Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn leven : deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn leven : deel 1
Laat ik beleefdheidshalve beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Saskia en ik heb net mijn dertigste verjaardag gevierd. En wanneer een vrouw dertig geworden is, dan kijkt ze graag eens terug op haar jeugdjaren. Ik ben ondertussen één jaar gehuwd met een pracht van een man en ik ben zwanger van ons eerste kindje. Waarom stelt een gehuwde en bovendien zwangere vrouw zich nu voor op een site waar geile verhalen gepubliceerd worden vraag je je nu misschien af. Dit is echter heel simpel te verklaren. Ik heb nu een rustig leven, met een goeie job en een prachtig huwelijk, maar ik heb ook een zeer stormachtig en vooral passioneel leven gehad voor ik mijn man leerde kennen. En dit leven wil ik nu graag neerpennen en als herinnering bewaren voor later. Alles wat je hier dus zult lezen is echt gebeurd, alleen de namen van de andere personen zullen fictief zijn om hun privacy te respecteren. Ik hoop dus dat jullie evenveel plezier zullen beleven aan het lezen over mijn jeugdjaren, als ik die ze heb mogen meemaken. Maar laat me beginnen bij het begin.

Het was woensdag 1 september 1999. Voor mij was dit wegens 2 redenen een heel speciale dag. Ten eerste was het de eerste dag van het nieuwe schooljaar, en wegens een verhuis tijdens de voorbije zomer ging ik voor het eerst naar een nieuwe school, maar het was ook mijn verjaardag. Ik werd die dag zestien en was die ochtend door m’n ouders reeds feestelijk in de watten gelegd. Toen ik de deur van mijn nieuwe kamer die ik volledig naar mijn eigen smaak mocht inrichten dicht trok om naar de ontbijttafel te gaan, stonden ze onderaan de trap “Happy Birthday” te zingen voor mij. Ik heb geen broers of zussen dus alle ouderlijke aandacht ging steeds naar mij. Na de verjaardagskussen kreeg ik een blinddoek om, en mijn vader leidde me naar de tuin. Daar verwijderde mijn moeder de doek, en ik keek recht naar een knalroze MBK Booster Scooter. Ik vloog mijn ouders om de nek en bedankte hen uitvoerig. Op de ontbijttafel stonden boterkoeken en ik smulde mijn buikje vol. Maar toen was het dringend tijd om naar mijn nieuwe school te gaan. Ik plaatste de bijpassende helm op mijn hoofd en mijn lange blonde haren kwamen er achter vlotjes uit. Ik startte de scooter, en reed de vijf kilometer die de school van mijn nieuwe huis scheidden.

Aangekomen op het Atheneum plaatste ik de scooter op de voorziene zone, en deed het stevig slot rond de wielen. Ik had vooraf een plannetje gekregen van de school, maar moest toch zoeken naar de studieruimte waar we allemaal moesten verzamelen en waar we ons uurrooster en andere info gingen krijgen. Ik zou dit jaar naar het 5de jaar Latijn-Wiskunde gaan. Ik ben altijd al een studiebeestje geweest, en mijn ouders vonden dit de beste richting voor een ambitieuze jongedame zoals ik, zeiden ze altijd. Na tweemaal de weg moeten vragen, vond ik de grote aula en ging achteraan tegen het venster staan. Toen ik rond me keek viel me onmiddellijk op dat de leerlingen hier totaal anders waren dan de katholieke school waar ik tot voor enkele maanden gans mijn jeugd had doorgebracht. Hier moesten ze weliswaar geen uniform meer dragen, maar toch vond ik de kledingkeuze van mijn medeleerlingen zeer opvallend. De meeste jongens liepen allemaal in baggy broeken rond, met truien die veel te groot voor hen waren. Ze hadden ook bijna allemaal een pet op hun hoofd. De meisjes vond ik dan weer zeer gewaagd rondlopen. Ik zag enorm veel korte rokjes, blote buiken en bijna allemaal hadden ze wel make-up aan. Ik voelde me plots zeer truttig gekleed met mijn knierokje, lange roze kousen en witte blouse. Make-up had ik enkel nog maar in mijn mama haar kamer gezien, maar zelf nog nooit aangehad. Ik voelde me ook enorm bekeken want ik zag elke seconde wel een hoofd in mijn richting draaien. Gelukkig klonk toen de zware stem van de directeur die ons welkom heette in het Atheneum en ons toesprak wat er dit jaar allemaal ging gebeuren.

Na een kwartiertje was de speech gedaan en moesten we ons opdelen per jaar. Ik ging in de rij van de vijfdejaars staan en moest aanschuiven om mijn uurrooster te ontvangen. Plotseling hoorde ik enkele meiden achter me fluisteren. Ze hadden het duidelijk over mij want ik hoorde het woordje “trutje” en “kijk naar die nonnenkledij” een paar keer vallen. De moed zonk me in de schoenen en het goede gevoel dat mijn ouders mij deze ochtend gegeven hadden was volledig verdwenen. Toen was het mijn beurt en ik kreeg enkele folders, mijn uurrooster en een agenda overhandigd van de studiemeesteres. Ik moest naar het lokaal 12B gaan voor mijn eerste les. Via mijn plannetje had ik het lokaal snel gevonden en ik ging binnen. “Kom binnen”, zei een vriendelijke oude man, “laat ons nog eventjes wachten op de anderen”. Na een kleine tien minuten bleek dat ik in een redelijke kleine klas ging zitten. De man was ons klassenhoofd en tevens de leraar latijn. Hij vertelde ons dat we voor onze twee hoofdvakken gescheiden gingen zijn, maar voor de andere gemeenschappelijke vakken zouden we samen zitten met leeftijdsgenoten van andere studierichtingen. “Jij bent nieuw hé”, zei een meisje dat naast me kwam lopen toen we van lokaal moesten veranderen. “Ja inderdaad, ik ben Saskia”, zei ik tegen haar. “Ik ben Clara”, zei de meid en we begonnen te praten. Ze straalde iets vriendelijks uit en ik voelde me op mijn gemak bij haar. Ze was ook niet zo uitdagend gekleed als de andere meisjes in deze school, en had maar een klein beetje make-up aan. We bleven de ganse ochtend samen en ik was blij dat ik iemand had leren kennen die me blijkbaar geen trutje vond, althans dat dacht ik.

Na de lunch hadden we nog een half uur speeltijd voor we naar de volgende les moesten. We gingen samen op een bankje op de speelplaats zitten en babbelden nog wat. Ik zei haar dat ik me wat geïntimideerd voelde op deze school omdat het er hier blijkbaar veel losser aan toe ging dan op mijn vorige. “Tjah, als je hier wil inpassen zal je toch minder truttig moeten overkomen”, klonk het plots verrassend uit Clara’s mond. De tranen sprongen in mijn ogen en Clara legde haar arm om mij. “Ik zal je wel helpen”, zei ze troostend, “en zolang ik je vriendin ben, zal er niemand aan je komen”. Clara had inderdaad veel aanzien in deze school. Iedereen zei vriendelijk en respectvol hallo tegen haar te ze ons passeerden, en ik was blij dat de juiste persoon mij onder haar vleugels genomen had. De middag vloog voorbij en voor we het goed en wel beseften was het reeds tijd voor de laatste les. We moesten naar het aanpalend gebouw voor de les lichamelijke opvoeding die we samen hadden met de meisjes van de richting menswetenschappen en handel. Onze lerares bracht ons samen in de gemeenschappelijke kleedkamer en zei dat we vandaag enkel onze maten gingen moeten opgeven voor ons turn uniform. We moesten ons uitkleden tot op ons ondergoed, en de voorbeeld uniformpjes aantrekken zodat we onze juiste maat konden opgeven. Eén voor één stripten de meisjes zich en ik zag meteen dat ik wederom volledig uit de toon zou vallen. Bijna alle meisjes hadden van die strings aan in alle kleurtjes en ik zag er ook zonder beha die daar in hun blote tieten stonden. Langzaam ontdeed ik mij van mijn kousen, rokje en blouse en voelde me naakt toen ik in mijn witte ondergoed met daarop aardbeitjes voor hen stond. Ze schoten allemaal in een lach en wezen mij aan, maar toen Clara eens luid kuchte en boos naar hen keek, zwegen ze allemaal en draaiden ze zich om. “Zie je wat ik bedoel”, zei Clara en ik wist dat ik mij ging moeten aanpassen of dit ging een eenzaam jaar worden. “We gaan wel eens samen shoppen”, zei Clara en ik vond mijn lach terug. “Maar daar ga je ook iets aan moeten doen hoor”, zei Clara. “Aan wat”, vroeg ik haar. “Aan dat bos”, zei ze en ze wreef over het kruis van mijn slipje. Ik schrok en trok me terug en Clara wees naar de donkere haartjes die onder de rand van mijn broekje zichtbaar waren. “Hier hebben we allemaal een kale kut”, zei ze en ze trok haar string wat naar beneden en voor het eerst in mijn leven zag ik het poesje van een ander meisje.

“Was het leuk op school”, vroeg mijn moeder toen ik mijn scooter in de garage gezet had en ze in de tuin stond te wachten op mij met een schotel cup-cakes. “Ja hoor”, loog ik en ik nam een cakeje en liep naar mijn kamer. Ik nam onmiddellijk een trainingspaks uit mijn kleerkast en trok mijn truttig ensemble uit en smeet het in de linnenmand die in de hoek van mijn kamer stond. In mijn ondergoed stond ik voor mijn grote spiegel, en ik trok mijn slipje naar beneden. Er stond inderdaad een enorme bos donkerblond haar boven mijn vagina, en nog nooit had ik één gedachte gehad om dit af te scheren. Mijn moeder had me alleen geleerd om mijn benen en oksels te scheren, maar over mijn spleetje hadden we het nooit gehad. Ik trok mijn slip weer recht en deed het makkelijke pak aan, en ging weer naar beneden om taart te eten.

De volgende dagen gingen iets vlotter voor mij op school. Ik droeg meer neutrale kledij en de vriendschap van Clara maakte het iets makkelijker om te integreren in mijn nieuwe omgeving. Voor ik het goed en wel besefte was het vrijdagmiddag en hadden we nog één les geschiedenis te gaan en dan was het weekend. “Wat doe je morgen”, vroeg Clara mij op weg naar het lokaal. “Ik heb niets gepland”, zei ik. Clara stelde voor om samen wat kledij te gaan kopen voor mij. Ik vond dit een goed idee en we spraken af om zaterdagmiddag om 14u elkaar te ontmoeten aan de fontein op het stadsplein. Ik vond dit een goed idee, maar had toch enige moeite om mijn moeder te overtuigen van deze afspraak. Ze was het namelijk gewoon om samen met mij om kleren te gaan, maar mijn vader was gelukkig iets toleranter en zei dat ik wel de leeftijd had om mijn eigen kledij te kiezen, en dat ze me ook vertrouwden.

Die zaterdagmiddag plaatste ik een beetje voor tweeën mijn scooter aan de stallingen op het stadsplein en liep naar de fontein. Clara zat me al op te wachten en we kusten elkaar op de wang ter begroeting. Ze nam me bij de hand en we liepen de winkelstraat in. We gingen niet binnen in de winkelketens waar ik normaal shopte, maar ze nam me mee naar enkele boetiekjes. Op de paspoppen in de etalage zag ik precies dezelfde soort kledij als mijn klasgenootjes op school droegen. We neusden wat in de rekken en Clara trok enkele rokjes en driekwart broeken eruit. Toen gingen we samen in een pashokje en pasten beiden de kleren. Na een paar uur en een paar boetiek bezoekjes later had ik al enkele zakken in mijn handen met nieuwe kleren. De broeken zou ik nog kunnen uitleggen aan mijn ouders, maar de twee rokjes die ik gekocht had ging ik zeker moeten verstoppen. “En nu het belangrijkste”, zei Clara en ze trok me mee in een lingeriewinkel. Met rode kaken keek ik naar de setjes die op paspoppen uitgestald stonden. Dit was totaal niet het soort lingerie dat ik normaal droeg en wat je kon zien in de winkels waar mijn mama me mee naartoe nam. “Wat is je cup”, vroeg Clara. “Euh, ik, euh”, stotterde ik wegens de directe vraag. “Laat maar”, zei ze en ze plaatste haar beide handen op mijn tietjes. “Een mooie B”, glimlachte ze en in gedachten moest ik toegeven dat ze gelijk had. Ze haalde enkele toffe moderne beha’s uit de rekken met bijpassende strings. “Kom, aandoen”, zei ze en ze duwde me in een pashokje. Tot mijn grote verbazing kroop ze ook hier mee in. Onwennig begon ik mijn broek en andere kledij uit te doen. Ik draaide me om en wou de nieuwe beha passen maar Clara trok me bij mijn schouders voor zich uit. “Je schaamt je toch niet voor je vriendin zeker, komaan laat die tieten zien”, zei ze brutaal. Ik was zo verlegen en onwetend, dat ik niet anders durfde dan me terug om te draaien. Topless stond ik voor haar en paste de nieuwe beha’s. Ze zaten allemaal als gegoten en ze duwden mijn borsten lichtjes omhoog. Clara kon het wel smaken en diverse keren nam ze mijn borsten in haar handen om ze samen te duwen. “Dat ziet er mooi uit”, zei Clara en ik kon het alleen maar beamen terwijl ik in de spiegel keek. Ik zag er enorm volwassen uit met deze nieuwe beha’s. “En nu de broekjes”, zei Clara en ze trok mijn witte slip tot op mijn knieën naar beneden. “Wat doe je nu”, zei ik tegen haar maar ze kon alleen maar lachen en gaf me de strings aan. Voor het eerst in mijn leven zag iemand anders buiten mijn moeder mijn spleetje en ik schaamde me dood. “Heb je dat bos er nu nog altijd niet afgeschoren”, vroeg ze zich luidop af en ik maande haar tot stilte. “Dat doe ik later wel eens”, fluisterde ik. “Ja dat zal wel”, zei ze er snel na. Maar toen ik in de spiegel keek moest ik haar wel gelijk geven. Zeker in zo’n string kwam mijn schaamhaar er langs alle kanten uit en was het geen gezicht. Ik koos uiteindelijk voor vier setjes en rekende ze af aan de kassa.

“Hoe laat moet je thuis zijn”, vroeg Clara toen we de winkel verlieten. “Oh wij eten pas rond half acht dus ik heb nog wel effe”, was mijn antwoord. “Kom je anders effe mee naar mij thuis, dan drinken we nog iets, mijn ouders zijn er toch niet”. “Ja dat is goed”, zei ik en we liepen terug naar onze scooters en ik volgde Clara naar haar huis. Ze woonde niet ver van het centrum en we plaatsen onze beide scooters op de oprit. Met haar sleutel opende ze de voordeur en ze liep gelijk in de keuken in en trok de koelkas open. “Ook een breezer”, vroeg ze. “Wat is dat”, vroeg ik terug. “Oh dat is gelijk limonade” zei ze al lachend en totaal onwetend zei ik “ja lekker”. Ik hoorde luide housemuziek van boven komen en keek raar op. “Dat is mijn broer, die zal weer aan het trippen zijn”, zei ze en ze nam me bij de hand en leidde me naar haar kamer die aan de andere kant van het huis lag. “Ga maar op m’n bed zitten, ik ben zo terug”, en ik deed wat me gevraagd werd. Ik keek rond in de kamer van Clara. Ik zag geen posters van boybands of andere tiener idolen, maar wel allemaal kunstige foto’s van lippen en ogen. Dit was geen traditionele tienerkamer, dat was zeker. Ik zette het flesje breezer aan m’n lippen en nam een slokje. Mmm dit was best lekker en fris. “Terug”, klonk het plots en Clara smeet een mandje op het bed. “Wat denk je”, vroeg ze aan mij. Ik keek in het mandje en zag een fles scheerschuim, een schaartje en twee scheermesjes liggen. “Oh nee, ik ga me hier niet scheren hoor”, zei ik snel. “Jij moet dat ook niet doen”, zei ze, “ik doe het voor jou”. “Dat nog veel minder”, zei ik luidop. “Weet je dan hoe het moet”, vroeg ze aan mij. Ik moest bekennen dat ik dit niet wist. “Het kan best gevaarlijk zijn”, zei ze. Ik wist ondertussen dat ik er niet meer van ging kunnen onder muizen, dus misschien was het wel een goed idee dat een ervaren iemand het voor mij zou doen, wie weet snij ik me wel daar onderaan. “Ok dan”, zei ik schuchter. “Super”, zei Clara met een glimlach, “komaan, poes bloot!”.

Ik ging rechtstaan en deed mijn broek uit, en liet ook mijn slipje zakken. Ondertussen had Clara een grote handdoek op het bed gelegd en sloeg erop met haar hand. “Zitten en beentjes spreiden”, zei ze. Ik ging op de handdoek zitten en spreidde mijn benen lichtjes. “Verder uit elkaar”, zei ze en ze nam mijn enkels vast en spreidde mijn benen compleet. Met het schaartje begon ze eerste de langste haren weg te knippen. Ik voelde hoe ze met haar hand mijn huid en ook mijn schaamlippen strak trok zodat ze overal goed aankon. Toen nam ze de spuitbus met het scheerschuim, schudde deze eens goed en spoot dan wat schuim op haar hand. Langzaam smeerde het schuim over gans mijn vagina uit. Heel voorzichtig begon ze met het mesje de resterende stoppeltjes weg te scheren. “Ben jij nog maagd”, vroeg ze terwijl ze me aan het scheren was. “Ja ik ben maagd van horoscoop”, antwoordde ik onwetend. “Gekkie”, zei ze, “heb jij al eens geneukt?”. “Wat is neuken”, vroeg ik haar. Hierop schoot Clara in een lach. “Jij weet echt nog van niets hé”, zei ze tegen mij, “vinger je wel al?”. “Euh wat is vingeren”, was mijn tweede vraag. Clara schudde haar hoofd en fluisterde “ongelooflijk”, en ze scheerde voort.

“Ziezo klaar”, zei Clara en ze gaf me een tik op mijn spleetje. Ik ging rechtstaan en bekeek mezelf in de spiegel. “Mooi he”, zei ze en ze gaf me één van mijn nieuwe strings. “Doe eens aan”, zei ze. Ik nam het kleine stukje textiel en stapte erin. Het was inderdaad stukken mooier nu je die haartjes niet meer kon zien, en het voelde ook prettiger. De stof van de string tegen mijn naakte huid gaf me een gevoel dat ik niet kon plaatsen maar wat zeker niet onprettig was. “En nu ga ik je tonen wat vingeren is”, zei ze en ze kwam naast me staan. Ze opende de riem van haar broek en liet die in één trek samen met haar string zakken. Nu stond ze ook met een complete ontblootte onderkant naast me en ik zag nu ook haar kale spleetje. Ze stapte uit haar broek en sprong op haar bed en deed teken dat ik naast haar moest komen liggen. “Wat ben jij van plan”, vroeg ik haar. “Ik ben geil geworden van jou te scheren, nu moet ik stoom aflaten”, zei ze terwijl ze haar lippen met haar tong nat maakte. “Wat is geil zijn”, vroeg ik haar en Clara begon weer luidop te lachen. Ik ging naast haar zitten en zag hoe ze haar benen lichtjes spreidde. Ze maakte een vinger nat en bracht hem toen naar haar vagina. “Dit is vingeren”, zei ze en ze stak haar vinger diep in haar spleetje. Gefascineerd bleef ik kijken. Ik zag hoe ze haar vinger in en uit haar spleetje stak, en zag ook hoe de vinger met elke beweging natter en natter werd. Plotseling begon Clara te kreunen. “Doe lekker mee”, zei ze. Omdat ik overduidelijk kon vaststellen dat mijn vriendin aan het genieten was, en ik voor het eerst alcohol consumeerde via de breezer, wat ik toen nog niet wist, verdwenen mijn remmingen. Ik ging naast haar liggen, spreidde mijn benen en voor het eerst in mijn leven stak ik mijn vinger in mijn poesje. Met elke beweging kreeg ik kriebels en andere sensaties te voelen die tot diep in mijn buik gingen. Nog nooit had ik zoiets meegemaakt. Toen ik mijn vinger volledig uit mijn spleetje trok zag ik dat hij glinsterde van vocht. “Proef maar eens”, zei Clara en ik bracht mijn vinger naar mijn mond en likte eraan. “Lekker hé”, zei mijn vriendin. Ik kon alleen maar van ja knikken. “Wrijf nu eens over je clitje”, zei ze spontaan, “of ken je dit ook niet”. Mijn stilzwijgen sprak boekdelen en Clara boog zich naar mij en drukte haar natte wijsvinger op een plekje net boven mijn schaamlippen. Toen ze daar begon te wrijven werden de sensaties die ik aan het ontdekken was wel tien keer zo intens en ik begon luid te kreunen. Ze trok haar hand weg en zei luidop, “dat is je clitje”. Ik bracht onmiddellijk mijn eigen vinger naar dat plekje en ontdekte een knobbeltje dat dik gezwollen stond. Elke streling over dat stukje intiem vlees deed mijn buik ontploffen. Ik voelde hoe er dikke druppels vocht uit mijn poesje liepen en die langzaam tot zelfs over mijn kontgaatje stroomden. “Ik kom bijna, hoever ben jij”, vroeg Clara. Ik wist niet wat te antwoorden dus loog dat ik er bijna was. Plots hoorde ik Clara luid schreeuwen. “Ik kom”, riep ze luid, en ze was met twee handen bezig ter hoogte van haar kut. Ook ik voelde mijn spleetje samentrekken en wist wat ze wou zeggen. Een ongelooflijk intens gevoel maakte zich meester van mij en ik verloor de controle over mijn lichaam. Al de spieren in gans mijn lijf spanden zich op en ik ervoer een explosie van sensaties en zalige gevoelens in gans mijn lijf. Dit duurde wel een twintigtal seconden tot alles slap werd en ik uitgeput ontspande. Ik had niet door dat Clara ondertussen recht naast mij was komen zitten en mij aan het bewonderen was.
“Dat is klaarkomen”, zei ze zachtjes. Het gelukzalig gevoel was aan het afnemen en de schaamte maakte zich weer meester van mij. Ik sloot mijn benen en plaatste een hand over mijn kut. “Dat meen je nu toch niet”, zei Clara en ze sloeg mijn hand weg. “Wij zijn vriendinnen, en vriendinnen delen alles met elkaar” zei ze luidop. Dat ze dit letterlijk bedoelde ging ik dat schooljaar ontdekken, maar dat wist ik toen nog niet.

Ziezo beste lezer(es). Dit was het eerste deel van mijn leven. Nu weet je hoe alles begon. In verdere delen zal ik jullie meenemen en expliciet en zonder schaamte alles vertellen wat ik ooit meegemaakt heb. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden.
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 21 september 2013 - 17:15 / Hits : 22245 / Waardering : 3.42
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn leven : Deel 4
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 28 september 2013 - 19:32 / Hits : 9342 / Waardering : 3.19

Mijn leven : deel 2
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 24 september 2013 - 21:25 / Hits : 8437 / Waardering : 3.08

Mijn leven : deel 3
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 27 september 2013 - 18:58 / Hits : 8203 / Waardering : 2.75

Mijn kleine broertje - deel 2
Auteur : marcia / Geschreven op : 20 augustus 2012 - 20:18 / Hits : 99575 / Waardering : 3.90

Mijn kleine broertje - deel 3
Auteur : marcia / Geschreven op : 28 november 2012 - 19:09 / Hits : 56010 / Waardering : 3.87

Mijn lieve moeder (deel 2)
Auteur : toxx / Geschreven op : 02 december 2014 - 20:47 / Hits : 23512 / Waardering : 3.81

Mijn lieve moeder (deel 1)
Auteur : toxx / Geschreven op : 25 november 2014 - 15:16 / Hits : 29570 / Waardering : 3.77

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 1 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 14 november 2012 - 21:03 / Hits : 42121 / Waardering : 3.61

mijn man weg met kerst deel 1
Auteur : jennie / Geschreven op : 14 december 2014 - 15:41 / Hits : 16926 / Waardering : 3.57

Weekend alleen met mijn jongste dochter (Deel 1)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 28 februari 2014 - 07:49 / Hits : 30569 / Waardering : 3.52

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Asfaltlegger
Een heerlijk begin van naar ik hoop een lang en geil verhaal Saskia. Laat het volgende deel maar snel verschijnen. Mijn punten : een dikke 5. groet asfaltlegger
Geschreven op : 23 september 2013 - 08:57

Saskia1983
Bedankt voor het complimentje Asfaltlegger. Ook iedereen die een prive berichtje stuurde bedankt voor de lieve en geile woordjes. Ik ben ondertussen begonnen aan deel 2 en dit zal morgen of overmorgen online gezet worden ;-)
Geschreven op : 23 september 2013 - 16:04

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb