Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Sandra 8 slot
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Sandra 8 slot
Ik werd heerlijk wakker en ik besefte meteen dat ik gepijpt werd. Sandra had mijn pik in haar mond en kietelde mijn ballen op een zalige manier. Zo wakker worden en op die manier van je odol afgeholpen worden is zalig. Ze merkte dat ik wakker was. “Ik was wakker en ik zag dat je ergens last van had. Wat een mooie pik heb je, als je zo wakker wordt, ik kon er niet van afblijven.” Ondertussen masseerde ze mijn ballen en trok mij langzaam af. Weer sloot ze haar mond over mijn pik heen en begon me echt heel diep te pijpen en ik hoorde af en toe haar adem stokken. Ik draaide mij om en zo lagen we een soixante neuf standje. “Geef me je kutje” zei ik tegen Sandra en ze duwde haar kutje tegen mijn mond aan en ik begon haar te likken. “ Ooohhh lekkertje van me, je hebt zo’n lekker zwanger kutje” kermde ik, want mijn pik begon toch erg stijf te worden. Sandra was ook erg heet merkte ik want ze begon al heel snel veel vocht te spuiten wat ik allemaal als een heerlijke nectar begon op te likken. Hierdoor werd haar klitje nog meer gestimuleerd en kwam ze intens kreunend klaar. Ik hield het ook niet meer en ik spoot mijn zaad in haar gezicht en haar mond.
Ze slikte alles door en wat op haar gezicht en haar borsten kwam smeerde ik uit over haar borsten.

“Liefste je bent zo’n heerlijke vrouw, wil je alsjeblieft altijd bij me blijven?” vroeg ik uit de grond van mijn hart. Ze omarmde mij en trok mijn hoofd naar haar toe en een heerlijke innige kus bezegelde wat we voor elkaar voelden.
“Kom we gaan douchen” zei ze “jij moet vandaag nog naar je werk en morgen gaan we weer naar huis. Ik zal Brigitte wel bellen dat we niet langs komen” Ik verlang weer naar de kinderen. Ik vertelde Sandra dat we vanavond met de raad van bestuur en de directie een diner met partner hebben en tja daar moest ze dus ook naar toe. “Mijn moeder zal een jurk voor je regelen” zei ik tegen haar. “Het kan dus zijn dat Brigitte daar ook zal zijn” We douchten en ik kon natuurlijk niet van mijn zwangere vrouwtje afblijven. Ik kreeg een tik op mijn vingers. “Stoppen nu, je moet weg, je vader wacht ook op je” Lachend douchte ik mezelf, kleedde me snel aan en nam mijn ontbijt in de keuken. Toen ik klaar was en weg wilde gaan, kwam Sandra beneden en ze zag er adembenemend uit, alsof ze een gelukzalige krans om haar heen had. Mijn moeder zag mijn verbaasde gezicht en schoot in de lach. “Dit is voor het eerst dat ik merk dat Pierre geen woorden meer heeft, complimenten Sandra, wij gaan een gezellige dag maken met zijn tweetjes” Ik kon nog net Sandra een kus geven, voor ik in de auto van mijn vader stapte en weg ging. “Je mag in je handen knijpen, jongen” zei mijn vader, “wat een prachtige vrouw heb je. Mama en ik zijn heel gelukkig met haar. Je snapt natuurlijk wel dat als jij haar kinderen adopteert, wij dat ook zullen doen. Ik vertelde mijn vader dat ik dat heel fijn zou vinden, maar zover was het nog niet.
De vergadering verliep verder rustig en na afloop was er heel kort een borrel en het wachten was op de partners. Mijn moeder kwam een half uurtje na afloop binnen en ze had Sandra aan haar arm, die er prachtig uitzag. Het bleek dat mama haar had meegenomen naar een goede kledingzaak en daarna waren ze naar de kapper gegaan. Mijn vader maakte voor iedereen duidelijk dat Sandra zijn schoondochter is en omarmde haar liefdevol met twee kussen op haar wangen.

Ik gaf mijn moeder een kus en bedankte haar dat ze zo goed voor Sandra had gezorgd. “Nou jongen” zei ze, dat is niet meer dan logisch. Ik ken het wereldje en zij nog niet” Tijdens de verdere kennismaking kwam opeens Brigitte op ons aflopen. Naast haar liep mijn collega Maarten, die breed naar mij lachte. Het werd een lieve omhelzing, waarbij Brigitte mij hartelijk bedankte dat ik Maarten op haar af had gestuurd. Het klikte meteen en ook met haar kinderen. We praten nog wat verder maar al gauw werden we door anderen in beslag genomen. We zouden contact houden.
De avond verliep verder gezellig en we gingen gelukkig op tijd naar huis.
Sandra was al met mijn moeder vertrokken en ik reed met mijn vader naar huis. In de auto vertelde hij dat de raad van bestuur hem had opgedragen om mij te polsen voor de functie van algemeen directeur. Mijn adjunct in Frankrijk zou mij opvolgen. Uiteindelijk had ik hemzelf opgeleid. Ik hoefde niet perse te verhuizen, maar zou wel veel meer moeten reizen vanwege de internationale markt. “Ook zal je maandelijks op het hoofdkantoor moeten zijn, maar dan kan je altijd bij ons terecht” zei mijn vader. “Denk er maar eens over na en bespreek dit ook met Sandra. Toen we thuis kwamen was Sandra en mijn moeder er ook al en ze zagen meteen aan mijn gezicht dat er iets was. Ik vertelde wat mijn vader mij gezegd had en dat ik daar erg mee worstelde. Natuurlijk: algemeen directeur is prachtig, maar het zou ten koste kunnen gaan van ons gezinsleven. Ik zou veel weg zijn. Als ik het niet zou doen, dan zou mijn plaatsvervanger een promotie mislopen. Sandra hield mij vast en zei dat er voor elk probleem een oplossing is. “We gaan erover nadenken.” zei ze resoluut tegen mij en mijn vader. Toen we in bed lagen pakte ze mij vast en begon me te strelen om de spanning uit mijn lijf te halen. “we komen er wel uit, liefste” fluisterde ze in mijn oor. Zachtjes pakte ze mijn pik vast, die natuurlijk prompt reageerde. “Blijf maar lekker liggen, ik ga je lekker neuken op mijn manier en jij hoeft niks te doen, alleen maar klaarkomen” fluisterde ze. Ik zag dat ze haar stringetje uitdeed terwijl ze zich over mij heen boog en me heerlijk begon te pijpen. “geniet nu maar van mij” fluisterde ze en met haar hand streelde ze mijn ballen. Langzaam liet ze met haar mond mijn pik los en kwam op mij liggen, waarbij ze haar benen al spreidde om mij makkelijk toegang te geven tot haar kutje. Ze bracht mijn harde pik voor haar kutje en zakte er langzaam overheen. “Nu gaat jouw zwangere vrouwtje jou lekker verwennen” zei ze en ze begon mij langzaam te neuken. Haar kutje was heerlijk nat. Langzaam bewoog ze over mijn pik en ze streelde mijn borst. Heerlijk ontspannend en sensueel. “Zal je wel met me blijven vrijen als ik ook een dikke buik heb” vroeg ze. “Ik weet het wel zeker” antwoorde ik. “Je bent zo waanzinnig mooi en je wordt alleen maar mooier!” “Vleier” glimlachte ze naar me en ze kneep met haar kutspieren steeds in mijn pik, het leek op melken. Met haar kutje trok ze me af. “Kom maar lekker hengst van me, probeer me maar te vullen, ik ben al gedekt, maar spuit me maar lekker vol, ik wil je voelen” Ik werd erg opgehitst en de spanning voelde ik opkomen en kermend kwam ik in haar klaar, zonder me te beseffen, dan Sandra niet klaar kwam. “Dat is niet erg lieverd” zei ze, “het was heerlijk om je in mij te hebben en te voelen dat je van mij houdt. Ik draag jouw baby in mij en dat geeft mij nu heel veel genot” Onze lippen raakten elkaar en we raakten verstrengeld in een heerlijk tongkus.

Toen we na het douchen weertegen elkaar aan lagen, kwam ze opeens op een idee. “Als we nou met jouw ouders ruilen?” vroeg ze zich af. Dan gaan wij in hun huis en zij in ons huis. Dan kunnen we evengoed regelmatig hier naar toe en jij zit veel dichter bij het hoofdkantoor. De kinderen gaan dan in Nederland naar de internationale school en ze leren dan ook Engels en Nederlands.
Ik keek haar stom verbaasd aan. “Tja, ik vind het wel een goed idee, dan kan mijn vader mijn opvolger coachen. De volgende dag bracht ik het idee ter sprake en tot mijn stomme verbazing had mijn moeder hetzelfde idee tegen mijn vader geopperd.
Sandra en ik trouwden in stilte met mijn ouders, Sandra’s moeder en een paar vrienden erbij. Martin en Alexandra waren bruidsjonker en bruidsmeisje.
Een paar weken later verhuisden we naar Nederland. Gelukkig was de hele adoptieprocedure afgerond en ze droegen de kinderen mijn achternaam. Ook moeder Marie, mijn schoonmoeder ging mee, die zou in de zomerwoning in de tuin gaan wonen.

Binnen een halfjaar spraken de kinderen ook Nederlands. Sandra had privéles en het ging haar heel goed af. Haar buikje groeide voorbeeldig en in positiekleding zag ze er schitterend uit. Als ik in de avond thuis was moest ik haar altijd heerlijk knuffelen en even over haar groeiende buik strelen. Meestal kwam Alexandra er ook bij en knuffelde ons en haar moeders buik. “Jij vind mama heel lief he” zei Alexandra. “Ik vind jou mama de liefste van de hele wereld” zei ik dan. Toen de kinderen naar bed waren nam ik Sandra lekker dicht bij me op de bank en begon haar te knuffelen. Ik deed de ritssluiting van haar jurk omlaag en via de binnenkant pakten mijn handen haar borsten vast die nog verpakt in haar beha zaten. Ik maakte haar beha los en daardoor kon ik haar heerlijke borsten pakken. "Wacht even, voordat je mijn jurk vernield, ik trek hem wel uit” Ze stond op en haar jurk bleef een beetje steken op haar bolle buikje maar viel uiteindelijk op de grond. Ook haar beha deed ze uit. “Jemig, liefste, wat ben je verschrikkelijk mooi” fluisterde ik, haar handen vastpakkend en weer naar mij toetrekkend. Sandra kwam heerlijk tegen mij aanliggen en ik kon niets anders doen dan haar verder te strelen over haar heerlijke bolle buik en ik kwam ook automatisch bij haar kutje, die nog verborgen zat achter haar slipje. “wil je me hebben?” vroeg ze zachtjes. Ik knikte en stroopte haar slipje naar beneden. “Kom we gaan naar boven” zei ik en nam haar bij de hand. Ik trok snel mijn kleren uit en even later lagen we in ons bed en haar kutje stond een beetje open en glinsterde al. Ik begon haar te beffen en al heel snel begon Sandra zwaar te ademen. “ooohhh je vind me nog steeds mooi he!” fluisterde ze. “Ik voel het aan je, je kunt nog steeds niet van me afblijven, heerlijk vind ik dat” Ik likte haar kutje en stak twee vingers in haar en vingerde haar eerst rustig en daarna feller. “Je bent zo lekker geil, liefste Sandra” zei ik en ik voelde dat haar buik zich spande en ze drukte haar kutje meer en meer tegen mij aan. “Ga door, ga dooorrr, ik kooommm” riep ze en met één lange ademstoot kwam ze klaar en ze spoot tegen mijn mond aan. Deze heerlijke nectar slikte ik zo veel mogelijk door. Ik schoof toen mijn keiharde pik zachtjes bij haar naar binnen en ik werd met een luide kreun ontvangen. “Met jou is het altijd zo lekker” kreunde ze “Ik kan je niet weigeren, ik wil je ook niet weigeren” Ik schoof tot mijn ballen in haar en ze spreidde haar benen zodat ik goed in haar kon. We keken elkaar aan en de geilheid stond in onze ogen. Ik pakte har borsten vast en begon ze zachtjes te kneden. Haar tepels weerden haar en staken parmantig naar voren. “Nog even en dan komt er melk uit” zei Sandra en ik moest toen wel een tepel in mijn mond nemen en erop zuigen alsof ik melk wilde drinken. “Lekker gevoel is dat, als je hard zuig dan voel ik dat in mijn kutje, ooohhh Pierre, ik kom alweer” en luid jammerend kwam ze klaar. Ik voelde mijn ballen zich spannen en ik stootte nog even door. “Jij komt ook he, ik voel het, je pik wordt dikker, kom maar, spuit me vol, heerlijk Pierre” en met een oerkreet stortte ik mijn sperma in haar. We lagen heerlijk uit te hijgen en ik ging van haar af. Ik schoof een handdoek onder haar en ik zag ons geil uit haar stromen. “Jij spuit altijd zo veel” zei Sandra, “ik voel je vaak in me spuiten, heerlijk is dat” ik streelde haar dikker wordende buik. “Weet je” zei ik “ik denk heel vaak terug aan onze eerste avond, toen jij mij meteen veroverd hebt. Als ik daaraan terug denk, dat heb ik echt het gevoel met jou dat ik een enorme geluksvogel ben.” Sandra glimlachte en zei: “Ik vond je altijd al leuk, maar ik dacht, wie wil er nou een gescheiden vrouw met twee kinderen? Ik had niks te bieden, toch? Maar ik vond je razend aantrekkelijk en ik wilde met je naar bed, heel simpel en ik ben bij je gebleven en het is zalig, jij verwend me op alle fronten. Ik heb leuke schoonouders en de kinderen vinden jou echt hun papa.” Ze draaide zich weer naar mij toe en we kusten elkaar weer. Ik was ontroerd door haar woorden en ik streelde haar weer. Zij pakte mijn slappe pik vast en vroeg zachtjes: “Kan je nog een keer? Ik wil je nog een keer in mij voelen, maar ik zal je wel even helpen” Ze begon mij weer heerlijk te pijpen en mijn pik verdween bijna helemaal in haar zuigende mond. Ze masseerde mijn ballen en heel snel stond hij hard en stijf naar voren. Ze bleef zuigen en kneden. “Lieverd, als je zo doorgaat, dan kom ik in je mond klaar en niet in je kutje” zei ik en ik maakte neukende bewegingen in haar mond. Ze liet me even pos en zei toen dat ze mijn zaad wilde proeven. Meteen zoog ze verder in een minuut later kwam ik met een diepe kreun in haar mond klaar. Ze slikte bijna alles door. ”Jij smaakt lekker” zei ze We kusten elkaar en we kropen heerlijk tegen elkaar aan. “Weet je, ik voel me hier al helemaal thuis” zei Sandra en ik merk de kinderen ook. Af en toe nemen ze vriendjes mee en ze vinden alles heel gewoon. We vielen hierna heerlijk tegen elkaar aan in slaap.

De volgende morgen werden we gewekt door de kinderen die bij ons in bed kropen. Inmiddels waren ze er aan gewend dat we bloot sliepen. “Wanneer komt de baby nou?” vroeg Martin. “Nog een paar weekjes” antwoordde Sandra. Hij legde zijn hoofd op haar buik om naar de baby te luisteren. Net op dat moment bewoon de baby en Martin voelde het en was helemaal verrast. “Ik voelde hem” riep hij uit.
Ik stapte uit bed vandaan en ik rook dat moeder Marie beneden de tafel al had gedekt en koffie had gezet. “Gaan jullie mee naar oma, dan gaan we eten” riep ik terwijl ik al op de trap stond. Geroffel van voeten achter mij. Even later kwam Sandra ook naar beneden. Heerlijk kletsend zaten we aan tafel. De kinderen gingen na het ontbijt douchen, aankleden en naar school. Moeder Marie zou ze brengen. Zodoende hadden Sandra en ik het rijk even alleen. We ruimden af en gingen douchen. Ik stond achter Sandra en sloeg mijn armen om haar heen en bedekte haar groeiende buik. “Nog even, lieverd” zei ik, “dan zijn we met zijn vijven” Ik streelde haar buik en ook natuurlijk haar heerlijke borsten. Ik kneedde zachtjes haar borst en mijn andere hand ging over haar buikje naar haar kutje. Ze spreidde haar benen een beetje zodat ik makkelijk toegang kreeg om haar lekker te vingeren. ”Zal ik de douche maar even uitzetten en zullen we in bed gaan liggen?” vroeg ze bijna overbodig. Eenmaal op bed, begon ik haar kutje heerlijk te likken en haar klitje stond al hard tussen haar lipjes naar buiten te lonken. “Ooohhh, ik word zo geil van je, Pierre, bef me lekker klaar, en dan moet je mij ook neuken. Nog geenminuut later begon Sandra al te schokken en kwam ze met een luide kreet klaar. “Pierre stop even, stop even, ik moet bijkomen, het is zo heftig.” Ik stopte en kroop naast haar. “Zal ik je op zijn hondjes nemen?” vroeg ik en meteen draaide ze zich om en haar kontje stond parmantig omhoog. “Kom nu maar in me en neuk me de hemel in” zei ze kermend. Ik stopte mijn pik in haar en begon haar langzaam te neuken, maar Sandra gaf aan dat ze harder genomen wilde worden. “Neuk me dan met die dikke pik van je” schreeuwde ze “Dek me dan, geile hengst, naai me gek, spuit me maar vol” schreeuwde ze luid. Haar borsten bengelden ritmisch mee met haar neukbewegingen, wat mij nog geiler maakte. “Lekker teefje van me, ik ga je volspuiten, ik spuit je meteen weer zwanger” en ik stootte al harder in haar. Toen kwam Sandra met een luide schreeuw klaar en ze kneep mijn lul bijna fijn. “Jaaahhh ik kooommm” schreeuwde ze en ook ik spoot haar toen vol met een paar harde stralen in haar natte kutje. “Je bent zo lekker” riep ik uit. Uitgeput vielen we naast elkaar neer en we hielden elkaar innig vast en onze lichamen waren nat van ons zweet. “Liefste van me, je maakt mij de gelukkigste moeder van de wereld” zei Sandra tegen mij. “Ik hou van je” fluisterde ik en kuste haar innig en warm. We stapten samen onder de douche en daarna liepen we aangekleed naar beneden. Moeder Marie zat er al en Sandra en ik keken elkaar blozend aan, omdat we wisten dat we nogal luidruchtig te keer waren gegaan. Moeder Marie zag ons en glimlachte. Ze stond op en omarmde ons alletwee. “Lieve schatten van me, ik ben zo blij dat jullie zo verschrikkelijk veel van elkaar houden, dus hoeven je nergens voor te schamen.” Zei ze met een prachtige twinkeling in haar ogen. Ze kuste haar dochter en zei: “Ik ben zo verschrikkelijk blij dat je gelukkig bent met Pierre, en je maakt mij een gelukkige moeder” ze gaf haar dochter een innige kus. Ze pakte mij vast en zei: “Gaat het een beetje, jongen, je zult wel moe zijn, koffie?” met een vreselijke twinkeling in haar ogen en een prachtige glimlach liep ze naar het koffiezetapparaat en drukte de knop in. Even later zaten we aan de koffie. Toen ik even later in de auto zat op weg naar mijn werk, werd ik door Sandra gebeld. “Mama heeft ons heel erg goed gehoord, we moeten voortaan wat stiller zijn” zei ze lachend. “Het was heerlijk liefste” zei ik “en ik zou het zo weer over doen. Ze was alleen te vroeg terug” Sandra lachte en zei: Ja dat zei ik ook tegen haar, maar het verkeer zat erg mee en daardoor was ze weer vlug thuis en ze verwachtte ons beneden te zien. Je weet wat we aan het doen waren” gierend van de lach zei ze dat tegen mij. Toen ik in de avond thuis kwam, had ze nog pretoogjes. Moeder Marie deed net of haar neus bloedde.
Twee weken later beviel Sandra van een gezonde dochter. We noemden haar Martine. Een combinatie van beide grootmoeders, Marie en Christine.
Ons leven kwam in een stroomversnelling terecht. Ik ging bij de vele buitenlandse reizen bijna altijd samen met Sandra. We bleven elkaar steeds uitdagen. Zo heb ik haar klaar gevingerd in het vliegtuig naar Canada en ik elk hotel waar we verbleven hebben we meerdere keren geneukt. Met het bedrijf ging het heel goed ondanks de crisis. Elke vakantie verbleven we met de kinderen in ons familiehuis in Frankrijk en daar heb ik Sandra weer zwanger gemaakt. Heerlijk ziet ze er nu ook weer uit, terwijl ze uit het zwembad klimt met haar beginnend bolle buikje.
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 14 oktober 2015 - 23:44 / Hits : 8959 / Waardering : 4.70
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 17494 / Waardering : 4.82

een ramp en een wonder 4 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 10 december 2016 - 13:48 / Hits : 9235 / Waardering : 4.74

Mirjam deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 24 april 2016 - 19:01 / Hits : 13860 / Waardering : 4.71

Nathalie deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 02 januari 2016 - 20:54 / Hits : 16547 / Waardering : 4.71

Donder en bliksem deel 5 SLot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 15 februari 2016 - 16:06 / Hits : 16526 / Waardering : 4.71

Lian en Mei-Lin deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 30 juli 2016 - 22:44 / Hits : 9158 / Waardering : 4.71

Samenwerken deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 08 juli 2015 - 10:58 / Hits : 19842 / Waardering : 4.70

Sandra 7
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 23 juli 2014 - 13:24 / Hits : 11526 / Waardering : 4.69

Sandra 6
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 04 juli 2014 - 15:57 / Hits : 12185 / Waardering : 4.67

Sandra 5
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 17 juni 2014 - 00:06 / Hits : 14440 / Waardering : 4.67

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb