Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Onderdanig bi-sex
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Onderdanig bi-sex
Enige tijd geleden kreeg ik telefonisch contact met een bisex man van 48 jaar. Ik, Rob 42 jaar en getrouwd met Susan, had al direct laten doorschemeren graag gedomineerd te willen worden. Mijn Meester belde mij op mijn GSM en beval mij op donderdagmiddag om precies 14.00 uur bij hem aan te bellen. Het was pas maandagavond en mijn paal steigerde al bij de gedachte hem te mogen dienen op donderdag. Met mijn werk regelde ik dat ik op donderdagmiddag vrij zou zijn en ik speldde Susan op de mouw dat ik niet wist hoelaat ik thuis zou komen omdat ik naar een verre klant toe moest.
Donderdagmiddag om 5 min voor twee ging mijn telefoon. Ik herkende het nummer van mijn Meester. De schrik sloeg mij om het hart. Ik dacht dat hij afbelde. Maar geluikkig gaf hij mij de aanwijzing dat ik om het huis moest lopen en dat de deur van de bijkeuken ŠŠn zou staan. Binnen moest ik de knip op de deur doen en het gordijn sluiten. Daar moest ik me spiernaakt uitkleden en er voor zorgen dat ik een flinke stijve paal zou hebben voor ik de woonkamer binnen zou stappen. Dat had hij niet hoeven zeggen want mijn paal stond de hele dag al stijf als een lantarenpaal. Om precies 14.00 uur opende ik de achterdeur en sloot die achter me. Ik schoof het lange groene gordijn dicht. Ik kleedde me razendsnel volledig uit en opende de deur naar de gang. Er brandden wat waxinelichtjes en ik zag een deur open staan. Behoedzaam liep ik gespannen naar die deur en ik stapte naar binnen. Ik werd begroet in het halfduister en ook daar waren waxinelichtjes de enige verlichting. Mijn ogen moesten even wennen aan de duisternis maar al snel ontwaarde ik mijn Meester die in een fauteuil za, geheel gekleed in een stemmig pak.

Verderop in de kamer ontwaarde ik twee spiernaakte mannen die voorzien waren van kolossale erecties.Ik schrok, dat was niet wat ik verwachtte. Meester beval mij voor hem te komen staan en me te laten bekijken en betasten. Bars beval hij mij eerst maar eens kennis te maken met zijn twee oudere slavel aan wie ik gehoorzaamheid zou zijn verschuldigd. Ik liep op hen af en mompelde dat ik Rob heette. Slaaf nr. 1 gaf mij opdracht hem te pijpen op mijn knieen. Hij had zijn handen op zijn rug gebonden en er hing al een druppel voorvocht aan zijn eikel. Mijn Meester draaide zijn stoel en zei: bereid je maar voor op een grote zaadlozing want ik heb mijn twee slaafjes al een paar dagen opgegeild zonder hen te laten klaarkomen. Ze hebben al hun zaad voor jou bewaard. De eerste paal waar ik voor knielde schokte al zonder dat ik hem aanraakte. Ik hapte zijn eikel naar binnen en op dat moment schoot hij al zijn zaad in mijn keel. Ik was daar niet op voorbereid en stikte er haast in. Ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken maar dat lukte slechts gedeeltelijk. Toen slaaf nr 1 kreunde dat hij helemaal leeg was richtte ik mij op en keek vragend naar de Meester. Die beval mij zijn broek open te maken en zijn lul en ballen naar buiten te halen. Zijn stijve pik was heel lang en dun en zijn ballen waren zwaar in zijn hangzak. Ik kreeg opdracht om hem te pijpen en ik ging op mijn knieen. Slaaf nr 2 werd geroepen en hij kreeg opdracht mij te neuken. Gelukkig had ook hij al het nodige voorvocht en ik voelde hem mijn billen openen en zijn eikel tegen mij kut zetten.Niet helemaal pijn loos schoof hij zijn paal mijn kut in en na een paar stoten kwam hij al klaar en hij loosde een flinke hoeveelheid zaad in mijn kut. Mijn paal stond op springen en gelukkig mocht ik mij midden ik de kamer voor de ogen van mijn Meester en zijn slaven aftrekken.

De twee slaven kwamen op hun knieen voor mij zitten en hieven hun gezicht naar mij op. Spuit hun smoelen maar vol, zei mijn Meester. Na een paar stevige rukken begon ik te spuiten en ik schilderde met mijn zaad de beide gezichten vol. Daarna moest ik voor mijn Meester komen zitten die zich krachtig en snel aftrok en mijn gezicht vol spoot. Die middag ben ik door mijn Meester en de twee slaven vele malen geneukt en volgespoten en ik raakte volkomen van de wereld van de geilheid. De middag werd afgesloten met een spermadouche die ik van het drietal ontving.
Toen mochten we douchen en ik de douche werk ik noch een keer klaar gerukt door slaaf 2.
Susan vroeg zich af waarom ik de dagen daarna zo moeilijk liep.
Auteur : / Geschreven op : 30 november 2017 - 11:14 / Hits : 2597 / Waardering : 1.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hoe ik onderdanig werd aan Patty (deel2).
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 februari 2015 - 01:43 / Hits : 6522 / Waardering : 3.35

Hoe ik onderdanig werd aan Patty
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 19 februari 2015 - 15:53 / Hits : 11569 / Waardering : 3.33

Onderdanig klein sletje.
Auteur : Angela / Geschreven op : 16 juli 2012 - 20:07 / Hits : 48884 / Waardering : 3.17

Jong, onderdanig enÖ (nog) maagd
Auteur : blackjack / Geschreven op : 26 februari 2013 - 08:00 / Hits : 38707 / Waardering : 2.93

onderdanig koppel
Auteur : thijs / Geschreven op : 27 januari 2016 - 20:45 / Hits : 6758 / Waardering : 2.83

Hoe ik langzaam een onderdanig sletje werd
Auteur : Geilloesje / Geschreven op : 22 juli 2013 - 18:14 / Hits : 11030 / Waardering : 1.88

Onderdanig aan mijn zusje 1
Auteur : dirk1978 / Geschreven op : 08 juli 2008 - 16:58 / Hits : 19795 / Waardering : 1.84

Gedienstig of onderdanig?
Auteur : max55 / Geschreven op : 11 september 2014 - 09:55 / Hits : 4958 / Waardering : 1.84

Onderdanig Elsje
Auteur : tomie / Geschreven op : 18 februari 2009 - 19:52 / Hits : 15134 / Waardering : 1.65

Onderdanig
Auteur : max55 / Geschreven op : 16 december 2013 - 11:03 / Hits : 9298 / Waardering : 1.64

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb