Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op vakantie met de camper…..(3).
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op vakantie met de camper…..(3).
Na het eten fietsten Anja nog een klein stukje door de omgeving en daarna terug naar de camping, omdat het heerlijk zwoel weer was konden we die avond nog lang buiten zitten en maakten we samen nog een hele fles wijn leeg. Toen ik voor het slapen gaan nog even naar het toilet ging zag ik dat Diederik, één van die jongens er ook was. Ik bedacht opeens hoe ik Anja zou kunnen verrassen met een stuk of tien lullen. “Wat zouden jullie er van vinden om mijn Anja te neuken”, vroeg ik aan Diederik. Hij was duidelijk verrast door mijn directe vraag en stotterde: “Jouw….., ehhhh….., vrou…., vrouw……, ehhhhh…., Anja…., ehhh…, neu…ehhhh…, neuken..”? “Ja……, met z’n allen…”, voegde ik er nog aan toe. Ik besprak met Diederik het plan dat ik had bedacht en nadat ik hem welterusten had gewenst liep ik terug naar de camper. “Wat bleef je lang weg…”? vroeg Anja toen ik de camper binnenstapte. “Ohh…..., ik heb nog even met één van die jongens staan praten”, antwoordde ik en ging naast haar in bed liggen waarna we al snel in slaap vielen.

Het was al negen uur toen we de volgende morgen wakker werden, dit keer stonden we met de camper in de schaduw dus was het nog niet zo warm binnen, we konden rustig aan doen want ik had met Diederik afgesproken dat wij niet eerder dan elf uur zouden wegrijden, hij had mij verteld hoe ik moest rijden en dan volgde de rest vanzelf. Nadat wij waren aangekleed zaten we buiten heerlijk rustig aan het ontbijt en daarna nog aan de koffie en zo omstreeks kwart voor elf ging ik de fietsen klaar zetten. Nadat Anja nog wat extra kleding en een handdoek in de fietstas had gedaan, want zonder gingen we nooit op pad, reden we even na elven weg. Ik reed de route zoals Diederik mij had uitgelegd en toen we enkel honderden meters een dicht bebost gedeelte waren ingereden sprongen opeens een paar van de jongens voor onze fietsen en zeiden dat we mee moesten lopen.

Terwijl we dieper het bos inliepen pakten een paar van de jongens onze fietsen over en werden de handen van Anja en mij op onze rug gebonden. Ik glimlachte en speelde het spel mee en toen Anja mij aankeek wist ze dat ik alles in scene had gezet. Maar dat alles anders zou lopen dan wat ik had afgesproken kon ik op dat moment nog niet weten. Toen we op een open plek in het dichte bos aankwamen gooiden de jongens onze fietsen in de kant en nadat ze mij figuurlijk de kleren van het lijf hadden gescheurd werd ik met mijn handen op mijn rug naakt tegen een niet al te dikke beukenboom gebonden, ook bij Anja scheurden ze de kleren van het lijf waarna al een vijftal jongens om haar heen gingen staan en hun handen over haar lichaam lieten glijden. Anja dacht dat dit nog steeds bij het afgesproken spel hoorde en liet duidelijk horen dat ze genoot: “Ohhhhwhoeeeeeiiiijaaaaaa….., lekker jongens……”, kreunde ze.

Sjaan en Luuk onze twee homo’s hadden duidelijk andere voornemens en kwamen langzaam naar mij toe, Sjaan probeerde zijn lippen op die van mij te drukken maar ik draaide mijn hoofd weg waarna hij mijn hoofd met twee handen vastpakte en ik zijn warme lippen op die van mij voelde. Ondanks dat het de lippen van een man waren voelden ze zacht aan. In de relatie die wij met Karel en Wendy, onze buren hadden, had ik nog nooit intiem contact gehad met een man. Ik was verrast door de zachtheid en de warmte die ik voelde toen Sjaan zijn lippen op die van mij drukte en bijna automatisch opende ik mijn mond zodat zijn tong toegang kreeg tot die van mij en begon mij daarna heftig te tongzoenen, gelijkertijd draaide hij met duim en wijsvinger aan mijn tepels die daardoor keihard werden. Luuk was op zijn knieën voor mij gaan zitten en zoog mijn pik net als Anja altijd doet helemaal tot achter in zijn slokdarm en begon mij toen langzaam te pijpen. Ik sloot mijn ogen en ondanks dat ik getongd en gepijpt werd door een jongen vond ik het lekker en was mijn paal keihard. Toen ik mijn ogen weer opende zag ik dat één van de jongens had ontdekt dat er vocht uit de borsten van Anja kwam en terwijl er één op zijn knieën zat en haar kutje aan het likken was waren twee anderen haar borsten aan het leegzuigen de andere vijf keken toe en stonden langzaam aan hun pikken te trekken totdat ze aan de beurt waren.

Toen er geen vocht meer uit de borsten van Anja kwam ging Florian, die jongen waarvan Diederik had verteld dat hij zo’n grote lul had, voor Anja staan en toen pas zag ik zijn enorme grote pik, deze was zeker vierentwintig centimeter lang en zes centimeter dik en had een grote dikke paars-rode eikel. Anja moest voorover bukken en zijn pik in haar mond nemen en toen hij eenmaal in haar mond zat pakte hij haar hoofd en ramde zijn lul tot diep in haar slokdarm waarbij ze behoorlijk begon te kokken, gelijkertijd ging één van de andere jongens achter Anja staan en nadat hij haar benen wat uit elkaar had geschopt ramde hij zijn pik in één beweging haar kutje binnen en begon haar meteen in hoog tempo te neuken. Anja kon niets zeggen maar aan het geluid dat ze produceerde met die grote tampeloeres in haar mond begreep ik dat ze ervan genoot.

De jonge knullen waren zo geil dat sommige al na acht keer stoten klaar kwamen en na de één volgde de ander en duwde zijn lul het druipende kutje van Anja binnen. Nadat Luuk mij had klaar gepijpt en daarna nog lekker aan mijn pik bleef trekken en aan mijn eikel bleef likken werd hij al weer snel keihard. Sjaan kwam nu voorover gebukt voor mij staan een drukte zijn billen tegen mijn harde neukstaaf, ik begreep dat hij mijn lul in zijn darm wilde voelen, omdat hij gewend was om regelmatig daar een pik te ontvangen stond zijn mannenkut al voor een deel open en toen Luuk eerst op mijn eikel had gespuugd leidde hij hem voor het neukhol van Sjaan en drukte hij zijn billen naar achter totdat mijn lul helemaal in zijn sterretje was verdwenen. Luuk ging voor Sjaan staan die hem meteen begon te pijpen en begon Sjaan gelijk heen en weer te gaan waarbij mijn lul soepel zijn mannenkut uit en weer ingleed.

Intussen waren de anderen allemaal een keer klaargekomen op Anja, of in haar mond of in haar kutje waar nu de grote slierten sperma uit drupten. Florian…….., ja die met die grote lul…, ging nu achter haar staan, pakte zijn lul vast en liet de grote dikke eikel een keer tussen de drijfnatte schaamlippen van Anja doorglijden waarna hij haar heupen stevig vastpakte, zijn enorme neukpaal tegen haar sterretje zette en hem in één glijdende beweging haar darm binnen liet glijden. “Auwhoeauwhoeeeee…….”, reageerde Anja die wel vaker in haar sterretje werd geneukt maar dit was wel even heftiger. Al gauw werd haar mond gesnoerd door een andere jongen die zijn lul diep in haar keel drukte. Florian begon nu langzaam zijn lul heen en weer te halen en aan de geluiden kon je horen dat iedereen genoot.

Zelfs ik genoot, het was heerlijk zoals Sjaan mij aan het neuken was en ook hij werd steeds geiler omdat mijn lul steeds weer langs zijn prostaat gleed. Na een tijdje voelde ik zijn sluitspier om mijn lul aanspannen waardoor hij begon te trillen en ik mijn warme zaad diep in zijn mannenkut spoot, nog even bleef hij doorgaan waardoor het leek alsof hij mijn lul tot aan de laatste druppel leeg zoog en toen ook Luuk klaar kwam die zijn zaad in de keel van Sjaan spoot kwam hijzelf spontaan tot een heftig orgasme en spoot zijn zaad in het zachte mos dat onder de boom groeide. Daarna kwam hij nog even overeind, kwam met gespreide benen voor mij staan en begon mij opnieuw te tongzoenen terwijl Luuk mijn zaad uit zijn mannenkut likte.

Intussen was Florian klaargekomen en had een flinke portie sperma achtergelaten in de darm van Anja en had de volgende zijn pik alweer in haar kut geduwd en was haar wild aan het neuken. Anja was zelf al zeker vijf keer klaargekomen waarbij er telkens wat vocht uit haar kutje had gespoten. Toen ze voor de zesde keer klaarkwam zei ze dat ze genoeg had gehad en vroeg of de jongens wilde stoppen. Maar daar hadden ze juist nog geen zin in en bleven Anja net zolang neuken in alle drie haar gaatjes tot ze allemaal zeker drie keer waren klaargekomen, Florian was de laatste die haar neukte en toen hij zijn enorme grote dikke neukstaaf met kracht in haar kutje ramde en haar wild begon te neuken stond Anja al licht te trillen op haar benen en zag je af en toe het wit van haar ogen. Toen Florian even later zijn zaad in haar kutje spoot en Anja ook nog een keer tot een heftig orgasme kwam zakte ze door haar knieën en viel bijna bewusteloos op de grond.

Nadat de jongens hadden gezien dat er verder niets was met Anja maakten ze ons los waarna ze luid lachend wegliepen en ons een ervaring rijker achterlieten. Ik liep naar Anja en tilde haar op en gaf haar een zoen op haar mond waar nog de flarden sperma van de anderen aan hingen. Nadat Anja schone kleding uit haar fietstas had aangetrokken en ik mijn gescheurde broek met wat kleine touwtjes had gemaakt gingen we terug naar de camping waar we meteen naar het sanitairgebouw liepen en ons in de familiecabine wasten, we zeepten elkaar in en wasten alle sperma van onze lijven. Toen we bij de camper terug waren kwamen de jongens luid lachend voorbij lopen waarna er één van de jongens riep: “Zo…, vieze pijp en neukslet…, was het lekker om uitgewoond te worden door ons…”. “En jij vuile flikker……, jij vond het ook lekker om je lul in een mannenkut te stoppen…”, riep Luuk tegen mij.

Anja en ik besloten daarna om onze spullen te pakken en naar een volgende camping te rijden waar we aan het begin van de avond arriveerden. In het restaurant van de camping namen we iets te eten en zei ik tegen Anja: “Ik had niet verwacht dat die jongens zo lullig zouden doen”. “Toch heb ik wel genoten….”, reageerde Anja. Na het eten gingen we terug naar de camper en zaten we nog lange tijd buiten, het was een heerlijk zwoele zomeravond en nadat we samen nog een fles wijn hadden leeggemaakt stapten we tegen enen in bed, we gaven elkaar een zoen en zeiden: “Slaap lekker..”. Voordat we insliepen zei Anja nog: “De rest van de vakantie heb ik genoeg aan die heerlijke pik van jou”, waarna ze mij nog een vluchtige zoen op mijn mond gaf. “Als we terug komen hebben we veel te vertellen tegen Wendy en Karel……..”, zei ik nog tot slot………. Maar daarover wellicht meer in een vervolg.
Auteur : kraampie / Geschreven op : 01 maart 2013 - 16:07 / Hits : 14549 / Waardering : 2.23
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op vakantie met de camper…..
Auteur : kraampie / Geschreven op : 15 februari 2013 - 10:47 / Hits : 24390 / Waardering : 3.13

Op vakantie met de camper…..(2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 23 februari 2013 - 11:34 / Hits : 14844 / Waardering : 2.30

met pa in de camper op vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 02 januari 2009 - 13:11 / Hits : 18065 / Waardering : 2.18

Op vakantie met de camper…..(6).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 15 maart 2013 - 14:46 / Hits : 8913 / Waardering : 2.08

Op vakantie met de camper…..(4).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 06 maart 2013 - 16:37 / Hits : 10064 / Waardering : 2.07

Op vakantie met de camper…..(5).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 11 maart 2013 - 13:42 / Hits : 8555 / Waardering : 1.79

Op vakantie met de camper…..(7 slot).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 23 maart 2013 - 11:20 / Hits : 8582 / Waardering : 1.64

Familie vakantie week
Auteur : Moniek / Geschreven op : 05 april 2015 - 00:25 / Hits : 23442 / Waardering : 3.97

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(12))
Auteur : Jesper / Geschreven op : 27 april 2015 - 16:30 / Hits : 9360 / Waardering : 3.97

Boer Jongejans gaat op vakantie
Auteur : Muffer / Geschreven op : 05 september 2013 - 18:48 / Hits : 12997 / Waardering : 3.90

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Hagenees223
Je verhalen worden steeds wilder, nu zie ik ook al cuckold elementen er in sluipen. misschien ook wel een keer een leuk idee om samen een verhaal te schrijven over jullie vakantie, waarbij jij dan geconfronteerd wordt met wat ik met Anja voor heb. Dikke 5 voor je steeds gewaagdere stijl.
Geschreven op : 03 maart 2013 - 00:53

kraampie1951
Dank je Hagenees223..... lijkt mij een strak plan.....
Geschreven op : 03 maart 2013 - 09:15

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb