Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Schildersmodel
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Schildersmodel
Enige tijd geleden kreeg ik het wat rustiger om de dinsdagmorgen en keek ik in het plaatselijke sufferdje of er nog leuke dingen te doen waren om dinsdagmorgen. Er werd een mannelijk model gevraagd voor de plaatselijke schildersclub. Hoewel ik geen adonis ben, heb ik toch maar eens gebeld. Ze zochten een mannelijk model voor het uitbeelden van scenes en het moest juist geen adonis zijn. Linda, zo heette de voorzitster, nodigde me uit om de week erop langs te komen om te kijken of het iets voor me was. Het was wel de bedoeling dat ik ongeveer 2 uur moest stil zitten.

Op de volgende dinsdagmorgen ging ik naar het dorpshuis waar ook een ruimte als atelier was ingericht. Linda verwelkomde me hartelijk en stelde me aan iedereen voor. Tot mijn verrassing bestond de schildersclub alleen maar uit vrouwen. Van huisvrouwen, waarvan de kinderen op school zaten tot oudere dames, die graag even weg wilde zijn van hun (gepensioneerde) mannen. De meeste vrouwen kende ik van school of vanuit het dorp, behalve Yvonne. Yvonne bleek de schilderslerares te zijn. Ze liep er ook bij als een heel creatief type. Ik schatte haar op zo'n 50 jaar en ze was overal een beetje breed zal ik maar zeggen.

Nadat ik aan iedereen was voorgesteld vroeg Linda om ik wilde poseren? Ik wilde het wel proberen en moest daarvoor in een oude leren fauteuil gaan zitten als een beetje statige heer, zoals Yvonne dat omschreef. Na anderhalf uur kruislings met mijn benen te zitten, begon mijn linkerbeen te slapen. Gelukkig was de les over. 'Je bent een natuurtalent!' riep Yvonne. 'Kom je volgende week weer'. Ergens vond ik het wel gezellig en besloot om dit door te zetten.

Na enkele weken als 'heer', 'soldaat' en 'boer' te hebben gestaan, kwam Yvonne na de les nog even naar me toe. 'Zeg Henk, je doet dit heel erg goed. Mag ik je een intieme vraag stellen? Heb je schaamhaar?'. Ik wist even niet wat ik moest antwoorden. 'Ik vraag je dit omdat we een project willen doen om schilderijen van beroemde naakten na te schilderen maar dan met mannen. Zou je daarvoor model willen staan?'. IK was best wel aan het twijfelen. Alle vrouwen van de schildersklas kwam ik ook gewoon op straat tegen. Yvonne zag mijn twijfel, 'Ik geef les aan meerdere schildersclubjes, misschien voel je er prettiger bij om bij een ander schildersclubje, wat meer uit te buurt, te laten schilderen?'. Hoewel ik het toch nog een apart idee vond, heb ik maar ja gezegd.

De week erop ging ik naar het andere schildersclubje. Dit clubje was veel kleiner dan bij mij in het dorp, om precies te zijn bestond deze uit 2 vrouwen, Karin en Saskia.

Saskia was een jaar of 50 met een mooie bruine huid, mooie zwarte krullen en een schitterende kont en een mooi stel borsten. Karin was de senior van het gezelschap met haar 67 jaar. Nog steeds slank, grijs haar en mooi om te zien.

Voor deze drie vrouwen moest ik naakt gaan poseren. 'Welk schilderij willen jullie gaan schilderen?' vroeg ik. "L'origin du monde van Gustave Courbet, ken je dat?" antwoordde Yvonne, terwijl ze snel een schilderijenboek pakt. 'Geen enkel idee, ik ben meer van de penthouse' zei ik met een brede grijns. 'Dan zal je dit schilderij je ook wel aanspreken' en ze liet me een foto van het schilderij zien. Ik keek recht in een harige kut.

Ik deed mijn kleren uit en ging liggen op de canapé, die Yvonne in het midden van de ruimte had neergezet. 'Ligt mijn lul goed?' vroeg ik een beetje lacherig. De vrouwen antwoordde niet en gingen stil zwijgend aan de slag. Druk hoorde ik hun potloden over hun doeken gaan en mijn gedachten dwaalde een beetje af naar Yvonne. Ze droeg altijd van die laag ingesneden bloesjes waardoor je goed zicht had op haar decolleté. Ik vroeg me af of ze eigenlijk wel een slipje zou dragen of een string want wat zou ik haar nu graag van achteren willen nemen. Omdat ik volledig in gedachte was, had ik niet gemerkt dat mijn paal fier omhoog stond. Opeens voelde ik dat ik gepijpt werd. Ik deed mijn ogen open en Karin was flink aan mijn lul aan het zuigen. Lachend stonden de andere drie vrouwen erbij te kijken en Yvonne legde uit dat het niet de bedoeling was, dat ze een stijve lul gingen schilderen en dat ze geloot hadden, wie me even zou helpen en dat was dus Karin. En Karin was goed, ik spoot redelijk snel mijn zaad in haar gezicht. Ze haalde een groot deel weg met haar tong , haalde haar hand over haar gezicht en likte haar handen schoon. 'Hmm, lekker, kunnen we weer doorgaan?'

De vrouwen gingen weer achter hun ezels staan en ik voelde me toch wel wat beschaamd. Net gepijpt door een vrouw van 67 en wat was ze goed! Als ik nu weer een stijve ging krijgen, zal ze me dan gaan berijden? En hoe zal haar kut eruit zien? Grijs schaamhaar of getrimd? Ik werd wel heel erg nieuwsgierig. Natuurlijk voelde ik weer mijn bloed in mijn lul kloppen maar ik mocht er sowieso niet aankomen en was stiekem wel benieuwd wat er nu ging gebeuren. 'Dames, het is weer zover. Een vrijwilliger?'. Plots voelde ik een hand om mijn lul. Ik deed mijn ogen open en keek recht in de tieten van Saskia. 'We zullen je even melken' en begon me af te trekken. Met haar tieten voor mijn neus en haar soepele bewegingen over mijn lul duurde het niet lang voordat ik kwam. 'Zo zeg, al 2 keer komen, dat lukt mijn man niet eens' viel Saskia op. 'Die heeft ook niet vier mooie vrouwen om zich heen staan'. 'Tuurlijk lieverd' zei Saskia en gaf me een dikke kus op mijn mond. 'We gaan weer verder'.

Ik zat nu wel te bedenken, wat Yvonne zal doen als ik weer een stijve zal krijgen, want zij zou toch de volgende zijn? Yvonne wil ik eigenlijk al een tijdje nemen, als sinds ze in mijn dorp les geeft.

'Zo zeg, dat is nu al de derde keer! Hij heeft echt een gigantisch libido.' riep Yvonne. 'Gaan jullie maar even koffie drinken, dan heb ik wel even een gesprekje met ons model.' Karin en Saskia liepen het atelier uit en Yvonne kwam bij me zitten. 'Zo schieten we niet echt op Henk. Wat moeten we doen om je lul slap te houden?' 'Geen idee eigenlijk. Ik begon over je te fantaseren en tja…' 'Je begon over mij te fantaseren, wat dan?' 'Nou, of je een string draagt …'. 'Oh, daar kan ik je wel antwoord op geven hoor, ik draag geen string en ook geen slip. Kijk maar.' Yvonne ging voor me staan en tilde haar jurk op. Ik keek recht in haar harige poes. Ze ging nog iets dichter bij staan en ik dacht dat ik wat geil kon zien glinsteren. Nu is het moment dacht ik en ik lik met mijn tong over haar kut. Yvonne kreunde en ging wat meer wijdbeens staan. Ik begrijp haar hint en begon haar te beffen. Langzaam duwde Yvonne mijn hoofd dichter bij haar kut. 'Oh heerlijk!'. Mijn tong gleed tussen haar schaamlippen door en ik kietelde haar klit. Opeens voelde ik een hand over mijn lul en keek opzij. Saskia keek me aan. Ze was naakt en trok me af.

Een paar vingers duwde me weg van de kut van Yvonne en die vingers begonnen haar kut te masseren. De hand was van Karin, die inmiddels ook naakt en aan de andere kant van Yvonne stond. 'Waarom zullen we niet allemaal genieten van jouw neukstaaf?' glimlachte Karin en ze kuste me vol op de mond. Met één gebaar ruimde ze tafel leeg waarop alle verfspullen lagen en ging er op haar rug liggen. Nu mag je mijn doos als eerste verwennen! En ze spreidde haar benen. Haar kut was helemaal geschoren. Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar grote schaamlippen te likken. Yvonne ging tussen mijn benen liggen en likte met haar tong over mijn eikel. Saskia was druk de tepels van Karin aan het zuigen. 'Zal ik het van je overnemen. Kan jij me van achteren nemen' Saskia gingen tussen Karin en mij instaan en begon aan de kut van Karin te likken. Yvonne trok me omhoog en ging achter me staan. Ze duwde mij pik achterlangs in de glimmende kut van Saskia. 'Pompen kerel!' In ritme duwde Yvonne met haar kut tegen me kont. 'Nu is het mijn beurt, jullie hebben al twee keer die neukstaaf gehad.' Saskia en Karin stonden op en Yvonne ging wijdbeens op de tafel liggen. Ik stootte mijn pik bij haar naar binnen. Saskia ging schrijlings over Yvonne zitten en Yvonne likte haar kut tussen het kreunen door. Karin likte mijn ballen terwijl ik mijn ritme verhoogde totdat Yvonne klaar kwam.
'In mijn kont' riep Saskia en ging krom voor me staan. Yvonne drukte mijn lul in haar kontgaatje terwijl Karin Saskia's kut likte. Gillende kwam nu ook Saskia klaar. Nu was alleen Karin nog niet klaar gekomen. Karin wilde mij berijden dus ik ging op de tafel liggen terwijl Karin schrijlings op mij ging zitten. Ze begon me te bereiden alsof we in een rodeo zaten. Terwijl Karin me aan het bereiden was, probeerde ik Yvonnes kut schoon te likken. Zij was ook op mij gaan zitten en sabbelde te gelijk aan de tepels van Karin. Saskia was hevig aan het tongen met Karin. Karin bewoog sneller en sneller en kwam klaar. 'Dat was heerlijk maar heeft hij nu al gespoten?' De drie dames hadden niet gemerkt terwijl ze klaarkwamen ik mijn zaad in hun gespoten had.

Zeer voldaan kleedde de vrouwen zich aan. Ik wilde ook mijn kleren pakken maar ik werd teruggefloten door Yvonne. 'Nee Henk, deze schetsen zijn nog niet af, door die lekkere neukpaal van jou. Hij zal nu toch ook wel even slap blijven', zei ze met een knipoog. Mijn lul hing erbij als de slurf van een olifant en ik ging weer op de canapé liggen. 'Denk dat ie nu even genoeg heeft gewerkt.'

Twee uurtjes later waren we klaar. De schetsen zijn verder zonder mij uitgewerkt maar mochten niet geëxposeerd worden van het bestuur van het dorpshuis. Gelukkig hebben we wel nog de herinneringen.
Auteur : huisman1974 / Geschreven op : 12 oktober 2017 - 13:53 / Hits : 14774 / Waardering : 3.44
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb