Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ochtend
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ochtend
Zoals wel meer mannen word ik vrijwel elke dag wakker met een knoepert van een erectie, het is echter lang niet altijd zo dat ik ook de opwinding er bij ervaar. Daarnaast is het zo dat de wekker die nt geklonken had daar een goede reden voor had, er moeten centjes verdiend worden. Gisteren was dat anders, de wekker ging en zoals altijd greep mijn hand in mijn boxers om de zaak in een comfortabele positie te manouvreren. Ik kon het niet laten om mijn voorhuid enkele keren goed over de eikel te laten glijden, al na die paar keer parelde er een druppel voorvocht vrolijk uit mijn gaatje.

Naast mij lag mijn vrouw nog in een diepe slaap, ik liet mijn stijve pik los en liet mijn hand voorzichtig over haar satijnen pyjama glijden, aangekomen bij haar heerlijke borsten, de ronding voelde z lekker aan, verkende ik de volle omvang van haar C cup. Heel subtiel friemelde ik (gemakelijker dan verwacht) een knoopje los en mijn hand gleed naar binnen. Van binnen naar buiten, van boven naar onder... mijn hand bleef niet onopgemerkt want mijn schatje's hoofd bewoog op het kussen, ze werd wakker en had schijnbaar besloten dat er iets leuks stond te gebeuren. Aan een harder wordende tepel voelde ik dat mijn aandacht gewaardeerd werd. Zo ging het nog even door totdat ze zich plotseling uitrekte en omdraaide. Ze lag nu op haar buik met n knie opgetrokken, eerst was ik teleurgesteld dat ik haar tiet niet langer kon aanraken, mijn hand kroop omlaag en kwam terecht op haar goddelijke kont, lekkere ronde billen, zacht en smekend om aandacht.

"wat is je hand lekker warm" fluisterde ze en begroef daarna haar hoofd weer in het kussen, ik aaide zo teder als ik kon haar billen, kriebelend bijna, ik weet dat ze daar z van geniet... inmiddels was ikzelf nog keihard en betrapte mezelf op het maken van subtiele neukbewegingen op mijn matras. Ik stopte met "kriebelen" en kneedde nu traag n voor n haar billen, waarbij ik af en toe afzakte naar de binnenkant van haar dij, toen weer terug naar echt alleen haar bil.. na een tijdje bleef mijn hand aan de onderzijde van haar bil en kneedde ik die zachte heerlijkheid stevig op zo'n manier dat de buitenste schaamlip aan mijn kant ietwat opengetrokken werd znder haar kutje daadwerkelijk aan te raken..

De ademhaling werd zwaarder en ik merkte dat ook zij steeds als ik kneedde haar bekken tegen het matras duwde, als een uitnodiging trok ze haar knie nog iets verder op om er zeker van te zijn dat ik er goed bij kon. Dit signaal kon ik eenvoudig weg niet negeren en mijn had liet haar bil los. Wat ik toen voelde had ik echt niet verwacht, zonder haar lipjes ook maar n milimeter te openen voelde ik dat ze lag te lekken, haar hele poesje was superglibberig en stond al een flink eind open. Ik besloot de tijd te tijd te laten en verkende met een vingertop haar hele kutje, minutenlang zachtjes van haar gaatje richting haar klit, de grote en de kleine schaamlippen steeds maar weer, haar vocht maakte het heerlijk glad en zooo opwindend. Pas toen was haar klitje aan de beurt, groot als een doperwt wreef ik er keer op keer zachtjes vlk langs, daarna er overheen, rondjes, achtjes en soms een zacht kneepje, haar sidderingen vertelde me genioeg, ze genoot intens!!

Toen was het tijd om over te gaan naar haar gaatje, mijn vinger floepte omhoog en masseerde steving de ingang van haar warme grotje, ik moest me inhouden niet gelijk mijn hele vinger te laten verdwijnen, haar opening is heel gevoelig dus ik gunde haar het genot om daar bezig te blijven. Steeds steviger rolde mijn vingertop rond en rond, heel af en toe verplaatste ik mijn aandacht naar haar knopje. Ik lag inmiddels op mijn zij en haar hand ging richting mijn pik, door al dit gegeil was ik zo hitsig geworden dat ik wist dat ik in een mum van tijd klaar zou zijn, ik duwde haar hand terug en zei: vandaag ben JIJ degene die verwend wordt!...
Mijn vinger was inmiddels kletsnat, geduldig deed mijn hand zijn werk, nog steeds afwisselend de aandacht op alle bloeddoorlopen delen van dit hemelse poesje. Uit mijn ooghoek zag ik de wekker, ik was al 25 minuten bezig en was allang te laat voor het werk... boeien!!!!

Mijn vrouw lag nog steeds op haar buik, mijn wijs- en middelvinger omklemden haar kietelaar en wreven in een stevig tempo op en neer, zonder enige moeite gleed het topje van mijn duim nu naar binnen en masseerde vrolijk weer haar alsmaar natter wordende gaatje, opeens gleed haar lijf een stuk omlaag zodat mijn hele duim nu stevig in haar verdween, ik bewoog mijn duim in haar en merkte dat ik in deze positie perfect haar g-spot kon bewerken, eerst teder. toen wat sneller.. ng sneller..... sidderingen overvielen haar, af en toe knepen haar dijen al samen, ze was er niet ver meer vandaan... ga dr ga dr ik ga komen zei ze en met een grommend geluid in haar kussen kwam ze heel heftig, maar vooral langdurig klaar... het leek lang te duren voor ze weer aanspreekbaar was, de gelukzalige blik in haar ogen zei meer dan 1000 woorden, dat mag je vaker doen!!

Ik gaf haar een snelle kus en haastte me na een snelle was- en aankleedbeurt naar mijn werk, veel te laat.. ach verslapen... kan gebeuren!

Tot snel!
Auteur : Spannend010 / Geschreven op : 26 november 2013 - 09:50 / Hits : 9696 / Waardering : 2.41
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op vakantie bij Tante de volgende ochtend
Auteur : TristanV / Geschreven op : 22 augustus 2012 - 12:53 / Hits : 26807 / Waardering : 3.04

Brakke ochtend met zusje
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 05 oktober 2009 - 16:26 / Hits : 26158 / Waardering : 2.59

Mijn vrouw en ik (deel2: de volgende ochtend
Auteur : modo / Geschreven op : 23 augustus 2011 - 09:07 / Hits : 17385 / Waardering : 2.56

Een ochtend om niet meer te vergeten !
Auteur : Brabo74 / Geschreven op : 08 september 2009 - 16:07 / Hits : 11936 / Waardering : 1.69

ochtend met buurvrouw
Auteur : r / Geschreven op : 02 juli 2014 - 09:52 / Hits : 12276 / Waardering : 1.16

een geile ochtend in de sexbios
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 februari 2007 - 22:24 / Hits : 10196 / Waardering : 1.10

De ochtend na het kaartavondje
Auteur : Alias / Geschreven op : 15 november 2007 - 09:45 / Hits : 9347 / Waardering : 0.86

een vroege ochtend
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 26 september 2008 - 11:36 / Hits : 7998 / Waardering : 0.65

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorien / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb