Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Alleen een lingerieshoot dan...

“Hé leuk dat je even langskomt! Heb het vanmorgen heel druk gehad en ben nu eindelijk zo'n beetje klaar met alles.” Mijn bezoekje aan Angelina, mijn stiefdochter, viel dus wel in goede aarde. Ze is fotograaf en heeft een eigen fotostudio. Het is een lekkere MILF van net in de 40, heerlijk slank, een bos krullend blond haar en een lijf om van te smullen. “Ik heb vanmorgen 2 fotoshoots gehad in de studio. Een portretsessie en een die wat spannender was, een productshoot voor een klant van me, een online sexshop.” En dat was nog te zien in de studio. Her en der lagen allerlei speeltjes en hulpmiddelen die ze had gefotografeerd. Dildo's, vibrators, handboeien en een tweetal mechanische sexmachines, compleet met opzetdildo's. Tegen de wand stond een sofa met kussens. Ze stelde voor wat te drinken, want daar was ze wel aan toe zei ze. We zijn allebei liefhebbers van een goede whisky en niet veel later stonden de fles en twee gevulde glazen op het bijzettafeltje. “Laten we het ons gemakkelijk maken,” zei ze en liep naar de sofa. We gingen lekker onderuit babbelden wat en genoten we van ons drankje. Maar van de whisky die rijkelijk vloeide werden we langzamerhand allebei een beetje tipsy.

“Weet je,” zei ze “van zo'n shoot als vandaag wordt ik zelf ook altijd wel een beetje geil. Soms heb ik ook zo'n leuke meid die voor me poseert in haar lingerie, echt wel lekker. Ik maak de foto's voor een ander, maar eigenlijk heb ik voor mezelf nooit zo'n shoot gedaan.” Geloof me, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Zelf ben ik ook wel handig achter de camera maar ik wist niet of ze zou ingaan op het voorstel dat in me op kwam... Maar nooit geschoten is altijd mis. “Als ik het nou een voor je doe?” zei ik. Ze keek me quasi verbaasd aan en deed of ze moest nadenken. “Zou je dat willen?” vroeg ze. En meteen er achter aan: “Alleen een lingerieshoot dan, en verder niks hoor!” Dat het zo makkelijk zou gaan had ik niet verwacht. Ze stond op en draaide de deur van de studio op slot om vervolgens naar een kast te lopen die vol lag met sexy outfits. Ze haalde er wat setjes uit en verdween achter een kamerscherm. Een voor een zag ik de kledingstukken over het scherm gehangen worden. Haar shirtje, spijkerbroek, BH en onderlangs zag ik haar slipje vallen. Een minuut of wat later kwam ze, ietwat opgewonden, achter het scherm vandaan. En van wat ik toen zag begon mijn bloeddruk spontaan te stijgen. Ze had een doorzichtige zwarte babydoll aan met daaronder een zwart kanten stringetje, een jarretelgordeltje en netkousen. Het geheel afgemaakt met een paar zwarte, met goudstiksel afgezette, stiletto's. “Nog even mijn make up wat aanzetten en dan ben ik klaar,” zei ze terwijl ze voor de spiegel ging staan. Wat een heerlijk gezicht, 1 meter tachtig lang, slank en dat op die pinhakken. Ik voelde hoe mijn broek strakker ging zitten in mijn kruis. Als zij al geil werd van een fotoshoot, wat moest ik dan wel niet worden.

Ondertussen had ik de camera, de flitsers en flitsschermen al een beetje klaar gezet. Nog wat spotjes richten voor de belichting en... Ze liep langs me heen en ging op de sofa zitten. Meteen al als een professioneel model zat ze in een sexy houding. “Begin maar, ik beweeg wel en jij hoeft alleen maar te schieten.” Ik weet niet hoeveel foto's ik gemaakt heb maar na een half uur dacht ik er inmiddels wel genoeg te hebben. En tussendoor genoten we nog steeds van de whisky. We kregen allebei wel een beetje de hoogte. “We doen nog een korte sessie,” stelde ik voor, “eentje waarbij je net doet of je voor me stript.” Ze keek me aan en stond op. Met haar rug naar mij toe liet ze de spaghettibandjes van haar babydoll over haar schouders zakken, trok langzaam het hele niemendalletje naar beneden en liet het op de grond vallen. Een geheel onblote rug en nog slechts een sexy setje van onderen te gaan. Nog steeds met de rug naar mij toe stond ze een beetje te dansen en stukje bij beetje draaide ze zich om, haar handen over haar borsten. “Wil je wat meer zien,” vroeg ze. Ja wat dacht je dan... “Natuurlijk” zei ik. En zonder te aarzelen haalde ze haar handen van de geweldige strakke tieten. Wat een beauty... Ik had het druk met het bewonderen van haar lichaam maar ik vergat niet de nodige plaatjes te schieten. Ze keek naar mijn broek en zag dat er inmiddels een enorme bobbel in zat. “Raak je een beetje opgewonden schat,” plaagde ze terwijl ze naar me toe liep. Voor ik het wist had ze haar hand in mijn kruis zitten. “Ik denk dat het tijd wordt om hem een beetje lucht te geven” en voor ik het wist had ze mijn rits open en mijn pik torende vrij vooruit. “Wat een lekker ding is dat,” zei ze. “Kom, laten we even op de sofa gaan zitten.”
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:22 / Hits : 2646 / Waardering : 3.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 1602 / Waardering : 4.00

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 1929 / Waardering : 3.00

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 12293 / Waardering : 4.41

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 21045 / Waardering : 4.14

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 11391 / Waardering : 3.77

Annie en George op kostschool Hoofdstuk 26
Auteur : Zambeizi / Geschreven op : 16 april 2005 - 17:39 / Hits : 8498 / Waardering : 3.76

Fotoshoot met tante
Auteur : Amberke / Geschreven op : 23 mei 2012 - 20:07 / Hits : 51089 / Waardering : 3.61

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 2
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 08 januari 2014 - 00:08 / Hits : 8394 / Waardering : 3.41

Dubbele persoonlijkheid - hoofdstuk 7 tot 10
Auteur : ikkeenemzelf / Geschreven op : 26 juli 2018 - 22:53 / Hits : 2908 / Waardering : 3.00

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 1
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 07 januari 2014 - 23:18 / Hits : 12537 / Waardering : 2.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb