Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 25
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 25
Nadat de hapjes en drankjes verorberd waren duwde Margoh Frits achterover op de bank zodat hij kwam te liggen. Vervolgens ging ze gehurkt met haar geile lichaam op hem zitten. Liefkozend wreef geil met haar zeiknatte kut over zijn lul en ballen heen en weer. Frits genoot van Margohs geilheid en voelde hoe haar kut zijn lul en zak meer dan nat maakte.
Oh mijn god, dacht Frits, hoe ouder, hoe geiler. Margoh keek op haar jonge minnaar neer en terwijl ze hem liefdevol bereed, bedacht ze hoe ontzettend lief het was geweest van Frits om haar fantasie ‘verkrachting’ te laten verwezenlijken. Haar hart begon sneller te kloppen bij het terugdenken aan haar doorstane angsten, maar die verdrong ze snel door de geile herinneringen die snel daarop hadden gevolgd.
‘Mmmmmmm…..’ glimlachte Margoh die haar gedachten liet terug gaan naar de heerlijke vrijpartij waarbij Joe en Frits afwisselend haar bloedgeile kutje neukte met hun zalige jonge harde palen.
‘Schatje van me’ kreunde ze en streelde liefkozend Frits gezicht terwijl ze haar alsmaar natter wordende kut over zijn half slappe lul heen wreef en ook zijn grote ballen niet onberoerd liet.
Frits kuste de hand van Margoh en kreunde zwaar van een combinatie pijn en genot van Margoh die met haar zeiknatte kut stevig over zijn zware zak aan het rijden was. Zijn lul lag half stijf op zijn buik en Margoh ‘bereed’ met haar natte kut stevig zijn grote ballen. Haar zeik- zeiknatte wijd gespreide kut met haar drijfnatte grote schaamlippen deed hem zowel zeer als plezier.

‘Weet je?’ kreunde Margoh die Frits handen beet pakte en op haar dikke tieten plaatse, ‘Weet je wat ik wel zou willen?’
‘MMMmmm…..’ gromde Frist die gretig Margohs geile volle tieten beet pakte, er hard en stevig in kneedde en zich af vroeg wat Margoh voor sexperiment zou gaan voorstellen, ‘Nou?’
‘MMMmmmm…’, glimlachte Margoh breed uit terwijl ze in haar gedachten haar zojuist bedachte idee al aan het uitvoeren was. Haar ogen fonkelden van opwinding en haar kutje werd zo waar nog natter, geiler en bronziger dan ze al was. Ze plaatste haar handen op Frits bekken en begon zijn grote zak steviger te “berijden” door met haar zeiknatte wijd gespreide kut alsmaar harder op zijn ballen te duwen.
‘Ik zou wel….’ begon ze, ‘…door jou en Joe tegelijk verwend willen worden’. En ze keek Frits met een blik van opwinding en geilheid aan, in lichte spanning afwachtend hoe haar full time jonge potente minnaar zou reageren.

Frits glimlachte bijna net zo breed uit terug als Margoh en knikte. Pijn en genot wisselden elkaar af door de harde maar heerlijke geile duwde kut van Margoh over zijn gevoelige ballen.
‘Ok,’ begon bij, ‘maar hoe zou je “tegelijk” verwend willen worden dan?’. Frits keek Margoh glimlachend aan en had zelf wel zijn ideeën hoe Margoh met zijn vriend “tegelijk” te willen verwennen, maar was benieuwd wat zijn rijpe geile minnares voor fantasie in haar hoofd had.

‘Nou……’ kreunde Margoh die haar net bedachte fantasie aan haar jonge lover begon uit te leggen.
‘Joe gaat me dan hier verwennen…..’, gromde ze terwijl ze haar meer dan drijfnatte wijd openstaande kut hard over Frits ballen duwde, ‘En jij OOHHH!!!’.
‘AHHH!!’, gromde ook Frits uit toen Margoh te hard op één van zijn ballen duwde met haar zeiknatte kut en onverwacht zijn bal in haar kut schoot, ‘OH JEZUSSSssssss! Aahhh…. Wwoowwwwaaahhhjjaaaaaaaaahh!!! Oooeeeejjjaaahhh!!’.
Margoh schrok toen ze Frits bal in haar kut voelde floepen. Haar kut kneep zich geschrokken gespannen samen. Margoh keek, met haar hart kloppend in haar keel, geschrokken naar haar jonge minnaar terwijl ze als genageld op hem bleef zitten. Bang dat ze hem pijn had gedaan of pijn zou doen.

‘Dit...’, kreunde Frits, ‘Oh mijn god! Wow!’.
‘Pfff’, zuchtte Margoh het uit. Ze ontspande en haar hartslag zakte weer af naar de normale waarden.
‘Oh shit zeg….’, kreunde Frits diep, verbaasd en genietend van het zalige gevoel van zijn bal in Margohs rijpe kut, ‘Oh wowwww…..’.
Onbewust had Margoh haar hand al bij haar kut om Frits bal uit zijn benarde plek te bevrijden. Frits dacht dat Margoh zijn 2e bal ook in haar kutje wilde stoppen en knikte goedkeurend. Margoh bewoog zich zachtjes omhoog en Frits zak spande zich.
‘Wacht!’, riep Frits en pakte Margoh beet. Ook Frits liet nu een hand tussen hun lichamen glijden en hij greep zijn nog vrije bal beet om hem tegen Margohs kutje aan te duwen.
‘Ok’, kreunde hij en knikte weer naar Margoh. Margoh glimlachte en streelde met haar vrije hand Frits gezicht terwijl ze haar geile kutje over zijn bal heen wreef, pogend om ook zijn 2e bal in haar kutje te krijgen. Margoh pakte Frits hand beet en duwde krachtig met haar rijpe wijd gespreide kut over zijn 2e bal heen. Frits voelde haar grote natte schaamlippen hard op zijn hand duwen. Margoh kreunde en draaide stevig met haar kut over Frits bal heen. Frits gromde ook diep want het deed zowel zeer als was het een heerlijk gevoel.

‘Ohja!’, gromde beiden toen na de gezamenlijke inspanning Frits 2e bal ook in Margohs kutje schoot.
‘OH JEZUS CHRISTUS!’, bromde Frits zwáár genietend van zijn dikke ballen in Margohs zalige warme rijpe kut, ‘OH MIJN GOD!!’.
‘MMmmmmmmm…………..’, kreunde ook Margoh genietend van het aparte maar heerlijke gevoel van Frits lekkere grote zak in haar kutje.
‘OOhhhh jeetje……’, stamelde Margoh en moest lachen.
Wie had dit ooit gedacht?
‘Ohhh Frits……’. Margoh boog over haar jonge minnaar heen en zoende hem. Frits sloeg zijn handen om haar heen en trok haar volle zachte heerlijke lichaam lekker tegen zijn aan en haar kut stevig over zijn zak. Vervolgens gleed hij met één hand naar haar volle grote billen en stak afwisselend 1 of 2 vingers in haar kontje.
‘Aahh….’, kreunde Margoh. Wat deed deze prachtige mooie jongen toch allemaal met haar?!?

Margoh legde haar hoofd in Frits nek en terwijl ze zachtjes Frits ballen “neukte” en haar kontje gevingerd kreeg, voelde zich bevrijd uit haar strakke keurslijf, haar beperkingen, haar opgedrongen rol die ze zo ontzettend lang had moeten spelen. Ze dacht ze terug aan de inmiddels vele vrijpartijen, heerlijke seks in alle vormen, allerlei standjes, fantasieën, rollenspellen, etc. Trio’s zelfs die ze had gehad!
Wat was er met haar aan de hand? Seks stroomde er nu door haar aderen. Haar kutje stond in brand. Dag en nacht verlangde ze naar zijn heerlijke lul. Maar inmiddels niet meer naar alleen zijn lul… Margoh had haar zinnen gezet op een heerlijke dubbele penetratie van Frits en Joe. En daarna?? Wat zou ze daarna willen? Niks leek meer gek of onmogelijk.
Margoh voelde zich weer jong, begeerd door het mannelijke geslacht, gewild, mooi, sexy. Ze voelde zich weer jong, een tiener, een jong tiener meisje wat tot over haar oren voor de eerste keer verliefd is. Verliefd tot over haar oren, met hormonen die door het naar een vrouw veranderende lichaam gieren! Verliefd tot over haar oren, met gierende hormonen en een meer dan normale drang naar seksuele ontdekkingen!
Seksuele ontdekkingen. Margoh glimlachte.
Dat was een ding wat zeker zou zijn. Seks. Heerlijke seks. Lekkere seks. En veel!

‘MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmm…..’, zuchtte Margoh kreunend van deze heerlijke gedachten en kuste Frits, ‘Ooohh Frittssssssssssszzzzzzzzzzzz….’.
‘Mmm….’, gromde Frits kreunend terug die verschrikkelijk genoot van zijn ballen die in het warme kutje van Margoh verrukkelijk verwend verder. Telkens als Margoh haar kutje omhoog bewoog, werden zijn ballen samenknepen wat een heerlijke lichte genotspijn gaf. En als Margoh dan weer over hem heen zakte, gleden zijn ballen weer ontspannen haar kutje in.
Terwijl Margoh zachtjes met haar kut zijn ballen “neukte”, kuste ze zijn mond, zijn wang, zijn kin, zijn nek, zijn oorlel.
‘Je maakt me compleet helemaal gek’, fluisterde ze heel zachtjes en kreunend in zijn oor. Daarna ging ze rechtop zitten en begon zijn zak stevig te berijden.

‘Aaahhhooohhhh!!’, kreunde Frits luid uit bij deze plotselinge tempo verhoging maar genoot er met volle teugen van. Margoh genoot inmiddels van Frits ballen in haar kut en kreunde ook luid toen Frits haar dikke siliconen tieten aan het kneden en knijpen ging. Margoh schuurde stevig en snel over Frits zak heen met zijn grote ballen diep en ver in haar kutje! Ze greep zijn inmiddels weer stijve lul beet en begon zijn zalige paal lekker af te trekken terwijl ze onverminderd doorging met zijn ballen de berijden.
‘Oh fuck!’, kreunde Frits weer luid uit en genoot met meer dan volle teugen van het lekkers dat Margoh met hem deed, ‘OhjaahHH!. Margoh kreunde bevestigend en dreef zo mogelijk het tempo op. Met haar linkerhand zocht ze steun op Frits bekken en met haar rechterhand trok ze hem hard, snel en stevig af! Ze voelde zijn grote pik opzwellen en harder worden in haar ervaren kundige handen.

‘Mmmmmmm schatje’, gromde Margoh die voelde hoe Frits lul extra hard werd, ‘Kom hoor maar schatjeeeuhhh…. Kom maar lekkerrrr’.
‘Aaahhh…….’, kermde Frits het uit volop genietend van al het lekkers van Margoh met hem deed. En haar aansporende woorden deden ook hun werk.
‘Oh shittt….’, kermde Frits zwaarder en zwaarder hijgend. Pogend om zijn orgasme uit te stellen en langer te genieten van Margohs heerlijke kut die zijn ballen zálig verwend, haar grote volle tieten in zijn knedende handen, haar ervaren hand die zijn harde lul stevig en zalig aan het rukken is en haar opzwepende woorden, hem bijna smekend om klaar te komen.

‘Kom maar schatje…. Kom maar lekker klaar…. Spuit maar over me heen… Spuit maar lekker schatje…. Toe maar…. Kom maar…..’, ging Margoh aan één stuk door terwijl ze haar jonge minnaar tegelijkertijd stevig aan het aftrekken was en zijn ballen diep in haar zeiknatte warme rijpe kut had zitten.
‘OOHHJAAA!!!’, bromde Frits luid en liet zijn sperma de vrije loop!!
‘AAhhhh…. AHhhh…. AHhhh……!’, kreunde hij met elke straal zaad die zijn lul verliet.
‘Ooohhjaaaa!!!’, kreunde Margoh met Frits mee terwijl ze haar lieve jonge schatje heerlijk liet klaarkomen met haar kundige handen, haar zalige kut, haar heerlijke sexy lichaam en haar geile woorden, ‘Goed zo schatje! Spuit maar goed! Geef me je zaad! Kom maar! Kom maar!’.
Margoh probeerde Frits zaad te sturen richting haar dikke tieten en doordat ze voorover boog, spetterde het gros ook op haar dikke borsten. Margoh melkte Frits lul voor elke druppel en rukte hem vakkundig van al het zaad uit zijn zak! Heel even dacht Margoh dat Frits orgasme misschien getemperd zou zijn omdat zijn ballen diep in haar kutje zaten, maar de kracht waarmee Frits zijn sperma spoot en de ladingen die ze erna uitgemolken kreeg drongen die gedachten al bijna direct naar de achtergrond.

‘Oohhhh fuck….’, kreunde Frits diep nadat hij zijn laatste straal zaad had gespoten en liet zijn hoofd op de bank ploffen, ‘Ooohhhhhh…….. Wwwooohhhh……’. Margoh keek glimlachend haar jonge potent lover aan en wachtte tot zijn blik de hare zou kruisen. Frits zuchtte nog een paar keer met zijn ogen dicht en richtte zijn blik daarna weer op zijn heerlijke rijpe full time minnares.
‘Schatje’, fluisterde Margoh liefkozend toen ze zijn blik ving en daarna likte ze uitdagend het sperma van haar handen af. Frits blik was nu op zeker op haar gevangen en volgens pakte Margoh haar tieten beetje en likte die even uitdagend schoon van zijn zaad.
‘Mmmmmm’, kreunde ze tussen door terwijl ze hem ook af en toe haar volle mond liet zien. Ze wist wel hoe ze hem weer gek moest krijgen.
Vervolgens veegde ze de rest van haar lichaam en ook dat van Frits schoon en liet alles zich lekker smaken. Tenslotte stapte ze van Frits af en schoten Frits 2 grote ballen uit haar kutje: Gepijnigd en heerlijk verwend.

Frits ging normaal op de bank zitten en Margoh plofte naast hem neer. Ze leunde tegen Frits aan.
‘Dat was euh…’, begon Margoh, zoekend naar de juist woorden.
‘Bijzonder’, maakte Frits de zin af.
‘Bijzonder lekker’, beaamde Margoh.
‘Mmmm’, kreunde Frits, ‘Echt wel’. En hij trok nahijgend de heerlijke geile Margoh tegen zich aan. Margoh streelde zijn buik en gleed af naar zijn ballen.
‘Gaat het met ze?’, vroeg ze glimlachend.
‘Ja hoor schat. Uitstekend’. En Frits gaf Margoh een zoen op haar voorhoofd.
‘Maar euh liefje’, ging Frits verder, ‘Je moet me nog steeds vertellen waar ik je moet verwennen’. Margoh keek Frits een met speelse uitdagende blik aan en stond op. Ze ging voor hem staan en toonde hem eerste speels, trots haar mooie lichaam. Daarna ging ze op zijn salon tafel zitten en spreidde haar benen.
‘Joe hier’, zei ze terwijl ze een vinger in haar kutje liet glijden, ‘En jij…’.
Margoh draaide zich om en ging op handen en voeten op de salon tafel zitten, haar dikke kont parmantig in de lucht stekend.
‘…hier’, ging ze verder terwijl ze een vinger in haar kontje liet zakken.
‘MMmmmmmmmmmmmmmmmm’, kreunde Frits zich verlekkerend aan het heerlijke uitzicht en de heerlijke gedachten om Margoh samen met Joe te DP’en, ‘Oh yesssss…..’.
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 11 augustus 2018 - 15:19 / Hits : 1763 / Waardering : 3.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 24
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 01 april 2018 - 20:03 / Hits : 5255 / Waardering : 3.00

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 26
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 12 augustus 2018 - 09:32 / Hits : 1353 / Waardering : 3.00

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 23
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 31 maart 2018 - 19:45 / Hits : 9131 / Waardering : 2.66

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 20
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 12 juni 2014 - 11:24 / Hits : 11435 / Waardering : 2.23

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 21
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 19 juni 2014 - 11:02 / Hits : 9319 / Waardering : 2.07

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 22
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 03 juli 2014 - 12:13 / Hits : 8751 / Waardering : 1.85

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 12.
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 08 november 2008 - 22:59 / Hits : 18069 / Waardering : 1.62

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 14.
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 19 februari 2009 - 15:04 / Hits : 10727 / Waardering : 1.38

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 13
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 15 januari 2009 - 08:54 / Hits : 12467 / Waardering : 1.14

Rijp Arrogant Bekakt Wijf. Deel 17 (vervolg)
Auteur : Frits-80 / Geschreven op : 07 januari 2010 - 15:49 / Hits : 12987 / Waardering : 1.12

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb