Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Geheim met mijn schoonmoeder in spe
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Geheim met mijn schoonmoeder in spe
Mijn GSM ging, “Patricia” stond op het scherm. Zou ik afnemen voor mijn schoonmoeder in spe. Het was een dag waarop mijn ouders niet thuis waren en mijn vriendin moest werken en ik wilde er een eigen dag van maken, op deze brugdag? Uiteindelijk nam ik op. Ze vroeg me of ik kon langskomen want ze had een elektrische panne, ze moest haar was afwerken en ook nog naar de stad. Mijn toekomstige schoonpa was op business trip dus offerde ik mijn vrije dag op als technieker.
Het was 10 minuten rijden en belde aan, Patricia kwam opendoen. Ik botste zowaar achteruit toen ze de deur opendeed in een strakke leren broek met pumps eronder. ”ho niet schrikken” zei ze “ ik ga je niets aandoen”. Maar ik moet nog even een paar zaken afhandelen in de stad en daarom heb ik me alvast opgemaakt. “ Je ziet er prachtig uit” zei ik, “dank je” antwoordde ze. Inderdaad voor een vrouw van 50 zag ze er met haar lange benen en wulpse rondingen, op de juiste plaats, nog stralend uit, net als mijn vriendin Sabine trouwens.

“Volg me naar de garage dan laat ik je de elektrische kast zien want ik zou graag straks mijn was verder afwerken en mijn machines werken niet meer”. Ik volgde haar en we gingen door een ruimte waar al wat kledingstukken ophingen om te drogen. Bij het passeren van de was zag ik in mijn ooghoek enkele leuke lingeriesetjes hangen, het viel mij op dat sommige identiek waren, maar in een andere grootte, Vreemd vond ik dit toch. Patricia wees me waar de kast hing en zei me dat ze naar de stad ging. “oké, tot straks” zei ik. Gelukkig had ik wat werkmateriaal bij en had ik de oorzaak snel gevonden. Één draadje was losgekomen en dat diende opnieuw te worden aangesloten en vastgezet. Dat viel toch wel mee , zo zou ik toch nog van mijn vrije dag kunnen genieten.
Gezien Patricia nog niet zolang weg was en ik helemaal alleen in hun huis was brandde opeens mijn nieuwsgierigheid, naar wat er daar allemaal op de wasdraad hing. Zoals gezegd waren sommige lingeriesetjes dubbel maar in een andere maat. Ik dacht na en toen bedacht ik, dat misschien wel Fred, mijn schoonvader, in deze outfitjes zou passen, een andere verklaring had ik er niet voor . De gedachte daaraan gaaf mij een erectie en er groeide ook de drang om ook wel eens vrouwenlingerie te proberen. Ik zocht mij het mooie corsetje met jarretelles uit en trok het aan, inclusief slipje en kousen. Het voelde wel nog wat vochtig aan, maar in de gegeven omstandigheden was ik zo heet dat ik het niet erg vond. Ik begon aan mijn lul te trekken en het duurde niet lang voor ik klaar kwam. Ik had dit eerder nog nooit gedaan, natuurlijk was ik wel een jarretelles liefhebber maar om ze nu zelf aan te doen , zo ver was mijn fantasie nog niet gegaan. Nadat ik mijn zaad had opgekuist trok ik het setje terug uit en hing het terug op . Niets gebeurd.

In de keuken schonk ik mezelf een glaasje cola in en mijn gedachte dwaalde af naar wat voor een pikant stel mijn schoonouders wel waren.
In gedachte verzonken hoorde ik zelfs Patricia niet thuiskomen en ik schrok opnieuw toen ze me aansprak. “Oei is het nog steeds omwille van mijn leren broek dat je van me schrikt” lachte ze. Ik wist natuurlijk wel beter, maar kon dat niet zeggen. “Ik heb de panne kunnen vinden en heb het kunnen repareren, dus je kan verder met je werk” zei ik “ok wacht hier nog even dan stop ik een en ander in de wasmachine” antwoorde Patricia.
Even later kwam ze terug en kwam bij me zitten aan tafel om een glaasje mee te drinken. We praatten wat over de toekomst en over Sabine, haar dochter en mijn vriendin. Opeens stond ze op en kwam voor mij staan en ze zei “maar ben jij dan nog nooit stout geweest” ik schrok van deze verandering in het gesprek en zei dat ik niet wist wat ze bedoelde. “Wel dat zal ik je eens uitleggen”. Patricia, iemand die orde en netheid zeer hoog in het vaandel draagt, zo ook met haar was, had gemerkt dat het corsetje 180° verdraait aan de koord hing. Ik stond dus met mijn rug tegen de muur en legde haar uit wat mij gedreven had om het aan te trekken.
“Zo man, zo schoonzoon” zei ze en moest er hartelijk om lachen. “ Ja Fred en ik spelen graag rollespelletjes en gebruiken daar de leukste speeltjes voor, doen jullie dit niet”? ”Neen” zei ik, Sabine en ik ontdekken nog steeds veel zonder attributen.
“Zou zij het fijn vinden moest ik het haar vertellen” zei Patricia op een nogal strenge manier” Neen laat dit onder ons blijven” smeekte ik haar.
“Oké , das goed , maar daar staat wel iets tegenover” zei ze .
“Hoe bedoel je?” vroeg ik. “ wel lieve schat, ik stel voor dat je eerst een douche neemt en dan zien we wel. Vooraleer ik in de badkamer ging stopte Patricia nog iets in mijn handen dat ze gaan halen was in haar slaapkamer. “ Hier deze spullen zijn droog, en je hebt zelf al ondervonden dat ze passen” sprak ze me toe. In de badkamer keek ik naar de spullen, een slipje, een bh , kousen en een jarretellengordel maar ook nog hoge hakken met riempjes in een voor mannen normale maat.
Wil zij dat ik dit aantrek? Nu ja ik wil ook niet dat ze het aan Sabine vertelt en gezien de positie van mijn lul vond ik die hele gedacht niet eens slecht. Om niet te zeggen dat ik niet veel nodig had om een tweede keer te spuiten die dag. Ik waste me en trok daarna de lingerie en hoge hakken aan.
Ik opende de badkamer deur op een kier en riep naar Patricia dat ik klaar was. Ze kwam uit de slaapkamer en ze had zich omgetoverd in een wondermooie outfit.” Gezien we beide van jarretelles houden heb ik er ook aangetrokken, het zijn trouwens dezelfde als die van jou, wat vind je ervan”, Een beetje onwennig antwoorde ik , dat ik nog nooit zo een harde erectie had gehad door wat me nu overkwam. Door de opwinding had ik ondertussen minder gêne en dat sprak wat makkelijker.

Wel dan zal ik je nu laten zien wat ik van je verlang. Ze nam me mee naar de slaapkamer dat was voor mij op die hoge hakken niet zo makkelijk maar wel supergeil. In de slaapkamer lag tot mijn grote verbazing een opblaaspop op bed. “ Wel deze juffrouw, was normaal een verrassing voor je schoonvader maar jij mag ze voor mijn neus berijden, met je jarretelles aan, je mag niet binnen de 5 minuten klaarkomen en als het tempo eruit gaat dan zal ik het er met wat billengeklets terug inbrengen. Vind je dat genoeg voor de zwijgplicht” zei ze op gebiedende wijze. Ik had op voorhand geen idee wat we zouden doen , maar de gedachte dat ik op een pop, in lingerie gehuld en met een toekijkende schoonmoeder eveneens in Jarretelles, 5 minuten mijn zaad moest ophouden, maakte mij nog geiler dan ervoor.
“Ik ga de uitdaging aan” riep ik. Met een beetje vaseline smeerde ik het plastieken kutje in zodat ik gemakkelijk toegang vond tot de opblaaspop en ik dacht daarbij ook aan de verminderde weerstand waardoor ik de 5 minuten probeerde te halen. Gelukkig had ik daarstraks mijn eerste lading al gespoten.

Onder aanmoediging van mijn schoonmoeder stak ik mijn stijve staaf in het plastieken mokkel en begon te pompen. Patricia maakte het nog moeilijker want ze riep “ ja neuk ze die vuile hoer, ram je snikkel er helemaal in” Om je concentratie te houden terwijl je schoonmoeder je zulke zaken toeroept, wel dat is al een opgave op zich , maar als je dan nog met je lul in een opblaaspop op en neer gaat dan is dat al helemaal een opgave.
“Nog twee minuten” zei ze, “je houdt het goed vol”. Om het nog wat moeilijker te maken , nam ze een vibrator deed mijn slipje opzij en begon wat te prutsen met de trillende staaf aan mijn eigen gaatje.
“Daar hou je van hé, lingeriesletje van me” . Ik voelde het zaad naar omhoog komen en probeerde mijn gedachte te verzetten naar een elektriciteitspanne. Doch het was een strijd die ik bijna niet meer kon winnen.” Haal hem er maar uit, zodat ik je kan zien spuiten” riep Patricia.
10 seconden later was het zover, mijn zaad vloog meters ver en vermoeid van de inspanning en concentratie viel ik op mijn rug op het bed om uit te hijgen. Toen ik na enkele minuten tot rust kwam vroeg ik of ik geslaagd was in de 5 minuten examenproef.
“Ik weet het niet, want ik heb geen stopwatch noch klokje hier ” zei Patricia. “Verdomme heb je me in de maling genomen”? riep ik haar een beetje kwaad toe.
“Ik zal het goed maken mijn schoonzoon , je hebt me zo heet gemaakt met je schouwspel in jarretelles en de opblaaspop” . Ze nam mijn slappe lul tussen duim en wijsvinger en begon zachtjes op en neer te gaan. In de slaapkamerspiegel zag ik mij liggen samen met mijn schoonmoeder en het duurde niet lang of ik was weer paraat voor misschien wel het heetste moment van de dag. Patricia merkte dit ook en haar vingers maakte plaats voor haar warme mond. Haar lippen omklemden mijn staaf steeds harder bij haar op en neer gaande bewegingen. “Die staat weer zo lekker geil als boter, daar kan mijn dochter alvast niet over klagen” fluisterde ze me toe. Patricia stond recht, deed haar slipje uit en kwam bovenop mij zitten. “Nou jongen, wat denk je van een lekkere neukpartij met je schoonmoeder”, bloedheet als ik was moest ik daar niet over nadenken en stak mijn stijve, harde lul in haar warme kutje. Gelukkig was ik al een paar keer klaargekomen die dag want deze vrouw bracht me echt in extase door het vakkundig berijden van mijn mannelijk lid. Het werd warmer en ik begon te gloeien meestal het sein dat ik ging spuiten. “laat je maar helemaal gaan” zei Patricia, meer woorden had ik niet nodig om mijn vrachtje in haar warme grotje te spuiten. We lagen nog even na te genieten van onze heerlijke vrijpartij toen mijn schoonmoeder me zei, “ kijk het feit dat we nu beide ons geheim hebben, geeft ons de beste garantie op geheimhouding”. Zo had ik het zelf nog niet bekeken. “ gaan we dan onze zwijgplicht niet moeten onderhouden?” vroeg ik een beetje ondeugend. “Setjes genoeg” antwoordde Patricia. Wat ik als een ja interpreteerde.
Auteur : kurt / Geschreven op : 08 december 2014 - 17:05 / Hits : 19162 / Waardering : 3.42
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

mijn schoonmoeder........1
Auteur : Kevin / Geschreven op : 04 februari 2014 - 16:02 / Hits : 32639 / Waardering : 3.52

Verrassing, seks met mijn schoonmoeder.
Auteur : Stefan / Geschreven op : 05 december 2014 - 20:13 / Hits : 17517 / Waardering : 3.47

Mijn slipjes. Mijn broertje en ik. Ons geheim (deel 2)
Auteur : Miranda / Geschreven op : 16 december 2012 - 17:19 / Hits : 27543 / Waardering : 3.34

Mijn (ex) schoonmoeder
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 januari 2014 - 11:46 / Hits : 23147 / Waardering : 3.33

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..
Auteur : kraampie / Geschreven op : 26 januari 2013 - 11:46 / Hits : 50107 / Waardering : 3.33

Dit had ik nooit verwacht van mijn schoonmoeder
Auteur : storytellers / Geschreven op : 01 december 2012 - 16:33 / Hits : 40834 / Waardering : 3.32

Mijn slipjes. Mijn broertje en ik. Ons geheim.
Auteur : Miranda / Geschreven op : 09 december 2012 - 20:17 / Hits : 27226 / Waardering : 3.15

Kim mijn schoonmoeder
Auteur : sander / Geschreven op : 13 juli 2012 - 11:29 / Hits : 28389 / Waardering : 2.98

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..(2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 30 januari 2013 - 09:03 / Hits : 25649 / Waardering : 2.76

Mijn schoonmoeder wordt mijn minnares
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 maart 2006 - 13:24 / Hits : 75314 / Waardering : 2.73

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb