Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 5
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 5
HOOFDSTUK 5
Onverwacht bezoek...

“Hé Angelina, ben je hier?” GOTVER... we hadden vergeten de deur op slot te doen en ineens stond de 23 jarige vriendin van haar dochter, Amber, midden in de studio. Je zelf bedekken met niks gaat dan even niet en... “'Uuuhhh...” Om nu te zeggen 'het is niet wat je denkt'... daar scoor je niet mee. Ze deed de deur dicht, en, snugger als ze was, deed ze hem op slot. “Jezus! Lig je hier met in de studio te neuken?” “Liefje, het is precies wat je denkt. Angelina is zo geil en blijkbaar denkt ze hetzelfde over mij, dus...” Ze liep naar naar de sofa en ging zitten terwijl wij aanstalten maakten om op te staan. “Doe geen moeite,” zei ze “ik heb het nou toch al gezien.” Om nou te zeggen dat ze geschrokken was, het was niet te merken en anders kon ze het goed verbergen. “Jezus Angel, wat is die kut van jou dik... Hoe heb je dat in vredesnaam gedaan?” Zo direct als ze was... Een beetje onwennig vertelde Angelina hoe we haar kut hadden opgepompt. “En waren jullie nu van plan te stoppen of wat? Ik vind het wel spannend om even te kijken. Doe nog eens wat! Ik heb de deur nu toch op slot gedaan.” Onvoorstelbaar! Het leek haar op te winden. Angelina keek haar aan, ze keek mij aan. En zonder te blikken of te blozen ging ze op haar knieën zitten en pakte mijn pik. “Zal ik hem dan maar even lekker pijpen?” zei ze en de daad bij het woord voegend schoof ze haar sensuele lippen over mijn erecte fallus. En terwijl mijn pik heerlijk werd bewerkt zag ik dat Amber de rits van haar rokje had losgetrokken en een hand in haar slipje had gestoken. Een heerlijke MILF die me zat te pijpen en een lekkere twintiger die zich zat te vingeren, het moest niet gekker worden.

Ik kon me er geen voorstelling van maken hoe dit verder zou gaan. Maar de fantasieën speelden door mijn kop. Ik ging naast haar op de bank zitten met Angelina nog steeds tussen mijn benen die me gretig met haar mond bewerkte. Ambers hand ging naar het hoofd van haar Angelina en streek de haren uit haar gezicht. “Stop eens lieverd,” zei ze. Een ogenblik later sloot ze haar hand om mijn pik en begon me zachtjes af te trekken terwijl haar andere hand nog in haar slipje zat. “Je denkt toch niet dat je die lekkere lul alleen maar voor jezelf kunt bewaren! Nu ik hem gezien heb, wil ik hem ook wel.” Angelina stond op en ging voor haar op de grond zitten. “Doe maar liefje... heb je geen zin om ook even te pijpen?” Ze legde haar handen op de benen van Amber, trok langzaam haar rokje naar beneden en vroeg haar haar shirtje uit te trekken. Ze gehoorzaamde en even later zat ook zei bijna naakt naast me. Wat een stevige tieten had ze en echt klein waren ze niet. Angelina ging verder en trok haar laarzen uit en als laatste het slipje. Een heerlijk strak kutje lonkte naar me. Twee goddelijke meiden binnen handbereik, waar had ik het aan te danken. Amber ging op haar knieën op de sofa naast me zitten en masseerde nog steeds mijn knots. Langzaam bukte ze voorover en maakte aanstalten om mij ook te pijpen. Haar lippen sloten om mijn eikel en langzaam bewoog ze haar hoofd op en neer. 23 jaar pas, maar ze deed het als een volleerd hoertje.

Angelina had inmiddels een vibrator te pakken en bevredigde haar al iets geslonken kut. Ik had bijna medelijden met haar. Amber was met mij bezig en zij moest het alleen doen. “Wacht eens kul, je Angelina komt wat tekort. Volgens mij wil ze mijn pik weer even in haar kut voelen!” Ze trok haar hoofd omhoog en Angelina kwam achterstevoren op mijn schoot zitten. Ze plaatste de neukopening boven mijn pik, liet zich langzaam zakken en verankerde mijn staaf in haar spleet. Ze neukte mij, ik niet haar. Amber vroeg ik zich om te draaien met haar kontje naar mij toe zodat ik zicht zou hebben op haar gleufje. En terwijl ik werd geneukt begon ik langzaam haar billen te strelen met mijn hand af en toe onderlangs naar haar strakke kutje. Ik drukte een vingertop stevig tegen haar anus om te zien wat haar reactie was. Ze liet het toe. Maar eerst wilde ik dat ze lekker nat werd, want dat kutje van haar, daar had ik ook wel zin in. Ik masseerde de schaamlippen en clitoris en liet een vinger in haar gleufje glijden. Langzaam neukte ik haar en kromde mijn vinger van binnen om haar nog geiler te maken. Ze was net haar Angelina, want ook zei kon het niet laten om geluidjes te maken. Angelina zag het aan en neukte stevig door. Ik liet haar nog even haar gang gaan voor ik haar met zachte dwang van mijn pik duwde. Ik richtte mijn aandacht nu even op dat lekkere jonge ding en liet haar achterover op de bank zitten. Ik spreidde haar benen, begon het heerlijke kutje te beffen, net zo lang tot ze echt geil en goed nat was. “Help je me even Angelina?” zei ik terwijl ik mijn pik voor de geschoren gleuf plaatste. Angelina pakte mijn lul en plaatste hem voor het neukgat. Ik duwde hem tussen de schaamlippen en stukje bij beetje zonk ik dieper in het strakke kutje om uiteindelijk mijn hele lul in haar jonge lijf te begraven. Langzaam aan maakte ik mijn bewegingen heftiger en neukte haar volop. Ze steunde en kermde en ik hoorde overtuigend dat ze lag te genieten. Vijf minuten lang pompte ik hem in haar lekker jonge kut en ik merkte dat ze bijna aan haar eerste orgasme toe was. Ik ramde hem nu echt naar binnen tot ik voelde dat ze begon te verkrampen. Ze slaakte een kreet en begon te schudden. Het teefje was voor de eerste keer door mij klaar geneukt.

Angelina ging naast haar Amber zitten en streelde haar lijfje. Ze moest er even van bijkomen. Wat een heerlijke aanblik was dat, een bloedmooie MILF en een bloedmooie twintiger. En allebei zo geil als boter. Ik liet ze even gaan en zag dat ook Amber Angelina begon te strelen. En daar bleef het niet bij. Ze kusten elkaars nek, gezicht en even later zaten ze echt stevig te bekken. Angelina boog loom achterover en liet zich door Amber verwennen. Haar lippen vonden haar tepels en ze zoog er aan om vervolgens al kussend af te dalen tot tussen haar benen. Ze zoog aan de clitoris, likte de schaamlippen en liet een vinger op en neer glijden in de vochtige gleuf. Ze was inmiddels op haar knieën voor de sofa gaan zitten tussen de wijd gespreide benen van Angelina. Haar kontje omhoog en uitdagend draaiend. En je bent gek als je daar dan geen gebruik van maakt. Ik pakte een flacon glijcrčme en liet een straal tussen haar billen druipen. Ik masseerde het en en liet zo nu en dan mijn vinger naar binnen glijden. Ik zou en moest dat kontje neuken. De kut was al zalig, maar dit... Ik plaatste mijn pik tegen haar kringspier en duwde er zachtjes tegen aan. De eikel verdween makkelijk naar binnen. Langzaam op en neer, behoedzaam en niet te veel ineens. Amber ontspande zich terwijl ze nog steeds de kut van Angelina aan het beffen was. Steeds verder duwde ik mijn pik naar binnen en begon haar nu echt te neuken. Al beffend hoorde ik haar tussen de benen van Angelina kreunen en bij iedere stoot kwam er wat meer geluid. Maar die andere blonde hoer had ik ook wel zin in.

Ik vroeg haar op te staan en zei tegen Amber dat ze voorover moest leunen over de sofa. Angelina liet ik op haar zitten en ook voorover bukken met gespreide benen. Twee konten en kutten opgestapeld voor me. Daar kon ik wat mee. Ik ging achter de meiden staan en duwde mijn pik achterlangs in de kut van Angelina. Een paar flinke stoten, toen er uit en een etage lager in de natte flamoes van Amber. Om en om neukte ik het heerlijke sappige kutvlees van de sletjes onder mij. Wat waren ze nat en wat waren ze lekker. Ik zat in de kut van Amber en liet nu ook bij Angelina een straal glijcrčme tussen haar billen vallen. Even masseren, uit de kut van Amber en... Ik plaatste hem voor Angelina's sterretje en nu deed ik niet voorzichtig. Met een stoot plantte ik hem in haar anus en pompte meteen de hele lengte naar binnen. Ze slaakte een kreet een verstijfde maar ik liet me er niet van weer om er stevig op los te neuken. Op iedere beweging reageerde ze heftig en leunde zwaar op en lichaam van Amber onder haar. Ik trok mijn pik er uit en daalde weer een stukje af. De kut van Amber, de kut van Angelina, haar anus... Nog even flink doorrammen... En dat gaf resultaat. Terwijl ik haar anus teisterde begon ze te kreunen: “Oooohhh jaaahhh, ik kohommm.... Aaaahhhh...” Schokkend liet ze haar kutsappen lopen en de spleet van Amber was drijfnat. Vooruit dan maar, Ook die nog maar even. Ik pompte mijn pik opnieuw in de flamoes van Amber en gaf ook haar de volle laag tot ze het niet meer hield.

Allebei de sletten hadden nu hun orgasme gehad en waren aan hun trekken gekomen. Alleen ik moest nog even een lading kwijt. Ik ging op de bank zitten en leunde achterover. En allebei begrepen ze meteen wat de bedoeling was. Ze kwamen voor me zitten en om de beurt begonnen ze me te pijpen. Als de een me pijpte, masseerde de andere mijn ballen. Tot ik op een gegeven ogenblik toch ook wel de hoogte had. Ik stond op en rukte aan mijn op klappen staande paal. De twee sletjes voor me op de grond, omhoog kijkend met zaadvragende ogen. Nog even en.... Ferme stralen sperma spoten uit mijn pik en ik probeerde het eerlijk te verdelen over de twee hoerensmoeltjes voor me. Allebei hadden ze een deel van mijn lading gehad. Ik plofte in de bank en zag hoe de meiden elkaars gezicht aflikten en zich te goed deden aan mijn sperma. Nog even chillen... een drankje, sigaretje en weer in de kleren. Op naar een volgende keer geilen, met een van de twee of allebei.
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 oktober 2018 - 22:19 / Hits : 4035 / Waardering : 2.60
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 7516 / Waardering : 4.50

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 8088 / Waardering : 3.66

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:22 / Hits : 10500 / Waardering : 3.33

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 4
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 oktober 2018 - 22:13 / Hits : 4814 / Waardering : 2.66

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 13101 / Waardering : 4.41

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 22503 / Waardering : 4.14

Annie en George op kostschool Hoofdstuk 26
Auteur : Zambeizi / Geschreven op : 16 april 2005 - 17:39 / Hits : 8770 / Waardering : 3.77

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 11956 / Waardering : 3.77

Fotoshoot met tante
Auteur : Amberke / Geschreven op : 23 mei 2012 - 20:07 / Hits : 52261 / Waardering : 3.61

De ultieme sekspop, hoofdstuk 1: Het lot van Anjelica, deel 2
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 08 januari 2014 - 00:08 / Hits : 8549 / Waardering : 3.41

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb