Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 4
HOOFDSTUK 4
Kan je me even helpen?

U heeft één nieuw bericht... “Hallo lieverd, hoe is het. Ik heb een probleempje. Heb vanmorgen weer een hoop spullen binnen gekregen om te fotograferen. De klus is klaar maar heel de studio staat vol met speelgoed, het is zo veel. En morgenochtend moet de studio opgeruimd zijn voor een nieuwe opdracht. Kan je tegen een uur of 4 langskomen om mee te helpen met opruimen?” Mijn engeltje had duidelijk even hulp nodig. Even terug bellen dan maar. Ik beloofde haar er te zijn. Klokslag 4 uur stapte ik binnen en inderdaad, er lagen een hoop spullen overal in de studio van die seksshop.. Ik gaf haar een dikke zoen en maakte meteen aanstalten om te gaan ruimen. Ze zag er weer adembenemend uit. Helemaal in het zwart gekleed. Een strak shirtje, een kort leren rokje, zwarte netkousen en kniehoge laarzen met een flinke hak. “Ik heb het helemaal gehad” zei ze. “Ik sta al de hele dag op die hakken, wordt tijd dat ik ze uittrek.” En de daad bij het woord voegend ging ze op de sofa zitten en trok haar laarzen uit. Even wat lucht moet ze hebben gedacht en kwam me daarna helpen met het ordenen van de chaos. Na een half uurtje was de klus eigenlijk wel geklaard en de gebruikelijke fles whisky kwam weer tevoorschijn.

“Ik heb zo gebuffeld vandaag,” zei ze na even gezeten te hebben. “Ik zou best een schoudermassage kunnen gebruiken. Wil je zo lief zijn?” Ze draaide zich om met haar rug naar me toe. “Natuurlijk,” was mijn antwoord, “als dat alles is.” Ik legde mijn handen op haar schouders en begon zachtjes haar schouderspieren en nek te masseren. “Lekker liefje?” vroeg ik na een paar minuten. “Aha...” was het enige antwoord. Zachtjes kneedde ik door. “Ik kan er beter bij als je je shirtje even uit trekt. Dan doe ik je rug ook even.” Twee tellen later lag het shirtje al op de grond en was ze alleen nog gekleed in haar leren rokje en sexy kanten BH-tje en zelfophoudende kousen. “Als je nu even op de grond gaat liggen, gaat het allemaal wat makkelijker.” Ze stond op, ging liggen en legde haar hoofd op een van de kussens van die ze had meegenomen van de sofa. Op mijn knieën zittend naast haar masseerde ik haar rug en, omdat het in de weg zat, maakte ik haar BH-gespje los. “Aha...” hoorde ik weer... Met meteen daarop dat sexy giecheltje van haar. Verder zei ze niets en liet me mijn gang gaan. Onderrug... toch maar even dat ritsje van dat rokje opentrekken dan. Van haar schouders, via haar ruggengraat naar de onderrug en schalks mijn handen naar haar billen laten glijden. En natuurlijk laat je je handen daar wat langer houden als op haar schouders.

Ze lag helemaal te zwijmelen van de aandacht die ze kreeg. En ik werd er best wel weer geil van. Welke vent zou dat niet worden van zo'n stuk. “Hé mutsje,” zei ik, “niet om het een of ander, maar die laatste dingetjes kunnen wat mij betreft ook wel uit.” En zonder op haar bevestiging te wachten trok ik haar rokje, samen met haar slipje, naar beneden en stripte de kousen van haar lange benen. Zonder tegen te sputteren liet ze me mijn gang gaan en even later keek ik weer aan tegen haar goddelijke naakte lijfje. Ik hervatte de massage en kon nu overal ongeremd bij. Natuurlijk liet ik mijn hand, als ik in de buurt van haar billen was, zo nu en dan tussen haar dijen glijden. Ze was nu wel heel erg ontspannen, ik moest oppassen dat ze niet in slaap zou vallen... Steeds vaker masseerde ik haar billen en vooral, juist ja, dat lekkere warme spleetje. “Klojo,” zei ze, “ik vroeg om een massage en nu zit je me op te geilen van jewelste...” En onschuldig als ik ben zei ik: “Oh... sorry, dat was helemaal niet mijn bedoeling!” Ze moest er om lachen en draaide zich op haar zij naar mij toe. Voor het eerst vandaag zag ik weer haar heerlijke tieten en geschoren kutje. “Wat was je nou helemaal van plan?“

“Dat is vragen naar de bekende weg,” zei ik. “Volgens mij belde je me echt niet om alleen te komen opruimen, want het was in no-time gefixed.” Ze moest haar lieve smoeltje strak houden om niet te lachen, maar een glimlach kon ze niet onderdrukken. “Liefje... ik had je toch beloofd dat ons eerste avontuurtje een vervolg zou hebben... Alleen moest ik even een maniertje bedenken om je hier naar toe te lokken. En is het gelukt of niet? Ik wil gewoon weer even lekker met je vrijen na een lange werkdag.” En terwijl ze dat zei opende ze haar benen en toonde ze me haar heerlijke kutje. En... saillant detail... zij lag daar helemaal naakt en ik had nog al mijn kleren aan. Was ik zo opgegaan in die massage??? Moet wel... Maar zij uitdagend daar op de vloer? En ik nog in de kleren? Echt niet! Binnen een “split of a second” had ook ik mijn kleren uit en ging naast haar liggen... Van al dat geilen het afgelopen half uur was mijn pik al flink gegroeid en Angelina kennende was haar eerste reactie om hem even flink beet te pakken. Ze masseerde hem zoals ik met haar rug had gedaan... lekker ding! We kropen dichter tegen elkaar aan en terwijl zij mij op een heerlijke manier lag af te trekken vingerde ik haar natte kutje.

Ik had in de studio eerder een pompje zien liggen waarmee ik haar kut kon oppompen. Ik stond op en pakte het ding. “Zullen we dit eens proberen,” vroeg ik. Ze antwoordde niet eens maar spreidde haar benen en ik plaatste het schaaltje op haar kut. Ze hield hem zelf vast en ik begon langzaam te pompen. Al snel zag ik door het transparante plastic hoe haar kut begon te groeien. En hoe langer ik pompte hoe meer het schaaltje werd gevuld door haar zwellende labia. Ik haalde het maximale eruit en bleef een minuut of 5 doorpompen. “Zullen we het resultaat een bekijken schat?” zei ik terwijl ik op het knopje drukte om het vacuüm op te heffen. Het schaaltje kwam los en het volgende moment zag ik de enorm dikke kutlippen. Ze slaakte een zucht: “Aaaahhh, wat istie groot. Pak die grote hoerenkut van me schat!” Ik pakte haar met mijn volle hand van onderen en begon de vlezige flamoes te masseren. “Oh ja, wat is dit lekker... mijn kut is zo gevoelig geworden. Ga door...” En niet alleen gevoelig, want ondertussen was ze ook flink nat geworden. En even daarna: “Ik wil je pik in die vette spleet van me voelen. Neuk me, neuk me dan!” Ik liet er geen gras over groeien en perste mijn lul tussen de twee dikke schaamlippen. Een flinke stoot en ik zat meteen diep in haar. Het dikke kutvlees voelde ik wijken. Dit was wel heel lekker. Angelina liet zich ook niet onbetuigd en ontving iedere stoot met een tegenbeweging. Ze moest er wel van genieten want telkens als ik mijn pik naar binnen schoof kwamen er kreetjes uit haar mond. Minutenlang pompte ik hem bij haar naar binnen. (wordt vervolgd)
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 oktober 2018 - 22:13 / Hits : 4593 / Waardering : 2.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 7466 / Waardering : 4.50

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 8008 / Waardering : 3.66

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:22 / Hits : 10401 / Waardering : 3.33

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 5
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 oktober 2018 - 22:19 / Hits : 3766 / Waardering : 3.25

een korte fotoshoot.
Auteur : max55 / Geschreven op : 04 oktober 2018 - 16:30 / Hits : 3945 / Waardering : 5.00

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 13078 / Waardering : 4.41

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 22472 / Waardering : 4.14

Annie en George op kostschool Hoofdstuk 26
Auteur : Zambeizi / Geschreven op : 16 april 2005 - 17:39 / Hits : 8762 / Waardering : 3.77

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 11934 / Waardering : 3.77

Fotoshoot met tante
Auteur : Amberke / Geschreven op : 23 mei 2012 - 20:07 / Hits : 52227 / Waardering : 3.61

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb