Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een duur ritje
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een duur ritje
Margaux wilde Ricks hand pakken, maar hij legde zijn hand op haar middel. Zijn hand gleed al snel naar haar ronde billen. "Niet doen", zei Margaux terwijl ze zijn hand pakte en hem weer op haar middel legde. Ze stonden voor de bioscoop, waar ze de nieuwste James Bond-film hadden gezien. Rick wilde hem graag zien, maar hij wilde hem niet alleen zien, dus had hij Margaux zo ver gekregen dat ze meeging.
De film was afgelopen om kwart over twaalf. Het was inmiddels pikkedonker en ze wilden geen van beiden naar huis lopen. Het was toch al snel twintig minuten lopen van de bioscoop naar hun appartementje en ze waren het eens dat het niet de veilig was om in het donker naar hun appartement te lopen. "Dan bellen we toch een taxi", zei Rick nonchalant. Het maakte Margaux weinig uit hoe ze thuiskwamen, als het maar niet lopend was. Rick zocht het nummer op van de dichtstbijzijnde taxidienst.
"Met Murat." "Ja, eh, met Rick. Ik wil graag een, um, taxi bestellen." "Waar zit je?" "We staan voor de bioscoop." "Okť, ik kom eraan." De centrale lag tussen de bioscoop en hun appartement, dus de taxi zou binnen vijf minuten komen. In de tussentijd waagde Rick het er weer op en pakte haar middel. Deze keer probeerde hij naar boven te gaan, naar Margauxs grote borsten. Hij zou het nooit bekennen, maar haar cup DD was een belangrijke reden waarom hij op haar viel! Haar borsten vielen ook wel op in haar donkerblauwe lage topje. Rick was dan ook niet de enige, want Margaux trok wel vaker veel bekijks. Hij verheugde zich op hun thuiskomst! Hij was zo aan het dagdromen, dat hij niet eens had gemerkt dat Margaux zijn hand inmiddels naar beneden had geschoven.
Voordat ze het in de gaten hadden, kwam de taxi al aanrijden. De chauffeur, een Turkse man van rond de veertig, deed het raam naar beneden. "Jullie hadden een taxi besteld?" Rick en Margaux knikten en stapten snel in. "Waar moeten jullie heen?" Margaux gaf het adres en de chauffeur reed weg. Rick deed tijdens de rit zijn best om zo dicht mogelijk naast zijn vriendin te zitten, hij kon zijn ogen niet van haar afhouden. Haar lieve glimlach, haar blauwe ogen, haar halflange blonde haar, haar vrouwelijke vormen, maar vooral haar grote borsten, haar ronde billen, wauw! Hij kon niet alleen zijn ogen niet van haar af houden, want zijn hand baande een weg van haar knie naar haar dijen. Margaux legde haar hand op de zijne. "Nu niet, Rick." Nu niet betekent straks wel, dacht Rick. Daar kon hij wel mee leven! Toch hield hij zijn hand op haar been.
"Dat is dan twintig euro." Rick en Margaux hadden het niet eens door dat ze al thuis waren. Rick trok zijn portemonnee, maar toen hij de inhoud zag, stokte zijn adem. Margaux keek haar vriendje met grote ogen aan. "Nee. Je hebt toch wel geld bij je?" "Kut, ik heb alles uitgegeven in de bios. Heb jij je portemonnee niet bij je?" Margaux schudde haar hoofd. Ondertussen had de chauffeur de motor uitgezet en zich omgedraaid. Met een klik sloten de deuren. "Kunnen we niet met een acceptgiro betalen?" De Turk schudde zijn hoofd. "Nee, ik moet nu geld hebben. Jullie gaan mijn taxi niet uit totdat ik mijn geld heb." Margaux en Rick vielen stil, hoe kwamen ze uit deze situatie? Ze konden aan zijn toon horen dat hij het meende! Terwijl zij een oplossing probeerden te vinden, nam de chauffeur de tijd om Margaux te bewonderen. Hij snapte wel waarom haar vriend niet van haar af kon blijven, wat een tieten! Hij kleedde haar met zijn ogen uit, hij wist wel wat hij met dat meisje zou doen als hij de kans zou krijgen!
Ten einde raad keek Rick de chauffeur aan. "We hebben echt niks bij ons, kunnen we het echt niet morgen overmaken?" Weer schudde de Turk zijn hoofd. "Nee, maar ik heb wel een andere oplossing." Rick en Margaux keken hem hoopvol aan. "Als ik jouw vriendinnetje mag neuken, hoef je niks meer te betalen." De chauffeur keek verlekkerd naar Margauxs borsten. Ricks ogen vielen bijna uit hun kassen! Hij wilde tegenstribbelen. "Is er echt geen andere manier om je te betalen?" Margaux zuchtte en keek haar vriend en de chauffeur aan. "Ik doe het." Rick pakte haar hand vast, hij wilde haar smeken om het niet te doen. "Weet jij een andere oplossing?" Rick viel stil, ze had gelijk.
De chauffeur startte de auto. Op de weg naar de centrale was het doodstil in de taxi. Murat kon zijn ogen bijna niet van Margaux af houden, hij zou dat meisje neuken zoals ze nog nooit was geneukt!
Murat opende met een afstandsbediening de garagedeur en deed hem even vlug weer op slot. De deuren gingen van het slot af en Rick, Margaux en de chauffeur stapten uit de auto. De taxicentrale had plek voor drie auto's, maar zij waren de enige mensen in het gebouw. Rick durfde Margaux niet meer aan te kijken. Die Turk zou zijn vriendinnetje neuken voor zijn ogen! Verslagen ging hij op een stoel zitten.
Margaux aarzelde om naar de chauffeur te gaan. Ze had wel ja gezegd, maar nou moest ze de daad bij het woord voegen! En dat alleen maar omdat Rick niet kon betalen! Waarom had ze nou niet haar portemonnee meegenomen? Rick had haar kaartje wel betaald, maar toch. Terwijl Margaux in gedachten was, was de chauffeur al naar haar toe gelopen. Ze durfde hem niet goed aan te kijken, wat zou hij allemaal met haar doen? Ze deed haar best om het te laten gebeuren, hopelijk zou hij snel klaarkomen zodat ze snel weer naar huis konden. Ze kon het niet laten om hem te bekijken. Het was een stevige man met een bierbuik en forse armen. Boven zijn overhemd was zijn borsthaar zichtbaar.
Murat bekeek het meisje van top tot teen. Hij kon niet geloven wat een lekkere tieten ze had! Haar billen wonden hem ook mateloos op, hij kon niet wachten om haar in haar blote kont te zien! Hij kon niet meer wachten, hij pakte haar topje en trok het in een ruk over haar hoofd. Margaux droeg een zwarte push-up beha, maar Murat trok hem los. De sluiting brak. Margauxs adem stokte van de schrik, wat een geweld! De Turk liet er geen gras over groeien en trok in een keer Margauxs rokje en haar stringetje uit, zodat ze in haar blote kont in de taxicentrale stond. Het was net koud genoeg in de garage om ervoor te zorgen dat Margauxs tepels stijf werden. Wat een geil meisje, dacht Murat!
Hoewel Rick niet wilde kijken, was het aanzicht van zijn vriendinnetje in haar blote kont te geil om te negeren. Alsof zijn ogen vastgelijmd waren keek hij naar Margaux, naar haar dubbel D's, naar haar ronde kontje, naar alles wat geil was aan haar. Nu moest hij er naar kijken terwijl de chauffeur haar zou gebruiken!
De Turk pakte Margaux bij haar middel en trok haar rustig naar hem toe. "Wat ben jij ongelooflijk lekker", zei de chauffeur met een brede grijns. Hij keek haar recht in haar ogen, maar zij wendde haar ogen af. Met een hand kneedde hij haar kont, met de andere pakte hij haar borsten. Hij woog ze in zijn handen en kneep zachtjes in haar tepel, wat Margaux deed zuchten. De Turk verlegde zijn hand van haar billen naar haar hoofd en drukte haar naar hem toe. Het laatste wat Margaux verwachtte, was dat hij haar zou zoenen, maar toen hij zijn tong in haar mond stak, liet ze hem toe. Ze stond uitgebreid met een Turkse taxichauffeur te tongen waar haar vriendje bij was! Sterker nog, haar vriendje had haar in deze situatie gebracht! Hoewel ze haar ogen onwillekeurig dicht had, voelde ze Ricks ogen op haar blote lijf branden. Terwijl de Turk haar zoende, rook ze zijn zweet, zijn sigaretten en zijn goedkope aftershave. Ze voelde ook zijn lul door zijn broek heen. Het idee dat hij een stijve lul had deed haar weer beseffen wat hij met haar wilde doen!
Alsof hij haar gedachten las, liet de chauffeur Margaux los. Hij pakte haar op en legde haar op haar rug op de koude motorkap. Ze was verbaasd door hoe sterk de Turk was. Onwillekeurig vroeg ze haarzelf of hij haar met even veel geweld zou neuken. De gedachte alleen al liet haar huiveren.
Murat scheurde zijn overhemd van zich af en trok zijn broek in een ruk naar beneden. Zonder dat Margaux het besefte, stond de chauffeur opeens in alleen zijn onderbroek voor haar! Ze keek naar de bult in zijn onderbroek en verwonderde zich over het formaat van de bult. Toen Murat zijn onderbroek naar beneden schoof, klapte zijn lul tegen zijn buik aan. Margauxs adem stokte, wat een enorme lul! Murats pik was tenminste anderhalf keer zo groot en breed als die van Rick! Zijn dikke, donkerbruine eikel glom al van het voorvocht. Rick, die nog steeds niet weg kon kijken, had ook in de gaten hoe groot de lul van die Turk was. Hij zou haar volledig uitwonen!
Triomfantelijk brulde Murat, "Ik ga je neuken, meisje!" Margaux probeerde volledig te ontspannen en het te laten gebeuren. Haar ogen waren gericht op het plafond. Murat bekeek het meisje op de motorkap. Haar dikke tieten, haar door de koude motorkap stijf geworden tepels, haar kont, haar heerlijke geschoren kutje. Margaux zag er zo onschuldig uit, zo bloedmooi, dat Murat even aarzelde of hij haar wel moest neuken. Hij wuifde die gedachte meteen weg, zo'n kans liet hij niet liggen! Hij stapte op haar af en liet een van zijn dikke vingers in haar kutje glijden. Margaux moest een kreun onderdrukken, haar appelwangetjes werden ook behoorlijk rood! Tot Margauxs verbazing was ze al nat! "Je bent al nat, meisje! Volgens mij wil je dat ik je neuk, of niet?"
De Turk gaf Margaux geen kans om te antwoorden, want hij pakte haar benen vast, zodat zijn pik tegen haar kutje kwam te staan, en drukte in een keer zijn hele lul in haar kutje. Margaux kreunde luidkeels, deels door de schrik en deels door dat ze nog nooit zo'n dikke pik had gevoeld! "Ooh!" Margaux bleef naar het plafond kijken, ze liet hem toe om te doen met haar wat hij wilde. Hij bleef zo staan, om haar te laten wennen aan de grootte van zijn pik. Ze voelde hoe zijn lul haar helemaal opvulde. Ze dacht aan Rick, wat zou hij nu denken? Rick voelde schaamte, dat de Turk zijn vriendinnetje neukte, maar ook jaloezie. Zo'n reactie gaf Margaux hem nooit! Met gemengde gevoelens bleef hij kijken hoe zijn meisje werd gepaald door een taxichauffeur!
Terwijl hij volledig in haar zat, keek Murat naar Margaux. Ze leek zo onschuldig, maar ze had ongelooflijk lekkere tieten en dan dat kutje! Zo'n nauw kutje had hij nog nooit geneukt! Even voelde hij medelijden met het meisje, dat zij nooit was geneukt zoals hij haar zou neuken, en met haar vriendje, die haar nooit zo zou kunnen verwennen. Toen dacht hij weer aan het heerlijke meisje op de motorkap!
Murat ramde zijn pik in haar kutje met al zijn kracht. Ja, dacht Margaux, hij neukte haar met al het geweld dat hij vertoonde toen hij bijna de kleren van haar lijf scheurde! Tot Margauxs verbazing duurde het niet lang totdat ze vlinders in haar buik voelde, hij zou haar klaar laten komen! Margaux kon het bijna niet geloven, maar iedere stoot van Murat bracht haar dichter bij het randje! Ze voelde hoe zijn pik haar volledig opvulde, hoe zijn ballen tegen haar kont klapten en hoe zijn buik tegen haar klitje wreef met elke stoot. Hij moest haar benen stevig vasthouden om zijn keiharde stoten vol te houden, en wat een kracht zat er achter zijn stoten! Haar dikke tieten wiegden alle kanten op onder zijn stoten! Ze kreunde met open mond, ze kon niet geloven dat de Turk haar tot een orgasme zou brengen! Margaux schaamde zich, de Turk zou haar klaar laten komen, iets wat Rick nog nooit was gelukt met alleen zijn pik, en hoe liet die Turk haar komen!


Uit het niets stopte Murat opeens en haalde hij zijn lul uit Margauxs kutje. Margaux moest hijgen om bij te komen, maar hij had haar niet laten komen. Het zweet stond op Murats voorhoofd, hij hijgde, "Je denkt toch niet dat ik je laat gaan voor een paar minuten? Ik wil jou helemaal suf neuken, meisje!" Hij boog voorover en zoog op haar tepels. Margaux voelde zijn stijve tamp tegen haar dijen aan. Ze wist niet wat haar bezielde, maar ze wilde dat hij haar verder neukte! Ze wilde komen, maar de schaamte was te groot om hem te vragen of hij haar klaar wilde laten komen waar haar vriendje bij was! Wat zou hij wel niet denken? Aan de andere kant wilde ze dat hij haar suf zou neuken met die enorme lul van hem!
Op het moment dat hij zijn lul weer tegen haar schaamlipjes aan had gezet, ging de garagedeur open. Twee taxi's reden binnen. Margaux bedekte uit reflex haar grote borsten en haar kutje met haar handen. Zonder schaamte keerde de chauffeur naar de twee taxi's. De chauffeur begroette de twee Turkse mannen die uit de auto's stapten in het Turks. Ze wezen naar Margaux, die door de schrik al haar opwinding verloor. Murat gaf haar een stevige tik op haar kontje en zei met een brede grijns, "Mijn collega's willen je ook neuken. Maar eerst ben je van mij!" De chauffeur lachte en keek naar Margaux, die voor het eerst sinds hij haar neukte naar hem keek. "Wil je dat Ali en Mehmet je ook neuken?" Aan de toon van zijn vraag wist Margaux dat nee geen optie was, maar toch kon ze het niet laten om met een hese stem hem te beantwoorden, "JaÖ".
Dat Margaux zich door een taxichauffeur liet neuken was al erg genoeg voor Rick. Anders zou hij ze niet laten gaan! Maar dat Margaux het toeliet dat de andere chauffeurs haar ook zouden gebruiken? Rick kon zijn oren niet geloven!
Murat kwam weer naar Margaux, die helemaal klaar was voor hem. Ze liet alles toe wat hij met haar zou doen, zolang hij haar maar klaar zou laten komen! "Wat een hoer!" riep Ali, wat zorgde voor een brede grijns op Murats gezicht. Meteen toen Murat Margaux stevig vast had, beukte hij weer keihard op haar in. "JA!" kreunde Margaux, die meteen haar orgasme weer op voelde komen. Haar grote borsten wiegden en haar benen trilden op het ritme van zijn stoten, wat een ontzettend geil gezicht was voor iedereen in de garage. Margaux kon zich niet meer inhouden, ze ging eindelijk komen! "JA! Neuk me! Neuk me! Laat me komen! Ja, ja, JAAA! IK KOM!" Luidkeels schreeuwde ze van genot, zo was ze nog nooit klaargekomen! De Turk bleef maar op haar in beuken, dus haar orgasme bleef maar doorgaan. "JA! O! O! O!" Met iedere stoot slaakte Margaux een gilletje. "Kom maar, geile hoer!" riep Murat tussen zijn stoten door. "JA! JA! IK KOM!" Murat kon Margauxs nauwe, knijpende kutje niet meer verdragen. Hij trok zijn lul uit haar poesje en kwam meteen klaar! Met een luid gegrom spoot hij al zijn zaad over Margaux heen. Haar buik, haar borsten, zelfs haar hals glom van zijn sperma. Uitgeput hing hij over de motorkap, waar hij gebruik maakte van zijn houding om nog een keer uitgebreid met haar te tongen. Murat pakte haar tieten en kneedde ze stevig. "Wat ben jij een geile hoer", zuchtte hij. Het enige wat Margaux kon zeggen was, "JaÖ".
Toen Murat van Margaux af kwam, zag ze dat Ali en Mehmet al klaar stonden. Ze waren allebei fors, zoals Murat, en allebei hadden ze ook een enorme lul. Murat overdreef niet toen hij zei dat ze haar helemaal suf zouden neuken! Ze voelde al opwinding door het vooruitzicht!
Mehmet ging tussen haar benen staan en Ali ging naast haar staan. "Pijp jij mij maar, lekkere slet", zei Ali met een brede grijns. Ja, ik ben een slet, dacht Margaux, en ik geniet ervan, ik geniet van die pikken van jullie! Gewillig opende ze haar mond, tot grote verbazing van Rick. Margaux wilde hem nooit pijpen, maar ze liet een wildvreemde Turk het wel toe! Vol overtuiging nam ze Ali's pik zo diep in haar mondje als ze kon, om daarna op zijn dikke eikel te zuigen. Zijn ongewassen lul smaakte naar smegma en zweet, maar ze was zo geil dat zijn lul het lekkerste was dat ze ooit in haar mond had genomen! Ali had zijn hand op haar hoofd gelegd, maar hij hoefde haar helemaal niet te dwingen om hem diep in haar mondje te nemen. Hij streelde haar haar en bewonderde haar bezwete lijf en haar dikke, met sperma besmeurde tieten. Zelfs met zijn pik in haar mond, Mehmets pik in haar kutje en al het sperma op haar lijf leek ze zo onschuldig, wat Ali mateloos opwond.
Mehmet zette zijn lul tegen Margaux schaamlipjes. Hij gleed in haar kutje als een mes door boter. "Je bent kletsnat! Je houdt wel van mijn pik in je kutje, of niet, hoer?" Ja, dacht Margaux! In tegenstelling tot Murat, ging Mehmet eerst rustig zijn gang. Hij haalde zijn duim over het sperma op Margauxs tieten, en wreef het uit over haar klitje. De combinatie van zijn dikke lul en zijn duim op haar klitje maakte Margaux helemaal gek! De Turk voerde zijn tempo op, wat Margaux in een mum van tijd weer tot een orgasme bracht. Ze kreunde met Ali's lul in haar mondje, maar ze moest de pik loslaten terwijl Mehmet met al zijn kracht op haar in beukte. Zijn lul en zijn met zaad bedekte duim maakten haar helemaal gek van genot! "O! JA! JA! NEUK ME! NEUK ME GODVERDOMME! JA! JA! JAAA! NEUK ME!" Het enige wat Mehmet uit kon brengen, was, "Hoer!" Deels omdat ze waanzinnig was door haar orgasme, deels als antwoord op Mehmet, schreeuwde Margaux, "JA! JA! JAAAAA!" Margauxs kutje kneep zo hard in Mehmets lul, dat hij geen eens tijd meer had om hem eruit te trekken. Met een brul kwam de Turk in haar klaar. Margaux voelde hoe Mehmets zaad in haar spoot, straal na straal, wat haar orgasme alleen maar verder opvoerde. "Spuit me vol, SPUIT ME VOL! SPUIT! ME! VOL!" riep Margaux, en dat deed Mehmet! Nadat hij zijn lul uit haar trok, volgde een vloedgolf van sperma. Margaux haalde haar hand langs haar kutje en smeerde haar dikke tieten in met het zaad van Murat en Mehmet, totdat haar tieten wit zagen van het zaad. "Wat een hoer!" zuchtte Mehmet. Rick dacht hetzelfde, hoe kon zijn vriendin zo'n hoer zijn? Tegelijkertijd moest hij toegeven dat zelfs hij het geil vond om te zien hoe zijn meisje plat werd geneukt door die Turken.
Ten slotte was het Ali's beurt om Margaux plat te neuken. "Neuk me", zuchtte Margaux op een zeurende toon. Dat liet Ali zich geen twee keer zeggen! Hij nam plaats tussen Margauxs benen, die glommen van al het sperma, en ramde zijn lul in haar kutje. Pas op dat moment merkte Margaux wat een grote lul Ali had, zelfs in vergelijking met Murat en Mehmet! De laatste stukjes van haar kutje die zij niet op hadden gevuld, werden nu door Ali opgevuld. "O! Wat een lul!" kermde Margaux al meteen uit. "Neuk me met die dikke lul van je!" Ali neukte haar als een heimachine, met langzame, maar keiharde stoten. Zijn lul gleed in en uit haar volgespoten kutje, iedere keer dat hij volledig in haar zat, voelde ze dat ze helemaal was opgevuld. Vastberaden zei Ali tijdens zijn gebeuk, "Ik ga je in je pijpmondje spuiten, hoer." Het maakte Margaux helemaal niks uit, als hij haar maar klaar liet komen, en dat deed hij! Murat en Mehmet waren ondertussen bijgekomen en verwenden Margaux van top tot teen. Ze kneedden haar tieten en haar kont, ze verkenden ieder hoekje van haar lichaam, ze lieten haar genot voelen op plekjes waarvan ze niet eens wist dat je kon genieten om daar aangeraakt te worden! Maar de meeste aandacht hadden ze allemaal voor die enorme tieten van Margaux!
De handen van Mehmet en Murat en de lul van Ali zorgden ervoor dat Margaux langzaam maar zeker tot een derde, spetterend orgasme werd geneukt. Iedere stoot bracht haar dichter bij dat randje, totdat Ali zijn tempo ineens opvoerde tot de hardste neukpartij die Margaux zich ooit had kunnen voorstellen. "O, ja, ja, ja, JAAAAA! Neuk me! Ik wil komen, IK WIL KOMEN, IK KOM! JAAAAA! JA! NEUK! ME! NEUK! ME! JAAAAA!" Het duurde niet lang voordat Margauxs kutje ook Ali over het randje dreef. Hij trok zich terug uit haar en sleurde haar van de motorkap af. Margaux ging op haar knieŽn en opende haar mondje, waar Ali meteen zijn eerste straal zaad in spoot. Margaux pakte Ali's lul en trok hem af. Zijn dikke eikel flitste tussen haar vingers. Met iedere haal schoot Ali weer een straal zaad! Met een paar stralen was Margauxs mondje vol, maar Ali bleef maar spuiten! Hij schoot zijn sperma op haar wangetjes, in haar haar, op haar hals. Alles wat Murat en Mehmet nog niet hadden bedekt met hun zaad was nu wit! Het meisje dat eerst zo onschuldig leek, was nu volledig ondergespoten, van haar gezicht, tot haar dikke tieten, tot haar volledig uitgewoonde kutje! Uitgeput maar intens bevredigd ging Margaux liggen om uit te hijgen.
"Wat ben jij een geile hoer!" hijde Murat. Met een glimlach van oor tot oor knikte Margaux ja. Een klodder sperma droop van haar kin over haar tieten. "Ik mag zo vast wel vaker een taxiritje betalen, of niet?"
Auteur : / Geschreven op : 25 januari 2013 - 02:44 / Hits : 14688 / Waardering : 3.26
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Gratis zwemmen is duur (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 19 maart 2013 - 19:20 / Hits : 11458 / Waardering : 3.34

Gratis zwemmen is duur (deel 2)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 16 maart 2013 - 18:53 / Hits : 14810 / Waardering : 3.07

Gratis zwemmen is duur (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 maart 2013 - 10:37 / Hits : 22004 / Waardering : 3.01

Gratis zwemmen is duur (deel 4)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 09 mei 2013 - 23:26 / Hits : 15789 / Waardering : 2.73

Auto(ritje)
Auteur : rik007 / Geschreven op : 01 oktober 2008 - 20:01 / Hits : 9214 / Waardering : 0.51

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb