Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn eerste nummertje 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn eerste nummertje 2
Hoe ik mijn eerste ervaringen op deed met een meer ervaren vrouw van tien jaar ouder weten jullie. Na mijn stageperiode in Beieren maakte ik mijn studie af en ging terug naar hetzelfde bedrijf en naar hetzelfde kosthuis. We maakten vaak nog een stiekem nummertje wanneer haar ventje weer eens niet thuis was. Inge was lid van een zangvereniging en bezocht regelmatig de repetitie-avonden. Ze ging al vroeg weg en kwam laat thuis, want na de repetitie was het nog gezellig naar verluidde.
Ik zou eens mee gaan naar de kroeg waar ze oefenden. Nu was het dan zover, oma woonde in de buurt en kwam oppassen en ik ging mee naar het lokaal in het bos. Haar man was weer eens erg laat thuis, zodoende.. Om zeven uur vertrokken we al, want om half acht begon de repetitie. De gelagkamer was groot en L-vormig. De dames zaten in een hoek en voor de rest waren er slechts enkele klanten, waaronder ik.

Na de repetitie wilde Inge direct weg, maar wat bleek, niet naar huis. Een stukje verder in het dal was er een parenclub waar ze wel eens stiekem kwam na de repetitie en daar wilde ze nu met mij heen, voor mij de eerste keer. Het was maandagavond en toen we bij die club aankwamen bleek het tevens nudistenavond te zijn. Oei, mijn eerste clubbezoek en de eerste keer gelijk in mijn blootje. In de kleedruimte samen een locker genomen en ons uitgekleed. Toen we de bar in liepen kregen we een grote badhanddoek mee. Ik hield hem netjes over mijn arm voor me, ik wilde me niet direct helemaal bloot geven.
Het was al wat later op de avond en de shows draaiden inmiddels. We zochten een plaatsje aan de bar en vonden nog twee vrije krukken langs elkaar. Langs Inge zat een stel van Turkse afkomst, zoals later bleek. Hij was halverwege de dertig en zij achteraan in de twintig schatte ik.
Er was juist een show begonnen en de dame voor de groep had net een strip-act voltooid. Ze ging aan de slag met speeltjes en dat 3 meter voor ons. Hoe meer ze liet zien hoe stijver mijn pik werd. Inge had dat in de gaten en nam lachend mijn handdoek en hing die over mijn lul als over een haakje. Daar stond ik dan, duidelijk voor iedereen dat ik mijn handdoek niet vasthad en dat hij toch voor me hing. De stripper had haar speelse deel inmiddels afgesloten en keek eens naar het publiek, ik hoorde dat ze een man ging uitzoeken om de show mee verder te doen. Ze zag mijn handdoek hangen, lachte en kwam naar me toe. Ze nam de handdoek weg, knikte tevreden en vroeg me mee naar haar plek voor het publiek, ook voor mij een eerste keer. Ze nam me aan de hand en was mee een plek op haar podium waar ik moest gaan liggen. Mijn leuter had het inmiddels deels af laten weten, maarde stripper leek dat recht te willen zetten. Ik voelde me niet helemaal op mijn gemak en omdat zij langs me lag kon ik een arm onder haar lies door steken. Ik duwde haar zo iets omhoog en schoof onder haar, daar werkte ze gewillig aan mee. Daar lag ik dan onder haar, ze legde haar benen links en rechts langs mijn hoofd en ineens had ik een geschoren kutje van mijn leeftijd ongeveer voor mijn neus.
Van Inge had ik de afgelopen tijd al bef-les gehad, dus ik van die kale lipjes wel aantrekkelijk. Ik zette er dan ook gelijk mijn mond op. Ondertussen was mijn leuter weer keihard, door wat ik voor me had gevonden en door het pijpwerk van de jongedame. Ik sabbelde er lustig op los en voelde al snel dat pruimpje haar sap afscheiden. Ze werd onrustig en bewoog heen en weer over mij. Ze vroeg of ik haar niet gelijk klaar wilde maken, dus deed ik rustig aan. Na verloop van tijd begon het in mijn ballen te koken en ik zou snel komen. Daarom zette ik vol de aanval in op haar drijfnatte neuksleuf. Even later spoot ik in haar mond mijn condoom vol en zij kwam kronkelend klaar op mij. Ze wilde snel wegrollen maar ik had haar heupen goed omstrengeld en ging door. Toen bleek waarom ze weg wilde rollen, ze kwam kronkelend en gillend klaar terwijl haar kut de sappen in het rond spoot.

We werden met een applaus bedankt en ik ging terug naar Inge. Die gaf aan dat ze mijn kruk vrij hield maar ik moest eerst douchen. Daarvan terugkomende waren de plaatsen verwisseld, zij zat rechts van de Turkse man en zijn vrouw zat links van hem, naast haar was er een plek voor mij. Deze mensen hadden een restaurant in een stad 40 km verderop. We dronken onze glazen leeg en toen was het voorstel om even wat te eten in de eetruimte. Daar werd er onder ons vieren gezellig verder gekletst. Er werd verteld over hun en ons eerste bezoek hier. Het stel kwam er al enkele keren eerder. Inge was er ook al vaker geweest en ik nog nooit. Na het eten en een kop koffie kwam de vraag wat we verder zouden doen. Hij stelde voor om met ons vieren naar een van de afzonderingsruimtes te gaan. Inge had daar blijkbaar wel trek in. Ik had met 19 cm niet direct een kleintje en vooral ook mijn dikke eikel trok wel eens de aandacht, maar die man had een apparaat dat zeker niet kleiner zou uitpakken meende Inge. Later bleek dat zijn lul ongeveer 23 centimeter lang was en die was niet dunner dan de mijne. Inge wilde daar duidelijk nader kennis mee maken.
We gingen gevieren naar boven en vonden een geschikte ruimte. De matrassen waren prettig om op te liggen en Mohamed ging direct bij Inge liggen. Zijn vrouwtje en ik zaten aan ťťn zijde erlangs en zagen hoe hij op haar tepels sabbelde die al snel hard stonden. Onderwijl bewerkte hij haar kutje met zijn vingers en de benen van Inge waren al lang niet meer gesloten. Zij had inmiddels een hand aan zijn wapentuig geslagen en masseerde zijn lul tot die rechtop stond.
Dit alles liet zijn meisje en mij niet onberoerd. Mijn pik was ook al halverwege stijf en zij kroop tegen me aan. Ik schoof half achter haar en omklemde een B-cup naar mijn idee. Ook haar tepeltjes groeiden, maar ze deed verder niks dan tegen me leunen.. Inmiddels had haar man een condoom om zijn pik en ging langzaam op Inge liggen. Die leidde met zachte hand de dikke lul naar haar ingang. Ik nieuweling had geen condooms meegenomen, stom. Het vrouwtje van Mohamed wilde meer zien en ging op haar knietjes dichterbij het stel, ze keek hoe hij zijn pik in Inge liet glijden, daarbij hield ze haar kontje hoog. Ik zag dat haar kut vochtig glinsterde in het gedempte licht. Toch maar even voelen!! Nat was ze en ze deed haar benen iets meer uit elkaar. Ik kon er goed met een paar vingers in en voelde hoe haar neuksleuf steeds natter werd en verder open ging staan. Inmiddels zat ik er op mijn knieŽn achter om er beter bij te kunnen. Haar benen gingen nog verder uit elkaar en haar kut gaapte van de honger denk ik.Inge en Mohamed begonnen langzaam te stoten en dat wond iedereen van ons meer op. Ik werd vrijpostig en nam mijn inmiddels super stijve lul en wreef daarmee tussen haar natte kutlipjes, geen protest!! In tegendeel langzaam duwde ze haar kont naar achteren, wat had die een paar lekkerre volle billen en een soepel kutje. Het kutje sloot inmiddels rond mijn dikke eikel en ik voelde haar hand onderlangs aan mijn lul. Ze moet gemerkt hebben dat er geen condoom was maar er kwam geen protest, in tegendeel ze duwde haar kont verder tegen me aan en hield een hand aan mijn lul. Ook ik begon heen en weer te bewegen en zij volgde daarin. Inge en Mohamed versnelde hun tempo en ik volgde. Ik wilde snel komen en zij blijkbaar ook. Na even hard rampetampen spoot ik haar kut vol en mijn lul trok ik terug. Hij druppelde nog na. Ook Inge en Mohamed waren aan de eindspurt bezig. Zijn vrouwtje gaf aan dat we gingen douchen. Onderweg naar de douches vertelde ze dat ze liever bare neukte, maar haar man wilde dat leiver niet. Daarom dat ze zo enthousiast reageerde op mijn bare lul aan haar kutje. Maar dat was ook de rede dat ze eerder naar de douche wilde, dan werd ze niet betrapt. We stonden al onder het water toen de andere twee kwamen. Haar kut droop inmiddels van het water en mijn lul was schoon.
We dronken samen nog een kop koffie en werden uitgenodigd in hun zaak. Dit was duidelijk niet het laatste sexavontuur dat Inge en ik zouden beleven, jullie horen nog van ons.
Auteur : Jan / Geschreven op : 19 februari 2018 - 10:23 / Hits : 8172 / Waardering : 2.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn eerste nummertje
Auteur : Jan / Geschreven op : 18 februari 2018 - 12:38 / Hits : 7966 / Waardering : 2.37

Mijn eerste ervaring met seks 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 januari 2016 - 13:01 / Hits : 17448 / Waardering : 4.27

MIjn eerste keer met papa
Auteur : shari / Geschreven op : 13 oktober 2008 - 17:39 / Hits : 236198 / Waardering : 4.00

De eerste keer van mijn neefje
Auteur : Maxine892 / Geschreven op : 09 oktober 2014 - 00:13 / Hits : 41669 / Waardering : 3.72

Mijn eerste keer pijpen...
Auteur : Patrick1973 / Geschreven op : 20 december 2015 - 14:10 / Hits : 9232 / Waardering : 3.72

Mijn eerste ervaring met seks slot
Auteur : max55 / Geschreven op : 31 januari 2016 - 19:14 / Hits : 13382 / Waardering : 3.66

mijn eerste keer met papa(4)
Auteur : shari / Geschreven op : 11 november 2008 - 19:04 / Hits : 54960 / Waardering : 3.66

Mijn eerste keer met papa (slot)
Auteur : Shari / Geschreven op : 17 november 2008 - 17:05 / Hits : 75717 / Waardering : 3.66

mijn eerste keer met papa (3)
Auteur : shari / Geschreven op : 04 november 2008 - 17:49 / Hits : 61448 / Waardering : 3.65

Mijn eerste seksuele ervaring (deel 1 van 3)
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 14 november 2012 - 21:03 / Hits : 53493 / Waardering : 3.61

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb