Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

trio met 2 studentes
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
trio met 2 studentes
In mijn studententijd in Utrecht mocht ik vaak uitgaan, ook tot laat in de nacht of liever vroeg in de morgen...Zo kan ik mij nog heel goed herinneren dat ik op een zomermorgen rond half 7 's ochtends en toch ietwat aangeschoten naar huis fietste dwars door een langzaam ontwakende stad en even verderop (bij het Neude) 2 studentes zag staan met 2 fietsen. Ze stonden op de stoep en de ene stond gebogen over haar fiets te kijken naar haar lekke band. De ander had 1 of ander klein fietspompje in haar hand en ze wilden denk ik net gaan proberen de band wat leven in te pompen.

De ene keek op en lachte me lief toe...Dus ik, beleefd als ik was, stop, stap af en vraag of ze wat hulp nodig hebben? Nou dat is aardig van je, graag! zegt dezelfde weer. Een brunette, ik denk 1.75 lang, slank, in jeans, op gewone hakken (dus niet hele hoog) en met een rood shirt met lange mouwen. Prachtige bruine ogen keken mij vriendelijk aan. Weet ik nog. Dus ik pak het pompje aan en begin te frunniken aan het ventiel, pompje erop en pompen. Er gebeurt hoegenaamd helemaal niets, dat wil zeggen de lucht loopt er net zo snel weer uit als ik erin pomp. Ik denk een kapot ventiel hoor, zeg ik. O verdorie zegt de andere, en ik moet nog best een eind...De andere, een blondine met lang blond haar, blauwe koele ogen, ietsje voller dan de eerste en ook iets kleiner. En ook in een jeans met laarzen eronder en een leuke trui. Eigenlijk...sta ik om half 7 's ochtends met 2 knappe studentes te babbelen!
Zal ik even meefietsen dan neem ik die fiets wel mee? vraag ik en de dames knikken. Hee dat is aardig van je, dankjewel. Zo gezegd zo gedaan en een kwartiertje later, een beetje babbelend over wat ze studeren (pharmacie) en hoe lang al (3e jaars) en waar ze uitgaan (verschilt nogal) en wat ik studeer (sociale wetenschappen) komen we met 3 fietsen aan bij een studentenhuis richting de uithof. Hartstikke fijn dat je de fiets even meesleepte zegt de brunette, wil je nog even een kopje thee ofzo? Ik heb ondertussen hun namen al gehoord, de brunette heet merel en de blondine francoise. O nou dat is wel lekker ja, ik heb wel een soort van nadorst, grinnik ik terug... De dames gaan me voor het huis in 3 trappen op (wat ik helemaal niet erg vind omdat ik 3 trappen lang een prachtig uitzicht heb op slanke - en stevigere - billen)...en we lopen een best wel grote kamer in, ik denk wel 5 bij 3, met een "twijfelaar" in de hoek, een buro, wat stoelen en in een andere hoek een hele berg kleren waaronder (zie ik) wat mooi rood kanten ondergoed... De blondine ziet me kijken en zegt met een knipoog:let niet op de rotzooi hoor, ik ben even thee maken! En loopt de kamer uit richting keuken vermoed ik.
Ik plof neer op een oude bruine stoel en de brunette gaat op de rand van de "twijfelaar" zitten.

Blij dat ik vandaag geen colleges heb zegt ze en schopt haar hakjes uit en schudt haar haar los.
Kan ik misschien mijn fiets laten maken, vervolgt ze, terwijl ze een cd-tje opzet. Dus ik, nou ik denk dat een nieuw ventieltje wonderen doet hoor, kun je zo bij de HEMA halen...Of misschien hebben jullie die nog wel ergens hier? O dat zou kunnen....zegt ze en kijkt me vriendelijk aan. Ik voel haar ogen over mijn lijf glijden en voel dat ik opeens wat nerveus wordt. Raar, daar had ik tot dan toe geen last van...

Francoise komt met thee en kopjes op een dienblad de kamer in. Zo! Thee! zegt ze, zet het blad op de vloer en loopt naar een kast. Een drupje cognac om warm te worden? Zegt ze, en zonder op ons antwoord te wachten pakt ze 3 glazen, schenkt ze in en deelt uit.
Ik nip om beurten aan mn thee en mn cognac. Francoise is ondertussen naast Merel gaan zitten, ze kijken me aan, dan elkaar, grinniken wat en dan loopt merel opeens naar de deur en draait deze op slot.

Ze loopt terug naar het bed en gaat weer naast Francoise zitten. Ik zeg naast maar eigenlijk is het heel dicht tegen haar aan. Kopjes worden neergezet, ze kijken me weer aan, dan elkaar, en opeens zoenen ze elkaar. Vol op de mond. Mijn mond valt open van verbazing...
Ik zie ze tongen. Wauw.
Merel houdt even op, kijkt naar me, lacht, en doet haar shirt over haar hoofd. Een prachtige zwarte bh zie ik. Cup C. Gok ik. Mooi? vraag ze lachend. Ik kan alleen maar knikken.
Francoise trekt nu haar shirt ook uit. Een rode BH, ook een C of misschien wel een D.
Dan gaan ze op bed liggen vrijen. Ze betasten elkaar, knopen bij elkaar hun broek open en stropen die af. Soms kijken ze even naar me. Ik zit daar op die leren stoel met een groeiende bobbel in mijn broek toe te kijken. En heb, ondanks de thee en cognac, een vreselijk droge keel.
Ondertussen zijn de BH's ook uit en wauw wat een prachtige borsten. Ja 4 stuks. Die van Francoise inderdaad wat groter maar alle 4 mooi ferm, recht vooruit, met prachtige harde tepels.

Ze gaan nu helemaal in elkaar op, merel ligt onder en francoise zit tussen haar benen, wrijvend over het -zie ik- al vochtige slipje van merel. dan trekt ze die uit, bukt en begint merel te beffen. Een luid gehijg en gekreun klinkt door de kamer en mijn lul is nu toch wel erg stijf aan het worden. Francoise zit met haar billen naar achter, een mooie rode string en prachtige volle billen. En ertussen zie ik een vochtige plek op haar stringetje.
Francoise begint nu merel te vingeren terwijl ze likt. Het kreunen wordt nog luider en plotseling hoor ik merel kreunen dat ze komt. Ik zie haar lijf schokken en trillen terwijl ze haar orgasme beleefd. Francoise blijf haar likken en ik zie nu ook dat ze haar hand over haar stringetje laat glijden, ze vingert zichzelf. Mijn broek zit nu wel heel erg pijnlijk strak maar ik weet niet goed wat te doen. Ik begin maar traag over die bobbel te wrijven en leg m maar even recht...

Merel ligt nog na te hijgen en francoise kijkt nu om, en zegt zachte...en nu jij erbij, kleed je uit, toe maar.
Zelf staat ze op en mij aankijkend doet ze haar natte stringetje omlaag en schopt deze boven op de andere berg was in de kamer.

Ik schop m'n schoenen uit sokken uit overhemd uit heel snel m'n broek uit en tegelijkertijd ook m'n boxer. Naakt sta ik voor het bed met een ongelovelijk stijve pik. De dames kijken me nu geil aan. Francoise pakt mn hand leidt me naar het bed en duwt me erop naast merel. Het past maar net...Merel drukt haar mond op mijn mond en ik voel haar tong binnendringen we beginnen heerlijk te tongen. Dan voel ik opeens een tong over mn eikel glijden eromheen gaan en het gaatje plagend likkend. Mm lekker hoor ik kreunen en hetvolgende moment voel ik dat Francoise m'n harde lul in haar mond neemt. Ze zuigt hard. Ik kreun ervan. Dat spoort haar denk ik aan want ze begint me pompend te pijpen. Haar hand om mn lul, zachtjes trekkend. Haar pijpende mond voelt ongelovelijk lekker aan. Ze knijpt zacht in mn ballen en pijpt me nu vol overgave.
Ondertussen vrij ik met Merel verder, mn handen verkennen haar lijf ik masseer haar prachtige borsten en knijp in haar tepels. Francoise pijpt zo hard nu dat ik voel dat mn zaad door de schacht omhoog borrelt ik begin hard te kreunen en te hijgen. O kom je bijna hoor ik Francoise zeggen ze houdt mn pik vast en stopt met pijpen. Merel glijdt omlaag en nu voel ik o wat hemels 2 tongen over mn eikel. Ze tongen elkaar en likken mn lul. Dan begint Francoise te rukken en terwijl ze elkaar tongen en mn eikel likken voel ik mn orgasme aankomen ik duw mn heupen omhoog en terwijl Merel mn ballen vasthoudt laat Francoise me keihard spuiten ik schok en schreeuw het half uit terwijl ik 2, 3 ladingen zaad omhoog spuit ik voel dat ze het opvangen opliggen en om de beurt zuigen ze aan mn eikel de laatste druppels eruit. Dan tongen ze kreunend met elkaar en ik zie dat ze mijn zaad uitwisselen ze tongen met mijn zaad. Ongelovelijk wat een geile ervaring. Ik lig nog uit te hijgen en na te genieten als francoise dichterbij komt en boven mn mond knielt. Een prachtig kaal poesje boven mn gezicht, ze zakt wat lager en ik begin haar kutje te likken, verken met mn tong haar lipjes en zoek dan dat kleine knobbeltje op en begin daar te likken, puntje glijdt er overheen. Ze smaakt ziltig zoet heerlijk. Haar kutje glinstert me tegemoet.
Ze beweegt heen en weer boven me en ik lik haar hele kut en dan weer haal clit. Ik hoor haar kreunen steeds luider dan zakt ze omlaag over me mn tong glijdt in haar poesje en ze komt klaar heel veel vocht loopt eruit ze trilt boven op me ik lik haar binnenste ik proef haar lik alles op.

Ondertussen streelt merel mijn buik en speelt met mijn halfslappe lul. dan gaat ze op me zitten en ik voel haar kut over mn lul glijden. Ze rijdt eroverheen als het ware.
Ik denk dat ze weer aan het tongen zijn met elkaar terwijl ze op me zitten. Ik hoor het aan de geluiden en aan het zuchten en kreunen.

Merel blijft bewegen en ik voel mn pik weer stijver worden, harder en dikker. Merel voelt dat ook ze kreunt luider, stopt even en ik voel dat ze mn pik pakt en de eikel tussen haar lipjes duwt. Ze zakt over me heen mn lul verdwijnt in haar hete natte kutje ik voel haar knijpen en masseren. Ze begint me te neuken. Francoise zit nog steeds op en boven mn mond ik begin haar te vingeren 2, 3 vingers glijden in haar ik onderzoek haar poesje pomp soms even en dan weer traag. Merel neukt me heerlijk. Ik stop met vingeren, lik weer en pak nu de heupen van merel, til haar lichtjes op en begin, onder haar liggend, te stoten. Ze kreunt hard als ze voelt dat ik haar nu neuk. Felle ferme stoten, diep in haar natte kut. Ik grom ervan.
Ze hangt stil boven me terwijl ik haar nu snel en hard neuk.
Ik zie dat Francoise het clitje van Merel bewerkt met haar vingers. Ik blijf stoten. Merel heeft de borsten van Francoise vast en knijpt erin, duwt ze omhoog, knijpt in de tepels.

Dan komt Merel opeens weer klaar...ik voel haar knijpen, ze schokt wild, kreunt en hijgt als een gek. Ik voel het vocht over mn ballen weglopen, ze is drijfnat.

Ze glijdt van me af en komt naast me.
Francoise gaat ook van me af en helpt mij overeind.
Neuk me nu, zegt ze zachtjes.
Klimt op bed op handen en knieen, haar billen mooi omhoog.
Wauw. Ik zet me achter haar en duw mijn pik in 1 keer diep in haar kutje.
Pak haar vast en stoot heerlijk door. Lange diepe halen afwisselen met korte felle stoten.
Merel is, zie ik, de clit van Francoise aan het bewerken, ik voel haar vingers soms even over mijn lul gaan.
Ik blijf zo nog een tijd doorstoten. Dan draait Merel ook op handen en knieen naast Francoise en biedt me haar kutje aan. Ik haal mn keiharde lul uit Francoise ga achter Merel zitten en mijn pik wordt bijna als vanzelf bij haar naar binnen gezogen.
Ik neuk Merel nu op dezelfde manier als Francoise. Ondertussen vinger ik Francoise. Ze is drijfnat en supergeil.
Dan wissel ik weer af. Ik herhaal dit nog enkele malen totdat ik het niet meer hou. Kreunend zeg ik dat dan ook en snel draaien de dames om. Ik haal mn pik uit Francoise en spuit keihard alles wat ik heb over de heerlijke studentes heen. Ik zie sterretjes, ben denk ik nog nooit zo hard klaargekomen. Ik val op bed en zie de dames elkaar schoonlikken dan gaan ze ieder aan 1 kant van me liggen en we slapen in.
's ochtends....
maar dat is voor een andere keer...
Auteur : peet / Geschreven op : 14 oktober 2013 - 15:36 / Hits : 21923 / Waardering : 3.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Trio met 2 studentes deel 2
Auteur : peet / Geschreven op : 18 november 2013 - 17:12 / Hits : 10140 / Waardering : 3.11

Trio met vervolg.
Auteur : Marijke de J. / Geschreven op : 08 maart 2015 - 18:44 / Hits : 14537 / Waardering : 3.88

Een niet geplande trio met mijn dochter.
Auteur : frits / Geschreven op : 20 november 2006 - 23:02 / Hits : 122520 / Waardering : 3.78

Een trio met mijn dochter en schoonzoon.
Auteur : Ria P / Geschreven op : 03 juli 2012 - 20:06 / Hits : 58652 / Waardering : 3.61

Mijn vakantie trio!
Auteur : Laura16 / Geschreven op : 24 april 2013 - 20:09 / Hits : 36269 / Waardering : 3.57

studentes 6
Auteur : arco03 / Geschreven op : 25 maart 2014 - 12:58 / Hits : 6841 / Waardering : 3.28

Een trio met Bas en Renť.
Auteur : Ellen S / Geschreven op : 09 augustus 2013 - 18:56 / Hits : 18142 / Waardering : 3.16

Een trio na het squashen
Auteur : Erik_S / Geschreven op : 01 april 2014 - 21:51 / Hits : 12048 / Waardering : 2.98

Een niet geplande trio met mijn dochter (vervolg)
Auteur : frits / Geschreven op : 07 april 2007 - 18:14 / Hits : 51967 / Waardering : 2.92

Een onverwachtse trio met mijn zwager
Auteur : Sonja K / Geschreven op : 28 februari 2011 - 13:14 / Hits : 27022 / Waardering : 2.80

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb