Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Ze was er klaar voor

Dit was toch wel wat meer als ik had verwacht. Alleen een fotoshoot had ze gezegd, maar nu zag het eruit dat er ook nog iets anders in het verschiet lag. Ze had haar hand om mijn pik gelegd en begon hem langzaam te masseren. “Ik had je toch verteld dat ik altijd geil word van een fotoshoot als deze, en geloof me, nu helemaal. Ik voel me zo lekker hoerig. Mijn kutje staat in lichterlaaie en heb nu echt zin in een potje ongeremde seks met jou.” Mijn shirt had ze inmiddels uitgetrokken en mijn spijkerbroek lag voor mijn voeten. Ze masseerde mijn pik en mijn kloten terwijl ze voorover bukte. Haar tong maakte cirkeltjes rond mijn eikel. Wat een zalig gevoel. Langzaam zakte haar mond over mijn harde lul en begon ze me te pijpen. Met lange halen neukte ze mijn staaf met haar mond en steeds dieper zakte ze er over heen. Wat een heerlijke hoer was dit. Ik heb haar al lang erg lekker gevonden, maar dit had ik nooit durven dromen. “Vind je het lekker daddy,” grapte ze. “Volgens mij heb je wel zin om nu mijn kutje te likken.” Ze trok haar stringetje naar beneden en ik had zicht op haar heerlijke kut. Een paar donkere schaamlippen en met daartussen een clitoris die er wezen mocht. Ze trok haar lippen uit elkaar en zei: “Kom lik je lekkere Angel maar...” Ik begroef mijn gezicht tussen haar benen en begon haar te likken. Ze kreunde. Ik zoog aan het knopje en likte langs de lange schaamlippen. Lange halen met af en toe mijn tong in haar neukhol. Ze kreunde en kermde en draaide langzaam met haar onderlichaam. Ze was klaar voor het echte werk en terwijl ze op haar rug lag trok ik haar benen uit elkaar.

“Kom maar op lekkere slet van me,” zei ik terwijl ik mijn pik voor haar schede plaatste. Ze was zeiknat en met een stoot plantte ik mijn pik met gemak in haar broeiende kutvlees. “Aaahhh... oh jaaahhhh...” kermde ze, “dat wilde ik, neuk je geile Angelina... neuk me...” En terwijl ze dat zei begon ook zij als een wilde haar onderlichaam op en neer te bewegen. Keer op keer plantte ik mijn pik diep in haar hete kut. Haar geur, haar warme slanke lichaam, ik werd er helemaal gek van. Ik wilde meer, niet alleen maar neuken terwijl ze op haar rug lag. Ik trok mijn pik uit haar natte kut en draaide haar om. Ik trok haar kontje omhoog zodat op knieën en handen op de bank zat. En opnieuw ramde ik mijn pik in haar schacht, maar nu achterlangs. Mijn ballen kletsten tegen haar billen bij iedere stoot. Wat was dit gotver geil... Wat was zij gotver geil... En elke stoot beantwoordde ze door haar kontje naar achteren te duwen. Om de paar minuten veranderden we een beetje van houding. Elk standje wat mogelijk was probeerden we uit en het ging als vanzelf. Eigenlijk stond ik bijna op klappen, maar ik wilde nog zo lang mogelijk van deze lekkere slet genieten. Ik trok mijn lul uit haar soppende spleet en nam een slok van mijn whisky. En ook zij had wel zin in een slokje. Even een korte pauze, dat hadden we wel verdiend.

Maar ik kon het niet laten. Terwijl we daar zaten met die borrel moest ik toch die lekkere flamoes van haar een beetje masseren. Langs de schaamlippen, haar genotsknopje en zo nu en dan een vinger naar binnen. Ze genoot er van. Twee vingers dan maar... bleek nog lekkerder te zijn. 3 vingers... zonder enige moeite... Ik ging er wat makkelijker voor zitten, op mijn knieën tussen haar benen en duwde ze ver uit elkaar. Ik bleef haar vingeren, drie vingers tegelijk. De natte kut kon het hebben... mijn pink er bij... langzaam op en neer en een beetje draaiend met mijn hand. Ik vroeg me af of ze het zou kunnen hebben... tot nog toe kreeg ik geen commentaar en zat ze te steunen bij iedere beweging die ik maakte. Voorzichtig schoof ik ook mijn duim bij de andere vingers en neukte haar behoedzaam. Ze leunde achterover en liet het over zich heen komen. Zachtjes pompte ik door. Langzaam aan steeds verder naar binnen. Het viel me op dat ze zich, en haar kut, volledig ontspande. Tot aan mijn knokkels zat ik inmiddels in haar zompige kut. Nog maar een klein stukje dieper... Ik duwde wat harder en zonder moeite gleed mijn hele hand naar binnen, bijna tot aan mijn pols. Ik zat er nu diep genoeg in om voorzichtig een vuist te maken van mijn hand. Ze kreunde toen ik mijn vuist balde: “Ooohhh... jaaahhh... neuk me... aaahhh...” Voor mij was dit een uitnodiging om mijn vuist nog dieper in haar kut te begraven en duwde hem voorzichtig tot mijn pols naar binnen. Langzaam op en neer en een beetje draaiend. Ze werd er gillend gek van... Ooohhh jaaahhhh... ik kom ik... koohom... aahhh...” Ik neukte haar minuten lang en voelde haar kut en onderlijf verkrampen. Dat was het teken voor mij om met een ruk mijn hand uit haar schede te trekken. En op dat ogenblik bereikte ze haar orgasme. Kermend en met haar ogen draaiend spoot ze een enorme straal kutvocht naar buiten, en nog een keer en nog eens. Bibberend en na schokkend viel ze achterover in de sofa. De slet had een orgasme zoals ik maar weinig had gezien.
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 1950 / Waardering : 3.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 1616 / Waardering : 4.00

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:22 / Hits : 2674 / Waardering : 3.33

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 12295 / Waardering : 4.41

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 21048 / Waardering : 4.14

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 11391 / Waardering : 3.77

Annie en George op kostschool Hoofdstuk 26
Auteur : Zambeizi / Geschreven op : 16 april 2005 - 17:39 / Hits : 8499 / Waardering : 3.76

Fotoshoot met tante
Auteur : Amberke / Geschreven op : 23 mei 2012 - 20:07 / Hits : 51092 / Waardering : 3.61

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 2
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 08 januari 2014 - 00:08 / Hits : 8394 / Waardering : 3.41

Dubbele persoonlijkheid - hoofdstuk 7 tot 10
Auteur : ikkeenemzelf / Geschreven op : 26 juli 2018 - 22:53 / Hits : 2908 / Waardering : 3.00

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 1
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 07 januari 2014 - 23:18 / Hits : 12537 / Waardering : 2.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb