Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

CalorieŽn verbranden
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
CalorieŽn verbranden
De afgelopen week liep ik de sportschool binnen en zag ik haar voor het eerst, op de crosstrainer was deze mooie vrouw bezig met haar cardiotraining. Het was duidelijk waarom ze hier was, niet voor de endorfine van een langdurige looptraining maar om wat extra pondjes weg te werken.

Ze is een mooie negerin, zo op het eerste gezicht een jaar of 35, grote bos donkere krullen, mooie ogen, volle mond, een heerlijk lijf, precies de vormen die mij geil maken. Grote borsten, lekkere kont. Gekleed in een ruimvallend shirt en een strakke legging.

Mijn aandacht viel haar op want ze keek terug en lachte. Ik kleedde mij om en liep weer langs de cardioafdeling naar de spinningruimte. Na mijn korte lach en knipoog volgden haar ogen mij door de ruimte heen. Deze mooie opwindende vrouw had mijn signaal begrepen, maar of er een vervolg zou komen. Toen ik een uur later weer de ruimte doorliep was ze nergens meer te zien. Na nog een half uurtje bezig te zijn met de gewichten ging ik mij douchen en naar huis.

Twee dagen later was ze er weer, begin van de avond stapte ik naar binnen en zag haar zitten op een fietstrainer. Nu met een strak shirt waar je al haar vormen duidelijk kon zien. Mijn routine was vandaag andersom, eerst krachttraining. Maar dan ga ik eerst een tien minuutjes warmfietsen, dus ik kon plaatsnemen op de fiets naast mijn donkere schoonheid. Deklik was er snel en al spoedig waren wij gezellig aan het praten. Ze heet Sharita, was onlangs gescheiden, ook ik stelde mij voor, Rob en sinds een half jaar vrijgezel.

Sharita was aan het werk in de sportschool om een beetje in vorm te komen, waarbij ik het niet kon laten om haar te complimenteren om haar huidige vormen. Ze stond net op en kwam naast mij staan, met haar lichaam zacht tegen mij aan vroeg ze of ze mij opwond. Mijn antwoord op deze directe zet was een overtuigend ja, ze vroeg vervolgens of. Ze liep vervolgens heupwiegend weg met nog een korte hete blik op mij vlak voordat ze in de kleedkamer stapte. Even later kwam ze aangekleed naar buiten maar in het langslopen gaf ze me een briefje met de tekst vanavond, 21.00 uur en haar telefoon nummer.

In haastige spoed heb ik mijn rondje sportschool afgemaakt en racete naar huis, een blik op de klok gaf mij nog een half uurtje om te douchen en klaar te maken. Om klokslag negen uur belde ik haar. Met Sharita antwoordde ze zwoel, heb je zin om nog te komen drinken bij mij? Ze gaf haar adres.Ik stapte meteen in de auto en reed in 5 minuten naar haar huis, ze deed open in een strak rood zijden jurkje waarin haar volle bruine vormen perfect uitkwamen. Zonder BH waren haar grote tepels zichtbaar door de stof heen. Mij pik stond direct tegen mijn spijkerbroek te bonken. Ik stapte naar binnen en stond bijna tegen haar aan, achter mij sloot ik de deur. Zonder iets te zeggen vonden onze lippen elkaar. Haar volle rode mond kuste warm en vochtig. Mijn handen gleden over haar rus, over de gladde stof naar haar billen.

Sharita maakte zich los en liep voor mij uit naar haar romantisch verlichte woonkamer. Ik keek naar haar draaiende kont, haar string afgetekend onder het kleine jurkje en wilde meer dan alleen drinken. Deze geile vrouw was duidelijk in haar bedoelingen. Een plaatsgenomen met een drankje op haar bank begonnen mijn handen aan hun verkenning, terwijl onze lippen opnieuw versmolten waren. Ik voelde haar lichaam, warme brosten, groot en vol, lekkere billen. Ook Sharita liet zich niet onbetuigd. Mijn shirt werd omhoog getrokken en haar tong draaide kringeltjes over mijn borst.

Ik nam haar kleine jurkje in mijn handen en sjorde het omhoog, over haar volle boezem heen, over haar hoofd. Nu was Ze nog gekleed in een kleine rode string, verdwijnend tussen haar ruime billen. Ik draaide de rollen om, legde Sharita op de bank en begon haar borsten te verwennen. De grote tepels zoog ik naar binnen zodat ze gevoelige harde knoppen werden. Mijn vingers verkenden de rest van haar lijf.
Mijn riem werd losgemaakt en ik voelde haar handen in mijn broek. Mijn harde paal had ze snel gevonden. Nu was het hek van de dam. Sharita kreunde dat ze me wilde proeven. Ik ging staan, mijn broek en short werden naar beneden getrokken en mijn paal verdween tussen haar volle lippen. Langzaam begon ze me te pijpen, steeds dieper, tot het moment dat haar rode lippen tegen mijn buik aankwamen en mijn 20 cm diep in haar keel waren verdwenen. Langzaam liet ze mijn pik weer ontsnappen om hem daarna opnieuw helemaal naar binnen te nemen.

Nu was het mijn beurt om te proeven en ik nam tussen haar gespreidde benen plaats. Mijn vingers trekken haar string even diep in haar spleet. Wat een geil gezicht, het rode touwtje verdween tussen haar geschoren schaamlippen. In de volgende beweging trok ik haar string kapot en maakte haar roze kutje open. Haar clit stak meer dan een centimeter uit en was een lekker doelwit voor mijn mond. Ik nam haar stevig vast en begon haar kut te likken, afwisselend lange halen en korte snelle bewegingen brachten Sharita in extase. Ineens voelde ik haar vagina verkrampen, haar benen knepen zich om mijn hoofd vast en kreunend kwam ze klaar.

Nu wisselden we weer van positie, ik zit-lig nu op de bank en mijn mooie negerin zit over mijn heen. Haar kutje laat ze langzaam over mijn harde paal zakken. Nu begint ze te bewegen, een schommelende beweging waarbij mijn paal diep in haar kut roert. Ze draait met haar heupen over mijn paal, hiermee stuurt ze mij langs haar lekkerste plekjes. Ik heb ondertussen een prachtig uitzicht over haar grote tieten, ik pak ze met beide handen vast. Op het moment dat ik mijn tanden ven in de bruine joekels zet komt ze opnieuw klaar. Dit standje vroeg nogal wat want er is een klein zweetlaagje over haar hele lichaam gekomen.
Dan Draaien we weer om, mijn handen staan op de leuning, mijn voeten op de grond. Sharita ligt onder mij haar benen wijd en omhoog. Mijn paal gaat heen en weer in haar kut als ik mij door mijn armen laat zaken en weer opdruk. Ingespannen wissel ik het ritme van zachte halen tot harde diepe stoten, mijn hele lijf gespannen. Na een aantal harde stoten voel ik mijn witte zaad opborrelen, ik roep dat ik ga klaarkomen en op dat moment trekt mijn donkere minnares mij diep in haar.

Gelijktijdig komen we klaar, ik spuit haar samentrekkende kut vol. Nu rol ik me weg en probeer hijgend weer bij te komen. Gelukzalig kijken we naar elkaar. Het eerste wat Sharita fluisterend weet uit te brengen is Mmmmm, dit is een veel lekkerder manier om calorieŽn te verbranden.
Die avond hebben we een nieuwe Ďsportí afspraak gemaakt. Nu wisselen we af, Sportschool of slaapkamer.
Auteur : sirocco / Geschreven op : 25 februari 2013 - 13:40 / Hits : 10730 / Waardering : 2.93
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb