Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 1
Bij Marjolein en Evert, de ouders van de tweeling, is de rust weer weergekeerd nu hun tweeling weer netjes studeert in Maastricht. Marjolein kan alleen maar hopen dat haar beide dochters bevrucht zijn tijdens de wilde party ter ere van hun achttiende verjaardag. Marjolein glimlacht als ze terugdenkt aan de party en is benieuwd wat haar dochters zullen doen.

De tweeling is weer aan het studeren geslagen in Maastricht. Regelmatig moeten ze nog terugdenken aan de wilde party ter ere van hun verjaardag. Eigenlijk was het voor het eerst dat Abby en Stephanie zulke wilde seks hebben gehad. Abby en Stephanie is een identieke tweeling, Abby’s gezicht is wat voller en ronder maar voor de rest zijn er weinig verschillen. Ze zijn slank, hebben volle borsten, die niet echt klein zijn en mooie lange benen, lang golvend blond haar. Kortom het zijn twee prachtmeiden om te zien.
Toen ze een jaar of zestien waren hebben ze een gesprek opgevangen van hun moeder met een goede vriendin van haar, Penny. De tweeling heeft dit toen stiekem afgeluisterd. Het gesprek dat hun moeder Marjolein met Penny heeft ging over seks met donkere mannen. De tweeling heeft toen voor het eerst gehoord dat hun ouders een cuckoldrelatie hebben en dat hun ouders geen seks meer hebben met elkaar maar dat hun moeder seks heeft met zwarte mannen en dat hun vader zijn vrouw alleen mag schoonlikken en toekijkt als ze genomen wordt.

De tweeling heeft informatie gezocht op internet en komen zo achter meer informatie wat zo’n relatie inhoudt. Ze vragen zich af of hun vader ook een kuisheidskooi zou dragen zoals ze op sommige sites hebben gelezen. Toen op een keer hun vader Evert zich aan het douchen is, is Stephanie de jongste en brutaalste van de twee de douche ingestapt en heeft zijn kuisheidskooi even gezien voordat Evert deze snel verborg achter een handdoek. Dit heeft ze uitgebreid gerapporteerd aan haar oudere zus. Ook heeft de tweeling een groot aantal verborgen video’s ontdekt. Dit is pure porno met hun moeder in de hoofdrol. In de video’s gaat hun moeder helemaal los met donkere mannen. Ze leren veel van de zeer gedetailleerde video’s. Op de video’s is te zien hoe hun moeder negers pijpt, zich laat neuken, soms zelfs door meerdere mannen.
De meisjes zijn al vroeg dagelijks gaan vingeren. Ze voelen zich daarna heerlijk relaxed. Als ze zestien zijn hebben ze hun eerste seksuele ervaring, eigenlijk na het gesprek dat ze hebben gehoord. Op hun school zaten verschillende donkere jongens en eentje hebben ze verleid. Samen zijn ze naar het fietsenhok gegaan, daar zien ze voor het eerst een zwarte piemel. De jongen is nog niet volgroeid maar ook nu mag zijn paal er zijn. Abby en Stephanie geven hem een pijpbeurt die hij niet gauw vergeet. Abby en Stephanie hebben goed gekeken hoe hun moeder het deed op de video’s. De jongen is in extase als beide meisjes hem pijpen en ook nog eens zo goed wat hij niet verwacht had. Als hij dan ook klaarkomt schiet hij grote klodders sperma in hun gezicht en deels op hun shirtjes.
Als hun moeder de was doet, merkt ze de vlekken op en herkent ze deze smetten op de shirtjes van de tweeling. Glimlachend doet ze de shirtjes in de wasmachine, haar meisjes worden groot. De meisjes willen ook graag ontmaagd worden maar de tweeling heeft geen vast vriendje.

Op een schoolfuif doet zich een gelegenheid voor. Abby en Stephanie zien twee donkere jongens deze hebben duidelijk hun voorkeur boven de blanke jongens. De fuif komt langzaam op gang en de drank vloeit. Abby en Stephanie hebben flink gedronken en zijn behoorlijk teut. Abby en Stephanie krijgen oogcontact met de donkere jongens. Ze lopen lopen op Abby en Stephanie af en vragen heel beleefd of de mooie blonde tweeling wil dansen. Natuurlijk willen Abby en Stephanie dat. Abby gaat dansen met de wat oudere donkere jongen, John. Stephanie met de jongere, Greg. Nu het wat later op de avond wordt komen er meer langzame dansen. Sommige feestgangers zitten aan de kant en zijn aan het vrijen. Abby en John gaan steeds dichter naar elkaar toe. John zijn handen gaan steeds meer over Abby’s lichaam en hun gezichten naderen elkaar Abby’s mond gaat licht open. Als Abby dat doet drukt John zijn lippen op de hare. Een lange tongkus volgt, ook Greg en Stephanie zijn aan het tongzoenen. De tweeling staat met de jongens steeds heftiger te vrijen op de dansvloer. Abby en Stephanie voelen beiden dat er regelmatig iets groots en hards tegen hun kruis geduwd wordt. De donkere jongens willen meer. John neemt Abby mee naar zijn auto, hartstochtelijk vrijend lopen ze er naar toe, de oudste van de tweeling is helemaal in zijn ban.

Greg neemt de dronken Stephanie naar het schuurtje, daar ligt een matras op de vloer. Het is duidelijk dat er hier meer vrijende paartjes zijn geweest. Tegen de muur liggen gebruikte condooms. Greg begint opgewonden met Stephanie te vrijen en trekt haar shirtje uit. Hij bedekt haar ferme stevige jonge borsten met kussen terwijl Stephanie strelend zijn shirt uittrekt en zijn broek begint open te knopen. Ze legt haar zachte hand om zijn grote zwarte lul en begint hem lieflijk af te trekken terwijl haar duim over zijn eikel streelt. Greg zuigt aan haar tepels die al gauw harde spenen zijn. Ze kunnen geen genoeg krijgen om elkaar gepassioneerd te kussen. Ze knuffelen intens als Stephanie zacht in zijn oor fluistert met dronken stem, “Ik wil je, maar doe voorzichtig ik ben nog maagd”. Toegenegen doet hij haar jeans uit en Stephanie ligt naakt op de vieze matras. Greg streelt teder over schaamlippen en vraagt aan Stephanie of ze het zeker weet. Stephanie is op dit moment zo heet dat ze zijn lul voor het eerst in haar maagdelijke kutje wil voelen. Stephanie voelt zijn eikel door haar natte gleufje glijden. Ze ligt toch wel wat gespannen op haar rug. Greg wacht en vraagt of ze kan ontspannen maar Stephanie wil dat hij door gaat. Greg is heel lief voor Stephanie wetende dat ze maagd is en dronken. Langzaam duwt hij zijn lul in haar kutje. Even laat Stephanie een klein kreuntje, meelevend vraagt Greg of het gaat en Stephanie zegt ja. Langzaam begint Greg zijn lul in haar te bewegen. Stephanie kust hem plots passievol en Greg weet dat het goed gaat. Even heeft Stephanie een pijnscheut gehad maar nu Greg haar zo lief neukt kan ze meer ontspannen en begint het zelfs lekker te worden. Greg gaat met zijn vinger naar haar kittelaar en draait zacht rondjes. Stephanie begint meer te kreunen. Greg voelt zijn opwinding toenemen en vraagt vriendelijk of Stephanie de pil gebruikt, zacht zegt ze “Ja ik ben aan de pil, ga je mijn kutje volspuiten”? Greg weet dat hij het lang meer zal volhouden en geeft als antwoord een lading zaad in haar kutje. Stephanie begint hem zwoel te zoenen en knijpt met haar kutje in zijn lul als teken dat ze hem nog in haar gleufje wil houden.

John en Abby zitten heftig te vrijen in de auto, Abby die flink teut is vindt het helemaal niet erg als zijn handen onder haar shirtje gaan en met haar tieten spelen. John zet Abby’s stoel in ligstand en komt op haar liggen. Abby voelt zijn paal over haar kruis wrijven, maar ze blijven kussen. Dan zegt John, “ik wil je neuken en ik wed dat jij het ook wilt anders was je niet meegegaan”. Abby fluistert dat ze dat ook verlangt maar ook zegt ze eerlijk dat ze nog maagd is. John knikt en verzekert haar dat hij voorzichtig zal doen. Met veel moeite krijgen ze de spijkerbroek uit van Abby. John wrijft over haar slipje en voelt haar warmte en vochtigheid. Abby is opgewonden genoeg en hijgt naar John “Neuk me, ik ben zo geil”. Abby is behoorlijk dronken en praat met dubbele tong. John trekt haar slipje uit. Abby maakt met trillende vingers zijn broek open en haalt zijn immense paal eruit. Even schrikt ze maar beneveld door de drank, kan het haar niet veel schelen. Ze spreidt haar benen zo goed als het kan in de auto, en leidt zijn paal naar haar spleetje. John stoot zacht zijn lul in haar, even gaat het wat moeilijk maar dan schiet hij door en vult de halfnaakte Abby helemaal met zijn immense staaf. Dronken zegt Abby tegen hem dat hij haar moet neuken. John houdt rekening ermee dat Abby maagd is ook al is ze erg dronken en zacht neukt hij haar. Hij voelt dat ze over haar klitje wrijft en beweegt dan sneller in haar. John wordt wat geremd doordat ze in de auto neuken, veel ruimte heeft hij niet. John hoort haar kreunen en voert zijn tempo op. Abby is drijfnat wat het makkelijker maakt voor John om haar strakke gleufje te naaien. Het lukt Abby om klaar te komen en John spuit haar helemaal vol. Hij vindt Abby een heerlijk roomblanke meid. Ze liggen nagenietend op elkaar als John haar slipje verstopt. Als ze zich na een flinke tijd fatsoeneren merkt Abby niet eens dat haar slipje verdwenen is.
Tot aan hun achttiende verjaardagspartij hebben Abby en Stephanie geen verdere seksuele ervaringen. Marjolein heeft wel iets door, maar wacht rustig af tot de tweeling er zelf meekomt. De tweeling geeft dan aan bij hun moeder dat ze een voorliefde hebben voor donkere mannen en dat ze graag net zo’n tattoo willen als hun moeder. Een paar dagen voor hun verjaardagspartij maakt Marjolein hun pil strip onklaar of dit effect zal Marjolein af moeten wachten maar Marjolein zou graag zien dat haar roomblanke blonde dochters in verwachting raken net als haar goede vriendin Penny en wel een baby dragen van een donkere man. Ze weet dat ze haar man, Evert diep vernederd, omdat zij zelf al te oud was en te hoge risico’s zou lopen om zwanger te geraken.

In Maastricht werken Abby En Stephanie als nette meisjes weer hard aan hun rechtenstudie. Wel denken ze nog na over de discussie na hun party met Penny, Jack, Evelien en hun ouders dat ook hebben ze een voorkeur voor donkere mannen dat ze geen cuckoldrelatie hebben. Wat Abby en Stephanie niet weten is dat er medestudenten zijn die een oogje op hun hebben.

Sven en Martijn zijn twee goede vrienden, en volgen aan de Universiteit van Maastricht een ICT-studie. Ze worden dan ook wel een beetje afgedaan als nerds. Sven is heimelijk verliefd op de oudste van de tweeling maar hij is zo verlegen dat hij dat nooit zou zeggen tegen haar. Zijn vriend, Martijn, is verliefd op de jongste van de tweeling maar hij is hetzelfde als Sven, heel schuchter. Ze kijken hoog op tegen de knappe roomblanke blonde tweeling. De tweeling is dan ook een heel opvallende verschijning op de universiteit. Als Sven en Martijn meer durfden waren ze misschien uitgenodigd op hun feest maar de tweeling zag hun niet staan. Sven en Martijn hebben wat geruchten gehoord over die party maar weten niet of ze die moeten geloven.
Tot op een dag het toeval wilde dat Abby en Stephanie bij hun aan tafel komen zitten tijdens de lunch. Er gaat een tijd voorbij maar dan besluit de tweeling zich voor te stellen, Sven en Martijn zijn ouderejaars. Dat maakt wel indruk op de tweeling maar het gesprek gaat moeizaam. Ze praten wat maar de tweeling merkt wel dat de jongens verlegen zijn. Vriendelijk glimlachend gaan ze weer naar hun colleges. Sven en Martijn trekken zich die avond wel een paar keer af en hebben de tweeling in hun gedachten.

Als Abby en Stephanie thuiskomen, beginnen ze over de jongens, en hoe verliefd die naar hun keken. Ze willen proberen de jongens in hun web te krijgen, en hopen dat de jongens zullen toestaan waar de tweeling zoveel behoefte aan heeft. Ze dragen nog steeds net als veel studenten een broek. Als Marjolein hun een bezoekje brengt kijkt ze misprijzend en schudt haar hoofd. De tweeling kijkt verbaasd naar hun moeder niet wetende wat ze bedoeld. Marjolein wijst op de kleding van haar dochters. “Lieverds dit kan echt niet wat jullie dragen. Jullie verbergen de tattoo onder een broek. Donkere mannen houden van vrouwelijk uitziende meisjes”. De tweeling ziet hierin een grote kans om heerlijk te gaan shoppen en hopelijk betalen hun ouders hun nieuwe gaderobe. “Dus we mogen nieuwe kleding gaan uitzoeken?” Nu knikt Marjolein instemmend, “Neem paps maar mee, dan kan die betalen”. De twee meiden giechelen.

Abby en Stephanie hebben wat tips gekregen van hun moeder, pikante lingerie vooral kousen en jarretelgordels, korte maar wel beschaafde jurkjes en sommige prikkelende jurkjes. Evert is vereerd dat hij met zijn dochters op koop mag. Ze shoppen flink en kopen dat het een lieve lust is. Ze zijn zo gemeen om af en toe een spleetje van het paskamer gordijn open te laten. Wederom knelt Evert zijn kuisheidskooi. Evert ziet hoe verleidelijk en uitdagend zijn dochters eruit zien in de lingerie en sommige jurken zijn wel erg kort en doorschijnend. Sommige jurkjes vindt Evert zelfs hoerig. Maar Evert trekt telkens weer zijn creditcard, hij kan zijn tweeling nou moeilijk wat weigeren. De tweeling zijn hun nopjes. Thuis wordt alles geshowd aan Marjolein die regelmatig bijvallend knikt. Vooral nu de tattoo weer zichtbaar is. Abby en Stephanie zijn dolgelukkig met hun nieuwe kleding. Alleen op hoge hakken lopen en ook nog eens heupwiegend valt niet mee. Maar met wat adviezen van Marjolein en een hele avond oefenen lukt het de tweeling dit ook onder de knie te krijgen.

Niet alleen Sven en Martijn bewonderen regelmatig heimelijk de tweeling ook hun overbuurman, een donkere oudere man met een buikje en een kaal hoofd, Luther genaamd. Jaren heeft hij een groot aantal zeer exclusieve clubs in zijn beheer gehad verspreid over Europa. Deze clubs worden bezocht door de betere kringen, beroemdheden en ook leden van koninklijke families. Luther moest soms heel veel moeite doen om hun seksuele orgies te verbergen. In zijn clubs kunnen ze ongestoord en zeer onopvallend voor de media hun gang. Een paar jaar geleden heeft hij deze clubs verkocht en dit herenhuis in Maastricht gekocht. Hij herkent nog steeds schoonheden zoals Abby en Stephanie en dan ook nog een tweeling.

Het is alweer een tijd geleden dat de tweeling Sven en Martijn hebben gezien. Ze treffen elkaar weer in het universiteitsrestaurant. De tweeling ziet er heel anders uit dan de vorige keer in plaats van een spijkerbroek dragen ze een fleurig jurkje en met jarretels en kousen en ze zien de tattoo op hun enkel, een schoppenteken met een rode Q erin. Ook dragen ze hoge hakken waar ze heupwiegend mee rond lopen. Ook laten ze meer van hun borsten zien.
Martijn en Sven staren naar de decolleté van de tweeling, die laat de bovenkant van hun ronde volle borsten zien. Martijn en Sven zitten beide naast de tweeling. Abby neemt het initiatief en vraagt of ze een keer met hun uit willen gaan. Abby en Stephanie weten niet dat de jongens hun al uitgebreid bekeken hebben op de campus van de universiteit. De jongens stemmen natuurlijk in, zo’n kans laten ze niet voorbij gaan. Ze spreken af voor die avond.
Sven en Martijn halen ze op bij het studentenhuis waar Abby en Stephanie kamers huren.
Ze gaan gezamenlijk naar een studentenkroeg en de drank vloeit rijkelijk. De jongens en de meiden worden loslippiger. De meisjes zoeken wat meer toenadering bij de jongens en gaan wat dichterbij staan. Sven en Martijn voelen af en toe dat de meisjes zachte borsten hun lichaam raken. Als het heel laat wordt bieden de jongens aan hun naar huis te brengen achterop de fiets. De tweeling gaat achterop zitten en slaan hun armen om de jongens heen. Ook voelen de jongens dat hun dijen zacht gestreeld worden met die heerlijk zachte handjes van de tweeling wat een behoorlijke spanning in hun broeken geeft.
Omdat Sven en Martijn zo verlegen zetten ze de meiden netjes af bij het studentenhuis en willen wegrijden op de fiets. Stephanie is de eerste die initiatief neemt, en pakt Martijn bij zijn arm en zegt nog wat lallend van de vele drank, quasi boos: “Hey wat doe je nou, krijgt dit meisje niks”? Ze wijst op haar wang met haar vinger. Schuchter drukt Martijn er een kusje op Sven doet hetzelfde bij Abby. Stephanie omarmt Martijn en houdt hem vast, haar wellustig lichaam tegen hem aandrukkend. Abby en Sven omhelzen elkaar ook en de meisjes zoeken de lippen van de jongens en beginnen rustig met de jongens te vrijen. De meiden voelen wel dat Jongens sinds het fietsritje behoorlijk opgewonden zijn. Ze hebben niet door dat ze gadegeslagen worden door de overbuurman. Die de stelletjes met een verrekijker bekijkt en ook de tattoo op hun enkels gesignaleerd heeft. De jongens weten niet wat ze overkomt ze staan de vrijen met twee van de mooiste meisjes van de universiteit. Na een tijdje rijden de jongens dan toch echt weg naar huis. Die nacht rukken Martijn en Sven zich veelvuldig af met maar één gedachte in hun hoofd de tweeling.
Er verloopt een tijd voordat ze elkaar weer zien, dit komt mede doordat de jongens zo verlegen zijn. De tweeling begint steeds ongeruster te worden als hun ongesteldheid maar uitblijft. Stephanie gaat naar Abby en vraagt of die al ongesteld is geworden, ook Abby heeft hetzelfde probleem. Sinds de party, nu twee maanden geleden zijn ze niet ongesteld geweest.
Als een weekend thuis zijn brengen ze een bezoek aan Penny en Jack. Penny merkt dat er wat aan de hand is want hun gezichten staan zorgelijk. “Vertel op wat is er aan de hand, lieverds.” Een diepe zucht volgt en de tweeling verteld dat ze al een tijd niet ongesteld zijn. Penny moet glimlachen en weet dat dit Marjolein heel gelukkig zou maken.
Penny vraagt door “hoe voelen jullie borsten aan”?. De tweeling antwoordt dat die al een tijd gevoelig zijn. Penny knikt en stelt de volgende vragen aan de tweeling, of ze misselijk zijn, en of ze moeier zijn dan normaal, veel moeten plassen en of ze buikrampen hebben of de meiden emotioneler zijn. De tweeling kijkt nonchalant en antwoorden bevestigend. Ze gaan in de verdediging en zeggen dat ze veel uitgaan en drinken en dat ze de laatste tijd na het uitgaan zo’n zin in friet hebben als dat een verklaring is voor de misselijkheid, het moe zijn, vaak moeten plassen en de buikkrampen. Penny giechelt en adviseert de meiden om een zwangerschapstest te doen. Abby en Stephanie kijken wat beteuterd als ze dit horen maar zeggen wel dat Penny niets tegen hun ouders moet zeggen.

Voordat de tweeling naar Marjolein en Evert gaan, rijden ze voor de zekerheid toch maar even langs de drogist om een predictortest te kopen.
Evert fronst zijn wenkbrauwen als hij ziet hoe zijn dochters samen de badkamer in gaan en met iets in hun hand maar besteedt er verder geen aandacht aan.
Abby gaat op de wc zitten en plast over de test. Abby legt de test op de wasmachine en ze wachten 3 minuten. Twee roze strepen verschijnen in het resultaatvenster. “Oh zusje je bent zwanger, Nu ik.”, klinkt het geschokt. Abby is helemaal van slag door dit nieuws. Ze gooit de predictortest in de prullenbak. Inmiddels zit haar zusje te plassen en hetzelfde ritueel herhaalt zich, wat kunnen drie minuten lang duren maar ook hier verschijnen twee roze strepen. “Damn, Jij ook zus, we zijn allebei zwanger, maar laten we nog maar even wachten met vertellen”. Stephanie is het ermee eens en gooit haar predictortest gefrustreerd in de prullenbak. Ze bekijken zichzelf eens goed voor de spiegel. Nu valt op dat hun borsten aan het veranderen zijn. Hun tepelhoven zijn donkerder en maar ook hun tepels zelf zijn groter en beginnen meer uit te puilen. De tweeling snapt er niets van ze hebben al een tijd de pil en slikken die ook trouw. Het gooit hun studieplannen behoorlijk in de war en ze zijn pas eerstejaars rechtenstudenten. Vertrouwelijk vraagt Stephanie aan Abby of ze ook meer zin in seks vindt. Abby knikt en vertelt dat ze al een tijdje meer met zichzelf speelt, soms wel een paar keer per dag. Stephanie heeft precies hetzelfde.
Plots kijkt Abby verschrikt naar Stephanie, “Shit, Sven en Martijn als die zien dat we zwanger zijn dan willen ze geen verkering met ons”. Stephanie krijgt dezelfde uitdrukking op haar gezicht als haar oudere zus. Ze moeten beiden wat huilen, ze zien heel hun toekomst in duigen vallen.

Als Marjolein de volgende dag de prullenbak opent ziet ze de twee positieve zwangerschapstesten liggen. Ook merkt ze dat haar dochters opeens opvallend stil zijn en een verdrietige uitdrukking op hun gezicht hebben. Haar eerste reactie is dat ze blij is voor haar meisjes. Het is een lang gekoesterde wens van Marjolein om Evert zo nog meer op zijn situatie te drukken als cuckold maar nu beseft ze de gevolgen van haar daad door hun pillenstrip onklaar te maken. Marjolein heeft gehoopt dat net zo gelukkig zouden zijn als zijzelf. Ze besluit dat ze in gesprek moet met haar dochters maar als ze beneden komt zijn ze plotseling al naar Maastricht vertrokken.

Marjolein pakt gelijk de auto en rijdt naar Maastricht, ze arriveert eerder dan de tweeling omdat die met het openbaar vervoer moeten. De overbuurman signaleert de auto die voor het studentenhuis staat. Een tijd later ziet hij de tweeling aan komen lopen met beteuterde en verdrietige gezichten.
Verbaasd reageren de tweeling als ze hun moeder zien maar verwelkomen haar kussend. Kordaat reageert Marjolein en vraagt wat er aan de hand is. Huilend vertelt de tweeling dat hun toekomst is ingestort en ze bekennen dat ze zwanger zijn. Marjolein zegt ontkennend dat hun toekomst niet is ingestort. Met grote ogen kijken Abby en Stephanie naar hun moeder vol ongeloof hoe ze dat nu kan zeggen. Marjolein begint uit te leggen dat hun vader voor de kindjes kan zorgen. Abby en Stephanie hebben het nog over de schande als ze op de campus lopen. Marjolein wuift dat weg en geeft aan dat ze daar wel over heen komen en dat dat hun alleen maar sterker maakt. Beide meisjes trekken een pruillipje omdat ze dit nog niet hebben willen zeggen. Ze vertellen dat ze bijna twee vriendjes hebben maar dat die nu wel af zullen haken. Ook hier heeft Marjolein een oplossing voor. ”Wees gewoon eerlijk tegen die jongens, als ze jullie niet willen hebben dan vinden jullie vast wel iemand anders”. Abby en Stephanie knikken nog wat beteuterd en verdrietig maar moeten hun moeder gelijk geven.

Door de liefdevolle begroeting weet de overbuurman, Luther dat die opvallende verschijning hun moeder moet zijn. Hij ziet ook de tattoo op haar enkel. Deze gedistingeerde vrouw heeft verborgen eigenschappen. Hij glimlacht en vermoedt dat hij haar wel kan vinden op een speciale datingsite voor vrouwen van cuckolds. Luther grinnikt als hij haar vindt op de datingsite. Er staan wat meer uitdagende foto’s op dan toen hij haar zag voor het studentenhuis van Abby en Stephanie. Op de foto’s kijkt Marjolein met een blik van ik wil je. Luther grinnikte en denkt, ik wil jou en je dochters. Hij stuurt een beleefd berichtje. Een paar uur later heeft Marjolein al gereageerd. Luther weet door de snelle response dat Marjolein een grote behoefte heeft om weer geneukt te worden. Marjolein weet dat de tweeling dit weekend niet thuiskomt en hoopt ook dat haar nieuwe date Luther dan ook kan. Ze krijgt dezelfde dag nog een bevestiging terug. De date staat voor het komende weekend.
Marjolein brengt Evert op de hoogte en die likt al verlekkerd zijn lippen. Hij wil wel weer eens zien hoe zijn vrouw hard geneukt wordt door een neger.

Evert opent de deur en ziet Luther staan, even is Evert wat verbaasd dat het een oudere man is. Luther is eind vijftig, meestal probeert Marjolein mannen van haar eigen leeftijd uit of jongere te krijgen. Luther duwt ontspannen zachtjes de cuckold Evert opzij en stapt binnen in de huiskamer.
Marjolein zit al gespannen te wachten, haar rokje is nu een stuk korter dan toen Luther haar zag voor het studentenhuis. Luther kan haar grote tieten zien in haar doorzichtige bloes. Hij begroet haar met een tongzoen en gaat in de bank tegenover haar zitten. Luther vindt dat blanke teefjes, zoals Marjolein naar hem toe moeten komen. Evert verzorgt net als altijd de drankjes en is stil aanwezig. Hij maakt zoals altijd een video van de slippertjes van zijn vrouw. Luther wenkt dat Marjolein naar hem toe moet komen. Ze gaat voor hem staan en Luther bekijkt haar bewonderend, “geen wonder dat je twee zulke knappe dochters hebt met zo’n mooie moeder als jij”, Luther wijst naar een foto van de tweeling op de kast. Terwijl hij dat zegt begint zijn hand haar dij te strelen. Voor een moment houdt Marjolein haar adem in en ze weet dat dit anders zal zijn dan met de andere zwarte mannen waar ze al mee was. Luther plaagt Marjolein met de tippen van zijn vingers op haar dij, heel af en toe en bijna nauwelijks merkbaar raakt hij haar slipje aan. Hij maakt Marjolein mateloos geil, haar slipje is drijfnat. Dan beveelt Luther Marjolein haar slipje uit te doen en aan Evert te geven. Marjolein tilt haar rokje op en doet haar slipje uit, haar kale kutje tonend aan Luther. Evert is niet gewend erbij betrokken te worden meestal kijkt hij stilletjes toe. “Hey Evert voel aan het slipje hoe nat je vrouw is.”. Dan wendt Luther zich plots naar Marjolein en vraagt wat ze is. Even is Marjolein uit het veld geslagen maar dan antwoordt ze zenuwachtig, “ik ben een blanke hoer voor zwarte mannen omdat mijn lieve echtgenoot me niet bevredigen kan”. Marjolein weet niet wat deze man heeft maar hij veroorzaakt een erotische spanning bij haar die alleen maar groter wordt. Dan commandeert Luther weer, “Ga op je knietjes en doe wat je zo graag wil al sinds ik binnenkwam”. Marjolein is wat ontdaan, deze dominerende man weet bijna precies wat ze denkt en wilt. Geroutineerd maakt ze zijn broek open en haalt de zwarte paal eruit, een prachtexemplaar dik en lang met zichtbare aders en een dikke eikel. Gretig begint Marjolein te likken en dan neemt ze de eikel in haar mond en rolt met haar tong erover. Marjolein voelt zijn handen op haar hoofd en laat zijn zwarte monster haar keel in glijden. Haar gezicht loopt rood aan en tranen springen op in haar ogen. Vanuit de verte hoort ze Luther het woord richten tot Evert “Zo zie je vrouw graag hé, onderdanig aan een zwarte man, terwijl ze ervan geniet. Ze gedraagt zoals ze eigenlijk in werkelijkheid is, een slet”. Marjolein kan het antwoord van Evert niet horen of zien maar ze weet het wel. Jaren geleden hebben ze hier samen voor gekozen. Luther laat Marjolein even op adem komen maar niet voor lang. Ruw begint hij haar mond te neuken, hard en steeds diep in haar keel. Dan dwingt hij Marjolein om naar hem te kijken. “Wat wil je blanke teef”? Marjolein zegt hard en ook duidelijk hoorbaar voor Evert dat ze wil dat Luther haar neukt. Ruw gooit Luther haar op de bank. Marjoleins dijen glinsteren van haar sappen, ze spreidt haar dijen wijd voor Luther en laat haar glimmende poesje zien. Nu begint het echte spel van Luther. Hij neukt haar hard en diep en net als Marjolein bijna een orgasme krijgt stopt hij. Het maakt Marjolein waanzinnig geil, ze smacht om klaar te komen. Na een aantal keren begint ze Luther te smeken om haar te laten komen. Luther lacht gemeen en vraagt wat Marjolein daarvoor over heeft. Ze kronkelt op de bank, “Alsjeblieft laat me klaarkomen, alles, ik heb er alles voor over”. Luther vraagt om een bevestiging. Marjolein geeft deze. Dan zegt Luther, `Ik wil je dochters, maar ik wil totale controle over ze. Heb je dat er ook voor over. Je dochters worden mijn totale sexslavinnetjes. Ze worden mijn bezit”. Even is Marjolein stil maar haar verlangen is zo groot dat ze ja zegt, “ja, neem mijn dochters ook, doe wat jij wilt met ze”. Daar wacht Luther op en hij begint haar naar een buitengewoon en spuitend orgasme te naaien. Marjolein komt zoals ze nog nooit gekomen is. Luther laat haar zijn nu halfharde lul schoonlikken. Tegen Evert zegt hij heel nuchter, “ik denk dat je moet dweilen, op de vloer is een plas van haar kutsappen”. Dan gaat hij, Marjolein toevoegend als ze hem nog een keer wil dat ze hem weet te vinden. Dan wendt hij zich tot Evert en gebiedt hem de video toe te sturen.

Luther gaat zelfgenoegzaam naar huis hij heeft wat hij wilde. Hij belt met een oud ict-werknemer van in de tijd dat hij nog de exclusieve clubs bezat. Hij wil graag wat spy camera’s in de kamers van de tweeling installeren met geluid. Luther wil camera’s die zijn voorzien van bewegingssensoren, en ook die kraakhelder filmen in het donker. De man weet dat Luther een keur van materiaal van beroemdheden en belangrijke personen heeft die hun verdorven spelletjes speelden in zijn clubs. Als de tweeling weg is gaat de man rustig aan het werk en hangt hun kamers vol met camera’s die voor het oog onzichtbaar zijn. Luther kan de beelden bekijken op zijn laptop en ervoor zorgen dat sommige beelden worden vastgelegd.

Abby en Stephanie maken een plan om Sven en Martijn te vertellen dat ze zwanger zijn. De tweeling maakt zich gereed voor een spannend avondje waar veel vanaf hangt.
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 18 juni 2018 - 11:40 / Hits : 12685 / Waardering : 3.18
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 2
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 02 juli 2018 - 01:02 / Hits : 1380 / Waardering : 5.00

de seksuele ontdekkingsreis 1
Auteur : Margot / Geschreven op : 03 juni 2015 - 02:02 / Hits : 15673 / Waardering : 4.00

De tweeling ontmaagden elkaar
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 24 augustus 2016 - 14:20 / Hits : 24090 / Waardering : 4.50

Een heerlijke tweeling.
Auteur : max55 / Geschreven op : 31 oktober 2016 - 16:55 / Hits : 21902 / Waardering : 4.16

De Tweeling - 1
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 april 2014 - 01:33 / Hits : 22379 / Waardering : 3.85

vader en moeder neuken hun tweeling
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 juli 2004 - 21:39 / Hits : 412155 / Waardering : 3.85

De Tweeling - 2
Auteur : quasi / Geschreven op : 23 april 2014 - 00:37 / Hits : 15705 / Waardering : 3.80

De Tweeling - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 april 2014 - 00:37 / Hits : 12879 / Waardering : 3.78

Tweeling zusjes, deel 9.
Auteur : Angela / Geschreven op : 16 april 2012 - 14:57 / Hits : 14629 / Waardering : 3.73

De Tweeling - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 02 mei 2014 - 00:48 / Hits : 9958 / Waardering : 3.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
Max55
Op zich een mooi geschreven verhaal, maar behoorlijk veel taalfouten, of het zou door een Belg geschreven zijn. Daar wordt een ander taal gebruik gehanteerd, Probeer wat aan te passen, dat maakt het verhaal aantrekkelijker.
Geschreven op : 19 juni 2018 - 11:34

whereare
mooie verhaal hoop op vervolg zeker over de cuckholding
Geschreven op : 19 juni 2018 - 14:09

AvD
Mooi verhaal, we zijn benieuwd naar het vervolg
Geschreven op : 19 juni 2018 - 18:17

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb