen mijn ballen vastnam en haar mond mijn volle lengte voor de zoveelste maal naar binnen werkte was het zover. Bij elke schot dat ik loste slikte ze maar wel op een speciale manier,telkens als ze slikte drukte haar tong tegen de onderkant van mijn lul. Dit was voor mij een totaal ongekend gevoel, zelfs de meest ervaren vrouwen waarmee ik sex had gehad konden niet aan haar tippen. Het super geile genot zorgde ervoor dat ze flink wat te verwerken kreeg, zeker een zevental keren spoot ik een straal zaad in haar keelgat. Even zoog ze nog verder om de laatste druppel eruit te halen en likte vervolgens mijn lul schoon.

Blondie zette zich recht, trok haar natte slipje uit,gooide het in zee en zei”zullen we naar ons hotel gaan zoon...ik wil je grote dikke lul in mijn lekkende kut voelen”. Ik schikte mijn kleren en hand in hand liepen we terug naar het hotel. Toen ze haar kamerdeur opende zei ze dat ze wilde douchen, even dacht ik dat het weer niets zou worden maar toen gaf ze me haar sleutel en zei dat ik maar even iets moest gaan drinken in de bar. Een kwartiertje later ging ik terug naar boven en had een fles champagne en 2 glazen mee. Ik opende de kamerdeur van Blondie en stapte binnen. Als een prinses lag ze op het bed, gekleed in een purperen satijnen kimono en de blonde krulharen wijd gespreid naast haar hoofd. Twee knoppen die bijna door de stof priemden verraadden dat ze erg geil moest zijn en de gedachte dat ik haar eindelijk zou mogen neuken deed mijn pik groeien. Ik zette de fles champagne en de glazen op het nachtkastje, kroop op het bed en ging dwars over haar onderlichaam zitten. Met beide handen trok ik de revers van de kimono opzij en ontblootte zo een flink stel geheel gebruinde borsten. Ze lagen weliswaar half naast haar bovenlichaam maar dat maakte het zicht niet minder mooi. Aan de grote donkerbruine kringen rond de rechtopstaande stijve tepels was de tand des tijds langzaam aan zijn afbraak begonnen,de kringen vertoonden al een lichte vorm van veroudering. Toch deerden de lichtjes gerimpelde areola\'s me niet,wellustig greep ik beide tieten vast en kneedde het malse vlees. Haar stijve tepels van wel zeker 2cm groot en 1,5 cm dik vroegen om afgezogen te worden. Ik schuifelde wat op mijn knieën achteruit en dook gelijk met mijn hoofd naar de stijve toppen. Ik liet mijn tong even over de grote kring glijden en zette mijn lippen over de areola, ze kreunde, pakte mijn hoofd vast en trok het dicht tegen haar borst. Ik zoog op de grote speen tot ik het vlees voelde opzwellen en liet dan de tepel met een luide smak van tussen mijn lippen glijden. Toen ik aan de andere borst lag te lurken en neuk-bewegingen maakte door mijn bobbel over haar dikke schaamheuvel te wrijven trok ze mijn hoofd omhoog, hield het met beide handen vast en keek me verleidelijk in mijn ogen. Zachtjes bijna fluisterend zei ze”geloof me of niet....ik heb me het genot om met een man te vrijen jarenlang ontzegd.....ik wilde mijn overleden jongens niet ontrouw zijn en heb me al die tijd enkel maar gemasturbeerd.....de laatste die me geneukt heeft was mijn.......maar toen ik jou zag op de luchthaven wist ik zeker dat ik het met je wilde doen …..”enkele seconden zweeg ze. Ik had aandachtig geluisterd en had mijn bedenkingen tot ze plots de stilte doorbrak en vroeg”wil je mijn kut likken jongen”.
Dat moest ze geen twee keer herhalen, in een tel was ik uit het bed en kleedde me uit want ik wilde haar na het likken gelijk neuken. Blondie keek erg geil en verlangend naar mijn keiharde pik die tegen mijn buik schokte en langzaam deed ze de band van haar kimono los en sloeg beide panden opzij. Haar mooie elegante benen lagen strak tegen elkaar en ik zag enkel een blond behaarde bolle venusheuvel tot ik mijn tong uitstak en er lik bewegingen mee maakte. Heel traag, maar dan ook heel traag trok ze haar benen op en vouwde ze voor mij open. Ze had niet alleen met haar borsten bloot in de zon gelegen maar kompleet naakt, zelfs met haar dikke pruim. Haar huid was overal egaal bruin, geen bleek driehoekje zelfs geen bleek streepje in haar bilnaad. Voor mijn ogen speelde zich een uiterst geil spektakel af, de buitenste schaamlippen waren dik gezwollen en blonken en vertoonden een mix van blonde en grijze donshaartjes. Er sijpelde vocht uit haar kut en liep kronkelen een weg zoekend over haar anus en langs de bilnaad om op de donkere natte vlek in de kimono onderaan haar kontje te belanden. Ik werd zo geil dat ik mijn pik vastnam en zachtjes begon te trekken terwijl ik toekeek hoe haar grijs-bruine grote uitpuilende schaamlippen, waar ook het verouderingsproces met rimpeltjes had toegeslagen, zich van hun kleverige saamhorigheid verlosten en daarmee de opening naar een roze sappige kutje vrijmaakten. Bovenaan haar kut kroop een roze kittelaar als een klein eikeltje vanonder zijn beschermende kapje.


Haar kut was dan wel oud en verwelkt zoals ze zelf gezegd had maar ik vond het toch bijzonder geil uitzien. Ik liet me voorover op het bed zakken, stak mijn beide handen onder haar kontje en likte langs de binnenkant van haar dij naar de lies en liet dan het puntje van mijn tong over de dikke buitenste schaamlip glijden. Blondie begon zwaar te hijgen als ik haar andere dij behandelde en toen ik de nectar uit haar over natte kut likte kreunde ze”oh lekkerrrrrr jongen....zo lang geleden....oh wat voelt dat hemelssssssss”. Ik likte als een waanzinnige haar warme sappen die uit haar lekkere kut vloeiden, zoog op haar lange gerimpelde schaamlippen en plantte mijn lippen over haar kittelaar. Ik sabbelde op het knopje, likte gelijk eraan en ik voelde het harde ding in mijn mond nog groeien. Blondie lag fel te kreunen onder mijn behandeling en wipte continu haar kontje omhoog tot ze opeens gilde”ik kom zoon ik kommmmmmmmmmm”.Haar kittelaar trok zich terug en ze perste een straal sap naar buiten tegen mijn kin. Ik likte haar kommetje uit en probeerde mijn tong naar binnen te duwen maar zelfs als ik ze volledig spitste lukte het me niet om bij haar binnen te dringen, het leek erop alsof ik tegen een anus zat te boren. Dit was geen kut zoals ze zei maar bijna een maagdelijk kutje, ik trok mijn hand vanonder haar kontje en mikte mijn middelvinger op haar roze propje te midden van haar open liggende schaamlippen. Mijn vinger drong haar gaatje binnen en werd meteen afgekneld door strak gespannen kutspieren, ik kromde hem en toen ik haar G-spot vond en er tegenaan drukte liet ze luid kreunend wat sap los en ik profiteerde ervan om een tweede vinger erbij te steken.
Haar gekreun hield niet op en mijn vingers die haar soppende kutje bewerkten werden alsmaar natter tot ze geil smeekte”kom jongen....neuk me...ram die dikke leuter van je in mijn kut.....neem me...neem me hard ik ben zo geil op je”. Ik trok mijn vingers uit haar, zette me recht en schuifelde op mijn knieën dichter tot bij haar tot ik mijn armen onder haar knieholtes kon brengen. Haar benen gingen mee de lucht in als ik voorover boog en mijn handen naast haar grote borsten op het bed plantte. Ik werd bijna gek als ze mijn stijve vastnam en mijn eikel tussen haar warme natte schaamlippen mikte. Meer dan een week had ik moeten wachten om deze oude maar noch mooie vrouw onder mij te krijgen. Nieuwsgierig hoe haar kutje zou voelen stootte ik mijn bekken vooruit”AUWWWW..... AUWWWWWWWWW” gilde ze als mijn 6cm dikke eikel haar kutje binnendrong. Nu geloofde ik haar dat ze in die 11 jaar onaangeroerd was gebleven, haar kutje spande zo strak rond mijn lul dat ik vreesde dat mijn voorhuid zou afscheuren.
Ze wilde al gillend en steunend op haar ellebogen van me wegkruipen maar haar hoofd kwam tegen de met skai overtrokken stootrand die bovenaan het bed tegen de muur bevestigd was. Ze had er zelf om gesmeekt om mijn dikke leuter in haar kut te steken en dat zou ik doen ook. Ze kon geen kant meer op”AUWWWWWWWWWWWWWWW” een langgerekte ijzige kreet vulde de kamer als mijn lul dieper in haar prangende kutje drong en meteen trokken pijnscheuten over mijn rug doordat ze haar nagels erin plantte en ik brulde”DAT HAD JE NOU JUIST NIET MOETEN DOEN TRUT”.
Enigszins verbeten hierdoor begon ik hard in haar lichaam te rammen en telkens als mijn ballen tegen haar kontje kletsten en mijn eikel haar baarmoeder raakte gilde ze het uit. Ik neukte haar zo hard dat ze haar zwalpende borsten in bedwang moest houden en ze duwde ze zo dicht tegen elkaar dat de grote donkere spenen elkaar raakten. Blondie begon zelf haar bekken als tegemoetkoming naar boven te stoten en enkele seconden later kwam ze luid kreunend klaar, golven warm sap gierden langs mijn lul en spatten uiteen tegen mijn buik en ballen. Ik bleef doordrammen in het spuitende kutje, als een slang kronkelde ze onder mij en bleef mijn ballen bestoken met hete stralen. Ik gaf enkele tikjes tegen haar tepels en zonder mijn pik uit haar te trekken draaide ik haar lichaam opzij. Ik zette me recht zodat ik kon zien hoe mijn harde lul in haar kutje over en weer gleed. De spanning in mijn ballen werd onhoudbaar door het zien hoe haar grote schaamlippen aan mijn vettige blinkende lul kleefden. Blijkbaar voelde ze dat ik ging komen”kom maar zoon...laat je gaan...spuit je ballen maar leeg in mama\'s buikje”kreunde ze. Ik kon haar ogen niet zien maar ze moest even erg geschrokken zijn als ik want angstvallig perste ze haar kutje samen.
Mijn vermoeden was dus juist geweest, daarom wilde ze me perse zoon noemen. Maar ik was al te ver om me uit haar te trekken en met dierlijk gegrom ging ik over de hoogte. Mijn ballen kropen krampachtig omhoog en de klodden zaad gierden razendsnel door mijn pisbuis om diep in haar buikje tevergeefs te zoeken naar een eicel. Even bleef mijn pik nog stijf in haar lichaam nagenieten tot mijn verstand terug rede kon vatten.
De gedachte dat ik voor surrogaat zoon had gefungeerd deed mijn lul verslappen tot hij vanzelf uit haar kutje floepte. Ik stapte uit bed en haastte me naar de badkamer waar ik mijn geslachtsdelen een grondige wasbeurt gaf en toen ik terug de kamer instapte lag Blondie op haar rug en keek me met een bedenkelijk gezicht aan en vroeg”ben je nu vies van mij jongen”. Ik staarde haar even aan en liet dan mijn ogen over haar naakte lichaam glijden, ik vond haar te mooi om vies van te zijn en eigenlijk had ik me onmiddellijk terug op haar willen stortten. Zo te zien was nog beregeil want haar tepels stonden nog fier omhoog en aan haar geile blik te zien zou ze me zeker niet afwijzen. Een ding hield me echter tegen, de moeder-zoon verhouding, daar wilde ik meer over weten. Ik zette me naast haar op het bed, nam één van de glazen die ik op het nachtkastje gezet had en reikte het haar aan. De kurk van de fles champagne vloog er in no-time af en toen ik de fles naar haar glas bracht draaide ze haar bovenlichaam een beetje en steunde op haar elleboog. Hierbij zakte haar rechterborst tegen de andere en terwijl ik het glas vulde keek ik vluchtig naar de gleuf tussen het voluptueuze vlees, daar zou ik haar wel eens tussen willen neuken dacht ik. Doordat ik half gedraaid zat kon ze niet zien dat mijn pik opnieuw groeide. Toen ik mijn glas gevuld had klonk ik met haar op de nog komende dagen en vroeg of ze \'s anderendaags met mij naar Krassi, het mooiste dorpje van Kreta, wilde rijden. Enigszins verheugd zei ze”dus je laat me niet stikken....ik vreesde al het ergste”. Terwijl we samen de uitstap uitwerkten was de fles champagne vlug leeg en belde ik naar de receptie om een andere naar de kamer te brengen. Er werd op de deur geklopt,ik nam enkele drachmen om als fooi te geven en zonder omhaal stapte ik naar de kamerdeur géén acht slaande op het feit dat ik kompleet naakt was. De oudere griekse vrouw keek haar ogen uit naar mijn slappe lul waarvan de eikel tot ver onder mijn zak hing, ze likte haar lippen en knipoogde naar me als ze me de fles overhandigde en de fooi aannam.


Toen de tweede fles half was zag Blondie er een beetje beneveld uit en was ze ook loslippiger geworden en ik begon haar uit te vragen over haar vroegere leven en dirigeerde het gesprek tot het over sex ging. Op zeker ogenblik viel het woord zoon uit haar mond en pikte ik daar nieuwsgierig op in door te vragen hoe ze het in godsnaam in haar hoofd had gehaald om met haar zoon,haar eigen vlees en bloed,te neuken.
Ik schonk haar glas nog eens vol,ze nam een flinke slok en begon te vertellen.

** haar echtgenoot die 4 jaar ouder was dan zij ging steeds vaker voor enkele dagen op zakenreis en ze had hem ervan verdacht dat hij er een minnares op nahield. Ze vond het zonde dat hij haar niet meer aanraakte, tot zijn 45ste was hij altijd een echt sex-beest geweest. Op alle mogelijke en onmogelijke plaatsen had hij met haar de liefde bedreven tot er abrupt een einde aan gekomen was. Na maanden van gekibbel had ze zich neergelegd bij de feiten. Enkele jaren had ze zich beholpen met je weet wel zei ze, eerst een tijdje alleen met haar vingers en later met bananen en komkommers tot ze zich een dildo had aangeschaft. Maar er was een eind gekomen aan haar solo-spelletjes toen hun zoon terug bij hun introk.
Op zijn 26ste was hij gehuwd met een mooi lief meisje maar haar karakter veranderde zienderogen en een jaartje later ging hij weg van het kreng maar wist niet waarheen omdat hij ondertussen ook nog eens ontslagen was. In overleg met haar man had Blondie de logeerkamer opnieuw ingericht en een weekje later had hun zoon zijn intrek genomen. Doordat hij in een depressie zat zocht hun zoon niet naar werk, hij bleef steeds tot bijna tegen de middag slapen en zat voor de rest van de dag TV te kijken. Blondie had genoeg pogingen ondernomen dat hij zou uitgaan om nieuwe vrouwen te leren kennen maar die interesseerden hem niet meer. Regelmatig had ze sperma-vlekken op de lakens van zijn bed en in handdoeken gevonden, haar zoon masturbeerde dus maar zij durfde zichzelf niet meer aan te raken omdat ze nogal luidruchtig klaarkwam.
Bijna een jaar had ze zich onthouden maar op een dag vroeg in de ochtend, de zon scheen al in haar kamer, was de drang zo groot dat ze niet meer rationeel kon denken en had ze toch maar de dildo genomen. Toen ze op het punt stond om klaar te komen had ze zich omgedraaid en op haar knieën zittend had ze haar hoofd in het kussen begraven om haar kreten te smoren. Tussen haar benen door had ze met de dildo haar kut verder bewerkt. De soppende geluiden die de kamer vervulden hadden haar zo overmatig geil gemaakt dat ze van zichzelf geschrokken was dat ze zoveel vocht produceerde als ze klaarkwam.


Toen ze bekomen was van haar orgasme wou ze terug op haar rug gaan liggen om na te genieten en liet de dildo in haar kut steken. Maar als ze zich omdraaide was ze erg geschrokken. Haar zoon stond in de deuropening van haar kamer aan zijn penis te trekken. Natuurlijk had hij haar bezig gezien want ze had met haar kontje omhoog richting de deur gezeten. Had hij haar toch gehoord, was hij voor een keer eens vroeg uit de veren. Hij was naast haar op het bed gaan zitten, had de dildo uit haar kut getrokken en gezegd “mam dit heb je niet meer nodig”. Hij was boven op haar gaan liggen en toen ze zijn stijve geslacht op haar venusheuvel had voelen drukken had ze uit medelijden haar benen geopend. Ze had hem aanzien als de jongere versie van haar man, een replica van zijn vader maar dan in zijn jonge jaren en ze had hem laten begaan. Klaargekomen was ze niet maar ze was blij dat haar zoon opgelucht was. Diezelfde dag had ze hem telkens zijn gang laten gaan. Haar zoon was een potente kerel en had haar verschillende keren vol gespoten.
\'s Anderendaags was haar man van zijn zakenreis thuisgekomen en had een week vrijaf zodoende dat haar zoon haar wel met rust moest laten. Een week later verongelukten de jongens en door haar verdriet was Blondie min of meer als een begijn gaan leven. **

Bij het vertellen van haar geheime verhaal had Blondie me voortdurend bestudeerd alsof ze een
reactie verwachtte. Het enige wat ik deed was aandachtig luisteren en haar voeren met champagne.
Ondertussen was de fles leeg en ik zag aan haar ogen dat de drank stevig op haar had ingewerkt.
Ze vroeg om een nachtzoen en nadat ik die had gegeven draaide ze op haar zij. Ik stapte naar de andere kant van het bed en legde me naast haar. De slaap kon ik niet vatten,enerzijds door het luide gesnurk van Blondie en anderzijds door de rijpe vrouw die naast me lag, klaar om ze te nemen. De gedachten aan haar strakke kutje treiterden mijn lul en nadat ik bijna een kwartiertje met een stijve worstelde draaide ik me naar haar toe. Gelukkig lag ze in foetushouding ,ik trok de onderkant van haar kimono omhoog en met behulp van mijn hand wroette ik mijn paal tussen haar billen. De nattigheid van haar schaamlippen vertelden mijn eikel dat hij op de juiste plaats zat en ik stootte mijn bekken vooruit. Als mijn leuter haar lekkere kutje ingleed hield ze op met snurken en toen ik haar malse borst kneedde kreunde ze zelfs. Meer dan een half uur heb ik genoten van haar heerlijke lichaam en heel langzaam penetreerde ik haar smeuïge kutje. Elke keer als ik dreigde te komen hield ik me even rustig tot op zeker moment mijn lul en ballen overspoeld werden door hete sappen en gelijk verloor ik de controle en leegde mijn zak in haar buikje.

\'s Ochtends werd ik wakker door het geluid van kletterend water. Blondie had blijkbaar een biologische klok want we zouden vroeg vertrekken naar Krassi en ik had de klokradio niet ingesteld. Ik stapte uit het bed en begaf me naar de badkamer waar ik mijn blaas in het toilet ledigde, terwijl ik in de pot stond te mikken keek ik naar de doucheruimte waar het plastieken douchegordijn tegen het kontje van Blondie kleefde. Ik spoelde het toilet door en stapte langs bezijden het gordijn mee onder de douche. Blondie schrok even maar gaf me toch een zoen, zeepte zich verder in en draaide de waterkraan open. Het douche water dat op ons beiden sproeide was in het begin redelijk koud en de stralen die over haar borsten naar beneden gleed deden haar tepels groeien. In no time groeide mijn pik en ik duwde hem tegen haar schaamheuvel maar ze weerde me af door te zeggen”nu niet schatje...we gingen vroeg vertrekken en daarbij ge hebt me vannacht al volgespoten stouterd want er liep vanmorgen veel sperma uit mijn kut”. Ik bleef aandringen en uiteindelijk wilde ze me wel even van mijn pijnlijke gezwel afhelpen. Ze draaide de waterkraan dicht, klemde haar hand rond mijn lul en even later spoot mijn witte pap in dikke klodden tegen haar buikje. Daarna zeepte ze me in en samen spoelden we ons af en maakten ons verder klaar om te vertrekken. Blondie trok een wit kanten slipje en een bh aan, daarover een spannende witte shirt zonder mouwen en vooraan diep uitgesneden zodat het samengeperste vlees van haar borsten een verleidelijke gleuf ten toon spreidde. Om haar middel sloeg ze een wit lapje stof, haakte het aan de binnenzijde aan elkaar en deed één van de drie knopjes vooraan dicht. Ze zag er geweldig sexy uit, het tennisrokje bedekte enkel de helft van haar nog strakke dijen.
Ikzelf ging even naar mijn kamer en veranderde van kleding. Ik trok een wijde short aan alsook een shirt zonder mouwen en ik deed mijn trekking sandalen aan. Blondie had voor een paar Nike\'s aan haar voeten gekozen zag ik als ik terug in haar kamer kwam. Ik zei haar om een paar handdoeken mee te nemen want dat de met skai overtrokken auto-zetels verdomd hard aan je billen konden kleven. Beneden aangekomen vroeg ze of we niet even om een lunchpakket zouden gaan maar ik wimpelde dat voorstel af, met de hitte die ze voorspeld hadden zou het toch niet meer eetbaar zijn en ik zei dat er onderweg genoeg mogelijkheden zouden zijn om een snack te eten.

Ik opende de deuren van de jeep,zette mijn zak met fotomateriaal op de achterbank en nam plaats achter het stuur. Blondie spreidde eerst de handdoek over haar zetel en terwijl ze instapte zag ik haar slipje vanonder het open vallende rokje komen. Alhoewel ik net tevoren was leeg getrokken schokte mijn pik omhoog, gelukkig had ik een brede short aangetrokken want deze situaties zouden me meer overkomen. We reden de stad uit en volgden de asfaltweg langs de kuststrook, af en toe legde ik mijn hand op haar blote dij en keek ik hoe haar door de zon goud-gekleurde blonde haren golfden in de wind.
De rit verliep vlekkeloos, we genoten ervan en tegen 10u bereikten we Krassi. Ik zette de wagen op het dorpsplein onder een plataan en gewapend met mijn fototoestel verkenden we het dorpje. We kuierden door de straatjes, bezochten allerlei bezienswaardigheden en lieten ons samen hier en daar op foto vereeuwigen. Tegen de middag zochten we de schaduwrijke agora(marktplaats) op en zetten ons aan een tafeltje op een terrasje. Blondie had al direct de volle aandacht van de oude mannen die blijkbaar volop genoten van haar verschijning. We bestelden voor ons beiden een café frappé en toen de overvriendelijke cafébaas de koffie\'s bracht zette hij ook nog een groot bord hapjes (mezze genaamd) op de tafel. Ik had wel in de gaten dat hij verlekkerd naar de borsten van Blondie staarde die er van haar kant geen probleem van maakte. Na een half uurtje wilde Blondie opstappen, de mezze was van het huis en nadat ik de twee koffie\'s betaald had kwam de cafébaas aandraven met een fles raki en drie glaasjes. Hij zette zich bij ons en drong ons enkele glaasjes van het heerlijke spul op terwijl hij genoeglijk Blondie\'s borsten niet uit het oog verloor. Eindelijk konden we ons van hem verlossen en stapten naar de jeep.

Blondie wilde terug naar ons hotel rijden om een frisse duik in het zwembad te nemen maar het draaide anders uit. Op de terugweg zag ik een houten wegwijzer staan -PANORAMIC VIEUW- en een afbeelding auto die rood doorkruist was. Enkel 4x4 wagens mochten of konden de weg berijden dat werd al snel duidelijk toen de asfaltweg veranderde in een verharde weg van ruwe plat gewalste rotsen. Ik was nogal avontuurlijk aangelegd en redelijk behendig in het besturen van terrein-wagens.
Langzaam stuurde ik de wagen langs de kronkelende wegen de bergen in waar geen levende ziel nog te bespeuren viel. Plots veranderde de weg en moest ik naar de 4x4 stand overschakelen en langzamer gaan rijden om de onverharde weg te kunnen trotseren. Af en toe keek ik naar Blondie en zag haar borsten flink dansen door het hotsen en botsen van de wagen op de ruwe weg. Wat ik ook merkte was dat ze vrij onrustig in haar zetel zat, ze gedroeg zich anders en ik dacht dat ze misschien een beetje angstig was maar niets was minder waar. Even later vroeg ze me even te stoppen en toen de wagen stilstond stond ze recht, stak haar handen onder haar rokje en toen ze weer ging zitten gleed haar slipje over haar dijen en deed ze het uit. Ze hield haar slipje zo omhoog zodat ik duidelijk kon zien dat het vreselijk nat was”ik word geil van dat hotsen en botsen”zei ze en gooide het slipje op de achterbank. Ik zette de wagen terug in gang, Blondie schoof wat onderuit en opende haar benen. Met mijn linkerhand bestuurde ik verder de wagen en stak mijn andere hand tussen haar benen. Ik speelde wat met de slijmerige schaamlippen en kromde mijn middelvinger zodat hij in haar kutje gleed. Elke schok van de wagen deden haar harder en harder kreunen en op zeker ogenblik nam ze mijn arm vast en terwijl ze die met beide handen vasthield bereed ze mijn vinger. Toen we bovenop de berg aankwamen en ik het contact van de wagen afdraaide had ze al menig orgasme achter de rug.

Meteen stapte Blondie uit en zei”kom zoon....ik ben zo vreselijk geil...ik wil dat je hier jouw dikke lul in mijn kut ramt” . Geil was ze zeker want de handdoek die op haar stoel lag was door en door nat en zeker niet van het zweet. Prompt stapte ze naar een boomstam die als bank dienst deed, ze boog zich voorover, wipte haar rokje omhoog en zakte met haar handen tot op de boomstam en zette haar benen uit elkaar. Ik had al een redelijke stijve gekregen toen ik haar aan het vingeren was maar de aanblik die ik hier kreeg deed mijn bloed sneller stromen. Zoals ze daar stond, met haar blote kontje in de lucht en de grote uitpuilende schaamlippen tussen haar benen, wilde ik me haar later zeker herinneren. Ik legde mijn handdoek over het stuur, nam mijn fototoestel en stapte uit de wagen. Ik maakte snel enkele foto\'s en kreeg toen het idee om haar verleidelijke poes anders te fotograferen. Ik haalde de macro-lens uit de zak met fotomateriaal, draaide ze op mijn toestel en hurkte achter Blondie. Blijkbaar vond ze het ook spannend en geil want toen ik enkele foto\'s van haar grote gerimpelde kutlippen en de eruit stekende kittelaar had genomen begon ze te lekken. Ik legde haar druipende kutje verschillende keren vast op de gevoelige plaat en opeens zag ik haar vingers voor de lens verschijnen. Ze nam haar kittelaar tussen duim en wijsvinger en begon het eikeltje af te spelen tot haar kutje nog harder lekte. Ze liet de kittelaar los en propte twee vingers tussen haar schaamlippen en vingerde zichzelf naar een hoogtepunt.
De ene foto na de andere maakte ik van haar spuitende kutje tot ik me niet meer kon houden van geilheid en stroopte mijn short omlaag en stapte eruit. Ik legde mijn fototoestel op de rotsachtige bodem en nam mijn lul vast. Ik trok de voorhuid achteruit en duwde mijn dik gezwollen eikel tegen haar vingers die ze meteen wegtrok om plaats te maken in haar kutje. Ongeduldig als ze was duwde ze haar kontje achteruit en haar hete natte spleetje gleed behoedzaam over mijn stijve”auw auw owja....lekker die dikke worst van jou”kreunde ze als mijn roede tot tegen mijn ballen naar binnen glibberde. Ik greep haar heupen vast en begon haar onverbiddelijk hard te neuken. Hevig kreunend en af en toe gillend als ik tegen haar baarmoeder stootte onderging ze mijn bijna dierlijke behandeling. Ik voelde de spanning in mijn ballen stijgen en moest bijna spuiten toen ik opgeschrikt werd door hoefgetrappel op de rotsachtige weg. Ik keek om en zag een oude ezel aankomen met op zijn rug een gedaante in zwarte lange kleren gehuld. Blondie trok zich van deze situatie niks aan en bewoog haar kontje op en neer over mijn lul maar bij mij was de spanning een beetje afgenomen. Ik bleef achterom kijken en toen de ezel dichterbij achter ons op de weg stopte zag ik onder de zwarte sjaal van de gedaante het fel gerimpelde gezicht van een oude griekse vrouw, ze had een licht zwart snorretje en enkele lange zwarte haren op haar kin.


Geen spiertje of zenuw vertrok zich op het oude gezicht, het leek wel gemummificeerd Ze zat schrijlings over de ezel waarvan de biezen manden die aan zijn rug hingen gevuld waren met stengels van allerlei kruiden-planten. De vrouw keek me recht in de ogen sloeg een kruis en maande de stokoude ezel aan om verder te stappen. Het dier balkte een paar keer en zette zich uiterst langzaam in gang. Ik draaide snel mijn hoofd de andere richting uit en zowel ik als de oude vrouw bleven mekaar aankijken, het deed me wel iets om bekeken te worden terwijl ik neukte. Het gaf me een extra kriebel en terwijl we elkaar nog steeds aankeken pakte ik Blondie terug bij de heupen en duwde mijn pik een paar keer heel diep in haar kutje. Met oer-gebrul kwam ik klaar, ik voelde de hand van Blondie mijn ballen vastgrijpen en er hevig op nijpend riep ze”OHJA...GEEF ME JE ZAAD ZOON....IK WIL ALLES.... GEEF HET ME....SPUIT MIJN OUWE KUT VOL”, het was alsof ze nog meer zaad uit mijn ballen wilde pompen. De oude vrouw had haar ezel weer tot stilstand gebracht. Ik trok mijn nog stijf staande grote dikke lul uit Blondie\'s kutje en draaide me naar de oude vrouw, ik wilde haar shockeren. Voor het eerst wende ze haar diep-zwarte ogen af en keek gefascineerd naar mijn besmeurde stijve knots, ze leek wel te zitten mijmeren. Misschien dacht ze terug aan haar jonge jaren, misschien was ze zelf ooit ook zo eens in de bergen genomen.

Ik trok een paar keer het vel van mijn lul over en weer om haar reactie te zien maar ze zat nog steeds in dromenland. Even keek ik naar Blondie en draaide me terug naar haar, ze stond nog steeds met haar benen wijd gespreid en bewerkte haar kutje. Haar grote gerimpelde schaamlippen trokken allerlei smoelen terwijl haar vingers ertussendoor gleden. Toen ze tussen haar benen door zag dat ik mijn fototoestel terug in de aanslag zette trok ze haar schaamlippen open. Langzaam gleed mijn zaad uit haar kutje, ik prijsde me gelukkig dat ik voor een reflexcamera had gekozen want ik kon elke kwak zaad dat uit haar lichaam viel vastleggen tot hij met sissend geluid op de hete bodem onder haar terechtkwam.
Blondie stak weer twee vingers in haar kut en masturbeerde zichzelf. Ik zette me recht en draaide me terug naar de oude vrouw die als gehypnotiseerd op haar ezel zat.
Het soppende geluid van Blondie haar vingers en de griekse die als betoverd weer naar mijn massieve stijve keek maakten me nog hitsiger. Zou ze op haar leeftijd nog naar een jonge pik hunkeren, zou haar oude pruim nog vochtig kunnen worden, allemaal vragen die ik me stelde. Niet dat ik haar wilde neuken verre van maar ik wilde haar wel een showtje geven. Achter me hoorde ik Blondie klaarkomen, ik was zo verdomde geil dat ik aan mijn lul begon te trekken. Opeens voelde ik een paar borsten tegen mijn rug priemen en ik liet mijn pik los”ben je nu dat oud wijf aan het opgeilen jongen....krijg je er een kick van....kom...ik zal je laten spuiten”fluisterde ze in mijn oor en meteen bracht ze haar hand naar voren en greep mijn stamper vast. Met lange halen begon ze me af te trekken, de oude vrouw keek zo intens en gebiologeerd dat het me zo enorm opwond. Blondie verzette zich en begon met haar schaamheuvel tegen mijn rechterheup te rijden terwijl ze heftig aan mijn stengel sjorde. Ik voelde mijn zaad opborrelen, iets wat Blondie ook voelde en snokte sneller door”IK MOET SPUITEN IK GA....JAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUWWWWW TREKKENNNNNN......JAAAAAAAAAA”bulderde ik. De oude vrouw haar mond viel open en ze keek met grote opengesperde ogen naar de stralen sperma die uit mijn pik schoten en meer dan een halve meter verder voor mij op het rotsachtige pad terechtkwam. Door de verzengende hitte sisten de kwakken zaad bij aanraking met de bodem en krakkeleerden meteen. De laatste druppels werden door Blondie, die inmiddels voor mij gehurkt was gaan zitten, afgelikt. Een povere glimlach verscheen op het gezicht van de oude vrouw, ze draaide haar hoofd om en ze gaf de ezel een tik van het zweepje en het oude dier zette zich in beweging.
Blondie en ik begaven ons naar de wagen, zij maakte haar kutje proper met haar inmiddels opgedroogde handdoek en ik nam de mijne van het stuur en droogde mijn lul af. Ik deed mijn short terug aan en zij haar slipje en we stapten in de wagen”recht naar het hotel nu want ik wil graag nog even gaan zwemmen”zei ze toen we vertrokken. We waren al bijna een kwartier aan het bollen toen ik pas besefte dat ik van het panoramische zicht geen enkele foto had genomen. Een dik uurtje later stapten we elk onze hotelkamer binnen om even later samen naar het zwembad te gaan.

Het was al dik na 18:00 en er viel nog maar weinig volk te bespeuren rond het zwembad. Blondie gooide haar sportzak op de grond en riep”wie het laatst in het water is trakteert vanavond”. Ik wilde haar nog waarschuwen om niet te lopen maar het was al te laat. Ze schoof onderuit en kwam met een harde smak tegen de grond terecht. Het haar op mijn armen kwam recht omhoog door een hevig krakend geluid en ze bleef roerloos liggen. Geen seconde later lag haar hoofd in een plas bloed en haar ene arm stak onder haar lichaam. Meteen stonden de enigen die nog naast het zwembad zaten rond ons. Haar optillen was geen optie, misschien had ze haar nek wel gebroken dus ik repte me naar de balie om een ambulance te laten bellen. Het duurde voor mijn part een eeuwigheid maar in totaal had het maar een minuut of vijf geduurd. De ambulanciers vroegen wat er gebeurd was en tilden haar zachtjes van de grond, legden haar op de brancard en stapten ermee naar de ambulance. Ik nam de sportzak van Blondie, greep snel een strandlaken en gooide het over mijn schouders terwijl ik de mannen volgde.


Anderhalf uur heb ik zitten wachten vooraleer een dokter mij kwam vertellen dat Blondie een grote wonde had aan het hoofd en dat ze de wonde hadden moeten dichtnaaien. Ze had ook een lichte hersenschudding en haar arm was op twee plaatsen gebroken zodat ze haar met spoed geopereerd hadden. Ik mocht eventjes bij haar.
Blondie zag er bleekjes uit en sliep, haar hoofd was ingewikkeld en haar arm zat volledig in het gips. Ik liet een briefje achter dat ik haar \'s anderendaags zou komen bezoeken want ik wilde haar niet wekken. Ik liet me met een taxi naar het hotel voeren en bestelde hem gelijk voor de andere dag rond 10u.
Toen ik \'s anderendaags in het ziekenhuis bij Blondie de kamer binnenstapte zat ze te wenen. Ze wilde naar huis. ik probeerde haar om te praten door te zeggen dat het nog maar enkele dagen duurde en dat we dan samen naar huis zouden vertrekken. Er viel geen zalf aan te smeren en ze vroeg of ik alstublieft zo snel mogelijk voor haar repatriëring wilde zorgen. De sleutel van haar kamer zat in haar sporttas en de papieren van het reisbureau staken in het nachtkastje op haar kamer. Ze wilde ook dat ik er onmiddellijk werk van maakte want ze wilde geen dag langer in het ziekenhuis blijven. Terug in het hotel zocht ik de nodige spullen bij elkaar en na enige telefoontjes was de zaak in kannen en kruiken en zouden ze Blondie \'s anderendaags met een speciale vlucht komen ophalen. Ik reed terug met een taxi naar het ziekenhuis om haar het goede nieuws te brengen. Ze was blij dat ze zo vlug naar huis kon vertrekken maar ook enigszins bedroefd dat ze met mij niet meer kon neuken.
Daar had ik ook verdomd veel spijt van.

Ik had al haar spullen ingepakt en droeg de valies de trolley tot aan de gate waar een vriendelijke stewardess het van me overnam. Blondie vroeg of ik haar handtas wilde openen. Met haar vrije hand graaide ze erin en overhandigde me een adres-kaartje. Ze gaf me een heerlijke tongzoen en fluisterde dan in mijn oor of ik haar ooit nog eens wilde opzoeken. Met spijt keek ik een laatste keer naar haar lekkere kontje als ze de vlieger instapte.
Ik bleef het vliegtuig nog na gapen toen het in de lucht ging. Ik had me zo verheugd om de laatste week van mijn vakantie met haar door te brengen en was uiteindelijk blij dat ik enkele dagen later ook zou kunnen afreizen. Het was een tegenvaller geweest.
Enkele keren benaderde Xenia de kleine griekse barmeid me nog wel maar ik had geen zin meer om haar nog eens te neuken.
Eindelijk kon ik naar huis vertrekken om terug te jagen op vrouwelijk schoon in mijn eigen regio.

Rijpe vrouwen tussen de 30 en de .....jaar die graag willen dat ik een verhaal schrijf waar zij de hoofdrol in spelen kunnen nog steeds hun suggesties kwijt door onderaan op mijn naam te klikken.
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 28 oktober 2011 - 05:56 / Hits : 10652 / Waardering : 1.82
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Veertien dagen verlof op Kreta
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 23 oktober 2011 - 17:52 / Hits : 18851 / Waardering : 2.70

Samenwerken deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 08 juli 2015 - 10:58 / Hits : 12320 / Waardering : 4.73

Ik werd hun speeltje - 28 (slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 16 oktober 2015 - 00:58 / Hits : 4671 / Waardering : 4.50

Een Hels Dilemma - 6 Slot
Auteur : AppieA / Geschreven op : 19 juli 2015 - 21:58 / Hits : 7291 / Waardering : 4.41

Sandra 8 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 14 oktober 2015 - 23:44 / Hits : 5260 / Waardering : 4.41

Van school of ... ? - 22 (slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 01 mei 2015 - 01:24 / Hits : 5940 / Waardering : 4.05

Odette de non (slot)
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 23 april 2015 - 16:49 / Hits : 7769 / Waardering : 4.00

Het dilemma - 5 (slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 04 maart 2015 - 01:43 / Hits : 6968 / Waardering : 3.95

Olivia kick op kontjes (deel 3: slot)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 25 augustus 2015 - 23:37 / Hits : 6174 / Waardering : 3.80

Eind goed, al goed (20-slot)
Auteur : quasi / Geschreven op : 26 september 2013 - 01:10 / Hits : 10773 / Waardering : 3.77

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb