Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een hete fotoshoot - Hoofdstuk7
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een hete fotoshoot - Hoofdstuk7
Hoofdstuk 7
De Rosmalense Plas

“Zijn we niet een beetje aan de vroege kant?” Het was een uur of 5 en we waren Waalwijk al een heel eind voorbij. Er was een fotoshoot rond een uur of 9 in een hotel in Den Bosch waar we op af gingen. “Klopt,” zei ze, “Ik heb nog even zin om ergens te stoppen zodat we nog een uurtje voor onszelf hebben voordat we moeten werken. Ik weet een parkeerplaats waar ik vroeger wel vaker kwam. Ik zal je wel vertellen wanneer we er af moeten. Ken de route ook zonder Tom-Tom.” Braaf als ik was volgde ik haar aanwijzingen en een kwartiertje later draaiden we een bosrijke parkeerplaats op bij de Rosmalense Plas. Ze dirigeerde me naar een plekje en ik parkeerde de hatchback met zijn kont naar de bosjes en neus vooruit. “Leuk plekje toch?” zei ze. Ik kon het niet ontkennen. “Vroeger kwam ik hier wel met mijn vriendjes. Op deze parkeerplaats kan je dingen doen die elders niet kunnen.” En om hetgeen ze vertelde te illustreren trok ze mijn rits open en haalde mijn pik tevoorschijn... Echt verrast was ik niet, ik kende haar al een stukje beter. Ik liet haar haar gang gaan en nadat ze me een poosje had zitten masseren bukte ze voorover en nam mijn pik in haar mond. Heerlijk, ze kon zo lekker pijpen.

Mijn pik was al behoorlijk gegroeid en ze genoot er van. Met lange halen neukte ze me met haar mond. “Schat, zullen we even achterin gaan liggen. De stoelen zijn toch al naar voren en er is ruimte genoeg.” Ik aarzelde niet lang en binnen no time lagen we achterin met elkaar te vozen. Mijn broek had ze al naar beneden getrokken en haar shirtje hing over de leuning van de voorbank. En al vrijend verloren we allebei steeds meer kledingstukken. Na een kwartiertje lagen we allebei spiernaakt achter in de kofferbak. Beffen, pijpen, vingeren... alles kwam aan bod en we werden allebei steeds geiler. Het moest er echt van komen. Angelina ging op haar rug liggen en trok haar benen omhoog. Een uitnodiging om mijn pik in dat heerlijke sappige kutje te steken. En even later lag ik haar te neuken. Ik had even geen aandacht voor de omgeving, alleen dat heerlijke geile lichaam onder me. Ik pompte mijn pik ritmisch in haar warme kutvlees.

Op een gegeven ogenblik kwam ik overeind en keek even naar buiten. Op een meter of twintig verder stond nu ook een andere auto geparkeerd en er naast stond een knul van een jaar of 25 onze richting op te kijken. Hij moest zeker kunnen zien wat wij aan het doen waren, want zijn hand had hij om zijn lul en hij stond er stevig aan te trekken. “Er staat een gozer naar ons te kijken verderop,” zei ik. En zonder te aarzelen kwa ze overeind en keek zijn richting op. Zonder enige schaamte richtte ze zich zo ver op dat hij haar tieten zeker moest zien door het raampje. Ze ging op haar knieën zitten met haar gezicht naar hem toe en begon uitdagend met haar tieten te spelen. “Volgens mij heeft hij het wel naar zijn zin,” zei ze. “Ik ga hem nog wat meer plagen. ”En voor ik er erg in had stapte ze uit de achterbak en ging achter de auto staan in haar volle glorie. Ze speelde met haar tieten, vingerde haar geschoren kutje en let de knul zien waar hij eigenlijk op had gehoopt.

“Je mag wel wat dichterbij komen hoor,” zei ze. Ik wist niet wat ik hoorde. Ze nodigde hem gewoon uit. Met enige schroom kwam de knul wat dichterbij. Ik moet zeggen, hij zag er goed uit. Lange, stevige vent met een donkere kop met haar. Enige tellen later stond hij naast onze hatchback. Angelina begon hem uit te vragen, Wat hij hier deed, waarom hij niet bij zijn meisje was en nog veel meer. Het bleek dat zijn verkering al een paar weken uit was en hij wilde gewoon even op zichzelf zijn en was daarom naar deze parkeerplaats gekomen. Zonder verdere intenties. Maar toen hij ons bezig zag was hij er toch wel een beetje van opgewonden geraakt. Ze keek me aan en zei tegen hem... “Zou je me willen aanraken?” De slet! Ze was gewoon aan het solliciteren om geneukt te worden door een vreemde vent. Het was niet tegen dovemansoren gezegd en even later zaten zijn handen om haar tieten terwijl zij zichzelf bleef vingeren. “Vind je ze lekker schat? Mijn spleetje is nog veel lekkerder.” Ze opende de voordeur, ging op de bijrijdersstoel zitten, pakje zijn hand en leidde die naar haar natte poesje. “Pak me maar... maak me maar lekker geil... Oooohhh jaaahhh... maak mijn kutje nog maar wat natter... Steek je vinger er maar in...” En terwijl ik er naast stond liet ze zich vingeren door een gozer die we allebei niet kenden. Inmiddels had ze ook zijn broek verder open, had zijn lul te pakken en begon hem af te trekken.

“Wil je dat ik je pijp, lekker ding?” En zonder op zijn antwoord te wachten zat ze al op haar knieën naast de auto met zijn lul in haar mond. Ze zoog aan de eikel en liet de lul steeds verder in haar bekkie glijden. Haar hoofd bewoog op en neer en ondertussen kneedde ze zijn zak. Ze hing gewoon de hoer uit terwijl ik er naast stond. Ik zou haar wel een handje helpen. Ik ging achter haar staan en terwijl ze haar mond over de lul liet glijden duwde ik haar hoofd nog verder naar voren. De lul zat diep in haar mond, maar voor mij niet diep genoeg. “Is hij lekker schat? vroeg ik”. Maar met een volle mond kon ze niet antwoorden. Ik duwde steeds harder tegen haar hoofd en op even later zat de lul er zo ver in dat hij wel in haar keel moest zitten. Ik hield haar een beetje langer vast, tot ik haar hoorde kokhalzen. Even er uit en toen weer, duwen tot diep in haar keel. De tranen biggelden over haar wangen. Op een gegeven moment wist ze zich aan mijn greep te ontworstelen, keek me aan en zei hijgend: “Klojo, ik stikte zowat in die lul. En terwijl ze de tranen uit haar ogen veegde keek ze weer naar de knul die stevig aan zijn lul stond te rukken.

“Heb je zin om me te neuken? Ik wil die pik ook wel even lekker in mijn kut voelen. Dat pijpen, dat was gratis. Maar als je me wilt neuken wil ik er wel € 50 voor hebben.” Even aarzelde de knul maar een paar tellen later graaide hij in zijn broekzak en haalde er de gevraagde € 50 uit. “Kom maar,” zei ze terwijl ze hem aan zijn lul mee trok naar de achterkant van de auto. “Wel even een kapotje om hè, want ik wil veilig vrijen.” En terwijl de knul het rubber om zijn lul afrolde maakte Angelina het zich gemakkelijk achter in de kofferbak. Ze lag op haar rug, billen over de rand en benen naar buiten op de grond. Met zijn broek op zijn schoenen stond de gozer tussen haar gespreide benen en plaatste zijn pik voor haar kutspleet. “Kom lieverd, neuk me maar... ik heb zin in jouw lekkere pik...” En voor ze het wist priemde de lul tussen haar vochtige schaamlippen naar binnen. Ze reageerde meteen... “Oh jaahhh, dat is lekker... oohhh, neuk me...” Echt uitnodigen hoefde ze hem niet. Ik denk dat hij al een poosje droog stond en de laatste tijd geen kut had bereden. Vol passie stootte hij zijn pik keer op keer in de gulzige flamoes. En bij iedere stoot in haar onderlichaam werd mijn sletje geiler en geiler. “Ram hem maar goed diep in die geile hoerenkut, zo te horen geniet ze er van...” Al een minuut of vijf stond hij nu zijn pik in het kronkelende lijf onder hem naar te binnen te rammen en Angelina zat tegen haar eerste orgasme aan. Kreunend en kermend vroeg ze hem door te gaan... tot plotseling... Haar lijf spande zich en schokkend kwam ze hevig klaar. En ondanks haar spastische bewegingen bleef hij door rammen tot ze weer verslapte. Hij trok zijn lul uit de natte gleuf, deed het kapotje af en rukte aan zijn paal. Ook hij had het nu gehad en spoot enkele ferme stralen sperma over haar buik en venusheuvel.

De eerste lading zaad had ze nu gehad maar ook ik wilde nog wel even mijn pik in mijn hoertje prikken. Pijpen hoefde ze me niet meer, van de hele vertoning was mijn pik al hard genoeg geworden. Ik zei haar dat ze voorover gebukt teken de auto aan moest leunen, goed in het zicht van eventuele andere voorbijgangers. en ging achter haar staan. Ze stond met haar benen wijd uit elkaar en ik plaatste mijn lul voor haar hete neukgat. Doordat haar kut goed was ingereden, was ze lekker nat en zonder moeite gleed mijn paal naar binnen. Ik pompte hem diep naar binnen en stootte keer op keer naar voren. Omdat ze voorover gebukt stond zwiepten haar heerlijke memmen op en neer. Met mijn vlakke hand sloeg ik telkens weer op haar ronde billen, die al lichtelijk rood begonnen te worden... “Jaaahhh... jaaahhh...” klonk het telkens voor me. “Neuk me... neuk me lekker hard...!” Lekker hard? Ze kon het krijgen als ze wilde. Ik naaide haar kut helemaal gaar. Tien minuten lang teisterde ik de geile gleuf. En in die tien minuten was ze duidelijk hoorbaar al een keer of twee klaargekomen. En nu was ik aan de beurt. Ik voelde mijn zak verkrampen en met mijn lul diep in haar schede verankerd spoot ik er enkele ferme stralen sperma in. Het witte vocht droop uit haar kut toen ik mijn lul er uit trok. Ze wilde een keer iets anders, en dat was zeker goed geslaagd. We namen afscheid van onze 'gast' en kleedden ons aan. Na nog even te hebben relaxed startte ik de auto en voldaan en mijn hoertje € 50 rijker vervolgden we onze weg naar de afspraak in Den Bosch.
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 maart 2019 - 21:39 / Hits : 545 / Waardering : 0.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een hete fotoshoot - Hoofdstuk6
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 27 februari 2019 - 02:44 / Hits : 6002 / Waardering : 1.75

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 8873 / Waardering : 4.50

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 14232 / Waardering : 4.46

Hete fotosessie
Auteur : Tommy69 / Geschreven op : 15 oktober 2016 - 21:37 / Hits : 11065 / Waardering : 4.40

De (geheime) fotoshoot.
Auteur : Elleke / Geschreven op : 18 oktober 2016 - 20:39 / Hits : 24283 / Waardering : 4.18

Een hete middag.
Auteur : Brenda.D / Geschreven op : 28 juli 2012 - 20:47 / Hits : 23724 / Waardering : 4.12

Een hete sauna (avond)
Auteur : ondeugd / Geschreven op : 05 maart 2018 - 19:23 / Hits : 10441 / Waardering : 4.00

De fotoshoot op 2e kerstdag
Auteur : Jenneke / Geschreven op : 25 februari 2018 - 15:28 / Hits : 13383 / Waardering : 3.77

Hete nachten in Hannover
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 juni 2014 - 11:04 / Hits : 18331 / Waardering : 3.67

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 9550 / Waardering : 3.66

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb