Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Moeder, dochter en de hond
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Moeder, dochter en de hond
Anita zat met haar moeder op de bank fotoos te kijken, haar vader was niet thuis, een paar dagen op zakenreis, dus hadden ze het rijk alleen. "Hebben jullie geen sexfotoos, mam", vroeg ze onschuldig.
"Je vader heeft wel eens wat naaktfotoos gemaakt, je mag ze wel zien, hoor, ze liggen ergens onderop in een envelop". Anita viste de envelop eruit en begon samen met haar moeder ze te bekijken. Ze zag haar moeder , naakt poserend, een paar van haar vader, met een stijve lul in close_up. "Je hebt niets te klagen over papa's pik, een behoorlijke joekel", merkte ze op. Bij de volgende foto schrok ze, ze zag haar moeder, voorovergebogen op haar knieen, met hun hond Bobbie op haar en zo te zien werd ze behoorlijk geneukt door het beest. "Heb je je door Bobbie, door een hond laten neuken"? "Die foto hoort daar helemaal niet tussen te zitten", mompelde moeder, vuurrood geworden. Ze had eigenlijk op aandringen van haar man erin toegestemd om het een keer te proberen, ze was opgewonden geraakt bij de gedachte alleen al en het was inderdaad een bizonder geile ervaring geweest. Wat haar man niet wist was dat het niet bij die ene keer was gebleven. Bobbie had haar daaarna nog regelmatig besprongen. Anita keek weer naar de foto en toen naar haar moeder, "was het eigenlijk lekker, heb je het een keer of daarna nog meer gedaan"? "eerlijk gezegd doe ik het nog regelmatig en ja het is lekker, een hond naait zo hard en snel, daar kan bijna geen man tegenop. Het enige nadeel is dat een hond vrij snel klaar komt, maar hij kan wel snel een paar keer achter elkaar. Iedere keer komt hij dan wel vast in je te zitten, je voelt zijn lul helemaal in je opzwellen". Anita voelde zich helemaal warm worden, ze stond op en verdween naar de keuken. Even later kwam ze met Bobbie terug, "hier is geile Bobbie,maar hoe krijg je die hondenlul van hem stijf"? Haar moeder stond op en liep naar de ijskast, pakte een stuk leverworst en liep terug naar de bank, ze liet haar kamerjas, waaronder ze niets droeg vallen en ging naakt op de bank liggen:"let op, worst en kutlucht maken een hond geil" Ze deed haar benen uit elkaar, bevochtigde de worst en schoof het in haar kut, zodat alleen een klein stukje uit de vagina stak. Toen liet ze Bobbie zijn gang gaan, de grote zwarte bouvier begon haar als een razende te likken en probeerde het stuk worst in zijn bek te krijgen. De hond jankte opgewonden en Anita zag dat zijn rode eikel langzaam naar buiten schoof. "hij begint een stijve te krijgen", riep Anita opgewonden. Haar moeder kneep haar kutspieren samen en de worst gleed naar buiten. Bobbie greep het en schrokte het op. Hij had nu een lange stijve pik en begon weer te likken, hij wist wat er van hem verlangd werd.


Anita's moeder liet zich van de bank glijden en ging op haar knieen zitten, kont naar achteren, de grote glinsterende kut klaar voor Bobbie. Al die tijd keek Anita ademloos toe. "Help hem even erop", kreunde haar moeder. Anita sprong naar voren en greep onder Bobbie naar zijn lul, Ze sjorde hem omhoog en zette zijn pik recht voor haar moeders kut en de hond stootte woest naar binnen en begon haar in hoog tempo te berijden,"heerlijk als altijd", schreeuwde moeder. Anita voelde zich geiler dan ooit tevoren, ook zij stond nu naakt en ging voor haar moeder op de bank zitten, ze trok haar moeders hoofd tussen haar benen, duwde haar kale kut naar voren en smeekte om gelikt te worden. Haar moeder kruende luider en luider, "die geile rothond laat me nu al komen", gilde ze. Ook Anita liet zich niet onbetuigd en schreeuwde het uit van geiligheid. "Nu wil ik, voordat Bobbie in je vast komt te zitten, ik wil hondenlul voelen". Ze liet zich onder haar moeder vandaan glijden en trok Bobbie uit haar moeders kut, ze knielde nu naast haar moeder en zei haar de hond nu bij haar te helpen. Bobbie had geen aansporing nodig, hij wist wat te doen hij besprong al blaffend Anita en zijn hondenlul gleed bij haar naar binnen en begon haar te neuken, zo mogelijk nog harder en sneller dan eerst. Anita viel bijna flauw, toen hij zo woest bij haar binnendrong, zo was ze nog nooit geneukt. Ze kermde, "ja mam, je hebt gelijk, niks is lekkerder dan door een hond te worden geneukt, hij naait me dood, oh lieve jezus, ik kom al, zo ben ik nog nooit gekomen. Ze voelde Bobbies lul in haar opzwellen, ze wist van haar moeder dat hij dan bijna klaar zou komem, wat een lul, ze scheurde bijna uit, maar het kon haar niet schelen, ze was nog nooit beter genaaid dan nu. Ze voelde Bobbie schokken en voelde toen hoe het warme hondenzaad haar kut vulde. "Wij zijn gekomen", zuchtte ze nog eens. Ze zaten nu inderdaad vast en Bobbie draaide zich om , zodat ze nu kont tegen hondenkont stonden en zaten. "Hoe lang duurt dit, mam', vroeg ze nog nahijgend."Met een paar minuutjes komen jullie los", lachtte haar moeder, "maar was het niet de moeite waard"?
Auteur : / Geschreven op : 11 september 2004 - 23:46 / Hits : 285489 / Waardering : 3.94
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 2
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 10 februari 2017 - 09:04 / Hits : 38411 / Waardering : 4.50

Floris – In de sauna moeder en dochter
Auteur : VivaldiT / Geschreven op : 19 november 2012 - 23:12 / Hits : 90037 / Waardering : 4.28

Moeder verleidt de vriend van haar dochter
Auteur : Trian / Geschreven op : 02 december 2018 - 15:45 / Hits : 28385 / Waardering : 4.28

Moeder en dochter dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 11 juli 2015 - 12:14 / Hits : 22824 / Waardering : 4.27

Een geile moeder en dochter , deel 2
Auteur : Fien / Geschreven op : 18 juli 2011 - 16:58 / Hits : 152090 / Waardering : 4.06

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 3
Auteur : Levenlust / Geschreven op : 22 februari 2017 - 21:44 / Hits : 22464 / Waardering : 3.88

moeder en dochter....
Auteur : Kees / Geschreven op : 08 september 2012 - 14:41 / Hits : 27189 / Waardering : 3.86

vader, moeder, dochter en ik 2
Auteur : johan / Geschreven op : 02 januari 2012 - 14:47 / Hits : 41377 / Waardering : 3.84

perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes - deel 4
Auteur : Levenslust / Geschreven op : 06 november 2017 - 23:06 / Hits : 17399 / Waardering : 3.80

Een geile moeder en dochter
Auteur : astrid / Geschreven op : 04 juli 2011 - 13:58 / Hits : 289186 / Waardering : 3.75

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
hardy
hmm dit verhaal heeft me geinspireerd om een dildo in de vorm van een hondenpenis te kopen....
Geschreven op : 04 februari 2017 - 21:59

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb