Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vakantie Curacao 5
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vakantie Curacao 5
Had laatste paar dagen meer dan eens met Lisa heerlijke manier op loop afstand van het super heerlijke witte stand genoten en kan jullie vertellen de mooie ronde vromen kregen al lekker mooie bruine kleurtje .

Lisa was totaal om geklets door de Meiden waar ze werkt op dit stukje NL in de tropen en had nog nooit eerder haar prachtige mooie Volle C borsten lekker puur natuur laten zien en mooie egaal bruin laten worden en had deze dag iets speciaal voor haar weten te regelen via de receptie van het resort

Wilde haar eens fijne en relax momentje voor zich zelf geven had zich met de Vlieg dames verklets en keek mijn ogen uit wat voor heerlijke paar prachtige mooie volle ronden peren zij had ik vergelijk tot de andere dames die maar twee daagjes tussen de vluchten vrij kregen voordat ze weer naar de koude NL moesten .

had deze ochtend speciaal een paar lekkere kleine flesjes likeur voor haar gekocht beneden bij de AH supermarkt en voor de zekerheid nog een kleine pakje witte string mee genomen die kon ik niet laten liggen omdat ik haar andere slips heden ochtend met nog paar dinge van mij bij de Frontdesk had gebracht voor ze weer lekker fris en schoon op de kamer terug te krijgen heden avond .

Lisa was nog op de kamer en had haar beloofd dat ik binnen paar tellen terug zou zijn en had er niet bij verteld van mijn stoute plannetje haar deze ochtend een super de luxe relaxed ochtend te boeken bij het strand waar de ijs shop met soft ice en alle maal lekkere waffels kocht voor haar kan het prima hebben en welke dame is er nou niet gek op lekkere warme suiker wafel met echt NL slagroom.

deed direct de eigenaar vragen welke tijdstip de massage studie open ging en kreeg direct een tik op mijn schouder van de vrouwtje die net kwam aan lopen zij was een puur 100 NL dame van de massage & relax strand tentje met twee prachtige mooie bedjes .

boekte direct na het prijs lijst te hebben gezien het meest luxe body en massage verwen meiden ding waarbij ook haar hals body en gezicht een heerlijke pakket ALL INCL .

Niet dat ze niet mooie en super lekker meid was in tegen deel juist wilde gewoon dat haar body en huis heerlijke manier klaar was voor de hele week die we samen ging hebben hier .

Lisa was door de laatste paar dagen flinke manier rond haar mooie boezem flink bruin geworden en wilde het zekere voor alles nemen dat er geen pijnlijke dingen daar mee zoude plaats vinden weet donders goed dat het zeer gevoelig is voor mij meissie en zou en moest maar eens lekkere flinke manier verwend worden ook daar natuurlijk ben zo onwijs blij met haar en vond het zonde dat ik daar niet mee kon spelen op de kamer en ik was de persoon die ze alleen mocht insmeren en deed dat maar wat graag dat is natuurlijk een feestje om de prachtige mooie dingen te kunnen voelen en mogen insmeren als vriend ,

Kan jullie zeggen dat ik het met alle soorten van genoegen deed en direct mijn pik flink voelde groeien dat is natuurlijk niet zo gek toch als je mooie vrouwelijke vlees kan voelen en lekkere spenen kan hard maken .

Waar bleef je nu zolang lieverd was beetje bang dat je meisjes niet meer zou zien vertrekken , Nee tuurlijk ben ik daar op tijd voor terug maar wilde graag even de was afgeven bij de Frontdesk .

MMMM je denkt ook direct verder he OOOOO zo lekker lieverd ben je toch maar heb nu alleen mooi geen schone slip meer hier .

Dus wel Hey heb rolletje bij AH voor je mee genomen en paar van de lekkere kleine felsjes likeur waar je zo gek van ben toch pak haar lekkere billen even beet en zeg haar die maar alleen een short je aan en deze mini kleine witte REET vetter .

WOW dit is echt wel een super kleine he boef ,niet goed dan vraag ik haar kijk haar aan en zie dat hij perfect tussen haar super lekkere kleien billen zit .

Beeldschoon staat hij je SCHAT Lisa trek haar mooie roze shortje aan en gaan lekkere ontbijtje doen op het strand bij ZEST hier beneden Hoeft echt geen topje aan te doen hey MOP zeg ik haar wat ze nog niet weet dat er een speciaal envelopje met het haar broodjes mee komen en heerlijke verse Jus daar is ze namelijk gek op deze vroege ochtend is er nog maar weinig leven op het strand en zit maar twee koppels te eten deze ochtend is de eerste keer dat ik hier met haar van deze prachtige locatie gebruik maak .

MMMMM wat een PRACHTIGE MOOIE EET GELEGENHEID IS DIT IS DIT ZEGT LISA.

Kelner met de broodje en glas met sap voor haar aan lopen en zie hem kijken naar de mooie bruine tepels die door haar drinken van het ijskoude water volle vaart naar buiten komen zetten .

Lisa kleurt er van en vraagt heb wel meer toch van deze dingen gezien toch met een ondeugend koppie kijkt hij haar aan , MMMM deze kaart is voor jou leuke dame zegt de ober .

Ik kan me niet meer inhouden en kijk maar even wat er inzit ,JIJ weet hier meer van stouterd .

Lisa flirt flink met de leuke ober en loopt naar hem toe en vraagt hem recht op de man af van wie dit afkomt , Van je man zegt hij .

Lisa zegt niks maar kijk naar mij en zie je wel weet precies waarom te zo laat terug was .

Ja leuk of niet soms ,Kan ik nooit iets zeggen met de meiden jij voegt direct weer dat mooi koppie van je en boekt een heerlijke verwen ochtend voor mij daarom mocht ik geen BH aan van jou .

Precies schat maar eet nu maar even door anders ben je nog te laat zo , HOI
dat is leuke verrassing terwijl haar collega M komt binnen lopen .

Lisa zegt ben strak weer terug hoor let je een beetje op hem dat hij niet met een ander meid aan de rol gaat ,MMMMM kan niks beloven horen .

M kijkt Bart aan zegt ben hellemaal voor jou alleen zo hoor , Lisa zegt mij zegge heb je doe hem maar eens fijne en lekker manier verwennen dat heeft hij eens verdient .

Hoe dit verder gaat lees je in het vervolg verhaal
Auteur : Bart / Geschreven op : 16 maart 2019 - 01:56 / Hits : 1283 / Waardering : 0.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Heerlijke vakantie Curacao
Auteur : Bart 2000 / Geschreven op : 05 maart 2019 - 14:33 / Hits : 7046 / Waardering : 0.57

Curacao vakantie 6
Auteur : Bart / Geschreven op : 17 maart 2019 - 19:33 / Hits : 907 / Waardering : 0.50

Heerlijke Vakantie Curacao 2
Auteur : Bart / Geschreven op : 07 maart 2019 - 20:38 / Hits : 5823 / Waardering : 0.37

Heerlijke Vakantie Curacao 3
Auteur : Bart / Geschreven op : 08 maart 2019 - 14:18 / Hits : 2183 / Waardering : 0.16

Vakantie Curacao 4
Auteur : Bart / Geschreven op : 11 maart 2019 - 21:23 / Hits : 2346 / Waardering : 0.00

vakantie Curacao 7
Auteur : Bart / Geschreven op : 18 maart 2019 - 23:10 / Hits : 421 / Waardering : 0.00

Met zus op een cruise vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 21 september 2018 - 15:43 / Hits : 32710 / Waardering : 4.81

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 32714 / Waardering : 4.77

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 42147 / Waardering : 4.72

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 32169 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb