Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Donder en bliksem deel 5 SLot
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Donder en bliksem deel 5 SLot
Toen ik op kantoor was kreeg ik telefoon van Laura. “Ik heb Helene onderzocht en, wat denk je, Helene is ook zwanger, heerlijk voor haar he?” riep ze door de telefoon. “ze is in de wolken en meteen naar huis gegaan om het haar man te vertellen. Ze zal je straks nog wel bellen” Ik antwoordde dat ik ook blij voor haar was en dat meende ik ook. Ik zou de vrijpartijtjes met haar wel missen, maar ja, ik had Laura en ze is een heerlijke vrouw en een fantastische minnares en een super moeder. Ik zei dat ook tegen Laura en ze viel even stil aan de telefoon. “Lieverd, ik moet weer verder, want mijn wachtkamer is redelijk gevuld. Ik hoop dat ik op tijd ben vanavond. Kus van mij en ik hou van je!” toen hing ze op. Even later ging mijn telefoon weer en ik zag dat het Helene was. “Heb je Laura al gesproken over het goede nieuws?” vroeg ze meteen. Ik beaamde het. “We zijn hartstikke blij” zei ze weer. “lieve Helene ik feliciteer je ook van harte en ik weet dat jullie er al heel lang naar uitkijken. Je bent voor je controles in goede handen” zei ik welgemeend. “Mag ik je nog wat vragen, Pierre?” vroeg ze en voordat ik ook maar antwoord kon geven, zei ze ”Ik hoop wel dat dit geen einde maakt aan onze ontmoetingen. Ik heb vanmorgen nog van Laura gehoord, dat jullie nog steeds heftig met elkaar vrijen en ik hoop dat je dat ook met mij wilt blijven doen. Laura vindt het ook goed en mijn man ook” Ik was wel verrast en zei: “Ik hoop dat we dat kunnen blijven doen, seks met jou is heftig en ruig en je houdt erg van spanking, terwijl Laura veel zachter is en romantische seks wil. Ik houd van beide vormen, heerlijk vooruitzicht, lekker dus” Helene antwoordde dat Laura vertelde dat we vanmorgen nog een vluggertje in de keuken hadden gemaakt. Ik schoot in de lach en zei dat zij en Laura nagenoeg geen geheimen voor elkaar hadden. “Pierre het is gek als ik het zeg, maar ik ben zo blij voor Laura dat ze jou heeft gevonden en ze is nu een hele vrolijke vrouw geworden en ik ben niet de enige die dat zegt.” Ik moest weer lachen en zei dat we elkaar spoedig weer zouden zien. “Ik ga nu weer naar Laura want ze zit de hele dag vol en dan bedoel ik niet alleen van jou, daaaaag”

Toen in na mijn werk naar huis ging, lagen de kinderen in het zwembad en de beide oma’s zaten erbij met een glaasje. “Hoe laat komt Laura thuis?” vroeg haar moeder, “want ik wil met jullie praten” Ik wist het niet zeker, maar ik dacht een uur of zeven. “Maar vertel een moeder Anna, is er iets?” sinds ons huwelijk noemde ik haar ook moeder met of zonder Anna en mijn moeder gewoon Mama. Laura deed het ook zo, maar precies andersom. “Je moet nu wel wat meer op Laura letten hoor” zei mijn moeder streng. Ze werkt en te hard en veel te lang. Ze moet ook haar rust nemen nu ze in verwachting is van een tweeling. Dus je weet wat je moet doen!” zei ze streng tegen mij. Ik knikte en zei verder niets, want soms duldt mijn moeder geen tegenspraak.
Even later kwam Laura ook thuis. “wat een goed idee, kinderen, mama komt er ook in” en even later werd ze met gejuich ontvangen. Ze droeg nu een mooi zwangerschapsbadpak, dat haar bolle buikje prachtig deed uitkomen. Na even heerlijk gezwommen te hebben gingen we met zijn allen aan tafel. Na het eten gingen we Laura, haar moeder en ik naar het mamahuis. Moeder Anna vertelde dat ze een advocaat van Laura’s ex schoonmoeder op bezoek had gehad, die vernomen had dat Laura niet meer in haar huis woonde, maar bij mij en dat ze hertrouwd was. Nu woonde zij dus in het huis met mijn moeder. Hij eiste namens zijn cliënt de waarde van het huis in geld op. “Toen Laura wilde gaan studeren hadden wij geen geld om dat te doen en hebben toen geld geleend bij de rijke tak van de familie. Ze zouden het ook graag zien dat Laura met hun zoon zou trouwen zodat het geld en dus ook het huis in de familie zou blijven. Laura haalde makkelijk haar artsenbul en toen ze plannen maakte om te trouwen moest papa een brief ondertekenen dat het huis of de waarde ervan terug zou vallen aan de ouders van Laura’s eerste man als ze uit elkaar zouden gaan.” Laura en ik zaten stomverbaasd en wisten even niets uit te brengen. “waarom heb je dat nooit verteld, Mam” vroeg Laura. “Ach, we mochten er niets over zeggen, want je man wist het ook niet, weet je, jullie waren getrouwd, de kinderen werden geboren en alles leek rustig. Natuurlijk zagen papa en ik wel dat alles redelijk zakelijk bleef. Jouw praktijk bloeide helemaal op en werd alsmaar groter. Je man deed alles met de kinderen en ze waren best gek met hem. Tja toen hij zo plots overleed was dat voor iedereen een grote schok. Papa was al eerder overleden en ik was die brief helemaal vergeten.” snikkend zat ze tegenover ons. “Ik vind het een vreemde overeenkomst. Moeder Anna, mag ik hem hebben dan laat ik een kennis van mij, die jurist en advocaat is, dit uitzoeken, mijn gevoel zegt dat het niet in orde is”
Ik kreeg de brief, kopieerde deze en mailde deze naar mijn kennis, nadat ik hem ook opgebeld had. Ik zou nog van hem horen. Ik ging meteen weer terug en vertelde wat ik had gedaan. Ik probeerde moeder Anna ook gerust te stellen. Toen Laura en ik in bed lagen, was het natuurlijk onderwerp van gesprek. Toch vielen we in slaap. Toen ik de volgende morgen door de wekker werd gewekt, lag Laura niet naast me. Ze bleek de halve nacht lopen “spoken” want het verhaal van haar moeder en die brief bleven maar door haar hoofd tollen. “verdomme wat een rot streek van die lui. Ze waren dus bang dat hij nooit een goede partij zou krijgen, omdat hij het verdomde om diploma’s te halen en feitelijk van het geld van zijn ouders profiteerde. Omdat ik wilde studeren en mijn ouders niet bij machte waren om dat te betalen, wilden zij het doen, maar alleen op hun voorwaarden, wat een klootzakken.

Door mijn werk heb ik al behoorlijk wat ingelost van de hypotheek van de praktijkruimte En nou heeft mijn moeder het eindelijk een paar centjes en dan willen ze die nog afpakken ook” Laura barste weer in tranen uit. Ik probeerde haar te troosten en zei dat het zo’n vaart niet zou lopen en dat mijn kennis wel iets zou vinden en ga zo maar door, maar ze bleef kwaad, wat ik mij ook kon voorstellen.
Gelukkig kwam in de loop van de ochtend het verlossende telefoontje, dat de claim geen enkele kans zou maken, omdat deze was ingediend feitelijk na het huwelijk, waarbij ze in gemeenschap van goederen waren getrouwd, zonder uitzondering van onroerend goed. Hij had inmiddels ook die advocaat gebeld en hem dat ook duidelijk gemaakt. De claim zou schriftelijk ingetrokken worden.

Ik informeerde meteen Laura en mijn schoonmoeder en beiden waren zeer blij. “En toch blijft het een schoften streek” riep Laura nog door de telefoon. “Ik wil niks meer met dat mens te maken hebben” Ik begreep dat ze dat meende en zei verder niks meer dan alleen maar: “Lieverd, ik hou erg veel van je en laten we naar de toekomst kijken. “Je hebt gelijk” zie Laura, “Het is nu zeker helemaal niet goed dat ik me zo kwaad maak” Ze gaf me via de telefoon nog een kus en zei dat ik vaak van die goede adviezen gaf. “Onzin” zei ik, dat geef jij ook, al je patiënten lopen weg met je en ik weet zeker dat er vele aanbidders van jou er zijn” Laura moest hard lachen, “Slijmerd” riep ze me toe en hing op. Toen ik ’s avonds thuis kwam, kreeg ik een dikke kus van mijn schoonmoeder, die me hartelijk bedankte en zich helemaal weer gerust voelde. “Ik voel me erg bezweet, ik ga me eerste even douchen” en ze liep meteen naar boven. Even later volgde ik haar en ik hoorde de douche stromen. Ik pakte een washandje en deed er scrubzeep op en liep de douche in. “ Ik zal je rug even doen” zei ik tegen Laura. Ze draaide zich om en leunde met haar handen tegen de douchewand. Ik waste en schrobde haar rug, want ik wist dat ze dit heerlijk vond. “Oh Pierre wat is dit toch lekker, lief van je dat je dat zomaar bij me doet, mmm heerlijk” en ik zette nog een tandje bij. “Moet ik de voorkant ook doen?” vroeg ik, wetende wat het antwoord zou worden. Laura keek om en zei: “ Ha, ha, ha, ventje, dan loopt het uit de hand, vanavond in bed mag je weer lekker naast me liggen en dan zien we wel verder, ga nu maar, dan kom ik ook zo beneden” Ik moest lachen, maar ik ging omlaag waar iedereen zat te wachten. “Komt mama ook?” vroeg Daniel. “Ja hoor, jongen, mama komt zo. Toen even later Laura beneden kwam zag ze er betoverend uit. Een ruim zittende blouse en een mooie rok sierden haar lichaam. Ze was een beetje opgemaakt en ik kon niks anders doen, dan haar in mijn armen te nemen en haar te knuffelen. “wat ben je toch mooi” zei ik tegen haar. Ze keek mij aan en zei: “heerlijk, want ik weet en voel dat je dat hartstikke meent.” En ze kuste mij De kinderen begonnen te giechelen en stootten hun beide oma’s aan. “Mama en papa zoenen alweer!” Mijn moeder schoot in de lach en zei: “Dat zal voorlopig nog wel doorgaan, hoor. Papa en Mama houden van elkaar, dat is toch fijn?”

Ik hield Laura om haar heup vast en glimlachte ook. Toen wij al aardig laat naar onze slaapkamer gingen, waren de kinderen al in diepe rust. “ Lief he van ze” zei Laura dat ze jou nu gewoon papa noemen en dat ze opmerken dat wij steeds zoenen” Ik keek haar aan en zei: en dan weten ze nog lang niet alles wat wij doen of nog erger gaan doen!” “ben je wat van plan dan?” vroeg Laura toen ze mij vanuit de badkamer voorbij liep. Ik pakte haar van achteren vast en omhelsde haar, waarbij mijn handen op haar borsten kwamen. “Ze zijn heerlijk” zei ik en ik kneedde ze zachtjes “Mmm lekker” en ze drukte zich tegen mij aan. “Lik me alsjeblieft, dat vind ik zo lekker” zei ze en ging op bed liggen en gaf mij toegang tot haar kutje, waar ik mijn mond op drukte en met mijn tong likte ik haar en knabbelde aan haar klitje. Binnen een paar minuten begon ze met haar lijf te draaien en drukte haar kutje steeds tegen mijn mond aan. “Dit is zo lekker, schat” kermde ze. “Ga door, ga door, ik kom, ik kooommm” riep ze uit en ze spoot ook veel vocht uit haar kutje. Ik kwam met mijn lijf omhoog en ik wilde over haar heen komen, maar haar steeds dikker wordende buik hield dat tegen. Ik draaide haar een kwartslag en toen kon ik in achter haar liggende in haar komen en ik begon haar rustig te neuken. “Dit is ook lekker, Pierre” zei ze zachtjes. Ik pakte haar borsten vast en begon ze zachtjes te melken. “Ze worden wel groter he” zei ik. “je bent ook zo verschrikkelijk mooi” fluisterde ik in haar oor. Laura hield mijn handen vast, die op haar borsten rusten. “oh Pierre, ik heb het zo fijn met je. Kom alsjeblieft in me klaar, ik wil je voelen spuiten” en ze kneep met haar kutje mijn lul bijna fijn. Ze masseerde mijn pik als het ware. “Laura, ik, ik kooommm” kermde ik door deze explosie van mij in haar. Mijn pik verslapte en we draaiden ons naar elkaar toe. “Ik houd van je, gekke vent van me.” En ik kreeg een dikke knuffel van haar. Ik haalde een handdoek voor haar en maakte haar een beetje schoon. Laura stapte uit bed en pakte een snelle douche en ik volgde haar. Daarna vielen wij knuffelend met elkaar in slaap. We hadden wel een slip en Laura ook een nachthemdje aangetrokken, want de kinderen kwamen elke morgen even bij ons in bed om ons te knuffelen en Laura haar buik te kussen om hun nieuwe baby’s te verwelkomen. We wisten nog niet wat het geslacht van de tweeling was.
Laura kreeg assistentie in haar praktijk. Ze was voor die tijd ook stagiaire geweest en inmiddels volledig bevoegd. Op die manier kon Laura het was rustiger aandoen nu ze in verwachting was en haar praktijd steeds drukker werd. Ook haar praktijk als bedrijfsarts was behoorlijk groter geworden.

We kregen een prachtige tweeling, twee prachtige jongens en we noemden ze naar de beide opa’s. In het begin moesten we samen de voeding doen omdat ze te weinig moedermelk voor twee kinderen had. We hielden een schema bij wie aan de beurt was om borstvoeding te krijgen. Ook de nachten werden vaak onderbroken dus we kregen niet voldoende rust, maar we waren dolgelukkig met de tweeling. Op een gegeven moment maakte ik een nieuw schema en had mij er zelf ook opgezet. Dat was lachen, maar Laura zei wel dat ze onze intimiteit begon te missen. Als we in bed kropen, waren we vaak bekaf. Hoe dan ook, we kusten elkaar elke avond en zeiden tegen elkaar: “Ik hou van jou”
Laura ging kort daarna weer werken maar dat deed ze maar 4 dagen en haar medearts ging 5 dagen werken. Verder verzorgde Laura op afspraak bedrijfsbezoeken. Daardoor zag ik haar dus ook wat regelmatiger. Wel vreemd als je eigen vrouw ook bedrijfsarts is, maar we hielden de zaken wel gescheiden. Als we dan ’s avonds eindelijk rust hadden als iedereen sliep, dan was het na het eten vaak dat we naast elkaar op de bank met elkaar begonnen te vrijen. “Pierre Dekker, je bent een lekkere vent” en ze gaf me een heerlijke zoen. “Glaasje wijn?” vroeg ik en ik stond op om in te tappen. “Ja heerlijk, maar ik ga me eerst even omkleden” zei ze met een glimlach. Even later kwam ze langzaam de trap af en daar stond mijn Laura, prachtige doorzichtige negligé had ze aan en een superklein stringetje. Ze liep langzaam op me af en begon mij strak aankijkend langzaam uit te kleden tot ik helemaal naakt voor haar stond. “Ik wil dat je me helemaal verwent, liefste, je mag me helemaal hebben, ik ben van jou en jij bent van mij.” zei ze en ze schuurde haar lijf tegen me aan. Mijn pik was hard. “Wat ben je mooi, Laura” fluisterde ik. “Kom ik wil je verwennen, want je bent mijn liefste en je laat me steeds voelen dat je van me houdt” Ik ging liggen en Laura kwam op mij liggen, haar negligé een beetje opendoende, zodat ik haar blote huis voelde. Ze schoof omlaag en nam mijn pik in haar mond. Ik wist dat Laura geen liefhebber van pijpen was en daar had ik nooit op aangedrongen.

Nu nam ze mijn pik in haar mond en zoog er heerlijk op en met haar hand masseerde ze min ballen. “Draai je om lieverd, dan kan ik je kutje beffen” zei ik en toen ontstond er een heerlijk partijtje seks. Haar stringetje had ik een beetje opzij geschoven en haar kutje was heerlijk nat en mooi geschoren. “Ga je niet te vlug” kermde ze, “want anders kan ik niks bij jou doen” Ik gehoorzaamde en begon hel rustig haar te beffen, maar ik stak wel twee vingers in haar kutje, die ik langzaam heen en weer bewoog. Laura versnelde haar pijptempo en mijn ballen werden heerlijk gemasseerd. Ik voelde mijn pik kloppen en als ze zo doorging dan zou het niet lang meer duren. “Lieverd, het is zo lekker, ik kom al bijna” zei ik kermend tegen haar. “Toe maar lieverd, kom maar ik breng je straks wel weer tot leven” en ze slokte mijn hele pik diep in haar keel en met haar hand trok ze me heerlijk af. Ik explodeerde in haar mond met een luide kreet. Versuft van deze explosie bemerkte is dat Laura zich al had omgedraaid en mij liefdevol aankeek en mij toen een heerlijk kus gaf. Ik proefde mijn eigen zaad vermengd met haar mondvocht. “Lekker he” zei Laura. “Kom, we drinken even een glaasje om bij te komen” Ik ging op de bank zitten en Laura kwam half op mij zitten, waardoor ik heel makkelijk haar lijf onder de negligé kon strelen en ook makkelijk bij haar kutje kon komen. “Niet doen” zei ze toen mijn hand afgleed naar haar kutje ”we zouden eerst een glaasje drinken” Ze kroop lekker tegen mij aan en met moeite kon ik van haar afblijven. Natuurlijk verdwaalde mijn hand op een van haar borsten en ik streelde deze zachtjes. Haar tepel reageerde meteen en ik streelde ook haar platte buikje. “Ik wil je nooit meer kwijt, Pierre” zei ze zachtjes “Je bent een hele lieve vent.” Ik kuste haar en zei dat ik nooit verwacht had om met mijn buurvrouw te trouwen. “Met jou wil ik graag oud worden” zei ik tegen haar. Laura begon te gapen en ik stelde voor om naar bed te gaan. Zonder te protesteren stond ze op en liep naar de trap. Toen ik haar in die doorzichtige negligé zag en dat piepkleine stringetje kon ik het niet nalaten om haar billen te strelen. Ze stopte onmiddellijk om naar boven te lopen. Laura keek lachend achterom en zei “ Ik vroeg me af of je nog meer wilde, pak me dan, lekkere man van me!” Ik omarmde haar en tilde haar naar de bank waar ik haar neerlegde. Ik begon haar buik te kussen en streelde haar borsten. “Ze zijn nu wel groter dan voorheen” zei ik tegen Laura. Haar tepels werden hard onder mijn strelingen. “Klopt helemaal” zei ze “Ik heb nu maatje B en ik vind ze ook mooi. Ik kan nu een beetje pronken met mijn tieten” zei ze grappend, terwijl ze haar borsten bij elkaar duwde. “De tweeling heeft er niet alleen veel melk uitgehaald, maar ik heb er ook volume door terug gekregen” we moesten alletwee lachen om de vergelijking. “Dus als ik nog een tweeling maak, krijg je een C cup” suggereerde ik.

“Pierre je jaagt me zo op onkosten, al die nieuwe beha’s!!” Ik nam een tepel in mijn mond en begon er lekker op te zuigen en te knabbelen. “jammer dat je geen melk meer hebt” zei ik. “Hallo zeg, ze hebben 8 maanden de kinderen gevoed hoor en jij hebt er ook regelmatig van genoten” zei Laura, terwijl ze de tepel nog meer in mijn mond duwde. Mijn andere hand gig naar haar kutje. Ik duwde haar stringetje opzij en begon haar met twee vingers te vingeren. “ooohhh Pierre, wat is dat toch lekker. Ik stopte en schoof met mijn lijf naar boven en Laura bewoon zo dat mijn pik als vanzelfsprekend in haar heerlijke grotje gleed. Ik begon haar langzaam te neuken. Laura sloeg haar armen om mij heen en ook haar benen deed ze op mijn billen en spoorde mij aan om haar sneller te pakken. Ik stootte dieper en sneller en Laura begon als snel te hijgen en te kreunen en met haar onderlichaam te draaien. “Ik houd dit niet lang vol, ik kom alweer, Pierre , ik kooommm” riep ze uit en ze sloeg haar nagels in mijn rug en kraste mij flink. “Pierre ga door, ga door, ik kooommm, jaaahhh” en haar lijf begon erg te schudden. Mijn pik werd dikker en ik kwam diep in haar kutje klaar met een paar heerlijk harde stralen spoot ik haar vol. Uitgeput lagen we op elkaar en onze monden raakten verstrengeld in een heerlijke tongzoen.
We gingen naast elkaar zitten op de bank en we keken elkaar dolverliefd aan. “Liefste” zei ik “Ik ben dolgelukkig verliefd op je. Laura knikte en gaf me een kus. “Seks met jou is zo lekker” zei ze. “Weet je, ik ben helemaal niet jaloers dat je ook vrijt met Helene. We gingen uiteindelijk naar onze slaapkamer, namen een douche en nog warm van onze vrijpartij vielen we als dolgelukkig verliefde mensen in slaap.
Meestal ging ik op woensdag, als Helene ’s middags niet werkte, bij haar lunchen en dan gingen we ook met elkaar naar bed. Ze was inmiddels ook bevallen van een prachtige dochter en zij en haar man waren er dolgelukkig mee. Ze had aangegeven dat ze meer met mij wilde vrijen. Ze wilde graag nog een kindje en ik moest haar weer bevruchten. Dit waren meestal heftige vrijpartijen, want Helene wilde heel graag hard aangepakt worden en ik mocht haar kontje ook niet ontzien. Sinds een paar weken neukte ik haar af en toe ook in haar kontje, wat ze heerlijk en geil vond. Meestal stopte ze dan tril eitjes in haar kutje, waardoor ze helemaal uit haar dak ging. Wel moest ik mijn zaad in haar kutje spuiten en was ze bekaf na een vrijpartij. Ik moest haar billen daarna even met verzachtende crème insmeren, want vaak kon je zien dat haar billen gloeiend rood geslagen waren. De volgende dag bedankte ze steevast Laura omdat ze mij mocht lenen. Laura controleerde haar ook altijd en zag dan ook dat het heftig geweest was. “Nou meid, hij heeft je weer stevig gepakt zo te zien.” “Oh Laura, hij is zo lekker en hij voelt mijn stemming precies aan.” “Maar de striemen staan op je billen, ik moet er zelf niet aan denken” zei ze prompt. “Mijn man neemt mij ook onderhanden, hij bevredigd mij de laatste tijd ook. Ons seksleven is weer opgebloeid, dankzij jou en jou man. Hij spankte mij heel heftig en met een vibrator bewerkte hij mij en hij vindt het heerlijk als hij twee trileitjes in me heeft gedaan en mij dan af en toe daarmee bewerkt, zelfs als we ergens op bezoek zijn. Als Pierre dan woensdags komt dan is hij helemaal het einde.” In de avond uren vertelde Laura dit mij allemaal en het gevolg was wel, dat wij daarna heerlijke seks met elkaar hadden. Ze vertelde mij dat ze bloedje geil werd als ze Helene onderzocht en zag wat ik met haar had gedaan. Ik moest haar dan een geweldige beurt geven en niet te veel en een te lang voorspel.

Ze wilde dan ook hard genomen worden. Onlangs werd onze vrijpartij die zeker niet geluidloos was, verstoord door Francoise, onze oudste dochter. Oog wrijvend liep ze onze slaapkamer in, waar ik Laura heftig op zijn hondjes nam. In een oogwenk lagen wij onder het dekbed. “Hebben jullie nou ruzie” vroeg ze bijna huilend. “Ach lieverd” zei Laura “Mama en papa zijn aan het vrijen met elkaar, want we houden van elkaar” “Oké, dan is het goed, maar ik dacht aan vroeger” zei de kleine meid en ze kroop tussen ons in. “Ik wil ook wel vrijen met jullie, want ik hou ook van jullie” Ik pakte haar vast en knuffelde haar “zo knuffel ik ook met mama” zei ik Ze kroop lekker tegen ons aan en viel binnen een minuutje weer in slaap. Heel voorzichtig hebben we haar weer terug in haar bedje gelegd en lachend kropen wij weer tegen elkaar aan. Ook wij vielen snel in een heerlijke slaap.
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 15 februari 2016 - 16:06 / Hits : 18389 / Waardering : 4.71
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Donder en bliksem deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 20 januari 2016 - 23:15 / Hits : 38041 / Waardering : 4.73

Donder en Bliksem deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 26 januari 2016 - 17:13 / Hits : 15904 / Waardering : 4.71

Donder en Bliksem deel 4
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 02 februari 2016 - 17:24 / Hits : 16698 / Waardering : 4.71

Donder en Bliksem deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 22 januari 2016 - 08:09 / Hits : 23307 / Waardering : 4.71

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 24166 / Waardering : 4.84

Mirjam deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 24 april 2016 - 19:01 / Hits : 15741 / Waardering : 4.72

Nathalie deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 02 januari 2016 - 20:54 / Hits : 18207 / Waardering : 4.71

Samenwerken deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 08 juli 2015 - 10:58 / Hits : 21406 / Waardering : 4.71

Lian en Mei-Lin deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 30 juli 2016 - 22:44 / Hits : 10679 / Waardering : 4.71

Vakantiehuisjes deel 3 (Slot)
Auteur : Muffer / Geschreven op : 13 februari 2013 - 13:28 / Hits : 20298 / Waardering : 4.06

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb