Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 2
Abby en Stephanie tobben erover hoe ze hun pasverworven vriendjes moeten gaan vertellen dat ze zwanger zijn. Misschien was het advies van hun moeder Marjolein zo gek nog niet om eerlijk te zijn. De tweeling bekijken zichzelf eens goed voor de spiegel hoewel het bijna niet zichtbaar is zijn hun buikjes toch wat boller. De tweeling kijkt elkaar teleurgesteld aan, ze zijn nu zo’n 10 weken zwanger. Ze sturen de jongens een appje en nodigen ze uit bij hun in het studentenhuis.

Sven en Martijn zijn in hun nopjes als ze bij de tweeling uitgenodigd worden en overleggen met elkaar of ze aan de tweeling verkering moeten vragen. Beiden durven dat echter niet aan en zijn bang om afgewezen te worden door de knappe meiden. Sven en Martijn hebben opgezocht wat de tattoo die de meisjes op hun enkel dragen en weten eigenlijk dat ze geen kans maken. Ze besluiten om het toch maar niet te vragen en gewoon af te wachten hoewel die twee wel heerlijk kunnen vrijen.
De beide jongens worden verwelkomd met een dikke zoen van de tweeling. De jongens moeten glimlachen. Ze zien dat de meisjes wat sip kijken en Seven probeert met een grapje ze wat op te vrolijken, “Kijken jullie nou zo sip omdat jullie wat dikker zijn geworden”. Abby begint te huilen, Stephanie kijkt boos naar Sven. Hij voelt zich behoorlijk ongemakkelijk na deze opmerking. Er valt en stilte. Stephanie herpakt zich en zegt dat ze serieus met de jongens wil praten. “Abby en ik hebben hele prettige gevoelens bij jullie. We houden van jullie maar….”. Ze laat even een stilte vallen en Abby gaat verder, “we zijn heel ondeugende meisjes, waarschijnlijk hebben jullie dit al gezien”. Alsof ze het afgesproken hebben, zet de tweeling hun voet met de queen of spades tattoo op de tafel, hierdoor krijgen de jongens een glimp van hun rode slipjes te zien. De jongens knikken, dan vraagt Stephanie “weten jullie ook wat de queen of spades betekent”? Weer knikken de jongens bevestigend. Beide aantrekkelijke meisjes bijten van de zenuwen op hun lip en kijken bijna smekend en vertwijfelt naar de jongens die stil zijn. De stilte duurt voort, het wordt zelfs ongemakkelijk dan zegt Sven zacht, “ik heb er alles voor over om jouw als mijn meisje te hebben”. Ook Martijn sluit zich hierbij aan. De jongens zijn verbaasd dat de meisjes niet opgelucht, als Stephanie snikkend zegt, “Er is nog meer. Nee Sven we zijn niet dikker geworden maar we zijn zwanger.” Weer valt een ijzige stilte. Dan zegt Martijn, “Misschien kunnen jullie een abortus laten doen”. De meiden kijken bedenkelijk daar hebben ze nog niet aan gedacht. Een kleine glimlach verschijnt op hun lippen. Dan vraagt Sven, “dus de geruchten zijn waar dat jullie ontelbare zwarte mannen hebben, uhm, gehad op jullie verjaardag”? De tweeling zegt ja. Martijn antwoordt dat hij dat graag had gezien. Voor het eerst die avond giechelen de meisjes en voelen zich opgelucht naar dit moeilijke gesprek met hun “nieuwe” vriendjes. Ze kruipen dicht tegen de jongens aan en zoenen ze hartstochtelijk.

De overbuurman is niet blij met wat hij gehoord heeft, abortus op een zwarte baby, is moord voor hem. Hij begrijpt dat hij zijn plannen moet gaan versnellen en de tweeling niet de kans geven om abortus te laten plegen op hun zwarte baby’s. Hij begint aan zijn voorbereidingen. Hij belt Greg, de jongen die ooit Stephanie ontmaagd heeft, en een verre neef van hem is. Hij roept zijn hulp in, die Greg als hij de plannen hoort graag toezegt.

Dan steekt Luther de straat over en gaat bij de tweeling naar binnen. Deze zijn er nog niet dus wacht Luther rustig af. Abby en Stephanie schrikken als ze de onbekende man zien zitten. Luther glimlacht vriendelijk naar ze, “hallo Abby en Stephanie, ik ben meneer Luther, jullie overbuurman. Ga zitten en luister naar mij.” In zijn stem klinkt een dominante en gebiedende toon, en de meisjes doen wat hij zegt. Luther opent zijn laptop en laat het filmpje zien van Evert, en speciaal het gedeelte waarop hij en Marjolein in gesprek zijn over haar dochters. Luther: `Ik wil je dochters, maar ik wil totale controle over ze. Heb je dat er ook voor over. Je dochters worden mijn totale sexslavinnetjes. Ze worden mijn bezit”. Marjolein: “ja, neem mijn dochters ook, doe wat jij wilt met ze”.
De tweeling schuift zenuwachtig op de bank, dan vraagt Abby, “Wat wilt u van ons meneer Luther”?
Luther gaat door zijn baard en kijkt de tweeling aan, diep in hun ogen, hoewel hij glimlacht straalt hij gezag uit. Luther begint een monoloog over de slavernij, hoe de blanken de zwarten onderdrukten. Dan geeft hij een uitleg over de huidige tijd dat de vrouw nu de blanke man onderdrukt door hem als cuckold te aanvaarden maar dat de blanke vrouw onderdanig is aan de zwarte man. Dan verklaart Luther wat hij werkelijk wil en dat is hun leven controleren, maar hij geeft de tweeling 24 uur de tijd om erover na te denken. Ook laat hij weten dat er nog informatie op hun laptops staat. Zonder een antwoord af te wachten verdwijnt hij.

Even kijken de tweeling elkaar verbaasd aan, informatie op onze laptop maar die zijn beveiligd. Beide kunnen ze niet langer wachten en gaan gauw kijken. Op hun bureaublad staat een map, als ze deze openen, staan er veel verwijzingen naar websites in, bdsm sites met uitleg en een cuckold site waarin dit verklaard wordt. Met rode konen lezen de meisjes alles, het is dan ook al laat als ze gaan slapen en er een nachtje over nadenken.
Beide meisjes zijn intelligent maar toch moeten ze over het voorstel nadenken. Ze maken contact via Skype met hun moeder. Ze vertellen eerlijk wat ze is overkomen en wat hun moeder tegen Luther heeft gezegd. Marjolein antwoordt dat het altijd hun eigen keus zal zijn maar dat ze wel gezien heeft dat Abby en Stephanie, het opwindend vinden om zich meer onderdanig op te stellen. “Vergeet niet dat je altijd nog je vriendje hebt waarover je kunt bazen. Bij Luther kun je dan jezelf laten gaan, laat hem bepalen. Ik denk dat hij jullie een heel spannende tijd kan bezorgen”. De meiden knikken en bedanken hun moeder hier kunnen ze wat mee.

Luther kan alles volgen in zijn huis, de oud ict-werknemer heeft voor Luther de beide laptops van de tweeling gehackt. Luther kan alles zien wat ze hierop uitvoeren. Hij plaats een bericht op de laptops, “De tijd is om, steek de straat over en bel aan bij nummer 69”. Abby en Stephanie kijken verbaasd naar het scherm, Stephanie roept uit “Wat de fuck, heb jij dat bericht ook Abby”? Haar zus heeft hetzelfde bericht. Ze gaan op weg naar het huis van Luther, de deur opent automatisch, en Luther staat hun in een lange gang op te wachten. Hij nodigt ze uit naar de huiskamer waar ze netjes gaan zitten en Luther neemt plaats in een luxe fauteuil. Hij glimlacht naar ze, “Zo, ik wacht wat is jullie antwoord, dit kan een kort of lang gesprek worden”. De meiden giechelen en zeggen dan, “wij zijn hele nette meisjes en doen alles wat ons moeder zegt dus, wij worden uw bezit en zoals u wilt uw sexslavinnetjes.” Luther knikt en er volgt een lang gesprek waarin Luther uitlegt wat hij van hun verlangt en waarin de tweeling heel veel vragen stellen die Luther beantwoordt. Ook wil Luther een lijst van hun wat hun seksueel opwindt. Voor de meiden is het vooral nog meer aantrekkelijk als Luther aan biedt iedere week de kapper en schoonheidsspecialist voor ze te betalen. Ook mogen ze al de volgende dag met hem in Amsterdam gaan shoppen. Wel verbiedt Luther de abortus, en daar valt niet over te discussiëren. Hij staat op en gaat naar een lade en haalt er twee, zo lijkt het, halsbanden uit van leer met aan beide kanten in goud het queen of spades teken en een hoofdletter L, met aan de achterkant bijna niet zichtbaar een slotje. “Vanaf nu dragen jullie mijn collar, een teken dat jullie mijn slavinnen zijn”. Luther doet de collars om bij Abby en Stephanie, en doet ze op slot. De tweeling kan de halsband die ze nu dragen niet meer zelf verwijderen. Wat Luther er niet bij verteld is dat er in beide collars een gps-tracker zit zodat hij altijd kan zien waar ze zijn. Vlak voordat ze naar huis willen gaan zegt Luther nog: “Nog even dit, bij de voordeur ligt een klein cadeautje voor jullie, dat trekken jullie aan, voortaan bepaal ik wat jullie dragen, ach en ik heb er ook nog een aardigheidje bijgelegd.” Nieuwsgierig loopt de tweeling naar de voordeur waar twee doorzichtige babydolls liggen, Luther wil niet meer hebben dat ze naakt slapen, en de nieuwste Iphones. De Iphones zijn zo geprepareerd dat Luther alle belangrijke zaken binnen krijgt. Abby en Stephanie realiseren dat ze zo de oversteek moeten maken in de doorzichtige babydolls en rennen gaat nu eenmaal moeilijk op hoge hakken. Glimlachend kijkt Luther ze na en geniet ervan hoe ze schichtig rondkijken of niemand hun ziet.

De volgende dag vertrekken ze al vroeg naar Amsterdam. De tweeling heeft de opdracht gekregen een witte bloes te dragen met een rok net boven de knie. De tweeling krijgt de vrije hand, op geld hoeven ze niet te kijken. Luther wil echt dat zijn meisjes zoals hij ze noemt er goed uitzien, hij vermijdt het woord slavinnetjes. Ze gaan winkel in en uit vooral veel lingerie moeten ze kopen, jurkjes, rokjes, bustiers, een aantal witte overhemden, topjes, het kan niet op. Regelmatig moeten ze terug naar de auto om de tassen in de kofferruimte te leggen. Luther ook al is hij al een oudere man wordt veelvuldig gekust door zijn meisjes als bedankje. De tweeling geniet van dit dagje uit ook al kijken sommige mensen naar de leren halsband om hun nek. De tweeling heeft even moeten wennen dat ze de halsband niet zelf af kunnen doen maar omdat het geen lelijk ding is, vinden ze het wel best.
Dan aanvaarden ze de terugreis maar net voordat ze willen instappen in de parkeergarage waar de auto staat zegt Luther dat ze hun rok uit moeten doen en hun bloes helemaal open moeten knopen. De tweeling kijkt nog wat vragend en Abby vraagt wat vertwijfelt of ze dat hier en nu moeten doen. Luther knikt en wacht met het openen van de auto totdat ze het gedaan hebben. Beschaamd kijken de meisjes rond en zien dat er best veel mensen aanwezig zijn. Wat meer gebiedend zegt Luther, “Nu”. Snel doet de tweeling wat hij hun heeft opgedragen. De volgende opdracht luidt, dat ze hun bh uitdoen. Eindelijk gaat de deur open en vlug stapt de tweeling in. De spanning giert door hun keel dit hebben ze niet verwacht na zo’n heerlijk dagje shoppen. De tweeling merkt op dat een groot aantal mensen zag wat ze aan het doen waren. Het bloed stroomt naar hun hoofd van de opwinding.

Luther rijdt de parkeergarage uit, het is duidelijk zichtbaar voor anderen dat hun overhemdbloes open hangt, als je goed kijkt kun je de volle borsten zien. Als Luther de parkeergarage uitrijdt moet hij zijn parkeerkaart in de automaat stoppen, de parkeerwachter heeft een goed zicht op de tweeling en hoe die erbij zit en begint onzedelijke gebaren te maken naar de meisjes. Luther ziet het en glimlacht. Hij ziet hoe de meisjes kleuren wetende dat iedereen hun borsten kan zien, ook al hangt de overhemdbloes ervoor een deel overheen.
De weg naar de snelweg duurt lang en veel mannen zien hoe de meisje erbij zitten. “Lach maar vriendelijk naar die mannen die jullie bekijken en laat af en toe jullie volle tieten zien”, is de volgende opdracht die Abby en Stephanie krijgen de opwinding giert door hun lijf en de meisjes laten af en toe hun tiet zien aan willekeurige mannen die stil naast hun staan bij een stoplicht. De tweeling bekennen het niet maar vinden het ook wel uitdagend om hun lichaam zo te tonen aan totaal vreemde mannen. Als ze wat langer moeten wachten zien ze zelfs een man zich aftrekken op hun terwijl hij naast hun staat in zijn auto. Eindelijk rijden ze de stad uit en komen ze op de snelweg. Als ze wat voor Eindhoven zijn, wil Luther dat ze hun slipjes uitdoen. Gehoorzaam doet de tweeling wat Luther gezegd heeft. Het verkeer begint langzamer te rijden het zal niet lang meer duren of ze komen in de eerste file. Luther zegt dan plots, “Volgens mij willen jullie jezelf even vingeren, even lekker ontspannen na zo’n inspannend dagje”. Luther verkondigt het op zo’n manier dat de meisjes weten dat ze het beter maar kunnen doen. De tweeling laat zich wat zakken in hun autostoel, en spreidt hun benen. Hun vingers glijden eerst over hun schaamlippen. De vrachtwagen chauffeur die vanuit zijn cabine neerkijkt kan zijn ogen niet geloven. Twee mooie welgevormde meiden die zichzelf liggen te vingeren in de personenauto. Na een tijdje hoort Luther Abby zeggen, “Oh meneer Luther ik ga klaarkomen”. En niet veel later komt ook Stephanie klaar op haar vingers. Luther laat de tweeling met rust totdat ze voor het studentenhuis stoppen.

Luther grinnikt geniepig en zegt vrolijk, “We zijn er, jullie kunnen jullie nieuwe kleding naar binnen dragen”. Dit keer is het Stephanie die benepen vraagt, “Maar we hebben bijna niets aan”. Luther schudt afkeurend zijn hoofd, en antwoordt bijtend, “Op je verjaardagsfeest had je ook geen moeite om in je blote kont rond te lopen. Je had geen moeite een tijdje geleden om je klaar te vingeren in mijn auto terwijl een aantal vrachtwagenchauffeurs zagen dat jullie je vingers in je kutten hadden en je liet wildvreemde mannen je tieten zien. En nu eruit”.

Snel doen Abby en Stephanie de deur van de auto open en lopen naar de kofferbak. Door de wind waait hun overhemdbloes open, hun tieten zijn nu duidelijk zichtbaar en hun geschoren kutjes. Ze openen de kofferbak en gristen wat tassen eruit en lopen snel naar de voordeur. Net als ze die bereikt hebben doet Luther het autoraam open. “Meisjes jullie willen toch niet dat jullie nieuwe kleren gestolen worden? Dus doe even de kofferbak dicht”. Abby probeert snel terug te lopen maar houdt in door de hoge hakken die ze draagt. Voor het eerst voelt ze de wind over haar kale kutje waaien, een lekker gevoel. Stephanie heeft hetzelfde en kijkt rond of er niemand aankomt. In de verte ziet ze een fietser naderen. Abby heeft ondertussen de kofferbak dicht. De fietser ziet de twee meiden half naakt, en fluit naar ze als hij voorbij fietst zegt hij nog geile hoeren. Luther bekijkt het geamuseerd. Eindelijk is de kofferbak leeg en kunnen ze naar hun veilige kamers.

Zoals beloofd mag de tweeling iedere week naar de kapper en schoonheidsspecialist. Bij de schoonheidsspecialist wacht hun nog een andere verrassing. De schoonheidsspecialist kleurt heftig als ze zegt dat hun opdrachtgever ook gezegd heeft dat ze intiem permanent onthaard moeten worden. Verbaasd kijkt de tweeling naar de schoonheidsspecialist. Die denkt dat de tweeling het niet goed begrepen heeft en verduidelijkt het haar bij jullie uhm poesjes moet weggehaald worden om het wat platter te zeggen jullie opdrachtgever wil dat jullie een kale muis hebben. Tijdens de behandeling voelt de tweeling zich behoorlijk ongemakkelijk. Langzaam begint bij de tweeling door te dringen dat Luther steeds meer overneemt. Na de behandeling hebben ze te horen gekregen om naar Luther te komen. Als ze de huiskamer binnenkomen lopen ze naar hem toe. “Laat maar eens zien hoe glad jullie zijn nu”. Ze tillen hun rok op en doen hun slipjes omlaag. Luther schudt nee, ”jullie rokjes uit en slipjes ook”. Ze staan nu voor hem met alleen nog een topje aan, ze voelen zijn hand strijken over hun gladde schaamheuvel en poesjes. “Mmm heerlijk glad zoals ik mijn meisjes graag heb”. Hij grijpt naar iets naast zijn stoel, de tweeling kijkt aandachtig en voelt dan dat Luther vibrerende balletjes in hun kutjes stopt. “Geile meisjes zoals jullie vinden dit vast lekker, alleen mag je nu niet meer klaarkomen. Als je merkt dat de balletjes je naar een orgasme brengen, haal je ze eruit. Vanaf vandaag bepaal ik wanneer je klaar mag komen is dat duidelijk. Jullie mogen je weer aankleden”. De tweeling heeft eerst gedacht dat ze weer zo moeten oversteken maar gelukkig is dat niet zo. Als ze bijna aangekleed zijn beginnen de balletjes heftig te trillen. De tweeling slaakt een kreetje. Luther wijst op de afstandsbediening in zijn hand en lacht gemeen. De tweeling gaat snel naar huis maar bij iedere stap die ze maken voelen ze de balletjes in hun poesjes, het geeft een heerlijk gevoel, dat wel.

De volgende dag moeten ze van Luther een appje sturen naar hun vriendjes, Luther dicteert zelfs wat erin moet staan, “Komen jullie met ons spelen”? Natuurlijk reageren Sven en Martijn dat ze graag komen. Als ze in de kamer komen van de tweeling, zit er daar voor hun een vreemde donkere man. Hij staat op en stelt zich voor aan de jongens als Luther de overbuurman. “Waar zijn Abby en Stephanie”? vraagt Sven en Martijn valt hem bij. “Mijn slavinnetjes bedoelen jullie, we gaan zo naar ze toe, samen en dan doen we een spelletje”. Sven en Martijn reageren verbijsterd en vragen zich af of ze het goed hebben gehoord, ze herhalen, “Je slavinnetjes, man je bent niet goed wijs”. Dan laat Luther de geluidsopname horen van Marjolein en hem: “Ik wil je dochters, maar ik wil totale controle over ze. Heb je dat er ook voor over. Je dochters worden mijn totale sexslavinnetjes. Ze worden mijn bezit”. Marjolein: “ja, neem mijn dochters ook, doe wat jij wilt met ze”. Luther vervolgt die geile hoer die zich hun moeder noemt heeft ze aan mij geven. Dan horen ze hun vriendinnetjes zeggen: , “wij zijn hele nette meisjes en doen alles wat ons moeder zegt dus, wij worden uw bezit en zoals u wilt uw sexslavinnetjes.” Luther kijkt de jongens streng aan, “Duidelijk, maar van dat deel van die nette meisjes zou ik maar niet zoveel geloven ik denk dat ze zelfs erger zijn dan hun moeder die hoer”. Sven en Martijn kijken wat bedenkelijk ze hebben de afgelopen week al veel te verduren gekregen, Abby en Stephanies voorliefde voor zwarte mannen en dat ze ook nog eens zwanger zijn. Nu weer iets anders.
Ontstelt volgen ze Luther naar zijn huis en gaan de kelder in, waar het onverlicht is. Dan gaat een spot aan en de jongens zien een kooi waar Abby in staat. Ze staat te kronkelen op haar benen, haar handen houden krampachtig de tralies vast, “Alstublieft meneer Luther laat me klaarkomen, ik hou het echt niet meer”. Haar gezicht straalt een smekende onderdanige blik uit naar de overbuurman. Luther vraagt de jongens wat hij zal doen. De jongens zeggen dat hij aan haar toe moet geven. “Abby doe je rokje en slipje uit en laat je vriendje maar zien wat je in werkelijkheid bent”. Vlug maakt ze haar rokje los en werpt het op de vloer, haar slipje volgt gehaast. Met open mond kijken de jongens naar haar totaal kale kutje en ze zien haar kutsappen eruit spuiten. Dan rukt ze de balletjes eruit en geeft ze aan Luther. Hijgend staat ze in de kooi, haar gezicht straalt.
Dan flitst opeens een andere spot aan en de jongens zien Stephanie kronkelend liggen op de vloer van de kooi waar ze in opgesloten zit. Ook zij kijkt smekend en met dezelfde onderdanige blik naar Luther, maar voordat ze het kan vragen geeft Luther ook toestemming aan Stephanie om klaar te komen, Stephanie komt liggend klaar en net als haar zus spuit ze haar sappen over de vloer. Luther beveelt dat ze hun slipjes weer aantrekken en hun shirtje uit mogen doen. De jongens zien wel dat ze dure lingerie aanhebben.

Luther legt uit dat ze een spelletje gaan spelen hij stelt de vragen en de meisjes antwoorden als de jongens een vraag hebben mogen ze die ook stellen.
Luther stelt de eerste vraag met een kleine inleiding, jullie noemen jezelf nette meisjes zijn jullie dat ook. Het antwoord van Stephanie luidt dat ze dat zijn. Luther zegt dan dat ze moeten vertellen wat ze gisteren gedaan hebben. Nu is Abby die antwoordt geeft het is vrij kort en bondig, shoppen. “Vertel dan maar aan jullie vriendjes wat jullie in de parkeergarage gedaan hebben. De tweeling kleurt heftig, en Stephanie zegt “Uhm, we hebben onze overhemdbloes helemaal losgeknoopt en onze rok uitgedaan en zijn zo in de auto gaan zitten”. Gebiedend zegt Luther dat ze alles moeten vertellen. Abby gaat verder, “bij een groot aantal stoplichten hebben we onze tieten laten zien aan voor ons vreemde mannen”.
Stephanie neemt het dan over, “op de snelweg hebben we onze slipjes uitgedaan en ons gevingerd terwijl verschillende vrachtwagen chauffeurs ons bekeken hebben hoe wij onszelf lagen te vingeren in de auto”. Voor het eerst stelt Martijn een vraag, “Vonden jullie dat, uhm lekker dat andere mannen je bekeken”. Het klinkt volmondig ja nu is het de beurt aan Sven, “Hadden jullie dit ook gedaan als wij erbij waren geweest”? Weer is het antwoord ja. De jongens denken dat ze er graag bij waren geweest.
Dan neemt Luther het weer over en vraagt waarom ze bij hem zijn. Abby antwoordt “U zei dat we geneukt zullen worden door een zwarte man”.
Stephanie vult aan “het is best lang geleden en onze honger is groot”. Luther neemt de jongens mee naar boven. In de huiskamer zien de jongens een heel groot televisiescherm hangen. Luther doet heel vertrouwelijk tegen de jongens en legt wat zaken uit. De jongens luisteren aandachtig en knikken instemmend. Dan stelt Luther een directe vraag, “Jullie willen hun vriendjes blijven ook als er dit gebeurd”?
Het televisiescherm gaat aan en de Sven en Martijn zien Abby en Stephanie naakt voor een grote jonge neger gehurkt zitten en zien hoe ze gretig zijn lul aan het likken zijn en op zijn ballen zuigen. De jongens kijken stil naar het scherm voor het eerst zien ze hun vriendinnetjes daadwerkelijk seks hebben met een zwarte man.
Ze kijken aandachtig en zijn vergeten te antwoorden op de vraag. Ze zien hoe de dijen van de meisjes glinsteren van hun geil. Er komt nog een zwarte man binnen en de meisjes worden naar een bed geleid. De jongens zien de gelukzalige uitdrukking op de gezichten van hun meisjes. Dan herhaalt Luther zijn vraag. Gebiologeerd blijven de jongens naar het scherm kijken en knikken ja.
Ze zien hoe Abby en Stephanie rauw en hardhandig geneukt worden. De mannen kneden hun tieten grof en trekken hard aan hun tepels. Je hoort de tweeling het uit gillen van wellust. Ze zien hoe Abby en Stephanie beiden spuitend klaarkomen en de mannen hun volspuiten.

Luther neemt het woord weer, “jullie willen je vriendinnetjes niet verliezen dan breng ik jullie nu naar hun toe en je gaat hun kutje likken en zuigen tot al het zaad verdwenen is, als een echte cuckold”.
In vervoering volgen Sven en Martijn Luther terug naar de kelder, wat achteraf is een kamer en Luther opent de deur.
Abby en Stephanie liggen hijgend op bed, hun benen wijd gespreid, hun kutjes staan open en het sperma loopt eruit. Abby en Stephanies liggen nog na te genieten van hun orgasme. Plots voelen ze een tong over hun schaamlippen gaan, ze kijken naar beneden en zien Sven en Martijn die hun kutjes aan likken zijn. Abby zegt tegen Sven “Oh schatje wat lief van je en zo lekker hoe je mijn natte pruim likt”.
Stephanie praat tegen Martijn als ze hem ziet likken aan haar kut, “Oh liefje wat lik je mijn poesje zacht en liefdevol, ik hou van je”.
Sven en Martijn glimmen van trots als Abby en Stephanie dat zeggen tegen hun. Sven en Martijn voelen hoe de tweeling liefhebbend door hun haar gaat terwijl ze het zaad en de kutsappen weg likken. Sven en Martijn gaan op het zachte lichaam van Abby en Stephanie liggen en voelen hun volle malse borsten.
Luther wacht boven, hij heeft al een sexy setje lingerie en jurk klaargelegd en wacht tot de tortelduifjes naar boven komen. Na een tijdje komen ze boven, de tweeling ziet er geweldig en voldaan uit maar stralen ook liefde uit naar de jongens. Sven en Martijn glimmen van trots dat ze zulke schoonheden als hun vriendin hebben.
Luther heeft ook voor de jongens een nieuwe iPhone zodat hij ook hun in de gaten kan houden. Hij stuurt ze naar de kamer van Stephanie en Abby. Hij weet dat ze heel wat te bespreken hebben. Luther geeft de tweeling even wat rust naar de uitputtende dagen.
Maar die rust zal niet te lang duren.
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 02 juli 2018 - 01:02 / Hits : 3588 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 1
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 18 juni 2018 - 11:40 / Hits : 13063 / Waardering : 3.18

de seksuele ontdekkingsreis 1
Auteur : Margot / Geschreven op : 03 juni 2015 - 02:02 / Hits : 15746 / Waardering : 4.00

De tweeling ontmaagden elkaar
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 24 augustus 2016 - 14:20 / Hits : 24182 / Waardering : 4.50

Een heerlijke tweeling.
Auteur : max55 / Geschreven op : 31 oktober 2016 - 16:55 / Hits : 21955 / Waardering : 4.16

De Tweeling - 1
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 april 2014 - 01:33 / Hits : 22435 / Waardering : 3.85

vader en moeder neuken hun tweeling
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 juli 2004 - 21:39 / Hits : 412268 / Waardering : 3.85

De Tweeling - 2
Auteur : quasi / Geschreven op : 23 april 2014 - 00:37 / Hits : 15737 / Waardering : 3.80

De Tweeling - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 april 2014 - 00:37 / Hits : 12903 / Waardering : 3.78

Tweeling zusjes, deel 9.
Auteur : Angela / Geschreven op : 16 april 2012 - 14:57 / Hits : 14645 / Waardering : 3.73

De Tweeling - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 02 mei 2014 - 00:48 / Hits : 9986 / Waardering : 3.72

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb