Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Eerste keer mijn vrouw delen.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Eerste keer mijn vrouw delen.
Mijn vrouw en ik zijn ver in de veertig en waren twintig jaar getrouwd. Een paar jaar geleden begon ik te fantaseren over het zien van haar met een andere man. Ik weet niet precies waarom ik me zo voelde, maar ik weet wel dat ik een enorme adrenalinestoot voelde toen ik erover nadacht. Het orgasme wat ik erbij had was heftiger dan ooit.
Ik was zo gecharmeerd geworden van het idee dat ik het op een avond aandurfde om er met mijn vrouw over te praten. Mijn vrouw is een beetje conservatief, maar soms kan ze me wel eens verrassen. Ik bracht het idee naar voren om haar eens met een andere minnaar te delen, maar dat idee werd ten stelligste afgewezen terwijl ik in mijn hart weet hoe gek ze op pikken is.
Ik denk dat ik het haar niet kwalijk kon nemen, maar omdat ik wist hoe gek ze op een harde pik is was ik niet van plan om het met rust te laten. Ik bracht het nog een paar keer ter sprake, maar opnieuw leek niets haar te overtuigen om het te proberen. Daarom besloot ik op een dag om een berekend risico te nemen. Ik wist dat ik een andere aanpak nodig had.

Ik ging naar een advertentiesite waar iets mijn aandacht trok. De kop luidde: "Wil jij je vrouw eens plezieren? Ik wil haar gratis masseren." Normaal gesproken blader ik snel door een aantal van deze belachelijke advertentiekoppen heen, maar deze had mijn nieuwsgierigheid getrokken. Ik besloot verder te lezen en uit te zoeken wie de plaatser was.
Ik nam later die dag via email contact op met de persoon en vroeg hem om meer informatie. Hij antwoordde de volgende dag terug en zei dat hij Ton heette. Hij een jonge man van 26 jaar was die iets had met oudere getrouwde vrouwen en mijn vrouw leek te passen in wat hij zocht. Hij wilde weten of ik haar ooit eerder had gedeeld of dat ik haar wilde delen. Ik vertelde hem dat het de afgelopen jaren een fantasie van me was geweest, maar tot nu toe wou ze niet meegaan met het idee. Ik had eigenlijk elke hoop opgegeven dat het ooit zou gebeuren, dit was mijn laatste poging. Ton mailde terug dat hij bijna altijd succes had in het verleiden van vrouwen door middel van de massages. Hij was massagetherapeut en deed dit al drie jaar beroepsmatig. Hij gaf een paar voorbeelden waarbij hij vrouwen via massages van frigide tot een onverzadigbare seksuele nymfomane maakte. Het leek me grootspraak maar toch begon ik in hem te geloven en ik stelde hem een paar persoonlijke vragen over zichzelf. Ton zei dat hij single was. Hij zei dat hij graag bij oudere vrouwen was vanwege hun ervaring en ook wel seksuele remmingen. Hij hield van vrouwen die niet meer dan hun eigen partner als seksuele partner hadden gehad. Hij stuurde me een paar foto's van zichzelf gekleed en ongekleed. Ik was behoorlijk onder de indruk van wat ik daar op zag. Ton was een goed uitziende jongeman, maar beter nog was dat zijn lul veel groter en dikker was dan die van mijn. Ik vertelde hem hoe mijn vrouw denkt dat het een grote misvatting is over grote pikken. Hij verzekerde me dat ze ongelijk had en dit gaf Ton nog meer een stimulans om haar te proberen te verleiden. Ton antwoordde: "Nou, als ik mijn 23 centimeter pik in haar schuif zal ze ontdekken dat het geen misvatting is, maar pas op want waarschijnlijk wil ze daarna alleen nog door grote lullen geneukt worden." Ik hoopte dat hij gelijk had.

Hij leek te weten waar hij het over had en ik dacht dat ik op dat moment niets te verliezen had. Ik heb hem ook uitgelegd dat ze een harde noot zou worden om te kraken en dat het niet verwonderlijk was dat zijn plan zou mislukken. Ons twintigjarig jubileum was slechts een maand verwijderd en ik dacht dat dit de perfecte gelegenheid zou zijn om hem een kans te geven. Mijn vrouw had in het verleden al eens gepraat over hoe ze graag eens verwend zou worden met een ontspannende massage en dit leek me het ultieme moment.
Ton en ik hebben meteen alle details uitgewerkt en besloten het te gaan doen nadat ik mijn vrouw mee uit eten had genomen voor ons jubileum. Hij was heel opgewonden en kon niet wachten haar te ontmoeten. De gedachte om een vrouw te masseren die slechts door één man in haar leven was aangeraakt, had hem flink opgewonden. Ton dacht dat dit ook zijn kansen op succes zou vergroten. Ik heb hem meteen gezegd dat hij alles, maar dan ook echt alles zou mogen doen met haar zolang zij dat zelf toestond. In de praktijk wist ik dat het er op neer zou komen, als ze seks zou toestaan, dat er in ieder geval geen dirty en harde sm zou gaan gebeuren want daar moest ze niets van hebben.

Ik was zo opgewonden dat ik mezelf de volgende maand nauwelijks kon beheersen. Ik kon alleen maar denken aan de handen van Ton die over het hele lichaam van mijn vrouw gingen en die haar zouden gaan verleiden tot seks en haar ook zeker klaar zouden laten komen.
Ons twintigjarig jubileum kon wat mij betreft niet snel genoeg komen, maar met een beetje geduld was het eindelijk zover. Die avond nam ik mijn vrouw mee uit voor een romantisch diner. We dronken een fles wijn en ik kon zien dat ze zich heel los begon te voelen. Ik vertelde haar dat ik nog een verrassing voor haar had, maar wat het was kon ik haar pas vertellen als het zover was. Ze houdt van verrassingen en ze had geen idee wat ik had gepland.
Toen we een paar uur later thuiskwamen. Ze zei: "Okay, waar is mijn verrassing?"
Ik vertelde haar dat ik op deze speciale dag wat speciaals had gedaan voor haar en dat ze een massagetherapeut voor de avond kreeg.
"Werkelijk?" Ze antwoordde terug. "Wanneer komt hij?"
"Hij zou hier heel binnenkort moeten zijn," antwoordde ik terug.
Mijn vrouw was zo opgewonden en ze begon me te vertellen hoe een van de vrouwen van het kantoor een paar weken geleden een spa had bezocht en opschepte over hoe ze zich door hem had laten verwennen. Ze nam nog snel een glas wijn om rustiger te worden.

Een korte tijd later arriveerde Ton aan de deur. Hij was een buitengewoon aangename jonge man en mijn vrouw voelde zich meteen op zijn gemak bij hem. We praatten ongeveer tien minuten, dronken wat en daarna ging Ton zijn massagetafel opzette. Hij vertelde mijn vrouw dat hij voor de beste resultaten graag had dat ze alles of tot aan haar beha en slipje uit zou trekken. Ik vermoedde dat ze ging kiezen voor het laatste. Ze ging op weg naar onze slaapkamer om zich uit te kleden, terwijl Ton en ik een paar dingen bespraken. Ze kwam een paar minuten later tevoorschijn met een handdoek om haar lichaam gedrapeerd. Ze voelde zich een beetje nerveus, maar dat veranderde snel toen ze de handdoek opzij gooide en tot ons verrassing helemaal naakt op de massagetafel klom!

Ton hield van haar lichaam en hij goot een beetje olie op haar rug en begon het in te masseren. Hij bewoog zijn sterke handen en armen over haar rug en nek, terwijl mijn vrouw wat ontspannend gekreun liet horen. Korte tijd later eindigde hij met haar rug en nek. Zijn handen gingen nu voorzichtig naar beneden over haar mooie ronde kont. Hij streelde dan weer hard en dan weer voorzichtig over haar kont en haar onderrug. Het maakte me geil hoe hij haar billen kneedden en streelden.
Daarna gaf haar beide benen een zachte en sensuele massage. Hij bewerkte elk been erg goed, aan het kreunen van mijn vrouw t horen: "Oh, dat voelt zo goed!" Ik zag dat ze ongemerkt haar benen wat meer spreidden. Vooral de binnenkant van haar dijen kregen veel aandacht. Ik kon vanaf de plek waar ik zat net haar kutje niet zien maar ik vermoedde dat die drijfnat zou zijn.
Zijn handen gleden nu naar haar voeten en begon ze te masseren. De voet is een van de meest gevoelige plekken op het lichaam van de mens en de voeten van mijn vrouw zijn uiterst gevoelig. Ze genoot er enorm van en ze slaakte onderweg een aantal zachte zuchten.

Het was na ongeveer dertig minuten massage geweest toen hij zijn handen terug naar haar onderrug bracht en begon met haar kontje nogmaals te masseren. Hij werd nu wat brutaler en ik zag zijn vingertoppen steeds weer vanaf haar onderrug door haar bilnaad gaan. Aan de reacties van mijn vrouw zag ik de momenten waarop hij haar overgevoelige aars raakte. Ze is erg anaal gevoelig in de goede zin van het woord. Ze lag daar elke seconde van te genieten en deed geen enkele poging om hem te stoppen.

Ik pakte mijn stoel op en ging op een wat beter plekje zitten om wat meer zicht te hebben tussen haar gespreide benen. Haar blote billen met die vreemde mannenhanden er op en er tussen hadden mijn pik hard als een steen gemaakt. Alles zat strak in mijn broek en ik besloot me uit te kleden. Heerlijk voelde dat, Nu kon ik terwijl ik naar de massage keek lekker met me zelf spelen.
Zijn handen bleven maar door gaan over haar achterste en de binnenkant van haar dijen. Hij stak zelfs zijn hand zover tussen haar dijen dat hij haar opgewonden kutje schampte. Ze voelde zich extreem ontspannen en toch ook weer gespannen maar dan op het seksuele. Haar lichaam kromp ineen, telkens als zijn hand dicht bij haar gezwollen kale kutje kwam.

Ik was vreselijk opgewonden en dat werd niet minder toen ik hem hoorde vragen: "Ik wil dat je je omdraait." Mijn vrouw draaide zich om en lag nu op haar rug met haar benen stevig tegen elkaar. Ton druppelde opnieuw een beetje olie op haar lichaam. Zijn magische handen begonnen over de voorkant van haar lichaam te werken. Vanaf haar schouders was hij al snel bij haar grote tieten. Zijn handen begonnen nu elk van hen te omvatten om ze minutenlang te kneden en masseren. Ik genoot er van. Het was geweldig om te zien hoe mijn vrouw alles met haar liet gebeuren. Haar tepels waren door wat hij deed hard als knikkers en ik wist wat dat betekende, ze genoot er van. Met haar ogen dicht lag ze te genieten van alles wat hij deed met haar lichaam.
Toen hij de massage van haar tieten genoeg vond stopte Ton ineens en begon zijn shirt uit te trekken. Meteen volgde de rest van zijn kleding. Zijn enorme lul stond als een paal omhoog bijna strak tegen zijn buik. “Je vindt het toch niet erg hé, dat ik ook wat heb uit gedaan?” Vroeg hij haar. Ze had het niet opgemerkt en kwam door wat hij vroeg met haar hoofd wat omhoog om te kijken. “Oh, mijn god, wat een…”Hoorde ik haar zeggen toen ze het enorme gevaarte van hem zag.
Zonder op zijn vraag in te gaan liet ze haar hoofd weer zakken en kon Ton weer verder gaan. Hij goot wat olie op haar buik en begon die te masseren. Aan de bewegingen van zijn handen en armen zag ik dat hij echt ervaren was en een goede opleiding moest hebben gehad. Hij deed het echt heel professioneel. Hij keek even naar mij, zag me met mijn pik spelen en gaf me een knipoog.
Een paar minuten later liet Ton zijn hand zakken tot op de kale venusheuvel van mijn vrouw. Langzaam werkte hij met zijn vingers tot aan haar schaamlippen. Met een van zijn vingers begon hij af en toe even de gezwollen klit van mijn vrouw aan te raken. Dat gaf als reactie dat ze haar stevig gesloten benen wat spreidde dat haar lichaam begon te kronkelen. Ik zag hoe heel haar onderlichaam begon te schokken op de tafel.
Omdat ze met haar armen naast haar lichaam lag en Ton aan de zijkant van de massagetafel stond raakte zijn naakte onderlichaam haar arm en hand soms. Zijn paal stond recht overeind, anders had ze die al tegen haar hand gevoeld. Nu waren het zijn ballen en dijen die haar steeds even aantikte. Het werd een groot erotisch spel voor me met steeds weer de vraag gaat ze zijn ballen pakken of niet.
Ton pakte haar benen vast en probeerde die verder uit elkaar te duwen. Als een gewillig sletje werkte ze mee en spreidde, voor zover als de massagetafel het toeliet, ze haar mooie benen voor hem. Hij bleef nog even doorgaan met het masseren van de binnenkant van haar dijen en toen zag ik hoe hij een van zijn vingers diep in het kutje van mijn vrouw liet glijden. Dat was het moment waarop ik wist dat ze toe zou staan om haar te neuken. Ze reageerde zo geweldig goed op zijn vinger waardoor al haar grenzen verlegd of verdwenen leken.

Mijn schatje lag heel relaxt met haar ogen gedeeltelijk dicht en in trance, terwijl Ton haar vingerde en met zijn andere hand haar tepels een voor een bewerkte.
Al snel zag ik hem voorover bukken en door zijn knieën gaan. Hij was onderweg om haar kutje te gaan likken. De massage die hij gaf was erg compleet, moet ik zeggen. Ik kon precies zien hoe zijn tong tussen haar schaamlippen door gaan en steeds even haar klit aantikken. Dat deed hij meer dan goed en ook heel lang. Het bezorgde haar al snel een geweldig orgasme. Het is eigenlijk niet te geloven dat die kleine tikjes van een tong tegen een klitje vrouwen helemaal gek maken en gigantisch snel een orgasme geven. Ze lag te genieten van Ton. Met beide handen op zijn hoofd probeerde ze te voor komen dat hij er mee zou gaan stoppen. Ik keek alleen maar naar de passie op haar gezicht. Ik had haar nog nooit zo zien genieten. Natuurlijk genoot ze bij mij ook maar nu zorgde niet alleen het likken voor een orgasme maar ook het onbekende, het onverwachte en de spanning. Dat bij elkaar maakt de seks veel heftiger. Met je eigen partner weet je toch vaak al wat er gaat gebeuren. Daarom is wifesharing en cuckold zo mooi. Wat mij betreft gaan we er zeker mee door en zo te zien is mijn vrouw daar ook wel voor in.

Hij stopte pas met het likken toen haar orgasme wat minderde. Ik had verwacht dat ik nu te zien zou krijgen waarom het allemaal opgezet was, het neuken van mijn lieve vrouwtje maar Ton had andere plannen. Hij liep naar het hoofdeind van de massagetafel, lag een kussenrol onder haar nek en vroeg om haar mond te openen. Ik zag hoe hij zijn grote pik tegen de lippen van mijn vrouw duwde en hem langzaam steeds dieper in haar warme mond liet glijden. Door het kussen onder haar nek kwam haar hoofd wat achterover te hangen waardoor een harde pik heel diep tot in de keel kan. Ton leek me daardoor ook van plan om zijn hele paal in haar mond te laten glijden. Ze is echt gek op pijpen, ze kan het de hele dag door doen bij me. Maar nu kreeg ze voor het eerst een echt grote lul haar mond ingeschoven. Ik stond op en ging er even bij staan om er maar niets van te missen. Ze had inmiddels de eikel in haar mond maar met de dikte en lengte van de schacht had ze toch wel veel moeite om die op te nemen. Pas nadat Ton haar vroeg om haar hoofd nog meer achterover te laten hangen lukte het haar om hem zo goed als helemaal in haar keel te laten verdwijnen. Het was geweldig om naar te kijken en dat werd nog beter toen Ton zacht tot in haar keel begon te neuken met zijn enorme paal. Ik stond er bij te rukken en moest oppassen dat ik nog niet klaar kwam. Dat bewaarde ik voor het moment suprême.

Ze bleef op zijn jonge pik zuigen. Het was zo gaaf om die paal steeds maar weer in en uit haar mond te zien schuiven! Ik genoot zeker net zoveel als dat zij deden. Ze zoog nog een paar minuten door op zijn pik en toen besloot Ton dat het tijd was om ervoor te gaan. Mijn vrouw was er klaar voor, vond hij. Hij klom tussen haar benen op de tafel en kwam bovenop haar. Hij dwong de benen van mijn vrouw nog wat meer uit elkaar en richtte zijn lul in de richting van haar opgewonden kutje. Het was nu het moment van de waarheid. Ik begon me af te vragen of ze hiermee echt door zou gaan en hem haar echt zou gaan laten neuken. Het was nog maar een paar seconden verwijderd van het antwoord op deze vraag. Ik liep om de massagetafel heen en knielde achter hun benen waar ik tussendoor een pracht zicht had op de paal die voor mijn vrouw haar wachtende kut was. Ton wreef met de grote paarse eikel zachtjes tegen het gezwollen kutje van mijn vrouw alsof hij haar zo om toestemming vroeg. Ton was heel dicht bij het slagen van mijn plan om haar eens met een ander te zien neuken. Het leek echt te gaan gebeuren.
Hij plaagde haar nog even met zijn dikke eikel tot haar lichaam begon te kronkelen onder hem. Ze verloor de controle over zichzelf en begon met gretige handen de pik te zoeken die ze zo graag in haar kut wilde voelen. Hij begreep uit haar toenadering dat ze zelf ook zijn grote pik in haar wilde hebben. Hij draaide zich naar me toe en gaf me een knipoog en plaatste op het gevoel zijn eikel voor haar drijfnatte kutopening. Na een paar tellen begon ze te kreunen als teken dat zijn pik tussen de opgezwollen lippen door drong. Hij duwde een paar centimeter van zijn pik in haar en hield hem, alsof het om haar ontmaagding ging een paar seconden stil in haar. Mijn vrouw deed geen enkele poging om hem te stoppen en hij begon zijn grote lul langzaam nog dieper bij haar naar binnen te dringen. Centimeter na centimeter zag ik in haar verdwijnen. Haar gekreun begon de hele kamer te vullen. Mijn lul was de enige die ze tot nu toe had gehad, ze had zelfs nog nooit een ander in haar handen gehad en dan nu dit... Dit was een heel nieuwe ervaring voor haar en het kostte tijd voor het kutje van mijn vrouw om zich aan te passen aan de enorme omvang van zijn pik.
"Oh god! Oh god!" ze schreeuwde het uit. Als ik keek naar wat ze naar binnen geschoven kreeg begreep ik haar gekerm wel.
Hij begon langzaam zijn pik in en uit haar te laten glijden terwijl ik toe keek. Haar gekreun begon al snel om te slaan van pijn naar genot. Ik zag aan haar gezicht dat er weer een groot orgasme in haar op kwam. Ze kermde en huilde van genot om wat Ton met haar deed.
Met haar lichaam in hetzelfde ritme als de stoten van Ton in haar kwam ze in een zeer intens orgasme. Het geluid van haar geschreeuw en gehuil en de beelden op mijn netvlies hadden mijn pik op de rand van uitbarsting gebracht. Met moeite kon ik het nog een keer tegen gaan. Ik voelde dat het nog geiler zou gaan worden en wilde daar op wachten.
Ton liet zijn lul stil in haar zitten tot het orgasme helemaal weggeëbd was bij mijn schatje, trok toen zijn harde pik uit haar opgezwollen kut terug en klom van haar af. Hij hielp haar van de tafel af en vroeg haar om zich om te draaien aan het voeteneind van de massagetafel. Ik wist wat hij zou gaan doen maar twijfelde of zij dat ook zou willen. Ze pakte zich met beide handen stevig vast aan de zijkant van de tafel en boog haar achterste naar hem toe. Ton knielde achter haar en spreidde haar billen zo ver als dat ging. Ik zag hoe hij met zijn uitgestoken tong naar voren leunde en haar heerlijke kontgaatje begon te likken. Ik had al verteld hoe gevoelig haar aars is en wist wat een groot plezier je haar daar mee doet. Ik zag hem na een tijdje de massageolie pakken en er wat van in haar bilnaad gieten. Met zijn vingers begon hij haar er sterretje mee te bewerken. Het duurde niet lang voordat ik een vinger tot aan het laatste kootje er in zag glijden.
De ene vinger werd er al snel twee en zelfs 3 gingen er moeiteloos in. Ik neukte haar elke week wel een paar keer anaal en vandaar dat zijn vingers er moeiteloos in gingen. Maar zou dat met die enorme paal van Ton ook zo gaan betwijfelde ik. Ze genoot van het vingeren van haar strakke holletje maar ik hoorde haar toch vragen om meer. “Neuk mijn kontje, Ton… Ik wil hem daar ook in me voelen… Alsjeblieft…”
Ton goot wat massageolie op zijn harde pik, greep elk van de heupen van mijn vrouw vast. Richtte zijn pik op haar strakke gaatje en duwde hem door de sluitspier. Ze slaakte een holle kreet op het moment dat hij in haar gleed. Heel even hield hij even stil om haar aan de paal in haar kont te laten wennen. Daarna begon hij haar hard van achteren te neuken en voelde mijn vrouwtje hoe het was om anaal geneukt te worden door een echt grote lul. Ze kermde en riep hard: "Oh god! Oh god. Hij is te groottt…!" Ondanks dat wat ze zei zag ik dat ze er van genoot. Terwijl ik alle centimeters van Ton zijn geweldige pik steeds weer diep in haar zag verdwijnen begon ik me weer af te trekken.
Ze hield van elke stoot die hij haar gaf en Ton neukte haar nog een hele tijd echt hard. Ik genoot er van. Het was geweldig om te zien hoe de paal haar aars tot het uiterste oprekte en er steeds weer helemaal in gleed. Ik vond het jammer dat ik mijn fotocamera niet paraat had want het waren erg geile foto’s geworden waar ik me nog vaak op had kunnen trekken.

Ineens vond hij dat ze genoeg gehad had. Hij verhuisde mijn vrouw naar de bank. Ging er zitten en liet haar bovenop zijn grote pik klimmen. Hij pakte haar grote tieten vast en verborg zijn gezicht er tussen. Ze begon zichzelf op de schacht van zijn pik te drukken. Hij zoog en likte haar harde tepels terwijl ze voelde hoe zijn grote pik steeds dieper in haar kut gleed en hoe haar klit over zijn getrimde schaamhaar gleed. Dit stimuleerde haar klitje zo dat ze korte tijd later al begon te gillen. Ze zat hard bovenop zijn pik en stond op de rand van alweer een ander krachtig orgasme. Enkele seconden later schreeuwde ze het uit als nooit tevoren. Ze had zichzelf op alle 23 kloppende centimeters van Ton zijn pik gespiesd en begon er extreem hard overheen klaar te komen.

Na een tijdje tilde hij mijn vrouw van zijn pik af en vroeg haar op de bank gaan zitten. Hij trok haar opgewonden onderlichaam een stukje naar voren en hij knielde voor de bank neer. Hij stopte weer zijn pik in haar en begon haar weer heel hard haat kut te neuken. Ze begon te gillen toen ze voelde dat zijn pik diep in haar stootte. Hij neukte haar terwijl mijn vrouw de kamer vulde met: "Fuck me! Fuck me! Harder…"
Hij trok na een tijdje haar verwend te hebben zijn bonzende pik uit het hete poesje van mijn vrouw. Ging voor haar staan en richtte zijn grote pik op haar naakte lichaam. Hij begon hard aan zijn grote pik te rukken en enkele seconden later begon die uit te barsten. Hij schoot verschillende stromen geil over het mooie lichaam van mijn vrouw en bedekte het met zijn nectar. Er leek geen einde aan te komen wat er uit de vette eikel spoot. Overal zag ik het neer komen.
Toen hij klaar was en het sperma van beide borsten zag druipen was het mijn beurt. Ik spoot ook zoveel mogelijk op haar lichaam maar kon niet verhinderen dat ze ook het nodige op haar lieve gezicht kreeg. Met beiden handen vermengden ze het sperma van ons wat op haar borsten terecht was gekomen en likte het van haar handen.
Ton stond met zijn nog steeds stijf zijnde pik voor haar en vroeg haar toen: "Denk je nog steeds hetzelfde over een kleine en een grote lul?" Mijn vrouw antwoordde hem: "Oh nee, een grote is veel beter om door geneukt te worden!"

Ik hoop snel weer zo iemand als Ton te vinden voor mijn schatje!
Auteur : Ariane / Geschreven op : 10 maart 2019 - 16:13 / Hits : 11692 / Waardering : 4.09
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

MIjn eerste keer met papa
Auteur : shari / Geschreven op : 13 oktober 2008 - 17:39 / Hits : 244843 / Waardering : 4.02

De eerste keer van mijn neefje
Auteur : Maxine892 / Geschreven op : 09 oktober 2014 - 00:13 / Hits : 45312 / Waardering : 3.72

Mijn eerste keer pijpen...
Auteur : Patrick1973 / Geschreven op : 20 december 2015 - 14:10 / Hits : 11062 / Waardering : 3.72

mijn eerste keer met papa(4)
Auteur : shari / Geschreven op : 11 november 2008 - 19:04 / Hits : 57108 / Waardering : 3.66

Mijn eerste keer met papa (slot)
Auteur : Shari / Geschreven op : 17 november 2008 - 17:05 / Hits : 78219 / Waardering : 3.66

mijn eerste keer met papa (3)
Auteur : shari / Geschreven op : 04 november 2008 - 17:49 / Hits : 63934 / Waardering : 3.65

Mijn eerste keer met een ander
Auteur : Indefinitely / Geschreven op : 19 november 2014 - 14:36 / Hits : 30730 / Waardering : 3.57

Cynthia: Mijn eerste keer (en mijn tweede)
Auteur : Lucifer Morningstar / Geschreven op : 23 oktober 2014 - 20:48 / Hits : 18773 / Waardering : 3.30

Mijn eerste keer met Angela
Auteur : Amber / Geschreven op : 20 december 2010 - 09:00 / Hits : 17695 / Waardering : 3.06

eerste keer met een rijpe vrouw (rollenspel)
Auteur : Lommel / Geschreven op : 29 april 2015 - 23:57 / Hits : 13449 / Waardering : 2.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb