Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Verleidde Vera mij of deed ik het bij haar? (1)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Verleidde Vera mij of deed ik het bij haar? (1)
Als je al enkele verhalen over de sekslessen en de daaraan gekoppelde seksuitstapjes met Emmy hebt gelezen, weet je, dat ik op jongere leeftijd al talrijke, doch uiterst geheim gebleven seksavonturen met mijn veel oudere, maar oh zo geile en nymfomane overbuurvrouw Emmy had. Wij konden natuurlijk op onze vingers natellen, dat deze bizarre verhouding niet eeuwig zou kunnen voortduren. (zij was toen inmiddels al 45 en ik was inmiddels zover in mijn puberteit gekomen, dat ik eigenlijk mijn erotische aandacht zou moeten gaan besteden aan meiden van mijn eigen leeftijd) Inmiddels had ik van Emmy zo onderhand al heel wat seksuele mogelijkheden geleerd en al ontelbare variaties mogen ervaren.

Op een keer zei Emmy ineens, dat ze me beslist niet voor de rest van mijn jeugd blijvend aan haar vast wilde blijven klitten. Ze zou, hetzij met spijt, me zeker steeds meer en meer moeten loslaten, opdat ik vanaf dat moment nog iets met mijn nu volop in ontwikkeling zijnde jeugd zou kunnen doen met meiden van mijn eigen generatie. Ze vertelde me, dat ik mijn toekomst beslist alleen maar bij een ouder iemand zoals zij, maar vooral bij een leeftijdsgenoot van mij moest zoeken, dus vond ze het heel reëel, dat ze op termijn die keuze helemaal aan mij terug zou gaan geven. Omdat ze mijn interesses inmiddels van haver tot gort kende, moedigde ze me dan ook aan, om wat meer te gaan flirten met leuke jonge meiden, die natuurlijk ook minimaal in directe actieve seks geïnteresseerd zouden moeten zijn. Maar zo citeer ik haar: “Je moet daarbij zeker al die mogelijkheden, die je met mij hebt gedaan ook met hen uitproberen. Misschien zijn er zelfs ook wel jongens van jouw leeftijd, die voor seks met jou in aanmerking komen!” Blijkbaar vond ze dat dus ook helemaal niet verkeerd of zou zij als een tweede moeder en een soort seksgoeroe toen ook al een beetje biseksualiteit bij mij ontdekt hebben? Emmy drong er dan ook vanaf die tijd allengs meer op aan wat meer uit te gaan om zo de nodige inspiratie op te doen ten aanzien van een meisje, die eenzelfde insteek zou moeten kunnen tonen, als die ik inmiddels in me had. Zo kwam het er van, dat ik me in dat jaar steeds meer op dat soort uitgaansleven begon te oriënteren, dat beter bij mijn leeftijd paste. Mijn eerste verliefdheid had ik trouwens ooit al eens min of meer op de lagere school gehad jegens een roodharig meisje, genaamd Anneke, maar toen had ik er in mijn onnozelheid nog niets mee aangedurfd en nu was ik heel spijtig haar ook nog eens uit het oog verloren. Mijn buurmeisjes Yvonne en Marjanne, waar ik vroeger nog wel eens mee gespeeld had en aan weerskanten van Emmy woonden, had ik tijdens een eerdere ontdekkingstocht naar de intieme geheimen van meisjes eens tijdens een vader-en-moeder-spelletje helemaal mogen uitkleden. We waren er toen gewoon nog veel te jong voor en zulke jeugdliefdes waren eigenlijk al bij voorbaat gedoemd te mislukken en ook tijdens Emmy’s loslaten vond ik, dat zij eigenlijk nog veel te jeugdig waren voor een toenadering met een serieuze date als doel, dus ik moest een andere kiem leggen bij een wat meer ervarener, zo mogelijk wat oudere en rijpere jongedame van minimaal mijn eigen leeftijd!

Inmiddels was ik door een hardnekkige knieblessure van de voetbalsport overgestapt naar actief kanovaren. Tijdens een verblijf voor junior-kanowedstrijden in Osnabrück in Duitsland en niet veel later in Zaandam, kreeg ik voor het eerst echt serieus vrouwelijk gerief voor de kiezen dan dat met buurvrouw Emmy en had ik in mijn tentje enkele erotische ontmoetingen met de Duitse blonde Liese K. In dezelfde zomer bewerkte ik tijdens een kanotrektocht op de Weser ook een keer een vrouwelijk groepslid, ene Nederlandse Saskia de M., maar die eerste kandidate was toen vanwege de reisafstand echt een brug te ver en die andere werd ook een misser, omdat ze erg preuts was en haar ouders ook nog eens Jehovagetuigen waren en ik daarom een verdere relatie met haar gewoon niet aandurfde. Ik begreep dus op tijd, dat het nooit iets had kunnen worden met haar en zwakte mijn pogingen op tijd af. Na die zomer kreeg ik echter wel een penvriendin in de figuur van de een meter tweeënnegentig lange Duitse blondine Trudi B., die ik ook op een wedstrijdweekend had ontmoet. In de drie maanden, die volgden en de even zovele treinreizen, had ik voor de eerste keer het genoegen een jonge vrouw te mogen ontmaagden. Enige tijd was ik heel heftig verliefd, maar ook nu weer vanwege de grote afstand naar het Duitse dorpje, waar ze woonde, liep ook dat weer stuk. Ik geef de lezer op een briefje, dat ik die hoofdstukken uit mijn dagboek ook nog eens een keer in verhaalvorm zal herschrijven!
In de herfst van datzelfde jaar nog, ging ik drie maanden uit met de slechts een meter achtenveertig lange Edith uit Medemblik. Het moge duidelijk zijn, dat ik veel te veel druk zette op mijn meidenjacht om gelijk al succes te hebben. Gelukkig kon ik nog op gezette tijden steeds met Emmy het bed in duiken, maar toen ik die winter met danslessen begon, kwamen mijn liefdesperikelen eigenlijk pas echt serieus op gang , toen ik in de grijpgrage armen belandde van ene Vera.
Ik bleek een talent voor stijldansen te hebben en al gauw kreeg ik maar liefst twee vaste danspartners, die alleen als doel hadden om via mijn talent goed te leren dansen in respectievelijk de klassieke en de moderne stijl. Een derde jongedame verscheen eerst halverwege de cursus binnen mijn gezichtsveld en ze heette Vera,. Zij had een totaal andere reden om op de dansschool te zijn na spoedig bleek en dat doel was ikzelf!

Vera had min of meer het tegenovergestelde figuur dan dat van mij. Toen was ik nog vrij tenger en één meter zeventig lang. Maar Vera daartegen was als een behoorlijk stevige en plompe brunette gelijk aan een echt molenpaard. Dan was zij ook met haar lengte van een meter negentig, eigenlijk ook nog behoorlijk wat centimeters te lang voor mij. Maar zij had daarentegen best sensuele blikvangers middels een sensueel smachtende pruimenmond en als je met haar danste, voelde je vrijwel direct een paar lekker voelbare grote borsten en ook nog van die zachte vlezige dijen. Daarom was het eigenlijk best wel lekker om ook haar enkele keren in je armen te hebben om op de dansvloer van die geile rondjes mee te kunnen draaien.
Naar later bleek, was het haar in wezen op die dansschool eigenlijk helemaal niet om de les zelf begonnen, want ze ging er alleen maar heen om een jongen van haar eigen keuze aan de haak te slaan. Misschien, dat het door haar hele voorkomen kwam, dat het na een tijdje bij de elke van de door haar verkozen slachtoffers steeds weer mislukte . Uiteindelijk werd blijkbaar ook ik door haar tot geschikte kandidaat veroordeeld en probeerde ze mij tot haar privédansslaaf te maken! Als er bij het vrij-dansen een changé was, werden mijn twee veel serieuzere danspartners in steeds toenemender mate met haar geconfronteerd als ze door haar werden afgetikt en dat werd voor mij op de duur nog best knap vervelend ook. Als af en toe het zaallicht speciaal voor de intieme stelletjes onder de leerlingen een beetje werd gedimd, had ik, alsof het zo moest zijn, nagenoeg altijd Vera in de armen en boog zij op dat moment altijd haar hoofd zo ver mogelijk naar beneden om haar lippen tot op enkele centimeters van de mijne te brengen; echter zonder het door haar gewenste resultaat te mogen ontvangen, omdat ik een aankomende romance met Vera in die periode zeker niet zag zitten.

Vera viel duidelijk op mij, maar daar ik mij op de danstraining helemaal op mijn andere partners moest concentreren, wilde ik eigenlijk in feite zo mogelijk geen enkele aandacht meer aan Vera schenken. Op de keeper beschouwd, zag ik ook helemaal niets in Vera en al helemaal niet in dat aanstellerige wulpse gedrag van het meisje. Van liever lede zou ik wel pogingen moeten gaan doen om haar liever kwijt te raken, dan rijk, maar ze was net een klit, die van geen wijken wilde weten en telkens nieuwe listen verzon om zoveel mogelijk bij mij in de buurt te zijn. Vera zag dat dus blijkbaar heel anders en gaf het dan ook nog lang niet op. Ze moest en zou haar zin krijgen. Op zekere avond kleedde ze het met een z.g. lekke fietsband zo geraffineerd in, dat ik haar uit sociaal oogpunt zelfs niet eens meer kon weigeren om haar achter op mijn brommer naar huis te brengen. Op een andere best wel warme zaterdag, twee weken na het vorige voorval, was ze met de bus naar het dansen gekomen; dus speculeerde ze er gewoon op om door mij naar huis gebracht te worden. Ik zwichtte wederom, maar toen ik met de lange Vera halverwege de rit naar haar huis langs het Bolwerkpark reden, liep de zaak wel iets anders, dan ik vooraf gewenst zou hebben, aangezien madam even wenste te stoppen voor een heel noodzakelijke sanitaire stop in de bosjes.

Het bleek al gauw een smoesje, want ze troonde me met een soort ingetogen dominantie mee naar een voetpad, omdat ik bij een bankje even verderop mijn brommer zou kunnen neerzetten. Daar aangekomen veranderde haar strategie ineens. Ze hoefde opeens niet meer zo nodig meer en wilde me iets laten zien; waarvoor we toch wel even op dat bankje moesten gaan zitten. Ik voelde me toen op dat moment best opgelaten, maar ik kon er gewoon niet eens meer onder uit. Onder het lopen drukte ze zich plotseling tegen me aan en zoende me vol overgave op mijn mond onder het gestamel van een “Oh, Dick, wat dans je toch altijd lekker.“ Nou zeg; en dat moest ik me als man gewoon laten welgevallen, maar haar spontane reactie maakte me in zekere zin ook best wel zwak. Natuurlijk had ik dat kunnen beantwoorden met een: “Nou, dat ging toch gewoon als vanzelf”, maar ondanks mijn zwakte wilde ik me tegelijkertijd ook groot houden met een wat gemaakte sensuele passie. Trouwens, ik voelde tot mijn eigen verbazing ineens, dat ik in deze situatie mijn eigen seksuele gevoelens nog maar nauwelijks onder controle kon houden, toen ik voelde, dat mijn piemel met toegenomen wellust en behagen in mijn broek aan het groeien was naar de mij al zo vaak bij Emmy ervaren, dus de mij welbekende grote hoogte.

We stonden even stil onder een romantisch schijnende lantaarnpaal en ik keek twintig centimeter hoger en voor het eerst heel zelfbewust in een paar heldere, maar oh zo met lustgevoelens gevulde en sensueel naar beneden gerichte blauwe ogen. Voelde ik daar ook niet op hetzelfde moment één grote meisjeshand achteloos over mijn gloeiende bobbel strijken en net zo bewust met haar andere hand de mijne beetpakken om die zomaar onuitgenodigd onder haar dansrokje te brengen! Wat doe je dan als jongeman met zo’n hitsig meisje, dat je eigenlijk eerst helemaal niet zo zag zitten? Hoe het ook zij, ondanks, dat ik nog steeds niet erg verkikkerd op haar was , wilde ik haar nu toch na dit opzetje, best wel graag de door haar gewenste dienstbaarheid bewijzen en ik probeerde dus onder haar rok naar een daar nooit te missen damesonderbroek te grijpen met de bedoeling Vera daar ook wat te gerieven met een zelfde soort streling. Oh verbazing, wee mij, dat ik ook hier en natuurlijk heel stom van mij, dus intrapte, omdat ik er als verrassing helemaal geen lingerie aantrof, doch met mijn hand hier regelrecht een flinke poes beroerde en ik was er zeker van, dat ik daar zijdelings ook al door ietwat vochtig aanvoelend schaamhaar streek. Ik had zonder het te weten, de halve avond met een ondeugende of misschien wel niet deugende Vera zonder onderbroek gedanst. Vandaar dat ze zich vanavond telkens zo veel steviger als anders tegen mij had aangeklemd en daarom ook zo graag tijdens elke draai zo fanatiek haar ene been opvallend soepel tussen mijn beide dansende benen gestoken met de bedoeling vooral zichzelf te verblijden met wilde natte gevoelens en misschien ook wel om stiekem mijn seksuele gevoelens een beetje op te fokken.

Wat haar opzet daar toen niet lukte, werd bij mij nu wel in sneltreinvaart opgewekt, want ik voelde me op dit moment zelf heel agressief seksueel opgewarmd worden. “Vrouwen krijgen dus altijd hetgeen, waar ze hun zinnen op hebben gezet”, wist ik me nog van Emmy’ s gezegde te herinneren. Nieuwsgierig geworden naar Vera’s verdere intieme verlangens, ging ik hier zowaar toch nog voor de bijl en besloot ik Vera’s spelletje maar gewoon mee te spelen en haar te geven, waar ze kennelijk al weken naar verlangd had. Ik kon eigenlijk mezelf niet eens meer geloven, maar ik kreeg ook plotseling de geest om haar maar gewoon verder te gaan versieren om dan maar te zien hoe het schip de komende weken verder zeilde. Per slot van rekening kon ik het nog altijd een keer uitmaken. Ik schaamde er me dus niet voor om mijn vinger nog wat dieper door haar kutje te halen. Ik voelde gelijk dat door het stimuleren van Vera’s G-spot haar vagina grotere hoeveelheden vocht begon aan te voeren. Vera’s ogen gingen door mijn plotselinge en onverwachte stevige avances zo mogelijk nog wat wijder openstaan en ik kon in het halfdonker zelfs ook nog zien, dat ze van deze toenemende opwinding heel intens ging blozen en ze stamelde: “Ja, oh, ik voel me wat nat worden en… eh… laten we wat verderop dan toch maar op dat bankje gaan zitten.”

“Ja, dat zullen we doen en je zal heel goed gaan merken, wat je nu bij mij teweeg hebt gebracht, ”onderbrak ik haar. We bereikten het bankje en gingen dicht naast elkaar zitten. Gelijk duwde ik de stevige lange Vera een stukje onderuit, waarna ik haar wel heel close tegen mij aantrok. Zo kon ik goed bij haar mond komen om haar een fikse bijna drie minuten durende zoen te geven, waarbij ik mijn tong naar binnen drukte om ook die van haar te zoeken en natuurlijk ook spoedig vond. Ik denk, dat ze het geenszins vies, doch heel lekker vond, want onze tongpunten bleven gedurende ruime tijd om elkaar heen kronkelen. Een poosje konden we daardoor allebei niets zeggen. Ik was ondanks het merkwaardige voorspel, inmiddels al wel in een overtreffende trap geil op haar geworden. Vera had dat ook drommels goed in de gaten, want we stonden tegelijk op. Ze zei niets, we keken elkaar alleen maar diep in elkaars ogen aan. Een glimlach kwam op haar gezicht te voorschijn. Ze voelde gewoon, dat ik haar plannetje nu helemaal door had en eigenlijk haar op dit moment toch ook wel heel geweldig vond. Ze kwam nu met haar hoofd heel dicht naar me toe. Ik kan me nog heel goed herinneren, dat ze me met haar hemelsblauwe ogen op een paar centimeter afstand heel intens maar heel ongelovig door haar onverwachte succes, heel lang aanstaarde, eer ze zich heel langzaam nog verder naar voren boog. Langzaam, beetje bij beetje en toen kusten we elkaar wederom; nu eerst heel sensueel alleen op de lippen, dus eerst voorzichtig en pseudo verlegen, maar weldra tongden we nogmaals, maar toen veel onstuimiger en wilder dan daarstraks. Weer pakte Vera een hand van mij vast, maar stopte die dit keer onder haar blouse en duwde die tijdens het zoenen opwaarts in de richting van haar nog jonge, maar zoals eerder vermeld, behoorlijk imposante borsten, die naar spoedig bleek, ook al niet bekleed waren met lingerie. Vera was blijkbaar fysiek de meeste meisjes van onze generatie ver voor. Ze had dus al een groot volwassen lichaam, waarvan de meeste eigenschappen al heel duidelijk voelbaar aanwezig waren. Daarbij kwam, dat haar borsten nu al heel wat meer dan gemiddeld ontwikkeld waren. Eigenlijk was zij lichamelijk geen tiener meer, maar een volwassen ogende vrouw met superlatieven!

Mannen hebben het geluk, dat eigenlijk alleen vrouwen borsten hebben. Die hebben zonder uitzondering alle vrouwen dus en komen in alle maten voor. Bij de een zien ze er dan misschien wat fraaier gemodelleerd uit dan bij anderen, maar deze attributen horen daar toch altijd standaard aanwezig te zijn, vanwege de van boven opgelegde vrouwelijke functie voor het vermenigvuldigen van de mensheid. Echter daarnaast verhogen zij daarmee voor ons mannen ook de meest plezierige genoegens , die je als ander geslacht maar kan wensen. Ik vorm daarop dan ook geen uitzondering, want ik vind het niet alleen nog steeds altijd geweldig om deze vrouwelijke juweeltjes bij mijn veroveringen te mogen zien, maar ook geweldig om er aan te mogen komen en zelfs mee te mogen stoeien of spelen. Daarbij huldig tot op de dag van vandaag het principe: hoe groter, hoe fijner, dus je kunt wel raden, waar bij deze vrouw ook mijn grootste aandachtnaar uit ging!
Vera was bij onze ontmoeting toch nog maar twee jaar jonger dan ik. Heel gelukkig voor haar en heel fijn voor haar liefdes, was ze reeds toen al in het bezit van een paar goed voelbare en nagenoeg geheel volwassen ogende exemplaren, zodat de meeste jongens zoals ik, haar veel ouder geschat zullen hebben, dan ze in werkelijk was. Natuurlijk kun je als vrouw in feite de vormgeving van je voorgevel nooit verbergen en dat was bij de toeters van Vera voor haar flirts eigenlijk gewoon een pluspunt. Op dansles was het me trouwens bij het dansen wel al eerder opgevallen, dat haar borsten ook nog een stuk steviger waren, dan ik gewend was bij andere vrouwen. Vera had zich goed voorbereid en aangezien ze natuurlijk zeer trots was op haar harde eyecatchers, had ze dus ook de beha, die normaal gesproken bij leeftijdsgenoten een belangrijk onderdeel van hun lingerie vormt, gemakkelijk achterwege kunnen laten.

We stopten even met zoenen en ik liet mijn hand verder omhoog gaan om er meteen achter te komen ook hier een paar heerlijke stevige beha-loze tieten te vinden. Vrijwel direct voelde ik de grootte van haar tepels langs mijn handpalm schuren en die verraadden al gelijk daarmee Vera’s grote opwinding. Tijdens het verdere zoenen kneedde ik dus zachtjes, maar erg zorgvuldig één voor één haar twee borsten. Het was niet de eerste keer dat ik dit bij een jong meisje deed. Echter na Emmy had ik meestal alleen aan prille nog in de beginfase van de ontwikkeling zijnde borstjes met nauwelijks aanwezige tepels gezeten Alleen bij Duitse Trudi had ik al aan een redelijke cup B mogen sabbelen, maar dat stond in geen enkele verhouding met wat ik nu hier aantrof. Op mijn vraag, “Wat een stel fijne joekels heb jij, hoe groot?” fluisterde Vera me in: “Al een beginnende cup D, maar nog steeds niet uitgegroeid!” Zachtjes ging ik verder met mijn onderzoekende vingers totdat ik hiermee nogmaals bij een van haar tepels kwam. Ik voelde eraan en kneep er zachtjes in. Haar tepels waren nu echt waar keihard, dus haar wulpsheid begon al aardig goed haar kookpunt te naderen. Ze keek me nu dan ook heel geil aan en zei: ‘Wel lekkere Dick, ik zou nu best graag willen, dat je hier al wat verder met me zou willen gaan, dan alleen maar een beetje vrijen!’‘ “Maar natuurlijk, want er lopen hier nauwelijks mensen en het kan me geen biet schelen of iemand ons kan zien,” fluisterde ik terug. “Ga gewoon languit op de bank liggen en de rest volgt vanzelf!” Vera deed wat ik haar toegevoegd had. In het park hing, ondanks dat het nog vroeg in het jaar was en ondanks het al laat was, nog altijd een redelijk zachte temperatuur. Er waren ons trouwens al die tijd ook nergens nachtelijke bezoekers gepasseerd.
Vera deed haar rokje uit en rolde haar gordeltje zo hoog mogelijk tegen haar middel, dat de koordjes naar haar nylonkousen bijna knapten en deed daarna prompt ook nog haar blouse uit, zodat ze nagenoeg op haar kousen en gordeltje na helemaal naakt was. In het schemerlicht zag ze er in haar bijna-blootje veel aantrekkelijker uit, dan dat ik eerst voor mogelijk had gehouden. Onder het uitkleden begon Vera ook te vertellen. “Wat er nu gebeurt, is eigenlijk iets, dat ik niet had kunnen dromen, dus nog iets totaal onverwachts voor mij, al had ik me er in mijn plannetje wel op voorbereid: Weet je dat ik al bijna vanaf de eerste danslessen op je geil? Sterker nog, ik vrees dat ik al een tijdje stapelverliefd op je ben. Ik ben echter veel jonger dan jij. Ik heb al geruime tijd geleden eens aan de dansleraar gevraagd, hoe oud of je was en het was het leeftijdsverschil waarom ik je dit niet eerder durfde te vragen. Zou je met we willen trouwen, Dick?” Ik was net bezig mijn broek te laten zakken en wist even niet wat ik zou zeggen. Er gebeurde zoveel tegelijk, dat ik een beetje in de war raakte. Ten eerste was ik zelf bloedgeil, want ik stond op het punt zo direct mogelijk heuse seks met Vera te hebben. Maar ik was het er met mijzelf nog steeds niet over eens of Vera wel de ware voor mij moest zijn. Ook overviel ze me en zaaide met de laatste vraag ook enige twijfel, omdat ze nog zo jong was. Daarentegen voelde ik me bij de lange jongedame Vera best wel weer een erg kleine jongen! Deze geile jonge teef wachtte nog steeds op mijn antwoord. Ik kon haar uit gemeende eerlijkheid niet anders antwoorden, dat ik het ook niet wist, maar dat ik ons samen wel nog wat jong vond voor een serieus huwelijk. “Hoe kun je dat aan je ouders en je vriendinnen op school verklaren, dat je al seks hebt gehad en wil trouwen, en stel je voor, dat er zonder voorbehoedsmiddel ook iets van komt meisje en bovendien zijn we alle twee ook nog studerend !”

Nadenkend, moest ze me dan toch gelijk in geven, dat ze nog erg voorbarig was met haar vraag en dat we voorlopig eerst maar vrienden moesten zijn, maar ze vertelde me wel, dat ze van haar moeder al een paar maanden de beroemde pil moest slikken. Toch wist ik echt niet wat ik van deze groeiende relatie moest denken. Ik stond met mijn losgeknoopte en naar beneden geschoven lange spijker en onderbroek tot op mijn enkels naast de bank, waar Vera maximaal uitgestrekt met volledig gespreide benen op lag. Een drijfnatte kale poes blinkte me in de schemer van het maanlicht tegemoet en de daarboven groots gevormde haardos op de welgevormde behaarde venusheuvel maakte het schilderij helemaal compleet, waarbij het net leek of die hele locatie daar me vreselijk geil aankeek. Ik voelde, dat haar hand zich om mijn blote piemel begon te krommen. Eerst kneep ze er een beetje in en voelde ik gelijk kleine schokjes in mijn onderbuik ontstaan ten bewijze, dat het daar nu ook al heel zeker compleet in orde was, om de komende strijd aan te gaan. Vera probeerde nu ook krampachtig mijn voorhuid naar achteren te schuiven terwijl ze me nog steeds met haar ogen liefelijk aan bleef kijken. Ze trok me aan mijn pik wat dichter naar zich toe en ik merkte, dat ze mijn eikel in haar mond nam. Toen ik merkte, dat ze dat al kon, was ik op nu al helemaal totaal verkocht. Ik zou het er op dit moment van herschrijven heel wat voor over hebben om ook nu nog zo’n al in aanleg actieve geile vriendin te hebben. Ik zou voor tijden zoveel mogelijk seks kunnen hebben, als ik maar wilde met net zo’n supergeile griet als Vera! Toch was dit niet een houden van, zoals met mijn buurvrouw en dat zo’n relatie met Vera dus eigenlijk nog best onverantwoord was , daar dacht ik op dat moment niet eens meer zo aan.
“Ja Vera, ik ben je vriendje”, kreunde ik. Ik zag in het halfduister, dat Vera naar me lachte ondanks die penis van mij in haar mond. Ze zoog aan mijn eikel en draaide rondjes rond het gevoelige toompje met haar tong. Ik was best verbaasd over zoveel ervarenheid, die zij toen al tentoon spreidde. Ze stopte even en ging gelijk weer verder. Ze maakt nu langen halen en kneedde met haar andere hand nu ook mijn ballen. Ze haalde de penis uit haar mond en stopte mijn ballen een voor een in haar mond. Ik voelde ineens een intense warmte en kreunde het uit. Ze likte nog één keer mijn penis van helemaal onderaan tot het puntje van mijn eikel. Toen zei ze. “Zullen we dan nu maar gaan neuken, Dick?” Ze spreidde zo mogelijk haar benen nog wijder. Ze was nu echt kletsnat en ik kon in het bleke licht van een lantaarn zowaar een stroompje glinsterend vocht uit haar vagina zien lopen en tegelijk vulde nu ook een behoorlijk sterke lucht mijn neusvleugels. Ik treuzelde echter niet en ging op haar liggen waarbij Vera mijn penis naar haar kut geleidde. Ik bewoog met haar mee en voelde, dat mijn eikel haar schaamlippen aanraakte. Zachtjes duwde ik verder. Vera liet mijn penis los en legde haar handen op mijn billen. ‘Toe maar’ fluisterde ze, ‘stop hem er ast-je-blieft in één keer in’ Ik keek haar aan en merkte, dat die blik me helemaal gek maakte en ik duwde mijn penis in één keer tot aan mijn ballen in haar schede. “Aaaahhhh” klonk het en het leek me zo hard, dat iedereen, die niet al te ver weg was, het duidelijk zou kunnen horen. Hoe kon het, dat ik in deze jonge meid in één keer kon doorstoten? Ze moest al heel wat vaker geneukt hebben, dus het drong tot me door, dat deze jongedame beslist geen maagd meer was! Vera kreunde nog een beetje na en sloot haar ogen. Ik dacht er nu niet meer verder over na, want ik merkte, dat Vera’s kut op maat gemaakt was voor mijn behoorlijk stevig geschapen lid. Ik voelde al bij het binnenglijden, dat haar inwendige vlees zich als het ware aan de schacht van mijn pik vastzoog en toen ik Vera begon te neuken, leek het wel of mijn getrokken zwaard alle vezels van haar schede schampte vergezeld van hele diepe gevoelens en ik gaf haar dankbaar een liefdevolle kus, zover naar boven op haar lichaam als maar mogelijk was, dus tot even boven haar borsten. Ik was net van plan mijn penis er bijna helemaal uit te halen en wilde nogmaals diep in haar stoten, toen een zware vreemde stem ons heel onverwacht en ook heel abrupt weer bij onze positieven bracht.

“Zo jongelui, en dat doet dat allemaal zomaar hier op een gemeenteeigendom! Bovendien is het onzedelijk gedrag in het openbaar en ook tegen de wet!” Geschrokken wipte ik van Vera af en liet me van de bank op mijn voeten ploffen, terwijl ik bliksemsnel mijn overhemd naar onderen rolde en zowel mijn onderbroek en pantalon bijna tegelijk weer omhoog deed. Ook Vera kwam zo snel mogelijk van de bank en kleedde zich weer zo netjes aan als mogelijk was. Even later stonden we wat bedremmeld tegenover de eigenaar van de zware stem. Het bleek een agent te zijn, die bezig was met nog een laatste ronde. Het was wel het allerlaatste, waaraan we in onze erotische overmoed aan gedacht hadden. Gelukkig was de agent in een goed humeur en ik verbeeldde me zelfs, dat de goede man zelfs een glimlach op het gelaat had. We zullen dan ook wel een raar plaatje voor hem gevormd hebben, een primitief luid neukend paartje op een bankje in een Haarlems stadspark. De agent nam het gelukkig allemaal sportief op en vertelde, dat we niet de eersten waren en ook niet de laatsten die hij in het openbaar in zo’n toestand zou aantreffen. Hij vertelde, dat ie ook jong was geweest en eens een keer ongeveer hetzelfde had gepresteerd. We kregen daarom alleen een vermaning om van deze plek op te hoepelen en de tip een betere plaats te zoeken, waar zeker niemand zou komen en dus kregen we ook geen bekeuring. De agent verdween in de duisternis om ons aan ons lot over te laten. Vera kwam dicht bij me staan en we omarmden elkaar. Ze kreunde nog een beetje na en hijgde in mijn oren.
“Kom, we gaan hier maar vandaan”, zei ik. We liepen naar mijn brommer, we stapten op en reden weg. Ik was nu weer geheel bij mijn positieven en stopte een straat verderop. “Ik weet wel een andere plek om onze romance af te maken,” zei ik. Vera vond dat een uitstekend idee, maar dacht, dat het dan te laat zou worden en zo spraken we af, dat ik haar de volgende middag, dus zondag zou ophalen om zogenaamd met haar naar vrij-dansen te gaan, maar in wezen naar een andere plek om onze onderbroken neukpartij af te maken. Ik wist nog een primageschikte plaats op een plek in de duinen, waar ik al eens eerder stilletjes met Edith had liggen vrijen. Tot zover dit verhaal met de belofte, dat er een vervolg aan gaat komen.

Uit mijn seksdagboek dick123
Auteur : dick123 / Geschreven op : 10 mei 2018 - 14:50 / Hits : 5710 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Petra 47 deed het in overleg met haar man 52
Auteur : Ronald / Geschreven op : 06 juni 2006 - 14:29 / Hits : 20398 / Waardering : 2.12

Hoe Stefi haar vader verleidde.... of toch niet
Auteur : Yan / Geschreven op : 24 augustus 2008 - 04:41 / Hits : 17776 / Waardering : 1.32

Ik verleidde de vriend van mijn moeder
Auteur : Trian / Geschreven op : 20 maart 2017 - 10:03 / Hits : 18149 / Waardering : 4.59

Met haar moeder in de parenclub
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 13 januari 2016 - 13:19 / Hits : 23182 / Waardering : 4.55

ik, mijn zusje en haar vriendin 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 juli 2015 - 16:04 / Hits : 48317 / Waardering : 4.44

mijn vriendin en haar vriendin(5)
Auteur : Bas / Geschreven op : 12 mei 2016 - 14:02 / Hits : 14282 / Waardering : 4.33

Op vakantie met mijn vrouw en haar vriendin.
Auteur : Jean Paul / Geschreven op : 04 maart 2018 - 00:10 / Hits : 19871 / Waardering : 4.33

mijn vriendin en haar vriendin
Auteur : Bas / Geschreven op : 31 maart 2016 - 14:24 / Hits : 31738 / Waardering : 4.28

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 22 juni 2015 - 12:51 / Hits : 22811 / Waardering : 4.21

Ik, mijn zusje en haar vriendin 2
Auteur : Max55 / Geschreven op : 29 juli 2015 - 08:53 / Hits : 31925 / Waardering : 4.15

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
paal13
Ik heb genoten, kijk al uit naar het vervolg...
Geschreven op : 13 mei 2018 - 12:03

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb