Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hondeweer
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hondeweer
Mijn naam is Kim en dit is wat mij is overkomen. Ik kwam terug gefietst na een bezoek aan mijn zus. Toen ik vertrok was het heerlijk warm zomerweer en droeg dus een wit zomerjurkje. Maar ik werd op de terugweg overvallen door een noodweer. Donder en bliksem en al snel gevolg door regen die met bakken uit de lucht kwam. Een complete wolkbreuk. Ik zag een schuur aan de rand van een weiland, zette mijn fiets tegen een boom en rende naar de deur. Druipend en doorweekt sloot ik de deur achter mij.
Een plots geblaf liet mij schrikken. Een herdershond kwam blaffend naar mij toegerend en stopte pal voor mij. Gelukkig werd ik meteen gerustgesteld door de kwispelende staart. "Zo hondje ook aan het schuilen" stelde ik hem en mezelf op het gemak. "Jij was blijkbaar op tijd, je bent nog heerlijk droog. Slimme hond". Met een hand aaide ik hem over zijn kop.

Ik keek naar mijn jurkje, die plakte tegen mijn lichaam en liet mijn string en bh duidelijk zien. Zelfs mijn huid scheen door de dunne stof heen. Ik trok het uit en wrong het meeste water eruit en hing het over een stalhek te drogen. In de schuur hing nog de broeierige zomerwarmte en hopelijk droogde mijn jurk snel. Het onweerde en regende onverminderd door.

In mijn lichtblauwe string en bh nam ik plaats op een hooibaal waar mijn lotgenoot mij vergezelde. Hij had een hanger aan zijn halsband en ik las "Dusty,Dijkweg 8". Dat was inderdaad een boerderij niet zover hiervandaan. De familie woonde daar en ik kende de dochter wel van fitness.

Ik aaide Dusty nogmaals en hij beantwoorde dat door met zijn snuit tussen mijn benen te gaan en begon te snuffelen aan mijn string. "Hé gekke hond wat doe je" en duwde hem weg. Hij deed een stap terug en likte met zijn roze tong de binnenkant van mijn dij. Dat was niet het enige roze....onderaan zijn buik zag ik hoe een puntje naar buiten stak. "Zo Dusty,zit je je een beetje aan mij op te geilen" sprak ik hem toe. Meteen begon Dusty weer mij dij te likken en gaf toen plots een lik over mijn minieme string met zijn ruwe grote tong. 'Hé laat dat" riep ik geschrokken en duwde hem weg. Maar een vonk was gelegd,na de eerste scrhrik voelde ik toch wel een bepaalde opwinding. Het was wel een heel plezierig gevoel geweest....die ruwe tong op haar zachte huid. Maar het kon niet,dat paste niet. Enige minueten worstelde ik met tegenstrijdige gevoelens. Langzaam overtuigde ik mezelf dat een beetje gelik kon geen kwaad. Niemand zou het te weten komen.

Ik liep naar de deur en keek snel naar buiten,het plensde onverminderd,niemand zou zich buiten wagen. Ik sloot de deur en schoof een schep onder de klink,voor het geval....

Met een kloppend hart liep ik terug naar de hooibaal waar ik mijn string uittrok. Mijn kutje tintelde van verwachting. Ik riep Dusty en zwaaiend met zijn staart leidde ik hem tussen mijn gespreidde benen. Hij likte eerst weer mijn dijen maar kwam snel dichter bij mijn kutje. Ik voelde mijn opwinding stijgen en wachte gespannen op wat zou komen. Plots was daar de eerste haal....precies tussen mijn schaamlippen. Ik hapte naar adem en meteen stond mijn kut in vuur en vlam. Ik voelde mij kut nat worden en Dusty proefde dat blijkbaar want meteen begon hij nu zijn tong dieper tussen mijn lippen te persen om dat heerlijke vocht te vinden. En natuurlijk vloeiden mijn sappen daardoor nog harder en die lange hondetong drong telkens dieper in mijn kutopening om meer van dat romige kutsap te vinden. Mijn hele lichaam tintelde, wat een intense sensatie was dit. Onvermoeibaar likte zijn zalige tong mijn kut. Ik hield het niet lang vol na drie of vier minuten kon ik mijn orgasme niet langer tegenhouden. Ik had nog langer willen genieten maar Dusty's tong was teveel. Luid kreunend overspoelde het meest intense orgasme sinds jaren mijn lichaam. Ik liet mij achterover vallen op de hooibaal en trillend onder het orgasme sloot ik mijn ogen en was me alleen nog bewust van dit ongelooflijke gevoel. Dusty aanhoudende gelik rekte mijn orgasme tot het uiterste.

Toen het zalige gevoel wegebde duwde ik Dusty's kop opzij. Hij stapte tussen mij benen weg met een trieste blik. Ik wilde mij net oprichten om mijn string te pakken toen de grote herder op mij sprong en mij weer op mijn rug deed belanden. "Niet doen Dusty,hou op....ga eraf" riep ik en probeerde hem opzij te duwen. Doordat ik op mijn rug op de hooibaal lag kon ik geen kracht zetten. Dusty begon tussen mij benen heftig met zijn bekken te stoten en zijn poten sloten zich om mijn middel. Zijn lul voelde ik langs mijn benen glijden,terwijl straaltjes vocht tegen mijn gevoelige kutje sprietsten. "Nee Dusty...niet doen....hou op" riep ik vertwijfeld. Ik probeerde nog mijn benen te sluiten maar Dusty bereikte net op dat moment mijn natte kutopening en de punt van zijn hondepik begon tussen mijn schaamlippen naar binnen te dringen.

Dusty moet ook gevoeld hebben dat hij goed zat want met twee stoten gleed hij diep in mij. met een laaatste inspanning probeerde ik het tij te keren maar Dusty verstevigde zijn greep en begon mij hard te neuken. Ik voelde hoe zijn pik nu in mij begon op te zwellen....een golf van geilheid overspoelde me. Wat was dat een sensationeel gevoel,ik wist niet wat me overkwam. De roodpaarse lul stootte steeds dieper en dieper en bleef groeien. Wellust nam het over....ik liet hem nu volledig zijn gang gaan. Ik werd gedekt door een herder.....en genoot. Het was heerlijk....niet zoals met mijn man maar pure dierlijke geilheid. Niet zachtzinnig ....maar beestachtig....gewoon geneukt als een teef.

Zijn nu enorme gezwollen hondelul gleed in en uit mijn kut. Ik voelde hoe mijn kut ver werd opgerekt. De onregelmatige vorm van de hondelul gleed lands mijn nu soppende kutwanden, wat een heerlijke stimulans was en mijn sappen rijkelijk liet vloeien. Onvermoeibaar bleef Dusty zijn neukstaaf in mijn neukskeuf stoten. Het was lang geleden dat ik me zo geil had gevoeld. Iedere schaamte was verdwenen en ik genoot van het moment.

Ik hoorde Dusty grommen....heel apart grommen....en ik voelde zijn lul nog meer opzwellen. Hij ging spuiten.....klaarkomen....Onvoorstelbaar een herdershond die zich klaarreed op mijn vrouwen lichaam. Dusty's beweging verkrampte, met een laatste stoot dreef hij zijn hondelul nog dieper in mij. Het achterste van zijn lul zwol op als een grote bal en mijn schaamlippen werden nog verder opengespreid. In mijn kut voelde ik dikke stralen hondezaad tegen mijn baarmoeder spuiten. Een nieuwe golf geilheid overspoelde me. Zijn sperma vulde mijn kut....de druk was heerlijk. Ik wrong een hand naar mijn klit en vingerde mezelf binnen een paar tellen naar een tweede gigantisch orgasme.

Uitgeblust bleef ik liggen en luisterde naar de kletterende regen. Terwijl de pulserende lul van Dusty het laatste hondezaad in mijn kut loosde.

Toen besloot Dusty dat het genoeg was. Zijn greep verslapte en hij sprong van me af,hing half over mijn been,gleed er toen tussen en bleef met zijn staart naar mij toe stilstaan.....met zijn lul nog vast in me. Ik richtte me op en keek hoe de rood dooraderde pik in mijn kut vastzat. Dusty trok .....mijn kutlippen puilden naar buiten. Een grote roodpaarse bol verscheen en met een slurpend geluid schoot het hondegeval uit me. Hondezaad en kutgeil stroomden met een grote golf langs mijn benen. Mijn blik ging naar de lul van Dusty....ik schrok. Het leek buiten proporties....wat een enorm geval. Nog steeds sprietsten kleine straaltjes uit de monsterlijke knots. Dusty begon zichzelf te likken terwijl zijn lul zienderogen kromp.

Ik trok mijn string weer aan.Voelde mijn jurkje...zo goed als droog. Ik hoorde de regen stoppen. Ik kleedde mij aan en opende de deur. De zon brak ook al weer door. Dusty kwam naast mij staan, ik aaide hem en gaf hem een schouderklopje. "Hij is braaf " glimlachte ik. Terwijl ik naar mijn fiets liep zag ik hoe Dusty terug naar huis rende. Met een weemoedig gevoel keek ik hem na en fietste huiswaarts.
Auteur : / Geschreven op : 12 april 2018 - 00:33 / Hits : 12230 / Waardering : 2.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
trian
Jammer dat de schrijfster niet bekend is. ik vind het een lekker verhaal en had haar graag een compliment willen maken via haar mail-adres. Trian
Geschreven op : 16 april 2018 - 08:42

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb