Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op vakantie met de camper…..(4).
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op vakantie met de camper…..(4).
“Half elf”, wees mijn klokje aan toen ik wakker werd en toen ik mij uitstrekte werd Anja ook wakker en zei geeuwend: “Whoaaaa…., goedemorgen schat…, hoe laat is het….”? Ik vertelde haar hoe laat het was waarna ze nog even lekker tegen mij aan kroop, lang zou ik het niet volhouden want ik had een behoorlijke odol, Anja voelde even aan mijn lul en zei: “Ohhh schat…, wat is hij lekker dik”. “Hmmm……., die zou ik best in mijn kutje willen voelen..”, zei ze er meteen achteraan. Ik begreep wat ze bedoelde en toen we elkaar aankeken was het duidelijk, snel stapten we het bed uit, trokken onze badjassen aan en liepen naar het sanitairgebouw. Gelukkig was er niemand en konden we de aanwezige familiedouche gebruiken. Nadat we de deur hadden afgesloten trokken we snel onze badjassen uit en ging Anja voorovergebukt tegen de wastafel staan en duwde ik mijn dikke ochtendlul haar al zeiknatte kutje binnen en nadat ik een tiental keren mijn lul in haar kut had heen en weer gehaald spoot ik mijn ochtendsperma in haar kut en kort daarna begon mijn blaas zich te legen waarop Anja klaarkwam en zacht kreunde: “Ohhhjaaawhoeeeiii……., dit is zo verschrikkelijk lekker…”.

Nadat we ons hadden gewassen liepen we terug naar de camper en gingen ons aankleden toen Anja haar shirt wilde aantrekken zag ik een paar druppels op haar tepels komen en zei: “Kom schat laat mij eerst even je borsten leeg zuigen anders heb je straks weer natte plekken…..”, Anja bood mij haar borsten aan en zei: “Misschien moet je mij dan meteen weer neuken…”. Ik negeerde haar opmerking en nadat ik alle melk uit haar borsten had gezogen gaven we elkaar nog een tongzoen en kleedden wij ons verder aan. Vandaag had Anja een super kort, wijd uitlopend, dun zomerjurkje aan, haar borsten had ze ondersteund met een paarse halve cup push-up beha die maar net haar nippels verborgen en haar borsten een extra accent in haar jurkje gaven verder droeg ze alleen nog een mooie paarse string. Nadat we nog een laat ontbijt hadden gebruikt stapten we in de camper op weg naar een volgende bestemming.

Anja en ik hebben in deze vakantie nog vele keren geneukt en op verschillende plaatsen, zelfs een keer toen we een kasteel bezochten en ons tijdens de rondleiding verstopten in de kelder en nadat ik Anja een heerlijke neukbeurt had gegeven op een oude sofa die in één van de kelderruimte stond sloten we ons weer aan bij de volgende groep bezoekers. Toen de gids in de gaten kreeg dat wij niet tot zijn groep behoorde en vroeg waar wij vandaan kwamen antwoordde Anja met een glimlach om haar mond dat wij bij de vorige groep te lang waren blijven staan en toen de weg even kwijt waren. Schijnbaar geloofde de gids haar verhaal en zei: “Kom dan maar met mij mee…….”.

Uiteindelijk zat onze vakantie erop en reden we weer naar huis, het was vrijdagavond toen we nog laat met de camper voor kwamen rijden. Onze buren, Wendy en Karel die bijna net zo oud zijn als wijzelf, zaten nog in de tuin en toen ze ons hoorden kwamen ze meteen om ons te helpen. “ Ik haal alleen even de vuile was eruit zodat ik vast een machine kan laten draaien en de rest komt dan morgen”, zei Anja nadat we elkaar zoenend hadden begroet. “Kom even bij ons…, dan drinken we nog iets…”, zei Karel. Ik keek naar Anja en ondanks dat ik zin had om te gaan slapen had ik eigenlijk ook nog wel zin in zo’n koele beugelfles bier die Karel altijd in de koelkast had staan. “Waar is Emma…”, vroeg Wendy. Emma is de achttien en heeft alle rondingen zoals ze voor een vrouw zijn bedoeld op de juiste plaats en van de juiste proporties, stevige strakke billen en een kleine c-cup. “Emma is met haar vriend een lang weekend weg en komt zondag terug. Meestal als we met de buren seks hadden deden we het altijd als Emma dat weekend weg was. We gingen verder en vertelden in grote lijnen waar wij overal waren geweest en Anja vertelde dat we ook wat seksavontuurtjes hadden beleefd. Omdat dat nog een lang verhaal zou worden spraken we af voor zaterdagavond bij ons. Toen we ons drankje op hadden gingen we naar huis. “Reken er maar op dat je morgen een nat kutje krijgt…”, zei Anja nog tegen Wendy voordat we weg liepen en al snel daarna lagen we in bed en vielen als een blok in slaap.

Nadat wij de volgende morgen de camper hadden opgeruimd en schoongemaakt haalden we nog even de nodige boodschappen en voor het avondeten lieten voor het gemak maar een pizza bezorgen. Het weer was op deze dag behoorlijk omgeslagen, er stond een forse wind en af en toe vielen er fikse buien, de temperatuur was zodanig gedaald dat je niet meer kon spreken van kortebroekenweer. Na het eten gingen Anja en ik nog even samen onder de douche waar we elkaar nog even glad scheerden en ook het sterretje van Anja even reinigde. Daarna trok Anja haar korte wijd uitlopende zwarte zacht leren jurkje aan met daaronder een zwarte kwartcup beha waardoor haar borsten zo prachtig werden geaccentueerd, verder droeg ze alleen nog een zwart jarretelgordeltje die met veel kant was afgewerkt en aan haar benen droeg ze zwarte fantasie nylonkousen met een breed boord en een naad aan de achterzijde en aan haar voeten droeg ze zwarte pumps met stillettohakken van twaalf centimeter, ik vroeg mij soms weleens af hoe ze daarop kon staan, en dan heb ik het nog niet eens over lopen. Een string of slip deed ze niet aan want ze wist als Wendy en Karel kwamen dat die al heel snel nat zou zijn een ook snel was uitgetrokken.

Het was tegen achten toen we in de kamer kwamen, door het weer was de temperatuur ook onaangenaam geworden en daarom had ik een klein vuurtje in de open haard gemaakt. Vlak daarna kwamen Wendy en Karel binnenlopen en ook Wendy zag er stralend uit in haar zwarte korte rokje dat strak om haar mooie billen sloot en haar zwart kanten blouse waar je bijna doorheen kon kijken en waarvan ze de bovenste knoopjes had losgelaten zodat haar grote zware borsten voor een groot deel waren te zien, ook zag ik dat ze een zwart kanten push-up beha droeg met halve cups die haar borsten nog mooier deden uitkomen de grote donkerbruine randen die om haar tepels zaten waren nog voor een groot deel te zien. Haar donkerbruine lange haar hing een mooie slagen rond haar hoofd tot ver over haar schouders. Verder droeg ze nog zwarte ragfijne netkousen en korte zwarte laarsjes met hakken die net zo hoog waren als die van Anja. Onder het rokje droeg ze vast en zeker een jarretelgordeltje en net als Anja had ze vast haar string of slip thuisgelaten.

Nadat we elkaar hadden gezoend namen Karel en ik plaats en zorgde Wendy en Anja voor de koffie we hadden die middag ook iets lekkers meegenomen voor bij de koffie en even later kwamen ze binnen en zette de koffie en het heerlijk uitziende gebak op tafel, nadat ook Wendy en Anja waren gaan zitten spraken we eerst hoe het hier thuis was gegaan. Door de kledij van de twee dames kon het niet uitblijven dat Karel en ik met een dikke stijve lul in onze broeken zaten. Anja begon als eerste te vertellen hoe het was gegaan in onze vakantie, ze vertelde dat we de eerste avond de vakantie hadden ingeluid met een heerlijk geile neukbeurt en vertelde daarna dat ze de volgende dag een kelner had gepijpt op het toilet. “Ik droeg alleen maar een topje en toen hij de koffie kwam brengen zag ik dat hij een knoert van een stijve lul in zijn broek had”, vertelde Anja en ze ging verder, “Toen ik naar het toilet moest zag ik door de kier van de deur dat hij zich stond af te trekken en ik vond het verspilling als hij dat lekkere zaad in het urinoir zou spuiten dus nam ik hem mee naar het damestoilet, ging op mijn hurken zitten en nam zijn heerlijke dikke lul tussen mijn lippen en zoog hem tot diep in mijn keel”. Wendy en Karel wisten dat Anja elke lul tot diep in haar slokdarm kon zuigen. “En toen verder..”? vroeg Wendy. “Daarna kwam hij al snel klaar en spoot zeker zes dikke stralen sperma in mijn keel”, vertelde Anja verder. “Toen ze terugkwam vroeg ik of er niet genoeg slagroom op het gebak had gezeten, want toen ik ook naar het toilet ging zag ik dat Anja die kelner aan het pijpen was”, vulde ik haar verhaal aan.

Wendy zat op haar stoel te draaien en langzaam gleed haar hand tussen haar benen en toen ze haar benen iets uit elkaar deed zag ik dat ze geen broekje droeg en zag ik het vocht glinsteren tussen haar blanke gladde schaamlippen. Karel liet zijn hand over de dikke bobbel in zijn broek glijden en toen ik naar Anja keek had zij ook al haar hand tussen haar benen. Ook ik was geil en besloot het initiatief te nemen, ik stond op, trok mijn kleren uit en ging voor Wendy staan die meteen begreep wat ik wilde, ze pakte mijn snoeiharde lul, sloot haar lippen rond mijn eikel en likte de grote druppel vocht weg die zich ondertussen uit mijn lul had geperst. Karel volgde onmiddellijk mijn voorbeeld en al snel stak zijn lul achter in de keel van Anja. Ook Wendy beschikte over de techniek om een lul diep in haar keel te zuigen en al snel zat mijn pik tot aan mijn ballen in haar mond. Toen ze ook nog mijn ballen begon te masseren kon ik mezelf bijna niet meer inhouden. Gelukkig merkte Wendy dat ook en stopte meteen waarna ze zei: “Even wachten nog, ik wil dat warme zaad straks in mijn kutje voelen…”. Ze stond op en sloeg haar armen om mijn nek waarna onze lippen elkaar vonden en we intens begonnen te tongen, ik liet mijn handen over haar billen glijden en trok haar strakke rokje omhoog zodat ik haar blote billen voelde waarover de jarretelbandjes strak waren gespannen. Daarna gleed mijn hand richting haar kutje die superglad aanvoelde en toen mijn vingers tussen haar schaamlippen gleden voelde ik dat ze drijfnat was. Wendy had niet alleen grote tieten maar ook een gigantisch grote kittelaar die nu stijf en hard als een klein pikkie tussen haar opgezwollen schaamlippen stond. Toen ik die beroerde ging er een golf van rillingen door het lijf van Wendy en kreunde ze: “Hmmmjaaaa………….., lekker Sam ga door….”.

Karel en Anja stonden intussen ook heftig te tongen en het jurkje van haar lag al op de grond, toen Karel de grote tepels van Anja begon te masseren merkte hij dat er vocht uit kwam toen hij keek zag hij dat er melk uit haar tepels drupten, snel sloot hij zijn lippen om haar dikke, grote en harde spenen en zoog om beurten haar beide borsten leeg. “Hmmm…, lekker….”, zei hij en begon Anja weer intens te tongen. Even later ging Anja op handen en knieën op het dikke kleed voor het knapperende haardvuurtje zitten en ging Karel achter haar zitten en leidde zijn lul tussen de druipende schaamlippen. Karel had niet zo’n dikke lul maar er zat wel een extreem dikke eikel op en zijn lul was ongeveer achttien centimeter lang. Anja en Wendy vonden het heerlijk als de dikke eikel van zijn harde pik langs hun gevoelige plekje gleed. Langzaam duwde Karel zijn pik in Anja’s kutje waarbij ze luid kreunde: “Ohwhoeeiiiijaaaaaaiiii……., lekker Karel…., neuk me keihard….., alsjeblieft……, neuk me keihard……”. Karel die bloedgeil was begon meteen met geweld zijn pik hard in het kutje van Anja te rammen waardoor ze nog harder begon te kreunen: “Ohwhoeeeiiiiiiijaaaaawhoeeeejaaa…..”. Het duurde dan ook niet lang voordat beide wild schokkend tot een orgasme kwamen.

Intussen had ik de blouse en rok van Wendy ook uitgetrokken en was ze onderuitgezakt met haar billen op de rand van de stoel gaan zitten waarna ik op mijn knieën tussen haar benen kroop en mijn stijve pik voor haar natte neukgrotje leidde. Met mijn handen hield ik haar benen in de lucht gleed mijn pik haar heerlijk warme kutje binnen en toen ik haar meteen in hoog tempo begon te neuken waarbij mijn ballen tegen haar billen kletsten kreunde ze: “Ohhhjaaaa…, Sam….., dat is lekker……, Ohwhoeeeejaaaaa…..”. Onder het soppend geluid dat mijn pik in haar kutje teweeg bracht likte ik met mijn tong langs haar been en langs haar laarsjes die heerlijk naar het zachte leer smaakte, ook nam ik de stillettohak van het laarsje in mijn mond en deed alsof ik die aan het pijpen was. “Hmmmjaaaa………, lekker geillll……..”, kreunde Wendy die met duimen en wijsvingers aan haar harde tepels zat te draaien. “Hmmmjaaawhoeeeeiiii…….., je moet me klaar neuken….”, kreunde ze nu met gesloten ogen en voelde hoe ze haar kutspieren strak om mijn lul aanspande. “Owhoeeeeiiiiijaaa……., ik kommm……”, kreunde ze en gelijkertijd voelde ik een vloedgolf van warm geil langs mijn lul uit haar kutje spuiten. Nog slechts twee keer hoefde ik mijn lul heen en weer te halen toen hij met krachtige stralen een hete lading sperma in haar kutje doneerde. “Hmmm…., lekker….”, kreunde ze nogmaals.

Nu we alle vier al een keer waren klaargekomen gingen we eerst nog wat drinken en ging ik verder met ons verhaal over onze vakantie want we waren nog lang niet uitverteld en deze avond zou nog wel eens heel lang gaan duren…….. Maar daarover wellicht meer in een vervolg……
Auteur : kraampie / Geschreven op : 06 maart 2013 - 16:37 / Hits : 10065 / Waardering : 2.07
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op vakantie met de camper…..
Auteur : kraampie / Geschreven op : 15 februari 2013 - 10:47 / Hits : 24390 / Waardering : 3.13

Op vakantie met de camper…..(2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 23 februari 2013 - 11:34 / Hits : 14844 / Waardering : 2.30

Op vakantie met de camper…..(3).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 01 maart 2013 - 16:07 / Hits : 14549 / Waardering : 2.23

met pa in de camper op vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 02 januari 2009 - 13:11 / Hits : 18065 / Waardering : 2.18

Op vakantie met de camper…..(6).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 15 maart 2013 - 14:46 / Hits : 8913 / Waardering : 2.08

Op vakantie met de camper…..(5).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 11 maart 2013 - 13:42 / Hits : 8555 / Waardering : 1.79

Op vakantie met de camper…..(7 slot).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 23 maart 2013 - 11:20 / Hits : 8582 / Waardering : 1.64

Familie vakantie week
Auteur : Moniek / Geschreven op : 05 april 2015 - 00:25 / Hits : 23442 / Waardering : 3.97

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(12))
Auteur : Jesper / Geschreven op : 27 april 2015 - 16:30 / Hits : 9360 / Waardering : 3.97

Boer Jongejans gaat op vakantie
Auteur : Muffer / Geschreven op : 05 september 2013 - 18:48 / Hits : 12997 / Waardering : 3.90

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
Hagenees223
Ik heb al eerder ondekt dat je het heel goed getroffen hebt met je buren. Ik herinner mij nog een moeder en dochter die waarschijnlijk dan aan de andere kant naast je wonen. Zo zie je maar dat het spreekwoord klopt "Beter een goede buur dan een verre vriend
Geschreven op : 06 maart 2013 - 19:26

kevin
prima vervolg, ik zie nog wel kansen met het buurmeisje hoor ;-)
Geschreven op : 07 maart 2013 - 09:54

Hagenees223
Overigens van harte gefeliciteerd met nummer 300. Een hele mijlpaal waar ik nog ver van verwijderd ben.
Geschreven op : 07 maart 2013 - 20:03

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb