Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Het betere dildowerk

Ik liet haar even bijkomen en stond op om een sigaret op te steken. Inmiddels had ze ook haar laatste kledingsstukken uitgetrokken. Wat een geil lichaam lag daar voor me op de bank. Wellicht dat ik haar zo zou kunnen verleiden om met een van de rondslingerende dildo's even lekker voor me te masturberen. We waren nu toch goed op dreef en volgens mij zou ze daar nu helemaal geen bezwaar meer tegen hebben. Ik deed haar het voorstel en pakje een paar speeltjes. “Geen probleem” zei ze en nam er een met een roterende kop. En echt klein was hij niet. Ze leunde makkelijk achterover en wreef de kunstpik langs haar kut. De trillende knop stevig tegen haar clitoris. Dit vroeg om wat meer foto's. Ik pakte de camera van het statief en begon plaatjes te schieten. Van haar lijf, gezicht, close ups van haar kut, echt vanuit alle hoeken. Ze werd steeds heter en duwde de pik in haar kut. Eerst langzaam, daarna sneller. Ze genoot er zichtbaar van. Met een schuin oog keek ik in de studio en zag de neukmachine. Dat zou helemaal spannend zijn. “Kom eens schat'” zei ik, “ga eens op dat apparaat zitten.” Er stond een flinke dildo op met clit- en anusverwenner. Ik stak de stekker in het stopcontact en zonder aarzelen stond ze op en zakte op haar hurken. Ze liet wat glijmiddel op de pik druipen en plaatste haar genotsgrot boven de fallus. Langzaam met haar onderlichaam draaiend liet ze zich er over heen zakken. Ik pakte de afstandsbediening en zette hem op de laagste stand, 50 bewegingen per minuut...

“Oh jaaahhh, dit is lekker,” zei ze terwijl ze achterover leunend en steunend op haar enkels de dildo zijn werk liet doen. Haar bovenlichaam stond strak gespannen en twee heerlijke tieten priemden naar voren. Dit waren nog een leuke plaatjes om te schieten. Ik schroefde de frequentie wat op en hoorde hoe het apparaat wat meer begon te ratelen. Ze had zich er helemaal over heen laten zakken en de trillende staaf zat verankerd in haar kut. Nog een standje hoger... en nog iets. Hij stond nu halverwege en moest nu 150 bewegingen per minuut maken. Ik speelde er een beetje mee. Dan weer wat zachter, dan weer harder maar wel steeds een tandje hoger. Ze hijgde en steunde en masseerde ondertussen haar heerlijke tieten.
Al tien minuten zat ze te geilen op de trillende dildo en ze had al diverse orgasmes gehad. Wat kleinere en sommige wat heftiger. Maar nu wilde ik toch wel het ultieme orgasme vastleggen, dus zette ik de camera op videostand. Ik draaide de stand op maximaal en met 300 vibraties per minuut bewoog het ding nu in haar hitsige onderlijf. Nog even zou het duren... Ze hield het niet meer. Ze kermde niet, ze steunde niet maar schreeuwde het bijna uit! Haar zwetende lijf leunde zwaar op de haar vagina terroriserende dildo. Ze verkrampte en kwam heftig schokkend tot een gierend orgasme. Ik zette het apparaat uit en liep naar haar toe. Streelde haar en hielp haar uiteindelijk overeind. Ik ondersteunde haar terwijl ze hijgend en met knikkende knieën naar de sofa liep. Op de vraag of ze er van had genoten antwoordde ze nog nahijgend dat ze dacht dat ze er in zou blijven en dat dit een van haar heftigste hoogtepunten was geweest.

Ze had haar best gedaan en ik gunde haar even de ruimte. En terwijl ze op de sofa zat na te genieten ruimde ik ondertussen de studio een beetje op. Uit mijn ooghoeken zag ik dat ze in haar volle naakte glorie op de bank zat. Wat zag ze er toch lekker uit. Lang, slank en geil. De lieverd, ze was behoorlijk aan haar trekken gekomen en ik gunde het haar. Maar... de enige die nog niet helemaal voldaan was, was ik. Of ze het nou wilde of niet, ze zou er zeker nog een keer aan moeten geloven. Mijn pik torende nog fier omhoog en mijn balzak schoot zowat in een kramp. Ik zou en moest ook mijn zaad lozen. Ik ging naast haar zitten en streelde haar. “Angel” zei ik, “zullen we het nog een keer doen en het afmaken voor vandaag?” En alsof het voor de eerste keer vandaag was bood ze spontaan haar kut aan door hem ver open te trekken. “Kom maar, neuk me nog maar een keer...” Echter, haar kut had al zoveel te verduren gehad... Ze had vast wel nog een gaatje dat mijn pik kon hebben. Ik vroeg haar om om haar knieën voor de bank te gaan zitten zodat ik haar nog een keer achterlangs kon neuken. Ik pakte de glijcreme en masseerde dat tussen haar bilspleet. Ik plaatste mijn pik voor haar anus en duwde hem er langzaam in. Meteen beantwoorde ze mijn aktie door haar heerlijke kontje naar achteren te duwen waardoor ik er, onbedoeld, veel verder in schoot dan ik verwachtte. “Oh jaah... neuk mijn kontje... mijn vent wil het niet... neuk me... neuk me...” Mijn fallus zat er tot mijn zak in en ik neukte haar als een bezetene. Ik trok haar aan haar heupen over mijn pik en bij iedere stoot duwde de slettebak haar kont naar achteren en ontving me met mijn volle lengte. Mijn ballen stonden zo wat op klappen. Nog een keer stootte ik hem diep naar binnen om hem er vervolgens uit te trekken. Nog even in die lekkere natte kut...

Ik plaatste hem voor de laatste keer voor haar hete neukhol en schoof hem opnieuw naar binnen. Nog een paar lekkere diepe stoten en dan wilde ook ik mijn sperma lozen. Ik haalde hem uit haar warme foedraal en liet haar op haar knieën voor me zitten. “Maak het nou maar af lekker ding.” Onmiddellijk pakte ze mijn balzak en opende haar mond die ze over mijn pik schoof. Eerst een klein stukje, toen steeds dieper. Met lange halen pijpte ze mijn op klappen staande pik. Ik pakte haar hoofd en duwde haar naar me toe waardoor mijn eikel in haar keel schoof, net zolang tot ze begon te kokhalzen. Ik trok hem er uit en herhaalde dat nog enkele keren. Met betraande ogen en uitgelopen mascara keek ze naar me omhoog, bijna smekend. Smekend om te stoppen of smachtend naar mijn sperma. Er vanuit gaande dat het het laatste was pakte ik mijn pik in mijn hand en begon er aan te sjorren. Haar geopende mond en gulzige tong smeekten om mijn zaad. Nog even... en toen! Enkele ferme stralen wit vocht spoten in haar gezicht en mond. Van haar geile bekje dropen de dikke druppels omlaag. Met haar hand veegde ze het naar haar mond en slikte het in. Ik hielp haar overeind en allebei voldaan en ietwat vermoeid van de heftige vrijpartij vielen we op de sofa en genoten van de laatste slokken whisky uit de fles.

“Ik was het echt niet van plan,” zei ze giechelend. “Maar lieverd, dit was zo geil en lekker. Dit wil ik binnenkort nog wel eens doen. Er zijn genoeg speeltjes om volgende keer verder te experimenteren. Wat jij?” Ik beaamde het en beloofde snel weer langs te zullen komen om deze geweldige middag een vervolg te geven. We kleedden ons aan en na een laatste knuffel liepen we, alsof er niets gebeurd was, de studio uit.
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 1636 / Waardering : 4.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 1981 / Waardering : 3.66

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:22 / Hits : 2708 / Waardering : 3.33

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 12295 / Waardering : 4.41

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 21050 / Waardering : 4.14

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 11391 / Waardering : 3.77

Annie en George op kostschool Hoofdstuk 26
Auteur : Zambeizi / Geschreven op : 16 april 2005 - 17:39 / Hits : 8499 / Waardering : 3.76

Fotoshoot met tante
Auteur : Amberke / Geschreven op : 23 mei 2012 - 20:07 / Hits : 51094 / Waardering : 3.61

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 2
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 08 januari 2014 - 00:08 / Hits : 8394 / Waardering : 3.41

Dubbele persoonlijkheid - hoofdstuk 7 tot 10
Auteur : ikkeenemzelf / Geschreven op : 26 juli 2018 - 22:53 / Hits : 2909 / Waardering : 3.00

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 1
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 07 januari 2014 - 23:18 / Hits : 12537 / Waardering : 2.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb