Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

vakantie Curacao 7
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
vakantie Curacao 7
Ik had werkelijk mijn stoutste droom doen uit komen en heb dit nooit eerder gedaan voelt voor mij als vreemd gaan met het prachtige collega M van mijn Moppie LISA.

Waren lekker samen gaan liggen op de heerlijke royale witte strand bedden hier op het mooie witte strand van het resort en had een bijzonder mooie uitzicht naast me liggen M was lekker op het bedje naast mij gaan liggen en heb haar heerlijke volle ronde bolletjes kan wel gewoon zeggen haar flinke meloenen mogen in smeren met de heerlijke olie van hier .

Als een geile visje lag M hier met haar prachtige mini vlinder string aan perfect manier te genieten en kreeg de lekkere koud POLAR biertje van mijn meissie Lisa op mijn body gezet had dit niet zien aan komen lag lekker met mijn oogjes gesloten te genieten van deze heerlijke warme paradijs hier .

MMMM was een groot feestje hoor en moet je zo maar eens even voelen heerlijk zacht perzik huidje in nu heb en krijg een flinke kleur van haar woorden

B kijkt Lisa aan en die twee meiden zijn zulke dikke vriendinnen dat een blik genoeg is om te weten wat er met B gebeurt is tussen ons , En is het lekker geweest Bart .

Ja was een stoute actie van mij voor jou wilde ook wel eens jou je stoutste droom laten uit komen of wilde je zeggen dat je het niet kan op B.

Nou dat is nog zacht gezegd geeft B aan heb de lekkerste dikke paal daar gehad die ik nooit eerder daar naar binnen heb voelen komen weet je wel hoe strak dat ding er in ging en moest echt wel even slikken dat hij bijna het gevoel had dat ik volledig volle vaart uit elkaar getrokken werd door de stieren dikke PIK van hem .

Lisa geeft aan heb het toch nog gezegd dat hij flinke groot paal heeft tussen zijn benen en dat als hij klaar komt heel veel sapjes laat naar buiten komen
hij heeft weinig seks contact gehad de laatste paar jaar en is dus flinke volle zak met de lekkerste dikke kwark ever .

Bart zegt nou is het wel weer even genoeg he meiden gaan we zo samen met jullie eens een fijne PRIVE tochtje maken richting het heerlijke super private transfer geboekt voor jullie twee dolfijnen kijken op zee .

Nee zeggen de meiden had dit ook nog niet verteld tegen mijn Moppie Lisa & B was totaal zo over dondert door mij leuke en fijne verassing dat haar broekje door Lisa werd los gerukt kom Mooie B was tijd om eens een keer lekker spier naakt samen te gaan zwemmen hier op dit totaal rustige en verlaten stukje strand .

MMMM wat een plaatje zijn jullie meiden mogen we zo ook wel met mij mee hoor B haar ronde dingen waren echt prachtige mooie stevige volle peren met en paar oer harde knopjes er op van dit heerlijke stukje strand waar we hellemaal alleen lagen te genieten van zon zee strand en twee pracht meiden die mij droom echt doen uit komen poedel naakt paar heerlijke kleine vrouwen billen die heel lekker rond lopen voor mijn oogjes .

B zegt jij dan ook zonder zwembroek he Bart ander is het geen eerlijke wedstrijdje Lisa pakt de ene kant en B de ander kant en binnen twee tellen is mijn boxer op het bedje gegooid en heb flinke stijve van hun twee prachtige mooie kalle en strakke natte poesjes .

Lisa grijpt haar kans en heeft B verteld wat ze moet doen om nog eens in het heerlijke warme water eens dat enorme ding te kunnen naar binnen te krijgen
Dit is je kans dan nu en B pakt Bart zijn piemel en gaat in het ondiepe stukje strand volle vaart op zijn knal harde dikke paal zitten en nu ben ik de baas zegt Bianca .

OOOOO Lisa helpt Bianca en heb geen weer woord met deze twee heerlijke meiden die stoute LISA duwt als maar de paar zacht dingen volle vaart op mijn body en zegt kom Bart laat het maar nu eens echt gaan komen voor BIANCA
die moet nu ook maar eens weten hoe het voelt als jou warme dikke sperma naar binnen gaat komen bij haar , Bianca heeft zijn ballen beet en Lisa is zo ondeugende griet dat ik dit niet langer kan verdragen en met twee volle diepe stoot gaat mijn zaad naar boven lopen en geef aan wacht jullie maar af .

OOOOO MMMMMMM AAAAAAA wow wat is dit onwijs lekker warme dikke volle sperma die je naar binnen spuit bij me Bianca kleurt er van en kan me met moeite in houden niet direct haar volle tepels te grijpen .

MMM je loopt wel met flinke plakkende dikke witte sperma lagen tussen je benen uit Bianca zeg ik haar Lisa kijkt en naar en grijpt met haar vingers de witte massa aan Bianca haar jonge lippen en proef het nu maar eens is echt heerlijk volle smaak B.

BART voelt zich de koning hier op het strand met twee van ons als meiden terwijl Bianca haar oogjes stralen .

Lisa weet een ding wel laat mij maar eens een paar dagen met rust lieverd ben even moe van al die dagen neuken & seks met mij lieverd gun jou gewoon ok eens jou en zijn pleziertje Bianca kan je mooie de verschillen zien in vrouwen borsten en hij is nu eenmaal hellemaal gek op prachtige mooie vrouwen tieten en weet nu eenmaal dat jij wel erg mooie en meer dan goed vormen heb daar van boven ben precies je moeder die dingen doen nog maar weinig zakken voor haar leeftijd .

Bianca . kleren meid ben je toch Lisa en kan niet ontkennen dat ze niet perfect en mooie volle maatje is .

Gaan lekker naar het mooie super mooie witte speedbootje dat ik heb weten te regelen heden ochtend toen Bianca even lekker onder zeil was heden ochtend vroeg toen wij de eerste waren die hier waren.

Hoe dit allemaal verder gaat lezen jullie
Auteur : Bart / Geschreven op : 18 maart 2019 - 23:10 / Hits : 1017 / Waardering : 0.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Vakantie Curacao 5
Auteur : Bart / Geschreven op : 16 maart 2019 - 01:56 / Hits : 1576 / Waardering : 0.66

Heerlijke vakantie Curacao
Auteur : Bart 2000 / Geschreven op : 05 maart 2019 - 14:33 / Hits : 7216 / Waardering : 0.57

Curacao vakantie 6
Auteur : Bart / Geschreven op : 17 maart 2019 - 19:33 / Hits : 1312 / Waardering : 0.50

Heerlijke Vakantie Curacao 2
Auteur : Bart / Geschreven op : 07 maart 2019 - 20:38 / Hits : 5989 / Waardering : 0.37

Heerlijke Vakantie Curacao 3
Auteur : Bart / Geschreven op : 08 maart 2019 - 14:18 / Hits : 2249 / Waardering : 0.16

Vakantie Curacao 4
Auteur : Bart / Geschreven op : 11 maart 2019 - 21:23 / Hits : 2447 / Waardering : 0.00

Met zus op een cruise vakantie
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 21 september 2018 - 15:43 / Hits : 32951 / Waardering : 4.81

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 32795 / Waardering : 4.77

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 42301 / Waardering : 4.72

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 32288 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Noboddy
Vreselijk. Opeen stapeling van woorden.
Geschreven op : 20 maart 2019 - 15:01

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb