Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een gezellig avondje uit...
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een gezellig avondje uit...
Karin is het tegenovergestelde van mij...klein, slank, donker lang haar† en enorme gekochte borsten. Haar trots. Ik heb haar ooit eens leren kennen† doordat ze†me aansprak op een datingsite omdat ze de eerlijke mening wilde van een andere vrouw over een aantal zeer pikante foto's die ze op die site had staan. En pikant †waren ze zeker. Eigenlijk waren het gewoon foto's met vooral haar borsten in de hoofdrol. Een aantal foto's had ze ook in een privť album gezet, maar ook die mocht ik bekijken en mijn mening geven. Daar stonden een aantal naaktfoto's tussen en een heel aantal foto's waarop mannen haar en haar borsten vast hielden. Deze foto's waren gemaakt op haar werk, ze werkt als barvrouw in een bar in de stad.

Mijn mening over haar foto's stak ik niet onder stoelen of banken, ze wilde een eerlijke mening en ik ben nogal recht voor z'n raap. Ik vroeg haar of ze wanhopig was...waarom zou je op je profiel anders in vredesnaam foto's plaatsen †die niets verhullend waren. Naar mijn mening mag er ook nog wel wat te raden overblijven en dat was er nu niet. En wat een enorme borsten voor een slanke vrouw, het was een flinke E/F cup. Ik vond ze in verhouding echt veel te groot, maar Karin was er blij en gelukkig mee. Er stonden buiten die foto's ook nog een paar mooie foto's van haar op die heel sexy waren. Ik heb haar het advies gegeven de hele pikante eraf te halen en de sexy foto's te laten staan.

Ze vroeg naar mijn ervaringen met de mannen op de site en of ik wel eens een date gehad had. Zij was een jaar of 2 gescheiden en †had in die tijd 2 x een date gehad en die waren nogal teleurstellend. Ik daar in tegen had nogal wat dates gehad. Gewone gezellige dates, maar ook dates puur voor de geile seks. En dan eigenlijk meteen bij de eerste ontmoeting seks, dat maakt het †voor mij extra spannend en geil. Het vreemde, het onverwachte boeit mij ontzettend en als het dan nog ergens tot seks komt in een openbare gelegenheid waar je betrapt kan worden ben ik absoluut je vrouw. De spanning, de kik dat is echt super.

Omdat Karin en ik het tijdens het chatten prima konden vinden en over veel dingen hetzelfde dachten en ook nog eens bij elkaar in de buurt woonden hebben we toen eens afgesproken voor een †bakkie koffie. Eigenlijk hadden we gelijk een klik, we konden het echt prima met elkaar vinden en †zo werden †we vriendinnen. Regelmatig gaan we samen op stap, shoppen †hapje eten, de kroeg in.

Zo ook vorig weekend. Allebei zin in een avondje stappen en allebei in een geile mood om een man te scoren voor lekkere seks. We hadden het samen wel eens over een trio gehad, hoe zou het zijn als we samen een man en elkaar zouden delen. Beide waren we er nieuwsgierig naar. Lachend bij Karin thuis hadden we het er nog over, dat het er nu toch maar eens van moest komen. Ik zou bij Karin blijven slapen en haar kinderen waren niet thuis dus de gelegenheid was er! †Ineens had Karin zo'n lol, ze zei weet je wat we doen? We gooien een paar vibrators in onze handtas en zetten dan onze tas open naast ons neer. Kijken wie daar op af komt. Karin is net als ik gek van speeltjes, en ze heeft dan ook een aardige verzameling opgebouwd. Ik heb er zelf sowieso altijd al 1 in mijn handtas en mijn favoriet zat in mijn tas met kleding die ik mee had. Dat was dus snel geregeld.

Om een uur of 11 vertrokken we al giebelend richting cafť . Daar aan gekomen schoven we op een barkruk en †bestelden een wijntje. Het was al goed druk en we namen de mannen eens goed op. We gaven onze ogen goed de kost. Er liepen wel een paar hele lekkere exemplaren rond. Mijn oog viel op een lange man, met bruin haar en een ringbaardje. Hij stond met een drankje in zijn hand bij een stel andere mannen te kletsen. Ik tikte Karin op haar hand en gaf een knikje zijn richting op zodat ze wist dat ik wat lekkers gezien had. Ik zag Karin goedkeurend knikken . Ik keek nog eens goed en zag een heerlijk lijf met lekkere billen.

Ik zag hem aan zijn vrienden vragen of ze nog wat wilde drinken. En daarna zag ik hem richting bar lopen. In een reflex smeten Karin en ik onze tas op de bar en deden de rits open. We schoten in de lach en hadden de grootste schik. Hij veranderde iets van koers en kwam recht op ons af. Eenmaal bij ons zei hij; dag dames, hebben jullie het een beetje naar jullie zin? Ik zei, nou nu jij hier in onze nabijheid bent wordt het steeds beter... hij keek ons aan en zei jullie zien er allebei heel ondeugend uit. Waarop Karin zei, dat klopt, dat zijn we ook en we hebben zin in iets lekkers en spannends. Zijn ogen gingen naar onze openstaande tassen en hij zei ik zie wat jullie bedoelen. Hij zei ik bestel even wat drankjes voor mijn vrienden, ik kom zo bij jullie terug. Hij bestelde een en ander en ging terug richting zijn vrienden nadat hij ons een knipoog had gegeven en zei ik zie jullie zo...

Zooooo zei Karin, dat is een lekkertje, wat denk jij ervan, zullen we hem straks meenemen, waarop ik zei dat ik dat een prima idee vond en dat ik met hem wel geile spelletjes wilde spelen samen met haar. We namen nog een wijntje. En na een minuut of 10 kwam hij onze kant weer op. Hij vroeg of we nog een wijntje wilden , en hij maakte de opmerking dat een dronken vrouw een engel in bed was. Waarop ik zei wat zijn 2 dronken vrouwen dan in bed? Hij begon te lachen en zei dat dat dan de hemel op aarde moest zijn! †Waarop ik zei dat dit zijn geluksdag was en dat hij de jackpot had gewonnen. Hij keek ons aan en hij zei jullie menen het hť? Waarop we in koor zeiden, ja dat heb je goed. Ik zei we zijn nieuwsgierig hoe het is om samen een man te delen, we hebben dit nog nooit samen gedaan dus dat maakt het extra geil en spannend zeker omdat we jou niet kennen maar we vinden allebei dat je een lekkere man bent met wie we dat wel zouden willen proberen. Hij zei wat stellen jullie voor? Karin vroeg hem of hij zin had in geile seks met 2 onbekende dames? Waarop hij van ons allebei een hand pakte en tegen zijn kruis drukte en de vraag stelde of dat het voelde als het juiste antwoord. Ik moet zeggen dat ik ter plekke geil werd, ik voelde een lekkere stevige keiharde dikke piemel. Ik zag aan Karin dat ook zij het wel zag zitten.

†Ons drankje was ondertussen op en Karin vroeg of hij met ons meeging naar haar huis voor geile seks, waarop hij zijn jas aan trok en zei laten we gaan! Het was maar een †klein stukje naar Karins huis en hij liep tussen ons in. Mijn hand voelde ondertussen lekker aan zijn billen,†en trok hem naar me toe. Ik wilde ook wel weten hoe het was om met hem te zoenen. Zijn mond vond de mijne en we stonden midden op straat heftig te tongen. Mijn handen schoven onder zijn T-shirt en kropen richting zijn tepels. Ik hoorde hem zachtjes kreunen. Zijn mond liet de mijne los en hij fluisterde in mijn oor dat hij hele gevoelige tepels had en er heel geil van werd als ik er aan zat. Ik lachte zacht en zei: mooi dat ik dat weet. Ik liet hem los en Karin nam mijn plaats in, en ook zij begon heftig met hem te zoenen. Even later lieten ze elkaar los en we liepen verder naar Karins huis.

Karin zocht ondertussen haar sleutel op en ze deed de deur open. Treed binnen zei ze, en we liepen de hal in. We trokken onze jassen uit, en Karin vroeg of we nog wat wilde drinken. Ik zei; nee, ik heb zin in hele andere dingen, waarop Karin me een knipoog gaf, en zei dat ik hele goede ideeŽn had. Ze zei tegen ons, kom we gaan naar boven en gaan het ons daar gemakkelijk maken. Karin ging voor ons uit en liep de trap op. Hij liep achter haar aan en ik sloot de rij. Ik gaf mijn ogen goed de kost en bekeek zijn lekkere billen eens terwijl mijn hand ondertussen aan de binnenkant van zijn bovenbeen streelde. Hij keek achterom en gaf me een knipoog, en vroeg me of het me beviel. Waarop ik volmondig ja zei.

We liepen verder richting de slaapkamer. Karin deed een klein lampje aan. En draaide zich om. Ik begon ondertussen mijn blouse open te knopen. Karin volgde mijn voorbeeld. En hij gaf zijn ogen goed de kost terwijl wij steeds minder kleding aan hadden. Onze lingerie ging ook uit en we stonden naakt voor hem. Ik liep naar hem toe en begon zijn overhemd los te maken. Karin maakte ondertussen de riem van zijn broek los en maakte zijn broek open. Ik schoof zijn overhemd van zijn schouders en kroop weer met mijn handen onder zijn T-shirt richting zijn tepels, ik kneep er even in en gaf hem een kus. Ik schoof zijn shirt omhoog en trok hem uit.

Karin hielp hem ondertussen uit zijn broek, en daar stond hij dan met een aanzienlijke bobbel in zijn boxershort. Karins hand schoof daar naar binnen en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Mijn hand gleed over zijn borst en ik begon met zijn tepels te spelen. Hij sloot zijn ogen en stond duidelijk te genieten. Karin duwde hem zachtjes richting bed en hij ging in het midden daarvan liggen. Ik trok aan zijn boxershort, en hij ging met zijn billen omhoog zodat ik hem uit kon trekken. Wat ik zag beviel me wel, hij had een lekkere dikke piemel en die stond in vol ornaat omhoog. Karin schoof met haar mond richting zijn piemel en sloot er met haar lippen omheen en begon hem te pijpen.

Ik schoof richting zijn mond en we begonnen te tongen terwijl mijn hand zijn tepel weer op zocht om mee te spelen. Ik hoorde hem zachtjes kreunen. Karin was ondertussen nog lekker met zijn piemel bezig. Met haar ene hand hield ze hem vast en haar andere hand verdween onder zijn ballen richting zijn anus, waar Karin een vinger in stak, en zachtjes mee heen en weer ging. Hij kreunde harder en zei , even wachten dames, ik wil nog niet klaarkomen en als jullie nu zo door gaan, gaat het daar wel snel van komen.

Karin schoof naast hem en begon met hem te zoenen. Ik schoof met mijn handen over zijn lekkere lijf, langs zijn tepels verder naar beneden, langs zijn zij, richting zijn liezen en zijn ballen. Ik draaide cirkels met mijn handen en kraste een beetje met mijn nagels onder de onderkant van zijn ballen. Mijn handen gleden langs de binnenkant van zijn dijen naar zijn kuiten en weer omhoog. Ook mijn mond vond zijn piemel en ik begon hem zachtjes te plagen. Ik beet een beetje op zijn eikel en mijn tong gleed in zijn gaatje. Zachtjes cirkelde ik met mijn tong over zijn eikel en proefde het voorvocht. Ik liet zijn piemel los en schoof met mijn mond richting zijn tepel en ik begon hem daar zachtjes te bijten. Hij kreunde steeds luider.

Hij stopte met zoenen met Karin en zei, nu is het even mijn beurt dames. Hij gleed met zijn hand richting de borsten van Karin en zijn andere hand verdween tussen haar benen. Zijn vinger raakte haar klitje en Karin begon te kreunen. Ik zag een vinger verdwijnen in haar kutje en steeds sneller ging zijn vinger in en uit. Ik hoorde gewoon hoe Karin steeds natter en natter werd en ze begon luid te kreunen terwijl ze klaar kwam.

Hij likte zijn vingers af, en bewoog zich naar mijn kant. Hij vroeg me of mijn tepels ook net zo gevoelig waren als de zijne en hij kneep er zachtjes in, ik voelde mijn tepels harder en harder worden. Zijn mond ging richting mijn tepels en ik voelde zijn tong er om heen draaien en hij beet zachtjes met zijn tanden in mijn tepel. Ondertussen ging zijn hand langzaam naar beneden en verdween tussen mijn benen. Ik schoof ze een beetje van elkaar zodat hij er goed bij kon. Zijn vinger speelde met mijn klitje en ik voelde hoe mijn kutje nat werd. Hij schoof een vinger mijn kutje in en duwde hem er diep in. Ik kreunde zachtjes. Hij deed er nog een vinger bij in mijn kutje en bewoog ze zachtjes heen en weer. Ik werd er zo ontzettend geil van. Vinger nummer 3 zat er ondertussen ook in en zijn vingers schoten in en uit, ik voelde hoe ik een hoogtepunt naderde, ik kreunde luid en voelde het geile vocht er zo uitspuiten. Hij bleef met zijn vingers heen en weer gaan en aan mijn hoogtepunt leek geen einde te komen. Ik voelde hoe het geile sap langs mijn benen liep en het matras zeiknat maakte.

Hij haalde zijn vingers die kleddernat waren uit mijn kutje en hij pakte zijn piemel vast en begon er zachtjes zelf aan te trekken. Ik zag zijn piemel weer hard en dikker worden. Karin lag ondertussen naast me met zichzelf te spelen en naar hem te kijken. Hij schoof haar kant op en duwde haar benen zachtjes van elkaar en ging er tussen liggen. Hij begon haar zachtjes te neuken, steeds sneller ging hij. Ik zag en hoorde dat Karin nogmaals klaarkwam. Hij was nog niet klaar gekomen en schoof weer uit Karin.

Hij zei tegen mij ga eens op je knieŽn zitten . Ik draaide me om en ging op mijn knieŽn zitten, en opeens voelde ik zijn piemel in mijn kutje rammen, steeds harder en dieper en opeens gleed hij eruit. Ik voelde zijn vinger mijn kutje ingaan en hij haalde hem er weer uit en duwde die zachtjes in mijn kontje. Hij haalde zijn vinger eruit en ik voelde zijn eikel tegen mijn kontje aandrukken en er zachtjes in glippen. Steeds dieper gleed zijn piemel in mijn kontje. Zachtjes begon hij te bewegen, steeds sneller, en toen weer langzamer. Hij haalde zijn piemel uit mijn kontje en draaide me om zodat ik naast Karin lag.

Hij ging op zijn knieŽn tussen ons in zitten en begon aan zijn piemel te trekken, steeds sneller trok hij zich af. Hij kreunde luid en hij kwam klaar met dikke stralen die hij over Karin en mij heen spoot. Met onze handen smeerden we het allebei uit over ons lijf. Hij kwam tussen ons in liggen en gaf ons om beurten een zoen. Zo zei hij dat was even een heerlijk eind van een avondje in het cafť. Karin en ik konden niet anders dan dat bevestigen.

We bleven nog even een tijdje liggen op bed om bij te komen van ons geile spel, en Karin vroeg of we nog wat wilden drinken. Ik wilde nog wel een wijntje, en ook hij en Karin wilde dat nog wel. Karin ging beneden in de keuken glazen halen en een fles wijn. Op bed liggend dronken we gezamenlijk nog een glas. Toen we het op hadden , stapte hij van het bed en trok zijn kleren weer aan. Hij zei dames bedankt voor deze geweldige ervaring, ik hoop jullie nog eens in het cafť tegen te komen zodat we het nog een keer over kunnen doen. Blijven jullie maar lekker liggen, ik vind de weg naar beneden wel en kom er wel uit.

We kregen beide nog een kus en hij vertrok. Karin en ik bleven samen achter. We namen nog een wijntje en besproken de avond nog een keer. Wat een ervaring, en het was er wel een die we nog wel een keer wilden meemaken!
Auteur : anoniem / Geschreven op : 10 april 2014 - 11:42 / Hits : 7263 / Waardering : 2.17
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een gezellig avondje bij de voetbalclub
Auteur : Johan / Geschreven op : 30 april 2007 - 00:56 / Hits : 12037 / Waardering : 1.53

Rustig avondje op de bank †
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 26 augustus 2014 - 22:51 / Hits : 28148 / Waardering : 3.61

Heerlijk avondje is gekomen
Auteur : Kitten / Geschreven op : 01 december 2011 - 16:04 / Hits : 30746 / Waardering : 3.39

Verjaardag vieren (vervolg rustig avondje op de bank Inge)
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 28 augustus 2014 - 19:31 / Hits : 15381 / Waardering : 3.20

Hoe een ellendig weekend gezellig werd
Auteur : Evert / Geschreven op : 30 april 2013 - 00:03 / Hits : 16444 / Waardering : 2.80

avondje strippoker
Auteur : zomaar / Geschreven op : 16 augustus 2014 - 10:57 / Hits : 6251 / Waardering : 2.77

Sonja, een avondje uit 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 18 april 2013 - 20:01 / Hits : 8362 / Waardering : 2.73

Sonja, een avondje uit 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 17 april 2013 - 15:10 / Hits : 11916 / Waardering : 2.66

Wat een eenzaam avondje zou zijn...
Auteur : Kiran / Geschreven op : 26 oktober 2011 - 11:30 / Hits : 14514 / Waardering : 2.63

een heerlijk avondje is gekomen....2
Auteur : max55 / Geschreven op : 29 november 2012 - 19:25 / Hits : 9718 / Waardering : 2.60

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
JanPieterCoen
Slechts 1 commentaar: Waarom geen naam onder het verhaal? Schaam je je ervoor? Dat hoeft helemaal niet want het is een heerlijk verhaal. Bedankt hiervoor.
Geschreven op : 12 april 2014 - 11:21

Carina
Geen schaamte, absoluut niet! De reden dat mijn naam er niet onder staat is dat ik gezegd had dat ik een verhaal zou plaatsen en dat ik dan nieuwsgierig was of iemand zichzelf zou herkennen. En aangezien dat zo was....Carina ;-)
Geschreven op : 15 april 2014 - 13:48

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb