Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Desiree, van echtgenote tot lustslaving 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Desiree, van echtgenote tot lustslaving 2
Haar tweede orgasme op de handen van haar Meester, was lang en heftig. De man die nu haar Meester was geworden bleef naast haar zitten, zijn handen spelend met het smachtende lichaam van Desiree en ik moest en wilde toekijken en wilde geen seconden missen. De boeien om mijn polsen belemmerden elke beweging en ik zat vast aan de treinstoel en kon mijn eigen kloppende pik niet eens beroeren. De Meester beroerde haar teder en zacht en hij vertelde haar hoe trots hij op haar was en hoe neukbaar ze was. Ik zag hoe ze reageerde op zijn woorden, hoe verlangend ze was naar meer. "Laat jij je Meester maar eens zien hoe diep je over zijn pik kan laten zakken; kom maar op mijn schoot zitten, zet je voetjes maar op mijn bovenbenen en steun met je handen op de armleuningen en plaat je openstaande natte druipende grotje maar boven mijn op staande paal". Ik zag Desiree gewillig opstaan, haar blousje uitdeed waardoor ze nu helemaal naakt was, haar rug naar haar meester toedraaide waardoor ik haar frontaal aan kon zien en hoe ze zich naar achteren liet vallen en met haar voeten op de benen van haar Meester klom. Op amper een meter voor me kon ik haar prachtige weelderige lichaam voor me zien, hoe ze gewillig haar Meester beklom en zich op handen en voeten boven de magistraal rechtopstaande pik van de man bleef hangen. Tussen haar gespreide benen zag ik haar halfgeschoren kutje al openstaand, glinsterend van haar geil.

Langzaam liet ze zich zakken tot de eikel haar natte lippen bereikten. Ik zag de handen van de man voorlangs haar borsten gaan en haar tepels vast pakten. "Zak maar lekker met je natte kutje over mijn pik heen en geniet van hoe mijn pik je helemaal vult, je kunt me helemaal hebben, dat kutje van jou moet diep genoeg zijn nadat je hebt gebaard. Hoeveel kindjes heb je gebaard teefje?'. Ik zag hoe Desiree haar lichaam liet zakken en ik zag de mast centimeter voor centimeter haar lichaam in schoof, hoe haar lippen door de grote eikel gespreid werden en om zijn pik heensloten, ik zag de spanning in haar kut toenemen en hoe dieper ze zakte hoe groter haar ogen werden en hoe verder haar mond openzakte. We keken elkaar aan en ze liet aan me merken hoe geil ze was en hoe ze genoot. "Oh mijn god wat ben je geil Dees, kreunde ik vanuit mn stoel, je maakt me helemaal gek hier!!" Het was zo een prachtig gezicht hoe ze de mast helemaal tot haar nam en nu met haar zachte volle billen boven zijn pik op zijn buik rustte. De pik moest zeker de ingang van haar baarmoeder mond bereikt hebben zo ver als de paal in haar zat. Langzaam begon Desiree nu heen en weer te schuiven en haar bekken te kantelen en zo begon ze de pik van de Meester te berijden. Met het heen en weer kantelen van haar bekken golfde het lichaam van Desiree prachtige heen en weer en kabbelde de vetrolletjes van haar buik van boven naar beneden en weer terug. Bij elke beweging duwde haar gewicht haar volle billen naar binnen en naar buiten en was het een genot om te kijken hoe het malse sappige lijf van Desiree volop heen en weer deinde op de neukende bewegingen van haar onderlichaam. Ik hoorde de man tevreden kreunen en gaf hij haar een complimentje over de diepte en lustopwekkende bewegingen van haar neukgrotje. "Je hebt een lekker neukbaar kutje sloerie, hoeveel keer had je nu gebaard? Langzaam doorneukend begonnen Desiree en de Meester een conversatie: "2 x Meester" kreunde ze, zich concentrerend op complete en langzame rotaties van haar bekken. "Sletjes of mannen"?, - "twee meisjes Meester" - "Al neukbaar?" - "Ze zijn 15 en 19 Meester" - "Mooi, goed neukbaar al dus, vind je mijn pik lekker in je kut sloerie?" - " Ja Meester zo zalig" - " De lekkerste pik tot nu toe die je geneukt heb sletje?" - Ja Meester" - "Ik voel je kut verkrampen sloerie, ga je zo klaarkomen weer?" - Ja Meester dat voelt u goed"

Ik keek met geilheid en verbazing naar mijn vrouw, hoe ze in een gestaag maar langzaam tempo zich zelf naar een derde orgasme neukte , hoe haar ademhaling zwaar en onregelmatig werd, haar gekreun harder en ze nog maar moeilijk in korte zinnetjes, happend naar adem kon antwoorden. "Als je wilt klaarkomen dan vraag je dat eerst aan je Meester!! Duidelijk?"
- aaahhh jaa Meester -- "en als ik je toestemming geef dan blijf je in ditzelfde tempo kantelen en schuiven, je wipt niet, je kantelt en schuift in dit tempo en je stopt niet tijdens je orgasme en niet na je orgasme, je neukt me dwars door je orgasme heen naar je volgende, ik ga je leren hoe je van het ene orgasme naar het andere komt totdat het 1 groot aanhoudend aardbeving in je kut wordt waar je van de wereld raakt"
Ik zag de ogen van Desiree wegdraaien en het wit was zichtbaar, ze raakte in trance en haar lichaam in extase, haar lichaam draaide en kronkelde met de pik van haar meester als middelpunt in haar soppende kut; dierlijke geluiden stegen uit haar lichaam om en klonken uit haar openstaande droge mond. Als een niet stoppende draaiende en kolkende wasmachine neukte ze zich zelf op de pik van de Meester naar een ongekend hoogtepunt en ik kon me niet aan de indruk ontrtrekken dat de pik zo diep zat dat er plekjes geraakt werden diep in haar vruchtbare gangen die ze nog nooit gevoeld had. Na een paar minuten hoorde ik haar smekend vragen of ze klaar mocht komen. Terwijl ze toestemming kreeg zag ik haar lichaam veranderen; de samentrekkende buikspieren en baarmoeder trokken grote harde kloven in haar zachte buik en zag ik de krampen harde bundels vormen tussen het zachte vlees; de handen aan haar borsten hadden onophoudelijk gestuwd en aan haar tepels getrokken en met groter wordende geilheid zag ik dat Desiree uit haar tepels doorschijnend wit vocht begon te lekken. Ik zag het gevecht van haar om tijdens haar orgasme toch ritmisch door te blijven neuken. Rochelend en kreunend vocht ze met haar orgasme en voor het eerst kon ik zien dat een lichaam klaar kwam,; de spuitende tepels, de samentrekkende onderbuik, de wegdraaiende ogen, de rochelende keel en bij elke beweging naar voren spoot haar kut een sproeiende straal vocht op de vloer van de coupe. Ik keek naar de overtreffende trap van een orgasme, een lichaam dat wegdreef op ultieme lustgevoelens, Ik keek naar het lichaam van mijn vrouw dat haar ultieme orgasme beleefde op de pik van een man die ze vanochtend nog nooit had gezien.

Ik werd weer bij mijn positieven geroepen door het zware gekreun van de man die aangaf dat hij de kut van mijn vrouw ging volspuiten. Desiree kon niet reageren, nog steeds in trance haar schuivende bewegingen doorzettend. "Is ze aan de pil Boy, of ben jij geen echte man meer?". Ik gaf toe dat ik geholpen was en Desiree geen anticonceptie gebruikte. De man raakte daardoor zienderogen meer opgewonden van en hij pakte Desiree vast bij haar heupen en begon hij haar hard op en neer over zijn pik te duwen. Desiree schreeuwde het nu uit van pijn en genot tegelijk en ik hoorde de man zeggen hoe hij zijn vruchtbare zaad diep in haar baarmoeder ging spuiten. Zowel aan het lichaam van de man als aan de reactie van Desiree zag ik dat hij begon te spuiten. De man gromde harder en ketste met nog meer kracht het lichaam van Desiree op zijn stotende paal, Desiree voelde zijn zaad met kracht in haar baarmoeder spuiten haar orgasme intensiveerde zich nog heviger en met een lange harde kreet van genot ontving ze dankbaar zijn zaad. Desiree viel achterover en nestelde haar zwetende lichaam op het grote naakte mannenlijf terwijl de grote mannen pik als een kruk in haar kut bleef zitten. Ik zag haar lichaam ontspannen en emoties loskomen. Snikkend begroef ze haar gezicht in de grote schouder van de man en ik hoorde haar vanuit het diepst van haar hart hem bedanken: "Dank u Meester, dit was onvergetelijk, onvergelijkbaar". "Goed zo sletje, zo hoort het, je meester bedanken voor je genot. Vanaf nu ben je mijn sexslavin en ben je altijd voor mij beschikbaar. De komende week zal ik me bij jullie voegen en zullen jullie me beiden dienen, de hele week. Gedurende langere tijd viel er een stilte en zag ik Desiree wegdoezelen in de armen van onze Meester. Een stem uit de speaker deed ons opschrikken en kondigde aan dat Parijs naderde. De man stond op liet Desiree zich aankleeden en liet mij zijn pik reinigen met mijn mond. Voor het eerste proefde ik het kutvocht van mijn vrouw vermengd met het zaad van een man. Toen zijn pik naar tevredenheid gereinigd was maakte hij mijn boeien los en mocht ik me aankleden. Ik mocht de koffers van Desiree en de man dragen en voordat we de coupe uitliepen kuste Desiree me op mijn wang en zei: Dank je schat, je bent lief voor me". Ik zag hoe ze heupwiegend wegliep , de hand van de man op haar dunne zomerrokje op de plek waar geen slip meer zat en ik kon me alleen maar voorstellen hoe ze er van voren nu uitzag in haar blouse zonder bh er onder. Ik had geen idee hoe de rest van de week zich zou ontwikkelen

Wordt vervolgd......
Auteur : ansderks / Geschreven op : 26 juni 2014 - 19:50 / Hits : 21368 / Waardering : 3.68
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Desiree van echtgenote tot lustslavin 5
Auteur : ansderks / Geschreven op : 11 april 2016 - 18:54 / Hits : 10929 / Waardering : 4.33

Desiree, van echtgenote tot lustslavin 4
Auteur : ansderks / Geschreven op : 05 maart 2015 - 18:36 / Hits : 10850 / Waardering : 3.93

Desiree, van echtgenote naar lustslavin 3 , Desiree vertelt
Auteur : ansderks / Geschreven op : 08 december 2014 - 15:36 / Hits : 14271 / Waardering : 3.85

Desiree van echtgenote tot lustslavin
Auteur : ansderks / Geschreven op : 25 juni 2014 - 20:10 / Hits : 21521 / Waardering : 3.45

Desiree inner circle
Auteur : ansderks / Geschreven op : 08 november 2016 - 19:15 / Hits : 6921 / Waardering : 3.57

Betrapt door de echtgenote 2
Auteur : Sir Cougar / Geschreven op : 17 mei 2007 - 08:56 / Hits : 28220 / Waardering : 3.25

Betrapt door de echtgenote
Auteur : Sir Cougar / Geschreven op : 12 mei 2007 - 19:24 / Hits : 38907 / Waardering : 3.18

Echtgenote mag vreemdgaan
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 21 februari 2007 - 21:23 / Hits : 24422 / Waardering : 2.44

Desiree op vakantie naar Suriname
Auteur : Lear / Geschreven op : 22 april 2011 - 17:14 / Hits : 16368 / Waardering : 2.22

cuckold: Desiree, David en ik
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 25 januari 2009 - 02:39 / Hits : 27192 / Waardering : 1.47

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Debby
Heerlijk geil verhaal! Kan bijna niet wachten op het vervolg! Tnx, ben er nat van...
Geschreven op : 26 juni 2014 - 23:44

erje
lekker verhaal, zou willen dat dit mij gebeurde
Geschreven op : 10 december 2014 - 22:40

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb