Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Lian en Mei-Lin deel 5 (slot)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Lian en Mei-Lin deel 5 (slot)
De volgende morgen werden we gelijk wakker. “Goeie morgen, mooie vrouw” fluisterde ik en terwijl ik haar rug streelde kuste ik haar. “Het was heerlijk met je vannacht” zei ik. “ We gaan er uit, douchen ontbijten opruimen en dan naar het vliegveld. Vanavond lig ik weer in mijn eigen bedje” zei Mei-Lin. Even later stonden we onder de douche en wat ik ook probeerde, Mei-Lin liet mij niet toe. Ze weerde mij steeds af. “Maar lieverd, ik heb ergens last van” riep ik uit terwijl ik mijn stijve pik in mijn rechterhand hield en mij langzaam aftrok. “Zal ik de deur dicht doen, dan ben je even alleen” riep ze lachend achterom kijkend en de badkamer uitlopend. Ik rende haar achterna en ze probeerde mij te ontwijken, maar dat lukte niet. Ik greep haar vast en drukte mij tegen haar naakte lijf aan. “Denk je dat je zo maar van me af bent, lekker geil ding, ik durf te wedden dat je kutje hartstikke nat is” fluisterde ik in haar oor. Ze spartelde even tegen, maar ik voelde aan haar lijf dat ze iets voorover boog om mijn pik te ontvangen. Ik schoof zo in haar. “Ik kan je gewoon niet weigeren, want je bent altijd zo lekker” kermde ze. “Ik probeerde het wel, maar het lukt me niet en dat weet je, geile man van me” Ik ging heel snel heen en weer en ik voelde dat haar kutje al begon te verkrampen. “Jij komt al he, geile donder” zei ik tegen haar en met een kreet kwam ze klaar en kneep mijn lul helemaal fijn, waardoor ik alles diep in haar spoot.

“Ooohhh wat lekker ben je Mei-Lin, dit was een heerlijk ochtend vluggertje” fluisterde ik in haar oor. Mijn pik floepte uit haar en ze liep de badkamer in om zich te wassen “Anders zit ik straks in het vliegtuig met een nat slipje” zei ze. Een paar uur later zaten we in het vliegtuig naar Amsterdam, waar Lian ons opwachtte. Ze vertelde onderweg naar huis dat ze nu twee slaapkamers had ingericht, één voor haar en één voor Mei-Lin. “Het lijkt me beter op ook je eigen privacy een beetje te hebben. Als jullie aan het vrijen zijn , dan heb ik niet altijd zin om mee te doen en ik denk dat het andersom ook zo is” zei Lian lachend, terwijl ze ons aankeek. Ik leefde als getrouwde man met twee vrouwen en dan sliep ik gewoon om de beurt bij de een en dan bij de ander. Hun ervaring was dat ik altijd wel ergens zin in had en die uitspraak van Mei-Lin ontlokte bij ons een schaterende lach. “Moet je nagaan, vanmorgen hadden we gedoucht na een heftige nacht en hij kon niet van me afblijven” zei Mei-Lin tegen Lian. “en dat vond jij erg?” vroeg Lian. Bij thuiskomst gingen we naar een ons bekend restaurantje. Toen ik Lian een knuffel gaf legde ik mijn hand op haar buikje, wat al een beetje begon te groeien. “Je wordt mooier en mooier” fluisterde ik in haar oor. “en ook zeer aantrekkelijk” Lian glimlachte en zei: “Je bent lief, dank je wel, kom je vannacht wel bij mij liggen?” Ik knikte van ja en streelde haar heerlijke mooie kontje. “Ik wil je billen weer eens lekker vasthouden” zei ik en als antwoord schudde ze even met haar billen. Ik liep nog even de tuin in en opeens had ik twee armen om mij heen, Mei-Lin. “Lekker he, thuis” zei ze en knuffelde mij. “Het was een heerlijk weekend en vanmorgen was ook lekker, jemig wat heb jij een uithoudingsvermogen. Ik ga van de week een test halen. Vanavond moet je Lian maar lekker vertroetelen, ik ga op mijn kamer slapen. Ik vond het wel een goed idee van haar, ieder zijn eigen slaapkamer” maar als jij je eenzaam voelt of meer wilt, dan mag je ook bij mij komen.” en ze en begeleide haar woorden met een heerlijke tongzoen. “Jij bent echt voor mij de enige, dat weet je toch?” fluisterde ze en ze kneep heel licht maar liefdevol in mijn wang. Ik omhelsde haar en knuffelde haar. “Weet je , Mei-Lin, ik voel me hartstikke rijk met jullie”

Toen ik tegen middernacht in bed kroop, voelde ik het warme lichaam van Lian. Ik streelde haar en bemerkte dat ze een nachthemdje en een slipje aanhad. Ze kroop tegen mij aan en zei: “Hou me vast, ik heb je gemist, je warmte en je lieve woordjes” Ik omarmde en kuste haar. Ik streelde haar buikje. “Je wordt met de dag mooier” fluisterde ik in haar oor. “Ik heb een beetje pijn in mijn buik, dus het is lekker als je mij zo streelt. Ik voel mijn borsten ook al strakker worden, jemig” Ze schurkte zich helemaal tegen mij aan en genoot van mijn strelen. Even later hoorde ik haar heel rustig ademhalen. Ze sliep en ik voelde mij rijk, dat ze zich veilig bij me voelde en in slaap viel. Na tien minuten was ik nog klaar wakker en kroop ik het bed uit. Ik liep naar de keuken om nog iets te drinken. Ik hoorde de deur opengaan en Mei-Lin kwam binnen. "Is er iets?” vroeg ze. “Nee hoor, Lian is in slaap gevallen, ze is overgevoelig en had een beetje buikpijn.” zei ik en ik draaide mij om. Toen zag ik pas Mei-Lin in een kort hemdje en een mooi klein zwart stringetje. “Jemig, wat ben je ook een heerlijke jonge vrouw. Elke kerel die jou zo zou zien, zou last krijgen van zijn hormonen” zei ik lachend. Mei-Lin keek mij doordringend aan en zei: “Welke kerel zou nou vallen op een zwangere vrouw? Die is toch niet interessant?” Ze maakte een kleine draai en schudde even licht met haar kontje. “Ik weet wel een kerel die op zwangere vrouwtjes valt” zei ik zachtjes en ik drukte haar tegen mij aan. Mijn pik stond strak in mijn slip en dat voelde ze tegen haar kontje. “Jemig, je gaat me toch niet vertellen dat je mij nu wilt hebben he?” vroeg Mei-Lin. Ik pakte haar stringetje vast en schoof deze omlaag en zette mijn pik tegen haar kutje aan. Ik legde haar op de bank op haar buik en deed meteen haar benen om wijd, zodat ik haar kon nemen. “Je hebt me gisteren en vanmorgen al geneukt, wil je nu alweer omdat je niet bij mijn zuster terecht kunt?” riep ze uit. Ze probeerde tegen te spartelen, maar ik had haar goed vast. Ik schoof mijn pik in haar kutje en Mei-Lin begon meteen mee te bewegen. Na een paar keer haalde ik mijn pik uit haar kutje en zette hem voor haar kontje en drukte langzaam mijn pik in haar. “Je zit verkeerd, je zit verkeerd” riep ze terwijl ze achterom keek. “Ik ben daar nog nooit in geneukt, au, au” riep ze, maar ik drukte langzaam door. Mijn ene hand ging naar haar klitje en ik begon haar te vingeren. Ik zat ondertussen helemaal in haar kontje en begon langzaam haar te neuken. Mei-Lin begon zich te ontspannen, dat voelde ik en haar ademhaling werd wat onrustiger.

“Verdomme, je maakt me weer geil, lekker is het wat je doet, geile kontneuker,” Ik gaf haar een paar klappen op haar billen, wat haar alleen maar geiler maakt. Die ervaring had ik inmiddels met haar. Harde ruige seks vond ze lekker en een beetje onderdanigheid had ze ook in zich. Ik pakte met mijn andere hand een van haar borsten en begon haar tepels te melken. “Lekker geil wijfje, hete donder ben je, lekker neukkontje en ik ga je helemaal volpompen. Toen kwam ze klaar met een hele luide schreeuw. “Jaaahhh Peter ik kom, ik kooommm” en door haar orgasme kneep ze haar kontje dicht. Ik trok mijn pik eruit en duwde hem in haar kutje, en met een paar ferme stoten spoot ik haar vol. “Ik voel je spuiten, oh mijn god, ik voel je spuiten, wat lekker” en weer kwam ze klaar net als ik. Uitgeput vielen we naast elkaar neer. Mei-Lin lag op haar rug met haar armen en benen wijd. “Nou ik heb voorlopig mijn portie wel gehad, mijn god, wat lekker allemaal” zei ze lachend tegen mij. Ze stond op en pakte een douche, ik kwam achter haar aan en verfriste mij ook. Toen ik nog even in de keuken wat te drinken pakte liep ik terug naar haar slaapkamer en ik zag dat Mei-Lin ook al sliep. Ik deed zachtjes de deur dicht en ging terug naar de slaapkamer van Lian, die heerlijk lag te slapen. Ik kroop naast haar en even later sliep ik ook.

De volgende morgen werd ik wakker en ik keek in de lachende ogen van Lian. “He, mooie man van me” en ze kuste mij zachtjes op de lippen. Even later lagen we heerlijk te tongen en ik merkte dat ze niet meer ziek was. “Ik heb heerlijk geslapen” zei ze zachtjes “Dank je wel dat je mij zo lief hebt behandeld gisteravond, ik voelde mij niet lekker, maar je hebt me heerlijk in slaap gemasseerd” en weer kreeg ik een heerlijke zoen. Ze ging even naar het toilet. Waarschijnlijk had Mei-Lin het toilet doorspoelen gehoord, want toen Lian weer naast mij kroop, ging de slaapkamerdeur open en stond Mei-Lin in de deuropening. “He tortelduifjes, lekker geslapen en vermaken jullie je een beetje?” vroeg ze met een grote grijns op haar gezicht. Ze kroop naast mij, waardoor ik in het midden lag. Meteen schoof ze haar hand onder het dekbed, waar ze de hand van Lian tegen kwam. Lian wreef zachtjes over mijn pik heen en Mei-Lin wilde haar wel helpen. “Ho zusje, dit is mijn slaapkamer en dan heb ik recht op Peter, je hebt het afgelopen weekend genoeg gehad” Ik reageerde door te zeggen dat Mei-Lin gisteravond laat nog een fikse beurt had gehad. Lian reageerde door te zeggen dat Mei-Lin nymfomane trekjes begon te krijgen. Ze was onverzadigbaar. “Hallo zeg, krijg ik nou de schuld?” riep ze quasi beledigd, “Wat denk je van Peter, hij weet van geen ophouden en neukt ons tot we werkelijk geen –pap- meer kunnen zeggen en dan staat hij zich nog af te trekken in de douche!” We moesten lachen. “Ze heeft wel een beetje gelijk” zei Lian, “maar ja, daarom zijn we ook gek op je. Je hebt nu ook al een paraat apparaat” en ze masseerde mijn pik heerlijk. “Ik zal je even helpen” en ze boog zich voorover en begon mij heerlijk te pijpen. Mei-Lin ging ook meedoen, maar ze zette haar kutje op mijn mond en vroeg of ik haar wilde beffen. Ik likte haar lipjes en spontaan gingen ze open waardoor ik in haar kutje kon likken. Ik zocht haar klitje en stak twee vingers in haar en begon haar te vingeren. Binnen een paar minuten kwam ze spuitend klaar en ik likte al haar heerlijke kutvocht op. Toen zei Lian dat ze wilde wisselen. Lian haar kutje smaakte net iets anders en Mei-Lin pijpte mij niet alleen maar masseerde ook mijn lul en mijn ballen. Het werd lekker heftig. Lian gaf als eerste aan dat ze klaarkwam, met luid gekreun viel ze voorover tegen haar zus aan en “jaaahhh, ik kom, ik kooommm” riep ze uit. Haar kutje drukte tegen mijn mond aan en ook zij spoot een heerlijk geile nectar in mijn mond. Mei-Lin zette een tandje bij en ook ik kwam heftig spuitend in haar mond klaar en ze ving alles op. Lian lag nahijgend tegen haar aan en Mei-Lin streelde haar haren en haar rug, terwijl ik nog van een heerlijke pijpbeurt lag bij te komen. “dat komt ervan he, als je zegt dat ik een nymfomane ben” zei Mei-Lin. We stapten uit bed en we gingen heerlijk douchen.

De dagen en weken erna was het druk. Alle drie druk bezet en vaak zagen we elkaar in de ochtend even bij het naar het werk gaan en in de avonden als we naar bed gingen. Mei-Ling had een zwangerschap test gedaan en ze bleek ook zwanger te zijn. Toen ik op een avond thuis kwam, stond ze mij op te wachten en Lian stond achter haar. “Lieverd, ik moet je wat vertellen. Ik ben ook zwanger” en prompt begon ze te huilen. Ze had de test in haar handen en ik kon haar alleen maar opvangen en heerlijk knuffelend feliciteren. “Oh Peter ik voel me nu zo gelukkig. Lian en ik zullen er alles aan doen om jou een fijne vader te laten zijn” Haar tranen raakten mijn wangen en ik zag ook bij Lian de tranen in haar ogen staan. “Ik ben ook blij, ons kinderen komen in een warm gezin, vol liefde, met lieve moeders en een hele lieve vader” Bij het eten kletsten ze honderd uit. Ik probeerde ondertussen mijn (lichamelijk) aandacht zo goed mogelijk te verdelen en ik kreeg ook regelmatig stille hints. Lian had nog wel eens de gewoonte om haar slipje even onder mijn neus te houden, als haar zus ons niet zag, terwijl Mei-Lin mij meestal even over mijn kruis streelde als ik langs haar liep en mij een luchtkusje toewierp. Het gebeurde het ook wel dat we toch met zijn drietjes aan het stoeien gingen, waarbij ik met mijn meiden heerlijk kon vrijen. Lian had op dit moment de meeste behoefte aan seks, ze was wat onzeker over haar lichaam aan het worden en wilde gewoon weten of ik haar nog aantrekkelijk vond. Nou, dat vond ik zeker!! Als ik thuis kwam nam ik haar altijd in mijn armen, kuste haar en ook haar mooie buik en streelde dan haar borsten, die steeds mooier werden. Als we ’s avonds in bed lagen dan wilde ik haar hele lijf beminnen. “Je bent zo verschrikkelijk mooi” zei ik dan. Lian streelde door mijn haren en hield mij niet tegen als ik over haar buik kussende naar haar mooie schoot ging. Met mijn hand streelde ik haar kutje en als ik met mijn mond in de buurt was, dan hield ik haar slipje een beetje opzij zodat ik haar mooie klitje kon verwennen. “Ik ga je lekker verwennen, ik ga je kutje beffen” fluisterde ik en ze deed haar benen wijder, zodat ik er beter bij kon. Mijn tong likte haar klitje , waarbij ik snelheid en richting wisselde. “Ooohhh Peter, dit is zooo lekker, je maakt me steeds gek met je tong” ik stopte heel voorzichtig twee vingers in haar kletsnatte kutje en mijn andere hand masseerde ik haar tepels. Binnen een minuut begon Lian te verkrampen en ze kwam met een gil heerlijk tegen mijn mond klaar. Haar handen sloeg ze op mijn rug. “Peter, stop even, ik moet nu even bijkomen, dit is zooo verschrikkelijk erg” Ze stapte uit bed vandaan en ging even in de keuken iets te drinken halen. Daar bleek Mei-Lin ook te zitten en even later kwamen ze samen de slaapkamer binnen. “wat hoor ik nou, schattebout, heb je mijn zusje weer eens helemaal gek gemaakt? Dat moet je bij mij eens proberen!!” Ze kroop naast mij in bed en zei: “Ik zal jou eens helemaal gek maken en haar mond sloot zich om mijn pik heen, die al heel snel keihard werd. Ze begon mij af te trekken en heel geraffineerd pijpte ze mij. Lian ging met haar kutje boven mijn mond zitten en zei dat ik haar likken moest, wat ik graag deed. Toen voelde ik opeens dat Mei-Lin een vinger in mijn kontje stak en ik voelde dat ik een orgasme niet lang meer kon uitstellen. Mei-Lin voelde mijn pik dikker worden en stopte meteen. “Nee mannetje, je wacht maar even” zei ze en ze stopte met pijpen en trekken en kroop bij me weg. Toen greep ik haar heupen en manoeuvreerde haar kontje voor mijn pik. Ik was bloedgeil en ik ramde mijn pik in haar kutje. “Ooohhh geile dekhengst, geile vent, ik kan me niet verweren he, jij bent veel sterker, verdomme je verkracht me gewoon” Ze keek me geil aan en op dat moment pakte Lian de haren van Mei-Lin vast en dirigeerde haar hoofd naar haar kutje. “Lik me, zusje, want Peter heeft het nog niet afgemaakt, bef me met die hete tong van je” en Mei-Lin begon heftig haar kutje te likken, terwijl ik in en uit haar kutje ramde en af en toe een paar klappen op haar gespannen billen gaf. Mei-Lin werd super geil en opeens begon ze uit haar kutje te spuiten, terwijl een orgasme door haar lichaam raasde. “Ik kooommm, jaaahhh ik kooommm” Ze begon heftig te trillen en daardoor ging mijn pik uit haar kutje. Meteen duwde ik Lian achterover. Ze spreidde haar benen en ik kon zo in haar komen. Ze omarmde mij heel sterk. “Kom maar, spuit je maar leeg in mijn toch al bevruchte kutje” Toen voelde ik de handen van Mei-Lin op mijn rug. “Spuit mijn zus maar vol, die heeft nog niks van je gehad” hoorde ik haar zeggen. Ik voelde mijn lijf samenspannen en met een luide schreeuw kwam ik in Lian klaar. Lian streelde mijn lijf en zei zachtjes: “Dank je wel liefste van me, ik voel je liefde in mij” Even later lagen we met zijn drietjes naast elkaar uit te puffen van dit heerlijke geile triootje. “Waarom is de seks tussen ons altijd zo lekker?” vroeg Mei-Lin aan ons. Ik keek Lian en Mei-Lin aan en zei “ik denk omdat we alle drie veel van elkaar houden. Seks tussen ons is in mijn beleving nooit hetzelfde. We zijn ook niet jaloers of zo en ik vind seks met jullie altijd lekker, wat wil je: twee prachtige mooie vrouwen, die mij beminnen!” Mei-Lin en Lian doken alletwee boven op mij en overladen mij met kussen. Tja, mijn handen zwierven overal en het was heerlijk om twee naakte vrouwenlichamen in je handen te hebben. Lian was zoals gewoonlijk de verstandigste. “Kom we gaan douchen, want het stinkt hier naar seks en wij stinken naar zweet. Even later stonden we onder de douche verschillende liedjes te zingen alsof we tieners waren. Lachen!

Toen we weer in de kamer zaten, moesten we de verbouwingsplannen bekijken. Een aannemer had verschillende plannen ingediend om de kinderkamers ook mogelijk te maken. Een uitbreiding van de begane grond was mogelijk en daarop kwam ook een uitbreiding die de beide kinderkamers mogelijk maakte. Lian en Mei-Lin kregen ieder een eigen slaapkamer grenzend aan een kinderkamer. De verbouwing maakte het verder mogelijk om beneden een kantoor annex werkruimte maken voor onze administratie. De hele financiële administratie hadden we al uitbesteed aan het kantoor waar ik werkte en daar waren de dames zeer tevreden mee. Ik ook natuurlijk. Mei-Lin wilde met name ook haar bestellingen en dergelijk dicht bij haar hebben, want die breidde zich ook alleen maar uit. Verschillende andere chinees-Indische restaurants sloten zich wat de inkoop betrof aan bij de B.V. van Mei-Lin.
De verbouwing vorderde snel en we hadden ook de inrichting uitbesteed. Ik ging altijd met Mei-Lin en Lian mee naar de verloskundige, die we eerst moesten uitleggen hoe het nou zat tussen ons. Alles ging voorspoedig. Lian had nog steeds veel zin om te vrijen en seks te hebben. Ik vertroetelde haar elke dag maar natuurlijk vergat ik Mei-Lin ook niet. Haar buikje begon ook al aardig te groeien en het was fantastisch om af en toe aan tafel te zitten en dan te zien hoe twee zwangere vrouwen hun handen op hun buik leggen omdat de baby trapte. Onze babyzoon werd geboren, Lian was in de 7e hemel, want alles was heel snel gegaan. Ze mocht de volgende ochtend naar huis met onze zoon, Tim. Lian liep rustig naar binnen toe en toen ze de drempel over was zei ze: “Welkom thuis, lieve Tim, hier woon jij dus, bij mama en papa en tante Mei-Lin” Dit gaf een grote verandering in ons huis, want nu was Tim het centrum van alles. De borstvoeding kwam goed op gang en Lian genoot ervan. Ze ging meestal in de kamer zitten en legde Tim aan een borst om te drinken. Ik was ademloos. Hoe mooi is een moeder, die een kind de borst geeft. Ik werd vanachter omarmd. “Mooi he” fluisterde Mei-Lin “Nog even dan zitten hier twee vrouwen die borstvoeding geven. Ik streelde Tim over zijn wang, maar hij wilde niet gestoord worden als hij aan het eten was. Lian keek mij verliefd aan. “Ben je niet jaloers op Tim?” “Absoluut niet” antwoordde ik, “Ik vind het prachtig mooi, dat jij Tim helemaal zelf voedt, ik hoop dat je genoeg hebt” Lian keek me aan en zei: “Kom maar, proef maar een beetje uit die andere borst, ik heb ruim voldoende” Ik zoog een beetje van haar tepel en het was warm en smaakte een beetje naar noten en was erg zoet” Mei-Lin kwam erbij staan en keek mij aan. “Wil je mijn borsten ook stimuleren” vroeg ze. Lian moest lachen en zei “Mei-Lin je bent gewoon geil, beken het nou maar, ik ruik dat bij je” Ik deed de blouse van Mei-Lin open en ik schoof haar beha omhoog. Meteen stopte ze een tepel in mijn mond en ik begon er op te zuigen. “ dat is lekker Peter, ooohhh wat doe je dat toch goed. Ik wreef met mijn hand over haar buikje heen, ze was al 6 maanden zwanger en ik ging met mijn hand in haar broek. Ik wilde Lian niet te veel storen bij het voeden van Tim en daarom duwde ik Mei-Lin de kamer uit naar haar eigen slaapkamer. Ze snapte meteen wat er ging gebeuren, want in een oogwenk had ze zich al helemaal uitgekleed.

“Peter, neuk me alsjeblieft, ik ben zo verschrikkelijk geil” Ik trok mijn broek uit en mijn pik stond al hard. Mei-Lin draaide zich om en ik keek tegen haar heerlijke kontje aan. “Kom in me, lieverd, ik wil je, je moet me nu pakken” riep ze achterom kijkend. Ik zette mijn pik tegen haar kutje en ze zoog hem als het ware naar binnen. Meteen begon ze heen en weer te bewegen, mij stimulerend om haar harder en dieper te pakken. “O wat ben je ook een heerlijk geil vrouwtje” riep ik uit. Ik pakte haar tepels vast en maakte melkende bewegingen, die haar alleen maar geiler maakte. “Ooohhh je melkt me en je neukt me, wat ben je toch lekker” en ik voelde dat ze helemaal verkrampte en met een schreeuw kwam ze klaar. Ik spoot dat zelfde moment haar helemaal vol. “Dit noemen ze een vluggertje” zei Mei-Lin tegen mij en ze liep de badkamer in om haar kutje schoon te spoelen. Daarna kreeg ik een knuffel van haar. “Hier was ik nou net aan toe, heerlijk, kom we gaan naar Lian” zei ze. Lian keek op toen we binnen kwamen. “Zooo, dat doen jullie vlug, was de nood zo hoog?” vroeg ze. We schoten in de lach en ik nam Tim van Lian over en ging hem verschonen. Natuurlijk brabbelde ik zijn taaltje mee. “ja, papa heeft met tante gevreeën” en verder allerlei onverstaanbare kreetjes. De meiden waren al vertrokken. Toen ik Tim in zijn wiegje had gelegd liep ik ook naar het terras. Ze zaten heerlijk te kletsen. Die avond sliep ik bij Lian, omdat ik haar niet alleen voor Tim wilde laten zorgen.

Zo gingen de dagen voorbij en na drie maanden werd onze dochter, Maria geboren. Mei-Lin had het zwaar met de bevalling maar alles is verder goed gegaan. Ze moest een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Eenmaal thuis ging alles snel en wij pakten ons gewone leventje weer snel op. Tim was alweer ruim drie maanden en op een avond nadat we Tim hadden verzorgd en we in bed lagen zei ze dat ze weer met de pil wilde stoppen. Mei-Lin was nog niet zover maar ik ging alweer snel na de geboorte van Maria met haar naar bed. Drie maanden later bleek dat ze alletwee weer in verwachting waren. De zaken gingen meer dan goed en ons gezinnetje ook. Uiteindelijk kregen we nog een zoon en een dochter erbij.

Nu zijn we inmiddels tien jaar verder en de kinderen doen het op school prima. Lian en Mei-Lin zijn fantastische moeders en zij vinden mij een fantastische vader. We hebben een grote gezinsauto gekocht, want als we op vakantie gaan dan slapen de kinderen afzonderlijk van ons. Wij slapen in een grote caravan met een heerlijk groot bed, waar we ons nog steeds heerlijk kunnen uitleven.
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 30 juli 2016 - 22:44 / Hits : 9199 / Waardering : 4.71
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 17715 / Waardering : 4.84

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 16491 / Waardering : 4.72

Lian deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 28 mei 2016 - 17:28 / Hits : 13894 / Waardering : 4.72

Mirjam deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 24 april 2016 - 19:01 / Hits : 13912 / Waardering : 4.72

Lian deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 23 mei 2016 - 12:38 / Hits : 23390 / Waardering : 4.72

Lian en Mei-Lin deel 4
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 10 juli 2016 - 15:50 / Hits : 8858 / Waardering : 4.72

Nathalie deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 02 januari 2016 - 20:54 / Hits : 16577 / Waardering : 4.71

Donder en bliksem deel 5 SLot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 15 februari 2016 - 16:06 / Hits : 16625 / Waardering : 4.71

Samenwerken deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 08 juli 2015 - 10:58 / Hits : 19885 / Waardering : 4.70

Olivia kick op kontjes (deel 3: slot)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 25 augustus 2015 - 23:37 / Hits : 9364 / Waardering : 3.80

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb