Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Nacht in Bodega Bay
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Nacht in Bodega Bay
In de ruime omtrek van Bodega Bay hoor je altijd de misthoorn, dag in, dag uit, elke 9 seconden. Ik ben er aan gewend raakt. Ondertussen is het al voor de derde keer dat ik mijn zomer als manusje-van-alles doorbreng op de Lodge. Een mooie afwisseling van mijn studie in Seattle en een niet te missen aanvulling op mijn beperkte budget. Het leven is goed hier in Californië. ’s Morgens en ’s avonds heb ik mijn werktijden en overdag lig ik bijna altijd te bakken op Doran Beach, met vol uitzicht op de Pacific en het geluid van blaffende zeehonden als achtergrondbehang. Het kan slechter.

Maar nu is het laat geworden, deze nacht. Bijna drie uur is het als ik de deur van de Duck Club eindelijk achter me dichttrek. Ik lijk wel de laatste op het park te zijn; het middengedeelte met de jacuzzi, de vuurplaats en het zwembad is waarschijnlijk al uren geleden uitgestorven. Toch is alles nog aan: de jacuzzi borrelt, het zwembad is verlicht en het vuur brandt. Slordig. Vince, mijn grote vriend en collega, heeft er weer eens een potje van gemaakt zo te zien. Ik haal zuchtend alvast mijn sleutels van het machinehok tevoorschijn. Eerst nog even bij het vuur zitten. Het is nog best warm. De nachtelijke hemel is onbewolkt en vanaf hier kun je boven de oceaan de verlichte band van de Melkweg zien. Het is een magisch moment. Ik laat het uitzicht en het vage geluid van de branding – elke 9 seconden onderbroken door de misthoorn in de verte – tot me doordringen.

Er komt iemand vanuit de vakantiehuizen naar beneden lopen. Ik kijk om. Een gestalte daalt het pad af naar het pleintje. Het is een vrouw, zie ik al snel. Ze loopt slechts gekleed in een T-shirt en haar onderbroek en lijkt me nog niet te zien. Ze heeft een pakje sigaretten in haar handen en een glas rode wijn. Blijkbaar middenin de nacht wakker geworden en nu op zoek naar een snelle nicotine-fix. De vrouw schrikt als ze me ziet. “Het is ok” roep ik, “ik werk hier”. Ze antwoordt in het Engels met een duidelijk Europees accent. “Ik heb vuur nodig” zegt ze. “Ik wilde mijn man niet wakker maken door het licht aan te doen en ik kon verdomme mijn aansteker maar niet vinden”. Ze lacht, een donkere, zwoele lach met een rasperig randje. “Toen zag ik dat het vuur hier nog aan was en dat leek me wel afdoende als aansteker”.

Ik knik beamend. Ze steekt haar sigaret aan, zo te zien zonder schaamte voor haar gebrek aan kleren. Ze heeft geen BH aan onder haar T-shirt. Heeft ze ook niet nodig. Haar borsten staan strak overeind en haar tepels priemen door het katoen heen. Vrouwen van deze leeftijd – ik schat haar achter in de veertig – hebben nog maar zelden zo’n lijf. Laat ik het zo zeggen: ze zou weleens ongeveer net zo oud als mijn moeder kunnen zijn. Maar die ziet er toch echt heel anders uit. Deze vrouw is klein en slank met de bovenkant van haar dijen net wat steviger aangezet. Ze ziet er aantrekkelijk uit met haar lichte huid, halflange, donkerbruine haar en mysterieuze, exotische ogen.

Ze vertelt me dat ze uit Holland komt. Dat verrast me. Als ik het had moeten zeggen, had ik Spanje genoemd. Of Italië. Zoiets. Vrouwen uit Holland zijn volgens mij lang en blond. Ik vertel haar wat ik doe. We raken aan de praat. Ze is een leuke, aanstekelijke gespreksgenoot die in een paar minuten feilloos lijkt aan te voelen hoe ik denk en voel. Ondertussen drinkt ze in recordtempo haar glas wijn leeg. Ik realiseer me dat ze waarschijnlijk meer dan licht aangeschoten is. Dat verklaart mogelijk haar gebrek aan schaamte in deze toch wat vreemde situatie.
Ik weet niet hoe het gebeurt, wat de directe aanleiding is. Maar haar gezicht is opeens een stuk dichterbij. Ze zwijgt, bestudeert me aandachtig. Ik verslik me bijna, het overvalt me. Haar lippen openen zich. Ze komt nog dichterbij. Ik sluit mijn ogen en voel haar mond op de mijne. Haar tong komt zachtjes naar voren, plaagt me, begint dan verkennende rondjes rond mijn tong te draaien.

Mijn hoofd wordt licht. Gebeurt dit echt? Haar handen woelen door mijn haar. Ik doe hetzelfde bij haar en beantwoord nu haar kussen. We zijn aan het vrijen. Echt aan het vrijen. Middenin de nacht. Op een bankje bij het vuur. Haar tong is warm en vochtig en wordt steeds brutaler. Ze kruipt op mijn schoot, onze gezichten nog steeds naar elkaar. Ze klemt me tussen haar verrassend sterke dijen. Ik pak haar bij haar heupen. Ze voelt niet als een van mijn vriendinnetjes. Dit is een echte, rijpe vrouw met waanzinnige rondingen. Ze beweegt heen en weer, haar T-shirt kruipt omhoog. Haar onderbroek komt eronder tevoorschijn, een opmerkelijk net, wit slipje. Ze schuurt over mijn kruis, ik voel dat ze schaamhaar heeft onder de elastische stof. Ik kan het niet helpen, wie zou het wel kunnen helpen, ik voel mijn erectie onbeheersbaar opkomen.

Mijn handen dwalen omhoog, omvatten haar borsten. Ik voel ze door haar T-shirt heen. Ze zijn rond en stevig maar niet te groot. Ongelooflijk dat ze zo mooi zijn bij een vrouw van deze leeftijd. Ze kreunt zachtjes, diep vanuit haar keel, terwijl ik haar rondingen kneed. Met mijn duimen wrijf ik over haar tepels en ik voel ze duidelijk harder worden. Ze richt zich op en trekt dan in een loom, langzaam gebaar haar T-shirt over haar hoofd. O mijn god, die borsten. Ze zijn nog mooier dan ik dacht. Ze zijn blank, perfect gevormd met kleine, priemende tepels. Fier overeind staan ze, om te janken zo mooi.

Ik neig achterover op de bank. Ze torent nu boven me uit; haar kruis wrijft zacht maar dwingend over de opzwellende bobbel in mijn broek. Ze legt haar handen in haar nek en ik zie dat haar oksels heel licht behaard zijn. Een krankzinnig opwindend gezicht. Ze likt de binnenkant van haar arm, sluit haar ogen terwijl mijn handen steeds vrijpostiger haar borsten bewerken, minutenlang. Mijn mond is kurkdroog. Hoe geil kan een situatie worden? Ze schuurt nog harder over mijn lid, begint weer laag te kreunen. Dan, net als ik denk dat ik gewoon in mijn broek ga klaarkomen, stapt ze van me af.

Ik wil ook opstaan maar ze duwt me terug, op mijn rug. Ze trekt mijn shirt uit, ik laat haar begaan. Dan, zonder aarzeling, volgen in één ruk mijn short en mijn onderbroek. Mijn tot het uiterst gespannen lid springt tevoorschijn, als een duveltje uit een doosje. Ik hoor haar zucht van verrassing. Ik weet dat ik goed bij de meisjes lig. Als je jaren op zijn minst vier keer per week American Football-training doet, ontwikkel je een behoorlijk gespierd lijf. Ik ben trots op mijn wasbordje, op mijn borst- en beenspieren, op mijn lengte van 1.85 meter. En hoewel ik best weleens onzeker ben, heb ik nooit twijfels gehad over de lengte van mijn pik. Al mijn vriendinnen hebben me verteld dat die van mij ronduit groot is. Geen idee. Ik ga niet lopen vergelijken maar als het me steeds weer verteld wordt, zal het wel zo zijn.

Ze hurkt naast me neer, kust me vol op mijn mond. Onze tongen versmelten weer. Dan beweegt ze naar beneden, naar mijn tepels. Ze bijt er zachtjes in en ik voel een diepe, vlammende sensatie, helemaal tot onderin mijn kruis. Ik voel tegelijkertijd haar kleine hand over mijn buik kruipen, langzaam maar zeker naar beneden. Ze raakt mijn eikel aan, die zich samentrekt alsof hij onder stroom wordt gezet. Haar hand beweegt zich strelend verder, over de hele lengte van mijn pik. Ze gaat zachtjes heen en weer, eerst als een veertje dan steeds steviger en steviger. Ze is me aan het afrukken terwijl we diep blijven tongzoenen. Ik dacht dat mijn lid niet harder kon worden, maar ondertussen lijkt het wel van steen. Haar handen omvatten mijn ballen en ik voel opnieuw dat ik me niet veel langer meer kan inhouden.

Alsof ze het aanvoelt, stopt ze precies op dat moment. Ze kijkt me kort en onderzoekend aan, alsof ze een besluit wil nemen. Dan trekt ze haar slipje uit in een langzaam maar beslist gebaar. Ik kan het niet geloven. Ik ben niet zomaar alleen aan het vrijen met de spannendste vrouw die ik ooit heb meegemaakt, we zouden nu weleens echte seks kunnen gaan hebben.

Ze heeft inderdaad haar schaamhaar laten staan. Ik vind het een erotisch, maar ook volwassen gezicht. De meisjes waarmee ik het doe - inclusief mijn vriendin die ik nu dus eigenlijk aan het bedriegen ben - ogen als onnozele, plastic popjes vergeleken bij deze fantastische vrouw. Ze pakt opnieuw mijn pik in haar hand. Terwijl ze me blijft aankijken buigt ze voorover en in één lange, zwoele beweging verdwijnt hij tot diep in haar keel. De zachtheid van haar mond is ongelooflijk en ik voel haar warme lippen op elke centimeter van mijn schacht als ze zich weer terugtrekt. Eén keer heen en weer. Dat is het. Ik sta op barsten.

Ze duwt me achterover, diep in de kussens van de loungebank. Ze komt opnieuw op me zitten. Zonder veel omhaal begint ze mijn pik bij haar naar binnen te leiden. Dat gaat niet zomaar: ze is smal en strak en is misschien ook wel niet een lid van deze omvang gewend. Maar ze is ook warm en vochtig van binnen en stukje bij beetje begint ze verder over me heen te zakken. Het zweet breekt me uit; dit is te opwindend voor woorden. Het voelt als de hemel als ik uiteindelijk tot aan de wortel in haar ben. Dan beginnen we ons ritme op te bouwen, stoot voor stoot. Ik zou het graag meer dichterlijk beschrijven, maar we zijn gewoon aan het neuken, als wilde, stomende beesten. Ze berijdt me als een getrainde amazone, haar volle dijen houden me in een drukkende greep als ze haar bekken van voor naar achter schuift en weer terug. Steeds opnieuw, steeds steviger. Ze drukt haar schaamheuvel bij elke stoot tegen mijn buik aan, en aan haar versnellende ademhaling merk ik dat ze er opnieuw heet van wordt. Daar gaan ook haar armen weer, diep in haar nek. Ze strekt haar romp en ik word opnieuw knettergeil van die prachtige, bijna obscene oksels.

En het gaat maar door, niet zomaar een paar minuten. Ze blijft me zo zeker 20 minuten berijden, harder en harder. We zwijgen. Op de achtergrond hoor ik alleen vaag het ruisen van de oceaan en natuurlijk – elke 9 seconden – de misthoorn. Ik heb haar bij haar heupen, trek haar steeds van achter naar voren over mijn lid heen. Haar schaamhaar schuurt over het mijne. Dan laat ik mijn handen weer vrijuit over haar borsten dwalen, ik knijp er zachtjes in, laat haar harde tepels tussen mijn vingers rollen. We gaan maar door, hijgend en zwetend. Ze leunt helemaal achterover, terwijl ze nog steeds op me zit. De druk op mijn pik – die nu bijna haar hele gewicht draagt – neemt toe. Het is een waanzinnig gezicht. Ik zie nu alleen nog haar borsten met gezwollen tepels die recht overeind staan. Mijn handen gaan er overheen, dwingend, knijpend en strelend.

Vanuit mijn ooghoeken meen ik beweging te zien, ergens ter hoogte van een balkon verderop. Maar ik heb geen tijd meer om op te letten. Ik hoor haar schor kreunen en dat doet het hem, ik verlies alle beheersing. Vanuit mijn diepste binnenste voel ik mijn orgasme aankomen, overweldigend en niet meer te stoppen. Ik geef me over en spuit zoal ik nimmer in mijn leven heb gespoten, straal na straal na straal. Ze blijft me berijden – het lijkt wel of ze me tevreden aankijkt – tot mijn allerlaatste druppel door haar is opgenomen.

Ze stapt van me af, verhit en al. Ze neemt me bij de hand en leidt me naar de verlichte Jacuzzi. We stappen in het verwarmde, bubbelende water. We kussen elkaar, diep en dringend. Onze handen glijden overal over elkaars lichaam. Dan waadt ze naar de rand van het mini-zwembad. Ze strekt zich erop uit en gaat liggen, haar benen wijdgeopend naar mij. Ik begrijp de hint. Ik kus haar voeten en haar enkels en beweeg me langzaam, cirkeltjes trekkend met mijn tong, langs haar kuiten en knieën naar haar dijen. Ik blijf een tijdje hangen bij de zachte binnenkant van haar bovenbenen. Dan lik ik over haar schaamlippen en een rilling trekt door haar lijf. Ze strekt zich sensueel uit, streelt nu haar eigen borsten. Ik proef haar kutje, zoet en uitnodigend. Ik word dwingender, stoot mijn tong naar binnen, alsof ik haar daarmee neuk. Ze pakt mijn hoofd vast, trekt me aan mijn haren bijna bij haar naar binnen. Mijn tong vindt haar gezwollen kittelaar en ik draai er rondjes omheen, snel, langzaam, plagend, ruw. Ze kermt zachtjes, haar ademhaling versnelt.

Terwijl ik haar kittelaar blijf bewerken, steek ik een vinger in haar. Ze is warm en vochtig en haar binnenste voelt als een kleine, strak opgeblazen ballon. Mijn tweede vinger komt erbij, dan een derde. Ik beweeg mijn vingers heen en weer, als veertjes. Ze reageert er wellustig op, openlijk kreunend nu. Vaag in mijn achterhoofd vraag ik me af of er echt niet iemand wakker wordt hiervan, maar die gedachten verdwijnen snel weer. Ik ben een ongelooflijk opwindende vrouw – die goed beschouwd mijn moeder had kunnen zijn, godbetert – naar een hoogtepunt aan het vingeren en likken. Dan denk je niet aan veel anderen dingen meer. Dat orgasme van haar, dat komt eraan. Zeker weten. Ik weet een vierde vinger bij haar binnen te brengen en ze voelt nu strakgespannen aan. Haar kittelaar lijkt op barsten te staan. Ik duw heen en weer, langzaam maar zeker, verder en verder. Mijn duim komt er nu heel voorzichtig bij en dan ben ik haar plotseling gewoon met mijn hele vuist aan het neuken. Ik weet niet hoe ze het daarbinnen kan omvatten, maar het gebeurt. Ik stoot in haar heen en weer en lik met snelle halen haar kittelaar. Met mijn rechterhand pak ik haar borst - ik kneed hem – en haar tepel staat kei- en keihard overeind.

Dan komt ze klaar, sidderend en jammerend. Met grote moeite houd ik haar schokkende lichaam in bedwang. Minutenlang lijkt het door te gaan, terwijl ik haar blijf likken. Met beide handen streel ik haar lichaam, van top tot teen.

Ze ziet er prachtig woest uit, met het donkere haar in wilde stroken over haar gezicht hangend en een sensuele, brutale glimlach om haar mond. Ze klimt het zwembad uit en ik zie nu pas hoe fantastisch rond en sexy haar billen zijn. Op het gras vlijt ze zich op haar knieën en ellenbogen neer. Ze kijkt me over haar schouder aan. Ik voel dat ik weer keihard word. Mijn God, dit is nog niet afgelopen.

Ik stap op het gras en ga achter haar op mijn knieën. Stukje bij beetje ga ik bij haar naar binnen; in deze positie lijkt alles nog veel strakker aan te voelen. Ik pak haar bij haar heupen en ik begin te stoten. Al snel gaat het er weer hard aan toe. Het is bijna surrealistisch. Ik ben heet doggystyle aan het neuken met een bloedverziekend spannende vrouw. De tijd lijkt bijna stil te staan. We gaan maar door en door. Posities wisselen zich in hoog tempo af. Missionarishouding, met haar benen hoog tegen mijn schouders aan terwijl we wild tongen. Zij weer boven op me, met haar gezicht naar me toe, met haar gezicht van me af. Zijdelings in een lepeltje-lepeltje, met haar been om mijn heup geslagen. Ik til haar zelfs op, licht als een veertje als ze is, en neuk haar minutenlang tegen het bijgebouwtje aan. We hijgen, we trillen, we zweten, we kreunen.

Ik weet niet precies hoe het gebeurt, maar opeens merk ik dat ze veel en veel strakker is. Ik lig op mijn rug en ik heb haar – ook liggend, met haar rug naar me toe – bovenop me getrokken. “Voorzichtig” fluistert ze, terwijl ik weer begin te stoten.

O jezus, ik zit in haar kontje.

Op de een of andere manier heeft ze mijn pik naar haar andere gaatje weten te brengen. Er is geen twijfel, ze trekt niet terug, ze schrikt niet, ze wil dit. Ik heb nog nooit in mijn leven anale seks gehad. Geen vriendin waar ik het bij durfde aan te pakken. Niet ervaren genoeg. Ik kon er alleen maar van kwijlen op het Internet. En nu dring ik millimeter voor millimeter door in haar andere gaatje. Het gevoel is nergens mee te vergelijken, zo strak, zo geil en zo intiem tegelijk. Met haar hand begeleidt ze me terwijl ik steeds dieper begin te stoten.

Ik verhoog mijn tempo. Ze kreunt, maar nu op een heel andere manier, diep vanuit haar keel. We zijn weer met volle kracht aan het neuken, maar nu zoals ik in mijn natste dromen niet had kunnen meemaken. Ze raakt erg opgewonden, haar adem versnelt en haar kreunen wordt nog dieper. Ze vingert zich nu met haar eigen hand, terwijl ik sneller en sneller stoot en ik haar beide borsten met mijn handen omvat. Ik trek plagerig aan haar tepels die kaarsrecht overeind staan. Haar billen duwt ze hard naar achteren, in het ritme van mijn stoten. Ik geloof niet dat ik dieper in haar kan. Ik heb haar kontje opgevuld tot aan het uiterste begin van mijn pik. Ze kreunt nu zonder inhouden, roept onverstaanbare dingen in haar eigen taal – ik weet gewoon zeker dat iemand dat in zijn kamer moet horen – en begint te schokken in een wild, langgerekt orgasme; haar lichaam trekt zich krom als een hoepel. Dat trekt mij ook over de streep. Ik zie letterlijk sterretjes terwijl mijn zaad maar blijft spuiten en spuiten.

Terwijl ik uithijg en me langzamerhand weer bewust word van het geluid van de misthoorn, voel ik een kus op mijn voorhoofd. Ze draait zich om en loopt weg, terug naar de appartementen. Ik zal haar nooit meer zien.

De volgende dag word ik bij de parkmanager geroepen. Een stel heeft ons inderdaad vanaf hun balkon bezig gezien en heeft geklaagd. Ik word ontslagen, uiteraard. Ik berust in mijn lot. Als ik het kantoor van de manager verlaat roept hij me nog een keer terug. Hij kijkt me aan, met een vreemde mengeling van afkeuring en waardering. “Ik hoop dat ’t het allemaal waard was” zegt hij. Ik knik. “Meer dan je ooit zult weten” verzeker ik hem.
Auteur : celineenroy / Geschreven op : 06 augustus 2017 - 20:58 / Hits : 3894 / Waardering : 3.55
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Onze vakantie, nacht met tante
Auteur : Benvan / Geschreven op : 05 augustus 2015 - 14:12 / Hits : 55621 / Waardering : 4.45

Een fantastisch oudejaars nacht.
Auteur : max55 / Geschreven op : 27 augustus 2015 - 12:01 / Hits : 10715 / Waardering : 3.66

Een Warme Nacht
Auteur : melissa45@lycos.nl / Geschreven op : 09 augustus 2006 - 14:52 / Hits : 20323 / Waardering : 2.82

Een Moeder & Dochter Nacht
Auteur : Celine / Geschreven op : 27 oktober 2006 - 00:56 / Hits : 35353 / Waardering : 2.65

Seks tijdens de TT-nacht (2)
Auteur : W / Geschreven op : 12 augustus 2014 - 14:51 / Hits : 8553 / Waardering : 2.61

Hete nacht met een heel lief zusje
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 10 december 2004 - 16:01 / Hits : 75182 / Waardering : 2.49

Geile nacht op St Maarten
Auteur : Wouter / Geschreven op : 20 januari 2015 - 11:27 / Hits : 7297 / Waardering : 2.22

Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly (deel 3 - nacht-)
Auteur : Zanthe / Geschreven op : 21 februari 2005 - 22:42 / Hits : 26848 / Waardering : 2.19

Een nacht samen met mijn broer.
Auteur : Caroline / Geschreven op : 23 december 2009 - 11:49 / Hits : 23772 / Waardering : 2.15

2. Mark, een nacht om nooit te vergeten.
Auteur : Chantal / Geschreven op : 05 februari 2007 - 16:29 / Hits : 14738 / Waardering : 2.07

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb