Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Max deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Max deel 2
Emma had haar moeder gebeld en gezegd dat we morgen op de koffie zouden komen en dan ook de boeken mee zouden nemen.
Die avond was Emma constant geil en keek verschillende malen het filmpje van haar moeder met Max en ik moest ook verschillende malen het verhaal vertellen. Veel vertellen kon ik niet het enige dat ik gezien had was dat mijn schoonmoeder met haar rok omhoog zat en dat Max met zijn kop tussen haar benen zat. Mijn schoonmoeder moest daar met een blote kut zitten want er lag een slipje naast haar stoel maar ik kon dat helaas niet goed zien wat er precies gebeurde.
Het was duidelijk dat dit Emma super geil maakte en uiteraard volgde ’s avonds een uitgebreide neukpartij waarbij Emma regelmatig weer over dit voorgeval begon. Ik was op een goed moment het zalige kale kutje van Emma aan het likken en toen ze een orgasme kreeg riep ze “ga door Max verwen het vrouwtje”.
De volgende dag gingen we naar mijn schoonmoeder, Emma had een zomerjurkje aan en ik kon zien dat ze geen BH aanhad doordat haar tepels zich aftekende in het jurkje. Vanwege het mooie weer had ik zelf een T-shirt en shorts aangetrokken.
Bij mijn schoonmoeder aangekomen bleek dat zij ook een zomerjurkje aanhad en ik zag haar BH er doorheen schijnen.

Mijn schoonmoeder schonk koffie in en Emma gaf haar moeder de boeken en er werd wat gekeuveld over verschillende zaken. Wel zag ik de geile blik in Emma haar ogen en ze was zeer vriendelijk tegen Max, ze riep hem verschillende malen en aaide hem en zei tegen haar moeder dat ze geboft had met zo’n lieve hond.
Op een goed moment vroeg mijn schoonmoeder of ze de tafel moest dekken voor lunch maar Emma zei dat het niet hoefde en dat het prima was als ze wat broodjes maakte.
Toen mijn schoonmoeder naar de keuken verdween riep Emma, die op de bank zat, Max weer bij haar en deed haar jurkje omhoog. Tot mijn verbazing zag ik dat Emma geen slipje aan had en ik zag haar kutje glinsteren. Emma deed haar benen wijd en haalde een paar vingers door haar kutje en liet vervolgens haar vingers aflikken door Max. Je kon zien dat Max dit herkende en wist waar dit vandaan kwam en hij dook gelijk met zijn kop tussen Emma haar wijd gespreide benen en begon Emma haar kut te likken.
De geilheid straalde uit Emma haar ogen en ze stamelde oooo Peter wat is dit lekker en het liet mij ook niet onberoerd om Emma zo door een hond te zien likken.
Ik liep op Emma toe om het goed te kunnen bekijken hoe Max zijn tong over het kutje van Emma ging en pakte mijn telefoon om het te filmen. Ik vond het jammer dat ik mijn filmcamera niet mee genomen had om dit geile gebeuren vast te leggen.
Wat een geil gebeuren mijn vrouw op de bank van haar moeder met haar benen wijd en haar geile natte kut gelikt door de hond van haar moeder terwijl haar moeder in de keuken broodjes aan het maken was.

Mijn schoonmoeder kwam op een goed moment de kamer in met een schaal met broodjes en begon te vragen wat willen jullie drinken toen ze zag dat haar dochter op de bank haar kut liet likken door haar hond. Ze liep rood aan en liet bijna de schaal met broodjes uit haar handen vallen en stammelde wat doe je nu Emma dat kan niet. Emma liet Max ongegeneerd haar kut likken en kreunde dit is zo lekker mamma. Zo te zien kreeg Emma op dat moment een langdurig en geweldig orgasme door het likken van Max terwijl haar moeder en ik toekeken.
Emma duwde de kop van Max weg en we hadden nu het zicht op het drijfnatte kutje van Emma, wat een geil gezicht was dat. Emma bleef ongegeneerd met haar jurkje omhoog zitten en haar moeder zei hoe kan je dit doen Emma en nog wel in mijn huis en in mijn aanwezigheid. Emma keek voldaan en met een geile glimlach op haar gezicht antwoordde ze haar moeder, mam je toch hoe lekker dit is.
Hoe bedoel je stamelde haar moeder en Emma antwoordde jij laat je toch ook likken door Max mam.
Haar moeder liep vuurrood aan en stamelde wat bedoel je.
Precies zo als ik het zeg mam jij laat je ook likken door Max, ontken het maar niet Peter heeft het zelf gezien gisteren. Mijn schoonmoeder werd vuurrood en stamelde wat, hoe.
Emma vertelde toen dat ik gisteren de boeken kwam brengen en haar gezien had met Max zijn kop tussen haar benen en dat ik even heb staan kijken en toen stil weer ben weggegaan.
Dat geloof ik niet zei mijn schoonmoeder ik heb daar niets van gemerkt. Het is toch echt zo mam zei ik en als je het niet geloofd kan ik het je ook laten zien want ik heb het met mijn telefoon gefilmd.
Nee nee zei mijn schoonmoeder ik hoef het niet te zien, ik geloof jullie maar ik schaam me kapot.
Je hoeft je niet te schamen hoor mam zei Emma, ik weet nu hoe lekker het is en ik kan me heel goed voorstellen dat jij er van geniet als Max je kut likt, na de lunch wil ik nog een keer door Max gelikt worden.

We aten zwijgzaam, ieder in zijn gedachte verzonken, de broodjes die mijn schoonmoeder gemaakt had en dronken daarna nog een kop koffie. Mijn schoonmoeder was weer een beetje bijgekomen van de schrik en zei dit hadden jullie nooit mogen weten en ik hoop dat jullie er verder met niemand over praten. Natuurlijk niet mam zei Emma het is ons geil geheim maar ik wil wel vaker door Max gelikt worden. Mijn schoonmoeder knikte ja en zei zachtjes OK.
Emma liep naar het raam en draaide de luxaflex dicht en trok haar jurkje uit en ging naakt op de bank zitten. Haar tepels stonden stijf en haar kutje glinsterde van het vocht en toen ze haar benen spreidde kwam Max gelijk aangelopen en dook met zijn kop tussen de benen van Emma.
Mijn schoonmoeder en ik keken weer toe hoe Emma zich liet likken door Max en ik zag hoe Emma haar kut open trok om Max goed toegang te geven. Ik ging op de bank naast Emma zitten en kon goed zien hoe Max zijn tong de kut van Emma likte en doordat Emma haar kut open hield kon Max haar goed likken vanaf haar aars tot haar kietelaar. Wat een geil gezicht was dat die tong van Max tussen de schaamlippen van mijn vrouw en ik zat inmiddels met een flinke paal in mijn shorts.

IK zag dat mijn schoonmoeder inmiddels ook dichterbij was komen zitten zodat ze het ook goed kon zien en volgens mij liet het haar ook niet onberoerd.
Ik boog een beetje over Emma en begon haar tieten te kneden en trok zachtjes aan haar tepels. Emma werd daar nog geiler van en ze haalde mijn stijve lul uit mijn shorts en begon mij langzaam af te trekken. Mijn schoonmoeder zat met rode konen en grote ogen naar ons te kijken en ik vond dat super geil. Emma begon harder te kreunen en zei ooo Max probeert zijn tong naar binnen te duwen, hij neukt me met zijn tong. Emma kreeg een geweldig orgasme en ik hield het ook niet langer en ik pakte het jurkje van Emma en spoot mijn sperma in haar jurkje.
Nadat Emma een beetje bijgekomen was zei ze tegen haar moeder wat was dat weer geweldig mam laat je ook even likken door Max ik zie aan je blik dat je er geil van geworden bent.
Mijn schoonmoeder zei nee dat kan ik niet met jullie er bij dat gaat me te ver.
Emma liet Max mijn sperma van haar jurkje likken en trok het jurkje weer aan dat nu nat was van Max zijn tong en mijn sperma en zei is goed mam ik begrijp het Peter en ik gaan nu naar huis en dan kan je lekker met Max geilen.
Onderweg naar huis begon Emma al te vertellen hoe lekker ze het gevonden had en dat ze dit beslist vaker wilde doen.
Thuis gekomen wilde Emma dat ik de filmpjes op haar laptop zette zodat ze er naar kon kijken wanneer ze maar wilde.
Ik zei de volgende keer neem ik mijn filmcamera mee dan kan ik betere en langere filmpjes maken.
Auteur : Tribble / Geschreven op : 09 maart 2018 - 17:29 / Hits : 8166 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 50327 / Waardering : 4.87

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 12523 / Waardering : 4.85

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 31392 / Waardering : 4.84

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 21650 / Waardering : 4.84

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 23099 / Waardering : 4.84

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 45972 / Waardering : 4.81

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 21634 / Waardering : 4.80

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 19859 / Waardering : 4.80

Donder en bliksem deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 20 januari 2016 - 23:15 / Hits : 37500 / Waardering : 4.73

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 17741 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
staafie
Het vervolg kon beter.
Geschreven op : 13 maart 2018 - 11:55

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb