Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hij moet me als een teef dekken. 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hij moet me als een teef dekken. 1
Gerda is naam mijn en ben 36 jaar en sinds 1 jaar weduwe van Peter. Hij had door hard werken een bloeiend bedrijf opgebouwd dat hij toen hij ziek werd moest verkopen maar gelukkig een flink bedrag opbracht. Ik bleef daardoor niet onbemiddeld achter en ben financieel onafhankelijk met een hypotheekvrij huis en een behoorlijke lijfrente. Hij was blij dat ik me dat betreft geen zorgen hoefde te maken. Tijdens ons huwelijk dat 12 jaar heeft geduurd heeft heb ik niet gewerkt, alleen wat vrijwilligerswerk gedaan. Om toch wat te doen te hebben ben ik een hondenruitlaatcentrale begonnen en wandel nu elke dag met 8 tot 10 honden door het bos. Het fijne is dat ik zo contact heb met allerlei soorten mensen. Zelf heb ik geen hond. In uitzonderingsgevallen neem ik weleens een hond in huis nemen van mensen die op vakantie gaan. Zo had de afgelopen 2 weken Boris in huis, een herdershond. Boris is een hond die als je op de bank zit zijn kop op je schoot legt. Zo ook al op de eerste avond. Ik had een douche genomen en zat in mijn nachthemdje op de bank. Boris legde weer zijn hoofd op mijn schoot en toen ik even later even uitrekte en mijn nachthemdje ophoog schoof en mijn broekje te voorschijn kwam aan mijn kutje door mijn broekje heen begon te snuffelen en even later te likken.

Eerst wilde ik hem wegduwen maar ik werd er toch opgewonden van en liet hem begaan. Ik spreidde zelfs mijn benen zover ik kon en Boris begon harder te likken. Mijn broekje werd kletsnat van zijn gelik maar ook van het vocht uit mijn kutje. Ik werd steeds meer opgewonden en zeker omdat ik al anderhalf jaar geen seks gehad had. Ik ging staan en deed mijn broekje uit en ging weer zitten met gespreide benen. Boris kwam meteen naar me toe en begon weer mijn kutje te likken. Heerlijk z’n grote ruwe tong over je kutje te voelen gaan. Ik opende mijn kutje en ik voelde zijn tong over mijn klitje gaan. Ik kreunde zuchtte van genot. Ik wilde meer en besloot mijn nachthemdje uit te trekken en daar stond ik dan spiernaakt voor Boris. Ik wilde nu ook dat hij mijn borsten en vooral mijn tepels zou likken. Ik bood hem mijn borsten aan door zijn kop naar mijn borsten te duwen maar hij ging meteen weer terug naar mijn kutje. Ik bedacht een list en ging naar de keuken en haalde uit de koelkast een bekertje met filet americain en smeerde dat op mijn borsten vooral rond mijn tepels. Ik ging terug naar de kamer en ging weer zitten. Ik hoefde niets te doen want Boris begon meteen mijn borsten af te likken. Het voelde heerlijk hoe zijn ruwe tong over mijn tepels gingen. Jammer dat hij niet aan mijn tepels kon zuigen. Opeens kreeg ik een idee. Ik knielde op de grond voorovergebogen met gespreide benen wachtte ik af af wat Boris zou doen. Weer snuffelde hij aan mijn kutje en even later werd ik weer gelikt. Ik was door de dolle heen en riep :”Kom Boris, neem me, naai me. Ik wil door jou gedekt worden als een teef”. Boris begreep het kennelijk en besprong me en ik voelde de nagels van zijn voorpoten langs mijn borsten gaan. Met stoten voelde ik zijn lul over mijn kutje gaan. Even later voelde ik zijn grote dikke lul in mijn kutje komen. Hard en diep werd ik door Boris genaaid. Ik schreeuwde het uit :”Naai me, neuk me, verkracht me, dek me”.

Boris begreep wat hij doen moest en even later voelde ik dat zijn zaad diep in mijn kutje gespoten werd. Hij wilde zich terugtrekken maar zijn lul was tijdens het naaien dikker geworden zodat hij noodgedwongen in me moest blijven. Ik probeerde door over zijn lul heen te gaan het heerlijke gevoel van zijn naaien weer op te roepen maar zijn lul werd slapper en verdween uit mijn kutje. Boris ging terug naar zijn mand en ik naar de douche en naar bed. Daar heb ik me nog lang mijn kutje met mijn vingers en een kunstlul verwend. De rest van de tijd heb ik me elke dag door Boris laten dekken. Van middag ben ik naar het asiel geweest en ze hadden daar een herdershond die een nieuwe baas zocht. Ik krijg hem 1 week op proef om te kijken of hij mij voldoet. Waaraan hij moet voldoen heb ik maar niet gezegd. Vanavond ga ik met hem aan de slag. Hij moet me als een teef dekken.
Auteur : / Geschreven op : 05 november 2018 - 19:31 / Hits : 13255 / Waardering : 1.80
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hij moet mij als een teef dekken. 2
Auteur : Swaantje / Geschreven op : 09 november 2018 - 11:17 / Hits : 11823 / Waardering : 2.60

Hij moet mij als een teef dekken. 3
Auteur : Swaantje / Geschreven op : 30 december 2018 - 12:17 / Hits : 1103 / Waardering : 1.00

wat moet ik doen 4
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 06 maart 2018 - 03:51 / Hits : 6960 / Waardering : 4.40

Sofietje moet helpende hand bieden.
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 mei 2013 - 12:09 / Hits : 40102 / Waardering : 4.08

Van Thee Tot Teef
Auteur : Biman1953 / Geschreven op : 18 mei 2015 - 13:25 / Hits : 27466 / Waardering : 3.88

wat moet ik doen 2
Auteur : Patricia / Geschreven op : 21 februari 2018 - 04:19 / Hits : 15714 / Waardering : 3.72

sex met je familie moet kunnen
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 augustus 2006 - 16:46 / Hits : 57375 / Waardering : 3.45

Dat moet gevierd worden
Auteur : Erato / Geschreven op : 05 februari 2018 - 11:48 / Hits : 18735 / Waardering : 3.45

Sofietje moet helpende hand bieden, deel 3
Auteur : Angela / Geschreven op : 19 mei 2013 - 20:46 / Hits : 28841 / Waardering : 3.32

Wat moet ik doen ?
Auteur : Patricia / Geschreven op : 09 februari 2018 - 07:55 / Hits : 13763 / Waardering : 3.25

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb