Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Teef
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Teef
Johan wandelde naar huis langs de grachten. Het was een wolkenloze nacht, en er waaide een koel briesje die de zomerse temperatuur draaglijk maakte. Hij had net dat glaasje te veel op. Of nee, hij had te veel glaasjes te veel op. De avond was nochtans goed begonnen. Hij was alleen op café gegaan, en was al snel beginnen te praten met een prachtig jong blond ding met mooie tieten. Ze leek wel geïnteresseerd in hem, en hij was zeker geïnteresseerd in haar. Hij stelde zich al voor hoe hij haar doggy-style zou nemen en hoe haar C-cup heen en weer zou zwaaien op zijn ritme en hoe zijn ballen op dat tempo tegen haar kont zouden aanklappen. Jammer genoeg had hij alcohol nodig om vlotte praatjes te kunnen slaan, en al snel was hij te dronken om haar aandacht te kunnen blijven vasthouden. Ze was beginnen te praten met een andere kerel, en voor hij het wist was die andere man over haar borsten aan het wrijven. Johan kon het niet meer aanzien en was naar huis gewandeld. “Teef”, zei hij, terwijl hij naar de hemel keek en een ster zag vallen. Hij ging naar huis en viel als een blok in slaap.

De volgende ochtend werd hij wakker met een vreemd gevoel. Hij wist niet eens waar hij was… en lag ook in een rare houding. “Bwrk, weer een rotkater”, dacht hij, en hij herlegde zich wat om verder te slapen. Hij soezelde nog een beetje, maar kon de slaap niet vatten door alle vreemde geuren die hij rook… een mengeling van zwoele, zompige, zweterige geuren… en ergens vaag ook één specifieke geur die hem opgewonden maakte… hij deed zijn ogen open en had moeite om de dingen te zien. Na enkele seconden zag hij de wereld toch haarscherp, maar zonder kleuren. Dat was hem nog nooit gebeurd, zelfs niet na vijf flessen wodka te hebben gedronken. Hij voelde zich ook wat misselijk. Of nee, niet echt misselijk, eerder een raar gevoel in zijn buik. En daar was die opwindende geur weer. Hij voelde hoe hij nat werd tussen zijn benen. Wat een raar gevoel! Een abnormaal gevoel, besefte hij, en daarom veerde hij plotsklaps op. “Wat had dat te betekenen?” Er was iets serieus mis.

Hij keek om zich heen. Hij zag tralies. Hoe was hij hier beland? Had de politie hem opgepakt wegens openbare dronkenschap? Ergens in de buurt begon een hond te blaffen. Het leek wel het geblaf van een Duitse herder. Een politiehond waarschijnlijk. Ook dat nog, dacht hij. Hij kroop uit het krappe bed waar hij de nacht had doorgebracht en sleepte zich op handen en voeten naar de kom water die ze voor hem hadden neergezet. Met zijn lange tong slurpte hij het water naar binnen. Toen realiseerde hij zich dat er iets volledig fout was. Of nee, niet “iets”. Alles was volledig fout. Hij had geen kleren aan! Z’n haren gingen rechtop staan… hij keek naar zijn armen en zag harige, gespierde poten… Hij keek naar zijn benen en zag even harige, en even stevig gespierde achterpoten. En tussen z’n benen zag hij enkel haar… waar was z’n lul naartoe? Geschrokken hield hij ermee op om met zijn staart te kwispelen. Hij wilde om hulp roepen, maar hij hoorde enkel geblaf. Was dit een nachtmerrie? Hij was een hond, nee, een teef!

Hij ademde zwaar en snoof die vreemde geuren naar binnen. Die zwoele, zompige, zweterige geur kwam van tussen zijn achterpoten… uit zijn… ja, nee, hij durfde de gedachte niet toe te laten. Maar hij kon het niet ontkennen. Die geur kwam uit zijn vochtige hondenkut. Hij rook ook die andere, opwindende geur, en hoorde weer geblaf. Nu heviger dan eerder, en zwaarder. Plots hoorde hij ook stemmen, en een geur die hij nog nooit had geroken. De geur van een dier dat hij niet kende. De stemmen kwamen dichterbij en de geur werd penetranter, niet uit te houden. Hij keek op en zag een man en een jong meisje aan de andere kant van de tralies. Die vreemde geur kwam van hen! “Laura, we gaan Bella en Tex in hetzelfde hok zetten. Dan kunnen ze vriendjes worden en krijgen we binnen twee maanden kleine puppy’s”, zei de man. Johan keek onbegrijpend naar omhoog. Welke taal spraken die mensen? Hij wilde wat zeggen, maar blafte alleen maar. “Ja, Bella, ik weet wat je nodig hebt”, grijnsde de man, “Laura, maak je wat voort en breng je Tex naar dit hok, want Bella wordt ongeduldig!”

Het meisje moest moeite doen om de stevig gebouwde Duitse herder in bedwang te houden. Tex had zijn zinnen gezet op het teefje dat hij al de hele nacht geroken had. Een vreemd gevoel van angst, verdwazing en verlangen maakte zich van Johan meester. Hij zette zich schrap op zijn vier poten en blafte luid. Hij voelde hoe zijn hondenkutje steeds vochtiger werd en zijn eigen zompige, zwoele geur stilaan de vreemde mensengeur verjoeg. En dan was er die zalige geur van Tex… van die prachtige reu die haar binnen enkele tellen tot de zijne zou maken…

De deur ging open en Tex stormde naar binnen. Geschrokken deinsde Johan terug naar een hoek van het hok. Tex zag hoe Bella zich vast zette in een positie waaruit geen ontsnappen meer mogelijk was. Alsof haar lot nog kon veranderen… het hok was immers op slot. De reu kwam dichterbij en ademde zwaar om die zalige tevengeur op te snuiven. Johans hart bonsde steeds sneller. Hij begreep niet hoe en waarom hij hier terecht was gekomen. Maar zijn instinct vertelde hem wel wat hij moest doen. Bella schuifelde met haar poten. Ze draaide zich een kwart zodat Tex aan haar kutje kon ruiken en zij de geur van zijn stijf geworden roze hondenlul kon binnenzuigen. Ze likte met haar grote tong aan zijn ballen. Johan werd op de achtergrond gedrukt en kon alles slechts als vanop een afstand gadeslaan, zonder dat hij nog controle had over zijn (?) lichaam. Bella draaide zich nog wat meer richting Tex. De reu likte aan haar kut en een rilling ging over haar ruggengraat. Ze voelde hoe haar kut verder open kwam te staan en het geil naar buiten gutste. Johan voelde hoe de reu zijn voorste poten om de rug van zijn teefje klemde. De dikke hondenlul hing trillend voor de natte kutopening.

Voor Johan leek het wel een eeuwigheid te duren vooraleer de reu in beweging kwam… de seksuele spanning was te snijden. Het tevenkutje maakte zich klaar om voor het eerst een reu te ontvangen. Haar instincten zeiden haar om kalm te blijven, alles was okee, het hoorde zo te zijn. Ook Johan voelde zich daardoor gerustgesteld. Toen schoot Tex zijn dikke lul naar binnen en werd hij dieper en dieper gezogen door het gladde vocht dat Bella in al haar verlangen had afgescheiden. Het teefje voelde hoe Tex zijn ballen tegen haar kont aanklapten en hoe haar zes tepels op hetzelfde ritme heen en weer zwaaiden. Zààlig, bedacht Johan… dit is hemels… het ritme werd sneller. Tex gromde en beet liefkozend in Bella’s vacht. De hondenfokker en zijn puberdochter keken geamuseerd toe hoe het hondenpaar van elkaar genoot. Tex beukte nog wat harder. De reu genoot van de nauwe kut van het jonge teefje dat hij aan het dekken was. En toen voelde Johan hoe het vruchtbare hondenzaad in knalharde stralen in haar baarmoeder werd gespoten en haar als een warme vloed vulde. Tex zijn roze hondenlul trilde nog wat na… Johan genoot nog na van het zalige orgasme dat hij had beleefd op het moment dat de reu had gespoten maar voelde al snel hoe de lul opzwol en hoe zijn tevenkutje werd opgerokken. Tex en Bella zaten in elkaar vast in een romantisch honden-naspel. Johan kwam tot rust. Alle gedachten gingen weg uit zijn hoofd. Hij zag zichzelf weer langs de grachten lopen en herinnerde zich dat hij een vallende ster zag. Mocht je dan geen wens doen? “Teef”, dacht hij… ik ben en blijf een teef.
Auteur : ErikaErika / Geschreven op : 13 augustus 2010 - 21:49 / Hits : 15940 / Waardering : 2.58
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Van Thee Tot Teef
Auteur : Biman1953 / Geschreven op : 18 mei 2015 - 13:25 / Hits : 23269 / Waardering : 3.88

Jenny, een teef incognito deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 13 oktober 2006 - 01:34 / Hits : 18380 / Waardering : 2.88

Jenny, een teef incognito
Auteur : Sadoma / Geschreven op : 04 oktober 2006 - 01:51 / Hits : 23559 / Waardering : 2.81

Een geile teef bij de dokter voor behandeling
Auteur : ILSE / Geschreven op : 09 september 2006 - 15:09 / Hits : 40398 / Waardering : 2.08

Jenny, een teef incognito, deel 3
Auteur : sadoma / Geschreven op : 29 oktober 2006 - 02:10 / Hits : 16324 / Waardering : 2.06

Iedere teef heeft een baas
Auteur : Pieter / Geschreven op : 21 oktober 2006 - 01:39 / Hits : 22211 / Waardering : 1.98

mijn teef ,haar hond en de weekend bezoeker 4
Auteur : petra en peter / Geschreven op : 20 maart 2006 - 22:18 / Hits : 17875 / Waardering : 1.87

mijn teef en haar lieve hond deel 2
Auteur : petra peter / Geschreven op : 01 maart 2006 - 23:48 / Hits : 24319 / Waardering : 1.24

mijn teef en haar glibberige vriedjes deel 1
Auteur : peter en petra / Geschreven op : 26 februari 2006 - 05:46 / Hits : 23053 / Waardering : 1.14

mijn teef ,haar hond en de weekend bezoeker 5 en6
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 april 2006 - 10:21 / Hits : 9488 / Waardering : 1.05

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 5 van 5
RR
Leuk geschreven, weer eens wat anders ;)
Geschreven op : 15 augustus 2010 - 17:29

ErikaErika
Dank je, RR rrrrrr x
Geschreven op : 16 augustus 2010 - 19:22

sharie
ja, grappig, nog zo iets?
Geschreven op : 16 augustus 2010 - 20:11

johan74
Geweldig, beetje geil, beetje misterieus en op het einde ook nog echt grappig. hier zou meer van moeten komen, homur is hier te weinig al moet je wel uitkijken dat hte niet te flauw wordt, dit vond ik echt GEWELDIG
Geschreven op : 18 augustus 2010 - 14:54

IndraL
Wanneer komt er nog zoiets?
Geschreven op : 14 maart 2017 - 23:47

Resultaten: 0 - 5 van 5
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb