Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hete zondagmorgen.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hete zondagmorgen.
Ik ben Jan een stoere ouwe kerel van 65 woon nu vijf jaar zonder mijn vrouw die overleden is heb het financieel erg goed omdat het huis al afbetaald was en de verzekering uitkeerde.
Sinds drie jaar woont mijn oogappel bij mij in, mijn kleinzoon Albert 24 jaar studeert medicijnen en woont omdat het lekker dicht bij is bij mij, ook is zijn vriendin Esther veel bij ons blijft vaak slapen en hebben dan onwijs veel seks en ook heel luidruchtig af en toe.
Esther is een lief aardig meisje 21 jaar werkt ook in het ziekenhuis heeft een leuk rond gezichtje lang zwart haar en prachtige donkere ogen wat past bij haar getinte huidskleur.
Is iets kleiner dan dat ik ben schat haar 175 mooie lange benen die ze regelmatig laat zien onder haar korte rokjes en af en toe droom ik er wel eens bij weg.
Waar ik ook af en toe van droom zijn haar machtige borsten denk dat die wel een D cup hebben maar veel bhís draagt ze niet onder kleding.
Op een zondagmorgen het is best warm buiten zit ik binnen bij de airco tv te kijken naar motorsport Albert zit aan de eettafel achter zijn laptop met een collega te kletsen omdat ze haast te laat zijn met het afronden van een werkstuk.
Esther komt binnen gewandeld kust ons beide een goede morgen en zie gelijk het lange hemd wat ze aanheeft wat een jurk voor moet stellen denk ik.
Haalt wat brood smeert het hoor haar tegen Albert zeggen dat ze wat leuks wil gaan doen maar die snauwt haar een beetje af dat hij geen tijd voor haar heeft.
Zullen we zo nog even hoor ik haar zeggen heb best wel zin, Albert geeft aan dat ze maar met zichzelf moet gaan spelen kan je anders ook wel, in gedachten zie ik haar vingers al tussen haar benen in haar soppende kut.
Kan die tv zachter vraagt Albert een beetje geÔrriteerd, ik ga naast hem staan geef aan dat hij naar zijn kamer zou kunnen gaan of zet de koptelefoon op je bent bij mij te gast ik niet bij jou, boos loopt hij weg komt terug met een koptelefoon en begint weer te praten.
Opgelost zegt Esther hapt haar broodje weg en ik zie haar prachtige borsten heerlijk in het jurkje verborgen en voel mijn pik al een beetje kloppen.
Ik neem koffie vraag of zij ook wil maar bedankt ervoor, ik ga weer op de bank hangen kijk de opwarmtraining van de moto Gp en dan komt ze naast me zitten.
Gezellig zegt ze de kleinzoon van je wat een humor en wat een pit, eerst zit ze netjes naast me ik zie die mooie lange benen en zie ook dat het jurkje wel heel hoog opgetrokken is, niet kijken gaat er door me heen straks zit ik met een joekel van een harde in mijn korte broek dat kan niet.
Esther pakt een boekje kijk even tegen haar blote billen als ze voorover van de bank rolt en weer schokt mijn pik.
Ze gaat weer naast me zitten zakt net als ik een stukje onderuit en zie gelijk de jurk weer omhoog schieten, jezus wat een mooi wijfje wat een prachtige benen en kan net haar stringetje niet zien maar wat zal daar een lekker kutje achter verscholen zitten.
Ik kijk tv zip even naar een natuurfilm tijdens de pauze voor de wedstrijd en voel dan Esther wat tegen me aan komen, ik kijk opzij en zie dan iets wat ik niet zien mag, zij heeft het boekje in haar linkerhand waar ik zit en haar rechterhand zit achter haar been langs.
Even kijk ik omlaag en zie dan het witte stringetje naast haar vinger die met haar schaamlippen speelt er wat tussen door glijd en dan naar haar klit gaat en voel haar heel even een klein schokje geven.
Haar boekje zakt omlaag voor haar kutje en ze sluit haar ogen even en geniet volgens mij echt goed.
Dan kijkt ze me met lodderige ogen aan en vraag ik of het lekker is, met een beschamend lachje geeft ze aan dat ze toch haar behoefte ergens weg moet halen, ik lach durf niet te zeggen van zal ik even.
Het wind jou ook best op volgens mij zegt ze en legt haar hand op mijn harde pik neer, best wel je voelt het zelf zeg ik en zonder wat te vragen maakt ze mijn broek los, ze haalt behendig mijn pik tevoorschijn en slaat haar hand er om heen.
Best wel een dikke zegt ze mag ik hem even proeven ben wel toe aan een beetje pap lacht ze en buigt voorover en neemt mijn pik in haar mond.
Mijn hand leg ik op haar rug streel die maar zak langzaam aan naar onder en streel dan die onwijs lekkere billen, haar mond hapt zuigt en trekt aan mijn pik wat is dit lekker, mijn vingers laat ik tussen haar billen gaan zak verder omlaag en streel dan over het stringetje en voel een natte plek dus druk daar even tegen aan.
Zij kreunt net als ik overigens en schuif dan een vinger langs het stringetje haar drijfnatte kut in, ze kijkt me even aan maar kijkt dan weer naar onder en begint mijn nog harder te pijpen, ze speelt met mijn ballen ik doe nu drie vingers in haar en ze draait haar kontje tegen mijn vingers op.
Dan gaat haar mond van me af kijkt me aan mijn vingers glijden haar kut uit en zij draait zich op haar rug gooit haar benen wijd en doet de string aan de kat.
Jij mag me even lekker beffen volgens mij ben je dat nog niet verleerd lacht ze en drukt mijn hoofd tegen haar kut aan als ik toehap.
Mijn tong flitst tussen haar natte lippen door lekkere volle schaamlippen met een geur en smaak ontvangen me.
Ik lebber haar grotje uit waar veel sap in staat lik dan weer haar klit en zij drukt mijn hoofd steeds harder tegen haar kut aan en hoor haar steeds harder hijgen en kreunen.
Zelf doet ze haar jurk verder omhoog haar borsten komen vrij en speelt daar zelf mee en ik breng mijn drie vingers tot diep in haar.
Dan pakt ze mijn haar beet trekt me van haar heerlijke kut af en vraagt of ik haar kut even wil vullen met die heerlijke pik van me.
Ik kijk naar mijn kleinzoon die in zich aan de tafel met zijn rug naar ons toe zit, die is bezig neuken moet je opa neuk dat lekkere jonge ding voor ze weg is lacht ze, ik kruip op de bank tussen haar benen zij gooit er een over de achter leuning en dan glijd mijn heerlijk harde pik weer eens een echte natte kut in.
We grommen om wie het hardst kan ik glij gelijk helemaal in haar en stoot het laatste stukje nog even diep in haar.

Lekker opa neuk me hard zegt ze haar handen op mijn billen volgen he ritme van mijn stoten en ze voelt als ik dreig klaar te komen, pak me van achter anders kom je al zegt ze en laat zich op haar knieŽn voor de bank zakken en haar kontje heerlijk naar achter.
Ik zie mijn roepen dat het niet zo kan zijn handen de lucht in en praat met zijn collega hoe hij het bedacht heeft.
Ik zet mijn pik voor Esther haar openstaande kut en zak heerlijk in haar neem har borsten vast en begin heerlijk diep in haar te stoten.
Ohh opa verdomme neukte je kleinzoon maar de helft zo lekker zegt ze en ik begin harder in haar te stoten.
Verplaats een hand naar haar kut streel haar harde knopje en hoor haar harder kreunen.
Haar kut voel ik samentrekken heerlijk zoals ze mijn pik melkt en als ik gemolken word geef ik melk en dat doe ik ook.
Spuit drie dikke stralen diep in haar wat ze gelijk verteld dat ze me voelt spuiten wat lekker opa ga door spuit die dooie kindjes in me spuit voor wat je waard ben zegt ze en dan is het voor mij over mijn zaad is op de kindertjes willen niet meer.
Stoot nog een beetje na en ga dan uit haar en zakken naast elkaar op de grond, lekker opa vraagt ze en ik kus haar geef aan tijden niet zo lekker geneukt te hebben en heerlijk ben klaar gekomen, ik nog niet dus er is nog een klusje te klaren lacht ze en schuift haar billen op de bank.
Ik blijf op de grond breng mijn mond weer naar haar nu echt drijfnatte kut lik en zuig hem helemaal leeg lik haar klit die steeds harder lijkt te worden en na een klein kwartier die vingers in haar kut sluit ze haar benen om mijn hoofd schokt tegen mijn mond op en komt zachtjes kreunend klaar om me na een tijdje weg te drukken van die hemelse kut van haar.
Met een papierenzakdoek veegt ze haar kut droog trekt het stringetje weer goed en vraagt om een kopje koffie om de smaak weg te spoelen.
Ik trek ook alles weer aan loop naar de keuken voor koffie als Albert vraagt of ik er ook een voor hem heb.
Als ik de kamer weer in kom zitten de tortelduifjes naast elkaar Albert heeft zijn hand op haar knie liggen die ze wegdrukt als ik aan kom lopen met de koffie.
Je hoeft opa niet te veel op te winden is niet goed voor hem zegt ze en slaat haar mooie benen over elkaar heen.
Na het kopje leeggedronken te hebben kust Albert haar in har nek en hoor ik hem zacht vragen of ze mee gaat naar zijn kamer.
Heb geen zin meer zegt ze de lol is me al over en een beetje boos geeft hij aan dat hij altijd voor haar klaar moet staan en zij nooit als hij eens wat wil.
Neem een opblaaspop misschien heeft je opa die wel liggen zegt ze een beetje bitsig, ik ga naar huis zegt ze en staat op loopt naar de der dus ik volg haar omdat Albert blijft zitten, bij de deur kust ze me zoals wel vaker en vraagt of ik morgenvroeg thuis ben kom ik wat drinken met een knipoog en wandelt dan heupwiegend het pad af.
Auteur : Hotsummer / Geschreven op : 03 april 2019 - 17:28 / Hits : 9041 / Waardering : 3.62
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hete fotosessie
Auteur : Tommy69 / Geschreven op : 15 oktober 2016 - 21:37 / Hits : 11554 / Waardering : 4.40

Een hete middag.
Auteur : Brenda.D / Geschreven op : 28 juli 2012 - 20:47 / Hits : 24187 / Waardering : 4.12

Een hete sauna (avond)
Auteur : ondeugd / Geschreven op : 05 maart 2018 - 19:23 / Hits : 10714 / Waardering : 4.00

Een hete fotoshoot - Hoofdstuk 8
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 11 maart 2019 - 16:43 / Hits : 4611 / Waardering : 4.00

Hete nachten in Hannover
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 juni 2014 - 11:04 / Hits : 18538 / Waardering : 3.67

De Hete Vakantie 01
Auteur : Diclofrante / Geschreven op : 19 mei 2014 - 01:57 / Hits : 24923 / Waardering : 3.54

Een zinderende zondagmorgen
Auteur : Trian / Geschreven op : 27 september 2016 - 09:49 / Hits : 25578 / Waardering : 3.53

De Hete Vakantie 02
Auteur : diclofrante / Geschreven op : 26 mei 2014 - 00:47 / Hits : 19574 / Waardering : 3.45

Hete goedmaakseks
Auteur : blackjack / Geschreven op : 03 maart 2013 - 15:55 / Hits : 7543 / Waardering : 3.43

Een hete zomer aan de Kaag (12-slot en epiloog)
Auteur : quasi / Geschreven op : 04 maart 2013 - 00:22 / Hits : 12661 / Waardering : 3.40

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
riki0903
kom snel met je vervolg ben erg benieuwd hoe het verder gaat met hun
Geschreven op : 11 april 2019 - 00:24

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb