Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een hete fotoshoot - Hoofdstuk 8
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een hete fotoshoot - Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 8
Vier op een rij...

“Mannen, welkom in de studio. Het heeft even geduurd maar ik heb mijn sletje eindelijk zo ver gekregen dat ze een gang bang wil.” 3 Wildvreemde mannen had ik via het internet weten te benaderen. Kerels die er goed uit zagen en al eerder bij een gang bang te waren geweest. De afspraak was dat ze onherkenbaar zouden zijn, dat wil zeggen een masker droegen tijdens de hele sessie. En dat ze vooraf per persoon € 150 zouden betalen. Daar kregen ze dan ook alles voor, inclusief de borrel die ze wilden drinken. Angelina zou ook onherkenbaar zijn voor de mannen en ook zij zou een masker dragen.

Een poosje geleden zaten Angel en ik naar een pornofilm te kijken op TV. Er zat een rij naakte mannen op de bank en een jong sletje werkte ze een voor een af. Het wondt haar wel op en ik deed haar een voorstel om ook ooit eens zoiets te organiseren. Er waren een paar weken over heen gegaan toen het weer ter sprake kwam. Ze had er goed over nagedacht en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat ze het wel een keertje wilde proberen. Maar dan wel op eigen terrein, in de studio dus. We hebben er goede afspraken over gemaakt en nu, een paar weken later, was het dan zo ver. Waar de mannen vandaan kwamen en hoe ze heetten, we weten het niet. En het doet er eigenlijk ook niet toe. Ik ontving ze met een borrel en verzocht ze zich alvast voor te bereiden op wat komen zou. Met andere woorden, kleren uit en met zijn drieën naast elkaar op de bank gaan zitten. Ook Angelina, die zich tot nu toe verdekt had opgesteld achter haar kamerscherm, had haar voorbereidingen getroffen. Op mijn verzoek kwam ze te voorschijn. Hoge hakken, kanten kousen en een strak zwart jurkje. En over haar gezicht een zilveren maskertje dat haar ogen en neus bedekte. De mannen reageerden meteen bij het zien van haar strakke, slanke lichaam. “Tering, wat een lekker stuk,” en “Godver, ik krijg meteen een stijve van dat hoertje.”

Zoals afgesproken deed ze eerst haar ding voor de mannen. Ze kan nogal sexy bewegen en op de tonen van een lekker stukje muziek begon ze te dansen en langzaam te strippen. Eerst de bandjes van haar jurkje naar beneden, langzaam wat lager en na een paar minuten lag het jurkje op de grond. Ze had geen BH en slipje aan, het enige wat tevoorschijn kwam was een klein jarretelletje. Ze bukte en liet haar heerlijke billen aan de mannen zien, trok ze een beetje uit elkaar en speelde onderlangs wat met haar kutje. Vervolgens draaide ze zich om en toonde haar geschoren kut. Ze speelde er mee en trok de schaamlippen uit elkaar. Haar genotsknopje was duidelijk zichtbaar. “En mannen, heb ik iets te veel gezegd? Volgens mij kunnen jullie hier wel wat mee!” Van de bank klonk algemene instemming van de mannen die ondertussen aan hun pik aan het sjorren waren. “Angel, ik denk dat ze er klaar voor zijn, dus wat let je?”

Deze wenk was genoeg voor haar en ze ging op haar knieën voor de bank zitten bij de eerste man. Ze pakte de reeds stijve pik en begon hem langzaam af te trekken. Haar andere hand alvast om de lul van de man daarnaast. “Oh, wat een heerlijke pikken hebben jullie”, zei ze en boog over de eerste pik om hem in haar mond te nemen. Ze begon hem meteen flink te pijpen terwijl ze de tweede pik nog steeds aftrok. Na een paar minuten was de tweede vent aan de beurt en die kreeg een zelfde behandeling. Maar nu had ze drie pikken. Links en rechts in haar handen, de middelste al meteen weer in haar mond. Ze werkte het hele rijtje af, twee tot drie keer en de mannen waren er inmiddels helemaal klaar voor.

De spreektafel in de studio had ik ontruimd en er een plaid en een kussen op gelegd. Hier zou het moeten gaan gebeuren. “Kom lekker ding, ga maar op je rug liggen en spreid die benen van je maar. De mannen willen nu die kut van jou wel eens voelen.” Ze gehoorzaamde en ging op de tafel liggen en wachtte op wat er komen zou. Om haar nog een beetje verder op te geilen begon ik haar te vingeren en te beffen. Even die geile flamoes flink nat maken voor de drie lullen. En dat duurde niet echt lang. Haar schaamlippen begonnen te glimmen van het vocht en haar neukgrotje was sappig genoeg om geneukt te worden. De mannen stonden om haar heen, streelden haar lichaam, kneedden haar tieten en een had zijn pik nog even in haar pijpbekje geschoven. Zonder iets te zeggen nodigde ik de eerste hengst uit om de kut uit te proberen. “En ik denk dat dat maskertje van haar nu wel lang genoeg haar gezicht heeft bedekt.” Ze schrok maar voor ze het in de gaten had trok ik het van haar hoofd hoewel ze het niet wilde. “Jullie willen toch zien wat je neukt? Jij mag haar inrijden,” zei ik tegen de eerste vent, “ga je gang!” En voor ze het wist zat hij er al bijna met de volle lengte in haar gulzige kut. “Oh jaahhh...” was de reactie van de tafel. Ze kreeg meteen de volle laag, de lul werd flink in haar hunkerende kut op en neer gepompt. Ook haar mond en handen werden niet ontzien. Een van de mannen werd gepijpt, terwijl ze geneukt werd en de andere man en ik hadden haar hand vol om onze harde staven. Om de beurt wisselden de hengsten elkaar af, dan weer de ene pik in haar kut, dan weer de andere. Binnen tien minuten had ze ze alle drie meerdere keren naar binnen voelen glijden. En ik was de vierde.

Ik pompte mijn lul in de steeds roder wordende kut en wou het een beetje spannender maken. Ik trok mijn lul er uit en duwde haar benen achterover en plaatste mijn lul voor haar sterretje. “Dit vindt ze ook lekker,” zei ik en duwde mijn pik in haar anus naar binnen. En ook die actie kreeg navolging. Dan weer werd haar kut geneukt, dan weer haar nauwe kontgaatje. Bij de tweede pik in haar anus hield ze het niet meer. Ze begon te verkrampen en was toe aan een enorm orgasme. Haar adem stokte, een kreet.... en met de pik nog in haar kontje spoot ze de eerste stralen kutvocht tegen de buik van de vent die haar stond te neuken. De mannen juichten erbij. Dat gaf ze nog meer zin. En voor ze zich kon hervatten had ze alweer een lul in haar nog na druipende flamoes. Een half uur lang werden haar kutvlees en kontgat geteisterd en de ene lul na de andere deed zijn werk. En om de haverklap had ze een orgasme. Maar ik vond ondertussen dat het tijd werd voor een dubbele penetratie. Ik gunde haar geen tijd om bij te komen, hielp haar van tafel af en liet een van de mannen op de sofa zitten. Voorover gebukt liet ik haar op zijn pik kruipen die meteen in haar natte vagina naar binnen schoof. En dan was er nog dat heerlijke kontje. Het maakte niet uit wie het deed, als dat maar gevuld werd. En ook dat duurde niet lang. Voor ze het wist had ze twee lullen in zich die hun best deden om haar weer opnieuw klaar te maken. De pikken ramden keer op keer in haar stomende neukgaten. De mannen wisselden elkaar regelmatig af. Dan weer de een in haar kont de ander in haar kut, en ga maar door. De neuk-estafette duurde nu al ruim drie kwartier en ik zag dat ze echt helemaal door geneukt was. De een na de andere lul verdween in haar kut en kont. Apathisch bijna liet ze zich neuken en het leek er op dat ze zo flauw zou vallen.

“Mannen, ik denk dat ze genoeg heeft gehad. Haar laatste orgasme was bijna een kwartier geleden. Nu wordt het tijd dat we zelf even klaar gaan komen.” Ze begrepen wat ik bedoelde en hielpen mijn blonde hoer overeind. Ze kon nauwelijks meer lopen en een van de mannen tilde haar op en droeg haar naar de tafel. Daar lag ze weer. Plat geneukt en uitgeput en klaar voor de laatste ronde. Met vier man stonden we om haar heen, voornamelijk gericht op haar gezicht. Vier handen trokken verwoest aan 4 harde palen. En het duurde niet lang of de eerste lading sperma spoot in haar gezicht. Haar ogen zaten al dicht. Dit was zo geil. Ook de tweede kwam na korte tijd en dikke druppels zaad dropen langs haar wangen. Nog twee te gaan, inclusief ik zelf. En ook wij spoten enkele tellen later haar hoerige smoeltje vol. Haar hele gezicht droop van het witte zaad, ze had een enorme spermadouche gehad. De mannen waren voldaan en natuurlijk bood ik ze meteen een flinke borrel aan. En terwijl zij van de alcoholische versnapering genoten bekommerde ik me toch maar even over Angelina. Ze lag nog bij te komen op de tafel. Met een handdoek droogde ik een beetje haar volgespoten gezicht af en gaf haar een volle zoen op haar mond.

Met een paar wazige ogen keek ze me aan en zei: “Schat, dit was eigenlijk te veel van het goede. Ik ben compleet door jullie verkracht. Ik ben echt helemaal schraal van onderen. Ik heb er op momenten van genoten maar soms werd het te veel. Zal je straks als ze weg zijn heel lief voor me zijn. Ik heb dat nu even nodig.” Ik gaf haar nog een kus en hielp haar overeind. Ze wilde even iets aantrekken en en verdween achter het kamerscherm. Even later kwam ze terug in een shirtje en een minirokje. Veilig voor de “barbaren” in de studio. Fair als ze was ging ze de mannen langs, bedankte ze voor het avontuur en gaf ze een kus. “Lieverds, ik had dit nog nooit mee gemaakt. Wat was dit heftig. Jullie zijn wel echt een stel hengsten om rekening mee te houden.” De mannen lachten. Ter afsluiting dronken we nog een flinke borrel en na een uurtje waren de gasten vertrokken.

Angel en ik zaten op de sofa en kroelden wat met elkaar. Echt gewoon even afreageren van wat er allemaal was gebeurd. Op een gegeven moment pakte ik de € 450 die de mannen hadden betaald. “Hier liefje, dit is voor jou, je hebt het helemaal verdiend. “Angelina pakte het geld aan en reageerde meteen: “Ze hebben er voor betaald om me te neuken, dat wil zeggen dat ik vanavond gewoon een prostituee was!” Ik lachte en beaamde het... “Ja schat. Eerst was je mijn privéhoer, maar vanaf nu kan je echt het leven in als professioneel meisje van plezier...! Nog even neuken nu? Of heb je genoeg gehad voor vandaag...”
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 11 maart 2019 - 16:43 / Hits : 4557 / Waardering : 4.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 3
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:26 / Hits : 9312 / Waardering : 4.50

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 2
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:24 / Hits : 10007 / Waardering : 3.66

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 1
Auteur : Jan / Geschreven op : 05 september 2018 - 17:22 / Hits : 13068 / Waardering : 3.33

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 4
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 oktober 2018 - 22:13 / Hits : 6896 / Waardering : 2.66

Een bloedhete fotoshoot - hoofdstuk 5
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 oktober 2018 - 22:19 / Hits : 5801 / Waardering : 2.60

Een hete fotoshoot - Hoofdstuk6
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 27 februari 2019 - 02:44 / Hits : 6698 / Waardering : 1.75

Een hete fotoshoot - Hoofdstuk7
Auteur : gforce49 / Geschreven op : 05 maart 2019 - 21:39 / Hits : 1994 / Waardering : 0.00

De (geheime) fotoshoot. Deel twee
Auteur : Elleke / Geschreven op : 28 oktober 2016 - 00:11 / Hits : 14599 / Waardering : 4.46

Hete fotosessie
Auteur : Tommy69 / Geschreven op : 15 oktober 2016 - 21:37 / Hits : 11387 / Waardering : 4.40

Hete zondagmorgen.
Auteur : Hotsummer / Geschreven op : 03 april 2019 - 17:28 / Hits : 4441 / Waardering : 4.20

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kutjebeffer
Lekker geil zo'n gang-bang dat geile kutje en pijpbekkie volspuiten. Maar ook als ze squirtend klaarkomt al die geile kutsappen slikken. Ben benieuwd naar een volgend geil vervolg.
Geschreven op : 12 maart 2019 - 13:58

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb