Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Pauliens pony. Deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Pauliens pony. Deel 1
Paulien liep onrustig en zenuwachtig door haar slaapkamer. De hele week spookten er al verboden gedachten door haar hoofd. Ze had namelijk op het internet verhalen gelezen over vrouwen die sex hadden met paarden. Sindsdien had het haar constant bezig gehouden. Jaren geleden had ze voor haar verjaardag van haar ouders een pony gekregen. Die liep samen met de pony van haar nichtje Cynthia bij hun achter in de wei. Bijna iedere dag reed Paulien erop en had ook geen aansporing nodig om hem te verzorgen. Samen met Cynthia maakte ze vaak de stallen schoon.

Met de jaren was haar sexuele nieuwsgierigheid steeds meer gegroeid. Ze las regelmatig sexverhalen op het internet en had ook ontdekt waar haar vader zijn sex boekjes verstopte. Die las ze stiekem als haar ouders weg waren en al snel ontdekte ze hoe ze zichzelf moest vingeren. Sindsdien werd haar klitje iedere dag meerdere keren door haar tienervingertjes bewerkt.

Toen ze per toeval de paardeverhalen had gelezen was ze meteen met andere ogen naar Charlie, haar pony, gaan kijken. Iedere dag gluurde ze naar zijn grote hangende ballen en naar de bobbel onder zijn buik. Af en toe liet Charlie zijn hengstelul een stukje naar buiten zakken. Paulien voelde dan meteen de kriebels in haar schaamstreek en met een lichte blos op haar wangen keek ze dan schuldbewust om zich heen, bang dat haar wellustige gedachten zichtbaar zouden zijn.

Haar ouders gingen vanavond weer kaarten bij oom Henk en tante Gerda, Cynthia's ouders,zoals ze regelmatig deden op vrijdagavond.Ze had besloten dat ze vanavond haar verlangen zou uitvoeren, ze wilde de hengstelul in haar handen voelen. "Paulien we gaan" riep haar moeder onder aan de trap. Snel liep ze naar beneden,gaf haar ouders een kus en zei "Veel plezier,doe ze de groetjes". "Tegen elven zijn we terug" zei haar moeder, "bel maar als er iets is".

Nadat de deur in het slot was gevallen wachtte ze een kwartier voor het geval haar ouders onverhoeds terug zouden komen. Haar hart bonkte haar in de keel, ze wist hoe vreemd het was wat ze wilde doen. Haar wellustige verlangen was echter te sterk. Ze glipte door de achterdeur en sloop langs de coniferen zodat niemand haar kon zien. Ze ging de stal binnen en opende Charlie's box. Die kwam gelijk naar haar toe en duwde met zijn neus tegen haar schouder. Argos, Cynthia's pony, keek vanuit de naastgelegen box toe.

Paulien had het gevoel dat haar borstkas zou ontploffen, zo ging haar hart tekeer. Even dacht ze erover om te stoppen, het hoorde niet wat ze deed. Haar blik viel echter op de iets naar buiten hangende lul van Charlie en de hormonen fabriek van het tienermeisje begon op volle toeren te draaien. Haar kutje gloeide,ze liep naast de pony en zakte door haar knieen. Doelbewust gleed haar hand naar Charlie's geval. Ze wist dat dit kleine slappe uithangsel moest uitgroeien tot een dikke stijve ponylul. Ze streelde teder haar pony op de plek waar zijn lul begon uit te puilen, vlak achter de lul en voor de ballen. Meteen was er reactie, Charlie zijn neukstengel zakte uit zijn schacht. Verrukt begon Paulien nu met allebei haar meisjeshanden de hengstelul te strelen. Ze sloot één hand vol om de lul, ze voelde een zachte warme neukstaaf en een geile golf sloeg door haar lichaam. "Hij is braaf" sprak ze Charlie bemoedigend toe. Alsof dit het teken was waarop haar pony wachtte zwol het zachte vlees naar een harde lange staaf.In haar handen voelde Paulien het bloed in de neukstaaf kloppen.

De verhalen waren waar, Paulien hield nu de enorme worst in haar beide handen,wat een giga lul had zo'n kleine pony. Ze had het gedaan, ze hield een hengstelul in haar handen. Ze voelde zich zo geil,haar kutje was nat,soppend. Ze vreesde dat het door haar slipje heen zou lekken. Ze wist nu van geen ophouden en begon Charlie af te trekken, zoals ze had gelezen in de verhalen. Hij begon te briesen en te snuiven, er begon vocht uit zijn hengstelul te lekken. Paulien realiseerde zich dat Charlie het ook lekker vond. Hij was net zo geil als zij. Een zekere trots overviel haar, ze maakte haar pony geil. Ze ving het vocht op en smeerde het over de ponytamp. Moeiteloos gleden haar handen nu over de keiharde lul. Charlie begon met zijn heupen te stoten, begon steeds zwaarder te snuiven en het lekken nam toe. Paulien ging met één hand verder, haar rechterhand gleed onder haar trainingsbroek in haar slipje en begon zichzelf te vingeren. Haar kutje stond in brand. Ze trok de hengstelul naar haar gezicht, rook de geur van het ponygeil. Ze was botergeil, haar vingers woelden diep in haar gleufje, die sopte erover, gleden dan weer naar haar zwaar gezwollen klit. Charlie stootte zwaarder een een plotselinge zaadstraal trof haar recht in het gezicht. Zonder er bij na te denken opende Paulien haar mond en sloot die om de hengstelul, de volgende straal trof haar achter in haar keel, waardoor ze moest slikken. Charlie braakte nu de ene na de andere spermastraal uit. Ze slikte en slikte,zaad stroomde uit haar mond op haar shirt.

In haar kutje ontplofte een vulkaan,een mega orgasme golfde vanuit haar tienerkut door haar hele lichaam. Haar zintuigen waren zich nog maar van één ding bewust, het hemelse gevoel van het klaarkomen. Charlie's lul spoot nog een paar stralen over haar shirt en Paulien liet de hengstelul uit haar hand glippen. Ze liet zich in het stro vallen, haar kut klopte,haar lichaam tintelde en haar hoofd was versuft.

Langzaam kwam ze weer bij en realiseerde zich wat ze zojuist had gedaan. Ze had haar pony gepijpt en zijn zaad geslikt. Klodders zaad gleden nog van haar kin. Ze voelde zich niet schuldig,het was heerlijk geweest ook voor Charlie. Hoe kon zoiets fantastisch lekkers verkeerd zijn. Ze stond op en veegde haar gezicht schoon aan haar shirt, klopte Charlie op zijn nek. Fluisterend zei ze "Dat was lekker of niet. Dit gaan we vaker doen.maar niet verder vertellen hoor" Ze grinnikte. "Goedenacht Charlie,ik ga douchen,tot gauw". Terwijl ze terugliep naar huis was ze alweer de volgende gelegenheid aan het plannen.
Auteur : / Geschreven op : 12 april 2018 - 22:45 / Hits : 16189 / Waardering : 4.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Pauliens pony Deel2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 april 2018 - 01:35 / Hits : 20796 / Waardering : 4.30

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 36148 / Waardering : 4.86

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 27414 / Waardering : 4.85

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 19982 / Waardering : 4.85

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 25655 / Waardering : 4.85

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 54526 / Waardering : 4.83

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 23366 / Waardering : 4.80

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 22203 / Waardering : 4.80

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 49269 / Waardering : 4.78

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 18311 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb