BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liesbeth

Ik werd wakker en ik keek naast mij. Liesbeth lag nog heerlijk te slapen en toen ik haar schouder zachtjes aanraakte draaide ze zich om en keek ik tegen haar rug aan. Tegelijk hoorde ik toen: Papa, papa, ikke uit Onze zoon was wakker en ik ging het bed uit op weg naar onze kleine man. Met open armen ontving hij mij met een luid: jaaahhh, papa lief Ik tilde hem uit zijn bedje, verschoonde hem en liep met hem op mijn arm naar beneden. Ik zette hem in de kinderstoel en begon eten voor hem te maken. Mijn gedachten gingen terug naar het moment dat ik zijn moeder Liesbeth een paar jaar geleden leerde kennen. Ik kreeg een mailtje van haar moeder, Hennie en achteraf bleek dat Liesbeth het geschreven had, waarbij zij vroeg of ik de zoon was van mevrouw Dekker, die zij lange tijd als wijkverpleegster tot haar dood had verzorgd. Zij dacht nog wel eens terug aan die tijd, waarbij ze opmerkte dat mijn moeder trots op mij was. Ik zat in die tijd bij de Marechaussee en was net beëdigd als 2e luitenant. Ik was een jonge afgestudeerd jurist en moest ik in die tijd ook in militaire dienst. Het verraste mij dat ik dit mailtje op mijn privé adres kreeg, want het meeste kwam op mijn zakelijke mailadres.

Ik pakte de telefoon op en belde haar. Ze was enorm verrast en vond het heel lief van mij dat ik terugbelde. Ze woonde nu in Haarlem en haar dochter Liesbeth woonde in hetzelfde huis. Ze was inmiddels 70 en Liesbeth was 40. Hoe oud ben jij nu? vroeg ze. Ik antwoordde dat ik 55 was en helaas weduwnaar. Mijn beide dochters waren 25 en 27 en ik was ook al opa van een kleinzoon en kleindochter. Daarna volgde steeds meer gesprekjes en ook foto’s werden heen en weer gestuurd. Liesbeth en ik kletsen heel wat af en ook verschillende appjes zonden we naar elkaar. Zo wisselden we nog wat dingen uit. Ik vertelde dat ik na militaire dienst accountancy had gestudeerd en werkte voor de EU in Brussel en veel projecten in België en Nederland adviseerde en controleerde. Liesbeth was kinderarts en vrouwenarts geworden en werkte in het ziekenhuis. Nooit getrouwd en ook geen kinderen. Toen vroeg ze of ik het leuk zou vinden om eens een hapje te komen eten, want dan konden we verder praten. We spraken af en op die bewuste dag stond ik voor de deur met een mooie blos bloemen en een goede fles wijn. Ik was in Brussel geweest en was nu dus op de terug weg naar huis. Ik werd door Liesbeth verwelkomd, die ik in het verleden wel eens had gezien, maar toen was ze nog een schoolgaand meisje. Nu stond er een mooie 40 jarige vrouw voor me.

Dag Peter welkom, mijn moeder kijkt al naar je uit. Het werd reuze gezellig en Liesbeth toonde zich een fantastische gastvrouw, die haar moeder alle ruimte gaf om met mij over vroeger te kletsen. Het eten smaakte heerlijk en de wijn ook! Na het eten begaven we ons naar de salon en toen vroeg Liesbeth of ik misschien een lekker glas cognac lustte. Ik wees dat af, want ik moest ook nog auto rijden. Je slaapt gewoon hier zei Liesbeth toen, genoeg ruimte! Haar moeder moest lachen en zei dat dit typisch Liesbeth was, ze duldde geen tegenspraak. Het werd steeds gezelliger en toen werd het bedtijd voor Hennie, zoals moeder heette. Ik ben zo terug fluisterde Liesbeth. Tien minuten later kwam ze naast mij zitten en zei: Zo, nu kan ik met je verder kletsen, jemig, ik heb mijn moeder in jaren niet zo meegemaakt. Ze kletste de oren van je hoofd en ik moest af en toe vreselijk lachen. Ze tapte nog een glaasje cognac in met de mededeling, dat ik daar lekker op zal slapen. Ik ging naar mijn auto om mijn tas te pakken, waar ik kleding en overnachtingszaken in had liggen. Zullen we naar bed gaan vroeg Liesbeth en ze ging mij voor naar boven. Ze deed een slaapkamer open en zei: Kijk, hier breng jij de nacht door en voor de duidelijkheid, ik kom naast je liggen, want dan kunnen we doorkletsen. Ik ga nog even bij mijn moeder kijken, dan kan jij de badkamer gebruiken en weg was ze. Ik kleedde mij uit, poetste mijn tanden en besloot een snelle douche te nemen. Ik hoorde de deur open gaan en met een: Ik ben het hoor! kwam ze binnen. Zal ik je rug even wassen? vroeg ze zonder antwoord af te wachten en deed ze de douche deur open en begon met een scrubzeep mijn rug te doen. Lekker? vroeg ze bijna overbodig.

Tjemig, jij ziet er nog stevig en goed uit zei ze. Zo, klaar en ze stopte met mijn rug en toen ik de douche dicht draaide zag ik dat ze haar tanden poetste. Ik droogde mij af en trok mijn onderbroek en ook een t-shirt aan en kroop in bed. Aan welke kant lig jij altijd? riep ik naar haar. Ze moest lachen en keek om de hoek van de deur en zei dat ik mocht kiezen. Ik kroop in bed en wachtte haar af. Toen kwam ze binnen gekleed in enkel een slipje en een gewoon nachthemdje. Ze schoof meteen onder het dekbed en kwam vlak naast mij liggen. Peter, vertel eens over je kinderen, je vrouw en over je huwelijk, hoe was dat allemaal. Ik heb geen ervaring, want toen ik kinder- en vrouwenarts werd heb ik me helemaal daarop gefocust en uiteraard op mijn moeder, die veel van mijn tijd opslokte. Ik heb een vriend gehad toen ik net afgestudeerd was, wij woonden samen en hadden plannen voor de toekomst, maar hij is bij een motor ongeluk om het leven gekomen en daarna had ik geen behoefte meer om een partner te zoeken. Maar sinds ik jou heb leren kennen, mijn oude babysitter, wil ik je beter leren kennen, want ik vind je heel aardig en dan druk ik mij netjes uit. en ze gaf me een dikke knuffel en een kus op mijn wang. Maar kom op, vertel Ik lag op mijn rug en ik vertelde over mijn studietijd, mijn vrouw en onze kinderen. Toen zij door die dronkenlap dodelijk was aangereden en daarna de opvang en opvoeding van mijn meiden, die toen 12 en 14 jaar waren, heel zelfstandig en voor mij ook een grote steun en nog steeds. Hoe ik voor Brussel ging werken, mijn kantoor en dat ik het leuk vond om nu contact via haar moeder met jou te hebben. Liesbeth had ondertussen haar hoofd op mijn arm neer gelegd en streelde met haar hand over mijn borst.

Ze schoof haar hand onder mijn t-shirt en kroelde door mijn borstharen. Je bent lekker behaard fluisterde ze. Ik streelde haar schouder en haar haren. Het was zo rustgevend dat mijn ogen dicht vielen. Ik had een drukke dag achter de rug en de cognacjes begonnen te werken. Je bent moe he fluisterde ze in mijn oor. Ga maar lekker slapen en ze gaf me een lieve kus op mijn mond. De volgende morgen werd ik wakker omdat Liesbeth mijn haren streelde. Ik heb heerlijk geslapen zei ik : Lekker om weer eens naast iemand wakker te worden. Ik ben het helemaal met je eens, Dit moeten we meer doen zei Liesbeth en dan bedoel ik dit ook ze boog zich over mij heen en zei: Goede morgen mooie man en ze kuste mij en onze lippen openden zich en we begonnen heerlijk te tongen met elkaar. Mijn handen kwamen onder haar nachthemdje en ik streelde haar rug en één hand ging naar voren en ik begon haar borsten te strelen. Heerlijke mooie zachte borsten en haar tepels werden hard toen ik ze aanraakte en ook masseerde. Lekkerrrr kermde Liesbeth ga door, doe maar wat je met mij wilt doen Liesbeth streelde over mijn onderbroek en mijn pik werd hard. Ze kneep er zachtjes in en trok mijn slip naar beneden. Je hebt een mooie fluisterde ze. Hij is lekker hard en ze begon mij zachtjes af te trekken. Mijn onderbroek en ook mijn t-shirt trok ik uit, waardoor ik helemaal naakt was. Ik zag je gister al onder de douche staan en ik vond je meteen mooi. Ze ging zitten en trok haar nachthemdje uit en ook haar slipje. Ik zag een klein streepje boven haar kutje staan. Liesbeth zag dat ik helemaal geschoren was. Lekker zo mooi glad en ze nam mijn pik in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Liesbeth, keer je om dat ik je kutje beffen Zo lagen we even later heerlijk van elkaar te genieten en Liesbeth reageerde heftig toen ik tijdens het beffen van haar klitje ook nog twee vingers in haar kutje stopte. Ze begon heftig adem te halen en moest mijn pik wel uit haar mond laten gaan. Ik draaide mij snel om en bracht mijn pik naar haar kutje.

Ja, ja, kom in me met die dikke pik, kom in me en ze hief haar kutje naar mijn pik. Haar benen sloeg ze om mijn heupen heen en drukte zo mij bij haar naar binnen. We bleven even stilliggend genieten van elkaar en we keken elkaar diep in de ogen. Peter, je bent nu van mij en ik van jou, ik heb de hele nacht hiervan gedroomd, maak me jouw vrouw en mijn pik schoof helemaal bij haar naar binnen en we begonnen langzaam te bewegen. Onze lippen vonden elkaar en een lange tongzoen was het gevolg. Wat ben je een heerlijke vrouw fluisterde ik in haar oor en wat heb ik dit verschrikkelijk gemist Liesbeth gaf mij weer een dikke kus en drukte zich nog meer tegen mij aan en ze probeerde met haar kutspieren mij sneller te laten gaan door haar kutje krapper te laten zijn. Je hoeft dit niet meer te missen, Peter, ik ben er voortaan voor je, ik hou van je en weer een heerlijke tongzoen. Toen versnelden we beiden en ik voelde dat ik mijn orgasme niet lang meer kon uitstellen. Ik stootte een paar keer hard en diep in Liesbeth en toen kwamen we beiden heftig klaar. We bleven in elkaar en we streelden en kusten elkaar Ooohhh wat ben jij lekker zei Liesbeth, moet je straks echt weg?? We moesten beiden lachen en we stonden op om naar de douche te gaan. Liefdevol stonden we elkaar te wassen, waarbij Liesbeth geen plekje bij mij oversloeg. Ze gaf een kusje op mijn pik en zei: Dank je wel, vriendje van me, ik hoop je nog heel veel te voelen Ik moest lachen, tilde haar weer naar boven en zei: Gek lief mens van me Ik kleedde me aan en Liesbeth stond te dralen voor haar kledingkast. Ondertussen keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een paar appjes van mijn dochters had ontvangen met de vraag waar ik bleef, want ik zou gisteren thuis gekomen zijn en de kleinkinderen wilden opa zien, want als opa weg was geweest, nam hij altijd cadeautjes mee.

Ik vertelde het Liesbeth en ze vond het logisch. Maar weet je lieverd, ik kom in de namiddag naar je toe en dan kan ik zien hou jij woont en misschien jouw kinderen en kleinkinderen zien. Peter we zijn geen 20 meer en eigenlijk hebben we al een tijdje mail en app contact met elkaar en je was heerlijk vanmorgen. Kan ik ook blijven slapen want morgen hoef ik ook niet te werken Ik reageerde blij en ontdekte bij mezelf dat ik verliefd was of Liesbeth. Ze stond nog steeds te dralen voor haar kledingkast en ik omarmde haar en drukte haar blote rug tegen mij aan. Ik streelde haar heerlijke borsten en ik voelde haar tepels hard worden. Je bent zo lekker fluisterde ik en ik drukte ook mijn onderlichaam tegen haar lekkere volle billen aan. Peter!!!!! zei ze luid je gaat me toch niet vertellen dat je alweerÔǪ. En ze maakte haar zin niet af omdat ik een vinger in haar kutje duwde en zij even naar adem hapte. Peter, je bent 55 en geen jonge vent van 20. Ze probeerde mijn hand weg te duwen, maar was niet erg overtuigend. Ik begon haar harder te vingeren met twee vingers en Liesbeth zakte een beetje door haar knieën waardoor ik nog makkelijk haar kon vingeren. Ooohhh ik kom klaaarrr, dek me maar, dek me maar lekkere dekhengst kermde ze en toen kon ik heel snel mijn broek laten zakken en ik schoof mijn harde pik in een keer diep in haar naar achter gestoken kutje. Verdomme alweer? kermde ze: Je bent zo lekker kermde ze terwijl ze mee begon te bewegen. Ja wat denk je zei ik Je staat de hele tijd voor je kledingkast met je billen te schudden en je wrijft over je borsten en tepels, ik ben niet van beton hoor Dat deed ik niet expres hoor, mijn lijf gloeit nog van daarnet in bed. verdedigde ze zich, maar we omdat ze nu haar handen tegen de kleding kast steunde, konden we flink door neuken en lekker diep ook. Ze begon meer te kermen en te kreunen en toen kwam ik plots klaar. Jaaahhh, ik spuit je helemaal vol kermde ik in haar oor. Ooohhh ik ook riep Liesbeth ik voel je spuiten verdomme wat lekker

Langzaam gleed ik uit haar en onmiddellijk vormde zich een klein plasje onder haar. Moet je kijken, ik lek hartstikke riep ze uit. Ze liep meteen naar de badkamer en even later was ze terug. Zo even schoon gemaakt en een tampon ingedaan, je hebt wel veel gespoten hoor Ik had mij ondertussen ook opgefrist en Liesbeth was ook aangekleed en zag er leuk uit met haar jurkje. We liepen naar beneden om te ontbijten en haar moeder zat grijnzend beneden. Ze zei verder niets, maar haar ogen spraken boekdelen. Mam, wat zit je te grijnzen? vroeg Liesbeth aan haar Heb je wat leuks in de krant gelezen of zo? Ondertussen tapte ze voor mij een kop koffie in en ging net als ik ook aan tafel zitten. Lieve schat, ik heb de indruk dat ik getuige ben van een mooie ontwikkeling en ze knipoogde naar mij. Toen zei ik tegen haar: Je zou nog wel eens gelijk kunnen krijgen, Liesbeth is een leuke lieve vrouw en ik geef toe, Hennie dat ik erg veel vlinders in mijn buik heb Hennie keek mij aan en zei: Ik zag vanmorgen dat het logeerbed niet gebruikt was en ik hoorde stemmen op Liesbeths kamer. Liesbeth begon heftig te kleuren en vroeg of ze nog meer gehoord had. Haar moeder zei alleen maar Genoeg We maakten ons ontbijt af en ruimden toen samen de tafel op. Toen we in de keuken stonden, moesten we beiden ingehouden lachen en voelden we ons betrapt als kleine kinderen. Maar het was wel lekker fluisterde ze. Ik kuste haar en streelde even haar borsten. Ik ging naar boven om mijn spullen te pakken en te vertrekken. Liesbeth stond even later me en gaf me een heerlijke kus. Ik zie je vanmiddag wel weer zei ze en ik blijf ook slapen, heerlijk vooruitzicht. Doe je voorzichtig? Samen liepen we naar buiten nadat ik haar moeder gegroet had met twee dikke kussen. Dag jongen zei ze lachend tot spoedig ziens Ik reed weg naar huis en een goed half uurtje later was ik thuis en werd verwelkomd door mijn dochters en de kleinkinderen. Reuze gezellig en de kleinkinderen hingen aan mijn lip voor de cadeautjes die ze altijd leuk vonden.

Pap, ik dacht dat je gisteravond thuis zou komen, wat is er gebeurd? vroeg ze. Ik vertelde toen heel eerlijk de geschiedenis van Liesbeth, waar ze al voor een deel op de hoogte waren. Ik heb ook heel eerlijk verteld dat ik bij haar was blijven slapen. Het was wel een poosje stil, maar uiteindelijk kusten mijn beide dochters mij en wensten mij veel succes, want ik was een fantastische vader, opa en ook nog een goed uitziende man en in hun ogen al te lang zonder een leuke vrouw en ik moest vreselijk lachen en vertelde dat Liesbeth vanavond zou komen om bij mij te komen eten. Is het erg , pap, als wij dan ook en passant even langskomen om kennis te maken, want we hebben de indruk dat het een blijvertje wordt. Jemig dacht ik, mijn meiden, willen haar schijnbaar keuren . Ik vertelde hen wat ik dacht en dat ik daar tegenop zag. Zij vonden mijn ongerustheid niet nodig. Papa, jij bent geen gelukszoeker, je bent geen rokkenjager, stop nou even om ongerust te zijn. We zijn nieuwsgierig op wie jij verliefd geworden bent. Meer niet en ze knuffelden mij beiden en zeiden dat ze het hartstikke fijn voor me vonden dat ik mogelijk nieuw geluk gevonden had. Ik was gerustgesteld en toen om 5 uur Liesbeth aan kwam rijden, sprong mijn hart helemaal over en toen ik haar uit de auto omhelsde, was ik helemaal gelukkig. Liesbeth pakte haar koffertje uit de auto en liep mee naar binnen. Toen de deur dicht was konden wij elkaar in de armen houden en onze lippen vonden elkaar in een heerlijke kus. Onze handen streelden elkaar en duidelijk was wat we wilden. Kom, ik zal je mijn huis laten zien en ik vertel je ook dat mijn dochters straks komen kennismaken Dat vind ik leuk zei Liesbeth. Ik nam haar ook mee naar boven, waar ze haar spullen kon uitpakken op mijn slaapkamer.

Ik ben ook nog de stad in geweest en heb nog wat mooie en leuke dingen gekocht, maar dat zie je nog wel Ik opende de inloopkast en zei dat de hele rechterkant voor haar was. Ze schoot in de lach, Hallo zeg, ik heb maar een klein beetje in mijn koffertje zitten hoor! Ik keek haar aan en zei dat het vanzelf meer en meer zou worden. Ik gaf haar een knuffel en zei dat ze zich kon opfrissen en uitpakken, dan kon ik het eten bereiden en voor een glaasje zorgen. Ik liep naar beneden en begon te kokkerellen. Ik dekte ondertussen de tafel, ontkurkte de fles rode wijn en zorgde dat de biefstuk klaas was om straks even te bakken. Ik keek nog even in de oven en toen voelde ik twee armen om mij heen slaan. Het ruikt lekker bij je zei Liesbeth. Ik richte mij op en ze had zich omgekleed in een prachtige japon en mooie halsketting en haar kapsel was ook mooi. Ze had mooie pumps aan, passend bij haar outfit. Jemig, wat ben je toch een stuk zei ik welgemeend. Ik snap niet waar ik het aan te danken heb, dat jij voor mij gevallen bent, ongelofelijk Liesbeth lachte en zei: Charmeur, snap je dat echt niet? Wel ik kan je zeggen dat jou rust, je luisterend oor, je vrolijke lach en je mooie mannelijkheid mij verliefd lieten worden, zonder dat je mij in het begin probeerde te versieren. “

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Pieter192

Dit is een standaard tekst in mijn profiel. Is dit jouw profiel, log dan aub in en wijzig deze naar eigen inzicht en believen.

Dit verhaal is 22135 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie