Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een paar dagen ertussen...uit!
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een paar dagen ertussen...uit!
“Waarom is je vriendin er niet vandaag?” vroeg Ellen aan haar neefje.
“Omdat ze wilde stappen en geen zin had in familiaire zaken” gaf Ruud aan.
“Wat is dat nu weer voor onzin? Ik had het leuk gevonden om haar eens te zien” antwoordde Ellen.
“Laat gaan, zo erg is het ook weer niet. Je moet niet teveel verwachten van anderen” lachte Ruud die verder ging met de afwas.
“Zo heeft iedereen wel wát! Wij dus ook! Kunnen we eindelijk eens een weekje vrijnemen uit het restaurant dan wil je oom weer niet!” bekende Ellen ook haar probleem”.
“Vertel!” vroeg Ruud belangstellend.
“Kijk even in de kamer en zie hoe hij zijn vrije week wil invullen. Slapen en tv kijken! Hij wil opeens thuis blijven, hij moet én zal de verbouwing gaan volgen. Weg weekje hotel dus!”
“Je bent getrouwd, jullie hebben een bedrijf dus die sleur had je kunnen verwachten!”.
“Ik zie dat toch anders. We zijn al jaren 24u p/d met het bedrijf bezig. Een weekje rust zou geen slecht idee zijn”.
“Ik begrijp je tante. Morgen reserveer je ergens een mooie 2-persoonskamer en geef je aan dat hij 20 minuten heeft om zijn spullen te pakken en met je mee te gaan. Doet ie het dan heb je je zin; doet hij het niet dan ga je een weekje zelf weg. Tegenwoordig heel normaal” gaf Ruud aan en borg de borden op in de keukenkastjes.
“Als hij niet mee wilt dan neem jij zijn plaats maar in?” gaf Ellen uitnodigend aan.
“Ja, dat doe ik, maar eerst ga je vragen of hij wel- of niet meegaat! Ik kan het wel een weekje zonder training stellen” antwoordde Ruud om het grapje van zijn tante die hij best wel begreep.
De rest van de avond bekeek Ruud, samen met zijn oom enkele bouwtekeningen en hoorde zijn tante mopperen.
Toen Ruud weer thuis was dook hij onder de douche en vertrok daarna meteen naar bed.

De volgende dag werd Ruud in de middag gebeld door Ellen. “Ik heb geboekt, de reservering uitgeprint en zelfs laten zien maar hij gaat niet mee. Dus………… je hebt beloofd een weekje mee te gaan wat zoveel betekent dat ik je zie op het station” gaf zijn tante aan.
“Meen je dit werkelijk?” vroeg Ruud verbaasd en kreeg een korte impressie over de weigering door zijn oom en kon hij niet anders dan zijn agenda omgooien om in ieder geval zijn tante maar naar haar bestemming te rijden en daar een dagje met haar te verblijven.

Daags daarna reed Ruud naar de achterzijde van het station, parkeerde zijn wagen en liep zoekend door de stationshal en vond zijn tante al snel.
“Ik dacht dat het in mijn leven een zooitje was maar jij kan er ook wat van” lachte Ruud die de koffer en tas van zijn tante oppakte.
“Je had gelijk, zo gaat het inderdaad tegenwoordig” beaamde tante hetgeen Ruud eergisteren al had aangegeven. “Maar jij heb toch wel je spullen bij je” ging ze voor alle zekerheid verder.
“Ja, ik heb het beloofd” bekende Ruud en gooide de koffer en tas in de achterbak van de wagen zodat ze niet veel later aansloten in de file.
“”Gelukkig is het niet uren rijden. Zijn jullie al vaker in dat hotel geweest?” vroeg Ruud tijdens het rijden.
“Nee, al jaren zie ik alleen de binnenkant van het restaurant. Verder niets” antwoordde Ellen die wel erg flexibel met de waarheid omging.
“Dan heb je nu de kans om frisse lucht te snuiven en van de natuur te genieten” en na 40 minuten reed Ruud zijn wagen de oprijlaan van het hotel op.
“Groter maken ze die hotels tegenwoordig niet meer” lachte hij toen hij het hotelletje zag.
“Zeker 4 kamers moeten ze hebben!” ging hij lachend door, parkeerde de wagen en liep met zijn tante naar binnen naar iets wat op een receptie leek.
Een paar minuten laten hadden ze de sleutel van de kamer en liepen naar boven.
Langzaam begon het tot Ruud door te dringen dat hij daadwerkelijk een weekje zou doorbrengen met zijn tante toen hij de deur opende en de inrichting bekeek.
“Mooie plek” erkende hij.
“En je moet zelfs naast me in bed! Hoe vind je dat?” zei Ellen die zich op het bed liet vallen.
“Ik heb een weekje nodig om te wennen! Een bad, wc en een wasbak! Het lijkt wel vol!” sprak hij vanuit de badkamer zijn tante meteen bij en keerde terug naar de kamer.
“We komen de week wel door!” gaf tante aan die niet eens de moeite nam om zelf te kijken, stond op en keek haar neefje aan.
“We gaan onze spullen halen” kondigde ze aan en niet veel later was ze haar koffer aan het uitpakken.
“Heb je nog een voorkeur aan welke kant van het bed je wilt slapen?” vroeg Ellen.
“Precies in het midden!” gaf Ruud aan terwijl hij naar buiten keek.
“Ik vroeg KANT. Toch?!” herinnerde Ellen hem.
“Dan mag jij aan de raamkant zodat ik naar buiten kan kijken als je slaapt” sprak Ruud toen hij zich omdraaide om naar zijn tante te kijken.
“Oké! Geregeld” gaf Ellen aan en legde een handdoek op haar hoofdkussen.
“Wel, we hebben geen aparte kamers dus we moeten ons maar behelpen met de ruimte. Maar ik ga plassen” sprak Ellen en zonder antwoord af te wachten vertrok ze naar de badkamer.
“Het is inderdaad wel klein hier” riep ze.
“Ik heb het idee, gezien de grootte van het hotel dat ze geen intercom nodig hebben. Zoals je nu gilt horen alle gasten het” lachte Ruud.
“Als je gedoucht hebt kan je je niet eens normaal aankleden! Los van het feit dat alles nat is geworden” klaagde tante.
“Jij hebt geboekt!”.
“Je weet hoe dat gaat, leuk hotel, mooie omgeving en de rest is van ondergeschikt belang. Maar goed, afdrogen zal nog wel gaan!” opperde Ellen.
“Je kan je toch hier aankleden! Ik heb er geen probleem mee”.
“Laat ik het zo zeggen… ik ook niet. Wat wil je vandaag gaan doen? Stuk lopen, beneden zwemmen of wat anders?” vroeg Ellen.
Even had Ruud zijn eigen gedachten maar stelde voor om te gaan zwemmen.
“Goed idee, omkleden dan maar en handdoeken mee” sprak Ellen en begon met het losknopen van haar blouse.
“Je begrijpt toch wel dat als je zo blijft zitten kijken, ik hetzelfde zal doen!” gaf Ellen aan, die Ruud naar haar zag kijken en stopte met het losknopen van haar blouse.
“Als je zo nodig wilt kijken dan ga je je gang maar, maar schiet jij ook eens op!” stelde Ellen en ging verder met haar blouse.
“Weet oom er trouwens van dat ik hier ben?” vroeg Ruud plotseling terwijl hij zich ook begon uit te kleden.
“Nee, dat weet hij niet! Totaal vergeten te vertellen” gaf Ellen kort aan en keek hoe haar neefje zijn broek uittrok.
Kijkend naar Ruud gooide Ellen haar blouse op bed, trok haar broek uit en stond in een slipje voor hem.
“Geheimen voor elkaar of niet?” vroeg Ruud die zijn tante bewonderde.
“Nee” sprak Ellen, maakte haar bh los en trok daarna haar slipje naar beneden.
“Zo! Vandaag zie je je tante eens anders” lachte ze.
“En jij je kleine neefje” ging Ruud erop door, trok zijn boxer naar beneden en stond naakt voor zijn tante.
“Dat is een erg lange tijd geleden dat ik je zo gezien heb!” gaf Ellen aan, draaide zich om en pakte uit haar koffer een bikini.
Ruud bleef staan en bekeek zijn tante van top tot teen.
“Ik hoop wel dat je net als ik naakt slaapt” ging hij door en zag Ellen haar topje aantrekken om die daarna goed om haar borsten te leggen.
“Ook dat is lang geleden maar als jij daar de voorkeur aan geeft dan doe ik dat” gaf ze aan en trok licht gebogen haar bikinibroekje aan wetend dat Ruud deze kans niet voorbij zou laten gaan om haar nog beter te kunnen bekijken.
Ruud hield zijn ogen gericht op haar strakke billen en zag, toen ze wat bukte, haar kutje. Helaas was de pret te snel voorbij zodat hij nu zijn tante naar hem zag kijken.
Ook Ruud pakte zijn zwembroek, trok hem aan en legde zijn lul wat beter.
“Het valt allemaal niet mee hè, dat aankleden!” lachte Ellen die zag dat zijn lul zich begon op te richten.
“Laten we maar gaan zwemmen” gaf Ruud iets nerveus aan, pakte 2 badjassen en ze vertrokken naar het zwembad onderin het hotelletje.
“Ze hebben destijds besloten om dezelfde architect te nemen die de badkamer heeft ontworpen! Het lijkt wel een wasbak zo klein” zei Ruud, het zwembad inlopend.
“Wat maakt het uit. Je gaat me toch niet vertellen dat je van plan was om 80 baantjes van 50 meter te gaan trekken?!”.
“Nee, maar dit dat is zo klein dat als we samen gaan zwemmen ik op je rug moet liggen om in het water te kunnen blijven”.
“Je kan mijn rug op” lachte Ellen waarna Ruud meteen op haar rug sprong en beiden onderwater verdwenen.
Met veel kabaal kwam Ellen weer boven water en probeerde Ruud omver te duwen waardoor zich er een luchtig spel ontspon waarbij Ruud Ellen bij haar middel pakte en omhoog gooide zodat ze met een plons weer in het water terecht kwam.
Meteen dook Ellen onder water, pakte Ruud bij zijn benen en trok hem zo goed als mogelijk omver.
“Je begrijpt natuurlijk dat dat niet kan!” sprak Ruud die het water van zijn gezicht veegde, naar Ellen toeliep die zo snel mogelijk wegzwom.
Rustig liep Ruud achter Ellen aan en dreef haar in de hoek van het zwembad zodat ze geen kant meer opkon.
Met haar ellebogen, steunend op de rand van het bad begon Ellen te watertrappelen om Ruud van zich af te houden.
“Dat gespetter maakt me helemaal niet uit” lachtte Ruud, pakte haar been vast en trok Ellen weer terug in het bad.
“Nu heb je niet meer zo’n grote mond” hoorde Ellen hem, met zijn armen om haar middel, zijn handen op haar buik, zeggen.
“Dat is gemeen, je bent sterker dan ik” zei Ellen die probeerde los te komen en daardoor met haar heupen en schouders begon te draaien.
“Je mag zoveel bewegen wat je wilt, loslaten doe ik je niet” bekende Ruud zijn plan en trok zijn tante stevig tegen zijn borst en liep met haar in zijn handen naar de badrand terug zodat ze zich kon vasthouden.
“Je ziet het!” lachte Ruud, voelde dat zijn tante meer kracht kon zetten en bewoog haar billen over zijn lul die steeds harder werd.
“Al houd je me uren zo vast, loskomen zal ik zeker” hijgde Ellen en voelde hoe zijn lul steeds harder werd zodat ze subtieler met haar billen begon te bewegen.
“Laat dat geen enkel probleem zijn” bekende Ruud en voelde hoe de bewegingen van Ellen steeds rustiger werden bij het bewegen.
“Zo te voelen mag ik blij zijn dat ik nog iets kan bewegen” zei Ellen.
“Wees inderdaad maar blij dat ik in een goede bui ben” bromde Ruud.
“Maar als ik je zo voel heb ik volgende week nog een grote striem op mijn billen” sprak Ellen en keek achterom naar Ruud.
“Dat heb je zelf veroorzaakt” antwoordde Ruud, liet een hand zakken naar haar bikinibroekje en legde die op haar broekje, nog net niet op haar kutje.
“Nu kan je je helemaal niet meer bewegen” ging hij verder en voelde hoe Ellen met haar bovenlichaam begon te draaien.
“Fout” lachte ze en voelde meteen de andere hand van Ruud op haar borst.
“Jij fout” sprak Ruud zachtjes en gleed met zijn hand onder haar topje en streelde haar borst en tepel.
Een zucht van Ellen verraadde dat hij met zijn andere hand in haar broekje gleed en zijn vingers over haar lipjes liet glijden.
“Denk jij wat ik denk Ruud?” hijgde Ellen zachtjes.
“Ik heb geen idee maar voor mezelf kan ik er wel een voorstelling van maken” gaf Ruud aan die met zijn vingertoppen al bezig was de binnenkant van haar kutje te strelen.
“Waar denk jij dan aan?” kreunde Ellen zachtjes, draaide zich om en opende haar mond.
Zachtjes begonnen ze te vrijen waarbij Ruud intussen zijn tante zachtjes vingerde.
Hij voelde hoe nat ze was, schrok toen de deur van het zwembad plotseling werd opengetrokken en haalde terstond zijn vingers uit- en van het lichaam van zijn tante.
Even keek de vrouw door de ruimte en zag Ellen.
“Ben je er eindelijk, dat is een te lange tijd geleden lieverd” riep ze al van verre en kwam op Ellen en Ruud aflopen.
“Je weet hoe dat gaat he! Nu hebben we een verbouwing dus de zaak is ’n week gesloten. Mogelijk langer zelfs. Hoe is het met jou?” lachte Ellen die zich uit zwembad hees, haar bikinibroekje goed deed en ook haar borsten weer op hun plaats legde.
“En dat moet je neef zijn!” ratelde Maria door en keek Ruud aan die gedwongen in het water moest blijven staan vanwege zijn te stijve lul maar gaf Maria wel een hand.
“Dus jullie zijn samen! Gezellig!” hoorde Ruud.
“Ja. Met heel veel moeite is het me gelukt hoor” gaf Ellen aan en verbaasd keek Ruud toe hoe Maria haar hand in het broekje van Ellen liet glijden.
“Aan je kut te voelen was hij al op onderzoek uit” lachte Maria en ontblootte beide borsten van Ellen en speelde wat met haar tepels terwijl ze naar Ruud keek.
“Als jij nou eens boven water komt dan kan ik kijken wat je in huis hebt” ging ze verder tegen Ruud.
Van verbazing kwam Ruud langzaam uit het water en ging naast Ellen staan en voelde hoe deze zijn zwembroek naar beneden trok en haar hand onder zijn ballen legde.
“Dit heb ik in voorraad” zei Ellen tegen Maria.
“Eens even kijken” gaf ze aan, ging op haar knieën zitten en nam de lul van Ruud in haar mond.
Zachtjes bleef Ellen met zijn ballen spelen terwijl ze toekeek hoe haar vriendin haar neefje aan het pijpen was.
Toen Maria zijn lul uit haar mond liet glijden en opstond gaf ze aan “hij is goedgekeurd!”.
“Jij heb notabene zijn lul nog eerder in je mond gehad dan ik in mijn kut” verwoorde Ellen de situatie subtiel.
“Let niet op je tante. Maar ik neem aan dat je nog niet weet hoe het hier er aan toe gaat. Dus dat zal ik je vertellen!”
“We hebben hier een klein hotel, weinig kamers maar voldoende ruimte. Binnen de muren van dit pand kan je alles doen wat je wilt, met iedereen en zonder te vragen of moeilijk te doen. Wil je neuken, dan neuk je; wil je veel neuken dan neuk je veel. Iedereen die je hier ziet rondlopen staat tot ieders beschikking. Dat geldt voor jou en voor anderen! Iedereen die hier komt stelt zich zonder meer ter beschikking voor een ander. En als ik bedoel iedereen, dan bedoel ik iedereen” sprak Maria een sprakeloze Ruud snel bij.
“Dat lijkt allemaal geil maar dat is niet zo. Om alle eventuele dames tegemoet te komen moet je je klaarkomen zoveel mogelijk zien uit te stellen” gaf Ellen aan.
“Dat zegt ze alleen maar om je klaar te kunnen pijpen als jullie aan het einde van de avond weer samen in bed liggen. Ik ken haar streken. Meerdere avonden heb ik verstek moeten laten gaan omdat ze me gedurende de dag gewoon klaar bleef likken” bekende Maria die keek hoe Ellen haar rok onhoog deed en haar slipje naar beneden.
“Hier mag je je op uitleven. In haar kut en mond, maar die laatste ken je al” lachte Ellen en begon Maria zachtjes te vingeren voor de ogen van Ruud.
“Je ziet het. Alles kan hier!” hijgde Maria.
Na de kennismaking vertrok Maria weer om andere gasten te verwelkomen en stelde Ellen voor om wat te gaan drinken.
“Je mag je natuurlijk aankleden, het is niet vreemd om zelfs naakt rond te lopen dus zeg maar wat je wilt!”
“Het enige wat ik wil is even alles laten bezinken. Dit ging wel heel erg snel!”.
“Ik had het je ook kunnen zeggen maar dat leek me minder spannend” sprak Ellen die besloot in haar bikini te blijven rondlopen.
Ruud trok zijn zwemboek goed en liep met Ellen mee naar de bar in het hotel.
Dit is Carine, de dochter van Maria en stelde Ruud aan haar voor.
“Ik heb je nooit gezien en ben er bijna alle dagen, dus welkom!” glimlachte Carine.
“Je moeder heeft de gang van zaken al uitgelegd dus hij is volledig op de hoogte” sprak Ellen haar bij en gaf de bestelling aan haar door.
“Mooi, dan is dat achter de rug. Heb je vragen of wat dan ook, je weet me te vinden” nam de telefoon aan en al pratend keek ze naar Ruud.
“Kom, we gaan zitten op de bank” sprak Ellen en trok hem mee.
Niet veel later kwam Carine met de drankjes aanlopen en zette die op tafel en kon Ruud haar wat beter bekijken hetgeen Ellen opviel.
“Kom eens hier staan Carine” sprak Ellen, trok haar rokje op en toonde Ruud het daaronder verstopte slipje.
“Normaal heeft ze geen eens een slipje aan, dus je hebt een primeur” zei Ellen die het broekje opzij trok om Ruud haar kutje te tonen.
“Je mag haar wel aanraken hoor!” glunderde Ellen om zijn onzekerheid.
“Weet je al welk thema we vanavond hebben?” vroeg Clarine terwijl ze met haar rokje omhoog bleef staan.
“Nee, daar heb ik nog niets over gehoord, dus vertel het eens. Ik ben benieuwd” gaf Ellen aan die Clarine naar zich toetrok zodat die met haar handen moest steunen op de leuning van de bank.
“Kijk Ruud!” sprak Ellen en trok het slipje een stuk naar beneden en streelde pal voor zijn ogen de billen van het meisje.
Terwijl ze werd gestreeld keek Clarine naar Ruud en zag zijn lul strak in zijn zwembroek staan.
“Laat me even naast Ruud zitten tante Ellen” vroeg Clarine die haar slipje op haar knieën liet rusten en naast Ruud ging zitten waarbij ze meteen haar hand in zijn zwembroek liet glijden om zijn lul vast te houden.
“Je begeeft je nu al op mijn terrein, Net stond je moeder hem te pijpen en nu ben jij hem aan het aftrekken. Ik heb je moeder al gezegd dat ik zijn lul zelfs nog geen een klein stukje in mijn kut heb gevoeld” sprak Ellen.
“Jullie blijven een week. In die periode ben je bijna aan hem vastgegroeid, jou kennende” ging Clarine er spontaan op in en vrijde met open mond met Ruud.
“Hij komt straks wel los!”lachte Clarine die zich van Ruud losmaakte en haar slipje rechttrok.
“Ik moet aan het werk” gaf ze aan en vertrok.
“Ik denk dat ik even online hartpillen ga bestellen” stamelde Ruud, rollend van de ene naar de andere verbazing.
“Ik wil niet vervelend doen maar volgens mij wilde Clarine je nog vertellen wat het thema van vanavond was” gaf Ruud met een diepe zucht aan.
“Dat is waar, dus……. ga vragen” antwoordde Ellen en duwde haar neefje bijna van de bank.

“Je zou nog vertellen wat het thema voor vanavond was” zei Ruud.
“Ja, dat is zo. Vergeten door alles. Het thema is dat de heren er vanavond uitsluitend zijn voor de dames. De heren zijn er dus niet voor hun plezier maar voor het wel én wee van de aanwezige dames. En een kleine hint Ruud, probeer niet klaar te komen. Het lijkt geil maar dat is het daarna zeker niet. Wees niet eigenwijs en luister naar een klein meisje” lachte Clarine.
“Dat had ik al van Ellen vernomen, maar een klein meisje? Hoe oud ben je? 19?”
“Ja, precies goed geantwoord” hoorde Ruud.

“De heren zijn er voor de dames blijkbaar” informeerde Ruud zijn tante.
“Mooi en je weet wat dat betekent?”.
“Eigenlijk niet helemaal. Ik dacht dat jij dat wel wist!”.
“Dan moet je je hoofd er maar bijhouden en niet zo kijken naar Clarine” sprak Ellen die de zwembroek van Ruud probeerde uit te trekken.
Na een klein gevecht lukte dat en zat Ruud met een snoeiharde lul op de bank naast zijn tante die zijn lul in haar hand nam en hem begon af te trekken.
“Clarine kijkt naar je” lachte Ellen en ging verder. “Dus vanavond hebben alle vrouwen de mogelijkheid om zich aan iedere man te vergrijpen. Het is een spel dat erop gericht is om de mannen zo snel mogelijk klaar te laten komen. De mannen moeten proberen om dat juist te voorkomen. Clarine moet je gezegd hebben dat klaarkomen consequenties heeft.
De consequenties lijken leuk. Alle vrouwen zullen de man fanatiek aftrekken, neuken en pijpen. Dat is slopend. Weet je klaarkomen te voorkomen dan genieten de vrouwen van je en proberen dan misschien wel om juist het klaarkomen bij je te voorkomen. Een spel dus.
Totaal tegendraads en verrekte moeilijk. Worden de mannen niet meer stijf dan worden ze voor straf naar hun kamers verwezen en mogen ze niet meer meedoen. Ze missen dan in feite alles en zijn alleen op hun kamer, of met andere mannen natuurlijk. Verder zie je alle vrouwen met elkaar vrijen maar dat is logisch; Hoe minder mannen hoe meer de vrouwen met elkaar bezig moeten zijn” hoorde Ruud haar uitleg.
“Ik ga je even pijpen, dus vertel me ondertussen maar wat je ervan vindt” zei Ellen en nam zijn lul in haar mond en liet haar tong spelen met zijn lul.
“Nog wat drinken tante El? Je laat hem toch niet nu al in je mond spuiten” lachte Clarine wat zoveel betekende dat Ruud nog even niets kon zeggen tegen zijn tante.
“Hij is zo godvergeten stijf lieverd” hijgde Ellen met zijn lul in haar mond.
“Proeven?” bood Ellen aan toen ze zijn lul uit haar mond had laten glijden.
“Nee, ik wil dat hij alles tot zich door laat dringen. Pijpen zal ik hem vanavond. Bereid jij hem nu maar voor. En Ruud, vanavond zit je ook in mijn kut. Eigenlijk mag ik dit allemaal niet vertellen maar ik help je wel door deze avond heen met tante El” sprak Clarine die toch nog even haar handen onder zijn ballen legde en ermee begon te spelen.
Met trage slagen en zijn lul in haar mond trok Ellen haar neefje af en likte het zaad van zijn eikel afgewisseld door af en toe stevig zuigen.
Toen Clarine terugkeerde zette ze de drankjes op de tafel en keek toe hoe Ellen Ruud nog steeds aan het verwennen was.
“Dat wordt nog wat vanavond met je Ruud, ik zie je nu al zweten” lachte Clarine die Ellen van hem afhaalde.
“Ellen is nog steeds met je bezig en dat houd je niet vol. Draai de rollen maar om en doe jij maar wat je wilt” gaf Clarine Ruud aan en opende meteen de benen van Ellen.
“Tante of niet….. Je kan haar gewoon neuken of likken” adviseerde ze en zwaaide even naar nieuwe gasten.
Rustig liet Ruud zich op zijn knieën zakken tussen de benen van Ellen, pakte zijn lul vast en hield zijn eikel tussen haar lipjes en smeerde daar het vele voorvocht overheen. Toen drukte hij door en op het moment dat hij diep in de kut van zijn tante zat begon hij te neuken en keek om zich heen.
Clarine stond op en begroette de gasten die op hun waren toegelopen en keken gezamenlijk toe hoe Ruud zijn tante aan het neuken was. Al neukend werden Ellen en Ruud voorgesteld aan de nieuwe mensen.
Het maakte Ruud nu niet meer uit. Hij was gewend aan de sfeer in het hotelletje.
“Hij is zich al aan het voorbereiden zie ik” lachtte Evelien tegen haar man Gert-Jan.
“Verstandig besluit”opperde GJ die de tepels van Ellen in zijn handen nam en die zachtjes bespeelde.
“Ik had gehoord van het thema, dus voorbereiding moet ik wel hebben. Jammer om vanavond op mijn kamer te moeten zitten als hier een feest is en ik niet mag meedoen” genoot Ruud geheel ontspannen.
“Perfect idee, want zo haal je de ergste geile spanning ervan af en is het vanavond niet nieuw meer!” ondersteunde Evelien zijn gedachte.
Uit fatsoen haalde Ruud zijn lul uit de kut van zijn tante en kroop tussen haar benen vandaan en ging staan. Ook Ellen stond op en een groepje was al gevormd.
“Ik ga weer verder, de plicht roept” gaf Clarine aan en vertrok naar de receptie waar nog enkele mensen aankwamen.
“Hoeveel mensen komen er vanavond Evelien?” vroeg Ellen.
“Beetje standaard denk ik. Stuk of 10 stellen. Maar we hebben je al een tijdje gemist”.
“Ik ben er weer en beloof dat ik weer vaker zal komen. Ik neem Ruud dan mee!” sprak Ellen.
“Fijn, een beetje hetzelfde groepje spreekt ons wel aan” bekende GJ die zijn handen op de billen van Ellen legde en haar tegen zich aantrok.
“Komen jullie hier dan vaak?” vroeg Ruud.
“1x per jaar een week. Deze week dus en verder ongeveer 1x per 3 maanden ’n dag. De rest van de tijd is het een doorsnee hotel” legde GJ uit.
“Ik ben hier voor het eerst en ik moet zeggen dat de sfeer me erg bevalt” gaf Ruud aan en keek naar zijn lul die ondertussen in de hand van Evelien lag.
“Hij heeft net in je kut gezeten dus ik ga hem even pijpen. Dan proef ik ook jou alvast” sprak Evelien die Ruud in de bank terugduwde, zijn lul in haar mond nam en hem begon te pijpen.
Ellen ging naast haar seksvriendin zitten, opende haar benen en voelde hoe GJ in haar drong.
Smakkend en hijgend pijpte Evelien Ruud op haar gemak terwijl iedereen met elkaar in gesprek bleef.
Even keek iedereen tussen de benen van Ellen toen die begon te kreunen omdat GJ het tempo opvoerde in haar kut.
“Kijk je wel uit dat je niet klaarkomt” kreunde Evelien tegen haar man.
“Begrijp je nu dat het een zware klus wordt” gaf GJ zwetend aan Ruud door.
“Ik moet wel uitkijken inderdaad”.
“Dat geldt ook voor mij! De kut van je tante gaat knijpend over mijn lul. Je heb het getroffen met je tante” hijgde GJ.
Evelien liet de lul van Ruud uit haar mond glijden, trok hem tussen haar benen, nam zijn lul vast en plaatste die tegen haar lipjes waarna Ruud doordrukte en de kut van Evelien traag begon te neuken.
Het tempo nam zienderogen nog verder af en toen trokken beide mannen hun lul uit beide vrouwen en gingen naast de dames op de bank zitten.
Ruud legde zijn hand tussen de dijen van Evelien en streelde met zijn vingertoppen haar kutje en keek ondertussen naar de andere gasten die zich door de ruimte begaven.
Verderop in een hoek zat een ander stel, kijkend naar het groepje, aan de koffie.
“Komen er nog meer thema-avonden?” vroeg Ruud.
“Er komen deze week 2 thema-avonden. Die van vanavond waarbij de vrouwen de mannen mogen gebruiken en niet anders om en volgend weekend als afsluiting. Dan is het playrole Dat wordt dan in de rol van dokter, schoolmeisje enz. Tenminste in die trend. Maar dan mogen de mannen de vrouwen gebruiken. Omgekeerde situatie dus” genoot GJ al van het vooruitzicht en zag Ruud nadenken.
“De rest van de week zijn we vrij om te doen en laten wat we willen”.
“Als ik het zo bekijk wordt het een bijzondere week” hijgde Ruud terwijl hij intussen werd afgetrokken door Evelien.
“Een raad, trap niet in de val door met 2 vrouwen tegelijk te spelen. Dan heb je de regie niet meer in handen en bestaat de kans dat je vanavond wordt weggezonden. Zou eeuwig jammer zijn” hijgde nu ook Ellen die schaamteloos met haar benen uit elkaar lag en zich liet vingeren door GJ.”
“Dus we gaan je meer zien. Gezellig” sprak Evelien tegen Ruud terwijl ze naar de lekkende kut van Ellen keek die bewerkt werd door de vingers van haar man.
“Kom even in mijn kut, ik wil je weer voelen” gaf Evelien aan die niet veel later de kloppende eikel van Ruud in haar voelde.
“Lekker GJ?” vroeg Evelien hijgend aan haar man.
“Vanavond blijf ik uit jullie buurt, dat begrijp je wel” antwoorde hij.
“Daar heb jij helemaal niets over te zeggen, dus kijk uit wat je zegt!” kreunde Evelien met de handen van Ruud op haar billen.

Na enige tijd trok Ruud zich terug uit de kut van Evelien toen hij Ellen hoorde zeggen”“Laten we eerst maar even teruggaan naar onze kamer Ruud. Even bijkomen van alles, daarna gaan we weer naar beneden om te eten en na het eten douchen en afwachten”.
Ook GJ trok zich terug en zag zijn vrouw gelijk met Evelien en Ruud opstaan.
“Ik denk dat wij ook teruggaan naar onze kamer of heb ik dat mis?”.
“Je lijkt echt wel een helderziende!” sprak Evelien luchtig en trok haar man mee door de ruimte.
“Wij gaan naar de kamer” informeerde Ellen Clarine.
“Ik vertrouw erop dat jullie terugkomen!”.
Boven nam het groepje afscheid van elkaar en trokken zich terug in hun kamers.
“Je kan aangeven wat je wilt. Een dichte deur betekent dat niemand ons stoort, een open deur geeft aan…welkom” gaf Ellen een huisregel aan.
“Dan open die deur!” lachte Ruud en liet zich vervolgens op bed vallen.
“Hoe bevalt het tot zover?” vroeg Ellen aan haar neefje toen ze naast hem op bed plofte.
“Ik ben gewend en moet zeggen… erg enerverend!” antwoorde Ruud die weer opstond om naar de douche te lopen.
Meteen kwam hij terug met een klein flesje massageolie en liet Ellen op haar buik liggen.
“Ik ga je masseren!” en ging op haar bovenbenen zitten, liet de olie in zijn hand vloeien en smeerde die met beide handen uit over haar schouders en nek.
Al pratend over hetgeen ze hadden beleefd masseerde Ruud zijn tante en liet zijn handen luchtig over haar lichaam glijden, Niet alleen haar schouders en nek maar ook haar rug werden onder handen genomen en verplaatste Ruud zich van haar bovenbenen naar haar enkels en begon haar billen in te smeren.
Met lange halen gleden zijn handen vanaf haar billen naar haar nek en weer terug en keek even op toen er onbekende mensen hun kamer inliepen om te kijken.
“Hier worden de spieren al soepel gemaakt” merkte een onbekende vrouw op.
“Goede voorbereidingen zijn een “must” gegeven de situatie” antwoorde Ellen zonder op te kijken en merkte dat Ruud van haar benen afgleed en zich op zijn knieën op de grond zette en zo meer de gelegenheid kreeg de binnenkant van haar dijen te masseren.
Met grote regelmaat gleed Ruud met zijn vingers langs- en in haar kutje, nog steeds gadegeslagen door de onbekende in hun kamer.
Even gaf Ruud een knipoog naar haar en ging onverstoord verder.
“Ik kwam even kijken wie er allemaal in het hotel aanwezig zijn. Gewoon om een indruk te krijgen” hoorden ze.
“Je ziet het! Ik wordt al klaargestoomd voor vanavond” lachte Ellen en voelde plotseling Ruud weer op haar bovenbenen gaan zitten om haar schouders te masseren.
Opeens merkte Ellen hoe Ruud zijn lul in haar kutje drukte en al masserend haar begon te neuken.
“Je hebt het goed voor elkaar” gaf de vrouw aan en ging op bed zitten kijken.
Ellen legde haar beide armen onder haar hoofd en liet zich zuchtend masseren terwijl ze lichtjes de lul van haar neefje in haar kutje voelde bewegen.
“Wij zijn Ruud en Ellen, ben jij hier alleen?” vroeg ze.
“Nee joh, mijn vriend zit beneden te praten met Maria en Clarine. Die is zo slim om zijn gemak te houden. Maar ik ben Angelique en mijn vriend heet Menno”.
“En ik ben Ruud aan het voorbereiden om vanavond niet snel klaar te komen. We halen de ergste spanning weg en bovendien is het heerlijk!” kreunde Ellen zachtjes.
“Dat wil ik wel geloven ja. Jij op je buik met een harde lul in je kut terwijl je gemasseerd wordt. Welke vrouw wil dat niet!” lachte Angelique die de ballen van Ruud in haar hand nam en die met haar vingertoppen bespeelde.
“Ho, ho!” kreunde Ruud. “Hiervoor ben ik gewaarschuwd!” lachte hij en trok zijn lul uit de kut van zijn tante en ging op bed zitten.
“Neem jij in dit geval Ellen maar in je handen, niet mij. Neem mijn taak maar even over!” ging hij verder tegen Angelique die meteen op de bovenbenen van Ellen ging zitten en haar begon te masseren.
Even keek Ruud toe, trok de lange jurk van Angelique omhoog en constateerde dat ze geen slipje aanhad. Een klein geschoren kutje werd zichtbaar en schaamteloos liet Ruud meteen zijn vingers er langs gaan terwijl Angelique zwijgend de schouders van Ellen masseerde.
Met zachte hand duwde Ruud Angelique met haar borsten op de rug van Ellen en streelde haar naakte billen die hij met 2 vingers uit elkaar trok en zonder een woord te zeggen zijn tong tussen haar billen liet glijden.
Even likte Ruud haar kontje terwijl hij met zijn vingers haar klitje opzocht en die begon te strelen.
“Je heb wel een goede minnaar getroffen Ellen” hijgde Angelique die ontspannen op de rug van Ellen lag.
“Hij is mijn neefje, vandaag hebben we elkaar eindelijk sexueel ontdekt dus je zal hem vaker met mij hier treffen” kreunde Ellen die voelde hoe Angelique op haar oorlelletje zoog.
“Tante en neefje samen. Spannend. Mooi voor een thema-avond” kreunde Angelique plotseling toen ze voelde hoe Ruud zijn lul in haar kut duwde.
Zittend op beide vrouwen neukte Ruud de onbekende vrouw, voelde hoe hij lul begon te kloppen, trok zich terug uit haar kut en ging weer op bed zitten.
“Nu jij uit me bent ga ik je tante maar even verwennen! Ik neem aan dat je geen bezwaar hebt” sprak Angelique die van Ellen afging, haar omdraaide en de benen van Ellen opende.
“Kijk maar hoe ik haar ga likken” glimlachte Angelique die meteen haar tong langs de kutlipjes van Ellen liet glijden terwijl ze ondertussen met 2 vingers doordrong in de natte kut van zijn tante.
“Zie je hoe nat ze is!” hijgde Angelique en liet haar 2 vingers aan Ruud zien.
“Haar geile sappen zal ik deze hele week in mijn mond voelen stromen”.
“Jullie hebben geluk met elkaar. Jij met je lul keihard en je tante drijfnat. Wat zal je kunnen klaarkomen in haar buik” hijgde ze.
“Vergeet je mijn mond niet Ruud!” haakte Ellen, met haar benen opgetrokken en ver uit elkaar kreunend, in.
“Dat weet je tante. Zoveel je wilt”.
“Ze heeft meer gaatjes hè! Niet vergeten” gaf Angelique aan, maakte haar vinger nat met het overvloedige kutgeil van Ellen en drukte haar vinger tussen haar billen en vingerde Ellen anaal.
“Oh, Angelique, ik denk dat een week veel te kort is” kreunde Ellen.
“Ik weet het. Hoe perverser hoe geiler” kreunde ook Angelique plotseling toen ze voelde hoe Ruud ook haar anaal begon te vingeren.
“Zo te zien hebben jullie al kennis gemaakt” hoorden ze Clarine plotseling die op het bed kwam aflopen, even keek en zonder aarzeling de lul van Ruud in haar mond nam.
Rustig bewoog ze haar hoofd over zijn lul en gleed ondertussen met haar tong over zijn eikel.
“Het kan ook te gek hier! Het lijkt wel een complot!” kreunde Ruud, haalde zijn lul uit de mond van het meisje en zijn vinger tussen de billen vandaan bij Angelique.
Opnieuw gedwongen moest Ruud zijn geile gevoel onder controle zien te krijgen en zag dat zijn tante haar benen weer op het bed legde waarna Angelique zich terugtrok.
“De kennismaking was heerlijk. Straks verder” zei Angelique die zag dat Ruud en Clarine met open mond aan het vrijen waren.
Toen Ellen weer zat keek ook zij toe hoe haar neefje bezig was en genoot van het aanzicht.
“Ik moet gaan” gaf Clarine plots aan en vertrok al groetend met Angelique.

“Heftig!” hijgde Ruud nog na.
“Nog steeds geen spijt?” vroeg Ellen die in de armen van Ruud ging liggen.
“Ja, spijt wel maar dat is nu te laat!”.
“Hoe bedoel je?” vroeg Ellen verbaasd.
“Spijt dat ik je niet eerder tussen je billetjes hebt geneukt. Maar nu is het te laat want als ik dat ga doen kom ik gierend spuitend in je kontje klaar. En je weet het….. niet verstandig” bekende Ruud.
“Dan ga je je kleine onschuldige tante maar vanaf morgen in haar kontje neuken. Ik geef me a a aan jjjeee o o ov ver” mompelde Ellen met de tong van haar neefje in haar mond.
“Zo snel mogelijk tante, en daarna zo diep mogelijk!” lachte Ruud die weer op zijn rug ging liggen.
Direct ging Ellen met haar hoofd op zijn buik liggen, nam rustig zijn lul in haar mond en speelde ermee met haar mond en tong.
Soms zoog ze liefdevol op zijn eikel en voelde hoe haar tepels tussen zijn vingers gleden.
“Dit is dus echt ontspannen” hijgde Ruud die met zijn andere hand haar gezicht streelde en zag hoe zijn lul in haar mond bewoog.
“Mag ik Ellen even van je lenen Ruud” vroeg Maria die doodgemoedereerd binnen kwam lopen en zag hoe hij werd gepijpt.
Meteen liet Ellen zijn lul uit haar mond glijden, stond op en volgde Maria.

“We hadden overleg met alle dames met het oog op vanavond” legde Ellen na het bezoek van Maria uit.
“Vertel!” vroeg Ruud nieuwsgierig.
“We kleden ons aan en gaan eten” beperkte Ellen het gesprek.

Tijdens het eten keek Ruud om zich heen en zag meerdere mannen probeerden ook iets van hun vrouwen los te krijgen en zwaaide maar naar Menno die hij nog niet gesproken had.
Na het eten werd de zaal weer ontruimd en zaten de meesten in de banken, veelal in gesprek met hun eigen partner.
Alsof het afgesproken werk was vertrokken de dames plotseling de zaal uit en gingen de mannen meer naar elkaar toe om inzicht te krijgen wat ze allemaal wisten zodat Ruud al meteen wist dat dit soort gesprekken tot een minimum beperkt zouden worden omdat geen der heren ook maar iets wist.
“Ik heb gehoord dat je al kennis hebt gemaakt met Angelique” gaf Menno aan.
“Die heb ik gesproken inderdaad toen jij in gesprek was met Clarine en Maria.
“Laat dat gesprek maar zitten! Clarine was me aan het pijpen terwijl Maria op mijn mond zat” lachte Menno.
“Ik had mijn instructies en moest noodgedwongen mijn lul uit je vrouw halen om te voorkomen dat ik klaarkwam” informeerde Ruud hem.
“Ik had het gehoord, je zal ook je handen wel vol hebben aan je tante”!.
“Jij hebt haar nog niet gehad toch?”.
“Nee, maar ik kijk er wel naar uit. Ik heb van Angelique het e.e.a. gehoord”.
“Ellen kan neuken als de beste. Hoerig geil wordt ze als je in haar mond klaarkomt” gaf GJ meteen aan.
“In dat geval moeten we haar maar eens met ons drieën nemen. In haar kont, kut en mond en daarna nemen we de andere meiden ongegeneerd” stelde Ruud voor.
“Dat spreken we dan maar voor morgen af. Laten we nu maar proberen het einde van de avond te halen zonder als kleine jongens weggestuurd te worden” sprak Menno min of meer somber.
“Ik begrijp je angst” zei GJ twijfelend.
“Wat dat betreft ben ik blij dat ik al heb kunnen wennen. Voortijdig klaarkomen zou jammer zijn maar laat ik eerlijk zijn…. we moeten maar afwachten wat ons te wachten staat. Misschien hadden we ons vanmiddag tegoed moeten doen aan die meiden en ze volledig onder moeten spuiten” sprak Menno nerveus.
Opeens kwamen alle vrouwen weer gelijktijdig binnen. Allen in lingerie, allen opgemaakt en met een touw in hun hand, zodat menig mannenhart begon te bonken.
“Moet je toch eens kijken hoe ze eruit zien. Welkom in de hemel of hel. De grens kan ik niet eens meer bepalen. Die touwen bevallen me trouwens ergens minder!” bekende Ruud.

Clarine verzocht de mannen zich uit te kleden en in een rij op te stellen waarna de vrouwen hun armen op hun rug bonden zodat ze geen bewegingsvrijheid meer hadden.
“Jullie staan allemaal vanavond tot onze beschikking. Jullie mogen klaarkomen zovaak jullie willen. En zodra een van jullie niet meer in staat is om een van de dames van dienst te zijn dan kunnen jullie meteen vertrokken naar jullie kamer. Voor jullie dan einde spel. Hoe minder mannen, hoe meer de dames met elkaar moeten spelen. De overblijvende mannen kunnen dan genieten hoe de dames met elkaar klaarkomen. Zo simpel is het vandaag dus dat is het enige wat jullie moeten doen” lachtte Maria na haar uitleg.
“Sterkte heren en vooral succes” fluisterde Ruud naar GJ en Menno.
Van beiden kreeg hij geen antwoord maar hoorde ze wel diep zuchten terwijl ze hem aankeken.
Clarine trok de 3 in een kring om haar heen, ging op haar knieën zitten en begon de drie om beurten te pijpen terwijl hun partners een keuze maakte uit de andere heren om daar mee te spelen.
Op haar gemak, bekeken door hun vrouwen pijpte Clarine de ene man na de andere terwijl ze hem ondertussen rustig aftrok en wenkte ondertussen de andere vrouwen om hetzelfde te laten doen.
Het was nu ieder voor zich begreep Ruud en verzette zijn gedachten naar zijn werkzaamheden die minder spannend waren dan de warme monden van verschillende vrouwen om zijn lul.
Sommige vrouwen maakten er een echte sport van en deden al het mogelijke om de man die ze onder handen hadden zo snel mogelijk te laten klaarkomen.
Gered door Maria hoorden de mannen dat vanaf nu iets gedronken kon worden en lieten de vrouwen de mannen met rust en niet veel later waren de eerste vrouwen met elkaar aan het vrijen.
“Hierkomen heren. Jullie mogen kijken hoe Ellen en Angelique me gaan verwennen” lachte Evelien die schaamteloos op de grond ging liggen en niet alleen haar benen optrok maar gelijk ook haar kut opende met haar vingers en zich liet bekijken.
Zowel Ellen als Angelique gedroegen zich als vakkundige sletten en likten niet alleen Evelien maar ook elkaar waardoor de mannen met een meer dan stijve lul stonden te kijken totdat Ruud uit zijn concentratie werd opgeschrikt door een andere vrouw die hem zachtjes begon af te trekken en te pijpen.
Ellen haalde beide vrouwen van haar lichaam en stond op om Ruud los te maken.
“Let erop om niet klaar te komen” fluisterde ze en keek even toe hoe hij werd gepijpt. Daarna maakte ze GJ en Menno los en ging met hun verder.
Rustig bleef Ruud staan en keek hoe de vrouw draden zaad met haar tong van zijn eikel haalde door er stevig op te zuigen.
Langzaam legde Ruud zijn hand in haar nek en duwde haar verder over zijn lul en sloot zijn ogen.
“Lekker?” vroeg Maria die met haar borsten tegen de rug van Ruud kwam aanstaan en haar handen onder zijn ballen legde om met hem te gaan vrijen.
“Lekker hè, gepijpt worden en vrijen met 2 vrouwen” hijgde ze opnieuw zachtjes in zijn oor.
“Wauw, heerlijk. Ik voel me in topvorm!” kreunde Ruud geil.
“Wat je daarmee bedoeld weet ik niet maar het klinkt goed” sprak Maria met haar tong in zijn mond.
“Wacht dan even Maria!” gaf Ruud aan en verontschuldigde zich tegenover de vrouw die zijn lul uit haar mond liet glijden en keek wat Ruud bedoelde.
Uiterlijk onbewogen en met een staal harde lul die strak tegen zijn buik stond keek Ruud om zich heen, pakte haar rustig bij haar heupen en draaide de nog niets vermoedende vrouw een slag om zodat ze op haar knieën kwam te zitten.
Ruud pakte zijn lul vast, drukte die tegen haar lipjes en smeerde het voorvocht erover heen waarna hij in één keer diep in haar doordrong.
“Weet je zeker dat je mijn lul diep in je kut wilt voelen?” vroeg Ruud als laatste en toen hij een klap op zijn been voelde begon Ruud haar te neuken.
In een gemoedelijk tempo gleed zijn lul door haar kut, pakte haar tepels vast en hield hetzelfde ritme aan maar zocht naar een houding waarbij haar klitje goed gestimuleerd werd.
Tijdens het neuken keek Ruud naar Maria en zag zijn tante in Kleermakerszit op de grond zitten waarbij Menno, op zijn knieën, over haar benen gebogen zat en afgetrokken werd.
Kijkende naar zijn tante verhoogde Ruud het tempo en stootte steeds sneller in haar lekkende kut en hield plotseling in toen hij hoorde hoe Menno, het de hand van Ellen op zijn rug en de vingers van Clarine om zijn ballen, plotseling met een aanhoudende brul klaarkwam en zijn zaad over de benen van Ellen spoot.
“De eerste met een grote mond kan al naar boven vertrekken” hoorde Ruud en begon weer de vrouw, waar zijn staalharde lul nog inzat, verder te neuken en verhoogde keer op keer het tempo.
Maria zag de veranderingen bij haar en ging naast haar zitten, zette haar vingers op haar kut en begon haar klitje te strelen.
Met een sterk vertrokken gezicht neukte Ruud haar stevig door en zag hoe de vrouw steun zocht bij Maria zodat beide vrouwen tegen elkaar gedrukt zaten.
Niet veel later kwam ze klaar op de lul van Ruud en de vingers van Maria waarna Ruud zich uit haar kut terugtrok en naar Ellen liep.
“Je heb hem gewoon klaargetrokken en daarna kon hij vertrekken. Had je dat niet anders kunnen doen?” vroeg Ruud verbaast aan Ellen.
“Jawel” was het enige antwoord van Ellen die druk doende was om het zaad van Menno van haar benen te verwijderen.
“Hierkomen!” sprak Angelique uiterlijk onbewogen en toen Ruud voor haar stond nam ze zijn lul in haar mond en begon hem opzichtig te pijpen, gadegeslagen door Ellen en Maria die beiden speels Ruud vasthielden en elkaar afwisselden bij het bespelen van zijn zak.
In het begin keek Ruud gelukzalig door de ruimte terwijl Angelique hem pijpte maar toen ze haar zuigkracht en raffinement toonde begon Ruud zich zorgen omdat hij op deze manier gegarandeerd klaar zou komen.
Vastgehouden door 3 vrouwen terwijl hij gepijpt werd ook Ruud het slachtoffer van pure sexuele intimidatie, keek Ellen smekend aan en kwam met een brul klaar in de mond van Angelique.
“Doorgaan Angelique, pijp door en slik” gaf Ellen haar instructies en zag haar verwoedt het zaad doorslikken dat Ruud in haar mond spoot.
“Je mag naar boven Ruud, zo jammer!” sprak Ellen koeltjes en zag Ruud met enige verbazing naar boven vertrekken.

“De hele dag hebben we het gezellig en dacht ik dat het allemaal een spel zou zijn vanavond.
Gezellig met elkaar neuken, kijken, wat drinken en klaarkomen. Nu zitten notabene wij hier al” mopperde Ruud die GJ zag binnenkomen.
“Nog een slachtoffer hier” sprak hij uit tegen de mannen die als geslagen honden bij elkaar zaten te mopperen.
“Het lijkt wel of ze het bewust hebben gedaan om ons zo snel mogelijk weg te krijgen” bekende Menno die bij de aanwezigen steun zocht.
“En nu? De hele avond verder hier op de kamer zitten tv kijken terwijl de vrouwen elkaar klaar blijven maken?” vroeg GJ.
“Laten we ons maar aan de spelregels houden. Als de situatie vanavond niet veranderd dan zijn we morgen uitgerust en dan nemen we op ieder willekeurig moment dat we willen een vrouw naar keuze en die neuken we door. Even bijkomen en vergrijpen we ons weer aan de volgende” opperde Ruud die nog steeds verbaast was.
“Ik moest jullie wat drinken brengen” hoorden de mannen Clarine zeggen die opeens binnenkwam.
“De meeste mannen zitten al in hun kamer en de dames zijn volop met elkaar bezig” was de informatie vanuit Clarine, info die wel werd gehoord maar niet gewaardeerd.
“Jaja” antwoordde Ruud en nam het glas aan van Clarine en zette het op tafel.
“Jij hebt zo te zien ook een rustige avond. Je serveersterrok nog aan dus ik vraag me af of je wel of niet mag meedoen!” viste Ruud naar haar rol.
“Ik doe niet mee, iemand moet de bestellingen rondbrengen” sprak Clarine de mannen bij.
Zonder dat het opviel stond Ruud al achter haar, pakte het dienblad uit haar hand en gooide die op de grond.
Meteen greep hij haar bij haar armen en hield die op haar rug.
Zowel Menno als GJ begrepen het, stonden op en kleedden haar snel uit. Toen ook haar slipje was uitgetrokken werd Clarine op bed gelegd waarbij Menno en GJ haar benen uit elkaar trokken en Ruud met weer een stijve lul direct in haar gleed en haar begon te neuken.
Opnieuw begon Ruud de snelheid te verhogen, liet zich vol op haar lichaam zakken en draaide, Clarine vasthoudend, zich op zijn rug.
“Neuk haar in haar kont” hijgde Ruud die Clarine stevig vasthield.
Waar Menno de vaseline zo snel vandaan haalde was een raadsel maar na enkele minuten voelde het jonge meisje hoe ze dubbel gepenetreerd werd en voelde hoe Ruud en Menno naar elkaars tempo zochten.
Steeds meer voelde Clarine zich genomen en zaten beide mannen diep in haar lichaam waarop ze zich begonnen uit te leven.
GJ ging naast haar staan, pakte haar haren vast en dwong Clarine om hem te pijpen.
Nu was ze helemaal gevuld met kloppend- en zaad lekkend hard vlees en werden de frustraties simpelweg weggeneukt.
In wisselende formatie, alle standjes en houdingen gingen zowel Ruud als GJ en Menno zich te buiten aan Clarine die onbeschaamd zich van het ene naar het andere orgasme liet neuken.
Wanneer iemand ook maar even stopte stortte Clarine zich weer in de strijd met als enige doel zoveel mogelijk klaar te komen en genoot van de drie staalharde lullen die onder een regen van constante slagen zich in haar lichaam boorden.
Steeds meer mannen kwamen op het geluid van de aanhoudend gillende en kreunende Clarine af die wist dat ze nu niet alleen werd genomen door Ruud, Menno en GJ maar ook door de anderen.
De 6 mannen konden nu zelf bepalen of ze klaar wilden komen of niet en Clarine wist in haar onderbewuste dat deze marteling langdurig zou kunnen doorgaan en genoot volop.
Bij de geringste rust hitste ze de mannen op om verder te gaan en bleef ongegeneerd klaarkomen waarbij ze iedereen contant in de ogen keek.
Toen Ruud even op de gang luisterde naar de geluiden die van de dames beneden kwamen ging hij de kamer weer in en liet de deur openstaan.
“Ze mogen het horen!” lachte Ruud en was het weer zijn beurt om Clarine anaal aan te pakken.
Met zijn handen hield hij haar billen uit elkaar en gleed zijn lul moeiteloos in en uit haar kontje.
“Gil maar, laat ze beneden maar horen hoe we ons vermaken” gaf een hevig zwetende Ruud aan.
Bewust begon ze nog meer te gillen en praten en begon het op een wedstrijd te lijken tussen de mannen boven en de vrouwen beneden. Wie kon het meeste geluid maken!?
Na ca. 2u vonden de mannen het welletjes en zetten de totaal doorgeneukte en afgepeigerde Clarine op de stoel en begonnen zich voor haar ogen te masturberen.
De eerste stralen warm zaad dropen al snel van haar gezicht en voelde hoe de 6 mannen één voor één hun zaad over haar heen spoten.
Het zaad in haar mond liet ze over haar tepels en borsten lopen en was Clarine volledig ondergespoten.
“Zo, dat was lekker” hijgde Ruud nog na, pakte Clarine vast en liepen de mannen met haar naar beneden.
Daar aangekomen zagen ze hoe de vrouwen tussen elkaar benen lagen of anders wel met elkaar aan het vrijen waren.
Toen de dames de mannen zagen binnenkomen met Clarine tussen zich stopte ook daar het spel en keken vol verbazing naar met totaal volgespoten meisje.
“Gezellig hier dames?” vroeg Menno fijntjes en duwde Clarine verder de kamer in.
“Mijn god Clarine!” stamelde haar moeder.
“Zo doen we dat boven Maria” sprak Ruud rustig, nam Clarine mee naar de bar en gaf opdracht om drankjes in te schenken.
Terwijl Clarine de drankjes aan de dames gaf keken de dames naar het zaad dat ondertussen over haar buik, kut en dijbenen naar beneden droop.
“Ik ben geneukt door de heren. Ik heb al die uren constant die harde lullen in mijn lichaam gehad. Ik ben voor ‘n jaar lang klaargekomen” sprak Clarine de dames bij en kon eindelijk dodelijk vermoeid in de bank zakken.
Na een half uurtje begon Clarine het koud te krijgen en liet Ellen en Angelique het zaad van haar lichaam verwijderen.
“Zullen we morgen dit thema weer doen, het was best wel gezellig. Clarine zal het best wel fijn vinden” sprak Ruud met de nodige humor en keek het meisje aan.
“Vanavond zal ik ervoor zorgen dat je geen zaad meer in je ballen hebt om morgen met Clarine opnieuw te beginnen” hoorde iedereen Ellen zeggen.
“Laten we maar eens bespreken wie van de mannen vannacht trek heeft in welke vrouw.
Mogelijk hebben we trek in meerdere vrouwen en lopen we wel van kamer naar kamer om iemand te neuken. Ik denk dat jullie niet veel zullen slapen” legde GJ de mannelijke gedachten uit.

Na 5 dagen moesten alle gasten van het hotel even kijken wie bij welke partner hoorde om vragen thuis te voorkomen.
“Ik denk dat de vrouwen naar huis willen, ze zitten al in de auto’s met gesloten deuren” genoot Ruud nog na.
“Mijn god Ruud, wat zal ik je lul gaan missen” hoorde hij Ellen zeggen toen ook hij instapte.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 26 augustus 2016 - 13:40 / Hits : 19939 / Waardering : 4.60
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Paar dagen uit met mijn zus.
Auteur : Bea / Geschreven op : 01 juli 2016 - 14:38 / Hits : 23459 / Waardering : 4.63

4 Dagen rust
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 22 augustus 2018 - 06:38 / Hits : 1325 / Waardering : 5.00

Vier geweldige dagen met mijn vader. tweede deel
Auteur : Manuela / Geschreven op : 07 juli 2016 - 22:42 / Hits : 27373 / Waardering : 4.50

Vier geweldige dagen met mijn vader.
Auteur : Manuela / Geschreven op : 05 juli 2016 - 23:43 / Hits : 32248 / Waardering : 4.42

Penny en Jack, een cuckold paar
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 24 november 2017 - 01:36 / Hits : 10584 / Waardering : 4.25

Penny en Jack, een cuckold paar 5
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 05 maart 2018 - 12:11 / Hits : 3977 / Waardering : 4.25

Vrijgezel voor twee dagen
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 juli 2017 - 19:17 / Hits : 13406 / Waardering : 3.75

Een paar foto's
Auteur : max55 / Geschreven op : 28 december 2015 - 14:47 / Hits : 19071 / Waardering : 3.50

Penny en Jack, een cuckold paar 2
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 03 december 2017 - 20:29 / Hits : 8480 / Waardering : 3.50

Penny en Jack, een cuckold paar 4
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 09 januari 2018 - 16:29 / Hits : 8282 / Waardering : 3.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb