Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..
Het was zaterdag en al langer dan tien minuten stond ik bij het station van een klein dorp in het zuiden van het land te wachten. “De trein vanuit den Helder via Amsterdam en Utrecht heeft vijfentwintig minuten vertraging”, hoorde ik uit de luidsprekers van het station. “Dan ga ik eerst nog maar even een bakkie doen”, dacht ik bij mezelf. Ik liep naar het restaurant aan de overkant van de weg en ging op het terras zitten, de ober kwam meteen naar mij toe en enkele minuten later stond er een dampende bak koffie voor mij. Ik wachtte op mijn schoonmoeder die naar mijn vrouw wilde die door een ongeval in het ziekenhuis lag en daar enkele weken moest blijven. Ze had gebeld met mijn vrouw Anke en gezegd dat ze hierheen kwam dan kon ze mij verzorgen en wat vaker op bezoek gaan.

Maar laat ik eerst even vertellen wie ik ben, ik heet Frits, ik ben vierendertig jaar en werk als metselaar in de bouw, ik heb door het zware werk een behoorlijk strak lijf en ook mijn eigen gereedschap ziet er goed verzorgd uit. Toen ik de koffie op had en afgerekend liep ik maar weer eens naar het station, de trein zou zo wel komen en na enkele minuten zag ik hem al aankomen, met veel geknerp en gepiep kwam de trein tot stilstand en even verderop zag ik mijn schoonmoeder uit stappen. Ik zwaaide en met haar rolkoffertje kwam ze op mij toe lopen. Ik had genoeg tijd om haar op te nemen. Mijn schoonmoeder, Elly heet ze, was achtenvijftig jaar en zag er voor haar leeftijd goed uit, kleed zich altijd goed, dit keer droeg ze een strak fel gekleurd jurkje tot even boven haar knie en haar forse borsten puilden een beetje uit het te strakke bovenstuk van het jurkje, ik kon zien dat ze een beha droeg en aan haar benen droeg ze witglanzende nylonkousen en aan haar voeten rode pumps met hakken van zeven centimeter. Anke, haar dochter en mijn vrouw zei altijd dat haar moeder altijd jong wilde blijven en dat ze soms wel eens kleding droeg die bedoeld waren voor wat jongere mensen. “Je bent zo jong als je, je voelt”, zei ze dan altijd.

“Hallo Frits…”, zei ze toen ze bij me was en gaf mij twee zoenen op mijn wang en één lange zoen op mijn lippen waarbij ik haar tong, ik dacht toen onbedoeld, even tegen mijn lippen voelde. Ik pakte haar koffer en we liepen samen naar mijn auto, ik gooide haar koffer op de achterbank en deed de deur voor haar open. “Dank je Frits…”, zei ze waarna ze instapte en ik de deur dicht deed. Ik startte de auto en reed weg, toen we op een stille weg reden keek ik even opzij en zag dat haar jurkje bij het instappen omhoog was geschoven waardoor ik zag dat haar nylonkousen met goudkleurige clipjes waren vastgemaakt aan jarretelbandjes. “Hoe lang moet Anke nog in het ziekenhuis blijven”? vroeg Elly, mijn schoonmoeder. “Volgens de behandelend artsen nog zeker twee weken”, antwoordde ik. “Dat komt dan goed uit dat Paul voor drie maanden in Canada zit, dan kan ik bij jullie blijven”. Paul is mijn schoonvader en zit veel voor zijn werk in het buitenland. “Daar ben ik mooi klaar mee, mijn schoonmoeder veertien dagen om mij heen”, dacht ik bij mezelf.

Toen ik bij mij thuis was aangekomen bracht ik meteen haar rolkoffer naar de logeerkamer, het was al bijna etenstijd dus was Elly al begonnen met de voorbereiding van de maaltijd, ze had in de koelkast de spullen gevonden die ze nodig had en met een schort voor, die in de keuken hing, was ze druk bezig, ik pakte een biertje uit de koelkast en ging op de bank zitten en keek voetbal op TV, nadat ik de beugelfles had geopend schonk ik mijn glas vol en nam een slok. “Heerlijk toch dat bier uit het oosten van het land”, dacht ik bij mezelf. Na een klein half uurtje riep Elly uit de keuken dat het eten op tafel stond, keurig had ze twee borden opgeschept en zaten we samen aan tafel, Elly had een fles wijn uit de kelder gehaald en zichzelf een glas volgeschonken. Na het eten zouden we nog even op bezoek gaan bij Anke.

Nadat ik Anke een zoen had gegeven en Elly haar dochter stevig had omhelst vroeg Anke: “Hoe lang blijf je mama…”? “Ik blijf totdat je weer thuis bent en als het nodig is nog langer, je vader is toch in het buitenland en als het moet kan ik je dan nog verzorgen en zolang je in het ziekenhuis ligt kan ik het huis schoonhouden en voor Frits zorgen. “Oh ja…., dat is fijn, dat je dat allemaal wilt doen”, antwoordde Anke. Nadat we ruim een uur bij Anke waren geweest gingen Elly en ik naar huis. “Ik ga nog even douchen”, zei ik toen we binnen waren en vertrok richting de badkamer en toen ik klaar was trok ik mijn badjas aan en ging weer naar beneden en nam plaats op de bank naast Elly die een film zat te kijken. Ze stond op en zei: “Ik ga ook nog maar even douchen”. Ze liep de trap op en even later hoorde ik haar in de badkamer en toen ze klaar was hoorde ik haar rommelen op de logeerkamer. “Zeker haar koffer aan het uitpakken”, dacht ik maar toen ze even later de kamer in kwam was ik stom geslagen door wat ik zag. Elly stond voor me en droeg een bijna doorzichtig nachtjurkje met daaronder een beha met halve cups die haar grote borsten ondersteunde, de grote donkerbruine ringen rond haar tepels bedekte bijna de hele voorkant van haar borsten, verder droeg ze een jarretelgordeltje met roze fantasie nylonkousen en open schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter. Door het dunne jurkje zag ik dat haar kut was gladgeschoren en ze dikke opgezwollen schaamlippen had.

“Ik dacht je zult wel meer missen dan de verzorging van je vrouw”, zei ze en kwam naast mij zitten, mijn lul had al een behoorlijke tent in mijn badjas gebouwd. “En…….”, zei ze, “Je schoonvader is al weer zo lang van huis dat ik ook wel weer eens zin heb om iets warms naar binnen te krijgen”. Elly draaide zich naar mij toe en drukte haar lippen op die van mij en haar tong zocht een weg op zoek naar mijn tong. Doordat ik door de situatie ook al een tijdje niet had geneukt en ik super geil was geworden liet ik mij gaan en gaf toe aan mijn verlangens en beantwoordde de tongzoenen van mijn schoonmoeder, die intussen mijn badjas al had losgemaakt en haar hand om mijn stijve lul van negentien centimeter lang en vier en een halve centimeter dik had gesloten. Ik voelde dat zich een druppel voorvocht uit mijn lul perste die Elly met haar duim uitsmeerde over mijn knalharde, glanzende eikel. “Laten we naar bed gaan”, fluisterde ze in mijn oor. Snel stonden we op liepen naar boven en op de slaapkamer trok Elly snel haar dunne nachtjurkje uit en haar schoenen en ik mijn badjas en slip en al snel lagen we naast elkaar in bed waarbij mijn hand tussen haar benen gleed en voelde dat ze drijfnat was en toen ze haar op haar rug ging liggen en haar benen spreidde gingen er gemakkelijk drie vingers in haar kut, ik zoog nog even aan haar harde grote tepels voordat ik op haar ging liggen. Mijn lul had al snel de weg gevonden naar de ingang van haar warme neukgrotje en langzaam gleed ik naar binnen waarbij Elly mijn hoofd naar zich toe trok en mij heftig begon te tongen, tussendoor kreunde ze: “Oooowhoeejaaa…., dit had ik nu net nodig Frits”, waarna ze mij weer begon te tongen.

Toen ik haar al een tijdje lag te neuken sloeg ze haar benen om die van mij en begon het tempo aan te geven, ik voelde haar kutspieren aanspannen en moest steeds sneller neuken, haar nylonkousen gleden over mijn harige benen waardoor die een statische lading kregen en een knisperend geluid lieten horen. Het zaad in mijn ballen begon op te borrelen en kreunend schoten er vier stralen warm sperma in haar kut als reactie hierop kwam Elly ook luid kreunend klaar en ik voelde haar warme geil langs mijn lul uit haar kut lopen. Ik bleef nog een tijdje op haar liggen en bleven we elkaar heftig tongen waarbij ik haar harde tepels masseerde. Na een tijdje was mijn lul slap geworden en ging naast haar liggen, meteen kwam Elly omhoog en begon mijn lul schoon te likken, waaraan nog slierten sperma vermengd met haar eigen geil kleefde en waardoor mijn pik weer begon te groeien.

Elly sloot haar lippen rond mijn harde eikel en begon mijn toompje te likken, waardoor mijn lul keihard werd. Daarna zoog ze mijn lul zo ver ze kon in haar mond en begon mij te pijpen, langzaam liet ze mijn lul weer uit haar mond glijden en zoog hem dan weer naar binnen. Ik was intussen zo gedraaid dat ik met mijn hoofd tussen haar benen lag en ik haar natte kut, waaruit mijn sperma vermengd met haar geil naar buiten kwam, kon likken. De combinatie van haar geil en mijn sperma smaakte best wel lekker zodat ik haar hele kut schoonlikte. Met mijn duimen en wijsvingers trok ik haar dikke schaamlippen uiteen en zag dat ze een behoorlijk grote kietelaar had de er glanzend roze uitzag en toen ik die begon te likken schokte haar lichaam en met mijn lul diep in haar mond hoorde ik haar kreunen. Elly kon heerlijk pijpen want al snel begon het zaad uit mijn ballen op te borrelen en spoot ik schokkend met mijn onderlijf een vijftal dikke stralen warm zaad in haar mond dat ze gretig doorslikte en vrijwel meteen kwam Elly ook klaar en spoot een straal geil met kracht in mijn mond hetgeen ik ook gretig doorslikte, Elly kreunde daarbij en er ging een rilling door haar hel lichaam.

We bleven nog even naast elkaar liggen en zoende elkaar heftig waarna we samen onder de douche gingen. “Zo…..”, zei Elly, “Pak nu eerst maar eens die scheerspullen van je dan zal ik dat haar rond die lekkere pik eens weghalen, wie is er tegenwoordig nog niet gladgeschoren daar beneden”, zei ze. “Anke wilde dat nooit, dus is er nooit iets van gekomen”, zei ik terwijl ik mijn scheerspullen pakte, de snoerloze tondeuse, de scheergel en het scheermes. Elly scheerde eerst de lange haren weg en nadat ze alles had ingesmeerd met scheergel scheerde ze voorzichtig alles glad, toen ze klaar was spoelde ze nog even alles af en het voelde aan als blanke billen. “Hier zal Anke van opkijken”, zei ik. “Vertel maar dat je het hygiënischer vond en daarom hebt gedaan”, antwoordde Elly. We wisten toen nog niet dat Anke ook een belangrijke rol zou gaan spelen.

Elke dag ging ik samen met mijn schoonmoeder, Elly op bezoek bij Anke, mijn vrouw. Elly had zich weer in veel te strakke en te korte kleding gepropt zodat haar borsten uitpuilden boven haar blouse en haar rokje was natuurlijk veel te strak en veel te kort voor haar leeftijd, maar ik vond het lekker geil zoals ze zich kleedde. Anke had natuurlijk geen enkel vermoeden van hetgeen er met haar moeder en mij gebeurde. “Slaapt het logeerbed wel goed”, vroeg Anke aan haar moeder. “Uitstekend…..”, loog Elly want ze had nog geen minuut op dat bed gelegen. “Ik ben blij dat ik bij jullie kan logeren en daardoor elke dag naar je toe kan komen”, zei ze. “Ik vindt het ook fijn mama…, dat je elke dag komt….., maar vindt je het niet vervelend om voor Frits te moeten zorgen en zijn vuile was moet doen”, vroeg Anke. “Ach…..”, antwoordde Elly, “Frits zorgt op zijn manier ook goed voor mij”. “Je mag je wel iets minder uitdagend kleden mama, je maakt Frits nog gek zoals je er bij loopt”. “En je moeder kookt lekkerder dan dat ik altijd dacht”, zei ik om het gesprek op een ander vlak te brengen. “Verwen hem niet teveel”, antwoordde Anke. Als Anke alles zou weten zou ze daar niet blij mee zijn. Nadat we een anderhalf uur op bezoek waren geweest namen we afscheid en zei ik: “Tot vanavond schat”, en gaf haar een zoen. Ook haar moeder gaf Anke een zoen en zei: “Tot vanavond dan maar en eet smakelijk straks”.


Na ons ziekenhuisbezoek gingen Elly en ik de stad in, waar het koopzondag was en liepen door de drukke winkelstraat, toe we bij een lingeriezaak kwamen trok Elly mij mee naar binnen en zei: “, Kom Frits…., we gaan een lekker geil setje voor mij kopen en jij mag het uitzoeken”. Toen ik al die geile setjes lingerie zag hangen begon mijn lul alweer te groeien, in tegenstelling tot haar moeder droeg Anke altijd vrij degelijke lingerie, niet ouderwets maar het kan sexier. Op een rek zag ik een mooie zwarte met veel kant en bijna doorzichtige jarretelbody hangen met open kruis en halve cups. Ik pakte deze uit het rek en liet hem aan Elly zien. “Oh ja…, dat is een lekker geil ding”, fluisterde ze in mijn oor, “Maar hij moet wel een maatje groter”. Ik wenkte de verkoopster en vroeg of zij deze ook een maatje groter had. “Even achter in het magazijn kijken”, zei ze en liep weg, even later kwam ze terug met de body die een maatje groter was. Nadat Elly had gepast zochten we er nog een stel mooie nylonkousen bij en nadat Elly had betaald liepen we de winkel uit. Daarna zochten we een restaurant op, dronken eerst in de lounge een kop koffie en toen het tijd was om te eten vroegen we een tafel voor twee, het was wel vroeg maar we moesten ook nog op bezoek bij Anke en we wilden niet te laat thuis zijn, anders werd de nacht zo kort en morgen moest ik toch weer aan het werk.

Nadat we hadden gegeten reden we weer naar het ziekenhuis, bij het instappen was het rokje van Elly omhooggeschoven en zag ik de brede boorden van haar zwarte nylonkousen met naad en een klein stukje van haar blote benen. Ook zag ik dat de bandjes van haar jarretelgordel breed en zwart waren met zilverkleurige clips. Mijn lul begon hierdoor alweer te groeien, Elly zag de dikke bobbel in mijn broek en wreef erover en zei: “Even wachten nog jongen.., straks mag je weer”. Toen we van de auto naar de ingang van het ziekenhuis liepen werd mijn lul weer slap, we bleven ruim een uur bij Anke waarna we met een zoen afscheid namen en haar welterusten wensten. Snel liepen Elly en ik weer naar de auto en toen we thuis kwamen scheurden we elkaar letterlijk de kleren van het lijf, Elly hield natuurlijk haar kwartcup beha, jarretelgordel en nylonkousen aan, daarna gingen we op de bank in de woonkamer zitten en begonnen we elkaar heftig te tongen, mijn lul stond al weer als een vlaggenmast overeind en op mijn dikke gladde eikel was al weer een druppel voorvocht te zien. Elly boog voorover en likte de druppel met haar tong weg en nam meteen mijn harde glanzende eikel tussen haar lippen.

Haar tong gleed langzaam rond mijn eikel en af en toe maakte ze snelle likbewegingen langs mijn toompje waardoor ik steeds geiler werd. Elly voelde aan het trillen van mijn lul dat ik supergeil was en dat ik zo kon klaarkomen. Ze stopte, fluisterde in mijn oor: “Je mag nog niet klaarkomen lieverd…., ik wil dat warme geil in mijn kutje voelen”, ze begon mij nog even te tongen waardoor ik de gelegenheid kreeg haar roze knop te masseren en toen ook Elly bloedgeil was ging ze onderuit gezakt op de bank zitten en zei: “Kom Frits ………., neuk me nu keihard”. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en als vanzelf vond mijn snoeiharde geile lul het warme zeiknatte neukhol van Elly, “Hmmmmmmjaaaa……lekker…”, kreunde ik wat was dit wijf geil, Anke had dat beslist niet meegekregen van haar moeder. Ik ramde mijn lul in één stoot diep haar kut binnen en trok hem tergend langzaam weer terug waarna ik hem opnieuw wild naar binnen stootte en waarbij mijn ballen hard tegen haar billen kletsten. Ohwhoeeeejaaaaaaa…….., ohwhoeeeeeeeeejaaaaa…….., dat is lekker…..”, kreunde Elly hard waarbij haar lichaam heftig rilde. Steeds bleef ik deze beweging herhalen waarvan ik zelf ook bloedgeil werd en toen mijn lul begon te trillen en ik het zaad in mijn ballen voelde opborrelen kwam Elly wild schokkend tot een heftig orgasme waarbij er een straal geil met kracht langs mijn lul uit haar kut spoot en gelijkertijd spoot ik mijn warme zaad diep in haar natte neukhol.

Anderhalve week ging dit nu al zo en elke dag neukte ik Elly wel een keer of zelfs meerdere keren. Met Anke ging het al wat beter en zoals de arts had laten weten zou ze met een paar dagen naar huis mogen. Het was vrijdagmiddag, ik had deze middag vrij genomen om samen met Elly op bezoek te gaan bij Anke. We waren samen in de keuken en toen Elly voorover gebukt stond om iets uit het aanrechtkastje te pakken wed ik geil van het uitzicht dat ik had op haar blote billen en string die ze droeg, ik stond op, ging achter haar staan en liet mijn broek zakken, ik trok de string van Elly aan de kant en duwde mijn lul haar, naar het leek, altijd natte neukgrotje binnen en begon haar langzaam te neuken. Elly vond dit ook wel geil en bleef voorover gebukt staan en leunde op de rand van het aanrecht.

“Zo…., mijn moeder neukt dus met haar schoonzoon…”, hoorden we zeggen. We keken opzij en zagen Anke staan met haar koffertje in de hand. Mijn lul was meteen slap geworden en nadat ik hem had teruggetrokken stamelden we bijna tegelijk: “Ehhhhh……, het is…….., ehhhhhhh……, niet…….”. “Niet wat ik denk”, vulde Anke aan. “Wat ik zie is niet wat ik denk”, zei ze en het viel mij op dat haar stem niet eens boos klonk. Ze liet het koffertje uit haar hand vallen, begon zich uit te kleden en toen ze helemaal naakt voor ons stond zei ze: “Kom hier Frits…, laat mij die lekkere lul van je voelen ik ben zo geil als boter ze nam het voorbeeld van Elly en bukte voorover tegen het aanrecht, ik liet mijn hand tussen haar benen doorglijden en voelde het geil uit haar kut lopen, mijn lul was intussen alweer keihard en ik ramde hem naar binnen waarna ik haar in hoog tempo begon te neuken waarna ze al snel klaarkwam en waarbij er een vloedgolf van geil uit haar kut kwam lopen, k bleef doorneuken en opnieuw kwam ze klaar. Nadat ze vijf keer was klaargekomen spoot ik mijn warme zaad in haar kut en met een rillend lijf kreunde ze: “Ohhhhjaaaaa……, wat heb ik dit gemist in al die weken…”. Elly zat op de stoel en had zichzelf intussen ook naar een hoogtepunt gebracht.

Nadat we elkaar gezoend hadden en aan tafel zaten met een dampende bak koffie vertelde Anke dat ze al in de gaten had dat er iets was tussen mij en haar moeder en dat ze in het ziekenhuis, ’s nachts onder de dekens, zichzelf klaar vingerde met de gedachte dat ik haar moeder lag te neuken. “Zoals mama zich kleed kan geen enkele man zich inhouden”, zei Anke. Zoals ik haar nu hoorde praten kende ik Anke nog niet waarschijnlijk had de tijd in het ziekenhuis haar tot nadenken gezet. Ze vertelde verder: “Eigenlijk vond ik het wel geil en dacht dan ook dat we met z’n drieën in bed lagen en dan kwam ik al weer snel tot een hoogtepunt, het was maar goed dat we elke dag schone lakens kregen en tegen één van de verpleegsters waarmee ik goed kon had ik verteld dat ik ’s nachts weleens een natte droom had waarbij ik dan spuitend klaar kwam”. Nadat Elly en ik hadden verteld wat we de afgelopen weken allemaal hadden gedaan zei Anke: “Kom mee naar bed…, ik ben zo geil als boter…..”. Terwijl we naar de slaapkamer liepen kleedden Elly en ik ons uit en lieten een spoor van kleding achter en toen we in de slaapkamer waren droeg Elly alleen nog haar rode kwartcup beha en haar rode jarretelgordeltje en rode netkousen. Toen ik op bed lag pakte Anke mijn lul vast en zei ik: “Moeder heeft gezorgd dat alle haar weg is”, ze wachtte even met haar reactie en zei toen: “Eigenlijk is het best wel geil zo lekker glad”. Zelf had Anke nog een grote dikke bos haar rond haar kut. “Kom mee….”, zei Elly. “Dan zal ik jou kutje net zo blank maken als die lekkere lul van Frits”. Elly nam Anke mee naar de douche en een kwartiertje later kwamen ze terug, de kut van Anke was zo glad als de billen van een pasgeboren baby. Anke kwam naast mij liggen en pakte mijn lul vast, sloot haar lippen rond mijn eikel en zoog mijn lul diep in haar mond en begon mij te pijpen. Elly ging tussen de benen van Anke liggen en begon haar net gladgeschoren kut te likken, met haar duimen duwde ze de schaamlippen van Anke uiteen en zag dat zij een supergrote kietelaar had, het leek wel een klein pikkie met een gladde eikel. Ze nam de kietelaar tussen haar lippen en met haar tong maakte ze snelle likbewegingen. Met mijn lul diep in haar mond lag Anke te kreunen van genot.

Intussen waren we zo gedraaid dat ik de kut van Elly kon likken, we likten en pijpte zolang dat we alle drie bijna tegelijk een orgasme kregen waarbij het geil rijkelijk vloeide. Daarna lagen we naast elkaar, ik in het midden waarbij afwisselend Anke en Elly aan mijn lul trokken en mijn ballen masseerde. Om beurten waren ze met mij aan het tongen en af en toe tongde ze zelfs met elkaar. Anke die al weken lang geen pik meer in haar geile kut had gevoeld ging op haar knieën boven mij zitten en liet haar heerlijk gladgeschoren, drijfnatte kutje over mijn intussen alweer keiharde paal zakken, Elly moest nu genogen nemen dat ik haar kut likte dus kwam zij met haar zeiknatte kut boven mijn mond zitten zodat ik haar kon likken. Moeder en dochter zaten nu tegenover elkaar en masseerden elkaars borsten terwijl ze gelijkertijd elkaar heftig tongde. Anke gleed zachtjes heen en weer over mijn buik waardoor mijn lul uit en weer in haar kutje gleed. Het warme geil begon inmiddels uit de kut van Elly te druipen en het liep via mijn kin en nek op het laken. Anke begon nu ook sneller te bewegen en ik hoorde ze beide zwaarder ademen. “Ohwhoeeeeejaaaa…., ik ga komen…Ohwhoeeeeeejaaaaaaaaaa……”, kreunde Anke en ik voelde haar geil over mijn buik lopen, hierop kwam ik ook klaar en spoot een vijftal dikke stralen sperma in haar kut en gelijktijdig spoelde er een vloedgolf van geil over mijn gezicht toen Elly luid kreunend tot een orgasme kwam: “Hmmmmmmjaaaaaaa……., wat geil….., ohhhhhhhhhjaaaaaaaaa……”, kreunde ze.

Mijn schoonvader had gebeld dat hij nog zeker vier weken in het buitenland bleef. “zo ….”, zei mijn schoonmoeder, “Dan kan ik hier blijven en voor jullie beide zorgen. Sinds Elly bij ons is, is Anke veranderd, was ze eerst redelijk preuts, nu probeert ze alles uit wat ook maar met seks heeft te maken……..
Auteur : kraampie / Geschreven op : 26 januari 2013 - 11:46 / Hits : 50108 / Waardering : 3.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..(2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 30 januari 2013 - 09:03 / Hits : 25649 / Waardering : 2.76

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..(3 slot).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 31 januari 2013 - 10:08 / Hits : 19195 / Waardering : 2.61

Mijn broertje komt logeren.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 17 juni 2005 - 17:02 / Hits : 33398 / Waardering : 2.20

Mijn man zijn baas komt eten 1
Auteur : monique van de water / Geschreven op : 11 december 2014 - 00:36 / Hits : 26778 / Waardering : 3.86

Mijn man zijn baas komt eten 6
Auteur : Monique / Geschreven op : 21 maart 2015 - 17:14 / Hits : 9421 / Waardering : 3.83

Mijn man zijn baas komt eten 2
Auteur : Monique van de water / Geschreven op : 15 december 2014 - 00:37 / Hits : 16866 / Waardering : 3.79

Mijn man zijn baas komt eten 4
Auteur : monique / Geschreven op : 21 december 2014 - 15:24 / Hits : 16422 / Waardering : 3.72

Mijn man zijn baas komt eten 3
Auteur : monique / Geschreven op : 18 december 2014 - 23:53 / Hits : 14724 / Waardering : 3.72

Het nichtje van mijn vriendin komt oppassen
Auteur : Annoniem / Geschreven op : 11 september 2012 - 17:08 / Hits : 46414 / Waardering : 3.63

mijn schoonmoeder........1
Auteur : Kevin / Geschreven op : 04 februari 2014 - 16:02 / Hits : 32639 / Waardering : 3.52

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
kevin
toppertje Kr
Geschreven op : 28 januari 2013 - 10:43

curiousme
Ja, daarvan wordt de kleine broeder ineens een hele vent...!
Geschreven op : 28 januari 2013 - 15:30

kraampie1951
Met dank mijne heren....
Geschreven op : 30 januari 2013 - 18:15

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb