Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe geil seniorenseks kan zijn!
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe geil seniorenseks kan zijn!
Ik woon sinds vijf jaar in een klein dorp onder de rook van Nederweert in Limburg. Dit waar gebeurde verhaal is mijn laatste seksavontuurtje en die is nog niet zo gek lang geleden gepasseerd, namelijk jaarnummer 2015 in maart jl., precies in de week, dat de browsers UPC en Ziggo na een fusie hun netwerken samenvoegden. Zoals je misschien uit de kranten hebt vernomen verliep dat voor heel veel Ziggo-klanten alles behalve goed. Het verhaal begint omstreeks zes uur aan het begin van de maandagavond en het was al behoorlijk schemerig buiten. Mijn vrouw was die dag al voor de middag vertrokken, want ze wilde een paar dagen weg zijn naar haar zus in Haarlem.

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Het was uitgerekend die dag ook heel mooi weer geworden en aan het eind van de middag was het bij die uitzondering ook nog altijd 21 graden. Ik had die voormiddag nog wat plantjes gekocht en ze zowel in de tuin als in enkele potten gepoot. Na de verzorging van de tuin te hebben beëindigd en te hebben gesproeid kon ik zelfs nog anderhalf uur mijn hangmat uithangen, want beide buren zouden pas over drie uur van hun werk thuiskomen. Aan één kant was er dan wel altijd een oudere oppasdame aanwezig, maar die vertoonde zich bijna nooit buiten, dus ik hoefde niemand nieuwsgierig te maken en ik kon dus datgene doen dat ik voorafgaand aan het liggen in een hangmat altijd het liefst doe: me eerst op het gazon helemaal spiernaakt uitkleden, dan wat foto’s van mezelf maken en tenslotte nog een uur of wat geheel naakt in de zon liggen. Ik bedacht aan het einde van de sessie, dat me dit ook nu weer allemaal probleemloos was gelukt en dat leek in eerste instantie ook wel zo. Even later bakte en kookte ik ook nog altijd in mijn niksje nog wat kip met saté als iets gemakkelijks en at vervolgens alles op. Ik deed snel de afwas met de bedoeling me die avond nog even op te geilen met een stoute video, dus even daarna had ik me languit en nog altijd spiernaakt op de bank geïnstalleerd en net een mooie film voorzien van lekkere geile neukgeluiden opgezet, toen er bij mij werd aangebeld. Ik had eigenlijk met niemand iets afgesproken, en verwachte dus ook niemand. Met een beetje tegenzin schoot ik snel in mijn altijd klaarliggende voetbal-outfit, maar vergat de film te stoppen. Ik had dus geen slip aan maar wel een short en een shirt en ik liep naar de voordeur. Ik opende de deur, en alles wie ik verwachte, zeker niet Trudy, de oudere oppas van mijn buren, die zelf als alleenstaande aan de andere kant van het hofje, waar ook ik sinds vijf jaar domicilie houd, woont. Ik nam Trudy in een oogwenk op in mijn geheugen. Ze zag er als gewoonlijk best leuk uit, want ze was zoals altijd als ik haar tegenkwam, ook nu weer super-netjes gekleed. Ze stond op half hoge schoentjes en ze had een mooi luxe truitje aan, waar een redelijk zware borstpartij goed in uit kwam met waaronder een halflange rok, waaronder ik of nylons ofwel een panty ontdekte. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar, waarom zij zo laat aan mijn deur kwam. Ze zei: “Sorry, dat ik nog zo laat aanbel, maar nagenoeg iedereen op ons hofje is vanavond blijkbaar weg en ik wil je eigenlijk vragen of je me even ergens mee wilt helpen. De tv van mij doet het door het Ziggo-gebeuren blijkbaar niet meer of is misschien zelf stuk gegaan, dus ik kan er niets meer op zien of vinden.
Omdat ik met haar had te doen, besloot ik om even met haar naar de overkant te lopen.

Trudy is inmiddels 79 en woont sinds haar man is overleden al 8 jaar in een ruime seniorenwoning. Ik was haar al eens een paar keer op de fiets tegen gekomen en ook op het jaarlijkse buurtfeest had ze me al eens het nodige over zich zelf verteld. Bij haar thuis aangekomen bracht ze me naar de woonkamer, waar de tv op wit stond met een Ziggo-tekst erop, dat vertelde, dat de router opnieuw moest worden ingesteld. Ik vroeg Trudy, waar ik de meterkast kon vinden. “In de kast in de gang,” zei ze. Ik keek haar even onderzoekend aan en ontdekte wederom, dat ze er voor de leeftijd van 79 jaar nog altijd zeer redelijk uitzag. Ik had Trudy dus al meerdere keren op straat gedag gezegd en had haar toen erg vriendelijk, maar eigenlijk best wel een leuke vrouw gevonden. Ik had er toen ooit al eens over gefantaseerd, hoe zij er als oudere dame uit zou zien, als ze spiernaakt zou zijn, maar ik had er verder niet meer over nagedacht, omdat zulke onzinnige fantasieën nagenoeg nooit werkelijkheid werden. Niet wetende, dat ook zoiets een doodenkele keer ook wel eens uit zou kunnen komen. Ik dook in de meterkast en vond daar een doos met een nieuwe router, die kort daarvoor was geleverd met de bedoeling dat de klant, in dit geval dus mijn geheel atechnische Trudy, er zelf mee aan de gang zou gaan. Ik pakte het ding uit en verving met de meegeleverde schroevendraaier en aansluitdoppen de oude router vrij eenvoudig door het nieuwere exemplaar.

Binnen een paar minuten had ik ze verwisseld en ook afgemonteerd. Mijn buurvrouw stond in de deuropening toe te kijken, en zei: “Dat doe je handig en snel!” “Ja,“ antwoordde ik, “Maar ik ben pas 69 jaar, en ik heb het al een keer eerder bij mezelf gedaan hoor...” Toen ik in de kamer ineens de tv weer hoorde spelen, vroeg Trudy, of ik nog wat wilde drinken met haar. Ik vond dat een goed idee, maar verklaarde, dat ik eerst haar telefoon nog moest controleren en daarna ook haar laptop nog moest activeren, aangezien het dezelfde browsers betrof als haar televisieaansluiting. De telefoon werkte al gelijk, maar omdat ook de browser nog op haar laptop, die op haar kantoortje stond, wilde checken, schrok ik bij de opstart toch wel hevig, want met de aanblik van het bureaublad kwam ik zomaar oog in oog te staan met ….. een foto, die ik onlangs van mezelf had genomen en waar ik me geheel naakt geportretteerd had op het terras in mijn eigen achtertuin! Die achtergrond bleek gewoon regelrecht over genomen te zijn van mijn eigen sociale erotische site!

Gelukkig was het 1m60 lange vrouwtje in de keuken bezig om een spontaan aangeboden biertje voor me in te schenken en hoorde ik haar nu met crackers en de kaasschaaf rommelen en was gelukkig niet meer verder met me meegelopen. Blijkbaar vertrouwde ze me. De computer startte zowel haar internet als de e-mail zonder problemen op, dus kon ik haar computer meteen weer afsluiten. Echter ik wist eigenlijk nu niet meer, wat ik nu van Trudy moest denken en hoe ik zou reageren als ik in de kamer terug zou komen.
Ze bood me daar in ieder geval het beloofde biertje aan, waar ik natuurlijk geen nee op zei en ze dronk zelf een glas sherry. Mijn net gerezen probleem zou zich echter eigenlijk heel gemakkelijk gaan oplossen. Wel zaten we eerst zo’n beetje zwijgend het volgende kwartiertje naast elkaar op de bank naar de tv te kijken, die het dus weer prima deed. Er was net iets interessants aan de gang, maar dat liep helaas wel snel ten einde en toen ze onverwachts zei: “Je mag me nu eigenlijk wel bij mijn koosnaampje Trudeke noemen hoor!” Dat vond ik best gek klinken, maar na het biertje kreeg ik meteen een tweede en Trudy had inmiddels ook al haar derde sherry’tje te pakken. We raakten aan de praat over van alles en het gesprek verliep daarna steeds gezelliger, zodat ik wat minder gespannen een beetje onderuit op de bank ging verzitten. Ik legde mijn hand losjes naast me op de bank. Ineens voelde ik haar hand voorzichtig tegen die van mij aankomen. Er ging een nogal warm aandoend gevoel door me heen, en ik merkte dat ik haar aanraking niet heel onprettig vond. Langzaam begon haar hand de mijne te strelen en tenslotte pakte ze voorzichtig mijn hand. Ik voelde opnieuw, dat een warm gevoel in me opkwam en als een rilling over mijn rug heen ging. Wat wilde dit Trudeke dan wel van me? Ik had nog nooit problemen met het versieren van vrouwen gehad en ik was de laatste jaren zelfs al een paar keer vreemd gegaan met vrouwen en ook al eens met een man van mijn eigen leeftijd. In mijn fantasie had ik er wel eens aan gedacht, om eens voor een laatste keer een meisje van net 18 te ontmaagden, maar vrijen met een vrouw van tien jaar ouder dan ik, nota bene een bejaarde vrouw van de overkant, dat was me eigenlijk wel wat al te dol.

Al hoewel het idee om ook eens met een 79 jaar oude vrouw te gaan vrijen me niet erg aan stond, voelde ik wel, dat zich toch langzaam een spannend gevoel van mij meester begon te maken. Ik merkte dat ik niet meer kon nalaten, ook haar hand te gaan strelen, en dat mijn hand bij het voelen van de oudere wat gerimpelde koele huid van haar blote arm als vanzelf langzaam steeds meer langs dezelfde arm omhoog begon te gaan. Ik probeerde dat gevoel met alle macht te onderdrukken, maar het bleef, en werd ook steeds sterker. Opeens keek Trudy opzij en ik las in haar ogen iets waar veel verlangen in te lezen stond. We leunden langzaam naar elkaar toe, en plots sloeg ik maar een arm om haar schouder, zodat ze niets anders meer kon, dan zich geheel tegen me aan te vleien. Ik voelde haar grijswitte haar langs mijn oor strijken en ze pakte met haar ene hand zomaar mijn vingers vast en trok die in de richting van haar nog redelijk grote borsten tot ik die niet meer kon ontwijken en met mijn vingertoppen al snel zachtjes over haar truitje streelde, waaronder ik een paar zware hangborsten vermoedde. Ze keek me nu diep in de ogen, tuitte haar lippen wat en schoof nog wat dichter naar me toe. Ik kon nu de geur van een Chanel nummer 4 goed ruiken en eigenlijk wond dat me nog meer op, veel meer dan ik mezelf wilde toegeven. Hierdoor aangespoord, begon ik nu wat steviger door de stof van haar truitje te kroelen en kon zo niet alleen de stevige omtrek van haar BH-cups voelen, maar daar onderin zowaar ook het normale erotisch verstijven van een paar tepels. Ik merkte dat ik nu zelf ook al een kleine erectie begon te krijgen. Mijn Trudeke legde nu haar andere hand voorzichtig op het gladde voorpand van mijn voetbalbroek. Ze moest mijn erectie voelen, dat kon niet anders. Toen begon ze voorzichtig met de daar onder liggende vorm van mijn penis te spelen en ik kon er gewoon niets meer tegen doen. Ik voelde nu van spanning ook mijn hart in mijn keel kloppen.

Een vrouw van 79, die een man van 69 kon opwinden. Zoiets had ik in zelf mijn flauwste fantasieën niet kunnen bedenken. Eigenlijk had ik altijd gedacht dat vrouwen van die leeftijd totaal niets meer aan seks deden, maar daar moest ik dan nu toch zwaar op terug komen. Langzaam draaide Trudy zich nog meer naar me toe, en begon met haar andere hand mijn shirt uit mijn voetbalbroek los te trekken. Terwijl ze daar mee bezig was, kon ook ik mijn opwinding niet meer de baas blijven en liet ik mijn hand onder haar truitje verdwijnen in een poging om haar borsten te bereiken. Dat bleek een misser van de bovenste plank, want in plaats dat ik een blote buik voelde, greep ik in een super ragdunne satijnen onderjurk. Ik wilde nu voor het eerst een bejaarde vrouw uitkleden om haar blote lijf te ontdekken, maar dat lukte me dus niet. Trudy schoot in de lach, toen ze mijn mislukte poging bemerkte, trok haar handen terug en begon van de weeromstuit me spontaan het volgende te vertellen.

“Dick, Je moet eerst weten, dat ik je bij stom toeval op internet ben tegen gekomen. Voorheen deed ik heel veel aan extreme seks met mijn echtgenoot, maar sinds mijn man overleden is, moet ik het net als jij hebben van het kijken naar wat ik het leukste vind: de oudere en wat betere verzorgde blote mannenlijven op het net. Ik weet al geruime tijd, dat de meesten er alleen maar op uit zijn om zelf te geilen, opdat wij hun potloodvent zien of als ze getrouwd zijn, willen ze alleen maar voyeur zijn of zijn enkel geïnteresseerd in eenmalig stiekem vreemdgaan. Jonge mannen willen niet graag een oudere dame van mijn leeftijd neuken of de kandidaten zinnen me om de meest uiteenlopende redenen meestal zelf niet, ook vanwege mijn eigen veiligheid, snap je. Als het met een mij goed lijkende deal al tot een beginnende date leek te komen, dan ging het nagenoeg altijd middels een smoesje op het laatste moment ook al niet door.

Al een tijdje volg ik jou nu op een paar internetsites de geile wandel van je en ik moet zeggen, dat je me al geruime tijd behoorlijk nat en geil maakt en als ik je in het eggie tegenkwam maakte je me er behoorlijk verlegen mee. Dus zon ik op een manier om, behalve op het buurtfeest eens echt persoonlijk en lijfelijk met je in contact te kunnen komen. Ik kreeg dus nu een probleem met mijn Ziggo en zag ook je vrouw vanmorgen met een koffertje bij de bushalte staan. Dus ik besefte, dat mogelijk juist nu of nooit dat moment eindelijk vandaag eens gerealiseerd kon worden. Ik sta onder een schuilnaam ook op dezelfde site als waar jij op paradeert en ik bemerkte verrast, dat jij me nog onlangs zomaar spontaan om een date vroeg, dus ik dacht, dat je vanavond misschien wel te porren was. Ik zag net ook, dat je een geile video op had staan, maar dat je ook gek bent op geile dameslingerie , want ik heb je een keer op een andere internetsite al eens in dameslingerie kunnen aanschouwen. Dus heb ik voor een speciale gelegenheid, zoals deze met voorbedachten rade ook maar iets heel erg romantisch aangetrokken om jou wat op te kunnen geilen.”

Trudy droeg om mee te beginnen dus als compleet setje zowel een flinterdunne witte satijnzachte onderjurk en een BH, met aan de onderkant een ondersteunende beugel om het zichtbare hangen van haar tieten nog wat tegen te gaan, bewerkt met precies hetzelfde gladde dunne stofje. Ik trok dus heel voorzichtig haar onderjurk vanonder haar rok naar boven en dook met mijn beide handen eronder en voelde gelijk haar navel aan de onderkant van haar duidelijk aanwezige seniorenbuikje. Ik liet mijn handen naar boven gaan en voelde gelijk, dat haar zware borsten behoorlijk over de decolletérand uitpuilden in haar overigens perfect aanvoelende gladde BH. Ik probeerde mijn hand onder de beugel van dit stuk lingerie te schuiven, en tilde daarbij één van haar borsten voorzichtig op. Deze was zwaarder, dan ik eerst had gedacht. Ik kreeg mijn hand er niet tussen, maar voelde wel de warmte van haar lichaam en daarmee de geile uitstraling van haar erotische verlangens. Ik wilde nu wel erg graag zien en voelen, wat er nu echt aan Trudy’s schouderspieren hing en haalde mijn handen weer tevoorschijn en begon pogingen te ondernemen het truitje naar boven te schuiven. Gelijk ik dat deed, schoof Trudy mijn voetbalshirt tot aan mijn oksels omhoog, zodat ik alleen maar mijn armen vooruit kon steken. Het vrouwtje liet zien, dat ze heel ervaren was met mannen, want in een mum van tijd verdween niet alleen mijn shirt ook over mijn hoofd, maar had ze ook haar eigen truitje gelijk maar al uitgedaan.
“ Mijn lieve Trudeke, wat zie je er geweldig uit,” fluisterde ik zachtjes, terwijl ik mijn handen uitstak naar haar verleidelijke grote hangborsten om die zo snel mogelijk uit de cup te kunnen halen, maar dat ging moeilijk, omdat ze nu duidelijk zichtbaar toch wel behoorlijk zware wat over haar BH heen uitpuilende borsten bezat. Na wat gewurm en ook, omdat het vrouwtje haar borsten wat liet ontspannen door haar buik in te houden, lukte het me toch om de Bh-beugel zodanig ver naar voren te krijgen, dat allebei haar borsten spontaan uit hun zelf, maar best nog wat moeizaam, langzaam naar beneden en tenslotte helemaal eruit begonnen te zakken. Ik schoof nu haar BH zover mogelijk omhoog en begon haar ene borst te strelen en kneep daarbij ook subtiel en zachtjes in de heel prominent aanwezige tepel. Haar borst voelde best een beetje rimpeliger aan als bij mijn eigen vrouw, maar ja dat kan natuurlijk ook niet anders bij een vrouw van die leeftijd. Eigenlijk vond ik dat ook best wel opwindend, merkte ik. Trudy ging wat meer naar voren zitten en voelde onverwacht lenig met haar beide handen korte tijd achter op haar rug om haar Bh los te haken en verwijderde die via haar schouders en armen, zodat ik nu een onbelemmerd uitzicht kreeg op haar nu gehele naakte tweeling.

Laten we naar de slaapkamer gaan, smachtte ze. Beiden stonden we op, en ik volgde haar naar haar slaapkamer. Ze gespte haar rok los en schopte haar schoenen uit en ging zonder die kledingstukken languit op het brede tweepersoons bed liggen. Met een brede armzwaai nodigde ze me uit om er bij te komen en vlotjes ging ik er dan ook naast liggen. Bijna gelijktijdig begonnen onze handen elkaar weer opnieuw te verkennen. Ik voelde me steeds opgewondener worden, een gevoel, dat ik tot voor kort nauwelijks meer voor onmogelijk had gehouden, vooral toen ik haar beide iets gerimpelde nog vrij stevige borsten in de volle breedte kon aanraken en kneden. Vooral toen ik zachtjes over haar oude tepels mocht strelen en ik die toch ook bij haar als reactie zag opstijven en zich tot heuse drinkspenen zag vergroten kwam er zelfs weer een soort roze wolk om mijn oogleden drijven. Was ik zelf verliefd geworden op deze oude dame, al was het dan wel in een andere vorm dan bij de jongere garde?
Trudy had ook onder haar rok voor mij nog een verrassing bewaard, namelijk nog enkele andere onderdelen van de lingerie-set, waarvan ik de BH al had mogen bewonderen en waarvan ze me later vertelde, dat ze die op voorhand voor een mogelijke speciale gelegenheid als deze bij een internetzaak in wat meer pikante lingerie had besteld. Het was eigenlijk wel een spectaculair gezicht een bejaarde dame in een klein geil jonge – meisjes - slipje en een jarretelgordeltje te zien met daaronder ook nog een paar geil makende vleeskleurige nylonkousen. Zal ik me verder uitkleden vroeg ze me? Ik knikte. Terwijl ze rustig haar nylons losmaakte van haar sexy jarretelgordeltje en zich langzaam verder uitkleedde, keek ik met steeds grotere aandacht naar haar seniorenstriptease. Zelf wilde ik nog wel even wachten, want misschien wilde Trudy ook mij liever van mijn kleding verlossen en bovendien wist ik zeker, dat het haar alleen maar geiler, natter en nieuwsgieriger maken. Mijn penis had zich inmiddels nog meer ten goede gekeerd en ik voelde, dat ie ongelooflijk stijf en hard geworden. Ik betrapte me erop, dat ik van haar eigenlijk veel sneller opgewonden raakte dan van de vrouwen van mijn eigen leeftijd, die ik eerder dit jaar had ontmoet, of zelfs van mooie jonge modellen, waar ik soms wel eens spontaan op geilde. Mijn Trudeke liet nu haar slipje zakken, zodat ze nu ook haar geilblanke venusheuvel aan mij tentoon kon stellen. Een flinke dot grijze schaamhaartjes rezen na hun bevrijding parmantig overeind en het leek wel of ze mij er op wilden wijzen, dat ze alleen maar dienden ter versiering van de bovenzijde van haar genotspleet, die nu eenmaal elke vrouw als intiemste eigendom bezit, ten einde daar een geliefde te kunnen verleiden tot het mooiste liefdesdrama, dat de mensheid maar kan overkomen. Trudy maakte ook haar jarretel los en had dus nu al haar kleren uit, op haar nylons na. Bij het zichtbaar maken van haar nagenoeg geheel ontblote lichaam, klopte opnieuw mijn hart in de keel van opwinding. Ik hield het bijna niet meer. Binnen enkele minuten zou ik hier met een 79 jarige vrouw in of op haar bed liggen vrijen. Bij die gedachte alleen al wist ik uit ervaring, dat mijn prostaat ook nu al een beetje zaad in mijn penis omhoog aan het duwen was. Trudy ging nu boven op het bed naast me staan, en trok haar nylons heel verrassend en behendig de een na de ander over haar benen en kuiten naar beneden uit. Opeens zag ik haar nu helemaal naakt boven me staan. Natuurlijk zag ze er heel anders uit dan een jonge vrouw, maar misschien was het juist haar aparte oudere lichaam, dat me zo opwond. Ze maakte een pas opzij en stond nu wijdbeens over me heen, boven op het bed en ik kon zo op een heel geile manier haar hele hebben en houden in één oogopslag geheel bekijken. Ik zag vanaf haar enkels een paar dunne onderbenen, die boven haar wat knokige knieën overgingen in een paar bredere nog behoorlijk gespierde dijbenen. Ik hield mijn adem in, toen ik daarna recht in Trudy’s al half openstaande grote brede en met een beetje grijs haar omklede schaamlippen van haar indrukwekkende poezenkind keek.

Haar grote zware hangborsten hingen daarboven als indrukwekkende wachters met de vrouwelijke spenen naar beneden. Ze waren net als haar buik ook wel een beetje gerimpeld, maar zeker weten, met een minimale cup D beslist nog lang niet over het hoofd te zien. Ze hurkte naast mijn benen en greep eerst mijn slippers van mijn blote voeten en voorts boog ze zich voorover en pakte met haar wijsvingers de elastische band van mijn voetbalbroekje vast en trok in één beweging het hele zaakje naar beneden. De ervaren lezers onder jullie hoeft het geen betoog meer, wat er nu tevoorschijn kwam, maar Trudy’s mond bleef vanaf dat tijdstip van verbazing open staan, tot het moment, dat ze naast me kwam liggen op het bed. Blijkbaar bleek ze dan eerder toch de werkelijke omvang van mijn Janneman wat onderschat te hebben, want ze zei: “Ohh, Dick, Dit had ik eerder moeten weten, want dan had ik je nog heel wat eerder durven te versieren. Je hebt in het echt nog een veel mooier instrument, dan ik al op internet bij je kon zien. Hij is gewoon heel fraai en niet te groot; Ook weer niet te klein en dus nog altijd precies de gedroomde volwassen maat, die iedere vrouw zich maar zou kunnen wensen.” Bij deze woorden kon ze zich niet meer inhouden en greep mijn stijve piemel vast en duwde de voorhuid in één ruk zo ver als maar mogelijk was naar onderen, zodat de kop ervan helemaal werd ontbloot en het mondje van de eikel zich spontaan wat opende en gelijk een druppel van mijn voorvocht tevoorschijn liet komen. Trudy boog zich gelijk half over me heen boog en zette haar mond aan mijn pik en zoog zo het allereerste zaad er meteen uit. Daarna keek ze me met een glimlach vragend aan en mompelde zachtjes, dat ze mijn sperma wel lekker zoet vond en goed van smaak was. Toen richtte ze zich op en naderde nu mijn grote mond en drukte haar lippen zachtjes op de mijne. Ik voelde me bijna machteloos, toen ik ook voelde, dat ze haar tong al direct in mijn mond wilde werken en voor ik het wist tongden we elkaar al in een weergaloos galop alsof we al jaren lang een oneindig gesloten huwelijk aan het vieren waren. Nu hield ik het echt ook niet meer en ik moest en zou haar nu ook aanraken, en zocht voor de tweede keer naar haar borsten. Ik had mijn beide handen nodig, om tenminste 1 borst te kunnen vasthouden. Langzaam sjorde ik die wat meer naar boven. Onze innige mondelinge liefkozing liep ten einde en ik kon nu aan haar tepel gaan zuigen en er zachtjes op te knabbelen. Van de ene tiet ging ik naar de andere, waardoor haar tepels op speelse wijze zich heel langzaam nog wat meer uitrekten en ook nog wat harder werden. Ik voelde haar hele lichaam met mijn gesabbel meebewegen. Haar handen hadden ook nog altijd mijn penis vast, en Trudy begon er op een doeltreffende manier mee te spelen. Voor het eerst merkte ik, dat ik het niet alleen bij mijn eigen vrouw, maar ook bij haar een super gevoel vond, zoals Trudy met haar vingers over het toompje met mijn gevoeligste papillen streelde. Als ze zo door ging, zou het echt niet lang meer duren voor ik op een spectaculaire manier klaar zou komen, maar dat wilde ik zo veel mogelijk uitstellen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van ons erotische samenzijn. Ik wist echt niet wat me overkwam, om door zo’n bejaarde vrouw zo begeerd en opgewonden te worden. Ik liet één van haar tieten los en met die hand streelde ik over haar rimpelige buik. Langzaam zakte mijn hand naar beneden tot ik bij het bovenste deel van haar schaamhaar kwam, dat uit niets anders bestond dan wat stoppeltjes. Trudy schoor haar venusheuvel dus nog regelmatig in deze gedecoreerde vorm bij! Ik ging verder naar beneden en voelde nu het plukje schaamhaarlippen, dat als versiering moest dienen. Ik wist, dat weldra haar geile gleuf met de wijd uitstaande grote schaamlippen zou komen. En inderdaad, ze waren net als haar borsten behoorlijk aan de maat, dus groot. Diep tussen haar grote schaamlippen voelde ik een kleine kittelaar. Ik raakte hem aan, maar er gebeurde in eerste instantie nog niets, maar toen ik het een paar keer achter elkaar wat steviger deed, bewoog haar lichaam wel. Het op te wekken libido duurde bij haar natuurlijk allemaal wat langer dan bij de jongere vrouwen. Ik ervoer toen, dat ik eigenlijk nog nooit echte liefhebbende seks gehad had met hogere bejaarde vrouwen. Ondertussen voelde ik, hoe ik steeds stringenter door de 79 jarige vrouw werd klaar gemaakt.

Maar ook verdween mijn wijsvinger langzaam maar zeker verder naar onderen tot ver in haar labia. Ik merkte vrijwel direct, dat haar vagina ook langzaam maar zeker niet alleen steeds natter werd, maar ook behoorlijk veel soepeler en daardoor ook wijder. Ik probeerde of ik nu meer vingers in haar schede kwijt kon. Op gegeven moment paste zelfs mijn hele hand er in, zodat ik me daardoor steeds verder naar onderen moest buigen. “Ik wil graag met mijn lijf de andere kant op draaien,” zei ik dan ook tegen mijn maîtresse en gelijk daarna: “Je windt me trouwens enorm op!”
Trudy kon alleen maar zachtjes kreunen. “Je hebt een hele mooie grote vagina,” zei ik onder het draaien tegen haar. “Ja,” zei ze, “Ik heb er dan ook negen kinderen mee gebaard, en dat waren dus ook niet van die kleintjes hoor. Vind je zoiets erg?” vroeg ze. Ik antwoordde haar, dat ik daar totaal geen probleem mee had. “Ik zie er niet meer zo mooi uit als een meid van 20,” zei ze. “Dat kan ook niet,” zei ik. “Je bent verdorie bijna tachtig en je hebt om al die kinderen te kunnen krijgen dus in je geilste periode altijd lekker veel kunnen neuken, maar door de bijkomende slijtage zal alles daar beneden bij jou er natuurlijk heel logisch ook heel wat anders uitzien, dan na de geboorte van slechts dat ene kind bij mijn vrouw. Maar misschien windt mijn komende ontdekkingsreis in jouw liefdesgrot me nu juist daardoor zo enorm lekker geil op!” zei ik. Ik wilde nu trouwens best ook wel eens zien, waar ik straks in zou gaan neuken, maar dat moment zelf moest ik natuurlijk zelf zo lang mogelijk nog proberen uit te stellen. “Zoals ik nu lig, kun je ook gemakkelijk even mijn penis lekker zuigen,” vroeg ik haar, want ik voelde, dat mijn orgasmegevoelens alweer behoorlijk verdwenen waren.
Nu, dat wilde Trudy maar al te graag. “Blijf maar op je zij liggen, ik ben nog lenig genoeg om er zo bij te kunnen.” Het vrouwtje verlegde zich net als ik ook op haar zijkant, en nam mijn penis in haar mond. Mijn eigen vrouw deed zoiets nooit, dus voor het eerst in lange tijd werd ik door Trudy al voor de tweede keer die avond weer gezogen en beide keren nota bene door een bejaarde vrouw. Ik voelde, dat ze mijn penis gelijk behoorlijk diep in haar mond zoog en op die manier bezorgde ze mij een heel snel terugkerend orgasmegevoel. Dit was dus niet geheel volgens mijn plan en ik wist, dat ik mijn sperma op deze manier echt niet lang kon binnenhouden. Ze maakte me gewoon nog gekker dan een jonge meid van twintig zou hebben gekund! Voorzichtig vroeg ik haar weer plat op haar rug te gaan liggen en haar benen heel wijd te doen. “Vind je dit dan niet lekker vroeg ze?” Ik antwoordde bevestigend, maar legde haar uit, dat ik er nu al bijna van klaar kwam. Ik veranderde mijn strijdplan en draaide me weer terug in de oude houding. Ze spreidde haar benen en ik ging voorzichtig op haar liggen. We voelden beiden, hoe mijn nog altijd stijve penis precies passend tussen haar grote schaamlippen kwam te liggen. Nu zou het dan gebeuren schoot het door me heen Voor het eerst in mijn leven zou ik een vrouw van ver in de 70 neuken.

Mijn eikel gleed zonder enige moeite door de inmiddels drijfnatte kut via haar kleine schaamlippen als vanzelf naar de opening van haar labia. Ik voelde dat de kop van mijn piemel zich met gemak door haar ruime opening werkte. Toen zoog Trudy mijn neukstaaf ook weer als vanzelf haar heel erg warme vagina binnen. Het voelde werkelijk zalig aan en ik schoof mijn penis, alsof ie ook voor haar geschapen was, heel gemakkelijk tot aan mijn ballen erin. We kreunden beiden van genot. Even bleef ik zo stil op haar liggen, genietend van het gevoel nu aanstonds deze bejaarde vrouw te zullen gaan neuken. Ik wilde trouwens ook volledig genieten van het begin van de komende voorstelling om straks een tijd lang op en neer te kunnen wippen om tenslotte zonder verder problemen mijn hete zaad diep in haar buik te zullen spuiten. Met hele langzame lange halen begon ik haar nu te neuken. Het duurde even, maar toen begon ook zij al wat harder te kreunen en ook begon ze haar lichaam te bewegen tegengesteld aan mijn ritme om me zodoende tegemoet te komen aan mijn rustige stoten, ten teken dat ze het allemaal ook wel heel erg lekker vond. Ik merkte al snel, dat ik voor mezelf mijn neuken af en toe nog wat rustiger moest doen omdat het anders voor Trudy te zwaar zou worden, wilde ik tenminste enige kans maken om samen met haar klaar te komen. Ik deed er nu mijn uiterste best op, ofschoon mijn ballen al behoorlijk pijn begonnen te doen door het telkens inhouden om niet te vroeg met mijn sperma te gaan spuiten. Toen ik merkte dat Trudy meer en meer opgewonden raakte, kon ik het tempo weer wat opvoeren.

Tijdens het neuken voelde ik dat haar schede steeds elastischer werd en daardoor ook steeds groter en merkte dat bij iedere neerwaartse stoot niet alleen mijn pik tot het einde in haar kut belandde, maar dat ook mijn ballen er gelijk steeds in mee werden gezogen, iets dat me mateloos opwond. Ik zou mijn orgasme echt niet meer zo verschrikkelijk lang meer tegen kunnen houden. Bij die gedachte hoopte ik maar, dat als ik mijn gloeiende zaad straks met de mij bekende grote stralen diep in haar buik zou spuiten, ook zij gelijk zou kunnen klaarkomen. Stoot na stoot verdween mijn penis telkens heel diep in haar grote vagina en daarbij hoorde ik het geklets van mijn nu drijfnatte ballen, die daarin meegingen en daardoor ook steeds warmer gingen aanvoelen. Gelukkig begon Trudy ook haar heupen te bewegen, ten teken dat bij haar ook een orgasme naderde. Opeens voelde ik hoe mijn penis tegen iets aan stootte. Waarschijnlijk was dat het einde van haar neukkanaal en het begin van haar baarmoeder. Die was natuurlijk door haar leeftijd wat meer naar boven komen te liggen. Ik vond het een super gevoel, waarbij het net leek, alsof ik de eerste prijs voor het neuken aan het verdienen was. Het voelde telkens ook net of mijn penis steeds een klein stukje in haar baarmoeder verdween.
Toen dit een paar keer achter elkaar gebeurde, kon ik mijn gevoelens echt niet meer tegenhouden, want ik voelde, dat het jeuken in mijn penis met de snelheid van een komeet begon toe te nemen, omdat de eerste stralen van mijn kokende zaad door de volle lengte van mijn penis begonnen te schieten. Trudy kwam tot mijn verrassing gelijk klaar, terwijl ik de eerste straal sperma diep in haar buik, of misschien zelfs wel diep in haar baarmoeder spoot. Straal na straal zaad spoot ik nu in de bejaarde vrouw en tot mijn eigen verbazing leek er ook maar geen einde aan te komen. “Ik voel je,” kreunde Trudy. “Dick, ik voel, hoe jij je zalige warme zaad al maar door in mijn buik blijft spuiten!” Beste lezer; Het kost me altijd heel veel moeite om bij iedere gemeenschap mijn gevoelens te omschrijven. Ik nu werd het voor mij weer een moeilijke opgave, maar ik ga het nu wel proberen.
Mijn ballen leken met horten en stoten doorlopend samen te krimpen, terwijl het tegelijk ook voelde alsof het inwendige van de kut van mijn sekspartner als het ware al mijn zaad uit mijn ballen zoog. Zo voelde het dus ongeveer. Mijn lichaam bleef maar schokken als er telkens weer een nieuwe straal kokend zaad door de nauwe buis van mijn pik werd geperst en het leek maar niet op te houden. Trudy perste haar heupen naar boven, om mijn penis zo stijf mogelijk te houden en om die ook zo diep mogelijk in haar te kunnen blijven voelen. Ze kreunde luid terwijl ik ook haar lichaam onder me blijvend kon blijven voelen schokken. Ik kon me niet heugen, dat ik de laatste jaren ooit zo lekker klaar gekomen was als nu bij deze lieve oude Trudy.

Met een: “Ben ik niet te zwaar voor jou, mijn lieve Trudeke?” hijgde ik en ik was daarmee de eerste, die weer wat kon zeggen. Ikzelf heb het vermogen om ook na de liefdesdaad, mijn piemel nog bewust stijf te kunnen blijven houden en als zodanig kan ik daarmee ook nog altijd met een laat, maar nog uiterst fijn jeukend gevoel mijn laatste druppels zaad als een soort naspel uit mijn penis laten druppelen en in dit geval was dat dus ook mogelijk in Trudy’s kut, waar ik blijkbaar en geheel volgens mijn oude gewoonte mijn nog altijd harde piemel, zo lang als ik het wilde, in mocht laten! Ik voelde wel, dat net als bij de meeste vrouwen, ook deze oude dame haar kutspieren gelijk al liet ontspannen en ook dat haar zuigkracht daarmee verdween, zodat er weer wat meer ruimte in haar neukkanaal ontstond. Heel tevreden verzuchtte ze: “Jammer, dat je diner nu al opgediend is, want het had van mij nog wel eventjes langer door mogen gaan hoor. Ik had niet durven dromen en eerlijk gezegd ook niet meer verwacht, dat het neuken zelfs op mijn leeftijd nog zo geweldig lekker, maar ook zo fantastisch fijn kon zijn. Ik verlangde er nu eigenlijk al naar, dat ik het bij Trudy nog eens dunnetjes over zou kunnen doen. Ik lag nog steeds op Trudy’s rimpelige buik, met een tepel van haar grote eveneens rimpelige borst in mijn mond en dacht na. Nu wist ik het zeker. Als je ouder bent, hoeft dat niet te betekenen, dat jouw eigen seksneigingen, daar onder hoeven te lijden. Dus als ik op dit moment van schrijven zou moeten kiezen tussen een mooie jonge vrouw van 18 à 20 jaar of een bejaarde vrouw, hoefde ik daar geen seconde meer over na te denken. Dan ging dat dus om het even en misschien zou zelfs dan mijn voorkeur nog lichtelijk kunnen uitgaan naar een bejaarde vrouw ook. Ik zou er dus vanaf nu totaal geen probleem meer mee hebben als een of andere bejaarde vrouw me zou vragen een keertje met me te willen vrijen. Er ging zomaar nog een spontane trilling door Trudy buikspieren. Blijkbaar schokte ook zij nu nog wat na. “Ik vond het overweldigend en super heerlijk,” zei ze nog een keer en ik beaamde naar haar toe een soortgelijk antwoord. Die nacht ben ik dus bij haar blijven slapen. “Weet je,” zei ik tegen haar, “Dat jij nu misschien wel de enige vrouw van 79 jaar in Nederland bent, die nu gaat slapen met het zaad van een 69 jarige man in haar buik?” Ze glimlachte zwakjes en ik liet me van haar buik rollen en werkte me met mijn gezicht in de richting van haar volgespoten kut en ging als zodanig in tegengestelde richting naast haar liggen. Traag greep ze mijn lul en werkte die in haar mond om de resten van mijn sperma, vermeng met haar kutsappen af te likken. Heel ontspannen bleef Trudy op haar rug liggen en hield haar benen wijd. Eindelijk kon ik eens haar kut in close-up bekijken. Ook haar grote schaamlippen stonden, net als bij mijn eigen vrouw na een schaarse vingerpartij, nog steeds wijd open, dus ver van elkaar. Haar klit, die me aan het begin van de avond nog heel klein leek, stond nu wel heel groots en prominent te zijn aan het begin van haar blauwpaarse gleuf, en gaapte me grijzend aan. Ik kon nu heel goed zien, dat ook de kleine schaamlippen nog heel goed de vrij grote opening in haar labia prijsgaven. Uit de toegang stroomde heel langzaam nog een beetje van het vloeibare goud, dat ik nog kort tevoren met zoveel passie en energie er in gespoten had, tot over haar anus om vervolgens in het onderliggende laken te verdwijnen. Vlug veranderde ik van positie en dook op mijn buik tussen Trudy’s benen en boog meteen mijn gezicht naar haar poezenkind en begon haar vanaf de anus tot en met haar klit schoon te likken. Vervolgens begon ik aan haar vulva te zuigen en verwijderde op deze wijze de laatste bewijzen van onze zoeven beëindigde gemeenschappelijke daad. Even ging er daarbij nog een kleine siddering door het spierarsenaal van dit vrouwelijke geslacht; daarna sloten zowel de kleine als de grote schaamlippen zich en verschrompelde haar klit zich weer tot het niemendalletje, dat het altijd in normale toestand was. Met een diepe zucht sloot Trudy daarbij ook automatisch haar benen en draaide zich met een voldane glimlach op haar gezicht op haar zij. Ik ging er naast liggen en legde mijn ene arm over haar heen en streelde met de andere over één van haar nog altijd wat stijve tepels. Even later d****erde ik het opgeschoven, maar nu wel vrij liggende laken over ons beiden heen en tevreden vielen we beiden nagenoeg tegelijk in een diepe slaap. Zij zou ongetwijfeld dromen met de gedachte op haar leeftijd geneukt te zijn door een tien jaar jongere minnaar en ik met de gedachte, dat ik vandaag liever vrijde met een bejaarde dan met een jonge vrouw.

De volgende morgen sliepen we lekker uit. Ten slotte hadden we een heerlijke avond achter de rug. Toen ik wakker werd, sliep Trudy nog. We lagen beiden naakt naast elkaar, of liever gezegd met onze buiken en borsten tegen elkaar aan. We leken wel een verliefd jong paar zoals we daar lagen. Mijn hand zocht onder de dekens voorzichtig naar haar onderlichaam. Ik voelde eerst haar buik. Hier ergens onderin moest nog mijn dosis sperma van de vorige avond zitten. Ik recapituleerde nog eens goed, wat er die vorige avond wel niet allemaal was gebeurd. Bij de gedachte aan die heerlijke sessie met het nog zo bijzonder lekkere lichaam van Trudy, raakte ik zowaar alweer een beetje opgewonden en voelde ik, dat ik alweer een volledige erectie kreeg. Ik speelde eerst wat met haar navel en onderbuik; vervolgens drukte ik langzaam haar dijen uit elkaar, zodat ze langzaam haar benen ontspande en als vanzelf spreidde. Heel voorzichtig gleed ik eerst door de korte grijze schaamhaartjes en durfde vervolgens ook over de nu gesloten buitenste schaamlippen van haar kut te strelen. Door dit zachte aaien ontwaakte het vrouwtje heel langzaam en zei nog een beetje slaapdronken: “Dat is een lange tijd geleden, dat ik in de armen van een lekkere jonge vent zo wakker werd.” We bleven nog even heel dicht tegen elkaar aan liggen, maar ik kreeg er toch steeds meer zin in om nog eens een keer op ongeveer dezelfde geile manier met haar te vrijen. Per slot van rekening zou ik deze unieke kans na nu niet zo snel meer krijgen, wist ik. Ik wilde alleen niet vragen, of zij op haar leeftijd ook nog in zou zijn voor een volgende ronde. We gingen samen onder de douche en we wasten elkaar zodanig, dat we onze geslachtsdelen regelmatig heel teder en geil bevoelden. Het maakte bij mij prompt weer de bekende mannelijke gevoelens los. “Je bent dus altijd gauw opgewonden te maken,” zei ze tegen me bij het gezicht op mijn verticaal omhoog staande pik. Ik kon het niet ontkennen, dus ik beantwoorde dus haar vraag gewoon met een: “Ja, schat!” Bij Trudy brak weer een glimlach door en zei: “Je kunt je dus al behoorlijk opwinden in het bijzijn van een hoogbejaarde buurvrouw nietwaar?” Nu was het mijn beurt om te glimlachen en ik pakte een handdoek, waarmee ik eerst haar en dan mezelf afdroogde en wenkte haar daarna mee naar de slaapkamer. We waren allebei nog steeds helemaal naakt en ik hoefde me nu natuurlijk nooit meer voor haar te schamen. Mijn penis had de erectie nog steeds niet verloren en ik merkte, dat hij nog weer stijver werd en dat zelfs mijn ballen wat pijnlijk begonnen aan te voelen. “Ik wil graag, voordat ik met je verder ga, jouw geile natte zijden slipje van gisteravond hebben,” zei ik schalks. Ze keek me wat vreemd en onderzoekend aan. “Ik wil je natte slipje graag, om het nu aan te trekken,” zei ik. “Dat windt me zo vreselijk meer op, dat ik ons eigenlijk wel weer tot een nieuwe extase zal kunnen brengen,” zei ik voortvarend. Zonder aarzelen liep ze terug naar de badkamer en ik hoorde haar de klep van de wasmand omhoog doen. Ik ging op het bed zitten, en trok het door haar meegebrachte slipje aan. Toen ik op keek, stond ze voor me en keek ik recht tegen haar slappe buik aan. Gelijk voelde ik ook weer wat voorvocht uit mijn penis komen. Mijn stevige zware billen en ook nog eens die harde penis aan de voorzijde pasten eigenlijk niet echt in die kleine zijden slip van Trudy. Mijn kont kreeg ik er maar half in en de kop van mijn piemel, die al donkerrood aan het worden was, stak er van voren heel onnatuurlijk een beetje schalks bovenuit. Ik voelde, dat het kleinood nog behoorlijk nat was van het kutvocht, dat zij er die vorige avond voorafgaand aan ons geile samenzijn in had laten lopen. Het plakte daarom goed tegen mijn kruis en daarnaast had ik ook het geluk, dat Trudy een redelijke maat slipjes droeg, anders was het nooit blijven zitten. Het voelde wel lekker geil, toen ik haar slipje omhoog trok, dat het nog steeds vochtige kruisje tegen mijn ballen en de onderkant van mijn penis begon te plakken. Spontaan kwamen er een paar flinke druppels zaad uit de top van mijn penis lopen. Trudy keek er naar en veegde het met haar hand weg. Het natte broekje en de aanraking van Trudy’s hand werden me teveel. Een klein straaltje sperma spoot onverwacht uit mijn penis. Het ging zo snel, dat ik het niet eens voelde aankomen. “Gossie joh, je begint nu al. Even inhouden hoor!” Terwijl ze dit zei, zakte ze door haar knieën en zette haar mond aan mijn penis. Gelijk spoten een tweede, derde en nog een vierde straal zaad met kracht door mijn plasbuis de vrijheid tegemoet en ….natuurlijk regelrecht in Trudy’s mond. Er klonk een behoorlijk gegorgel, een soort kokhalzen en meteen erachter aan een stevig doorslikken. Ik riep verschrikt: “Sorry schat, dit was …” en vervolgens kreunde ik en schokte nog wat na, en zei nog eens: “Sorry.” Het vrouwtje moest vervolgens erg zo erg lachen, dat ze nauwelijks bij kwam, en zei: “Dat geeft niet hoor; Ik ben er misschien wel erg trots op, dat ik jou met mijn leeftijd nog zo enorm kan opwinden.”

Ze ging naast me op de rand van haar bed zitten en boog zich naar voren in mijn schoot en zoog de resten van mijn sperma nog even uit mijn penis. Doordat Trudy mijn penis ook daarna in haar mond bleef houden en er ook zachtjes op bleef zuigen, bleef hij nog langer stijf. Die hele zaterdag ben ik bij Trudy gebleven. Ik kon ook moeilijk bij daglicht in alleen in voetbalkleding en op slippers bij haar de deur uit stappen? Dus bleef ik bij haar. Het mooie weer had trouwens plaats gemaakt voor bewolking waar van tijd tot tijd een buitje uit viel en we besloten de rest van de dag gewoon naakt te blijven. Eerst ontbeten we als naturisten en daarna keken we naast elkaar zittend naar een pornofilm, waar ze er nogal wat verschillende van had. Na afloop hebben we nog even in ons nakie bij haar buiten achter het huis in het zonnetje gezeten, maar ook hier hadden we ons na een tijdje nog weer zodanig opgegeild, dat we elkaar weer begonnen te strelen. Ik vroeg haar even te gaan staan in een poserende houding, opdat ik haar later als zodanig goed zou kunnen herinneren. Ze overhandigde me haar digitale camera en vroeg of ik zo ook een paar naaktfoto’s van haar kon nemen. Daar stond ze dan. Een bejaarde vrouw, met mooie grote zware hangborsten, een iets te slappe buik, maar dat vond ik allemaal heerlijk om te zien. Ik maakte een hele serie foto’s van haar lichaam en vervolgens ook van haar edele delen. Nog een keer keek ik goed naar haar mooie recht geschapen spleet met de grote schaamlippen met daarboven het grijze schaamhaar. Het idee dat mijn penis daar vannacht tussen had gezeten, en ik zelfs al mijn zaad tussen haar schaamlippen in haar buik had gespoten liet me niet meer los. Trudy kopieerde de CF kaart naar haar computer en gaf die toen aan mij. “Geniet thuis nog maar eens van mij, maar publiceer alleen bij gelegenheid alleen mijn lichaamsdelen maar,” zei ze en ze begon zich rustig aan te kleden, zich bewust van het feit dat ik naar haar keek. Ik deed dat tenslotte ook zelf maar. We hadden nog tot de avond kunnen vrijen, maar we deden het niet, omdat we alles, dat we al beleefd hadden wilden koesteren. We voelden, dat we allebei op onze eigen manier gelukkig waren. Ik heb daarna nog voor ons samen gekookt en we aten ook samen. Daarna dronken we nog een wijntje en toen was het tijd om afscheid te nemen. In het donker slipte ik de deur uit naar de overkant.

Voetnoot:
Eerlijkheidshalve moet ik toe geven, dat ik de rest van die maand best veel aan haar heb gedacht. Ik ben Trudy op straat daarna nog verschillende keren tegengekomen. We groetten elkaar dan heel vriendelijk en glimlachten elkaar dan veelbetekenend en vriendelijk toe. Tot op heden is er geen mogelijkheid geweest voor een logisch vervolg op ons geile samenzijn. Misschien moet ik eens een list verzinnen, maar de herinnering van een heerlijke echte goede neukpartij met haar zal me tot in lengte van dagen bijblijven. Sinds deze ervaring weet ik dat ik in ieder geval zeer zeker ook op bejaarde nymfomane vrouwen wil vallen, want ik kijk er toch met heel andere respectvolle ogen naar.

Bewerkt verhaal uit mijn dagboek; 13 maart 2015 – dick123 - Nederweert
Auteur : dick123 / Geschreven op : 15 april 2018 - 02:20 / Hits : 13871 / Waardering : 2.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Karel (hetero) werd kont geil gemaakt door zijn vrouw
Auteur : Mieke / Geschreven op : 19 mei 2006 - 16:36 / Hits : 28200 / Waardering : 2.92

als broer en zus geil zijn
Auteur : 16lotte@lycos.nl / Geschreven op : 07 mei 2006 - 19:40 / Hits : 26462 / Waardering : 2.44

fransen zijn geil
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 maart 2005 - 21:05 / Hits : 12302 / Waardering : 1.10

Mijn zoon en zijn vriendin
Auteur : Bianca en Andre / Geschreven op : 30 juni 2015 - 00:55 / Hits : 87844 / Waardering : 4.73

Vierdaagse zal nooit meer hetzelfde zijn
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 24 juli 2016 - 23:18 / Hits : 16064 / Waardering : 4.62

Het inwerken bleek een erg ruim begrip te zijn. Tweede deel
Auteur : Collinda / Geschreven op : 23 juli 2016 - 14:43 / Hits : 15714 / Waardering : 4.54

Mag het ietjse meer zijn?
Auteur : Lowie / Geschreven op : 26 december 2015 - 10:18 / Hits : 24860 / Waardering : 4.50

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 2
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 10 februari 2017 - 09:04 / Hits : 29031 / Waardering : 4.47

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn deel 2
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 01 februari 2016 - 13:18 / Hits : 21329 / Waardering : 4.42

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn.
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 27 januari 2016 - 23:14 / Hits : 22285 / Waardering : 4.35

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb