Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn leven : deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn leven : deel 2
Beste lezers en lezeressen, zoals jullie in het eerste deel konden lezen, ben ik begonnen met een biografie van mijn erotisch leven. Nu ben ik dertig, gelukkig getrouwd en in blijde verwachting van mijn eerste kindje, en ik kijk graag samen met jullie terug op mijn jeugd en mijn wilde jaren voor dit moment. Indien je het eerste deel nog niet gelezen hebt raad ik je aan om dit eerst te doen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wie ik was, en wie ik geworden ben.

De eeuwwisseling kwam er bijna aan. Nog enkele dagen en het nieuwe millennium brak aan. Het was kerstvakantie en ik had elke dag met Clara doorgebracht. Dankzij deze meid was er een nieuwe wereld voor me open gegaan, en al snel werd ze mijn nieuwe hartsvriendin. Op school was ik dankzij haar al snel van tante nonneke naar één van de populairste meiden geëvolueerd, en ik genoot met volle teugen van deze status. Iedereen keek naar ons op, en wou samen met ons hangen. We waren nooit alleen, altijd stonden er wel andere meisjes en/of jongens rond ons heen. Wat was het leuk om populair te zijn. Maar we droegen ook een zeer groot geheim met ons mee. Op school gedroegen we ons altijd stoer en soms rebels, maar op een lieve ondeugende manier. Zelfs de leerkrachten hadden ons enorm graag, want desondanks onze deugnieterij, waren we wel zeer goede leerlingen. Maar zodra we een momentje alleen waren, deden we wat ons zo dicht bij elkaar gebracht had. We masturbeerden ons tot een orgasme.

Dankzij Clara ben ik te weten gekomen wat voor een fantastisch gevoel en sensatie een orgasme wel niet is, en sinds die eerste keer, doen we het meermaals per week samen. We vingeren elkaar wel niet, maar we vingeren wel altijd samen. We experimenteren sinds enkele maanden ook volop met attributen die we in ons kutje kunnen steken. Alle huishoudelijke voorwerpen die enigszins geschikt zijn hebben al de revue gepasseerd. Helaas durven we niet naar een seksshop gaan achter dildo’s of vibrators, maar dikke alcoholstiften, komkommers, een zaklamp en zelfs de biljartkeu van Clara’s vader had al in ons gezeten.

Mijn ouders merkten wel dat ik aan het veranderen was. Ik was niet meer het brave volgzame meisje van deze zomer, want ik durfde al eens tegenspreken. Mijn moeder had het hier zeer moeilijk mee, maar gelukkig trooste mijn vader haar met het idee dat dit een fase was waar ik door ging, ik was aan het puberen volgens hem. Ze zouden eens moeten weten. Gelukkig gaven ze Clara de schuld niet en waren ze blij dat ik zo snel een nieuwe vriendin had nadat we verhuist waren. Clara was dan ook zeer goed in het opzetten van een masker en zodra ze bij ons thuis kwam speelde ze het perfecte brave meisje. Mijn moeder zei meermaals dat ik beter wat meer op Clara zou gelijken, want zij was de brave volgens haar. Wist zei veel dat het net Clara was die me de geneugtes des levens leerde kennen namelijk mijn eerste breezers, het eerste stiekeme sigaretje en natuurlijk mijn eerste orgasmes.

Het koste me dan ook niet veel moeite om mijn ouders te overtuigen zodat ik bij Clara mocht gaan logeren tijdens deze kerstvakantie. We woonden niet ver van elkaar dus ze zouden met genoeg zien want ik beloofde om minstens om de twee dagen eens binnen te springen om goeiendag te zeggen. Clara’s ouders hadden mij enorm graag. Daar speelden we de omgekeerde rol. Bij haar thuis was Clara het rebelletje, en ik de ideale dochter, dus ook zij waren blij dat ik daar twee weken bleef logeren, zogezegd om te studeren, en ze hoopten dat ik hun dochter wat manieren ging bijbrengen. Ze hadden speciaal voor mij in de Ikea een logeerbed gekocht en dit op Clara’s kamer gezet. Elke avond rond tienen gingen we naar haar kamer om zogezegd nog wat leerstof te overlopen en dan nog een boek te lezen. Zodra we echter op haar kamer kwamen deden we al onze kleren uit en gingen we wijdbeens voor elkaar zitten. Dikwijls verstopten we tijdens de dag nieuwe voorwerpen die we gevonden hadden in het huis om die ‘s avonds dan uit te proberen. Vonden we niets, dan deden we het gewoon met onze vingers. We waren ondertussen ook getraind in het geluidloos klaarkomen, want met de dunne muren in haar huis zouden we ons snel verraden.

Het werd 31 december en we moesten gans de dag helpen in het voorbereiden van de heuglijke avond. Clara en ik werden naar de winkel gestuurd met een boodschappenlijstje om die avond 20 monden te voederen. Gans haar familie en ook mijn ouders gingen de eeuwwisseling samen vieren. Het was een drukte van jewelste maar uiteindelijk werd het zeven uur en de eerste gasten kwamen aan. De champagne vloeide rijkelijk en ook wij mochten een glaasje meedrinken. Clara’s moeder had werkelijk een prachtjob gedaan en het diner was overheerlijk. Er werden kleine cadeautjes uitgewisseld en voor we het goed en wel beseften waren we aan het aftellen naar het nieuwe jaar. De klok sloeg middernacht en iedereen begon elkaar te kussen. Ook Clara’s broer, de twee jaar oudere Klaus was aanwezig en toen hij mij kwam kussen kreeg ik pardoes een zoen op mijn beide lippen in plaats van op mijn wang. “Gelukkig nieuwjaar schoonheid”, zei hij tegen mij. Ik besteedde er niet veel aandacht aan en samen met Clara en twee van haar nichtjes begonnen we luidop mee te zingen met het muziekprogramma op de televisie. We mochten helaas nog niet uitgaan, maar slaagden er toch in om stiekem een fles champagne naar haar kamer te smokkelen toen we om 3u ‘s nachts besloten om ons bed op te zoeken. Ik gaf mijn ouders en die van Clara een zoen op de wang, en samen met mijn beste vriendin verlieten we het feestgewoel.

Aangekomen op haar kamer deden we beiden onze jurkjes uit en stapten we uit ons ondergoed. Terwijl ik mijn jurkje mooi op een stoel plooide sprong Clara op haar bed en ging op haar knieën en handen zitten en stak haar kontje naar mij uit. “Wat denk je meid”, zei ze uitdagend, “komen we voor het eerst dit jaar eens klaar”. Ik keek naar haar en zag duidelijk haar glinsterende kutlipjes en haar meest intieme sterretje. “Pas maar op of ik steek deze fles champagne in je kut”, zei ik al lachend want ik was aangeschoten. Beiden rolden we op het bed en knuffelden elkaar, maar we waren te dronken en vielen binnen enkele minuten samen in slaap.

Rond de middag op 1 januari 2000 werden we abrupt wakker toen haar moeder wild op haar kamerdeur klopte. “Opstaan slaapkoppen” riep ze luid, “jullie moeten helpen opruimen”. We lagen blijkbaar nog steeds in elkaar verstrengeld want toen we beiden onze ogen open deden keken we elkaar aan. Toen we recht gingen zitten werden we samen nog iets nieuws gewaar, namelijk onze eerste kater. Onze hoofden bonsden en het minste lawaai zorgde voor pijnlijke steken. We deden snel een joggingpak aan en slenterden naar de woonkamer. Deze was een echte ravage. Overal stonden lege glazen en borden en bestek. Met een kop die op springen stond hebben we samen meer dan twee uur staan afwassen eer de ganse berg verdwenen was. Hierna namen we elk op beurt een douche en besloten om een wandeling in de stad te gaan maken.

De frisse lucht werkte helend en rond een uur of vier konden we bijna weer helder denken. “Weet je nog wat je me gisteren vroeg”, zei ik tegen Clara toen we op een bankje in het park aan het uitrusten waren. “Van die champagnefles”, zei ze terwijl ze naar me keek. Ik knikte en we begonnen samen te lachen. “Ik meende dat hoor”, zei ze tegen me, “vanavond verdwijnt die in mijn kut”. Als twee schoolmeisjes begonnen we luidop te giechelen en de voorbijgangers keken ons raar aan. Na het avondeten ruimden we de tafel af en zeiden tegen haar ouders dat we vroeg gingen slapen. “Jaja, nog altijd een katerkop”, zei haar vader al lachend. “Zoiets”, zeiden we in koor en we trokken ons terug. Onze koppijn was al volledig weg, maar we stonden geil, en we hadden van gans het jaar nog niet gevingerd. Zodra we de kamerdeur gesloten hadden deden we onze kleren uit en smeten ze op de grond. Clara deed haar badjas aan en stak de champagnefles eronder weg, en ging snel naar het toilet. Toen ze terugkwam toonde ze de fles die ze leeggegoten had, want een volle fles met zo’n metalen beugeltje kon wel eens pijn doen. We namen onze favoriete positie aan en zaten met gespreidde benen voor elkaar, terwijl onze voetjes elkaar raakten. We hadden een kussen achter onze rug gelegd en lagen lichtjes gebogen. Voorzichtig begonnen we onze kutjes te strelen en ons clitje te stimuleren, en al hoorden we de gekende soppende geluidjes. Dit was het teken voor Clara om de fles te nemen en die langzaam in haar kutje te stoppen. Ik keek gefascineerd toe en zag de fles centimeter voor centimeter in haar spleetje verdwijnen. Ze duwde door tot de hals te breed werd en hij er niet verder in kon. Toen begon ze zichzelf te neuken met het glazen ding. Aan haar gezicht te zien genoot ze volop, en ik voelde al snel de trillingen in haar benen via mijn voeten die haar orgasme aankondigden.

Met haar mond geforceerd gesloten kwam mijn hartsvriendin klaar op de champagnefles. Ik zag hoe haar kutgeil over de fles op haar lakens druppelde. Na een kleine minuut haalde ze hem eruit en gaf hem aan mij. “Dit moet je proberen schat”, zei ze met een nog steeds trillende stem, “dit was mijn beste orgasme ooit!”. Ik nam de fles aan en zag het melkachtige kutgeil dat er nog op lag. Normaal kuisen we de voorwerpen af voor we ze delen, maar ik was zo geil dat ik hem gelijk bij mezelf naar binnen stak. Ik voelde het ribbeltje van de flessekop toen ik hem in mijn spleetje stak. Langzaam duwde ik door en aan ongeveer dezelfde plaats van de hals voelde ik dat hij te breed werd. Ik ervoer een enorm vullende sensatie in mijn kut, en wist wat Clara bedoelde. Nog nooit hadden we zoiets groots in onze vagina gestoken, en ik voelde me volledig gevuld. Langzaam begon ik mezelf te neuken met die fles en al snel voelde ik ook de sensaties die mijn orgasme aankondigden. Ik duwde een klein kussentje over mijn mond want ik wist dat ik ging schreeuwen. Met gedempte geluidjes kwam ook ik klaar op de champagnefles en ik voelde hoe mijn sappen zich vermengde met de restjes van Clara’s geil op de fles. Mijn benen werden slap en de fles floepte uit mijn kut en rolde op de vloer.

We schrokken op van het geluid dat de fles op haar houten vloer maakte en keken beiden naar haar kamerdeur in de hoop dat deze niet zou open gaan. Maar gelukkig gebeurde dit niet. Ik liet me van haar bed in mijn eigen bed rollen en beiden genoten we na van dit intenste orgasme. “We hebben nog geen goede voornemens gekozen”, zei ik na enkele minuten tegen Clara. “Inderdaad”, zei ze, “wat stel je voor”. “Wat zou je ervan denken dat we dit jaar ons laten ontmaagden”, zei ze plots tegen me. “Net waar ik zit aan te denken”, zei ik haar, en we spraken af om op school op zoek te gaan naar een geschikte jongen om voor het eerst in ons leven mee te neuken.

Einde van deel twee over mijn leven. Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de leuke mailtjes die ik mocht ontvangen. Ze geven mij de moed om verder te gaan met deze biografie en doen mij ook beseffen dat ik de juiste site uitgekozen heb om ze mee te delen.
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 24 september 2013 - 21:25 / Hits : 8438 / Waardering : 3.08
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn leven : deel 1
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 21 september 2013 - 17:15 / Hits : 22245 / Waardering : 3.42

Mijn leven : Deel 4
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 28 september 2013 - 19:32 / Hits : 9342 / Waardering : 3.19

Mijn leven : deel 3
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 27 september 2013 - 18:58 / Hits : 8203 / Waardering : 2.75

Mijn kleine broertje - deel 2
Auteur : marcia / Geschreven op : 20 augustus 2012 - 20:18 / Hits : 99575 / Waardering : 3.90

Mijn kleine broertje - deel 3
Auteur : marcia / Geschreven op : 28 november 2012 - 19:09 / Hits : 56010 / Waardering : 3.87

Mijn lieve moeder (deel 2)
Auteur : toxx / Geschreven op : 02 december 2014 - 20:47 / Hits : 23512 / Waardering : 3.81

Mijn lieve moeder (deel 1)
Auteur : toxx / Geschreven op : 25 november 2014 - 15:16 / Hits : 29570 / Waardering : 3.77

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 1 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 14 november 2012 - 21:03 / Hits : 42121 / Waardering : 3.61

mijn man weg met kerst deel 1
Auteur : jennie / Geschreven op : 14 december 2014 - 15:41 / Hits : 16926 / Waardering : 3.57

Weekend alleen met mijn jongste dochter (Deel 1)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 28 februari 2014 - 07:49 / Hits : 30569 / Waardering : 3.52

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
isabel
wow saskia, weer zo echt en recht voor de raap, veel pittiger dan wat ik heb meegemaakt: ik werd "ingewijd" door mijn 7 jaar oudere zus (ik was veertien denk ik) - ik kijk uit naar het volgende verhaal, maar dat is voor morgen want het wordt anders te laat... (maar ik weet waarover ik zal dromen ;-) )
Geschreven op : 01 oktober 2013 - 00:20

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb