Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Els houd van dieren
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Els houd van dieren
Het was een warme zomerdag toen Els op de fiets het boerenlandschap doorkruiste. Haar tocht voerde langs smalle weggetjes en paden ver weg van al het stadsverkeer dwars door weilanden en maisvelden. De warme zomerzon zorgde ervoor dat ze het behoorlijk warm had, en haar bloesje hing al zover open dat haar kleine borstjes voor een deel zichtbaar waren.
Ze stopte langs een maisveld om even rust te nemen, zette haar fiets aan de kant, en ging languit in de berm liggen. Door de hitte van de zon voelde ze zich behoorlijk geil. Aangezien er in de verste verte niets of niemand te zien was, besloot ze aan haar geile gevoelens toe te geven, en haar hand ging onder haar bloesje op zoek naar haar borstjes. Hoewel haar tieten niet groot waren had ze enorm grote tepels die inmiddels keihard rechtop stonden. Ze streelde de linkertepel en kneep er in en trok er af en toe met kleine rukjes aan. De nog vrije hand zocht onder haar kleine rokje naar haar slipje, en weldra ging de eerste vinger onder het elastiekje op zoek naar de ingang van haar kutje. Door het warme weer en de bewegingen tijdens de fietstocht waren de lipjes al aardig vochtig, zodat ze met gemak meteen twee vingers naar binnen dreef. Ondertussen wreef ze met haar duim over haar licht opgezwollen klitje. Ze raakte steeds meer opgewonden, en al snel zat ze met drie en daarna met vier vingers in haar kut te spelen. Toen ze zo bezig was zag ze vanuit een ooghoek de bijna rijpe maiskolven hangen, en kreeg ze een verlangen om er eens eentje in haar kut te proberen om te kijken hoe een zo groot geval aanvoelde.
Ze zocht een groot exemplaar uit, pelde deze af, en perste hem in haar ver openstaande gat. Hij ging er niet bepaald gemakkelijk in, zodat ze in het begin nog behoorlijk wat kracht moest gebruiken, maar toen het eerste stukje er eenmaal in zat, ging het steeds gemakkelijker. De maiskorrels schuurden langs haar kittelaar, en weldra dreef haar kut van geilheid. Ze pompte de maiskolf in en uit haar kut, en de geilslierten liepen zo haar kut uit tussen haar dijen. Steeds sneller en dieper ging het gevaarte op en neer totdat ze luid hijgend klaarkwam. Ze stapte weer op haar fiets, en was van plan om weer naar huis te rijden.
Na enkele minuten kwam ze langs een weiland waarin een paard stond te grazen. Het beest kwam gelijk naar haar toe toen ze stopte. Ze was nog steeds zo geil als boter, en kreeg een enorme drang om het met dit grote beest te gaan doen. Ze plukte wat gras uit de berm van de weg, en hield dit over de draad van het weiland. Het paard snoof eens langs haar hand, en griste het gras eruit. Els klom over de draad, hield het paard nog wat gras voor wat hij meteen vanuit haar hand weer opvrat. Nu kreeg Els een idee. Aangezien zij het paard niet in het minst afschrikte, besloot ze eens te kijken hoe ver ze kon gaan. Ze trok haar bloes en haar rokje uit, het slipje verdween ook snel en volkomen naakt stond ze naast het paard in het weiland. Weer plukte ze wat gras maar nu stopte ze het tussen haar benen. Het paard boog, snoof eens wat en vrat het gras zo tussen haar benen weg. Toen hij het gras op had, begon hij nog meer tussen haar benen te snuiven, en de warme lucht uit zijn neusgaten zorgde ervoor dat Els staande bijna een orgasme kreeg. Ondertussen begon het paard met zijn lange en zeer ruwe tong tussen haar benen te likken. Hij vond het schijnbaar nogal lekker, en Els stond wijdbeens te genieten. Het paard ging tekeer met zijn tong alsof hij een zoutblok aan het likken was, en zijn tong gleed met lange halen langs haar opgezwollen clit. Luid gillend kwam Els klaar terwijl het paard maar doorlikte. Haar geil stroomde langs haar benen, wat door het paard af en toe ook nog weggelikt werd. Zo staande hiels Els het niet meer vol, en ze ging in het gras liggen met haar benen zo ver als ze kon uit elkaar. Het paard likte gewoon door, alleen kon hij nu ook beter bij de rest van haar slanke lichaam, zodat haar kleine titjes ook grondig aan de beurt kwamen. Steeds als hij met zijn bek in de buurt van haar keiharde tepels kwam, leken ze nog groter te worden dan de circa drie centimeter die ze nu al uitstaken.
Plotseling ging het paard met zijn achterpoten wat verder naar achteren staan en kwam zijn grote lul naar buiten zwaaien. Hoewel Els eerst dacht dat dat misschien van de opwinding kwam bleek dat het paard moest zeiken. Een grote straal kledderde op het gras, en Els snoof de geur van de paardezeik goed op. Ze was nu zo geil dat ze zich onder het grote paard rolde zodat deze nu met een geweldige straal midden op haar natte kut zeek. De pis van het paard was lekker warm, en Els kwam al voor de zoveelste keer klaar deze middag. Toen het paard uitgepist was, zag Els dat de paardepik zich weer terug wou trekken, maar dat zinde haar allerminst. Ze strekte haar arm en pakte de in slappe toestand nog altijd zo'n dertig centimeter lange lul zachtjes vast en streelde hem. Het paard reageerde meteen, en de joekel begon al weer terug naar buiten te komen. Hoe langer Els streeld en haar hand op en neer bewoog, hoe groter de paardelul werd. Toen deze zo'n 60 centimeter was en flink hard, besloot Els dat ze voor het eerst in haar leven ook wel eens een paard zou willen pijpen. Ze ging op haar knieen onde het paard zitten en likte voorzichtig aan de eikel van de enorme boomstam. Onder zacht gehinnik kwam er al wat voorvocht naar buiten, en ze probeerde zo goed en zo kwaad als het kon om aan de paardelul te zuigen. Het paard protesteerde hier niet tegen, en zijn lul schokte steeds meer. Els was nu zo geil dat ze het liefst die hele knots in haar kutje zou willen proppen, maar dat was natuurlijk een onmogelijke zaak. Ze ging voorover gebukt onder het paard staan, en dirigeerde de pik achterlangs naar haar ver openstaande kut. De pik van het paard schokte steeds heviger dus die had er ook wel zin in gekregen. Plotseling schoot de keiharde paal een centimeter of vijf bij haar naar binnen, en in het begin voelde Els alleen maar pijn omdat deze pik veel te dik voor haar was. Ze zorgde ervoor dat hij niet verder dan ongeveer tien a vijftien centimeter naar binnen gleed, en kwam zo al weer een keer klaar. Het paard wou echter wel meer, en omdat hij steeds heviger tekeer ging, duwde het zijn pik steeds verder bij haar naar binnen tot wel zo'n dertig centimeter toe. Els genoot hier steeds meer van, en ze kon er inmiddels ook al veel beter tegen, want haar kutsappen stroomden al langs haar schaamlippen naar beneden ver haar benen. Opeens begon het paard zeer hevig te grommen en het was duidelijk dat het beest elk moment kon klaarkomen. Hevig stotend kwam het klaar, en de stralen sperma schoten als een raket in haar kut die zoveel sappen ook niet kon verwerken dus terwijl het paard het sperma naar binnen schoot, liep het er aan alle kanten net zo hard weer uit.
Els kwam luid gillend tot weer een orgasme, en het paard bleef intussen zijn spermastralen op haar afvuren. Toen er niks meer uitkwam trok het paard zijn nog steeds imposante lul uit haar terug, waarbij ook een aanzienlijke hoeveelheid zaad mee naar buiten werd gesleurd. Els dook meteen weer onder het paard en begon als een bezetene aan de kleiner wordende pik te zuigen om de laatste resten sperma op te slurpen.
Moe maar voldaan ging ze weer languit in het gras liggen waarna het paard haar nog een grondige likbeurt gaf. Nadat ze zich aankleedde en weer huiswaarts keerde, wist ze een ding zeker: Dit zou nog veel vaker gebeuren....
Auteur : / Geschreven op : 14 maart 2004 - 11:44 / Hits : 68913 / Waardering : 2.12
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

ik houd van rijp
Auteur : danny / Geschreven op : 17 mei 2018 - 16:08 / Hits : 19858 / Waardering : 3.12

De aal (dieren poep en plas)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 12 mei 2005 - 07:05 / Hits : 49750 / Waardering : 1.76

Oma houd van leder
Auteur : bontje / Geschreven op : 14 november 2006 - 21:39 / Hits : 14391 / Waardering : 1.13

Petra in het Hamam ( deel 2 van Petra houd van marokkaanse pikken)
Auteur : ali / Geschreven op : 13 april 2009 - 17:58 / Hits : 18268 / Waardering : 1.04

Denise houd van bruin.
Auteur : bontje / Geschreven op : 17 november 2006 - 20:06 / Hits : 21276 / Waardering : 0.85

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kutjebeffer
Geil verhaal hoor,had het best willen zien,die geile paardepik in d'r geile kut.Hoe ver zou die paardepik eigenlijk in d'r kut kunnen?
Geschreven op : 26 augustus 2012 - 12:24

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb